עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 3d7,

אני רוצה לקרוא ולכתוב למחיצת EXT3 בWindows XP. מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by AZANKOT,

האם יש אפשרות לשדרג מערכת XP PRO מאנגלית לעברית ללא פירמוט והתקנה מחדש. הכוונה שכל התצוגה של מערכת ההפעלה תופיע בעברית

3. Started by lipact,

יש לי בעיה במחשב שהוא קופא פתאום אחרי 2-3 דקות שהמחשב עלה המקלדת לא עובדת העכבר לא עובד ( המקלדת נורות שלה נדלקת ונכבות כאילו זה מחובר והם לא עובדים פשוט ) . מה אני אמור לעשות? בכללי החלפתי אתמול שיחקתי עם החיבורים של הHARDISK אבל אני בטוח שחיברתי נכון יש קשר לזה אולי?

4. Started by elad_orl,

היי מה יותר טוב מבחינת ביצועים וכל הדברים vista או xp אשמח לתגובות

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by Tzox,

היי, לא מזמן מחקתי בטעות הקיצור לשולחן עבודה שהיה לי ליד ההתחל. אז הלכתי לתיקיה של ווינדאוס, עשיתי קיצור דרך לאיקון של Desktop והחזרתי את זה לשורה הקטנה שליד ההתחל. הבעיה היא שעכשיו כשאני לוחץ על האיקון זה לא יורד לי לשולחן העבודה, כמו שהיה עד עכשיו, אלא פותח לי את שולחן העבודה בחלון חדש. איך אני עושה את זה כקיצור הדרך לשולחן העבודה ישלח אותי אליו? (ימעזר את כל החלונות הפתוחים). תודה מראש.

6. Started by moranhoresh,

כשאני שם את ה-TASKBAR בצד ימין של המסך, ומגדיל חלון לגודלו המקסימלי (MAXIMIZE), אז תמיד נשאר פס כחול בתחתית המסך, שאותו החלון לא ממלא (כאילו ה-TASKBAR נמצא בתחתית המסך, ולא בחלקו הימני). האם זאת תופעה מוכרת? למישהו יש פתרון?

7. Started by eladcohen100,

שלום! לפני כמה ימים החל הדפדפן אקספלורר 7 לעשות לי בעיות:הדפים נטענו לאט וכל פעם שהייתי סוגר איזשהו דף הוא הי פותח את החלון דו שיח של ה"סיים משימה".החלטתי להוריד את האקספלורר מחדש שמתאים למערכת ההפעלה שלי ווינדוס סרביס פק 2. בסיום ההתקנה התבקשתי להדליק את המחשב מחדש ומאז לא משנה באיזה מצב אני מפעיל את המערכת עם פקודת F8 הוא מראה לי הודעת שגיאה האומרת כך: LSASS.EXE אזהרת מערכת.(זאת הכותרת של התיבת דו שיח) הנתונים היו גדולים מדי ואינם מתאימים למאגר שצויין אישור. כאשר לוחצים על אישור או על האיקס המחשב חוזר לריסטרט וכן הלאה אפילו במצב סייף מוד. אנא עיזרו לי! בתודה מראש..

8. Started by blackx,

ובכן, רכשתי לוח אם חדש, GA-MA69GM-S2H שחובר במעבדה והוצמד למעבד הקודם AMD X2, לדיסק הקודם, לכונן ה-CD הקודם ולכרטיס המסך החיצוני (GEFORCE 7100) הישן והטוב. חילקתי את הדיסק עם פרטישן מג'יק, ויצרתי דיסק התקנה אשר מוטמע בו הדרייבר להרד דיסק שלי וכן עשיתי כמה תוספות כך שההתקנה תהיה ללא התערבות, באמצעות NLITE. אולם עכשיו, כשאני מנסה להתקין, במהלך ההתקנה הוא מעלה לי לא מעט פעמים את הודעת השגיאה האומרת setup cannot copy the file, ובכל פעם מופיע שם קובץ אחר. יש רעיונות מה הבעיה, ויותר מזה, מה הפיתרון האפשרי?

