Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המחשב החדש ובתוכו כרטיס הקול המדובר - X-Fi. כל הדרייברים מותקנים חוץ מכ.הקול. כשאני מנסה להתקין את הדרריבים דרך הסי-די, אני מקבל הודעה שאומרת שכ. הקול לא מותקן או לא מזוהה ע"י המערכת. אשף התוכנה מזהה את הכרטיס כהתקן שמע ולא כX-Fi עצמו. ניסיתי לאלץ את האשף לזהות את הכרטיס כמה שהוא וזה עדיין לא עובד. השאלה שלי היא איך אני גורם לוונידוס לזהות את הכרטיס לפחות ברמה הכי נמוכה כדי שהתוכנה בדיסק תוכל לזהות את הכרטיס להתקין את הדרייברים. נ.ב בדרך כלל ווינדוס מזהה את ההתקן והתוכנה מתקינה את הדרייבר ללא בעיות.[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 15:14:11 מצטער על ההקפצה, התברר שהכרטיס שהמערכת מזהה הוא כרטיס הקול המובנה על לוח האם.הX-Fi לא מזוהה בכלל. מה הלאה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
התקנתי ווינדווס XP על מחשב שלפני זה היה מותקן 98 ועכשיו יש לי בעיה כשאני מנסה לכבות את המחשב דרך התחל - כיבוי המסך של הכיבוי עולה אבל המחשב לא מתכבה מעצמו (ואי אפשר לכבות ידנית) אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס מה בדיוק צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי 32 מותקן , יש איזה דרך לשנות את זה ל64 ? תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש שאלה שמאד מטרידה אותי. היה לי מחשב עם WIN XP שהיה עולה מאד לאט. מהדלקת המחשב ועד שסיימו לעלות כל ה SERVICES והתוכנות שעולות ב-STARTUP היה לוקח איזה 5-7 דקות (המחשב היה כבר מאד מזובל עם המון תוכנות שהותקנו, הוסרו והותקנו). לאחרונה החלפתי מחשב והחלטתי שיותר זה לא יכול להיות (אני מרכיב את המחשבים שלי בעצמי). אז קניתי SSD וביצעתי עליו חלוקה כך ש- 18.6GB ממנו מוקדש ל- smart response cache ואילו כל השאר יהיה למערכת ההפעלה + התוכנות שעולות ב-STARTUP, כל זאת כדי שהאיתחול יהיה מהיר. בהתחלה, לאחר התקנת WINDOWS 7 ULTIMATE הכל היה נהדר. האנימציה של עליית ה-WIN עוד לא הייתה מסתיימת וכבר המחשב היה עולה, מוכן לפעולה. לאחר מכן התקנתי פירוול, אנטיוירוס ו-DROPBOX, כולם על ה-S…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אלא אם אני משתמש עם הראוטר.. החייגן שמתאים לאינטרנט שלי הוא רק עד XP ואין משהו שמתאים לויסטה.. אז מה אני אמור לעשות איך אני יכול שהאינטרנט יעבוד לי בויסטה? (בלי ראוטר..) לי יש אינטרנט זהב..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נוצר לי מצב מעצבן במחשב שמחצית הBOOT ומחיצת הSYSTEM אינן מאוחדות זה מפריע לי בעיקר ב"גיבוי WINDOWS" שרוצה לשמר את שניהים ובכלל למען הסדר הטוב אני לא רוצה אותן בנפרד. ניסיתי עם תוכנות ניהול PARTITIONS למיניהן אך מסתבר שאי אפשר לשייך דרך פקודת WINDOWS את הBOOT לSYSTEM לא אכפת לי להעתיק אחת לשנייה ולעשות את הפעולה ההפוכה כלומר לשייך את הSYTEM ל BOOT מישהוא מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות אייקון של תיקיה מסויימת בתוך אחד הכוננים שלי, איך אני עושה את זה? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי לחשבונות משתמשים ורציתי לפתוח חשבון חדש בנוסף לAdministrator עכשיו היה לו סיסמא שאני שמתי מזמן ושפתחתי חשבון חדש הוא נעלם מה גם שבחשבון החדש הוא קבע אותו להיות מנהל עכשיו אני לא יכול למחוק אותו והכי חשוב זה ה-Administrator איך אני חוזר אליו היה לי חומר על שולחן העבודה הצלחתי להיכנס ל-Administrator אבל אני לא מצליח למחוק חשבון אחר ז"א אני רוצה שיהיה לי רק Administrator מה לעשות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם ראשונה שזה קורה לי... - נשבע.... התקנתי windowsXP ובאופן מוזר מאוד חולקו הכוננים לאותיות הרדיסק אחד c צורב d הרדיסק שני e כונן DVD - f והרדיסק נוסף g למישהו יש מושג איך משנים את האותיות של הדיסקים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב המדובר הינו מחשב פנטיום 2.8 רגיל שנמצא בשימוש בעיקר למטרות אינטרנט ומוזיקה... בכל פעם שמנסים לעשות שיחת וידאו עם מישהו במססנג'ר לאחר זמן מה המחשב קורס באופן קבוע מופיעה הודעת השגיאה הבאה driver_irq not less or eqal עדכנתי דרייברים ללוח אם והתקנתי את הדרייבר למצלמה כמו שצריך האם יכולה להיות בעיה של חימום יתר? או אולי בעיה של זיכרון או שזה לא קשור? אנא עיזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהכחול והירוק, לאני מעוניין בשינוי צבע. אני מעדיף גוונים אפורים וכהים, ואני לא מצליח למצוא משהו מתאים. למישהו יש, או מוכן לתת לינק לאיזה theme נחמד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בזה? למה התוכנה כל הזמן אומרת שהיא מעודכנת למרות שאני יודע שהיא לא מציגה את כל הפורמטים שאפשר (בעיקר סוגים שונים של divx אשר מצריכים codecs שונים).