Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
החבילות השרות החדשות מתי יוצאות? של וויסטה ושל XP
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
דבר ראשון שלום , אני חדש פה עכשיו לבעייתי אני מאוד אוהב את המחשב שלי מהיר וריק מקבצים לכן אני מפרמט כמעט כל שבועיים מחיצה אחת C: ששם יהיה את כל התוכנות המשחקים והוינדוס ועוד מחיצה D: ששם יהיה מוסיקה ( 16 גיגה ) לפני חודש וחצי, חשבתי לעצמי, בוא נמחק הכול, ונעשה מחיצה אחת חדשה וככה המחשב יעבוד יותר מהר ( זה הוכך, פחות מחיצות = פחות כוננים לקרוא = ביצועים ) וככה נשארתי חודש וחצי עד אתמול בלילה הייתי שיכור או משו ואני ראיתי היום בבוקר 74320984634 ספיי וורים והודעות ווירוסים במחשב ואז נזכרתי שאני עשיתי את זה אתמול בלילה ועכשיו , אין לי כח למחוק את כל השיט זה ואת כל הוירוסים אז כמו חשבתי כמו פעם.. בוא נפרמט רק שהפעם אין לי עוד מחיצה לגבות את המוסיקה אז י…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון הוא עובד ממש לאט, לוקח לו מלא זמן לעלות וגם אחרי זה הוא בקושי זז ניסיתי לעשות שחזור לא עזר וגם עם כמה תוכנות ניקיון הוא עדיין איטי גם בפתיחת תיקיות הוא עושה בלגן ומלא פעמים תיקיות מהבהבות או משהו בסגנון... אני צריך לערוך סרט דחוף לזמן הקרוב והתוכנה [פינאקל 14] ממש זזה לאט... איזה עוד פתרונות לנסות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו שיצאה הויסטה... מה עדיף לרכוש... את גירסת ה 64 ביט או ה 32 ביט? (כמובן שיש לי מעבד 64 ביט)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורא כל פעם שלישית שאני מפעיל את המחשב. אין סאונד, והסמלים של הgtxp ו-volume לא מופיעים וההתחל נתקע ברגע שלוחצים עליו...יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? עוד דבר: מיקמתי את הסאב בסוף מאחוריי, ולכן הרמקולים האחוריים מחוברים עם החוטים הקצרים והקדמיים עם החוטים הארוכים. מוזר שהwindows מזהה את הרמקולים הפוך. כלומר הקדמיים = האחוריים, האחוריים = הקדמיים. רוב הפעמים המחשב כן עובד בסדר. אולי זה הגורם לבעיות המוזרות? : :-\
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא עדכנתם את מערכת ההפעלה שלכם השבוע? מחכה לכם עדכון חשוב שעשוי למנוע את גניבת המידע שלכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מיקרוסופט-מפיצה-עדכון-חלונות-לתיקון-פ/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי וינדוס 7 ואני לא מפרמט אותו ועליו אני מתקין את וינדוס 8.1 אז שאני אדליק את המחשב תהיה לי אפשרות בחירה בין וינדוס 7 לבין וינדוס 8.1 ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי בעיה ממש מעצבנת ב- outlook express 6 שלי!! לוקח לתוכנה בסביבות הדקה (אל תצחקו, זה המון) לעלות!! מחבר שלי הבנתי שגם לו זה קורה... אני תחת win xp יש לי מחשב טוב (תסתכלו למטה) ואני לא מבין את הקטע... יעני בשביל מה?? לעצבן??? קיצר... למישהו זה עוד קורה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב נכבה עקב הפסקת חשמל או משהו, משום מה הרבה אייקונים נעלמים מה-Tray, ואלו שכן מופיעים, אני לא יכול ללחוץ עליהם לא עם הכפתור הימני של העכבר ולא מגיבים ל-Double Click. באג מרגיז מאוד, כי אני משתמש בזה הרבה, מישהו מכיר תיקון לבאג הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי SP2. האם יש בעיות מיוחדות או תאימות של תוכנות ודרייברים אם אני מתקין SP3? האם יש בעייה של האטה/באגים? אשמח לעזרה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אקסל 