עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך זה קרה? נתקע לי המחשב ועישיתי ריסטארט מהמחשב ,לאחר מכן התחילו הבעיות: ההתחל לא עובד,י ווינדוס לא מצליח לעשות עידכונים(וינדוס חוקי) , לא מצליח למחוק קבצים לשנות את שמם ,להעתיק ולהדביק במקום אחר ,אני עושה קיצור דרך והוא לא מופיע לי. גם במצב בטוח אותו סיפור. אין לי שום הודעות שגיאה. ניסיתי לעשות שיחזור אבל אני לא יכול כי לא נוצר גיבוי ,ניקיתי את הרג'סטרי עם ווינדוס אופטימייזר, ניסיתי לשנות ערכת נושא בווינדוס ,ביצעתי בדיקת CHKDSK כלום לא עזר. מה שכן הצלחתי לעשות, ההתחל של ווינדוס וויסטה לא עובד, זאת אומרת אני לוחץ עליו והוא לא נפתח, שיניתי לסגנון קלאסי דרך המאפיינים של ההתחל , שהוא נפתח ככה בשורה כמו באקס פי והוא נפתח. מה אני עוד יכול לעשות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Digitalx,

מזה כמה ימים שאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה ומשום מה אחרי שעולה מסך ההתקנה הראשון בו עליי לבחור שפה וכו' המחשב ניתקע ולא מגיב בכלל גם המצביע עכבר וגם המקלדת לא מגיבים. בניסיון קודם שלי להתקנת מערכת ויסטה קרה לי את אותו הדבר האם זה בגלל שיש לי מעבד P4 2.8 (זיכרון זה לא יכול להיות כי יש לי 1וחצי גיגה DDR2 1066 וכרטיס מסך ATI Radeon 3650) ואם לא יש איזה קצר או בעיית מתח? כי חוץ מזה המחשב שלי מריץ טוב את המערכת הפעלה XP אפשר לומר שאני גם מעלה משחקים כבדים\תוכנות הכל חלק... למה זה קורה? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, יש לי Windows 7 ultimate 64bit ויש לי בעיה שמלווה אותי כבר זמן רב: כאשר אני מוחק קובץ מתיקייה מסוימת, הקובץ ממשיך להופיע ברשימת הקבצים. רק לאחר ריענון (F5), הקובץ נעלם. אני חושב שזה קורה בתיקיות שקשורות למסמכים, תמונות וכו' (כלומר libraries), ולא בכל תיקייה. הדבר המיוחד היחיד שעשיתי זה העברת ה-libraries לכונן הלוגי D, כאשר Windows מותקן ב-C (כך אני שומר על כל הקבצים החשובים גם כאשר אני מפרמט את C ומתקין מחדש Windows). ניסיתי לחפש על זה מידע באינטרנט וגיליתי שאני לא היחיד שסובל מהבעיה, אבל לא מצאתי הסבר או פיתרון. אשמח לעזרה, תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הסוג? כאילו איך עושים את זה? מוחקים תקיימת? ואז עליה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by most,

שלום לכולם חבר ביקש ממני להתקין לו xp pro על דיסק שנתן לי, חיברתי אותו במקום דיסק שלי (לא במקום הדיסק עם מערכת ההפעלה שלי) והתקנתי לו. הצרה: כרגע יש לי שני אפשרויות של xp כאשר כמובן אחת לא ישימה (הראשונה בdefoult). כך נראה ה - boot ini שלי [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect 1. מבקש עזרה בעריכה. 2. מה זה :noexecute=optin 3. הבנתי שכדאי לגבות boot ini - אם המערכת נדפקת איך משתמשים בגיבוי? נ.ב. קראת…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם server 2008 מופי לי בסמן של שפות סמל של מקלדת למרות שאני על אנגלית הוא מחליף לי לעיברית מה זה הדבר הזה וכיצד אני מבטל אותו בדיקה של השרת מול אחר כל הגדרות שפה נמצאה תקינה וזה אגב רק אצל יוזר אחד. בתודה ראש

