עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by NAND,

שלום, יש לי שני כונני HDD ועל אחד מהם הייתה מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7 מקורית, ואז עשיתי שדרוג לווינדוס 10 בחינם מקורי. הבעיה שכרגע אני מעוניין לעשות פרמוט לשני הכוננים האלה ולהתקין ווינדוס 10 מקורי על SSD חדש שאני קונה בקרוב, איך זה אפשרי להעביר את ה-10 המקורי שהיה לי ל-SSD החדש שאני קונה? לפי מה שהבנתי, אם אני מפרמט את ה-HDDים האלה הכל נמחק כולל מערכת הפעלה המקורית שהייתה לי. אין לי סיריאל, אבל המערכת הפעלה מקורית. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. החבילות השרות החדשות מתי יוצאות? של וויסטה ושל XP

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ophir555,

אבא שלי (בן 79) החליף מחשב שולחני . מקלדת ועכבר אלחוטי נשארו. ( של מייקרוסופט נראים איכותיים ) וגם המסך ( בן 3 בערך) נלקח מהמערכת הישנה. יש לציין כי אבי אינו יודע מה הרכיבים שהותקנו במחשב החדש,לוח אם, כמה זיכרון וכד'. בכל מקרה מדובר במחשב בן כמה ימים שהותקן ע"י "חבר" שהם מכירים וסומכים עליו שנים. הבעיה - פתאום, מזיזים את העכבר והסמן מתחיל ללכת ב"סלוא מושן" בהילוך איטי וזה פשוט מעצבן. לאחר כמה שניות טובות לפעמים עשרות שניות, חוזר לעצמו והמהירות עקיבה של הסמן אחרי תנועת העכבר רגילה וטובה. הוחלפו סוללות בעכבר ובמקלדת אבל התופעה ממשיכה. במחשב הישן היתה מערכת הפעלה אקס פי ועכשו ווינדוז 7 מה יכולה להיות הסיבה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yuval_cohen,

שלום... לחבר שלי יש ווינדוס XP מחשב לא ככ ישן... (נראה לי מהפנטיום 4 הראשונים.. לא בטוח) בקיצור.. כשהוא עושה כיבוי לווינדוס.. זה עושה את התהליך של הכיבוי ולאחר מכן במקום לכבות את המחשב לבד הוא כותב לו its now safe to turn off the computer (כמו במערכות הפעלה הישנות...) מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zolder,

אני מנסה להתקין JAVA,זה כאילו מתחיל להוריד אבל שום דבר לא זז במשך שעתיים(XP PRO פרוץ) איך אני יכול להתקין את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם וחג שמח. יש לי מחשב פנטיום 4 , עם מערכת הפעלה xp , אני רוצה לפרמט את המחשב , והלתקין עליו xp חדש. יש לי בעיה קטנה: במחשב מותקן לי הרבה תוכנות של חברות ביטוח, מותקן לי תוכנה בשם פוקוס, ועוד הרבה תוכנות מותקנות במחשב הזה. השאלה שלי היא כזאת: אני חושש מלפרמט , כי אין לי את ההתקנה של התוכנות הללו , הם כבר מותקנות במחשב שלי. 1. איך אני יכול לפרמט את המחשב , ולגבות את התוכנות , שאחרי שה xp יותקן , אני פשוט יעלה את התוכנות והם יעבדו. אם אני יעתיק את התוכנות (קיצורי דרך). זה לא יעזור לי , כי אחרי זה, זה לא יעבוד לי ב xp שאני יתקין. מה אני יכול לעשות , יש איזה כלי שמגבה תוכנות שלמות , ופשוט אני שופך אותו אחרי ההתקנה , והתוכנות הללו יעבדו?? בתודה מראש בר לוי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הסיפור מתחיל לפני חודש כאשר החלטתי לפרמט את הלפטופ הגוסס של אחותי. התוצאה הייתה חיובית. התקנתי מחדש את ויסטה+ עדכונים והכל עבד יפה. החלק הרע מתחיל ששמתי לב שאין אופיס. אל דאגה אמרתי, ובאתי להתקין אופיס 2010. הופתעתי שקיבלתי הודעה שהאופיס דורש SP1 שכן התקנתי את כל העדכונים של וינדוס. רציתי לבחון את מצבו של ויסטה היקר. ניסיתי להיכנס לחלון העדכונים- לא נותן לי, לוח בקרה- לא נותן לי, מאפייני המערכת -שוב אין תגובה (במצב בטוח רק לפה הצלחתי להיכנס). מה זה יכול להיות? האם בעיה של ויסטה? אולי וירוס (למרות שסרקתי במצב בטוח וירוסים ורוגלות)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by alons126,

ע"פ הכתבה של NANA10 : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=664951 התקנה של WIN 7 יכול להגיעה ל22 שעות, זה נכון????אני יודע שהשאלה דבילית אני אני מוכרח לדעת!... הלפטופ שלי בן 9 חודשים ותפוס עליו כ70GB הרוב ביגלל הויסטה כנראה... כמה זמן פחות או יותר לוקח להתקין את הWIN 7????