2010, ואני מנסה להעתיק מהקובץ אקסל לקובץ NOTEPAD טקסט בסינית ויפנית. התוצאה שאני מקבל זה ריבועים בNOTEPAD. בכוונה פירסמתי את האשכול כאן כי אני מאמין שזה קשור לווינדוס ולא לתוכנה עצמה. שמתי לב לעוד דבר שבאקסל עצמו אני לא יכול לשים מספרים, אלא מופיעים לי הכתוביות הללו: http://screencast.com/t/uYfol54qVga כל אלו אמורים להיות בעצם מספרים מלמעלה למטה, 1-5, וזה מה שמופיע. זו בעיה שצצה לי אחרי שהתקנתי עדכון של ווינדוס, לא יודע איזה בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לשים את האייקונים האלה בתיקיות גיבוי בכונן קשיח נפרד ואני לא מצליח איך עושים את זה ? חרשתי על כל האייקונים DLL לא מצאתי כלום אני רוצה את האייקונים האלה ! זה האייקון שמצאתי ב WINDOWS שמתי את זה בתיקיית גיבוי סרטים אבל אני רוצה את האייקון של סרטי וידאו :
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
פתאום עולה לי המסך הזה אי אפשר להיפטר ממנו משלתט על המחשב עד שמכניסים תסיסמה מה הקטע? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הקובץ ctfmon.exe? מעניין אותי לדעת. פוזישן: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe תודה מראש. .SWG
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות תראו מה קרה לי לtask manager.... בבקשה עזרו לי תודה מראש.(מצטער עם התמונה תצא גדולה מידי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה תמונה http://img20.imagevenue.com/img.php?image=54580_12333_123_1139lo.JPG מה עושים במצב כזה.. פעם ראשונה שאני נתקל בזה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתור משתמש עם 2 גיגה זיכרון, האם ישנה סיבה כלשהי להתקין את גרסת ה64 ביט? לבד מן העובדה שאני אאלץ לבזבז 300 על עוד כרטיס זיכרון- איזה יתרון זה יתן לי ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש שתומך ב64 BIT השאלה אם יש באגים בWINDOWS XP64 BIT או שהוא עובד חלק כמו הוינדוס הרגיל?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי התחדשתי במחשב נייד חדש hp probook 4310s בהפעלה הראשונית אחרי שסיימתי את ההגדרות הבסיסיות והמערכת הפעלה עלתה נוכחתי לדעת שגודל מחיצת C מסתכם ב32GB בלבד. האינסטינקט הראשון שלי היה לחשוב שבטח יש חלק מהרדיסק שעדיין לא מפורמט, אבל לדאבוני גילתי שבמסך הstorage מחיצת C מופיעה כ284GB. תוכלו לעזור להבין מה קורה פה? האם מדובר בתקלה? תצלומי מסך: תודה, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחליף לוח אם הלוחות עם צ'יפסטים שונים: אחד VIA KT400 והשני nForce2. האם אני אצטרך לשים windows מחדש?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כאשר חבר שלי מדפיס עברית בVISTA הוא מדפיס לו הפוך כלומר במקום שלום הוא רושם םולש. הוא מדפיס לו גם בWORD וגם במסך טקסט בגלל זה אני חושב שזה בעיה בהגדרות אבל אני לא מכיר את VISTA משהו אולי יודע מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש אופציה מובנית/ בהתקנה חיצונית לפולדר סייז - לראות מה גודל התקיה ב WIN 7 ב XP היתה לי תוכנה קטנה שהתקנתי שנתנה לי את האינפורמציה הזו בתודה מראש קובי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מוציא את האפשרות הזאת, אם יש לי שיר למשל עם שם ארוך אז הוינדוס מקצר אותו, וכשאני לוחץ אליו השם חוזר... איך ארני מוציא ת'אפשרות הזאת? שמעתי שצריך לעשות משהו ב"מאפיני תיקיות", (בוינדוס 98 אני זוכר... עכשיו יש לי XP PRO...) בבקשה תעזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-