עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נראה כי למיקרוסופט אין התנגדות ממשית לכך שתמשיכו לשדרג את מערכות ההפעלה שלכם באופן חינמי, למרות ההצהרות הרשמיות על כך לכתבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כיצד אני רואה כמה משאבים יש לי פנוים בווינדוס 2000?(או xp)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ערב טוב לכל הפורם. טוב אז ככה יש לי פה מחשב שאני כבר כמה זמן מנסה להתקין עליו ווידוס החל מ98 עד לאיקס פי. הבעיה שתמיד בהתקנה הראשונית הוא לא מצליח להעתיק את כל הקבצים ואז הוא לא ממשיך את ההתקנה. המפרט של המחשב הוא DURON 750 GIGABYTE GA-7IXE4 196 SDRAM RIVA TNT2 ושני הרדיסקים מסריחים של 2 ג'יגה עכשיו אין לי שמץ של מושג למה המחשב לא מצליח להתקין. כמו שאמרתי ניסיתי מלא דיסקים ככה שזה לא הדיסקים בטוח. ההרדיסקים גם בדקתי וכן הצלחתי להתקין עליהם, היום גם לקחת את ההרדיסק מהמחשב השני והוא גם לא רצה להתקין עליו. מישהו פה יכול אולי לעזור לי למה הוא לא מתקין? תגידו לי אני מוכן לנסות הכל אני כבר משתגע מזה. תודה מראש CM

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yarl,

שלום לכולם יש לי בעיה ב-XP מוזרה שלא יודע מאיפה הגיע . כל יום בשעה 2:09 המחשב נתקע אבל לא נעצר העכבר זז אבל אי אפשר לעשות כלום שום פעולה לא מגיבה או מעירה את המחשב ולבסוף צריך לעשות ריסטרט או לכבות מה עושים בבקשה עצות זה דחוף !.....

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Mistake,

אהלן אנשים. כשניתקלתי בבעיה של התקנת XP על כונן SATA חקרתי את הנושא על בוריו. להלן הממצאים: XP יצא בשנת 2001 (לפני התקני ה SATA) ולכן אין בו תמיכה מובנית להתקן זה. ישנן כמה פתרונות להתקנת עותק חדש (Fresh Copy) של XP על התקן SATA: יש להשיג את דרייבר ה SATA מיצרן לוח האם, או מיצרן הבאס (הצ'יפסט עצמו), אינטל למשל נותנת תמיכה מלאה ל SATA BUS שלה באתר Intel.com. ולהתקנה: ישנן שתי דרכים, האחת עם שימוש בכונן 1.44 והשניה ללא (עדיפה לניידים למשל). את הדרך עם ה 1.44 לא אפרט כאן כי היא נפוצה ומוכרת. להלן הדרך השניה (אני קורא לה עוקף-מייקרוסופט): 1. יש להעתיק את כל התוכן של תקליטור ה XP למחשב תקין. 2. יש להטמיע את הדרייבר של ה SATA בתיקייה שאליה הועתק ה XP. * מה שקורה כאן בעצם זה שה …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כשאני ב"מאפיינים" מוריד את הV מ"קריאה בלבד" הוא אומר שרק למנהל מערכת יש אפשרות (זה אני.. ואני דרך היוזר הראשי והיחיד במחשב) ואם אני רוצה להמשיך ללחוץ "המשך". אני לוחץ, הוא עושה כאילו הוא מוריד את החסימה מיד לאחר שהוא מסיים אני בודק ב"מאפיינים" של התיקיה והיא שוב לקריאה בלבד. כנ"ל גם אם אני מתקין תוכנה חדשה לא בprogram files.. אני רוצה להצליח להוריד את הקריאה בלבד הזה מכל תיקיה שארצה.. איך? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. איזה מערכת קבצים יש לי על המחשב ואם תגידו לי תכנס למאפיינים של המחשב שלי אז ניסיתי ולא הצלחתי אז תנו לי דרך אחרת לדעת איזה מערכת קבצים יש לי עכשיו על המחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mich4el,

