עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by FlyBoy,

אוקי יש לי ווינדוס אקס פי sp2 ...ויש שם אפשרות של חסימת חלונות קופצים. עכשיו אני לא מצליח לכבות את זה הלכתי באקספלורר לtools ואז pop-up blocker וכיביתי את זה,וניסיתי גם עוד שילובים,כלום לא עזר :'( מה אפשר לעשות????? ??? :-[

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  2. יש לי 2 מחיצות, אחת עם ווינדווס ויסטה אולטימייט ואחת עם ווינדווס 7 RC אני רוצה למחוק את המחיצה של ה7 RC ולשדרג את הויסטה ל7 ללא מחיקת התוכן שבהארד דיסק. האם אפשרי ואיך נעשה? בתודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לפי מה שהבנתי, בידיוק כמו VISTA גם WINDOWS 7 צורכת ג'יגה זכרון האם צריך להרחיב זכרון או שאפשר להסתדר עם WIN7 ולא לסבול מירידת ביצועים במשחקים?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by aviv00,

לאחרונה התקנתי 2 גיגה נוספים והקבצים האלו קפצו ל 3 ו 3 וחצי גיגה האם כדאי להחזיר את ה PAGE FILE ל גיגה ? או קצת יותר כמו שזה היה ? ומה אפשר לעשות בקשר ל hiberfil ? הרי אפעם אני לא נכנס למצב שנת חורפ כשזיכרון מלא 3,211,255,808 hiberfil.sys 3,525,062,656 pagefile.sys תודה מראש אביב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by guyby,

שלום, יש לי VISTA בכונן C ו-WIN7 ב G אני רוצה למחוק את הויסטה, לפרמט את המחיצה ולאחד אותה עם מחיצה G האם זה אפשרי? אני פשוט דואג שהתוכנו כגון אנטי וירוס לא תעלה לי יותר כי ברג'יסטרי היא רשומה על G ולא על C, או שאין בעיה לאחד מחיצות וש-G ישאר כמחיצה ראשית רק גדולה יותר ואני אוכל להמשיך לעבוד ככה.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  6. אני מחפש סקריפט שאוכל לשים בJDOWNLOADER שינתק ויחבר אותי מחדש לאינטרנט על מנת לשנות כתובת IP. כשהיה לי XP הייתי משתמש בזה: rasdial "CONECTIONNAME" /disconnect ping [url]www.google.de[/url] -n 8 rasdial "CONECTIONNAME" USERNAME PASSWORD בWINDOWS 7 זה כבר לא עובד משום מה. החיבור לאינטרנט אומנם מתנתק אבל אני לא מצליח להתחבר מחדש. מדובר בספק 014 בתשתית הוט בחיבור עם חייגן. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  7. נכנסתי לשרת ה-FTP שלי דרך האפשרות: open FTP site in windows Explorer וכל מה שאמור להיות בעברית רשום בג'יבריש http://i32.tinypic.com/dlt1yt.jpg מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by matanyaniv,

בתיקייה מסויימת יש לי כל מיני קבצים (בעיקר שירים) אחרי שפירמטתי הווינדואס החדש אוטומטית הפך את התיקייה לתיקיית אודיו (90% ממנה זה שירים) ובגלל זה אני יכול לסדר את התיקייה לפי אומן, טראק, שנה וכו'. הקטע הוא שאני רוצה לסדר את הקבצים לפי Modified ואין לי את האפשרות הזאת, ניסיתי כבר באפשרויות תיקייה להפות את התיקייה לתיקיית Documents, לא עזר. יש פתרון לבעיה הזאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by אנדי,

לפני זמן מה היתה לי ככל הנראה חדירה למערכת (XP pro) וקובץ בשם lsass.exe הושתל לי בתיקיית מצביעי העכבר (cursors) שנמצאת בתוך תיקיית הקבצים של חלונות. הקובץ ההוא אמנם סולק כבר מזמן, אבל מאז, בכל אתחול של המערכת קופצת לי מול העיניים הודעה ולפיה הקובץ הזה לא נמצא. כלומר, ישנו איזה תהליך או שירות שנוצרו בעת ההדבקה, שמופעלים בעת האתחול, ומחפשים את הקובץ הזה. יש מישהו מכם שיודע באיזה תהליך/שירות וכו' מדובר, כך שניתן יהיה סופסוף להפטר ממנו סופית? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, היה לי WIN XP 32 BIT במחשב והתקנתי במבצע הזה של ה-40 דולר את הWIN 8 שדרוג וכנראה שלא עשיתי CLEAN INSTALL , עכשיו השאלה היא אם אני יכול להתקין שוב, הפעם גירסת 64 של WIN 8, בלי לשלם שוב או שאכלתי אותה???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mikko,