7. שלום רב, השארתי את המחשב פועל בלילה (כפי שאני נוהג לעשות בד"כ), ובבוקר גילתי שבוצע אתחול. אינני רואה שום עדות שמסבירה את פשר האתחול, ולכן רציתי לשאול כיצד ניתן לדעת האם מדובר בתקלה מסוג של מסך כחול, או שסך הכול התבצע עדכון שגרתי של WINDOWS UPDATE? ידוע לי שיש מקום מסוים שבו נמצא דו"ח של המערכת שבו רשומים כל מיני תקלות כגון מסכים כחולים או עדכונים שנכשלו, אך אינני יודע היכן למצוא זאת. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, בביצוע REPEAR למערכת ההפעלה VISTA בעזרת דיסק ההתקנה, מה נשמר? ומה נחמק? התקנות / קבצים? תודה....

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, היה לי מחשב קודם עם ארדיסק מלא חומר, קניתי מחשב חדש עם ארדיסק חדש והתקנתי עליו את הווידוס, עכשיו הוא לו נכנס לי לארדיסק הישן, כלומר הוא נכנס אבל לתיקייה "OWNER" ששם בעצם נימצא כל החומר, הוא לא נכנס... הוא כותה לי "אין גישה אל "OWNER""... אני רואה שהדיסק בגודל בדיוק כמו שהיה ואין מצב שנמחק... מה אני יכול לעשות ? :'( :'( :'(

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by GeforceFX,

שלום רב. יש לי על המחשב 2 מחיצות מערכת-אחת שבה נמצאת מערכת ההפעלה שפועלת כרגע ועוד אחת של המערכת הישנה. במחיצה של מערכת ההפעלה הישנה יש תיקיית WINDOWS שאותה אנלא יכול למחוק כי זה אומר שאין לי הרשאה ואני גם לא יכול לשנות את ההרשאה ]= אני גם לא יכול למחוק את המחיצה כולה כי היא מחיצת מערכת. מה אפשר לעשות במצב כזה חברים? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by raananweber,

ברשותי DVD עם כל 6 הגירסאות של הויסטה , השאלה שלי האם זה גם 64 וגם 32 ???? בהתקנה זה אמור לשאול או לזהות עם המחשב שלי הוא 64 ביט או 32 ??? עזרתכם בבקשה.....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by i-kramba,

כל הדרייברים הישנים שאני מנסה להתקין המערכת רושמת לי "נכשל להתקין"

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by RocknRolla,

מצאתי את הגרסא הזאת של ווינדוס 7 ואני רוצה לנסות אותה אבל יש לי 6 GB RAM אז אני לא יודע אם זה יתמוך כי הווינדוס הוא X86 .בגלל זה אני שואל אם מישהו מכיר את הגרסא הזאת של ווינדוס ויודע אם זה תומך ב-6GB למרות שזה X86?למרות שלא נראה לי הגיוני לצערי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by jhony,

שלום ,אני רוצה ליצור שיתוף ברשת מקומית שאליה אני מחובר עם windows xp אך אין לי אפשרות ליצור סיסמה איך אני יוצר סיסמה לכל ספריה משותפת וכנל לגבי סיסמה למחשב עצמו ברשת בבקשה תעזרו תודה... :-[

