Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מה לעשות תראו מה קרה לי לtask manager.... בבקשה עזרו לי תודה מראש.(מצטער עם התמונה תצא גדולה מידי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הורדתי ויסטה ויש לי 2 דברים להתקנה X64 ו-X86 X64 זה אמור להגיד 64BIT? ומה אמור להגיד X86? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מתי שנגיד לא זוכרים את הסיסמה של שם המשתמש בWindows, אפשר להיכנס לsafe mode ואז דרך administrator לשנות את הסיסמה. איך אני מבטל את האפשרות להיכנס דרך הsafe mode לadministrator ? אני רוצה שרק דרך הסיסמה יהיה אפשרי להיכנס למחשב שלי ולא בדרכים אחרות כמו הSAFE MDOE.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה של ה64 ביט לאחר פרמוט ולאחר כמה דקות של שימוש במחשב, הוא נתקע בכל פעם מחדש גרסת ה-32 ביט לא נתקעת מה יכולה להיות הבעייה? תודה ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע לי שזה לא אפשרי סתם ככה ולא יעזור כלום. אני אוהב לשחק המון משחקים ישנים, ויש לי מלא מהם. אין שום בעיה לשחק משחק מאד ישן - מריצים dosbox והכל עובד 100%. אין לי בעיה לשחק משחקים מאד חדשים, מתקינים עובד, מקסימום עושים איזה compatibility mode והכל בסדר. יש בעיה מעצבנת עם כל מה שבאמצע. אין שום דרך להריץ 16 ביט. ניסיתי קצת לבדוק את נושא ה-VirtualPC אבל הוא לא תומך ב-Direct3D אז המשחקים לא ממש יכולים לעבוד שם. יש איזהשהו פתרון לדבר הזה??? נראה לי מגוחך שאני יכול להריץ אמולטור של ווינדווס על לינוקס ולשחק בזה (WINE), אבל על ווינדוס חדש אני לא יכול . לעבור לווינדוס 32 ביט זה לא אופציה. ואני גם לא רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה שלמה בשביל 2-3 משחקים שנמצאים על הגבול הזה בדי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפני קצת יותר משנה רכשתי מחשב, כעת הגיע הזמן לפרמט אותו ולהתקין ווינדוז מחדש, הבעיה היא שהוא לא מצליח להפעיל את ההתקנה של ווינדוז 7 מ DOK, כשאני משנה את סדר האיתחול בביוס, מופיע סמן מהבהב והמחשב נתקע, במחשב אחר ההתקנה עובדת בצורה תקינה, הבעיה חוזרת על עצמה עם מספר DOK של יצרנים שונים, הבעיה חוזרת גם כשאני מנסה להתקין לינוקס מ ה USB,בפעם הראשונה שהתקנתי ווינדוז, הצלחתי להתקין מ DOK בלי שום בעיה, ביצעתי את הפעולות הבאות: 1) תיקון MBR 2) ניתוק של כל ההתקנים שמחוברים ב USB פרט לעכבר ולמקלדת 3) עדכון ביוס לגירסא האחרונה 4) בנוסף, הדבר היחידי ששונה במחשב שלי הוא שכעת אני משתמש בכרטיס הגרפי שעל הלוח אם, הכרטיס שהיה במחשב בפעם הראשונה שהתקנתי וינדוס התפגר- והוא מחוץ למחש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעזאזל מעיפים את החלון של ה-WELCOME בכל פעם שמדליקים את המחשב בווינדוס XP? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצורך שליטה על הווליום אני משתמש בדרך כלל בגלגלת הווליום של מקלדת הלוגיטק. לאחרונה הגלגלת הפסיקה לשלוט בעוצמה וגיליתי שרק הזזת הסליידר של יישום אאודיו (כל יישום שהוא) השפיעה על העוצמה. בדיקה העלתה שסליידר של ה"מאסטר ווליום" אינו משפיע על העוצמה וזו מושפעת רק מהסליידר של ה wave. מאחר שהמקלדת מקושרת לסליידר הראשי וכך גם ה"ווליום קונטרול" אין למעשה דרך לשלוט על עוצמת השמע אלא ישירות דרך יישום האאודיו או וידאו בלבד. ביצעתי שוב עדכון דרייברים של הכרטיס קול והמקלדת (למרות שהם היו ממילא הכי מעודכנים) כולל הסרה מלאה והתקנה מחדש. בקיצור, האם משהו מכיר את התקלה וכיצד מחזרים עטרה ליושנה. OS winxp sp1 MB GA-7N400 Pro2 כרטיס קול הבא עם הלוח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את מערכת המחשב הבאה: AMD phenom 2 955 black edition לוח אם של גיגהבייט 4 גיגה זיכרון 1333 כרטיס מסך של גיגהבייט HD 6950 2GB@6970 הרדיסק 500 גיגה ספק כוח Corsair HX 520W מותקן אצלי כרגע 7 X64, אני חושב שגרסת X32 היתה מריצה משחקים טוב יותר, אני טועה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 ישן שאני מחזיק בתור שרת הדפסות.