לאחרונה נתקלתי בבעייה מוזרה מאוד שממש אין לי מושג מה גורם לה כי אני לא זוכר ששניתי משהו במחשב שהיה יכול לגרום לה. כשאני פותח חלון דפדפן אינטרנט של גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר (ואני מדגיש שכשאני פותח חלון פיירפוקס הבעייה לא מופיעה), קורה הדבר הבא: החלון אינטרנט ממשיך לעבוד כאילו לא קרה כלום, אבל דברים אחרים במחשב קופאים: הסרגל ווינדוס פשוט לא מגיב בכלל, הדסקטופ לא מגיב בכלל, כל תוכנה שאני מנסה לפתוח לא נפתחת. כמו כן קורה עוד דבר מוזר עוד יותר - במצב הזה הדבר היחיד שאני מצליח לפתוח הוא המנהל תהליכים, אבל הוא גם מראה דברים מוזרים: כשהסמן של המחשב לא נמצא בתוך האזור במסך שיש בו את חלון המנהל משימות רואים שהוא עובד רגיל, מעדכן רמות CPU (שהן נורמליות לחלוטין) ותהליכים, אבל בא…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום רב. התקנתי במחשב משרדי מערכת XP. הבעיה: אין עברית. כאשר הלכתי להגדרות, וסימנתי התקנה של שפות מימין לשמאל, קיבלתי הודעה "אנא הכנס את הדיסק..." (או משהו כזה). אם כן, חסרים לי הקבצים עם ה Language Pack של השפה העברית, אם אני מבין נכון. היכן ניתן לקבל את אלו? והאם ניתן להעתיק אותם ל USB? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הופעתו של מכשיר ראשון מסוגו שמריץ את מערכת ההפעלה מבוססת הענן של גוגל עשוי להיות המסמר האחרון בארון הקבורה של אנדרואיד לתחום זה לכתבה

11. Started by e10hs,

שלום לכולם, פעם הורדתי דרייבר שמוסיף לWindows את הרמקול הפנימי ככרטיס קול. אני יודע שהביצועים הם על הפנים (אם אני לא טועה אז התדר הכי גבוה של ה"כרטיס קול" המובנה הוא 22Khz), אבל יש מצבים שזה עדיף על כלום (כשאין רמקולים לדוגמא). אם מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה שיעזור לי למצוא (אין לי מושג איך להגדיר את זה לגיגול) או שישים לינק... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מקשיב למוזיקה בVLC ושמרתי כמה פלייליסטים בסיומת xspf בתקיית מוסיקה. אני רוצה שלכל קובץ פליליסט יהיה תמונה של המוסיקה הספציפית שלו, ולא אייקון המכוער של VLC. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?

13. Started by snop,

לפני כחודש רכשתי מחשב נייד של HP שהריץ ויסטה 64 ביט אבל לא עם עברית ואמרו לי שאין גירסא רשמית עם עברית אלא התקנת שפה. שהתקנתי את השפה העברית זה הפך באמת את המחשב לעברית אבל זה העמיס עליו והוא זז יותר לאט מאשר עם אנגלית ו/או עברית אשר באה כדבר מובנה. אז השאלה שלי האם יש וינדוס XP ווינדוס 7 - 64 ביט עם עברית כלולה לא כתוספת אלא כחלק מובנה מהמערכת ? לא מעניין אותי ויסטה, רק שני המערכות הפעלה האלה. חיפשתי בגוגל ואני מצאתי שכן השאלה האם הכוונה לתוספת או לא, כי אני רוצה אך ורק מובנה ולא כתוספת. תודה רבה לכולם על המענה + עוד שאלה ברשותכם - לגבי 4 ג'יגה זכרון - הבנתי שרק ב-64 ביט יש תמיכה כזאת ומעל.. הבעיה שאני לא רוצה לשדרג ל-64 ביט אלא אך ורק בגלל הזכרון אבל לפי המדריך ש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Sting,

אני נוהג לגלוש בהמון טאבים (דפים) בדפדפן שלי, העניין הוא שזה צורך המון זיכרון מתוך ה 4GB שיש לי, הבעיה היא שגם כאשר אני סוגר את כל החלונות, עדיין תפוסים לי כ 3 ג'יגה זיכרון (כמובן שאין אף דבר כבד אחר שרץ עוד ברגע) מה הבעיה? והאם יש אפשרות או תוכנה כפי שפעם היית לי שהיית מפנה זיכרון?

