Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
-
יש לי מה זה בעיה תשמעו כשאני מדליק תמחשב אז אחרי שהמסך של Windows עולה אז יש לי מסך שחור וזה נטקע (לא מגיב לא זז .... נדה ) אז הפעלתי תמחשב במצב בטוח וזה עובד אבל זה לא פיתרון אני לא יודע מה לעשות?... עזרה דחוף!!! ואם אי אפשר לעשות כלום אז איך אפשר לעשות שבמצב בטוח יהיה קול(כי אין)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדי פעם, אין עקביות מסוימת, החלון הפעיל באותו הרגע הופך שחור למשך כ 15-25 שניות. כול פעם תוכנה אחרת. רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק חצוני של WD של 500G. הוא מלא ב 100G יש בעיה שהיא קשה מאד - שרוצים להעתיק לדיסק החצוני מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים ש"הנתיב של הקובץ או השם ארוך מדי ולא ניתן להעתיק". גם שקצרתי משמעותית את השם ל 10 תווים הוא לא מאפשר להעתיק בממוצע מכל 10000 קבצים 100 לא עוברים. מדובר על קבצים שונים תמונה, מסמכים ועוד הקבצים תקינים ואין להם שום הגנה. בנוסף יש עוד בעיה : חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר הבעיה קורית גם בעוד 2 דיסקים אחרים חצוניים הדיסק מפורמט ב NTFS המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP מה עושים כדי להעתיק את כל הקבצים ושלא יהיו הבעיות הללו תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא , מנהלים אנא העבירו לאן שצריך) שלום ובוקר טוב! בזמן האחרון בפתיחת המחשב לפני שווינדוס עולב אני מקבל מסך של דוס ובו כתוב CLINET MAC ADDR ואחרי זה שלל מספרים בערבוביה, שורה מתחת כתוב DHCP... והנקודות מתחילות להתקדם עד שנגמר הקו, כשזה מסים הוא כותב : EXITING INTEL PXE ROM ורק אז הוא מתחיל להעלות את ווינדוס עליה ראשונית... למישהו יש מושג מה זה ואיך פותרים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי יש שני הרדיסקים פיזים, הרדיסק אחד מחולק לשניים: C,F הרדיסק שני E בהרדיסק הראשון C מותקן Windows XP SP3... ביום בהיר החלטתי להתקין Windows 7, התקנתי את הWindows 7 על כונן E. (לא מחקתי את מערכת ההפעלה XP)... כעת לאחר ש- Windows 7 מותקן, אני רוצה לפרמט את כונן C (שבו נמצאת מערכת ההפעלה XP) ואני לא מצליח, אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לעשות את הפעולה, למרות שני עושה את הפעולה עם User שנמצא בקבוצת ה- Administrators, יש לציין שאני מנסה לפרמט את C כאשר אני עולה עם מערכת ההפעלה 7... ניסיתי למחוק ידנית .... הצלחתי למחוק רק חלק מהקבצים... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכל היה בסדר עד שפתאום נתקע לי הBABYLON וכנשנכנסתי לטאסק מנג'ר לסגור אותו זה מה שקיבלתי: איך אפשר לתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp sp2 בעברית ואני משתמש עם office 2007 אני משתמש במסוף הפקס לשליחה וקבלה של פקסים כאשר אני רוצה לראות את הפקס שהתקבל או נשלח התוכנה פותחת לי אותו עם ה"מציג תמונות ופקסים " והוא מראה לי כמו תמונה רק את הסף הראשון של הפקס (כאשר נשלחו או התקבלו 2 או יותר דפים) אני יודע שב office 2003 היה כלי שנקרא משהו כמו "מציג הפקסים " או משהו כזה שהיה מציג את הכל האם אפשר להתקין אותו לבד או לשנות את ההגדרות של התוכנה שתפתח את הפקסים דרך משהו אחר שיציג לי את כל הדפים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
במחשב שלי אין כונן DVD, אז התקנתי ויסטא דרך הDeamon Toolz כמה שזה מצחיק, כן .. התקנתי אותו על כונן C, פתחתי מהויסטא החדש פרטישן חדש והתקנתי בו וסיסטא [כונן W] אני נמצא בויסטא של כונן W ורוצה למחוק את הווינדוס בכונן C [הויסטא הישן] אני מנסה את כל הדרים האפשריות אפילו ניסיתי format c גם del c ניסיתי פשוט הכל כל מה שאני לא עושה הוא אומר לי שאין לי גישה למחוק קבצים אלו השאלה היא: אני רוצה להפוך את כונן W לפריימרי [הכונן הראשי] ולפרמט את כונן C לגמרי, או שפשוט למחוק את כל הכוננים לגמרי ולהשאיר כונן אחד עם ויסטא [תחשבו על זה שאין לי כונן DVD ככה שזה צריך להתבצע דרך מעכרת הפעלה שתתמוך ב Daemon Tools].. אשמח לעזרה אני חייב אתכם!
