Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי אני משום מה לא מצליח להפעיל את הסיסמא של המחשב הנייד שלי ניסיתי להיכנס גם דרך F8 ומשום מה אני לא מצליח להיכנס ב SAFEMODE כאדמינסטרטור אם זה יעזור אז המחשב הוא HP מערכת הפעלה וויסטה הום שנה טובה לכולם
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אוקי ככה.. יש לי מעבד e2180 2.0@2.2 (לא כל הזמן על אוברקלוק) זכרון ראם-2 ג'יגה..(בפועל 667 mhz אבל עם אובר על 750 ) הארדיסק 160 דיסק קשיח -אסוס p5gc\1333 אז ככה.. כרגע יש לי ווינדוס 32 ביט(xp) .. עכשו יש לי דיסק של אחד עם 64 ביט -ויש לי דיסק עם הדרייברים של כל החומרה שלי תומכת ב-64 ביט\ויסטה! עכשו השאלה היא כזאת שווה לשדרג?ויסטה \xp ו 32\64 ביט? תעזרו לי להחליט.. [: tnx
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
לפני קצת יותר משבוע קניתי ווינדוס חוקי ב 800 ש"ח + פורמט שזה עוד 100-200 ש"ח והיום אחרי קצת יותר משבוע נכנס לי וירוס ודפק לי את כל המחשב אין לי התחל אין לי כוננים -כלום- בלאגן שלם. בקיצור אני יודע איך לעשות פורמט אז הכנסתי את הדיסק(ווינדוס חוקי XP PRO) והתחלתי בפורמט שסיימתי ואז יש את הכניסה אני רואה שזה לא עשה כלום.. נסיתי שוב לעשות פורמט ושוב לא עשה כלום. הקטע בכל הסיפור שאני עושה את הפורמט כמו שצריך ורק שזה נכנס לווינדוס אני רואה שכל התיקיות והכל כאילו לא עשיתי בכלל פורמט. מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה בבקשה תעזרו לי למה אין לי כסף ללכת לטכנאי שוב :'(
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי וינדוס מקורי XP HOME אני רוצה לעבור לויסטה..יש אפשרות לעשות את הויסטה מקורית עם הקוד של XP או משהו? לשנוות אותו לויסטה או משהו כזה? יש בעיות עם אוללימט 64BIT? תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתקין מחדש את ויסטה. על פי מה שקראתי צריך קודם כל להגדיר בביוס שכונן ה-CD יפעל ראשון. אני חושב זה אכן כך, למרות שמדובר בתפריט ביוס מוזר, שלא ראיתי בשום מקום אחר.(ראה תמונה) אחר כך הכנסתי לכונן את הדיסק המקורי של ויסטה. בהפעלה המחודשת רשום לי ללחוץ על מקש כלשהו כדי לבצע בוט מכונן ה-CD, ולמרות שאני לוחץ ללא הפסקה על מקש הENTER או לחילופין על מקש הספייס בר, לא עוזר כלום. ווינדוס משיך לעלות כרגיל מהארד דיסק. מה עושים? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה,למחשב החדש חיברו לי את הדיסק הקשיח של המחשב הישן. שאני מנסה להעביר קבצים(תמונות,מוזיקה וכו') מההארד דיסק הישן להארד דיסק החדש מופיעה לי הערה מויסטה שאין לי הרשאה לקובץ זה או לתיקייה ..איך אני מסדר את זה?? דחוףף.!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי מספק תוכנות ומכשירים שלא עובדים עם הויסטה אולטימייט 64ביט, ויש לי במחשב מידע מאוד חשוב, בין היתר של תוכנות שייקח לי עשרות שעות להגדיר/ להוסיף/ להתקין/ לכתוב/ לסדר וכולי.... האם אפשר לעשות גיבוי לויסטה אולטימייט 64 ביט ולשחזר אותו לויסטה אולטימייט 32 ביט? לא אכפת לי אם התוכנות שמיועדות ל64 ביט לא יעבדו. תודה מראש, אורי.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם ניתן לדעת את סדר עליית תוכנות וסרביסים במערכת הפעלה XP ?? כלומר, האם יש תוכנה שיכולה לשמש ככלי עזר לאתר איזה שירות או תוכנה מפריע לתוכנות אחרות לעלות בע כניסה למערכת ההפעלה ..