15. שלום לכולם, איזה צרות יש לי במחשב... אני מאבד כבר את הסובלנות. נתחיל בדבר מוזר ופעוט, לאחרונה עשיתי אימייל חדש בהוטמייל.קום. יש לי עכשיו שני תיבות שם. משום מה בתיבה החדשה כל פעם שאני פותח אותה, לא משנה מאיזה מחשב, זה מופיע לי בכתב חרטומים. כל פעם בצורה אחרת. פעם זה נראה כמו סינית ולפעמים סתם יש ריבועים כאלה. ניסיתי לשנות אתההגדרה לאנגלית מתוך האתר (הסתכלתי בתיבה השניה איפה כל אייקון נמצא ולפי זה...) בקיצור לא עזר. יש למישהו מושג איך פותרים את זה ? או שאני צריך לפתוח תיבה אחרת ? דבר שני, גם דבר פעוט אבל מעצבן! ההחלפה בין השפות. ALT+SHIFT לא עובדת לי! וסידרתי את ההגדרות שיניתי ועדכנתי וזה פשוט מת. אני צריך לשנות רק עם העבר וזה גם לא רגיל. צריך פעמיים לשנות את זה עד ש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by zpd,

אין באפשרותי לקבוע את דף הבית . לאחר איתחול דף הבית חוזר לאתר שנקרא - res://mshp.dll/index.html#37049. ניסיתי להיפטר מהקובץ MSHP.DLL אך הוא חוזר כל הזמן. אני משתמש ב- xp home edition

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by prozaq,

יש לי ווינדוס אקס פי 32 מותקן , יש איזה דרך לשנות את זה ל64 ? תודה רבה !!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by frodo,

התקנתי WINDOWS XP PROFOSIONASL ולא חילקתי לכוננים אז יצא שכל ה-80G הם בכונן C. מה אני עושה עכשיו? איך אני מחלק (אם אפשר) לכמה כוננים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Stone Eagle,

יש לי עכבר Genius עם כפתור גלילה. עכשיו, זה קורה תמיד כשאני באינטרנט - אני משתמש בכפתור הגלילה, ואז כל החלונות מתחילים פתאום להשתולל, להיגלל עצמאית למעלה ולמטה בקצב מטורף (מעין ריצוד כזה). יש לי Win2000 SP2. משתמש באקספלורר. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך נפטרים מזה? דניאל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Sketch,

כותרת

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by kobi_af,

במחשב של אחותי(98( רשום להכניס דיסקט בוט הבעיה שבמחשב שלי נהרס כונן a מה אפשר לעשות?להכניס תדיסק של windows 98 ולשנות שיקרא ראשון cd ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, התקנתי לינוקס (Debian) לפני כמה ימים, ב-Dual Boot עם Windows XP... הכל עבד חלק ויפה עם LILO (ה-Boot Loader של לינוקס) עד שהחלטתי יום אחד להיפטר מלינוקס. לקחתי את ה-Partition Magic שלי, ופירמטתי את מחיצות ה-Ext3 של לינוקס. עכשיו, המחשב שלי מנסה להפעיל את Lilo (אני חושב), אבל ללא הצלחה, וכך, אני נשאר תקוע במצב שבין ה-post למערכת ההפעלה. האם אתם מכירים דרך להתקין מחדש את ה-Boot Loader של Windows XP ללא התקנה מחדש של המערכת/שימוש ב-CD של Windows? בתודה, --Vega.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by bigbosf,

שלום חברים האם יש ל-windows 7 גרסאות ? אני מתכוון לא לprofessional או ultimate וכאלה אלה ליותר בכיון של גרסה מספרית ז"א - איך אני יכול לדעת שאין לי גרסה בטא או נסיונית? האם למישהו ממכם גם קורה שהאינטרנט אקספלורר נתקע מדי פעם ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש בעייה מוזרה באפשרויות צריכת החשמל שבחלונות 7 שבמחשב שלי ושל אימא שלי: כל כמה זמן, הגדרות המותאמות אישית שהגדרתי, חוזרות לברירת המחדל שלהן, ואני נאלץ להתחיל להגדיר מחדש משך זמן אי שימוש עד לכיבוי מסך, דיסק קשיח וכניסה למצב שינה. במחשב של אימא שלי זה מתרחש אחת לכמה שעות, ובמחשב שלי אחת לכמה שבועות או חודשים. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים