Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
בכל פעם שאני מוריד תוכנה מאתר כלשהו, שקיימת גם בגרסה העברית, תמיד הגרסה העברית תרד כברירת מחדל. אותו דבר לגבי אתרים באנגלית שתומכים בשפה העברית. אני יודע שאפשר לשלוט בזה ב-"שפות" ב-"לוח הבקרה", אבל יש שם הרבה אופציות. איזו אופציה שולטת בזה?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היה בזמנו מבצע שידוג חינם למי שרכש ויסטא באיזשהיא תקופה(שלא הייתי בה). אני עדיין צריך לשלם להם עוד כסף למרות שנדפקתי עם הויסטא?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
היי יש לי VMC בסלון ואני מדיליק ומכבה בעזרת השלט שיש לי.. זה לא בדיוק כיבוי וזה גם לא HIBERNATION אני פשוט לוחץ על כפתר הOFF והמחשב נכבה יש אחרי מספר שניות וכמובן נדלק מאותו מצב בו כיביתי! הבעיה היא כשהמחשב נדלק בגלל פעולות שאני תזמנתי במיוחד הוא נשאר דלוק בזמן שאני לא בבית ואני רוצה שהוא יכבה אחרי שהוא מסיים או אחרי זמן מה שהפעולה כבר הסתיימה.. סימנתי שהוא יכנס למצב שינה במתזמן מסימות! אבל הוא נכנס למצב שינה רק לא מלא כמו שצינתי לפני כן איך עושים את זה? יש לי ויסטה... תודה לעונים!!
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין daemon tools גירסה 4.03 על win 7 X64 והוינדוס לאחר הפעלה מחדש לא הצליח לעלות-הפעיל איזה חלון של RESTORE אבל זה לא עזר התקנתי שוב מחדש והיתי רוצה לדעת אם יש רשימה ל תוכנות שידוע שעובדות וכאלה שלא ואיזה תוכנה יש לטעינת קבצי ISO בWIN7?
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
למרות שאני בעל המחשב כשאני בא לעשות פעןךה מסויימת אני מקבל שגיאה שאני לא בעל המחשב, יש איזה קובץ REG שמתקן את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותקרים תבעיה....
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכם, רוב התוכנות שלי מותקנות על מחיצה D ולפי מספר שבועות פירמטתי את מחיצת הוינדוס C. הרבה תוכנות לא עבדו והציגו כל מיני שגיאות, הנחתי שבגלל שנמחק לי הפרופיל וכל המידע של התוכנות שנשמר בתיקיית המשתמש שלי נמחק, לרוב מה שביצעתי זה התקנה מחדש באותו המיקום מה שדרס את התוכנה הישנה אך עם זאת צצה בעיה: הרבה תוכנות כבר לא הופיעו בהסרת התוכנות, גם לא בתוכנה Revo uninstaller שאני משתמש בה ולא לא היה ניתן להסיר אותן בדרך שיגרתית. שאלתי היא כיצד בכל זאת ניתן להסיר את התוכנה בצורה הנקייה ביותר כך שגם כל השאריות של התוכנה ימחקו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
ום, לפני חודשיים כל פעם שעשיתי ריסט למחשב, ווינדוס היה עולה(שמעתי את הסאונד ש הדסקטופ) והייתי רואה את הסמן של העכבר אך שאר המסך היה שחור, ואחת להרבה מאוד איתחולים הייתי מגיע לדסקטופ כמו שצריך. אז התקנתי שוב ווינדוס 7 SP1 והבעיה נפתרה, עד לפני שבוע. עכשיו כל פעם שאני מאתחל זה שוב קורה, אבל אם כן אני בחור באופציה של last known configuration. יש דרך פתור זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי לפ טופ עם רשיון.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
למה אם אני מתקין במלואו את Visual Studio 2010 אז התוכנה ברוב חוכמתה מבטלת את הכניסה האוטומטית של המשתמש שלי, ובמקום זה אני צריך כל פעם בהדלקת המחשב לחכות כ20 שניות, ואז ללחוץ על המשתמש כדי שימשיך להיכנס למערכת ההפעלה. למה. מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון מאחורי זה? ואיך לעזאזל אני מבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה המקוונת של גוגל זוכה לתמיכה רשמית באפליקציות ממערכת המובייל של החברה, ובמקביל אנחנו מקבלים פרטים על המערכת שעשויה להוות את השילוב המלא בין השתיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
-
איך אני יכול להחליף ממשק של אקס פי בגרסה של גם עיברית וגם אנגלית לרק עיברית{התחל מצד ימין}
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום הבעיה היא כזאת: בתוך word לא ניתן לגזור אובייקטים בכלל לא על ידי CUT ולא על ידי COPY. לא משנה באיזה צירוף מקשים לחצן או פונקציה של העכבר השתמשתי. אם אני גוזר משהו בתוכנה אחרת אז אני יכול להדביק אותו בתוך מסמך שלי אבל לא יכול לגזור אותו שוב. פקודת CUT מעלימה את הטקסט המסומן אבל לא מעלה דבר לזיכרון. בבקשה אני מתחרפן מזה
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק חדש, westren digital 80 gb 8mb buffer. חיברתי אותו כמו שצריך, הוא מזוהה בלי בעיה בביוס. כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי הודעה שזוהתה חומרה חדשה. אבל אני לא רואה את הכונן. עשיתי הוספת חומרה חדשה אבל כתוב לי שכבר מותקן רכיב בשם WDC WD800JB-00FSA0, אני מתאר לעצמי שזה הכונן החדש. מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בעייה חדשה: :\ בכל פעם שאני נכנס לתיקייה עם תמונות יש מן תקיעה של הווינדוס שהכל קופא לכמה שניות עד שבאה הודעת שגיאה שהיה ERROR ב-MY COMPUTER, ולכן התוכנית נאלצה להיסגר... והחלונות נסגרים וחלקם נפתחים מחדש אבל זה סוגר הרבה תוכנות שרצות ברקע. אודה לכם אם תמצאו לי פיתרון. בתודה רבה, דודי הסטלן.
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לפי התמונה הזאת אני יכול להוריד את הזיכרון הוירטואלי ? http://forums.ort.org.il/scripts/repost.asp
-
כשאני מנסה להתקין את זה הוא רושם לי שהסיריאל לא בסדר
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP PRO SP1. במאפיינים של המחשב שלי תחת החוצץ של שחזור מערכת ניתן לאפיין כמה מקום יש להקצות לשחזור המערכת. WINDOWS מקצה אוטומטית 12.5% שנראה לי המון... רציתי לשאול אותכם כמה לדעתכם "מספיק" חוץ מזה ראיתי ש WIN מקצה מקום כזה בכל אחת מהמחיצות - גם באלו שלא נמצאת עליהם מערכת ההפעלה. האם בכלל יש צורך בכך או שבמחיצות האלה אני יכול להוריד את המקום המוקצה לשחזור ל - 0%? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי שנית את חלונות 2000. מאז כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה שעות אני חוזר וההרד דיסק שלי מלא עד אפס מקום. בדיקה קלה העלתה שבתוך תיקית Temp של windows יש קובץ בגודל כל הכונן שלי... כמובן שמחקתי אותו אך הבעיה חוזרת... סרקתי את המחשב לוירוסים ונמצאו 12 קבצים נגועים... אך גם לאחר שתיקנתי אותם (כלומר שלא אמורים להיות לי וירוסים על המחשב כרגע) הבעיה ממשיכה.... אני לא זוכר את שם הקובץ שנוצר אך אני ארשום אותו בפעם הבאה שאתקל בבעיה. עזרה! :-\ יש למישהו רעיונות עד כה?
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנט מיטניג ואני חייב להסיר אותה. כיצד אני יכול להסיר אותה מהמחשב? אחרי ההסרה היכן אני מוצא קובץ התקנה של הנטמיטניג? חיפשתי במייקרוסופט ולא מצאתי. אודה לכל מי שיכול לעזור לי, אני דיי נואש!
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, מידי פעם סתם פתאום מופיע מסך כחול שכותב שווינדוס מבצע ריסט כדי למנוע פגיעה במחשב וכותב גם win32k.sys . וזה קורה באופן שלא ברור לי מה גורם לזה כי זה לא קורה לאחר שימוש בתוכנה או משהו מסוים (והמחשב נקי מוירוסים וקבצים מזיקים). לאחר הריסט מופיע חלון "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ואומר שנוצר קובץ dmp שמתאר את הבעיה (ואין לי מושג בזה) . יש לי vista 64bit sp1. אשמח לעזרה,תודה.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בזמנו קניתי מחשב, עם וינדוס XP חוקי, שהותקן ע"י החנות. קיבלתי יחד איתו דיסק של ווינדוס, אבל בלי boot הייתי צריך להחליף את הדיסק הקשיח, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדוס מחדש. איך אני יכול לעשות את זה ?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני הולך להביא בימים הקרובים מחשב שיהיה מבוסס על AMD אתלון 640 מרובע ליבה בנוסף יש לי 4 ג'יגה זיכרון . לפי מה שראיתי עדיף לי 64BIT כדי שיתמוך בכל הזכרון ובחרתי בWIN7 כי הוא נראה לי הכי עכשיוי ומתאים לי . את ההזמנה של המחשב אני יעשה כנראה מאייבורי ב"ש , לא קניתי עדיין מערכת הפעלה אבל מכיוון שאימי מורה הבנתי שדרך משרד החינוך זה זול משמעותית . זה טופס ההזמנה : https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 השאלה היא האם אני מקבל דיסקים מקוריים עם סריאל ויוכל להעביר אותם לאייבורי שיביאו לי מחשב מוכן או שאני מקבל רק סריאל ואת הוינדוס עצמו צריך להוריד לבד . בנוסף כתוב לי שם ככה Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 64BIT [ ₪ 60.00 ] גרסאת שדרוג מזה אומר ?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-