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ea666,

שלום. יש לי את ה internet explorer and the firefox שתיהם עם הגרסה הכי חדשה. ויש לי בעיה שאני לא רואה את התמונות. לפעמים אני רואה ולפעמים לא... לדוגמא כשאני נכנס לאתר www.lionetwork.net אני רואה את כל התמונות והכל סבבה. אבל שאני נכנס לאתר כמו www.go.to/funpic אז יש שם טבלה ואני לא רואה את התמונות שבפנים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כאשר אני מפעיל תוכנה/משחק, כמו למשל דוסבוקס (להפעלת משחקים ישנים), Windig (המשחק דיגר רימסטרייד לחלונות) וכן דום 95, הם מוצגים במקוטן במרכז המסך ולא על כולו (או על כל החלק היחסי במסך בעת הפעלת המסך במצב של התאמה אוטומטית של התצוגה לרזולוצייה). התופעה קורית במחשב של אבא שלי בלבד, בו מותקן חלונות 7 SP1. היא לא קורית במחשב שלי בו גם מותקן חלונות 7 SP1. מה הבעייה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לשמור ואחר כך לעבד מפה מהאינטרנט היא מורכבת מכמה חלקים ככה שאם אני שומר בתור שמור בשם אני רואה חלק קטן מאוד שלה איך אני שומר את כל מה שמופיע לי על המסך

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by nadav_11,

יש לי כמה סרגלי ריגול באקספלורר אז חשבתי שהתוכנה הזאת (HijackThis) תעזור לי לפתור אותם אז מחקתי את כל הדברים שהיא מצאה וזה רק הוסיף לי עוד סרגל למטה..):.. (אבל זה יצר הרבה קבצי גיבוי..) אז השאלה שלי היא איך אני: א. מחזיר למצב הקודם, ב. מעיף את הסרגל הנוכחי + את האתר search the web שבא לי בכל הזדמנות.. תודה! נדב

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by meital eliasko,

שלום, יש לי מחשב עליו מותקנת מערכת הפעלה WINXP PRO עם שתי מחיצות ( מע' ההפעלה מותקנת כמובן על C) כיצד אני מתקינה WIN 98 בנוסף - כלומר שיהיו מותקנות שתי מע' הפעלה ? האם ניתן להתקין באותה מחיצה או במחיצה נפרדת ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן, אני אומנם אוהב לשחק הרבה , אבל מולטי טסקינק זה הדבר שאני יותר אוהב לעשות. עד לא מזמן השתמשתי בXP 64 ביט כל הזמן ולא הבנתי למה המחשב שלי זוחל לעומת של אח שלי עם ה32 ביט ונתונים הרבה פחות טובים משלי. עד ששמתי לי את ה32 ביט והוא פשוט עעעעעףףףףף לעומת ה64. למשל הCHROME האהוב עלי עובד כמו עגלה בXP 64 BIT ואם אני מפעיל כמה דברים , זה אפילו גורם לתקיעות בWINAMP 2.95 שלי שהוא לא צורך כמעט משאבים. אומנם התקנתי את הWINDOWS 7 64BIT אבל אני לא יודע אם יש טעם להשקיע בו משאבי-זמן יקרים שלי ולכן אני מעוניין להתייעץ במבינים פה. האם הWINDOWS 7 64BIT מבצע מטלות של 32 ביט בצורה טובה יותר ? למשל שמתי לב שאפילו הIE 8 64BIT הוא עובד על 32 ביט. אני העלתי תיאוריה שכל מה שמצויין לידו בTASK …

21. התקנתי אצל חבר של אבא שלי שקנה מחשב חדש לפני כמה ימים אבל הוא לא מסתדר עם האנגלית... אני זוכר שהיה לי פעם פאץ' כזה אבל לא מוצא אותו... הישנו צדיק בHWZ0N3 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. במיקרוסופט מעדכנים על כמות מרשימה של מערכות אשר עודכנו לגירסה החדשה של מערכת ההפעלה, בתוך פחות משתי יממות מאז ההשקה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-כבר-פועלת-על-14-מיליון-מחשבים-ברח/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Nyromith,

הערה: 2000, XP, ויסטה כוללות את המקבילה שלהן לשרתים. עריכה: חבל שזה מסודר כ"כ חרא

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מהיא הפקודה בדוס להפעיל כמה תוכנות במכה אחת אבל שיפעלו בווינדוס

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים