עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רואה שהרבה קראו אבל אף אחד לא מגיב, אז בקצרה למי שאין כח לקרוא - לאחר הגדרות מחדש של פרטישנים,כולל הזזת אחד עם נתונים,התקנת WIN7 על פרטישן חדש והרצת chkdsk על הפרטישן שהוזז,נעלם כל המידע האישי שלא היה מגובה בשום מקום,ואני די אובד עצות לגבי איך אפשר לשחזר אותו. כל עצה תתקבל בברכה ! תודה ! למי שצריך יותר פירוט, אנסה לסכם מה קרה – 1. קיבלתי מדודה שלי את המחשב שלה לסדר - ה WIN XP לא עלה – נפל באמצע. בוצע chkdsk, אובחנו ונפתרו כמה דברים (לא ממש זוכר לצערי), וה OS עלה, אבל עם שגיאה לא מובנת של smc.exe שלא הצלחתי לפתור. 2. לאחר שלא מצא חן בעיניי תפקוד המחשב, לא הצלחתי להפעיל את ה Norton שהיה מותקן שם (שה smc חלק ממנו) וגם ה firewall סומן כלא עובד למיטב זכרוני, החלטתי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Moty_p,

הורדתי שפה לחלונות שבע וזה לא נותן לי להתקין את השפה. קישור: http://www.melonportal.co.il/Images/moty/7-p.png

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by נחמה ב,

איך היגיעו הכתובות הזרות האלה ואיך אפשר לחסום אותן ? תודה מראש לעונים

4. Started by idan79,

וויסטה 64 ביט אני מקבל את השגיאה הנל למרות שהתקייה מכילה סהכ 18 g ויש עו כ 450 G פנויים על הכונן לא ברור לי למה? יש בוויסטה הגדרה לקיבולת התקייה? תודה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2008 בשעה 13:15:26 נראה לי שהבנתיתקיית היוזר שלי נמצאת בכונן ההתקנה של הוויסטה.....והיא זו שמילאה את קצה המחיצה כיצד קובעים שתקיה זו תנותב למחיצה הגדולה והריקה? [להעתיק למחיצה הריקה ולמחוק?] תודה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  5. אהלן, התקנתי על מספר שרתים את 2003 סרבר 64 גרסאת נסיון ל180 יום שמוצעת באתר של מיקרוסופט, ועכשו קניתי לשרתים הללו רשיונות מלאים, אבל לא משנה איפה חיפשתי לא מצאתי איך אפשר להתקין את ה2003 המלא מבלי לפרמט/לפגוע בקונפיגורציה הנוכחית שלי בשרתים. למישהו יש נסיון עם זה במקרה?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  6. בטח אני השואל המי יודע כמה ששואל את השאלה הזאת, אבל בכ"מ, האם ביצוע איחוי בתידרות גבוהה(נגיד, אחת לשבוע או יום) עלולה להזיק לדיסק הקשיח? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  7. Started by tordek,

Hello there after rebooting my computer the quick launch bar is disappearing any idea what to do :-[

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by yosss,

יש לי הארד דיסק של 500 גיגה עם 2 כוננים במחשב אחד C ואחד D אני רוצה להקטין את הנפח של כונן C - מערכת הפעלה ווינדוס 7 מבלי לפרמט האם אפשר לעשות את זה? חג שמח.

9. Started by guy94,

קניתי מחשב חדש לאחרונה, עם לוח אם של GIGABYTE GA7VTX-H מארז ENERMAX S710 ויש לי ווידנוס XP יש לי בעייה בכיבוי אני עושה כיבוי ובמקום כיבוי הוא עושה לי ריסט !!! ושאני מנסה לסמן APM ב POWER OPTIONS, אין לי בכלל אפשרות כזאת (בכלל לא רשום כלום על APM) בעייה נוספת היא כאשר אני מנסה לעשות שלכל ספריה במסמכים שלי יהיה אייקון שונה, אז אני אמור לעשות כפתור ימני על אחת הספריות ואז לעשות CUSTOMISE (לא יודע איך כותבים את זה) וגם זה לא מופיע לי !! מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by skywalker13,

שלום אם המפרט הבא אני יוכל להשתמש בצורה טובה שממשק הבסיסי (הלא תלת-מימדי שקוף) של ויסטה? pentium 4 2.4ghz 512 ram pc2100 geforce 4000mx 64mb תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by llime,

היי. התקנתי ערכת נושא קלאסית, וחזרתי בחזרה לערכה הישנה שלי (ששמרתי). אני שם לב שמופיע לי צל מתחת לאייקונים בדסקטופ. את הגופן שיניתי בחזרה ל segoe UI. הצל מתחת לאייקונים מופיע רק ב desktop ולא בתוך תיקיות. יש דרך להיפטר מהצל המטריד הזה?... תמונה מצורפת (שמתי רקע לבן בכוונה ע"מ להדגיש). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Googleness,

אני הולך לפתוח משרד ויהיה בו מחשב אחד. בהנחה שאנ ירוצה מערכת הפעלה של חלונות XP איזה רישיון אני צריך? רק לקנות בחנות כרגיל ולהתקין על המחשב? יש תשלום מיוחד?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  13. אפשר להרחיב את השאלה גם ל-OfficeXP ול-SP1 בשביל Office2k, שתיהן אמורות לכלול מערכות הגנה דומות. חוויות, רשמים, נאצות וטיפים יתקבלו בברכה, Prog.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mistaarvim,

הבעיה הישנה הסתדרה לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221313.msg1942386#msg1942386 אבל עכשיו, רק כשאני ב EXPLORER דרוש ללחוץ פעמיים רצוף על ALT+SHIFT בשביל להחליף שפה.. מאוד מעצבן..

