Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי כמה תוכנות שאני יודע שב-Windows 98 הן מציגות עברית בלי בעיה, אבל ב-Windows 2000 הן כותבות ג'יבריש. שינוי של פונטים בתוכנה לא עוזר (באחת התוכנות לא ניתן בכלל לבחור פונטים). בתמיכה הטכנית של התוכנה אמרו לי כי הבעיה היא ככל הנראה בהצגה של Unicode. ניסיתי לבטל ב-Regional Options שפות שהן לא אנגלית ועברית, אבל זה לא עזר. יש למישהו מושג מה צריך לעשות (שינוי של הגדרות או התקנת פונטים חדשים)?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!!! שמתי WINDOWS XP PRO 64BIT באנגלית ואני רוצה להפעיל את מאחה הדיסק. מישהון יודע לאיפה נכנסים כדי להפעיל אותו אני לא מוצא
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פאנטיום 3 800 מגה הרץ 196 ddr ויש לי חלונות 98 גרסה שנייה ואני רוצה להחליף לxp האם כדאי לי ואם כן זה יעשה לי בעיות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! (ווידוס sp2 xp מערכת הפעלה עבריתמחשב חדש לפני חודש ) אז ככה:הדלקתי ת'מחשב טוב ויפה מנסה להתקין תוכנה וזה רושם לי ככה: "לא היתה אפשרות גישה אל שירות windows installer זה עלול להתרחש כאשר המחשב פועל במצב בטוח אוו windows installer אינו מותקן כראוי. פנה אל הצוות התמיכה שלך לעזרה." עשיתי הפעלה מחשב מחדש אני מחכה ובסוף שהווינדוס עולה יש תצליל הזה של הפעלת הווידוס פתעום מסך כחול רשום משהו באנגלית בצבע לבן ואז אוטומטי המחשב עושה ריסטרט ואז עולה עוד הפעם והכל טוב ויפה והאם אתה עושה הפעלה מחדש שוב יהיה מסך כחול אני חושב ש.. המחשב מפעיל את עצמו במצב בטוח והאם אתה מנסה לעשות הפעלה מחדש אוו לעשות F8 בתחילת הדלקת המחשב ובוחר שמה ווינודס אק פי נורמל הוא מראה מסך כחול …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כותרת... אני חושב ש-98 ...? התקנתי XP SP2 על המחשב שלי ההארד דיסק רץ , אבל על ה-P3 הוא נתקע בשניה שהוא אמור לטעון את ה- XP.... בעע.. בקיצור, לעבור ל-98 ? או שאתם חושבים שאפשר לקמבן משהו ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסרטים/קליפים/שירים יכולים להיות גם וירוסים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי win2k pro ויש לי איזה תוכנית שכל הזמן עולה עם הוינדוס, ואני רוצה לבטל אותה, בstart-programs-startup היא לא מופיעה... אני מחפש את התפריט שדומה ל msconfig (במערכות הפעלה אחרות) מישהו יודע איך נכנסים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נעלם לי ה-"ADD OR REMOVE PROGRAMS" מה-WIN ואני לא יכול למחוק שום תוכנה איך אני מחזיר את זה? אין לי שום מושג איך זה קרה ??? הנה תמונה של זה...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את הVista על מחשב שעל אחד הHD-ים היתה התקנה מאד ישנה של XP. למרות שאת הVista התקנתי על כונן אחר (שהיה מוגדר כMaster, לצורך העניין) את הBoot ההתקנה שמה בכונן של הXP. הבעיה : ברצוני להסיר את הכונן עם הXP ... פתרון שלא צלח : העברה של קבצי הBoot הרלוונטים לכונן של הVista והרצה של הBoot Fixer (או מה שלא יהיה שמו) מדיסק ההתקנה. אשמח לשמוע עוד רעיונות לפתרון. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE והוא מאפשר לי תוספת עברית כאחד מה- UPDATES בן דוד שלי קנה עכשיו WINDOWS VISTA BUSINESS האם גם שם יש לי אפשרות להוסיף עברית, כי בדקתי וכרגע הוא לא נותן לו ב- UPDATE את האפשרות, ואם כן קיימת לגרסה הזאת מאיפה אפשר להוריד את התוספת עברית?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכאשר אני פותח חלון חדש באקספלורר, הוא פותח לי אותו מוקטן כך שאני צריך להגדיל אותו בכל פעם. יש דרך לשנות את זה שיפתח לי ב-maximize?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא מצליח לעשות עדכונים לוינדוס. לא דרך האתר של מיקרוסופט ולא דרך תוכנות אחרות שמשתמשות ב-update הזה.. לדוגמא: windows defender או Windows Vista Upgrade Advisor. ב-windows defender אני מקבל שגיאה 0x80240022. כשאני עושה את העדכון דרך האתר הוא אומר לי שהורדת כל העדכונים נכשלה.. מה עושים? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי 4 כוננים מנהל הדיסקים מזהה את ארבעתם המחשב שלי מציג רק 3 תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
איך מסדרים שיראו עברית במקום הג'בריש הזה. זה אומנם ICQ אבל מופיע לי גם בתוכנות אחרות. Windows XP pro SP2 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החזרתי לערכת נושא של הAero ונשארו כביכול 'שאריות' מהSKIN בחלק מהתיקיות. איך אני מעיף את זה? ניסיתי לשנות בתיקייה מסויימת כמו שאתם רואים בתמונה להחזיר את הברירת מחדל וזה לא שינה. יש לציין שזה לא בכל התיקיות אלא בחלקן. התמונה תסביר... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מותקנות לי 2 מערכות הפעלה על המחשב - וינדוס 7 וויסטה. כשהמחשב עולה קיימת בחירה בין 2 המערכות אבל אם לא בוחרים תוך 20 שניות עולה הוינדוס 7. אני רוצה לשנות את זה ושאם לא בוחרים כלום אז תעלה הויסטה. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיטת העדכון המדורג העדכנית של מיקרוסופט לא ממהרת לשום מקום לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך הדרכה מימכם להגדרות חייגן לאינטרנט((012) במערכת WIN 7 ULTIMA בעיברית , עבור מודם של 012, ולא ראוטר. רוני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מייצר קיצור דרך אז אני מקבל את האייקון של הקובץ ללא החץ הקטן. איך אני מחזיר את החץ הקטן באייקון לכל קבצי קיצורי הדרך שלי? WINXP
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד כרגע לפני פרמוט, חשבתי לשדרג ל7 על הדרך. מומלץ? שווה? כדאי? כל התוכנות והשטיקים יעבדו לי? המפרט בחתימה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם חייבים לעזור לי פתאום אין לי גישה אל אף תיקיה במחשב! אני המשתמש היחידי ואדמין אפילו ל C הוא לא נותן לי להיכנס ומציג הודעה נו אקסס בעצם על כל דבר !מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן הודעות כאלו: Event Type: Warning Event Source: Userenv Event Category: None Event ID: 1517 Date: 04/10/2005 Time: 19:24:42 User: NT AUTHORITY\SYSTEM Description: Windows saved user ROEI-D6D0BFF6EA\Roei Weiss registry while an application or service was still using the registry during log off. The memory used by the user's registry has not been freed. The registry will be unloaded when it is no longer in use. This is often caused by services running as a user account, try configuring the services to run in either the LocalService or NetworkService account. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה הצלחתי להתקין אתמול ווינדוס 8 על המחשב. לאחר התקנת הווינדוס, התקנתי מספר תוכנות הכרחיות ושימושיות עבורי. עכשיו אני מעוניין ליצור backup image, כמו שעשיתי ב win 7. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכבר לא קיימת האפשרות שהייתה קיימת בווינדוס 7, אלא יש תוכנה חדשה שנקראת File History. ממה שהבנתי התוכנה מגבה תיקיות שונות כל פרק זמן מסוים וכו'. אני מעוניין ליצור תמונת מצב של המחשב כפי שהוא כרגע , ולא לגבות על שעה-שעתיים את הקבצים השונים. יש אפשרות לעשות זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סירתי לי קצת ב Help And Support של Win Xp ואז ראיתי את Offer Remote Assistance אז מעניין אותי איך זה עובד ניסיתי כמה פעמים אבל לא הכי הצלחתי מישהו התנסה בזה פעם ? :
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-