Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ווינדווס ויסטה ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: failed to set data for css כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אוקי כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק לאט ועד שסוףסוף הוא מגיע לשולחן העבודה לא רואים איכונים לא את הפריט ההתחל ולא כלום. רק את התמונת רקע שלי רואים. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שעשיתי פורמט (FORMAT) למחשב הוא כבר לא נכבה יותר באופן אוטומטי אחרי שהווינדוס נכבה.. מישהו יודע איך מחזירים את האפשרות הזאת?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות משהו חוץ מפרמוט? מדובר ב XP PRO
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
גם בווינדוס XP אפשר לעשות שסרטון יהיה הרקע בשולחן עבודה? זה משהו שרק עכשיו שמתי לב שקיים בויסטה ובכלל
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איזה מערכת הפעלה עדיפה עבור המפרט שלי ? : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 20" 2007FP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מבקש עזרה בפתרון הבעיה. בשדרוג מ sp2 ל sp3 כ.מסך נעלם ולא מוכר במערכת ואין אפשרות להתקין דרייבר. כרטיס מסך מסוג GForce FX5200 של חברת NVidia נעלם מהמערכת . התקנת דרייבר שהייה בשימוש לפני השדרוג מפיק הודעת שגיאה שאין כרטיס מתאים להתקנת דרייבר. נתוני המחשב: פנטיום 4 2.4mHZ דגם לוח אם - p4m266 Chipset - via p4m 266(vt8751) הדרייבר שבימוש - NVidia 71.89 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בימים האחרונים?? קרה לי ול2 חברים שלי.. באופן פתאומי ויסטה פתאום קופא ונכנס למצב של "פריז" ואין ברירה אלא לעשות ריסט.. אני מנסה להבין אם זה משהו בויסטה או אולי צרוף מקרים נדיר..
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת Razer Tarantula שמחוברת עם 2 חיבורי USB למחשב. יש לי 2 מערכות הפעלה במחשב (ויסטה וXP) ובזמן הבוט זה נותן לי לבחור איזה אני רוצה להפעיל, הבעיה שהמחשב לא מזהה את המקלדת. כאשר אני מחבר מקלדת אחרת עם חיבור P/S2 היא מזוהה, ככה שיכול להיות שבגלל שהמקלדת מחוברת בעזרת USB היא לא מזוהה? האם יש דרך לגרום למחשב לזהות אותה (גם לביוס אני לא יכול להכנס איתם מן הסתם...)?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה לא משנה מה אז זה כתוב לי This File does not have a program associated with it performing this action . create an assoction in the folder options control panel בקושי הצצלחתי להפעיל את הדפדפן ממש כלום לא מסן לא COD לא כולם מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם היתקנתי לפני מס' שבועות ויסטה 32 ביט וגם שמתי במחשב 2 גיגה זיכרון (2* 1 גיגה זיכרון), ואת המחשב קניתי לצורך לימודים ולכן אחרי הרבה מחשבה הבנתי שאני רוצה להגדיל את הזיכרון כי אני רוצה לילמוד גרפיקה ולכן אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד 2 גיגה זיכרון אבל בסופו של דבר קניתי 2*2 גיגה זיכרון והוצתי את ה2 גיגה. אחרי בדיקה ראיתי שהויסטה שלי מזהה שיש לי 4 גיגה ולא 3 ומשהו גיגה כמו שהבנתי שהויסטה 32 ביט תומך, אבל לא סיימתי כאן אלה הוספתי את ה2 גיגה שהיו לי כבר ואחרי הדלקה של המחשב אז אני רואה שיש לי 6 גיגה במחשב. אז לשאלתי: למה אני רואה שיש לי 6 גיגה אם יש לי ויסטה אולטימט 32 ביט וכמו שהבנתי מזהה 3 וקצת גיגה או שאני לא הבנתי וזה רק מראה לי שיש לי 6 גיגה ובאמת מערכת ההפעלה …
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה ישלי ויסטה64 באנגלית... אני לא יוכל לראות את כל התוכן שמופיע הארץ (במדיה מקוונת)...משמע את כל השידורי קשת וכאלה...(בטלויזה לייב..)... איך אני יכול להוסיף את זה כביכול..
