עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אוקי, אני כותב את ההודעה הנ"ל ביאוש כבד אחרי שמשעה 7 בערב עד 4 בלילה אתמול ניסיתי לתקן את הבעיה אך בלי כל התקדמות, אני מקווה שאחד משופעי הידע שפה יצליח לעזור לי כי המידע שנמצא במחשב חשוב לי כמעט כמו פרטי כרטיס האשראי שלי. אז ככה אתמול התקנתי את Vista Transformation Pack 4 (התקנתי גם IE7 אבל לא נראה לי שזה קשור.) התקנתי במצב בטוח והכל היה מצויין... עכשיו נכנסתי למשתמש שלי אחרי ההתקנה במצב רגיל והכל פעל לי כמו שצריך...סתם ראיתי את "יופייה העילאי" של מערכת ההפעלה החדשה ולפתע בוםםםםםם explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר, אנו מצטערים על אי הנוחות. מרגע זה ידעתי שזה הולך להיות לילה ארוךך ארוך ומיגע.. אגב אולי זה מידע חיוני : AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModNa…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  2. Started by digitalic,

זה לא לי, הבעיה היא של חבר שלי הוא לא יכול להכנס לפורומים ולשאול אז אני שואל בישבילו,הנה ההודעה שהוא שלח לי באיציק. יופי, שמע מה הבעיה שלי, הורדתי את האקספלורר6 במקום ה5 שהיה לי, התקנתי אותו, ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו הוא פועל ממש ל-א-ט! וגם הוא לא מראה לי חלק מהדברים כמו השורה למעלה של הFILE וכל אלה... ניסיתי להחליף בחזרה ל5 אבל אני לא מצליח. מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  3. Started by oded6188,

קניתי מחשב נייד, HP Pavilion dv6514ej. המחשב מגיע עם Windows Vista, ואני מעוניין להחליף אותה ב Windows XP. הבעיה היא כזאת: אני מכניס דיסק של XP, עושה ריסט למחשב, וכמה שניות אחרי שההתקנה עולה אז עולה שגיאה שאין הארד-דיסקים... יש את האפשרות הזאת של F6, ואז אני אמור להכניס דיסקט עם הדרייבר SATA.... הבעיה היא שאני לא מוצא כזה מה אני עושה? תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by Syspot,

היום המחשב החל לעבוד על 4 צבעים (שחור, צהוב, לבן וכחול), תמונה להמחשה: http://www.img-il.com/up/og5myjizm1ki.jpg. יש לציין שאני עובד עם מערכת ההפעלה Windows XP, רק המעטפת היא בסגנון 'קלאסי'. תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by orenmj23,

לילה טוב לכולם, לפני מספר ימים כתבתי לכם בפורום אחר באתר על כך שהתקלקל לי הדיסק און קיי, בכל מקרה כפי שציינתי שם השימוש אותו חיפשתי הוא לחלונות 98. מאחר ורוב הכרטיסים תומכים רק בגרסאת SE של וינדוס ולי יש על המחשב את הגרסה המקורית (FE), מצאתי מדריך ברשת שמסביר כיצד מתקינים דרייברים שאמורים לפתור את הבעיה. המדריך מבקש להתקין עדכון לחלונות 98 שנקרא SERVICE PACK UPDATE, במהלך ההתקנה היה ניסיון להתקין איזה קובץ שלא צלח ולאחר מכן ההתקנה המשיכה וסיימה ואז עשתה כיבוי מחדש, לאחר מכן המחשב עלה וראיתי את מסך העבודה (בלי כל סימנים), ויכולתי להזיז את העכבר ומספר שניות לאחר מכן קרס המחשב עם הודעה על משהו בדמות DYNAMIC DLL שחסר, גם במצב בטוח מתרחשת אותה בעיה, האם יש דרך לפתור את הבעיה…

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by orenmj23,

שבת שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת ההפעלה WIN XP HOME EDITION, אתמול בלילה לאחר שכיביתי אותו הוא מסרב לעלות. עולים לי כל מסכי האפשרויות של החלונות אבל אף אחד מהם לא עולה, המחשב מנסה לטעון במסך הפתיחה של החלונות, נתקע וחוזר למסך הבחירה. אין לי מושג מה נדפק שם כי לא התנקתי משהו חריג, היה לפני מספר ימים איזה קובץ טקסט שניסיתי לפתוח (שהורד מהאינטרנט) והוא לא נתן לפתוח אותו בטענה שהסיומת צריכה להיות שנה, מחשש שמדובר בוירוס מחקתי אותו מיד, מאז כיביתי והפעלתי את המחשב והוא עבד בסדר גמור. כעת הוא לא עובד ואין לי מושג כיצד ניתן אפילו לאתחל אותו, אין לי עניין לפרמט אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי בזמן הקרוב, אשמח מאוד. המון תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 13:19:29 לשמח…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by oded6188,

יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6257eu אשר מגיע עם ווינדוס ויסטה לקח בידיוק יומיים עד שהוויסטה עלתה לי על העצבים והחלטתי להתקין XP. עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום דרייבר מתאים באתר של HP הם נותנים רק את הדרייברים שייתאימו לוויסטה מה אני עושה? תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by FIRE-KID,

לקחתי את המחשב של בת דודה שלי לעשות פירמוט: P4 2.8GH סלרון 128 זיכרון 80 גיגה FX5200 על המחשב כבר היה מותקן XP.. הבעיה: כל פעם שאני מעלה את הדיסק בבוט מהסידירום.. טעינת הקבצים (עוד לפני שההתקנה בכלל עולה) קופאת והסידירום מפסיק לעבוד (נח לו ..) ניסיתי עם עוד 2 דיסקים של ווינדוס נוספים והבעיה עדיין לא נפתרה.. לקחתי סידירום אחר הכנסתי למחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה (יש לציין שטעינת הקבצים נתקעת כל פעם בקובץ אחר) למשהו יש מושג מה עושים? תודה לכולם ..

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by אנדי,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד compaq pressario cq61 שקניתי ברשת מחשבים ידועה מאוד בשנת 2012. המחשב הגיע עם מערכת חלונות 7 home מובנית. בחודשים האחרונים, כאשר אני רוצה לעדכן את מערכת ההפעלה, אשף העדכון מדווח לי שיש עדכונים זמינים אולם נראה שהעדכונים אינם יורדים למחשב (מד ההתקדמות של ההורדה נשאר תקוע על 0% דקות רבות). אין בעיה של חיבור לאינטרנט, על המחשב מותקן אנטי-וירוס של אווסט וחומת אש של comodo (יש מצב שמקור הבעייה הוא אחד מהם?) העדכון המוצלח האחרון נעשה באוגוסט שעבר.. תודה מראש לכל מי שיוכל לסייע לי לטפל בבעיה בלי צורך לפנות למיקרוסופט. את זה אני אעשה רק כאפשרות אחרונה. שבוע טוב ושנה אזרחית טובה לכולכם!

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. לפטופ של HP Compac דגם: Compaq 6715b הגיע עם ווינדוס ויסטה ואני הסרתי אותה ושמתי XP במקומה דרך ההתקנה של XP פירמטתי את מחיצה C (פורמט מלא, לא מהיר) אבל לא פירמטתי את המחיצה שעלה נמצאים קבצי השיחזור של VISTA. עכשיו (אחרי שההתקנה של XP עברה בשלום) אני רוצה ליצור מחיצות נוספות בעזרת Partition Magic. אבל כשאני מפעיל אותה אני מקבל שגיאה נורא מוזרה: Error 117: Partition's drive letter cannot be identified ניסיתי גם בעזרת ה rescue disks (וכונן דיסקטים חיצוני ), אבל אני מקבל שם גם שגיאה דומה אז ניסיתי גם בעזרת הממשק של ה XP עצמו, אבל גם זה לא הצליח... בנוסף, מצאתי את הפוסט הבא: http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+12172…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. Started by FARKASH7,

