Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם Windows XP ורוצה להתקין בנוסף Windows 98 בלי לפגוע בקיים. האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אז ברשותי ויסטה 64 ביט, התקנתי גם ערכת שפה בעברית, ועוד כמה עדכונים, יכול להיות שהתיקייה של הווינדוס תגיע ל 19 ג'יגה ?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קראתי ונראה לי מעניין -אז החלטתי להביא לפורום. התעצלתי לתרגם איתכם הסליחה. Windows Vista: How-To Beat The Windows Hackers Author: Matt Hartley (Special Report) - I think that we have long since established that Vista will indeed offer better security features than any other version of Windows before it. And considering this, I also believe that Vista will become a rather large exploit target once it's released to the mainstream market. In the end, Microsoft could be facing a very serious challenge here. But there is one possible solution, should they wish to consider it. Hackers: They Love a Challenge. Much like we have seen with a variety of DRM formats, hackers simply…
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
עד השלב של הפורמט הכל תקין אני בוחר בכונן c בשביל ההתקנה לוחץ אנטר ומתחיל לפרמט, עכשיו שהוא מסיים לפרמט, הוא מתחיל להעתיק קבצים על ההתחלה הוא אומר לי משו על קובץ IaStor לא טוב אני עושה התעלם והוא ממשיך את ההתקנה כרגיל בסוף שהוא גומר להעתיק הוא עושה ריסטרט אוטומטי ואז בשלב ששלפני ההתקנה שהוא עולה עם התמונה של הxp שהוא חושב כזה, הוא מראה לי שגיאה כחולה ניסיתי אולי איזה 6 פעמים להתקין ושוב אותה שגיאה, אני ממש לא יודע מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בדקתי היום שכל העדכונים שלי הצליחו בהיסטרית העדכונים שמתי לב לעדכון שלא הצליח לכן הסרתי והתקנתי אותו פעמים, שאני רוצה למחוק את הישן כי עכשיו הוא הצליח פעמים אני רואה אותו בהיסטוריה אבל הוא לא מופיע בעדכונים מותקנים ככה אני לא יכול למחוק אותו, העדכון הוא KB2864058 איך אני מסיר את הישן שרשום לידו נכל ניסיתי כבר בעדכונים מותקנים.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
הופעתו של מכשיר ראשון מסוגו שמריץ את מערכת ההפעלה מבוססת הענן של גוגל עשוי להיות המסמר האחרון בארון הקבורה של אנדרואיד לתחום זה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב שלי יש כוננים C+D . כונן C משמש למערכת XP ולתוכנות . D משמש לקבצים אחרים. אני מעונין לבצע שינויי חומרה במחשב. גיביתי את כל מחיצה C על תקליטור ע"י GHOST . אילו שינויים בחומרה ניתן לבצע מבלי לפגוע בהתאמת קבצי המערכת ? ( קבצי המערכת של windows מותאמים לחומרה הנוכחית ACPI/HAL.DLL ) אני מעונין להתקין את כל הגיבוי אחרי ביצוע שינויים בחומרה.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חבר שלי דוחק בי לשאול אתכם לעזרה, אני אישית ממליץ לו לשים ויסטה64 שכן אני עובד איתה כבר 4-5 חודשים בלי בעיה אחת אפילו (תפו תפו תפו) !!! " מתן פינץ (08:33 PM) : אני אנסח לך תהודעה- יש לי (או לחבר שלי אם אתה מתבייש) מחשב חדש, e6300,זכרון 2g . המצב הוא כזה- לא איכפת לי ממראה, לא איכפת לי מאבטחה, איכפת לי רק מתוצאות כמה שיותר חלקות(שזה אומר בלי באגים, בלי יותר מדיי הסתבכויות, בלי driver signing ,בלי התחכמויות,שהכל יעבוד פשוט ישר אחרי הלחיצה,גם אם מלא דברים פתוחים(דבר שאני אמור להיות יכול להרשות לעצמי עם המחשב הזה) מה עדיף, xp או ויסטה? מתן פינץ (08:33 PM) : אה וגם שכחתי לציין שזה 64 ביט מתן פינץ (08:33 PM) : ולשאול אם אני אפסיד אם במקום vista 64 יה…
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי מחשב פאנטיום 3 800 מגה הרץ 196 ddr ויש לי חלונות 98 גרסה שנייה ואני רוצה להחליף לxp האם כדאי לי ואם כן זה יעשה לי בעיות
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי מחשב נייד שהיה מותקן עליו Windows XP, והייתי צריך להחזיר אותו, אז גיביתי את כל הקבצים שלי, והחזרתי אותו. עכשיו העברתי את הקבצים למחשב נייד אחר שלי, גם בו מותקנת מ"ה Windows XP, אבל עכשיו משום מה, השמות של הקבצים בעלי השם העברי, מופיעים במקום בעברית ב"ג'יבריש", אבל התוכן עצמו של הקבצים עדיין מוצג בעברית. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה שהשמות של הקבצים יופיעו בעברית?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לפי התמונה הזאת אני יכול להוריד את הזיכרון הוירטואלי ? http://forums.ort.org.il/scripts/repost.asp
-
התקנתי WINDOWS XP PROFOSIONASL ולא חילקתי לכוננים אז יצא שכל ה-80G הם בכונן C. מה אני עושה עכשיו? איך אני מחלק (אם אפשר) לכמה כוננים?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\D השגיאה הופיעה תחת system הדיסק עובד סה"כ בסדר, 0 סקטורים פגומים ובdevice manager אין בעיות. מישהו יודע ממה נובעת הבעיה? 10x
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, windows xp לא מצליח לעלות אצלי. לא התקנתי כל תוכנה או דריבר בזמן האחרון. הוא מגיע למסך עם הלוגו של windows וה- progress bar מתחיל להיטען, ואז שוב עושה restart. המצב היחידי שבו מערכת ההפעלה כן עולה זה safe mode without networking. נואש לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מספר בעיות: במחשב הנייח שלי: הוינדוס XP עולה אך אין אייקונים ואין סרגלי כלים רק הרקע מופיע. במצב בטוח הוינדוס עולה ומופיעים כל האייקונים. הדבר קרה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז שוב החזרתי אותו למחשב שלי. יש עכבר ומנהל המשימות לא עובד. המסך עובד הצבעים אותם צבעים אבל לא נכנס לי לוינדוס מה אפשר לעשות?! במחשב הנייד שלי: (יצרתי כבר נושא לגבי זה אך אפשר למחוק את הפוסט הקודם) התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפע…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
איך אני יכול להחליף ממשק של אקס פי בגרסה של גם עיברית וגם אנגלית לרק עיברית{התחל מצד ימין}
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותקרים תבעיה....
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
באינטרנט אני מצליח לראות ולכתוב באנגלית וגם ב"שולחן העבודה" אבל יש מלא דברים במחשב שאני לא מצליח לכתוב או לקרוא בעברית וזה כותב לי בכתה"יודה" ולא בעברית(לדוגמא בPALM שבמחשב שלי זה כותב ככה)איך משנים לעברית? בתודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ישנה פקודה CMD לשינוי סיסמת administrant ב- WIN. מישהו מכיר
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בזה? למה התוכנה כל הזמן אומרת שהיא מעודכנת למרות שאני יודע שהיא לא מציגה את כל הפורמטים שאפשר (בעיקר סוגים שונים של divx אשר מצריכים codecs שונים).
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי כמה תוכנות שאני יודע שב-Windows 98 הן מציגות עברית בלי בעיה, אבל ב-Windows 2000 הן כותבות ג'יבריש. שינוי של פונטים בתוכנה לא עוזר (באחת התוכנות לא ניתן בכלל לבחור פונטים). בתמיכה הטכנית של התוכנה אמרו לי כי הבעיה היא ככל הנראה בהצגה של Unicode. ניסיתי לבטל ב-Regional Options שפות שהן לא אנגלית ועברית, אבל זה לא עזר. יש למישהו מושג מה צריך לעשות (שינוי של הגדרות או התקנת פונטים חדשים)?
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס XP על מחשב שלפני זה היה מותקן 98 ועכשיו יש לי בעיה כשאני מנסה לכבות את המחשב דרך התחל - כיבוי המסך של הכיבוי עולה אבל המחשב לא מתכבה מעצמו (ואי אפשר לכבות ידנית) אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס מה בדיוק צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כאשר אני מייצר קיצור דרך אז אני מקבל את האייקון של הקובץ ללא החץ הקטן. איך אני מחזיר את החץ הקטן באייקון לכל קבצי קיצורי הדרך שלי? WINXP
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מועניין להעביר את המעודפים של האקספלורר למחשב חדש שהתקנתי עליו win xp ממחשב ישן ששם נמצאים המעודפים גם עם win xp
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-