עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by itayizra,

יש לי דיסק של WIN 7 64BIT עם בוט והכל.. ואני רוצה להתקין אותו במקום הויסטה שיש לי שהוא 32BIT כאשר עולה ההתקנה של WIN7 המחשב מראה לי שהוא קולט את הדיסק מתחיל לעשות סריקה ואז הוא כותב את ההודעה הבאה: "Windows had encountered a problem communicating with a device connected to your computer. This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing. Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer מה עליי לעשות ? הכונן CD שלי הוא SATA וגם ההאקד דיסק הוא SATA..

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by useless,

[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by rp555,

שלום איך מתגוננים בפני אנשים שמציצים במחשב שלי? איך מוחקים את ההיסטוריה בלא להשאיר עקבות? בברכה rp555

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  4. יש כמה תוכנות שהצלחתי להתקין בעבר על הXP ועכשיו אני לא מצליח... כאשר אני לוחץ על קובץ ההתקנה מופיע לי הודעת השגיאה: מה זה אומר? ויש אפשרות לתקן את זה? בתודה מנור

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by Boomer,

אם אין לי UPS, אני עדיין אמור להפעיל את Write Caching on the Disk מה-Device Manager? כאילו זה בטוח? מה-Default של ה-XP, מופעל או לא מופעל?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by ElEmEnt,

יש לי מספר מערכות הפעלה xp ו98 ואני רוצה שישר הxp יעלה לי בלי אפשרות לבחור איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  7. אין לי פיירוול אבל עדין הבדיקה פה http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 לא עוברת והאימיול שלי פתאום בLOWID ולא מתחבר. אני יכול לפתוח פורטים כשאין לי פיירוול ? (נשמע מוזר) - מה אני יכול לעשות כדי לפתור תבעיה

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  8. שלום לכולם יש שאלה שמאד מטרידה אותי. היה לי מחשב עם WIN XP שהיה עולה מאד לאט. מהדלקת המחשב ועד שסיימו לעלות כל ה SERVICES והתוכנות שעולות ב-STARTUP היה לוקח איזה 5-7 דקות (המחשב היה כבר מאד מזובל עם המון תוכנות שהותקנו, הוסרו והותקנו). לאחרונה החלפתי מחשב והחלטתי שיותר זה לא יכול להיות (אני מרכיב את המחשבים שלי בעצמי). אז קניתי SSD וביצעתי עליו חלוקה כך ש- 18.6GB ממנו מוקדש ל- smart response cache ואילו כל השאר יהיה למערכת ההפעלה + התוכנות שעולות ב-STARTUP, כל זאת כדי שהאיתחול יהיה מהיר. בהתחלה, לאחר התקנת WINDOWS 7 ULTIMATE הכל היה נהדר. האנימציה של עליית ה-WIN עוד לא הייתה מסתיימת וכבר המחשב היה עולה, מוכן לפעולה. לאחר מכן התקנתי פירוול, אנטיוירוס ו-DROPBOX, כולם על ה-S…

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by alfa100,

שלום יש לי מסך כחול כל פעם ברגע שאני מדליק את המחשב ניקיתי את כל המחשב בדקתי את הזיכרונות והכרטיס מסך התקנתי את הכרטיס מסך לפני שבוע ואני לא יכול למחוק את הדריבר שלו בגל לשכל פעם ברגע שאני מדליק את המחשב עולה הווינדוס ונפתח המסך הכחול גם בsafe mode דחוף תודה לעוזרים

10. שלום. אני רגיל לשים את הסרט בחצי מסך ובחצי השני לשחק סוליטר. אך לא יודע איך לעשות זאת בווינדווס 8. אשמח לקבל סיוע, הצלחתי להפעיל את הסרט בווינדווס מדיה פלייר בשולחן העבודה, אך לא מצאתי זכר למשחקים.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by ski_farm,

כשאני מתקין xp sp3 על מחשב 1.8g ההתקנה מתחילה כרגיל ואז מופיעה הודעה הבאה: STOP: 0x000000A5 (Parameter1, Parameter2, Parameter3, Parameter4) The ACPI Bios in this system is not fully compliant to the specification. Please read the Readme.txt for possible workarounds, or contact your system vendor for an updated bios. The bios in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated bios. If you are unable to obtain an updated bios or the latest bios supplied by your vendor is not ACPI compliant, you can turn off ACPI mode during text mode setup. To do this, simply press the F7 key when you are prompted to install stor…

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  12. במקרה נתקלתי בכתבה כלשהי שממליצה על איחוי הרג'יסטרי בכדי לשפר ביצועי מערכת וכו'. אז לפני שנתחיל לחפש תוכנה שתעבוד עם ווינדוס 8, אני רוצה לשאול, יש משהו בזה? או שזה סתם שטויות שהכותב פלט? (כי למען האמת שאר הכתבה לא מחדשת כלום) ואם כן, יש תוכנה מומלצת שעושה את זה? ניסיתי אחת בשם Auslogics Registry Defrag, אבל לפי מה שאני רואה היא לא עושה כלום (רצה בערך ל-10 שניות ואז מודיעה שאין מה לאחות + מציגה פרסומת לעוד איזה תוכנה כלשהי לניקוי זבל)