9. Started by IlanF,

איכשהו קבעתי שיהיה אייקון מסויים לקבצי .ICO במקון שיהיה את האייקון שיש בקובץ עצמו. איך אני מתקן את זה שלכל קובץ ICO יהיה את האייקון שצריך ליהיות לו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי 4GB זיכרון. באפשרות הראשונה נכנסתי למאפיני המערכת (1) זה מזהה לי 4GB באפשרות השניה הרצתי את פקודת (dxdiag (2 וזה מזהה לי רק 3GB מה נכון מביניהם ולמה זה בכלל קורה? תודה!(: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  11. הי, על מנת לעשות התקנה נקיה על הWIN הדפוק הנוכחי האם אני צריך לעשות פירמוט של הדיסק המכיל את הWIN הנוכחי, או שההתקנה מ-BOOT של הגירסה החדשה של WIN דורסת את ההתקנה הישנה לחלוטין ?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by lipact,

שאני בא לפרמט את המחשב מכניס את הדיסק והכל מריץ אותו BOOT אני מגיע למסך הכחול SETUP וזה כותב למטה setup is loaded משהו כזה וזה תקוע פשוט על זה קודם כל שעלה המחשב כתוב שלא מוגדר ה PRIMERY MASTER וכאלה אני ממש לא מבין בזה וכנראה זה מה שעוצר את ההתקנה של הפירמוט

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by sgt_flippy,

1.הווינדוס אומר לי שאין לי הרשאת מנהל ושאני נכנס לתמונה של השם שלי זה אומר שאני כן מנהל 2.שאני נמצא בהורדה ישירה ולוחץ על "להוריד קובץ" כל החלון נעצר לי ואני צריך לצאת למנהל יישומיים כדי להוציא אותו 3.לפעמיים המחשב מאתחל לי בלי שום סיבה החלונות ( של הכונן או האינטרנט או סתם של התייקיה) מהבהב לכמה שניות ואז מאתחל את עצמו תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by xTz,

מדובר בvista 64 bit לאחר בדיקה גיליתי שבמאפיני התיקיה מסומנת האופציה read only לאחר שאני מוריד את הוי המערכת מנסה לבצע את הפעולה, מופיעה הודעת השגיאה שבתמונה, אני עושה ignore ולאחר מכן הפעולה מסתיימת אבל כשאני נכנס מחדש למאפייני התיקיה אני לא רואה שום שינוי והאופציה read only עדיין מסומנת. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה(: [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by Maurice,

מישהו נתקל בבעיה הזו? אצלי בעבודה, כל מדפסות הרשת נהיו בלתי מזוהות מייד אחרי התקנת SP3 . כיוון שיש לי DUAL BOOT עם ויסטה, בדקתי שהכל עובד ואכן כך בויסטה. הסרה והתקנה של המדפסות לא עזרה. בXP המדפסות לא עובדות! כעת, במחשב החדש שלי בבית, עליו הותקן XP מדיסק הכולל את SP3 , המדפסת לא מזוהה. אותה מדפסת עבדה על המחשב הישן ב SP2 . מישהו מכיר את הבעיה או פתרונה? תודה

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by Oranili,

אני רוצה להפוך רק את שורת התחל לשחור כמו בוויסטה וזהו ... איך עושים זאת ? תודה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by noy165,

שלום רב . יש ברשותי מחשב נייד של תושיבה A200 - 130 . על המחשב מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה , היא עושה לי מספיק צרות וממש כבדה על המחשב. שאלתי היא: האם יש אתר שבו אני יכול להוריד את כל ה driver של כל החומרה שבמחשב. ( לוח אם, דיוידי,כרטיס רשת , בקיצור כל מה שנחוץ כדי להתקין XP . אני מודה לכל אחד שכול לעזור לי בנושא או לתת לי כיוון.

18. Started by Alexkmr,

אני רוצה לעשות גירסה מצומצת של וינדוס XP, ואני רוצה לראות אם הכל עובד טוב קודם לכן. אשמח למדריך לתוכנה.

19. Started by redead,

לפני שפירמתי גיביתי את הפייבוריטס דרך האקספלורר , פירמטתי התקנתי את כל השפות כמו שצריך ואז עשיתי IMPORT לפייבוריטס ובמקום שיהיה כתוב בעברית כתוב בג'יבריש.. יש לציין שאם אני מוסיף כרגע אתר חדש אז הוא כן מוסיף אותו בעברית.. מישהו מכיר בעיה כזאת משונה? זה פעם ה200 שאני עושה דבר כזה ובחיים לא נתקלתי בכזה מקרה..

20. שלום. יש לי בעיה, כאשר אני לוחץ על קובץ כלשהו בשולחן עבודה, מקש ימיני=> מאפיינים. מתקבלת שגיאה ''אל תשלח'' של explorer.exe ולאחר מכן drwst32.exe המחשב לא מגיב עד שהexplorer מופעל מחדש. בבקשה, תעזרו לי לפתור ת'בעיה.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by mnbvcxxzz,

שלום, עבדתי כרגיל על המחשב וכיביתי אותו כמו שצריך (יש לי windows xp sp2) אחרי שהדלקתי אותו הוא סירב לעלות בטענה שפתאום חסר לו קובץ בשם hal.dll החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך כתנאי לזה הוא התעקש לעשות disk check לשני הכוננים שלי לאחר שהתקנתי את מערכת ההפעלה גיליתי שכל הדברים שהשתמשתי בהם (קבצי משחקים,קבצי וידאו...) הפכו לאלפי קבצים קטנים עם סיומת CHK עם קבצים מגודל 16 kb ועד קבצים בגודל 865 MB עם שמות כמו file3638.chk ומתחתם הכיתוב "Recoverd file fragments" כולם מפוזרים בתיקיות בשם "found.001" "found.002" מה שאני רוצה לציין שהכל עבד חלק וטוב ופתאום הוא הפך אותם לקבצים כאלה האם יש דרך כלשהי לחלץ מידע מהקבצים האלה? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי בעייה שכל הזמן נוצרת לי תקייה על שולחן העבדה שלא קשורה לכלום אם אני מוחק אותה ונגיד מפעיל את המחשב פתאום אני רואה אותה ככה נוצרת מעצמה בלי קשר לשום דבר שאני עושה. המצב שנוצר הוא שתמיד קיימת לי על שולחן העבודה תקייה חדשה. מה עושים? תודה רן

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  23. שלום לכולם , יש לי נייד קטן של לנובו ללא כונן אופטי , הכונן האופטי שלי הוא צורב DVD דק של optiarc (סוני למי שלא יודע) ו CASE שהופך אותו ל USB. הבעיה שלי היא שאם אני מחבר את הדיסק ואז כשאני מסיים להשתמש בו אני מסיר אותו ב safly remove (גם אם לא) , עד שאני לא אעשה ריסטרט ווינדוס לא יוכל להשתמש בכונן שוב , כאשר אני נכנס ל device manager אני רואה שווינדוס זיהה שהכונן מחובר , אולם הוא עושה ליד הכונן סימן של תקלה וכשאני נכנס למאפיינים זה מה שרשום : Windows cannot load the device driver for this hardware because a previous instance of the device driver is still in memory. (Code 38) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take effect. …

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by Grihan,

יש לי win XP SP2 אנגלי שעליו מותקנות גם עברית ורוסית. האנגלית והעברית עובדות בסדר, אבל ברוסית במקרים מסויימים כמו חלוניות dialog של המערכת, הכל מופיע כסימני שאלה. עד עכשיו הסתדרתי עם זה, אבל עכשיו יש לי תוכנה רוסית מסויימת, וגם שם הכל מופיע כסימני שאלה! האם יש איזשהו פתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by zohar678,

ברצוני לפרמט את המחשב שלי ולהתקין עליו מחדש את מערכת ההפעלה האם יש מדריך טוב בעברית המסביר כיצד לעשות זאת? האם כדאי להעזר באיש מקצוע לשם כך? יש ברשותי מערכת של XP כיצד אחרי ההתקנה מחדש אני יכול למנוע התקפה של וירוס? בזמנו היה איזה וירוס שהיית מקבל מיד עם סיום ההתקנה של XP

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים