Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בחלונות 7 אולטימייט. כשאני פותח קבצים תמונות או מסמכים. ונסיתי לילחוץ עיגול (התחל) ולראות קיצורי מסמכים שהפעלתי מזמן.ואני לא רואה קיצורי דרך במסמכים. וגם אני רוצה לנקות קיצורי הדרך מסמכים. כמו שעושים בחלונות XP לוחץ קליק ימני על כפתור "התחל" ניפתח חלון תפריט ולוחץ על "מאפיינים" ניפתח חלון ולוחץ על "תפריט התחלה קלאסי" --> "התאמה אישית" ניפתח חלון: למעלה "תפריט התחלה" שורה שנייה כתוב: "כדי להסיר רשומות של מסמכים תוכניות ואתרי אינטרנט בהם השתמשת לאחרונה, לחץ על "נקה". יש כפתור לידו ניקרא: "נקה" ואיך עושים בחלונות 7 אפשרות כזאת לנקות קבצים? ואחרון איך מפעילים קבצים מוסתרים ולראות אותם,ואיפה נימצא קבצים זמניים ולימחוק אותם,באיזה תיקייה נימצא? בתודה מר…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחבר לאזור מסויים באתר, האזור הזה מחייב התקנה של פקד אקטיביקס מסויים ולאחריו העברה של מספר קבצים למחשב ... הבעיה היא שויסטה חוסמת את זה ולא מאפשרת להעברת הקבצים להתקיים איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח לפתוח את התמונות בעזרת win רק עם תוכנת הצייר. ממה זה יכול לקרות?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
לינק לאתר TECH-CRITIC שבו יש תמונות אמינות מLONGHORN WINDOWS LONGHORN
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יצא WAVE1 לSP2 הכולל 34 חבילות שפחות, הנתנות להורדה בWindows Update. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
התקנתי אצל חבר של אבא שלי שקנה מחשב חדש לפני כמה ימים אבל הוא לא מסתדר עם האנגלית... אני זוכר שהיה לי פעם פאץ' כזה אבל לא מוצא אותו... הישנו צדיק בHWZ0N3 ?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן. בזמן האחרון שמתי לב שיש לי נזילת זכרון עצבנית בויסטה באופן קבוע מבלי שקיימת תוכנה פועלת שתגרום לדבר. בכלים שהווינדוס עצמו מציע לי, אני לא רואה שום הצדקה לתפיסה הזאת של הזכרון (רוב הזמן קרוב ל700 מגה תפוסים!), הרצתי גם מן בדיקה כזאת של הויסטה לנזילות בזכרון ולא נמצאה בעיה. כמובן שבמצב כזה לשחק במשחקים זה בלתי אפשרי ועוד פעולות קידוד דומות. הנה כמה שוטים:
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
-
הי, בעקבות המעבר הקרוב לויסטה אני צריך להרחיב את מחיצת מערכת ההפעלה שלי שכרגע עומדת על 22 גי'גה, הבעיה היא שהארד-דיסק דיי מלא ואין לי ממש לאן להעביר את כול הדברים לכן אני שואל אם ישנה אפשרות לשנות את גודל המחיצה תוך כדי שהקבצים נשארים על הארד-דיסק ונשמרים בצורה בטוחה? ד"א כמה להקצות לויסטה? 60 זה טוב?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע ניקוי רציני ל Windows אך בד"כ אחרי פעולה כזאת כל ההיסטוריה של ההאתרים שאני בד"כ נכנס נעלמת. אין לי כח תמיד מחדש לרשום את כל האתרים וישנם כאלו שאני שוכח. היכן נשמרת ההיסטוריה של האתרים בהם אני משתמש עלמנת שאוכל לגבות אותה לפני פעולת הניקוי?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום חברים האם יש ל-windows 7 גרסאות ? אני מתכוון לא לprofessional או ultimate וכאלה אלה ליותר בכיון של גרסה מספרית ז"א - איך אני יכול לדעת שאין לי גרסה בטא או נסיונית? האם למישהו ממכם גם קורה שהאינטרנט אקספלורר נתקע מדי פעם ?
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
מה זה אמור להיות!?? \: לפי מה שאני רואה, זה קורה שאני מנסה להפעיל או התוכנות הבאות עולות..סטים, פירפוקס... ועוד כמה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי היום באמצע משחק פתאום הופיע לי החלון של המקשים הדביקים..ואני ברוב טיפשותי לחצתי שם על כל מיני שטויות.. האמת...התופעה של המקשים הדביקים אינה חוזרת שוב.. אך כל מה שקשור למקשים CTRL\ALT\SHIFT וכדומה אינו פועל כראוי... ונגיד אני כותה בעברית...אי לא יכול ללחוץ CTRL+SHIFT כדי לעבור לאנגלית...רק דרך הדרגל שפות או הCAPS LOCK.. אם מישהו יודע אין אני מגיע שוב לחלון של המקשים הדביקים...אשמח לדעת איך... ובכלל איך אני מבטל את זה? (עשיתי כבר חיפוש...) תודה מראש INSTALL
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הי, טוב, ה CD Player שלי ב Win2000 שבק חיים. כשאני מכניס דיסק מוזיקה לכונן (דיסק רגיל, קנוי, לא צרוב) אני מקבל את ההודעה הבאה: "Access to the specified device, path or file is denied" עכשיו, אותו כונן קורא דיסקים של תוכנה בלי שום בעיות. המחשב גם מזהה שיש Audio CD בכונן, אבל אם אני מנסה ללחוץ עליו לחיצה כפולה אני מקבל הודעה בזאת: The device is not ready" ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר - (Creative Sound Blaster 16, plug and play (WDM - אבל ללא תוצאות. הצילו!!! Anybody? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי לפ טופ עם רשיון.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
בהגדרות חיסכון החשמל של WIN ניתן להגדיר מעבר של המערכת למצב hibernates. מה קורה למחשב במצב זה? מה אני החיסכון במעבר של המערכת למצב הזה והאם זה לא פוגם בשום דבר אחר?
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי בעבודה WIN7 ENTERPRISE, הוא בא מהקופסא עם אנטי וירוס (אולי גם FW, לא בטוח). השאלה שלי היא האם כל גרסה של WIN 7 באה עם האנטי וירוס הזה?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ום, לפני חודשיים כל פעם שעשיתי ריסט למחשב, ווינדוס היה עולה(שמעתי את הסאונד ש הדסקטופ) והייתי רואה את הסמן של העכבר אך שאר המסך היה שחור, ואחת להרבה מאוד איתחולים הייתי מגיע לדסקטופ כמו שצריך. אז התקנתי שוב ווינדוס 7 SP1 והבעיה נפתרה, עד לפני שבוע. עכשיו כל פעם שאני מאתחל זה שוב קורה, אבל אם כן אני בחור באופציה של last known configuration. יש דרך פתור זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שולחני ללא מסך. עקב ריבוי מחשבים במקום בו אני עובד (חדר עבודה בבית) אני לא רוצה לחבר לו מסך אלא להתחבר אליו עם הנייד שלי. האם זה אפשרי? אני מכיר את remote desktop connection של windows אך האם יש שיטה יותר נחמדה? אופיר
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
למה אם אני מתקין במלואו את Visual Studio 2010 אז התוכנה ברוב חוכמתה מבטלת את הכניסה האוטומטית של המשתמש שלי, ובמקום זה אני צריך כל פעם בהדלקת המחשב לחכות כ20 שניות, ואז ללחוץ על המשתמש כדי שימשיך להיכנס למערכת ההפעלה. למה. מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון מאחורי זה? ואיך לעזאזל אני מבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן הודעות כאלו: Event Type: Warning Event Source: Userenv Event Category: None Event ID: 1517 Date: 04/10/2005 Time: 19:24:42 User: NT AUTHORITY\SYSTEM Description: Windows saved user ROEI-D6D0BFF6EA\Roei Weiss registry while an application or service was still using the registry during log off. The memory used by the user's registry has not been freed. The registry will be unloaded when it is no longer in use. This is often caused by services running as a user account, try configuring the services to run in either the LocalService or NetworkService account. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-