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by Guyn,

שלומות עליכם שימו לב לתמונה המצורפת שמנהל המשימות ללא חלקו העליון. אני אמנם יכול לעבור בין התפרטים ע"י Tab אך ברור שזה לא אמור להיות ככה. אני לא זוכר שהתקנתי משהו מיוחד שגרם לכך, אתם מכירים איזה טריק לסדר את זה? והאם זה באג מוכר בווינדוס XP? (אני יודע מנסיון עבר שהתקנת תיקון תסדר את הבעיה, אבל בכל זאת רציתי לשאול האם יש דרך מהירה יותר). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by compman112,

^^^

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  15. אם אני הולך להחליף עכשיו את מערכת המחשב שלי ובתוכה גם את לוח האם אבל אני רוצה להישאר עם אותו הארדיסק ואותו Windows, האם אפשרי לעשות זאת ללא GHOST?(פעם שעברה עשיתי את זה עם GHOST והסתבכתי) האם אפשרי פשוט לשים את החלקים החדשים להיכנס להתקנה של WINXP ולעשות שם ריפייר פשוט?(שכאילו מתקין את הוינדוס מחדש אבל לא את הרג'יסטרי וכל ההגדרות משתמש...)

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by jackhammer,

יש לי קובץ בשולחן עבודה שאני לא מצליח למחוק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא נותן לי השגיאה בתמונה השם של הקובץ זה המספר המוזר הזה שרואים בהודעת שגיאה איך אני מוחק אותו? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  17. יש לי מחשב חדש אומנם אבל שמעתי שיש דברים בווינדוס שסתם מעמיסים על המערכת והם מיותרים. 1 יש אפשרות "להעיף" כל מידי דברים עלמנת להעלות ביצועים ? 2 תיכנות הרגיסטרי - גם פה שמעתי שיש דברים שעוזרים,מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ?

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  18. אני מועניין להעביר את המעודפים של האקספלורר למחשב חדש שהתקנתי עליו win xp ממחשב ישן ששם נמצאים המעודפים גם עם win xp

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  19. שלום לכולם, אני עובד בסביבת windows xp pro sp2 (+ תמיכה בעברית) ועד לימים האחרונים צפיתי בדפי web באמצעות אקספלורר 6 sp2 (הודעה זו נכתבה תוך שימוש ב'שועל', להלן ההסבר). ביממה האחרונה גיליתי שמסיבה לא ברורה איני יכול להקליד טככס עברי בשדות טכסט (כדוגמת זה שבו רשומה הודעה זו, מנועי חיפוש וכיו"ב) בדפים שנפתחו באקפלורר. כל מקש נותן לי פתאום תו אחר לגמרי מזה שהוא אמור לתת. בדיקה של עורכי טכסט שונים (word, notepad, וכו') הראתה כי הם פועלים כשורה וכך גם שימוש בדפדפנים חליפיים כדוגמת אופרה וה'שועל'. לא נמצא כל שינוי בהגדרות איזור ושפה ובדיקה מקיפה של וירוסים לא העלתה דבר. גם נסיון לשנות הגדרות תצוגה של האקספלורר לא ביטל את התופעה. יש למישהו הסבר לגבי מקור התקלה וכידצ ניתן לתקנה (…

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לעשות שיחזור לווינדווס , למצב של לפני שעתיים מעכשיו (שבע וחצי בערב) או למצב של אתמול איך אני עושה את זה? תודה

21. Started by Stone Eagle,

יש לי עכבר Genius עם כפתור גלילה. עכשיו, זה קורה תמיד כשאני באינטרנט - אני משתמש בכפתור הגלילה, ואז כל החלונות מתחילים פתאום להשתולל, להיגלל עצמאית למעלה ולמטה בקצב מטורף (מעין ריצוד כזה). יש לי Win2000 SP2. משתמש באקספלורר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך נפטרים מזה? דניאל.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  22. הכוננים בחשב שלי אינם מאתחלים דיסקים באופן אוטומטי , עד כדי כך שאפילו לפרמט או להתקין את WINDOWS מחדש בלתי אפשרי. אשמח לשמוע הצעות לפיתרון

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  23. האם יש דרך/פקודה שתאמר ל-windows לא לבצע בדיקת כוננים לאחר BSOD או לאחר כיבוי והדלקה לא מסודרים?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by mtnb,

שלום כולם! מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP והוא לא כל כך פועל מהר... מפרט המחשב שלי הוא פנטיום 1500 לוח אם גריבלדי זיכרון 256 MB RDRAM .. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB. למישהו יש רעיון איזה ווינדוס הכי יתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו יציב מאוד. תודה מראש. מתן

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by frodo,

התקנתי WINDOWS XP PROFOSIONASL ולא חילקתי לכוננים אז יצא שכל ה-80G הם בכונן C. מה אני עושה עכשיו? איך אני מחלק (אם אפשר) לכמה כוננים?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.