(128MB זכרון, 80GIGA הארד דיסק) כרגע מותקנות עליו שתי מערכות הפעלה:XP32 וSERVER2000. השאלה שלי אם 7 תרוץ עליו יותר טוב מXP ? הבנתי שהליבה של 7 יותר קלה מVISTA והיא אמורה לרוץ גם על מעבדי אטום.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום התקנתי את ונדוס ויסטה גרסת Ultimate 32BIT והיא מותקנת על מחיצה E וניסית למחוק אותה דרך ה XP PRO שהוא מותקן על מחיצה D אבל ללא כל הצלחה אי אפשר למחוק אותו עכשו מי יכול לעזור לי ולהגיד מה לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות כולל את "BOOTING " VISTA LOADER והנה תמונה למה שאני מתכוון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי במייקרוסופט וגוגל, יש כמה תשובות טובות להודעת שגיאה אבל אתה חייב לתת לנו קצת יותר פרטים, תתחיל במערכת הפעלה , איזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר,והאם בכלל אפשר לעשות בוט מדיסק און קי של 8 ג'יגה כדי להתקין ווינדוס ? ( כי הכונן די וי די שלי לא עובד ) ויש לי את האימג' של הויסטה על המחשב . תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ואני לא רןאה שינוי או פונקציה חדשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברשותי עותק מקורי של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לפרט את הכונן הקשיח הראשי במטרה להתקין את המערכת הפעלה מחדש על כונן קשיח חדש שאקנה בע"ה. השאלה שלי היא כזו.האם לאחר שאני אמחוק את הווינדווס ואתקין אותו מחדש על ההארד דיסק החדש.זה יחשב לי כעותק לא חוקי?הכוונה האם הסריאל של הווינדווס יעשה לי בעיות כשהוא יזהה "מחשב שני שהותקן עליו"? אני יודע שהשאלה מטופשת אבל זה חשוב לי.אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XP עם SP3 אבל יש לי תוכנה דפוקה שכשאני בא להתקין היא אומרת שאין לי SP2 ולכן א אפשר להמשיך. יש אפשרות להחזיר ל-SP2?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי...אולי אתם יכולים לעזור? cirrus logic pnp v34 modem מערכת הפעלה win98 se תודה, חציל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hay i am in germany now and i want to read somethings in hebrew but i cant see it here i have like win 95 and it is not yet built for downloading hebrew so i cant download it from microsoft it needs a file from the disk and they dont have it so if anyone can tell me where to download it it will be great
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP , אין לי את האופציה , בחירה , בה להראות תיקיות מוסתרות במערכת מדוע ? זה קורה Folder options File types
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה קצת... אני לא יכול לשמור תמונה מאתר מסויים בתור קובץ jpg הוא נותן לי רק אפשרות של שמירה בקובץ bmp.זה קורה לי רק באתר מסויים , שאר האתרים זה שומר לי רגיל את הקובץ כמו שהוא.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני גולש באתר מסויים ובמקביל בצאט שאני מקבל הודעה בצאט היא בצבע כתום למטה איך משנים לצבע אחר ? לא רק צאט כל דבר שקופץ ברקע אפילו פרסומת אני רואה את הלשונית למטה בצבע כתום
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השידרוגים החינמיים ההמוניים עושים את העבודה, והגירסה החדשה של חלונות מציגה פופולריות שיא כחודשיים בלבד לאחר שהושקה לכתבה: http://hwzone.co.il/מיקרוסופט-מאשרת-ומאושרת-חלונות-10-כבר-פ/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצים לשנות את מסך הטעינה? כאן יש הסבר - http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00021.asp וכאן יש את הסקינים- http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00025.asp הכי אהבתי את זה:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי SP2. האם יש בעיות מיוחדות או תאימות של תוכנות ודרייברים אם אני מתקין SP3? האם יש בעייה של האטה/באגים? אשמח לעזרה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-