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני רץ על WIN XP , מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (רק 3.5 בשימוש לצערי) מעבד core duo e-6300 מחשב שאמור להיות חזק פחות או יותר... משום מה , כשאני משתמש בו קצת במאסיביות (פותח כמות סבירה של חלונות אקספלורר עם כמה טאבים בכל אחד) outlook , emule , babylon , media player פתוחים (לכאורה לא יותר ממה שמחשב אמור להחזיק) מתחילים לקרות תופעות מוזרות כגון : תוכנות חדשות לא מסכימות לרוץ , טאבים חדשים לא מוכנים להפתח , כשאני כותב מייל ומגדיל את הפונט באיזשהו גודל מסוים הוא נתקע ולא מוכן להגדיל אותו מעבר לו , ואפילו הרגע קרה לי שרשימת המנועי חיפוש המועדפים (ב IE7 הצטמצמה מ 9 ל 3 , אבל עכשיו היא חזרה להיות מלאה). אני כמעט בטוח שזה קשור איכשהו לזכרון כיוון שאם תוכנה לא נפתחת , אני ס…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://img363.imageshack.us/my.php?image=49657687yo7.jpg הנה תמונה שתמחיש את התופעה (כבר הרבה זמן ששמתי לב שה- TASKMANAGER נפתח פעמיים או שלוש למרות שפתחתי אותו פעם אחת ) ה-NOD מצא 4 וירוסים [אחרי הרבה סריקות איתו], מעניין . הבעיה הסתדרה אני חושב הבעיה ממשיכה
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP SP3. הכל עבד כמו שצריך עד שהיום לפתע הופיע לי התראה שהמחשב עשוי להימצא בסיכון מפני שהעדכונים האוטומטיים לא עובדים. ניסיתי להפעיל אותם ידנית אך קיבלתי תגובה שאין אפשרות להפעיל אותם. ב-SYSTEM בCONTROL PANEL העדכונים האוטומטיים כן מסומנים כעובדים. עכשיו מופיע לי מגן אדום ב-SYSTEM TRAY שכל הזמן מתריע שהמחשב נמצא בסיכון. המערכת היא: pentium 4 , 512 RAM, AVG FREE ANTIVIRUS. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק של WD 120 GB על מערכת הפעלה של VISTA 64 BIT ובימים האחרונים אני לא יכול לגשת לכתוב על כונן D שום דבר. השגיאה הבאה מוצגת בפניי: The disk is write-protected. Remove the write-protection or use another disk" יכול להיות שזה קרה כי עשיתי MOUNT IMAGE לגיבוי של ACRONIS TRUE IMAGE. איך אפשר לפתוח את הנעילה? בתודה מראש, תומר עזרי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקשיבו הורדתי מפה: http://computerarts.deviantart.com/art/iPOD-Green-45878160?offset=10#comments ואני לא יודע איך לשים את זה... תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הבנתי שיש בעייה ל XP הרגיל לזהות 4 גיגה זיכרון גירסת ה 64 ביט קיימת בדיסק התקנה של האקס פי הרגיל או שזה דיסק בפני עצמו איזה גירסה יותר יציבה אקס פי או ויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעל וינדוס ויסטה ואני חוווה בעיה סרגל השפות לא עולה עד שאני מפעיל אותו ידנית בלי הפעלה ידנית אני לא יכול להחליף שפות
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כל פעם יש לי את הבעיה הזאת, ההתקן הזה מתבטל איך אני מחזיר אותו? כל פעם אני צריך לפרמט את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שלפעמים הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS (שב FOLDER OPTIONS) אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף למה זה קורה ? ואיך אפשר לסדר את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לאחר התקנת SP3 על XP והתחרפנות הלפטופ (הרשת נעלמה לה כלא הייתה) וRESTORE לווינדוס תוכנת REMOTE DESKTOP הפסיקה לעבוד. היא נמצאת על המחשב אבל דאבל קליק עליה לא מפעיל אותה. האם יש דרך לראות אם היא "מותקנת" והאם יש דרך לחלצה ולהתקינה מחדש?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש כנראה XP מותקן לא חוקי... ועכשיו הוא קיבל אחד חוקי! יש דרך במקום להתקין הכל מחדש כולל דרייברים וקונפיגורציות ועוד ועוד... פשוט להחליף את הסיריאל ושהמערכת תשאר אותו הדבר?? אם כן זה היה ממש נס במקום לחדש את הכל כי המערכת עובדת יופי ;D
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, כאשר אני מנסה להוריד קובץ ל-MP3 שלי אני מקבל הודעה "can't copy <name of the file>: the device has either stopped responding or has been disconnected". ??? הבעיה משתחזרת לי גם על MP3 אחר כך שזה נראה כמו בעיה כלשהיא ב-WINDOWS או באחד הדרייברים. מישהו מכיר את התופעה , ויותר חשוב איך לתפעל אותה... THANKS...
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קבעתי שיהיה WINDOWS CLASSIC ולא AERO בוויסטה כי זה יותר נוח לי לעין... עכשיו הSIDEBAR גם הפך לאפור .. איך עושים אותו חזרה שחור? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב נדלק רואים רק את הרקע. אפשר לגשת ליישומים רק דרך מנהל משימות ניקיתי מוירוסים וזה עדיין לא עזר. רעיון למישהו
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שם משתמש וסיסמה בטוח נכונים אני מנסה להיכנס לחלונות XP ומקבל הודעת כניסה: קבוצת משתמשים שצויינה אינה קיימת מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אתמול המחשב נכבה כרגיל, הכל בסדר נדלק, ובום נכנס לווינדוס ויש מסך שחור ואת השגיאה הזאת עכשיו הקטע גם שאין גישה להתחל בשביל לנסות לעשות נקודת שיחזור או משהו בסגנון ויש לי את הדיסק של ווינדוס...אז איך אני בידיוק מתקן את זה? פשוט אין גישה לכלום מסך שחור שלא נותן לעשות שום דבר ואת השגיאה. אולי להפעיל את המחשב במצב בטוח ע''י F8??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלכום לכם! בתור משתמש קבוע במערכת WINDOWS VISTA, אני נחשף לתגליות רבות, לומד דברים חדשים ואף טיפים חביבים על המערכת. לא פעם נתקלתי בבאג מסויים במערכת. אבל כפי שאתם בוודאי יודעים - לכל בעיה יש פתרון. אם הוא פשוט ואם לא. אנו נעסוק בתפריט ההתחלה. אם גם אתם משתמשים קבועים בויסטה, בוודאי נתקלתם בתופעה המוזרה שתפריט ה"התחל" נעשה איטי. כלומר, פתיחת תתי נושאים תחת הכותרת "כל התוכניות", תימשך שניה לכל היותר (זמן פעולה שאמור להמשך עשירית שניה לכל היותר). אולי לא הבחנתם בכך, אבל התופעה מתרחשת בדרך כלל כאשר מתקינים תוכנית חדשה. התוכנית החדשה מסומנת בצבע כתום בתפריט "כל התוכניות" (לשם הדגשה, בכדי להקל על המתשמש בלמצוא את התוכנית החדשה שהתקין). האפשרות של סימון התוכנית החדשות בכ…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-