Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אוקי. אני צריך מערכת DOS (ממש מערכת הפעלה של DOS!) ומערכת של XP על אותו מחשב. מה שאני יודע עד עכשיו: יש צורך ב- 2 מחיצות. יש צורך להתקין קודם את המערכת הישנה יותר ואז את החדשה. (כלומר קודם DOS ואז XP) השאלות שלי: 1. מאיפה ניתן להשיג DOS 6.22? 2. האם ניתן להתקין רק את ה- DOS מ- 98? אשמח לתשובות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כאשר אני לוחץ על האייקון שאמור למזער את כל החלונות השולחן עבודה מפסיק להגיב את העכבר אפשר להזיז אך אי אפשר ללחוץ על כלום והאייקונים של שולחן העבודה נמחקים האם למישהוא יש פתרון תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
נכנסתי לאובג'קטדוק ופתאום אני קולט את ההודעה הזאת " CrashRpt.dll is missing from your computer" ניסיתי להוריד איזה CRASHRPT.DLL ולהכניס לתיקייה SYSTEM32 , ולא ממש עזר... עד היום התוכנה עבדה ועכשיו הוא כותב שחסר את הדבר הזה =S תודה,
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הי, לא יודע לאן זה קשור, מקווה שלכאן. במידה ולא אשמח אם זה יועבר. אם אני מריץ VIRTUAL MACHINE שמדמה ווינדוס/לינוקס/מק על ווינדוס עד כמה היא תהיה עצמאית מבחינת ניהול הדרייברים? למשל, היא תזהה את הלוח אם והכרטיסים בעצמה או שהיא תעזר איכשהו במערכת הפעלה הקיימת? לדוגמה אם יש לנו כרטיס/התקן כלשהו שמערכת ההפעלה משביתה ולא מאפשר לעשות בו שימוש - האם הרצת מכונה וירטואלית תפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שבועיים בערך עם בעייה שלא הצלחתי לתקן במחשב, התקנתי מחדש ווינדוס 7. הקבצים הישנים הועברו ל- Windows.old עכשיו אין לי הרבה מקום במחיצה C בגלל זה (Windows.old שוקל 80 ג'יגה, נשאר לי בערך 100 מגה יחד עם מערכת ההפעלה) אני רוצה למחוק את Windows.old, אבל לפני זה אני רוצה לדעת - אילו קבצים אתם הייתם מצילים מהתיקייה הזו אם הייתם במצבי? אני מדבר על דברים בסגנון סימניות ו- Last session של גוגל כרום. פשוט רוצה לוודא שאני לא שוכח דברים שאחרי זה אני אזכר שהם היו חשובים. קבצים שהורדתי נמצאים במחיצה השנייה, אז אין בעייה. תודה (לצערי אין אפשרות לגבות, אלא אם כן אתם מכירים אתר אמין שיאפשר לי לגבות 80 ג'יגה בחינם, כי אין לי דיסק קשיח חיצוני)
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
הורדתי את הסקין: Cylon.wba ועכשיו אני לא יודע איך להפעיל אותו.. אני לא רוצה להריץ אותו בעזרת תוכנה כמו wincustomize יש דרך אחרת?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים האחד בבית ויש לו את המערכת הבאה windows xp home edition ( pack 3) 2002 והמחשב השני ( הנייד) רץ על win 7 home premium אני טס לחול הרבה ואני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להשתלט על הנייח מחו"ל ? האם יש אפשרות להשתלט דרך התוכנה המובנית בווינדוס ? תודה ,
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מה ההבדל העיקרי בין גרסאת הprofessional לבין הhome? מה ההבדל בין משתמש שהוא אדמין לבין משתמש רגיל? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אהלן, היום לפתע נתקלתי בבעיה. נמחקו לי כל האייקונים+השעה והתוכניות הפועלות משורת המשימות. מה שנשאר גלוי זה רק כפתור ה"התחל". אשמח לעזרה מצורפת תמונת המסך. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם 2 כוננים קשיחים על פי מיקרוסופט יש להתקין קודם את המערכת הישנה xp ואחר כך את החדשה win 7, וכך עשיתי. WIN XP היה מותקן על דיסק קשיח 2 = כונן D התקנתי את WINDOWS 7 על דיסק קשיח 1 = כונן C מה שקרה זה ש WIN XP נעלם ואני לא יכול להעלות אותו כי עם הפעלת המחשב עולה אוטומטית ה WINDOWS 7 למרות שקבעתי 30 שניות לעלית התוכנה כשאני בודק בכונן D הWINDOWS XP לא נמחק והוא ישנו (רדום ) מה עלי לעשות כדי שיהיה לי דואל בוט כדי שאבחר מערכת הפעלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עד לפני יומיים היה מותקן לי על המחשב XP ו VISTA , לפני יומיים הלך ה PARTITION עם ה XP , מאז התקנתי את ה XP שוב פעם. הבעיה היא שעכשיו אין לי את האפשרות לבחור מבין VISTA לXP כפי שהיה לי מקודם ואני לא יכול להעלות את ה VISTA למרות שהוא עדיין מותקן. מישהו יודע אם יש פתרון ?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום יש לי הודעת שגיאה ראה צילום המחשב היה דלוק כל הלילה .היום בבוק' אני רואה את הודעת השגיאה מערכת הפעלה xp sp. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה JAVA עבור תוכנת ביטורנט, ומאז אינני יכול להכנס לצ'טים של תפוז (WINXP) עד לפני ההתקנה הייתי נכנס לצ'טים (או לאתרים אחרים מסויימים) מה לעשות? זאת הודעת השגיאה שאני מקבל: בקובץ: # # An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6d6c1f6c, pid=2828, tid=1204 # # Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_01-b08 mixed mode, sharing) # Problematic frame: # V [jvm.dll+0x81f6c] # --------------- T H R E A D --------------- Current thread (0x03a76f70): JavaThread "main" [_thread_in_vm, id=1204] siginfo: ExceptionCode=0xc0000005, reading address 0x00000008 Registers: EAX=0x00000000, EBX=0x00000000, EC…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז ככה ,יש לי במחשב 3 מחיצות בהאר דיסק C-15GB E-110GB F-110GB עד לפניי חודש היה לי מערכת הפעלה ב-C עכשיו לא הספיק לי 15GB והתקנתי מערת הפעלה ב-E ועכשיו יש לי שתי מערכוךת הפעלהXP SP2 ואני רוצה למחוק את זו שב-C שבמילא לא עובדת ואם אפשר שתביאו לי תוכנה שמחברת נניח את C+F בלי שימחקו כי ב-F יש מלא סרטים ומוזיקה +אני לא יודע איך אני מוחק את המערכת הפעלה שב-C כי אני לא יכול למחוק אותה כלומר את הקבצים שלה דרך מערכת ההפעלה השניה אני רוצה שתהיה לי רק מערכת אחת ב-E ואת כונן C לחבר עם F בלי שימחק
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עברתי ליד חנות מחשבים וראיתי " HOME VISTA BASIC רק 299 ש"ח " הייתי בהלם , למה המחיר כל כך נמוך ? מישהו יכול להסביר לי ? מה דפוק במערכת ההפעלה הזאת ש XP למשל עולה 400 ש"ח שווה לרכוש אותה ? המחיר ממש זול .
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אך אני מחזיר את האייקון של העוצמה לסרגל כלים בווינדוס... הוא נעלם לי... אני צריך להתקין אותו מחדש אך אני מתקין...
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - במחשב של חבר (אין לי מושג מה קרה לפני הבעיה ואין לי איך לברר כרגע), Asus Eee PC (אם יש תתי דגם אז לא הצלחתי למצוא), כל הדלקה, ולא משנה באיזה מצב, מובילה לStartup Repair, שמנסה, לפי שמו, לתקן בעיות בstartup. (מ"ה - Windows 7 Starter) עכשיו, שתי בעיות: א. אין לי בעיה עקרונית לגבות בעזרת גרסאת Live של לינוקס על DoK, שאני מניח שאני אצליח להכנס איתה לכל מערכת הקבצים ולהוציא את מה שצריך להוציא. (הבעיה כרגע היא שיש לי DoK של Sandisk מסדרת U3, ובגלל שהוא יוצר 2 כוננים והלפטופ הספציפי הזה מזהה רק אחד מהם משום מה, אני לא מצליח לעשות ממנו boot. אני מקווה שהבעיה תפתר כשאני אמצא dok אחר להשתמש בו) ב. בעצם, בגלל שאין לי שום גישה לווינדוס, אני מניח שהפתרון היחיד הוא לעש…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
במהלך התקנת SP2 ההתקנה מגבה קבצים שונים ואת הקובץ PINBALL יש בעיה והוא לא יכול לגבות לאחר מכן אני אומר לו להמשיך את ההתקנה בלי הקובץ הזה ולאחר שהוא גיבה את שאר הקבצים ויצר נקודת שיחזור הוא רושם שלא ניתן לקרוא ממסד הנתונים והתקנת SP2 נכשלה. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה טאבלט שעליו מותקנת מראש מערכת ההפעלה 8 .אני לא מסתדר איתה בשום צורה ובשום מובן .אם היה מדובר במחשב שולחני אז כבר מזמן הייתי מפרמט ומעיף אותה לקיבנימט .העניין הוא שאני תקוע איתה , עקב הצורך בתמיכה המובנית שלה במסכי מגע .שמעתי בעבר על כל מיני תוכנות צד שלישי שמטפלות בחלק מהבעיות של מערכת ההפעלה הדפוקה הזאת , אולם אני מחפש פיתרון כוללני ואמין שממש יסיר לחלוטין את כל האפליקציות הארורות וישנה את כל צורת העבודה והמימשק , כך שאני אוכל לעבוד איתה כמו עם windows 7 . הערה : טעות בכותרת . הכוונה היתה 'להפיכת ' 8 ל- 7 . איך משנים כאן את הכותרת ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי.... ;D אני מתקין עליו את הWINDOWS היום ואני צריך עזרה... אני יודע בערך איך אבל אני רוצה להתקין בלי בעיות. תודה.........
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים , אחד WIN והשני היה מותקן בו לינוקס אני רוצה לסדר את MBR של ההארדיסק השני , יש אפשרות לעשות את זה דרך WINDOWS ולא דרך הRECOVERY ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר מזמן שמתי לב שיש לי פה לבן ממש ממש בהתחלה של המחשב והוא נעלם אחרי 2-3 גג הוא לבן אפור כזה עם כמו קווים אמצע שאם הטעינה נעלמים.! אני שוב מציין שזה ממש בהתחלה עוד הרבה לפני הטעינה של ווינדוס.. וגם אני חושב שהוא לא תמיד מופיע ובכלל פעם הוא לא הופיע.. מישהו יודע במה מדובר ? אני חייב תשובות מהירות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי חבר שאחותו שמה לו סיסמא למחשב והיא כנראה טעתה בסיסמא, כעת לא מצליחים להיכנס למחשב... מה אפשר לעשות? נ.ב: זהו מחשב קטן כלומר אין בו אפשרות להכניס דיסק, אני מניח שצריך להכין bootable disk on key... אשמח למדריך קצר ולעניין, תודה!
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים עשיתי אופטימיזינג עם הרגיסטרי מכניק5 בעקבות המלצה של מישהו,עשיתי ריסטרט,ולאחר מכן הווינדוס לא עולה! כנ"ל המצב בטוח! המחשב מגיע למסך שכתוב ווינדוס אקספי ולמטה יש תדברים הכחולים האלה שזזים,ואז מסך שחור..אין כלום! בקשה תעזרו לי! אני אובד עצות.. יש דרך להציל את המחשב ללא פירמוט? (אני כרגע כותב מהמחשב הישן שלי עם המעבד דורון). ובמידה ואצטרך לפרמט,יש לי כונן קשיח אחד והיה לי כונן סי ודי ,המערכת הפעלה הייתה על סי,אפ אני יתקין מחדש הוא יתקין על כונן סי ולא ימחוק את די? בתודה מראש,דן.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-