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי על מחשב שעבר פירמווט win xp pro חוקי. כנראה שמשהו בהגדרות השפה עשיתי לא לגמרי בסדר. לקח לי זמן ואז מצאתי איך דואגים שהמחשב יתקין גם את העברית. לאחר מכן הוספתי עברית כשםה למקלדת. מה שנראה לי שעשיתי לא טוב הוא שהגדרתי את השפה בה הוא מנסה לקרוא כל דבר כ-hebrew וכך יוצא שהרבה כותרת של חלונות הוא כותב קישקושים ואפילו כותרות שנכתבו בעברית הוא לא לגמרי קורא. נראה לי שברירת המחדל הייתה english(unicode ואת זה כנראה לא הייתי צריך לשנות. שוב, זה רק הניחוש שלי. בכל מקרה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או להבין מאיפה היא נובעת. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום שאני מעלה את המחשב אז אני צריך לבחור לאיזה חשבון משתמש להכנס ורק אז הוא נכנס? איך אני עושה שהוא יכנס לי אוטומתית לחשבון שלי? (החשבון היחיד גם במחשב)
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
חברים לאחר רכישה של מחשב חלומות עם מעבד Q9550 זכרון 4GB 1066 וכרטיס מסך GTX260 גיליתי למורת רוחי וביאוסי שחלק נכבד מהתוכנות והדרייברים שאני עובד איתם לא תומך בגירסת 64 ביט. אני יודע שהנושא נטחן כאן עד עפר אבל בכל זאת אני רוצה לבדוק אם לאחר שהתאוששתי הבנתי כמו שצריך את ה"נזק" שייגרם לי במעבר ל32ביט: 1) זכרון ה4GB שלי לא ינוצל עד תומו אלא רק 3-3.5 GB יוכלו לעבוד. 2) עדיין מהירות הזכרון (1066) תנוצל. 3) עדיין תוכנות שעובדות עם 4 ליבות יוכלו לנצל את הארבע ליבות בדיוק כמו ה64 ביט. 4) ההבדל בין 64 ל32 ביט הוא לא כזה גדול ועדיין הקנייה של מחשב כזה השתלמה לי. 5) אין דרך לעבור מ64 ל32 בלי להתקין מחדש את הווינדווס. 10X
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Abit IB9 ואני רוצה לעבור לוויסטה ואני עכשיו באמצע הכנת דיסק של וויסטה בVlite ואני תקוע בקטע של הדרייברים לחיבורי SATA... אז הורדתי את הדרייברים מהדיסק של הלוח אם שהגיע איתו ושמתי לב שאין שום תיקיה בשם וויסטה או משהו שקשור לוויסטה... יש WIN2003,98,XP אבל וויסטה אין.. אז רציתי לדעת האם זה בסדר שאני משלב את אתה הכל כמו שבתמונה שצירפתי... האם וויסטה תזהה את זה ולא תיהיה בעיה? נ.ב... אם הדרייברים בתוך הדיס אז צריך ללחוץ F6 בהתקנה או לא? דיי דחוף.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי התנסות מאכזבת עם ויסטה (לא יציב, לא אמין, על כל תכונה טובה שנוספה יש גם תכונה מעצבנת חדשה) אני רוצה לחזור לXP. עכשיו אני יודע שכשניסיתי להעביר את אחד ההארדיסקים שלי שלמחשב עם XP הוא לא זיהה את המחיצה של ההארדיסק אבל אני לא זוכר מה בדיוק הפריע לו. האם אמורה להיות בעיה במעבר, ואם כן האם ניתן למניע אותה בעוד מועד?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש את התוכנה WINDOWS MEDIA SENTER ולפי מה שהבנתי אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה לראות את התוכן שיש לי במחשב יותר מסודר וכל זה... אני יודע... מישהו יכול להסביר לי קצת מה מו מי...?? וגם לפי מה שהבנתי צריך מחשב מיוחד בשביל זה או שאני יכול להשתמש במחשב שלי?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני כרגע כותב ממחשב אחר אז ככה יש לי בעיה במחשב שהוא כל הזמן נתקע בגלל בעיות חומרה כלשהן בגלל שהוא נתקע כל הזמן אז הייתי צריך לעשות הרבה ריסטים ואחרי שעשיתי כמה זה כבר פגע בתקינות הווינדוס ומחק קבצי מערכת חשובים בכל פעם שאני מדליק את המחשב ורוצה להכנס לווינדוס זה כותב לי שהקובץ hal.dll נמחק או שהוא פגום ושני צריך לעשות reinstall או repair או משהו אז צרבתי את הקובץ hal.dll מהמחשב של אחותי לתוך דיסק השאלה שלי היא איך אפשר להכניס את הקובץ הזה לתוך התיקיה c:/windows/system32 מבלי להכנס לווינדוס (כי הוא לא עובד כרגע) לפי מה שאני יודע אפשר לעשות את זה דרך הדוס אם באמת אפשר כמו שאני חושב.. אז איך עושים את זה? איך נכנסים לדוס? איזה פקודה לרשום כדי להעביר את הקובץ מתוך דיסק ל…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
השתמשתי עם אותו KEY לשני מחשבים (XP)ומייקרוסופט גילו את זה והשביתו לי מחשב אחד(אי אפשר להיכנס לWINDOWS) , התקנתי וונידוס חוקי אבל כל ההגדרות שלי נמצאות בתקייה של הווינדוס הישן . כרגע בכונן C יש לי תקיית WINDOWS ו- WINDOWS.0 ה-0. הוא החדש איך אפשר שההגדרות של הישן יחולו על החדש? (אני בוחר כשהמחשב עולה איזה WINDOWS אני בוחר בזה החוקי ) אפשר להעביר את קובץ הרישום מהחדש ליישן ואז להפעיל את הישן עם הKEY החוקי ? מה אני יכול לעשות , כל הדרייברים , ההגדרות , התוכנות מוגדרות על הישן , תעזרו לי בבקשה .
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי בנייד שלי מותקנת Windows Vista Home Premium Media center כשאני נכנס לשם יש שם אייקון לשידורים של חברת YES משומה כשאני מפעיל את זה הוא מתחיל לבצע הורדה שאינה מסתיימת ואז מראה לי על שגיאה \ תוכן לא חוקי. כשאני נכנס ללינק שהוצאתי מהDATA שלו הוא נותן לי קובץ להורדה. הורדתי את הקובץ אבל אינני יודע מה לעשות עם זה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד בבית שהוא יותר טוב מהמחשב השני ובכל זאת המחשב השני מעלה את הWIN פי 4 יותר מהר... למה? המפרט של שני המחשבים... מחשב 1- בצד... מחשב 2- segate 250GB 16MB 2GB geil 667Mhz CL5 E2180 Geforce 7150 .... אז למה זה ככה? אולי בגלל שהכונן אצלי הוא 8MB ולא 16? מקווה שזה שייך לפורום המתאים.. אם לא תעבירו בבקשה.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני היום הולך להחליף את הלוח אם בלבד כל שאר החומרה נשארת . השאלה שלי היא האם ניתן להעלות את המחשב עם הלוח החדש אם הווינדוס XP שהיה לי וקיים על הדיסק קשיח??? או שחייבים לפרמט?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ישש לי ויסטה 32ביט ויש לי במחשב 4GB של OCZ זכרון . לפני הוא זיהה לי רק 3GB לאחר שעשיתי עדכון לויסטה הופיע לי 4GB אבל בדקתי בתוכנה EVEREST ULTIMATUM מופיע לי 3070MB האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות לגבי אופגרייד לווינדוס כדי להפוך אותו לויסטה אולטימייט: http://www.iopanel.net/forum/thread9379.html במקום ה- Hwzone.co.il תכניסו i o p a n e l . n e t (בלי רווחים) (תתחילו לקרוא מהודעה מס' 10 והלאה..) 1) אם יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 98 זה תופס? 2) מה שבסוף יוצא לי זאת התקנה נקייה של הויסטה אולטימייט? (כאילו התקנתי דיסק מקורי של הווינדוס הזה) 3) אני אוכל לעשות עדכונים לווינדוס דרך האתר של מייקרוסופט? 4) אם יש לי בבית 2 מחשבים. אז אפשר יהיה לעשות את האופגרייד על שניהם? או שה CD-KEY תופס רק למחשב אחד? תודה. עריכה: סליחה, הלינק תוקן. אי אפשר להכניס פה כתובות של אתרים אחרים?? ???
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-