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 כאשר הזיכרון הפנימי (RAM) מגיע ל 2.1 GB המחשב מתנתק לי מאינטרנט זה קורא שאני מפעיל jdownloader (במשך שעתיים ) אבל process שלו רק ב80 MB לא משהו קיצוני יש לי במחשב 4GB זיכרון פניני (RAM) אם מישהו מכיר את הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי הרד דיסק חדש של 1.5TB והורדתי את ההרד דיסק הישן שמותקן עליו הווינדאוס עכשיו מתי שההתקנה עולה יש לי ארבעה כוננים שהם דאיניימיק שאין לי מושג מזה אומר וואיאפשר להתקין עליהם בגלל שהם דיינמניק וההרד דיסק החדש גם מסרב שנתקין עליו למישהו היה בעיה כזאת ? איך לסדר ? או משו דומה תודה מראש גל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את המשחק AOE III או משחקים אחרים זה נותן לי שגיאה 1607 unable to install installshield scripting runtime האם זה משהוא שניתן לתקן? ואם כן איך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תופעה מאוד מעצבנת לאחרונה, זה לא היה לפני זה ,אבל עכשיו כל פעם שאני נכנס לWORD יש לי את החלון של UAC וזה מתחיל כבר באמת לעצבן... יש דרך לבטל את זה? זה לא היה קודם לכן... לא משנה, פתרתי את הבעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נוהג לגלוש בהמון טאבים (דפים) בדפדפן שלי, העניין הוא שזה צורך המון זיכרון מתוך ה 4GB שיש לי, הבעיה היא שגם כאשר אני סוגר את כל החלונות, עדיין תפוסים לי כ 3 ג'יגה זיכרון (כמובן שאין אף דבר כבד אחר שרץ עוד ברגע) מה הבעיה? והאם יש אפשרות או תוכנה כפי שפעם היית לי שהיית מפנה זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לעשות התקנה נקייה של חלונות על כונן חדש (בסופו של דבר אני רוצה להתקין את 8.1). הבעיה היא שקניתי בזמנו את העדכון ל-8 ואבד לי הדיסק של 7, בנוסף אין לי את ה-ISO של 8 (אבל יש לי את המפתח מוצר). כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה ווינדוס מסידרת ויסטה מומלץ להתקנה במחשב המיועד למשחקים? במחשב יש 4GB RAM, ומעבד E7300. והאם יש גירסאות מושפרות של ויסטה ללא צריכת משאבים מיותרת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לבצע התקנה מחדש של המחשב, כולל פירמוט וכו. ניסיתי להיכנס לכלי השחזור של HP דרך הStartup בלחיצה על F11 ללא הצלחה. ניסיתי לחפש את הכלי "בהתחל" ללא הצלחה. הרצתי חיפוש תחת השם recovery ולא מצאתי כלום. חיפשתי את הpartition של הrecovery ולא מצאתי אותו, לא במחשב שלי, ולא במנהל המערכת>>ניהול דיסקים. מה שכן הקיבולת של ההרדיסק קצת מוזרה 55.88GB, המחשב די יש כנראה שמדובר בההרדיסק של 64GB ולכן חסר לא מעט מקום כך שאני חושב שהpartition הזה אכן קיים איפשהו ומוסתר. איך אני יכול למצוא אותו? חיפשתי באינטרנט, הופנתי לכלי שנקרא: super grub disk. לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה ואיך הוא יוכל לעזור. עידכון- השתמשתי בסופר גראב, וביקשתי שיחפש ויציג את כול המחיצות והדוויסים הקיימים אלו …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם פונקציית hibernet נתמכת במערכות שרת או שהיא יחודית רק לתחנות עבודה [ויסטה XP חלונות 7 ]. ואם היא נתמכת כיצד מפעילים אותה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב ל ps3 דרך מדיה פלייר 11 והוא כל הזמן נותן לי שיגעה מחדש. "שיתוף מדיה אינו זמין כעת. מכיוון ששירות השיתוף אינו מופעל או שהגדרות חומת האש שלך השתנו. כדי להפעיל מחדש את השיתוף עלייך לאשר את הגדרות השיתוף שלך" אני כל פעם מאשר וזה ונותן לי שוב שגיאה. תודה מראש מתן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב חדש,הגדרתי שתי מחיצות (כרגיל,יש לציין) ב-C מערכת ההפעלה והכל בסדר. ב-D,כשאני לוחץ פעמיים כדי לפתוח,זה פותח לי כשעץ התיקיות בצד. אם אני לוחץ מקש ימיני ואז Open זה פותח לי רגיל. מזה,ואיך אני מבטל את זה? כמובן שנסיתי לסגור ולפתוח מחדש וכו' ולא עוזר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם כשאני מנסה לעפעיל התקנה זה נותן לי הודעת שגיאה וכותב"the RPC server is unavailble" וכדומה מישהו יכול בבקשה לעזור לי??? זה דחוף! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-