Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי HD מלפניי שנתיים 160G שעבד עם p4 שמותקנת עליו מערת הפעלה. כיום ניסיתי לחבר אותו למחשב חדש c2d ובטעות שמתי אותו בsata הראשון והדלקתי את המחשב, ראיתי שהוא לא עולה אז כיביתי אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור הפעלה. חיברתי את הHD של המחשב c2d לSATA הראשון ואת הHD השני לSATA השני ואז הוא מעלה לי אפשרות בחירה של להתחיל רגיל או safe MODE על רקע שחור, ניסיתי לעשות רגיל והוא טען את הוינדוס ולאחר מכן פתח מסך שחור שרואים בוא רק את העכבר. טוב ניסיתי שוב ושוב ושום דבר לא עלה אז ניתקתי את הHD של ה160 וניסיתי להפעיל את המחשב ושוב הוא העלה לי את אותם אפשרויות של הרגיל או SAFE MODE ניסיתי רגיל ושוב רואים כמו מקדום וגם את הSAFE MODE לא עלה, מה עליי לעשות??? אני רק רוצה שהמחשב יעבוד מ…
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: לאחר הפעלה מחדש של המחשב (ללא תקלות כלשהם, סתם הפעלה מחדש) היוזר הראשי לא מתפקד. מה זה לא מתפקד? אני מקבל מסך שחור, כשהדבר היחיד שיש בו הוא השורה התחתונה (איפה שה"התחל") וגם היא אינה עובדת. נסיון ללחוץ עליה מקפיץ את ההודעה "EXPLORER IS NOT RESPONDING". כשאני פותח את הTASK MANAGER ומנסה להפעיל דרכו את הEXPLORER מחדש (ע"י NEW TASK) אני מגיע לאותו המצב בדיוק. ניסיתי לבטל את כל מה שאפשר דרך הMSCONFIG (שגם אותו נאלצתי להפעיל דרך הTASK MANAGER כי שום דבר לא עובד), אך יש ברשימת הSTARTUP כמה פריטים שאני בטוח לחלוטין שלא היו שם מקודם, שנראים כך: VIEDDE9, VIE7BB7 ועוד כמה, כולם עם סיומת EXE וכולם רשומים בעמודה "COMMAND" תחת קבצים הנושאים את שמם וממוקמים בSYSTEM32. א…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי.. למי שראה את האשכול הקודם שלי - בסוף התקנתי Vista Lite, ועדיין אני מחכה להצעות לאנטיווריוס. בכל מקרה - אחרי שהתקנתי את המסנג'ר כל הטקסטים שבילט אין בעברית - יוצאים בסדר גמור, גם רוב הכינויים של האנשים (גם עברית וגם אנגלית), אבל - כל הדברים שאני כותב - הכינוי שלי,הודעה אישית, שמות של קבוצות וכינויים שאני נותן לאנשים - יוצאים בעברית אבל תוך כמה שניות הופכים לג'יבריש משונה. כל ההגדרות בהגדרות של המחשב מוגדרות על עברית\ישראל וכו'. אשמח לכל עזרה אפשרית מצ"ב תמונה (בעיקר מעצבנת אותי ההודעה האישית). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שאני מפעיל תוכניות שיש להם תפריט בעברית אני רואה ג'יבריש לדוגמא מילון עברי-אנגלי אני רואה הכל כתוב בג'יבריש התקנתי ווינדאוס SP3 חדש, כנראה משהו הגדרתי לא טוב
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע הוא על מצב שאני פותח קובץ והוא נפתח במדיה פלייר אך אני לא רואה את המדייה פלייר אלא אם אני כאילו עוד פעם פותח את מדיה פלייר ואז אני רואה את המסך שלו כשהקובץ כבר מתנגן, וגם אם אני סוגר אותו הוא לא נסגר ממש - הקובץ עדיין מתנגן אני חייב לעצור את הקובץ ולסגור את המדיה פלייר איך ניתן לפתור זאת?? ויסטה 64 ביט אולטימייט
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקודם פירמטתי את הלינוקס מהמחשב(מחשב מדהים!) בכל אופן אחרי שפירמטתי את המחשב והוא העתיק את כל הקבצים לפני תחילת ההתקנה הוא רשם שגיאה NTLDR IS MISSING ושעליי ללחוץ על מקש ע"מ לכבות את המחשב. ניסיתי לרשום פקודות כגון copy drive:\i386\ntldr c:\ copy drive:\i386\ntdetect.com c:\ אבל המערכת טענה שהיא לא מוצאת את הקבצים. מה אפשר לעשות. זה מאוד מאוד דחוף. תודה!
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, התקנתי WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT SP1 ולפעמים המעבד עובד על מאה אחוז על דברים יחסית פשוטים כמו העברת קובץ קטן של כמה מגות בין תקיות או כניסה לדפדפן ואני לא מבין למה זה. המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את הפיירוואל בווינדואז אבל אז זה רושם לי: windows firewall cannot run because another program or service is running that might use the network address translation component (ipnat.sys) מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי HD בגודל 500 G: בניסיון של כיווץ והרחבה של מחיצות נוצר מצב שאין לי גישה למחיצה של 200G (יש שם מידע שאני צריכה )כי אני לא מצליחה להגדיר אותה כVolume ,בניסיון להקצות לה "אות" אני מקבלת את השגיאה שיש בתמונה: management1.gif כרגע המצב הנוכחי הוא: Untitled1.gif כאשר בפועל: volumeAndPartition1.gif המצב הסופי שאני רוצה להגיע אליו הוא: מחיצה c שכרגע בגודל 58 עם vista להגדיל ל 180. מחיצה d שתכיל את המידע שיש ב200 ולהגדיל אותה ל 300. מחיצה e שתהיה ריקה בגודל 20. איך אני עושה זאת ? אני אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני יודע שאין (וכנראה גם לא יהיה) תמיכה בIPX\SPX על ויסטה, השאלה אם יש דרך לעקוף את הנושא (אולי VIRTUAL MACHINE?) או שאני חייב לעשות DUAL BOOT?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי XP HOME עם SP3 (חוקי) הבעיה היא שיש לי את המגן האדום הזה בשורת משימות שמציין את העובדה שהמחשב שלי נמצא בסיכון, לכן נסיתי להכנס ולהפעיל את העידכון האוטומטי אבל שום דבר לא עוזר. וכשאני לוחץ על WINDOWS UPDATE בSTART אז הוא פותח את הדפדפן באתר של מיקרוסופט אבל מציג שגיאה שאומרת שאני לעשות עידכונים בגלל שהם לא מופעלים אצל על המחשב. HELP.
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול העברתי כמה קבצים לתיקיה אחת מתוך כל התיקיות שאליהם הם היו מחולקות. השאלה היא האם אני יכול לבטל עכשיו בעזרת איזה תוכנה את העברה ושהכל יחזור למקום? תודה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חלק מהקבצים במחשב שרשומים בעיברית מופיעים בג'יבריש וזאת לאחר שהורדתי מהUPDATE של ויסטה את כל הערכות שפה בעיברית... איך אני פותר את הסוגיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי ליצור Image של מחיצה C. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שה- Cluster גדול יותר מגודל ה- FAT ושעלי להריץ את Chkdsk עם הסוויץ F/. איתחלתי את המחשב במצב בטוח עם שורת פקודה והרצתי את Chkdsk. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שהמחיצה נמצאת בשימוש ע"י תהליך אחר. (איך שביל גייטס סיבך את העניינים). מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה הזה? חג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
הנה רשימות של תוכנות שעובדות על ויסטה. Applications Certified for Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-certified-for-windows-vista-as-of-73108/ Applications Compatible with Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-compatible-with-windows-vista-as-of-73108/ Compatible אומר שהיוצרים של התוכנה מצהירים שהתוכנה עובדת עם ויסטה. תוכנות אלה לא עברו בדיקה על ידי מיקרוסופט. Applications that Work With Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-that-work-with-windows-vista-as-of-73108/
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם יש למייקרוסופט גרסות נסיון? אני מתלבט האם לרכוש VISTA או XP (וכמובן מתלבט האם זה יהיה 32 או 64ביט), והייתי רוצה להשיג גרסת נסיון, לפני שאני רוכש רשיון בסכום גבוה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4 מעבד של אינטל פנטיום 4 2.6 לוח אם של Asus. לאחרונה המחשב עבר פרמוט מלא. התקנתי xp home edition מקורי ובמהלך הזמן (בערך חודש) הורדתי בין שאר העדכונים גם את העדכון ל-sp3. מאז מופיעות לי במחשב תופעות בלתי מוסברות - המחשב עובד מעולה כמה ימים ויש ימים שאני מעלה אותו ולוקח למערכת ההפעלה בין 2-4 דקות לעלות. אחרי שאני עושה ריסטרט הוא חוזר לעצמו. כך גם עם האינטרנט שעולה כל פעם אוטומטית עם ההפעלה ופתאום לא עולה בעת ההפעלה אלא רק לאחר ריסטרט. במחשב עובד avg באופן פעיל עם סריקות יומיות, כמו כן תוכנת Spybot, המחשב נקי לגמרי. הנטייה שלי היא להסיר את ה-SP3 אבל רציתי לדעת אולי הסיבה קשורה למשהו אחר. תודה לכל המשיבים ליאור
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד +MD 3800 (מהירות 2GHz) ו2GB זיכרון שמריץ Windows XP Professional SP2, ומשמש כשרת קבצים. במחשב הזה אני משתמש בעיקר להורדת קבצים מאימיול וuTorrent (בו-זמנית). אני מוריד הרבה קבצים ביחד בשניהם, עם הרבה חיבורים פתוחים, ובמהירות טובה (יש לי חיבור של 5/512 ואני מגביל כ"א מהם ל20KB/s). הבעיה היא שהXP מאוד לא יציב, וכמעט כל יום אני צריך לאתחל אותו כי האימיול נתקע (המסכן לא עומד בעומס), ותוקע ביחד איתו את כל המחשב. חשבתי אולי להתקין Windows Server 2008. האם הוא יותר יציב מXP מהבחינה של תוכנות שיתוף קבצים? אם כן, אז האם ההתקנה שלו מסובכת או פשוטה כמו התקנה של XP? יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת עליו?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי פורמט של המחשב והתקנת SP2 על WINDOWS XP המחשב לא נותן לי לשנות הגדרות תיקייה. לדוגמא- אני עושה קובץ מוסתר הוא נעלם, אבל אחרי שאני עושה הצג קבצים מוסתרים הוא אינו מציג אותם.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שמעתי שיש windows gamer... רציתי לבקש שתביאו לי קצת פרטים עליו, ואם אפשר גם כמה תמונות.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן. יש לי ווינדוז אנגלי (SP3), והגדרתי את העברית דרך הלוח בקרה.. אבל עדיין.. ה-NERO לדוגמא, לא מצליח לזהות לי קבצים בעברית. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ב- HD יש שתי מחיצות: C ו- D. כיצד מוחקים את המחיצה D מבלי לפגוע במערכת ההפעלה XP המותקנת על מחיצה C? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני משיג ויסטה לייט אני יכול לקנות גרסת שדרוג לויסטה ultimate ולשדרג??. ואם כן זה ישאר ויסטה לייט ultimate או שיהפוך את הויסטה למלאה??
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב אז ככה הווינדווס מנסה לעלות ואז מעלה את ההודעה הבאה: , עכשיו הוא אורמ שם אולי שיש בעייה עם לחצן ההפעלה אז ניתקתי את החיבור שלו וחיברתי רק את החיבור של לחצן ההדלקה והכיבוי ללוח האם ואם לוחצים עליו חצי לחיצה הוא מעמם את המסך ורק לחיצה ממשים מכבה לא יודע אם זה קשור אבל בעיקרון הוא עובד מכבה ומדליק אין בעייה. עוד דבר הוא שאני מכניס לו דיסק של ווינדוס ומגדיר לו לעלות איתו הוא מזהה אותו ואז שהוא אומר כאילו תלחץ על לחצן מסויים (וככה זה אמור להיות זה רגיל) ואז המחשב ייעלה עם הדיסק אז הוא עושה כמה נקודות ואז נתקע ולא ממשיך.?!כלומר לא מעלה גם התקנה של ווינדווס! כמו כן ניסיתי להפעיל ע"י כל האפשרויות שנתונות לי שם כלומר windows normal וכל אלה לא עוזר! מה זו הבעייה הזו ? ת…
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי .. כולם, אני לא אחפור יותר מדי ואגש ישר לבעיה: במחשב שלי מחובר רק כונן CD (בלי DVD) ואני צריך להתקין ויסטה. ניסיתי פעם את הגרסה המקוצצת שנכנסת בCD (לייט כזו שהורידו בה ת'משחקים ושטויות) אבל זה היה לא משו. חשבתי אולי אם יש אפשרות אחרת להתקין אותה בלי כונן DVD, אולי מתוך ההארדיסק עצמו (יש לי שני הארדיסקים אם זה עוזר). תודה אגב - על הדרך תמליצו על איזו תוכנת אנטיווירוס טובה (שאפשר להתקין ולפרוץ בלי שתציק לי על זה שנחסם לי המפתח .. )
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-