עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nore0,

http://img401.imageshack.us/img401/2405/winlogonne4.jpg

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

ייצא,לא ייצא?,למה אין שום מידע עליו

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי את המערכת הנ"ל ויש לי בעיה איתה, לאחר שהתקנתי קודק פאק של K LITE, אני יכול להתשמש במדיה פלייר כדי לנגן סרטים שיש לי על המחשב - XVID,MKV,TS,MP4 אבל כאשר אני נכנס למדיה סנטר ומנסה לנגן אותם הוא נותן שגיאה של קובץ לא מוכר. אני משאר שזה בגלל החוסר תאימות ל64 ביט כי לא הייתה לי בעיה כזו מעולם במדיה סנטר, היה לי את ה2005 קודם ועבד מצויין. מישהוא מכיר פיתרון לתופעה? תודה!!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  4. שלום לכולם, לפני מספר חודשים התקנתי ווינדוס 7 על המחשב (הדיי ישן) שלי, והכל היה בסדר. לאחרונה נוצר מצב שהמחיצה C כמעט מלאה (נפחה 51.3 גיגה) ואני לא יודע מדוע - לא מותקנות תוכנות כבדות או שהתקנתי לאחרונה. מסמכים, סרטים ומוזיקה, לא נשמרים במחיצה זו. כשהתקנתי את הווינדוס 7 לא מחקתי את המחיצה ואני חושב שמערכת ההפעלה הקודמת - xp, עדיין קיימת על המחשב. כשהמחשב עולה אני מקבל שאלה האם להפעיל את WIN7 או גרסה מוקדמת יותר. האם ניתן למחוק את שאריות ווינדוס xp? כמובן בלי לגרום נזק לדברים שמותקנים כעת על המחשב. האם לדעתכם זה באמת יפנה לי מקום? האם יש סיבה לשמור את ווינדוס xp? האם יש לכם רעיון אחר איך לגלות מדוע מחיצה C נסתמת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by alexrta,

שלום לכולם. חבר שלי קיבל צורב חדש ואחרי החיבור של הצורב כל אותיות הכוננים התנו זאת אומרת כונן D שהיה כונן רגיל הפך להיות כונן ה-CD וכונן ה-E שלו שגם היה כונן רגיל הפך לכונן הצורב והשאלה שלי היא איך אפשר דרך ה-WIN להחזיר את D ו E שיהיה כוננים רגילים זאת אומרת פשוט לשנות את אות הכונן דרך ה-WIN אני זוכר שאני עשיתי את זה פעם אבל שחכתי איך... מדובר ב-WIN XP PRO תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  6. אהלן. במחשב שהגיע אלי יש בשולחן העבודה קובץ ששוקל 0 בתים. שם הקובץ כתוב בג'יבריש או סינית, והסיומת היא PPS. כאשר אני מנסה למחוק את הקובץ אני מקבל הודעה מחלונות שאין אפשרות לקרוא מהמקור, או אין גישה לקובץ. גם במצב בטוח אי אפשר למחוק אותו, וניסיתי אין-ספור תוכנות שמבטיחות למחוק קבצים בעייתיים ואף אחד מהן לא הצליחה לפתור את הבעיה. כמובן שהקובץ לא משתמש בתהליך מסויים שרץ ברקע. לעזרתכם אשמח, אופיר

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by Toxin II,

היי, אני יודע שזה יישמע מפגר, אבל אני קונה מחשב חדש...בכל מקרה, את התקנת הווינדוס אני אבצע בבית דרך דיסק מקורי שקניתי בעבר... [החברת מחשבים שאני קונה דרכה מוכנים להתקין את זה רק אם אני קונה עוד עותק של XP דרכם...וזו בדיחה] בכל מקרה, בהנחה ומדובר במחשב חדש וBLANK, כיצד אני מתקין ווינדוס XP דרך דיסק? אפשרי בבקשה מדריך של צעד צעד? [ איך אני עושה BOOT דרך הדיסק ע"מ להתחיל את ההתקנה, איפה בהתקנה אני מגדיר שפות וכו']

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. Started by gforce,

אני זקוק ליכולת להשתלט על מחשב שעובד על win 2000 pro כאשר אני עובד עם win xp pro ויש לי את remote desktop connection תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by D84500,