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. Started by tuvia,

שלום. יש לי מחשב שקניתי ממש לא מזמן עם כונן קשיח sata 160 גיגה. אני התקנתי את הwindows ורק עכשיו שמתי לב שהוא נמצא בsafely remove hardware כמו כל הדברים של הusb. זה אמור להיות ככה? ואם לא מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by dids22,

מה אומרים הדברים שסימנתי בתמונה? תוודה!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם ! יש ברשותי 3 דיסקים, כאשר כל דיסק הוא 500GB, ואני רוצה ליצור RAID5 דרך "ניהול דיסקים" בווינודס 7 אולטימייט. לצערי, הוא נותן לי את כל האפשרויות הבאות- SPANNED,STRIPED וכו' , אבל RAID5 חסום (בצע אפור כזה) חשוב לי לציין ששמתי את כולם על DYNAMIC ובכל זאת , זה עדיין לא הולך... אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ניתן להפעיל את האפשרות.. בברכה, תומר. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום יש לי חלונות 10 פרו שפה עברית. גירסה 1909. בכל תוכנה אחרת אני פעיל התקנה מיד קופץ הודעה הגנה(מצורף תמונה) לא נותן לי ליפתוח התקנה תוכנה. אני חיפשתי בהגדרות win 10 נסיתי לבטל בהגדרות ולא הצלחתי לבטל רק ההודעה הגנה הזה. אני לא יודע איפה זה. חסר בהגדרות win. אני רוצה לבטל את ההודעה הזה לגמרי. לא מעוניין בהגנה הזה. איך מבטלים הגנה הזה לגמרי? כדי לתקין תוכנות שלי רגיל. בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by Oranili,

אני רוצה להפוך רק את שורת התחל לשחור כמו בוויסטה וזהו ... איך עושים זאת ? תודה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by Stone Eagle,

הי, טוב, ה CD Player שלי ב Win2000 שבק חיים. כשאני מכניס דיסק מוזיקה לכונן (דיסק רגיל, קנוי, לא צרוב) אני מקבל את ההודעה הבאה: "Access to the specified device, path or file is denied" עכשיו, אותו כונן קורא דיסקים של תוכנה בלי שום בעיות. המחשב גם מזהה שיש Audio CD בכונן, אבל אם אני מנסה ללחוץ עליו לחיצה כפולה אני מקבל הודעה בזאת: The device is not ready" ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר - (Creative Sound Blaster 16, plug and play (WDM - אבל ללא תוצאות. הצילו!!! Anybody? דניאל.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by Sting,

תודה.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by yotam360,

"זיכרון מותקן (RAM): 4.00GB ( שלוש גיגה ניתנים לשימוש)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by gimdy,

הורדתי חבילת סקינים( launchy משו כזה ) אין מיישם אותה ב וינדוס ? זה תיקיות עם תמונות מה שהורדתי כמו כן האם יש תוכנה ששנה רקע של מחשב רנדומלי כלומר אני מכניס לה כמה תמונות והיא משנה את זה כל X ימים

24. Started by jackok111,

חברים, יש לי מחשב שמותקנת בו ויסטה ואני רוצה להתקין עליו XP. כמובן שוינדוס לא מאפשר לי. איך אני מבצע פרמוט לכונן C(כונן מערכת ההפעלה) ומתקין בו XP ? כמו כן, יש לי כונן אחד שמחולק לשלוש מחיצות (partition). האם פרמוט C יגרום לי לאבד את כוננים D ו- E ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by eliXir,

אני מנסה להתקין את הווינדוס 7, אבל משום מה לוקח להתקנה משהו כמו 10 דקות לעלות.. כלומר, כשאני עושה ריסטרט למחשב ונכנס למצב של ההתקנה עם הדיסק, זה מעלה את ההתקנה, מגיע לחלון כזה כחול עם ציפורים וכל מיני ציורים כאלה, נתקע על החלון הזה במשך 10 דקות ורק אז מופיע החלון של התחלת ההתקנה - וכשאני לוחץ על הבארים בשביל לבחור שפה וכו' אז הכל עולה בקרטוע.. דיברתי עם חבר שהתקין לא ממזמן את הווינדוס, והוא אמר שההתקנה עלתה לו מיד. לצורך העניין, המחשב שלי לא אמור להוות בעיה.. Intel Core2Duo 6420 (2.13ghz) 2GB Ram 320GB WD gforce 8800gts וואו הרבה זמן לא רשמתי את המפרט של המחשב שלי.. נראה לי שאלה הדברים המשמעותיים תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.