טוב זה בעיה די מרגיזה המחשב שלי עולה מהר (מאד) ונתקע לכ2 דקות איפה שרשום "מערכת windows מופעלת.." ו גם במסך "ברוך הבא" יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותו לעלות מהר? כי פעם זה היה עולה לי מהר אגב אין לי וירוסים spy וכל זה המחשב נקי ועבר אין סוף טיפלים reg cleaner למינהם יש לי win xp sp2 בעברית מקורי

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  12. שלכום לכם! בתור משתמש קבוע במערכת WINDOWS VISTA, אני נחשף לתגליות רבות, לומד דברים חדשים ואף טיפים חביבים על המערכת. לא פעם נתקלתי בבאג מסויים במערכת. אבל כפי שאתם בוודאי יודעים - לכל בעיה יש פתרון. אם הוא פשוט ואם לא. אנו נעסוק בתפריט ההתחלה. אם גם אתם משתמשים קבועים בויסטה, בוודאי נתקלתם בתופעה המוזרה שתפריט ה"התחל" נעשה איטי. כלומר, פתיחת תתי נושאים תחת הכותרת "כל התוכניות", תימשך שניה לכל היותר (זמן פעולה שאמור להמשך עשירית שניה לכל היותר). אולי לא הבחנתם בכך, אבל התופעה מתרחשת בדרך כלל כאשר מתקינים תוכנית חדשה. התוכנית החדשה מסומנת בצבע כתום בתפריט "כל התוכניות" (לשם הדגשה, בכדי להקל על המתשמש בלמצוא את התוכנית החדשה שהתקין). האפשרות של סימון התוכנית החדשות בכ…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  13. יש לי בעיה, כל פעם שאני מעלה תמחשב זה שם אותי בבחירת יוזר(יש לי רק אותי) זה לא ישר מעלה תווינדוס(XP) מישהוא יודע אולי איך לבטל את זה זה מאוד מעצבן בתודה יאן.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  14. אני זוכר שפעם היה לי את הבעיה אבל אני לא זוכר אז איך הצלחתי להפטר ממנה ועכשיו היא חזרה לחבר שלי. אני דיי בטוח שזה קשור לאיזושהי תוכנה אני רק לא יודע איזה!

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by juve12,

המחשב מסרב לעלות . הורדתי שירים מהאינטרנט ואחרי שכיבתי את המחשב הוא מסרב לעלות מבקש עצות מה לעשות תודה מראש על כול עזרה

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by gigi,

שלום..כשאני מפעיל את המחשב שלי שום תכונה שפועלת ברקע אז האקספלורר עובד גבוה מאוד מגיע מעל ל-50 וכשאני לוחץ על סיים תהליך אז זה מעלים לי את שולחן העבודה.. והמחשב שלי לא מתחבר לאינטרנט לבד ואני גם לא מתחבר ישר אז זה עובד גבוה בלי שום סיבה..

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

ראיתי בעיתון של אופיס דיפו כשמקבלים עם קניית ידיעות אחרונות גירסא שנקראת כך: Windows Vista Home Prem Hebrew 1500shekel ויש Windows Vista Home Prem Hebrew UPG שזה עולה 1000 ש"ח כעיקרון מזה UPG?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  18. ביום בהיר אחד, היום, אני מדליק את המחשב, ובמקום מסך הטעינה אני מקבל פשוט מסך שחור. מה שמעניין זה שזה כבר קרה לי השבוע ואז פתרתי את זה עם המערכת תיקון שבדיסק התקנה של הווינדוס. מה שמוזר הוא, שהיום שזה קרה שוב פעם, זה לא עבר, ניסיתי שחזור מערכת, לא עבד, מה שכן עבד זה אבחון הזיכרון, מה שמוזר הוא שהוא לא מצא אף שגיאה והכול עבד פתאום ! מאז לא כיביתי את המחשב כי ניראה לי מאוד שזה ייקרה שוב פעם. מה אתם אומרים ? זה ייקרה שוב פעם ? איפה נעוצה הבעיה ? כמה הערות : אנטי וירוס מעודכן ומריץ סריקה של שבוע. ווינדוס ויסטה 64.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by Zeev86,

אהלן. לא הייתה לי התקנה אחרת על הUSB אז שפכתי לשם WIN7 PRO 64BIT (וכי זה היה עם כל העדכונים) למחשב מאוד ישן - Athlon 5000+ 2.4 GHz עם 1 ג'יגה זיכרון. האם מערכת ההפעלה תעבוד רגיל כמו 32 ביט? והאם בכלל זה רעיון טוב להתקין מערכת הפעלה כזאת על מחשב ישן כל כך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gal_il50,

האם יש אפשרות שאני מפרמט את המחשב(יש לי WINDOWS XP PRO)לפרמט את כל הכוננים ולא רק את C? ואם כן אז איך אני עושה את זה(לפני שעולה ה-WINDOWS)? אני קודם כל מכניס את הדיסקטים של האיתחול(6 במספר) ומה אח"כ? איזה אפשרויות אני צריך לבחור?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  21. היי לכולם. רק לא מזמן רק התקנתי מחדש WIN7 86 ונראה שסה"כ דברים הסתדרו. אולם, הבנתי שלשימושי הזכרון המרובים שלי, כבר מזמן הייתי צריכה להתקין את ה- 64. ולכן סוף סוף עשיתי זאת. כאמור, המערכת עבדה עד לא מזמן עם WIN7 86 אבל היא בהחלט אמורה לתמוך ב- 64. נתוני מערכת: מעבד: AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. לוח GA-870A-UD3 זכרון 4GB התקנתי WIN 7 64 מדיסק מקורי דנדש (אבל שנמצא אצלי זמן רב לכן אינו כולל SP1). איני יודעת אם חשוב לציין, אבל התקנתי התקנה נקיה מגרסת שדרוג. אבל גם כך עשיתי עם - WIN7 86 ולא היו אז כל בעיות. אפשרתי לו במהלך ההתקנה להוריד את כל העדכונים מהרשת. ברגע שסיימתי להתקין החלתי עם העדכונים. לדעתי יחד עם ה- SP1 הורדתי באזור ה- 100. העדכון היחיד שלא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DrStyle,

אני קונה מחשב חדש.. חזק.. ואני מתלבט אם לשים XP64BIT או VISTA64BIT יהיה לי 4GB RAM וE8400 בכל מקרה.. איך אני מתקין את שני הווינדוסים בלי יותר מידיי סיבוכים? אני רוצה להשוות

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by alexrta,

יש לי קובץ עם סיומת של AVI שלא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא אומר לי שתוכנית אחרת משתמשת בקובץ ואי אפשר למחוק אותו ניסיתי למחוק אותו ב- SAFE MOD וזה לא עבד... גם ניסיתי למחוק אותו דרך run----->cmd ואז שם לרשום DEL וכו' וגם לא עזר.. איך להיפתר מהקובץ...?! זה קטבץ דיי גדול ואני צריך את המקום שהוא לוקח... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by Dunul,

שלום, לפני קצת פחות משנה רכשתי מכשב חדש הכולל Intel Core Duo 6750, Geforce 8800GTS, בידיעה שאני הולך להתקין ויסטה מהסיבה שהבנתי שהתמיכה בויסטה לחלקים אלו היא האופטימלית ביותר, כמו כן ויסטה הייתה מצויידת בDX10 שלא היה כלול בXP באותה תקופה. ימים עברו חלפו להם, ואני מתגעגע לנוחות וליציבות של XP. האם כדאי לי לעבור? האם הביצועים (95% במשחקים) ישתנו בהרבה (בויסטה הביצועים אמורים להיות טובים יותר), האם אתם ממליצים לי בכלל לחזור לXP? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  25. אני עובד לי עם המחשב, כשלפתע הכל מתחיל לקרטע, הכונן הקשיח לא מפסיק את פעילות הקריאה/כתיבה. אני ניגש לPerformance והמחזה הבא נגלה לעיני... אחד מהדברים היותר מטורפים שקרו לי אי-פעם, אין לי מושג איך זה הגיע למצב כזה, מה שבטוח, זה די חריף.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.