אני לא יודע איך זה קרה חבר שלי ישב על המחשב ופתאום הוא נכנס למצב מוזר כזה כמו SLEEP. עשינו ריסט המסך של ההטענה של הווינדוס עולה אבל איך שהוא נגמר המחשב שוב נכנס ישר למצב של SLEEP, בהתחלה חשבתי אולי לחצן הSLEEP שך המקךדת נידפק אבל זאת לא הבעיה. בכול פעם מסך ההטענה של ווינדוס עולה ואיך שהוא מסתיים שוב המחשב נכנס למן SLEEP בלי שאפשר לעשות משהו(כול לחיצה שילוב כמו CTR+ALT+DEL לא עוזר) מתי שאני צריך לראות את המסך שבו אני בוחר את המשתמש ונכנס לווינדוס המסך הופך לשחור. יש לציין שבמצב פתוח(בו אני מתמש עכשיו) הבעיה לא קיימת ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא עזר מה אני עושה? הבעיה תוקנה אני ממש לא יודע מה זה נכנסתי למצב בטוח נשארתי שם כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והווינדוס פתאום עלה, …

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  12. שלום לכולם, עד לפני שבוע היה לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק. לפני שבוע שניהם שבקו חיים, לא משנה איך, מה שחשוב זה שהם לא עבדו. אז הייתי כמעט שבוע במחשב של אחותי ועכשיו חזרתי למחשב שלי. הסרתי את התוכנה iTouch של לוג'יטק אבל את התוכנה Logitech Desktop Manager אני לא מצליח להסיר.(הוא מוציא לי הודעה שהוא לא מוצא איזה מודול מסויים אבל זה כרגע לא הבעיה) המצב הוא כזה: מקלדת אני מחבר בכיף וכאשר רק מקלדת מחוברת הכל עובד מצויין. כשאני מחבר גם עכבר, מתחילה הבעיה - המחשב נותן צפצוף בעת העלאת המחשב ומודיע שמקלדת לא מחוברת, ואז המחשב מוציא עוד הודעה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: \system32\ntoskrnl.exe please re-install a copy of the above…

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  13. אני מנסה להתקין את מערכת ההפלה XP. יש לי כונן של 250Gb שחילקתי למספר חלקים. כדי שיהיה לי יותר קל בהתקנה, את אחד הכוננים פירמטתי ב-FAT32 והעברתי אליו את קובצי ההתקנה כדי להתקין ממנו ולא מהתקליטור. שימו לב שבעבר זה כבר עבד ואין כל בעיה עם זה. שלב הבא: הרצתי את ההתקנה דרך הדוס, בהתקנה הוא התחיל להעתיק קבצים וכל מיני שטויות. בסיום העתקת הקבצים הוא עשה רסטארט שלאחריו הוא אמור להגדיר את עצמו ולהתקין דרייברים. אך במקום להתקין את עצמו הוא רושם לי עוד בחלון השחור של הדוס: Boot Disk Failure. יעני, אין מערכת הפעלה ויש להתקין אחת כזו. הדבר המעניין יותר הוא שלפני ההודעה הזו הוא אומר לי שהוא מחפש קודם מערכת הפעלה מהסידי רום וזאת למרות שאמרתי לו במפורש בביוס שלא לעשות זאת בכלל. קצת נתונ…

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  14. שלום... מי שכבר הכיר אותי ומי שלא נעים מאוד.. לאחרונה המחשב שלי מתפקד בצורה זוועתית. אני ניכנס למישחק כל שהוא ותיראו או מציג בפניי את המישחק: אגב מי ששאל יש לי מחשב 3.06 ג'יגה הרץ+1024 ראם וכרטיס מסך ראדיאון 9700 פרו 128 , מערכת הפעלה win xp sp2 אם מישהו מוכן לעזור לי בדחיפות האפשרית תודות רבות.... יום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by fast123,

אני משתמש בווינדוס XP PRO. הבעיה מופיעה הן כאשר אני נכנס ללוח הבקרה ומנסה ללחוץ על כל אחד מהאייקונים, וכן כאשר אני נמצא בלוח העבודה, ומנסה לפתוח את המאפיינים. לשון הודעת השגיאה הינו: אין אפשרות למצוא את הקובץ .c:\windows\rundll32.exe'(או אחד ממרכיביו).ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים ושכל הספריות הדרושות זמינות. ניסיתי בדרכים שונות לאתר את הקובץ, ולהסיר אותו בכל מיני דרכים הידועות לי, אך ללא הצלחה. אם אני מבין נכון חטפתי וירוס שגרם לקריסת מערכת ההפעלה שלי, השאלה שלי האם אפשר להציל אותה ולא לפרמט ולהתקין מחדש. בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  16. שלום, רכשתי מחשב חדש והיום הוא הגיע, חיברתי והכל, התחלתי להתקין את הווינדוס XP והבעיה שבגלל שזה מחשב חדש, הוא אומר שהוא לא יכול לבצע את ה"שדרוג" שהוא אמור לבצע כי אין לי מערכת הפעלה ישנה יותר כגון ווינדוס 95 \ 98 ... ולכן הוא לא נותן לי להתקין... אז חשבתי אולי להוריד ווינדוס 95 \ 98 או משהו אחר ופשוט להתקין אותה על המחשב החדש, ואז להתקין את הווינדוס... אולי יש דרך אחרת? או אם אני צודק אפשר בבקשה הורדה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  17. שלום כולם.. אני כבר מעל כמה חודשים מנסה לפתור את הבעיה הזאת שהיא פשוט לפרמט את המחשב שלי. ברשותי מעבד AMD Athlon 3000+ ולוח אם GB k8ns pro והארד דיסק עם חיבור SATA רציתי לפרמט את המחשב שלי לאחר שהוא כבר חייב פירמוט. הכנסתי את הדיסק של הווינדוס XP Home והכנסתי דיסקט עם הדרייברים של הSATA מהאתר של הלוח אם וטענתי אותם. הווינדוס לא זיהה לי את ההארד דיסק. ניסתי בשיטה בתוכנה של הE lite משהו כזה.. הכנסתי את הדרייברים וצרבתי דיסק עם הדרייברים של הSATA. ניסיתי שוב לפרמט ולא הצלחתי כי עדין ההתקנה לא קראה לי את ההארד דיסק. מעל אלף פעמים ניסיתי כל מיני שיטות שחיפשתי באינטרנט בשביל לזהות את ההארד דיסק ולא הצלחתי למרות שראיתי שכל מי שניסה אחת מהם הצליח בסופו של דבר. רק אני נשארתי עם המ…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by iveco,

יש לי ווינדוס 7 PRO SP1 מקורי ויש לו בעיה קשה : 1. ה Windows update לא עובד ושמפעילים אותו ה svchost מגיע ל 50 אחוז מינימום 2. יש מדד חווית ווינודוס WINSAT שמדרג את המעבד זיכרון וכו' וגם הוא גורם למעבד להתאמץ ! 3. ביטלתי ב Services.msc את ה windows update ו winsat והמעבד ירד ל 0 מאמץ אבל איך אפשר לעבוד ככה ? זה לא נורמלי 4. התקנתי WinFix וקובץ KB וזה סידר את העידכונים והחווית דירוג בדיוק לכמה ימים ואז התקלה חזרה שוב פעם הווינדוס update לא מעדכן ה Svchost.exe חוזר ל 50% ושוב נאלצתי להיכנס ל Services.msc ולהתחיל הכול מהתחלה. 5. מה אפשר עוד לעשות ? התייאשתי ! התייאשתי עד כדי כך שחשבתי להתקין לינוקס אבל לינוקס זה מערכת הפעלה של טכניון צריך…

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  19. יש לי בעיה בזיכרון הוירטואלי... כשאני ניגש למשחב שלי ומוסיף זיכרון הוא מבקש ממני ריסטרט, אבל אחרי הריסטרט הוא מחזיר את ה 282 מגה שהיהי לו בהתחלה ולא שומר את השינויים שלי... איך אני פותר את זה?? תודה...יש לי וינדוס XP סרביס פאק 1

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  20. שלם לכולם . משום מה יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח אחרי שאני מסיים לצרוב קבציים גדוליים ככול הנראה נישארים קבצים זמניים במערכת ואני לא מצליח להסיר אותם . מדובר על כוננים D ו E ההארד דיסק שלי מחולק ל 3 . לא משנה כמה פעמיים אני עושה ניקוי מערכת אחרי סיום של כול צריבה הגודל שנישאר לי קטן עוד ועוד מה עליי לעשות הגעתי למצב שאני רואה שיש לי קבציים בנפח של 7 גיגה מתוך 29 גיגיה אבל המקום הפנוי שישנו הוא רק 1.98 מגה אני נואש עיזרו לי . כרגע הכול גלוי גם קבציים נסתרים . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

המחשב רושם לי: ווינדוס האב דיטקטד אן ארור אנד האד טו שאט דאון טו פריבנט דאמאג' או יור סיסטם. ולמה רשום שיכול להיות שיש לי קורפטד פיילס. אני לא מצליח לסדר את זה כבר פירמטתי שני הרדיסקים ובשניהם הוא רושם לי את זה ,לעומת זאת במחשב שאני משתמש בו עכשיו הוא פועל בסדר גמור עם שני ההרדיסקים. שמישהו יעזור לי זה דחוף כי היום בערב המחשב שאני רושם ממנו הולך ויהיה לי בעיה לגלוש.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by finish,

מאז היום בבוקר שניכנסתי לאתר של סריאלים כל הזמן קופץ לי חלון של פרסומת לבאבילון וזה בא כל שניה מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. שלום.. לפני וימיים הייתי על מהחשב סתם והוא פתאום קפא לי, לחצתי ריסטארט ואז לפני עליה לוינדוס הוא כתב שחסר קובץ NTLDR קיצר לא ידעתי מה לעשות (גם לSAFE MOD לא נתן להכנס) אז פירמטתי תמחשב.. עכשיו אחרי הפירמוט אני וראה שהמחשב אחרי דקה שתיים קופא שוב,שאני מנסה לעשות וינדוס אפדייט הוא נתקע ניסיתי ידני דרך האתר שלהם אבל דרך SAFE MOD אי אפשר,ניסיתי להסיר את הדרייברים אבל כלום המחשב נתקע ללא סיבה ולא מציג שום בעיה. אני מקווה שזו לא בעיה חומרתית.. מה אתם אומרים? מפרט: amd 3200 2.0gh 2 סטיקים של 512=ג'יגה זיכרון 400 MHZ ATI X800XL WD 120GB ספק 400 וואט של HEC XINXP SP2

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by דובי123,

ניסיון להדפיס מעלה הודעה שהיציאה תפוסה ע"י תוכנה אחרת [היא לא תפוסה המחשב חושב שלצורכי הדפסה הוא ברשת למרות שינוי המצב מרש לוג] ואלו הפרטים התקנה מחדש של וינ98 בעברית המדפסת עבדה תקינה בעלית המחשב היה עולה חלון שביקש סיסמא לא היה צורך להכניס סיסמא, די היה לעשות אנטר ע"מ להמשיך העליה בכל אופן חלון זה סתם היה מיותר ושאלתי כיצד לשנות זאת הסבירו לי ובעיקרון שונה המצב מרשת [או ריבווי משתתפים על המחשב] למחשב בודד [וינדוז לוג] זה גרם גם לאיבוד המידע האישי כולל תכני האאוטלוק את זה ל היה לפתור - פשוט העתקתי הקבצים למקום החדש במחשב אלא ש מאז לא ניתן להדפיס ועולה ההודעה הנ"ל שצינתי ניסיון ללכוד מדפסת - לא מעלה הצלחה לחיצה על סיום לכידה מעלה הודעה שלא נמצאה מדפסת ברשת כלומר המחשב חוש…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  25. היה לי מסך CRT 19" - והחלפתי אותו ב LCD 19" ועכשיו אני יכול לבחור בין 3 אפשרויות שונות של רזולוציות, ולא מבחר כמו שהיה במסך CRT - זה אמור להיות ככה?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.