שלום.בזמן האחרון אני נתקל במספר תקלות\שגיאות. מדי פעם מסך המחשב ניהיה שחור ואחרי כמה שניות המסך חזר למצב הרגיל עם הודעה : מנהל התצוגה הפסיק לעבוד ושוחזר בהצלחה ,זואחרי כמה שניות שוב אותו הדבר. ובנוסף בדרך כלל שאני משחק משחק מחשב כל שהוא או צופה בסרט המחשב נתקע ומראה לי מסך כחול עם השגיאה : 0X116 לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הכרטיס מסך... איך אני מאתר את התקלה ופתור אותה?? עידכנתי דרייבר...ד"א כרטיס המסך שלי מדגם: nvidia gtx 460 אני יציין גם שבמסך הכחול מויפעה בעיה עם הקובץ : NVLDDMKM.SYS

10. איך צורבים דיסק של XP כך שאחרי פירמוט נכנסים לביוס ומשנים את דרך ההפעלה (CDR,HD,FLOFY) לCDR ואז התקנת הוינדוס עולה בלי דיסקטים??? יש לי נירו 6 החדש אם זה עוזר! תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לאחרונה נגנב לי לפטופ עם WINDOWS מקורי שהיה מותקן עליו . נשארתי עם דיסק מקורי של HP עם גירסת WINDOWS מקורי עליו אך ללא מדבקת הרשיון {הייתה מודבקת על הלפטופ ככל הנראה} האם זה חוקי להשתמש בגרסה זו על מחשב במשרד שלי ? הרי שילמתי עבור הWINDOWS כשקניתי את הלפטופ!

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by blackhawk,

שלום, אני מעוניין לדעת אם יש פקודה\סקריפט שאפשר להריץ ב powershell או ב cmd על מנת לראות את העידכונים שמחכים להתקנה?(בתחנה רגילה - לא בדומיין) הרצתי חיפוש בגוגל וכל מה שמצאתי היה פקודה ב powershell "get-pending" אך היא עוסקת בעידכונים שמגיעים מה WSUS. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by RAND25,

שידרגתי את הנייד שלי ל WIM 10 הוא של HP 620 HP לא תומכת בו מבחינת דריברים וביוס איך בכל זאת ניתן להתקין דריברים מתאימים אני חושב שהמחשב עדין ממש טוב אולי חסר 1GB של RAM אבל ככה ממש טוב מאמין שדריברים יכולים לעזור ממש תודה והמשך יום טוב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by amitle22,

לפני שבוע הדיסק קשיח שלי נשרף והחליפו לי אותו יש לי 2 ג'יגה ראם ורציתי להוסיף עוד 2 האם אני צריך לפרמט את המחשב לאחר הוספה? אני מתלבט מה להתקין איזה ווינדוס עדיף 7 xp vista יש לי מעבד q6600 כרטיס מסך 8600gt 4 ג'יגה אחרי שאני יוסיף ראם דיסק קשיח 500G אני צריך לדעת אם חייבים לפרמט אחרי הוספת ראם ואיזה מערכת הפעלה עדיפה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  15. בתור אחד שיש לו טונות של חומר על המחשב אהבתי שWIN7 מכילה כל כך הרבה דרכים נוחות לסדר אותו אהבתי את כל LIBRARYS שניתן להרחיב שפועלות לא רק בצורה אסטתית אלא גם משולבות בתוך כל התוכנות ההרחבה של ה WORKGROUP הדי מיותר והמעיק בגרסאות הקודמות ושידרוגו פשוט מעולה, אם שמת לב שיש עכשיו 2 רמות שיתוף, האחת זה השיתוף הישן והטוב שאפשר להגיד מה שבה לכם איך שבה לכם. והשני זה ה HOMEGROUP / PUBLIC GROUP שלכם והם נפרדים משאר הרשת שעובדת כמו קודם השיפור פה שיש לכם אפשרות להגדיר פוליסה והגדרות שיתוף בערך כמו הפרופילים לרשת אלחוטית למשל אני הגדרתי שבקשת הביתית אני משתף הכול חופשי וברשת הכללית אני לא משתף כלום. מעבר לזה יש קבוצות חדשות בשיתוף הפשוט למשל HOMEGROUP שבעצם יש לכם אפשרות עכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ea666,

שלום. כאשר אני לוחץ מקש ימני על אייקון אז יש לי תפריט עם מלא דברים שאני לא משתמש בהם כמו winzip, winrar וכדומה. רציתי לדעת איפה אני מבטל את האפשרויות האלה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי בעיה קטנה עם הכוננים ... יש לי 2 כוננים DVD רגיל וצורב DVD , ב-Windows XP Pro SP2. ה-DVD הרגיל נשאר עם LABEL של דיסק ששמתי לו לפני חודש , ולא משנה כמה דיסקים אני מחליף , restarts או ejects זה לא עוזר !! אני יכול להפעיל את הדיסקים מהכונן , הכונן קורא אותו ואני יכול להשתמש בדיסק ... והצורב DVD בכלל לא מקבל את ה-LABEL של הדיסק , אבל מזהה את הדיסק ואפשר להפעיל דברים. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת , שכל הזמן מחפשת את הדיסק בכונן (כנראה בפנייה ל-LABEL או משהו כזה ... ) ולא מוצאת אותו ! באג / וירוס / תוכנה שדפקה לי את העסק .... מה זה יכול להיות? אה, ועוד משהו , ה-Autoplay לא עובד לי . תודה !

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by mMmSaK,

העיניין איתו כבד לי על ה SSD ואין לי צורך שמה בכלום. איך אני יכול למחוק את זה? זה כל הזמן אומר שאני צריך הרשאות מיוחדות

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by idanarieli,

אני מחפש פקודה שתשנה לי את התקן השמע בברירת מחדל, יש לי אוזניות ורמקולים מחוברים ואני רוצה שמתי שאני אריץ את הפקודה זה יחליף בינהם מקווה שהבנתם אם זה יותר מתאים לפורום אחר אשמח אם תעבירו אם אין את זה כפקודה אבל זה אפשרי בדרך אחרת אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, עידן עריכה: פרט חשוב: יש לי WINDOWS 7 ultimate

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה

21. Started by Idanez,

אהלן חבר'ה.. נדפקה לי כנראה הגרסא שיש לי ל WM 2005 למישהו יש איזה לינק לרפיד שייר להוריד את התוכנה.. 2005 או 2003 לא משנה.. חייב את זה דחוף צריך לתקן את המיו לרגל נסיעה לחו"ל.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by yotam.m,

שלום רציתי לדעת איך אפשר להחליף את הגופן בוינדוס שיהיה כללי על הכל. הבעיה שלי היא בקאזה במקום לראות את השמות של השירים אני רואה סימנים וסמלים. אולי הבעיה היא גם בעוד תוכנות אבל רק בקאזה בינתיים בדקתי אני חושב שהבעיה נגרמה בגלל התוכנה style xp האם יש דרך להחזיר רק את הגופנים של וינדוס מבלי להחזיר את כל הרקעים והצבעים?

23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ערב טוב אנשים, אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב בעל דיסק SATA וללא פלופי, הבעיה היא שבתחילת ההתקנה צריך להכניס דיסקט עם הדריבר בשביל שההתקנה תזהה את הדיסק הקשיח, למחשב הזה אין פלופי וגם אין אפשרות לחבר לו אחד. מה עוד אפשר לעשות? תודה.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by VoliSuS,

יש לי ויסטה.. לא מקורי אם זה משנה קיצר אני רוצה לעבור ל-XP עכשיו יש לי רק כונן C.. לא יודע אם גם זה משנה אבל סתם שתידעו.. אני יכול להתקין את הווינדוס XP בלי לפרמט?? ויעני למחוק את הויסטה חשבתי למחוק את הויסטה איך שהוא לעשות לה כזה כמו לתוכנה חח Uninstall ואז אני יעשה ריסט למחשב ואז הוא ייבקש ממני דיסק לווינדוס ואז אני יכניס את ה-XP.. השאלה אם אפשר לעשות את זה איך שהוא??

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. הכל כתוב בכותרת חברים, מצורפת תמונה להמחשה.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.