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אני באמצע שדרוג מערכת מXP לוויסטה ובקטע שאני בוחר איזה סוג התקנה לבצע (מותאם אישית או שדרוג) אז הוא לא נותן לי לבחור באפשרות שדרוג ולמטה כתוב שהאפשרות לא זמינה כיוון שלווינדוס אין אפשרות לקבוע אם קיימת מערכת הפעלה אחרת במחשב שלך. נסה לתקן את תצורת האתחול ולאחר מכן התחל שוב את ההתקנה. מה לעשות? זה ממש דחוף לי.. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by llime,

התיקיה היא תקיית מערכת ולא אמורה להעלם.רציתי להתקין תוכנת windbg ואז נוכחתי לדעת שאין לי תיקית minidump בוינדוס....ביצעתי חיפוש בכל כונן C ואין שום קובץ או תיקיה בשם זה.המחשב עבר התקנה והסרה של sp3,(כרגע הוא עם sp2),אולי זה קשור?..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zoriza,

יש לי גירסא של xp sp2 ברוסית , ניתן להפוך אותה לאנגלית ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים כאשר אני מאחד קבצי WMF באמצעות Easy Video Joiner, אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח "Access violation in module ntdll.dll". אחרי שאני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש, אני יכול לאחד את הקבצים שניסיתי לאחד מקודם. אבל, כאשר אני מנסה לאחד קבצים אחרים, אני שוב פעם מקבל את הודעת השגיאה הזו. הודעת השגיאה לא מופיעה תמיד. לפעמים ניתן לאחד קבצים מספר פעמים ללא הודעת שגיאה, ובפעמים אחרות הודעת השגיאה מופיעה אחרי כל ניסיון שני של איחוד קבצים. מה גורם ל-Access Violation? מה תפקידו של הקובץ ntdll.dll? איך אפשר לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shemesh90,

יש לי מעבד core 2 due e7300 ולוח אם של גיגהבייט EP43 2gb X 2 ראם שזה 4, אבל גם בXP וגם בוינוס 7 המחשב קורא רק 3.25 ג'יגה אני יכול להתקין 64ביט ואז אני ישתמש בכל ה 4 ? כל התוכנות עובדות ב64 ? ואיך המחשב יחזיק 64 ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Semyon171,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר,והאם בכלל אפשר לעשות בוט מדיסק און קי של 8 ג'יגה כדי להתקין ווינדוס ? ( כי הכונן די וי די שלי לא עובד ) ויש לי את האימג' של הויסטה על המחשב . תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. PUP מה zה הדבר הזה ראיתי את זה ב task manager? ו דבר נוסף איך אני מגדיר שהדפדפן יפתח בחלון מוגדל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש שתומך ב64 BIT השאלה אם יש באגים בWINDOWS XP64 BIT או שהוא עובד חלק כמו הוינדוס הרגיל?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי מצרף תמונה,הבעיה מוקפת באדום מה עושים?התיאשתי.... המון תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שאני גולש באתר מסויים ובמקביל בצאט שאני מקבל הודעה בצאט היא בצבע כתום למטה איך משנים לצבע אחר ? לא רק צאט כל דבר שקופץ ברקע אפילו פרסומת אני רואה את הלשונית למטה בצבע כתום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by BlackDragon,

I know that win 2000 isn't the best SO for games Is it true or just a legend? What about new games - all of them have drivers for 2000? Is it recommended to have two SO - one for applications and one for games? Thanks Black Dragon

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yan,

יש בעיה מעצבנת שווינדוס שמתי שאני מנסה להפעיל קובץ דוס אז יש את השגיאה הזאת מישהו יודע איך לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sharmeiri,

שלום רב לכם כשרכשתי את המחשב רכשתי גם מערכת הפעלה WIN XP HOME -לאחר מכן הבחנתי כי רשום על העטיפה של הדיסק windows xp home edition oem prodact -לאחרונה קראתי בכל מיני אתרים, למשל כאן :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3384632,00.html . והבנתי שאפשר להתקין את מערכת ההפעלה רק על המחשב הזה -שרכשתי ביחד עם מערכת ההפעלה. האם זה נכון .אם אני רוצה, למשל להתקין במחשב הזה WINDOWS7 או ויסטה -ואת חלונות XP HOME להתקין על מחשב אחר -אז מה יהיה . האם יש דרך לעשות את זה? מישהו ניסה להתקין OEM על מחשב אחר והצליח\לא הצליח ? תודה לכם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alonz1,

אני מקווה שזה המקום בשביל בעיות כאלה המערכת הפעלה שלי היא XP ואני משתמש במחשב לבד , זאת אומרת שיש רק משתמש אחד. כשאני מפעיל את המחשב במקום להיכנס אוטומטית לווינדוס הוא מעלה לי תפריט בחירה בין המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד לבחור אני רוצה שהוא יעלה לי אוטומטית , מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LastForOne,

יש לי בעיית תאימות לכמה תוכנות עם 64 ביט, יש לזה פתרון? המליצו לי להשתמש בVMWARE ולהריץ עליו גירסת 32 ביט שאני אתקין.. אבל מחשב AMD שיש בו רק 2 ג'יגה זיכרון יוכל לעשות דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by קייזרמן,

שלום לכולם קניתי לפ טופ חדש עם XP פרו חוקי ומחמד. הבעיה היא שהוא לא מכיר בשפה העברית. בדקתי בקונטרול פאנל ומופיעות שם המון שפות נוספות לאנגלית, אך עברית- אין. על המקלדת חרוטה עברית (המחשב נקנה בארץ.) כשמעתיקים אליו קבצים בעברית- האותיות משנות את הסדר מהסוף להתחלה. מה עושים? אליעזר בן יהודה מתהפך בקברו... תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yotam360,

http://img79.imageshack.us/i/41362300.jpg/ רציתי להוריד דריבר חדש לכרטיס מסך שלי התחלתי להוריד ואז קפצה לי ההודעה הזאת. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה, וזה לכל הורדה ישירה שאני מנסה להוריד אותה בעיה קופצת. מה יכולה להיות הבעיה? ככה זה נראה IE7 http://img213.imageshack.us/i/73646132.jpg/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים