Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
משום מה התחילה לי בעיה של עברית בווינדוס, אם אני רואה למשל פרק או סרט ויש כתוביות בעברית הכל בג'יבריש, והתקנתי למשל תוכנה והגדרתי את הממשק שלה על עברית והכל סימני שאלה. היה לי את זה פעם ואני לא זוכר איך סידרתי את זה, מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על ווינדוס XP אני מנסה להגיע למסך כי כנראה סיסמא קודמת לא נכונה ולא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם abit ip35-e. יש לי win7 וכאשר הדלקתי את המחשב קיבלתי את ההודעה bootmgr is compressrd press ctrl+alt+del to restart ולאחר המכן המערכת הפעלה לא עולה. לפי מה שהבנתי אני צריך להכניס את הדיסק של מערכת הפעלה ולעשות תיקון, הבעיה שכאשר אני מכניס את הדיסק לא קורה כלום. יש פתרון??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי התחדשתי במחשב נייד חדש hp probook 4310s בהפעלה הראשונית אחרי שסיימתי את ההגדרות הבסיסיות והמערכת הפעלה עלתה נוכחתי לדעת שגודל מחיצת C מסתכם ב32GB בלבד. האינסטינקט הראשון שלי היה לחשוב שבטח יש חלק מהרדיסק שעדיין לא מפורמט, אבל לדאבוני גילתי שבמסך הstorage מחיצת C מופיעה כ284GB. תוכלו לעזור להבין מה קורה פה? האם מדובר בתקלה? תצלומי מסך: תודה, אופיר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ב חלונות XP כאשר רציתי למחוק את ספריית ה TEMP ידעתי לעשות זאת איך עושים זאת בויסתה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש. מחשב ממש טוב שני כרטיסי מסך GTX 560I ומעבד I5. זיכרון 8 ג'יגה. לאחר בדיקה גיליתי שעל כל המשחקים (אני מדבר על שלושה משחקים שבדקתי) יש FPS נמוך יותר על 64ביט מאשר 86(32) האם זה הגיוני? זה דבר ידוע? המשחקים זה משחקים חדשים יחסית BC2 ו SHOGUN 2. האם זה הגיוני שאני אקבל פחות FPS ב64 ביט? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [/td] [td]אני מתכוון לכל האפקטים של החלונות הקופצים והמעבר בין החלונות[/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט, אך חושש מנעילת קבצים מהווינדוס הישן, האם ניתן למנוע זאת מראש? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרסמתי בציוד הקפי אבל כנראה לא מתאים לשם יש לי מקלדת k200 Logitech ולמעלה יש לי מקשי favorites , החלטתי לשנות את הmail והcalc למקשי multimedia כי אין לי מקשים של "להעביר לשיר הבא" , "שיר קודם" . קצת חקרתי על הנושא והגעתי לפה : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AppKey\מספר המקשהעניין הוא שלמדתי איך לשנות את התנהגות המקש ע"י ShellExecute לwmplayer.exe וגם לפתוח ישר את הג'ימייל, אבל אני לא מצליח בכל האינטרנט הזה למצוא מה הפקודה ל next track, מצאתי שהקוד הHEX שלו הוא E0 19 אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה שם, ניסיתי גם בשיטה בינארית Scancode map אבל הוא בכלל לא קולט שום תו. בסופו של דבר , האם יש למישהו מושג איך לעשות את זה בלי שום תוכנות עז…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש ברשותי כונן קשיח WD 500GB שהתקנתי את מערכת ההפעלה חלקתי אותה ל C ו D הקצתי לכונן C מעט יותר מדי, עכשיו ברצוני להוריד קצת נפח מC ולהעביר אותו למחיצה D, נכנסתי לניהול הדיסק עשיתי כיווץ למחיצה C עד כאן הכל בסדר זה יצר לי נפח בצד שאותו אני מעוניין להוסיף לD , הבעיה שאני לוחץ על מחיצה D אין לי את האפשרות הרחבת אמצעי איחסון לעומת זאת בC כן יש את האפשרות. השאלה שלי איך אני מוסיף את הנפח שכיווצתי מC למחיצה D ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אקסל 2010, ואני מנסה להעתיק מהקובץ אקסל לקובץ NOTEPAD טקסט בסינית ויפנית. התוצאה שאני מקבל זה ריבועים בNOTEPAD. בכוונה פירסמתי את האשכול כאן כי אני מאמין שזה קשור לווינדוס ולא לתוכנה עצמה. שמתי לב לעוד דבר שבאקסל עצמו אני לא יכול לשים מספרים, אלא מופיעים לי הכתוביות הללו: http://screencast.com/t/uYfol54qVga כל אלו אמורים להיות בעצם מספרים מלמעלה למטה, 1-5, וזה מה שמופיע. זו בעיה שצצה לי אחרי שהתקנתי עדכון של ווינדוס, לא יודע איזה בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה ווינדוס ME ושהתקנתי WIN XP הכיבו של המחשב לא מתבצע אוטומטית האם יש פיתרון? ועוד שאלה האם אפשר להוריד את עמוד ה-LOGIN בהדלקת המחשב תודה! ;D
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב (פנטיום קלאסי) עם חלונות 98 . שעובד נורא לאט. חשבתי שהבעיה היא וירוס ולכן ניסיתי להתקין את נורטון אנטי וירוס 2002 . המחשב מוציא לי הודעה " מנהל המערכת לא מרשה להתקין תוכנה זו" (משהו כזה..).ניסיתי גם ב safe mode וזה לא הולך (שוב אותה הודעה). מי זה בכלל "מנהל המערכת"? מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך משנים את האיקון של סל המחזור ב - XP PRO?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום מחר אני הולך להתקין red hat 8 בשעה טובה עכשיו ההורים שלי לא מוכנים לותר על ווינדוס (וגם אני עדין) עכשיו יש לי עכשיו win2k ורציתי לדעת אם כבר אני יתקין האם כדי לעבור לwin xp או להישאר בwin2k ??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לצערי מסיבות היסטוריות המשתמש הראשי שלי בחלונות XP הוא ה-Admin וכידוע לא ניתן לראות אותו במסך פתיחה, פרט למצב בטוח. יש בכל זאת אפשרות להוסיף אותו? כי נמאס לי ללחוץ Ctrl+Alt+Del בכל הדלקה. אם יש דרך להעתיק את כל הנתונים ממשתמש אחד לאחר בצורה מסודרת, זה גם פתרון מקובל. תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הסרביס הנ"ל לא עולה לי עם המחשב מה שגורם לכל הדסקטופ להעלים.הכל התחיל כשניסיתי לשנות שם של קובץ לא רלוונטי למערכת ההפעלה בכלל גם לאחר מחיקתו הדסקטופ לא חוזר גם אחרי כניסה לחלון של שיטוט במערכת לא הצלחתי להכנס לריסטור זה פשוט לא עולה גם בסייפ מוד גם נסיון ל SFC /SCANNOW לא עוזר אפילו ERD לא עוזר כולל הפעלה במצב האחרון הטוב ביותר מה עודים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, מדובר בבעיה שכבר קרתה לי לא פעם ומעולם לא מצאתי לה פיתרון. חיפוש ברשת העלה כל מיני פתרונות שקשורים ל-autoplay אבל לא פתרונות שקשורים לבעיה הספציפית שלי. עד היום רק התקנה מחדש פתרה את הבעיה. הבעיה היא כזו: הכנסת דיסק לכונן לא מעלה שום דיאלוג אוטומטי. רק refresh נותן לי מידע לגבי גודל דיסק בכונן אבל לא משנה את שם ה-DVD לדוגמא, נגיד שאני מכניס את המשחק Prey. הכונן לא מזהה אותו אוטומטית, refresh ייתן לי את הגודל של הדיסק (אם אני לא טועה) אבל שם הכונן לא ישתנה וכנ"ל לגבי ה-Icon. ההעתקה של קטע של הרג'יסטרי שקשור לכוננים, ממחשב אחר עם XP, פותרת את הבעיה עד לאיתחול הבא ואז התופעה היא שמה שהיה אחרון בכונן יהפוך להיות המזהה הקבוע שלו, אם אמשיך את הדוגמא, כעת הכונן ייקרא …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השתגעתי כבר... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הייתם מתקינים במחשבה שזאת המערכת האולטימטיבית למחשב שלכם.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון.. איך אני יכול לעשות שדרך הCMD אני יראה את כל המשתמשים הנעולים שיש לי בactive directory ,ושאני יוכל גם לראות משם את שם היוזר ולא רק כמה נעולים וכמה לא? מה הפקודה שאני צריך לרשום שם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים אני אובד עצות ואני ממש אשמח לעזרה.. התקנתי את הווינדאוס 7 על המחשב (4 ליבות q9400) ולאחר ההתקנה כשהווינדאוס אמור לעלות מופיעה שגיאה: "המחשב הופעל מחדש באופן לא צפוי או שאיראה בו שגיאה לא צפויה. אין להמשיך בהתקנת windows. כדי להתקין את windows, לחץ אישור כדי להפעיל את המחשב מחדש ולאחר מכן הפעל מחדש את התוכנה" מה שכמובן לא עובד.. והשגיאה חוזרת חלילה..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי אופיס 2013 מותקן באנגלית על ווינדוס 7 ULTIMATE 64 BIT גרסה אנגלית. אני נתקל בהרבה בעיות ספציפית באאוטלוק ובסקייפ, כאשר באאוטלוק, קודם כל, הכיתוב מתחיל מצד שמאל. העברית מתחילה עם פונט אחד ועוברת לשני באמצע הכתיבה. כאשר עוברים כמה שורות אחרי הכתיבה הראשונית הכתב יכול פתאום להיכתב הפוך. אני מקבל מיילים בעברית כשהאותיות הפוכות. אין לי אפשרות להעביר את הכיתוב לצד ימין, CTRL+SHIFT פשוט לא מגיב לבקשה וגם לא הכפתור המיועד לכך באאוטלוק. שפת ברירת המחדל שלי באאוטלוק היא אנגלית. הנחתי שזו בעיה עם ווינדוס ולא עם אאולטק ספציפית כי גם סקייפ עושה לי בעיה דומה. בסקייפ לפעמים קורה שאני לא יכול לשנות לעברית אלא אם כן אני לוחץ על ALT+SHIFT כך שALT הוא ראשון מה שמוזר לי כי אני רגיל שזה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר העלאת מ"ה אני מקבל מסך ריק עם סימנים מוזרים (ראה קובץ מצורף) במקום את שולחן עבודה מצב SAFE MODE תקין, וגם בדקתי וירוסים ורוגלות- מה עוד נשאר לבדוק לפני התקנה מ"ה מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-