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אנשים , כפי שאתם כבר יודעים המחשב שלי מלא בוירוסים ותולעים שבלתי ניתן להסיר אותם (אני ינסה לעשות פורמט לשלושת המחיצות ביחד..) היום אחרי התקנת SP1 של WINXP באתי למחשב וראיתי שתוכנת הEMULE לא עולה התוכנה ALL SEEING EYE למציאת סרברים גם לא עולה , שאאיכשהוא אני מצליח להעלות אותה(הסבר בהמשך) ואני מנסה להפעיל CS ביחד עם CHEATING DEATH אז CS לא עולה גם , רק בלי CD הוא כן עולה , זה בינתיים שלושת הבעיות היחידות שעליתי עליהם , המוזר בכל זה זה שמתי שאני מתקין מחדש את EMULE או את ALL SEEING EYE או את HL+CS אז הכל בסדר לאיזה חצי שעה עד שעה , ואחרי שעתיים שאני חוזר הביתה הבעיה חזרה פתאום... וזה בלי לעשות ריסטרט , הבעיה פשוט חוזרת מעצמה , חשוב לציין שאין לי אפשרות לעשות SYSTEM RESTORE ל…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
משום מה העותק של הווינדוס שלי מזהה כלא עובר אקיווישן.. למרות שכאשר אני נכנס למאפיינים של המחשב שלי כתוב לי ש" WINDOWS IS ACTIVATIED"... אני לא יכול להפעיל שום דבר (משחקים,תוכנות)... משהו עודנתקל בזה? צריפתי תמונה שתסביר את המצב.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים במחשב: 1) 250GB SATA WD 2) 200GB SATA WD עכשיו התקנתי על ה250 וויסטה (חוקי) והכול סבבה עובד טוב... התקנתי XP על 200 גם עובד הכול בסדר.... חוץ מהעובדה שאני לא יכול לחזור לוויסטה... אני יפרט: כשעולה המחשב צריך להיות אפשרות בחירה בן מערכות ההפעלה אבל אין לי ומשום מה הבררית מחדל שלי היא XP.. אז נסיתי לנתק פיזית את הכונן של XP ולעלות את הכוננן של וויסטה אבל הוא אומר לי שיש בעיה והוא לא יכול לעשות BOOT לכונן... למשהו יש מושג?
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פרמטתי את המחשב סוף סוף. עכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר מסויים נגיד אני כותבwww.hwzone.com אז הוא כותב לי שורה הזו של הכתובת file:///C:/searchpage.html?page=www.hwzone.co.il וככה זה לכל אתר שאני מנסה להכנס, הצלחתי איכשהו להכנס לגוגל ומשם לאתר. וחשוב לציין שהוא אוטומתית משנה לי את אתר הבית לc:\searchpage.html#1526 אודה לכם מאוד אם תעזרו לי! גיא
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה במערכת וינדוס 8 שלי שקוראת באופן רונדומלי. אני מדליק את המחשב וינדוס מתחיל לעלות ובמסך WELLCOM יחד איתו כתוב PREPERING WINDOWS שלא הייתה בBOOT רגיל של מערכת,עובר איזה 7 דקות לפחות והוא עולה לתוך מערכת הפעלה כאילו ריקה , שונה אפילו עם תמונה של דסקתוף שונה. אבל עם כל זה זה משתמש שלי עם שם שלי .כל תיקיות כמו MY DOCUMENTS למשל ריקות ואז אני עושה RESTART והכל חוזר חזרה כמו שהיה עם תמונה שלי דסקטוף והכל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, התקנתי על מחשב חדש ווינדוס XP... הפעלתי אותו והמפתח של ה-30 יום נעלם והוא אמר לי שהווינדוס הופעל ופתאום אחרי משהו כמו חודש וחצי אני מנסה להדליק את המחשב ורואה לפני שזה נכנס לחשבון עליך להפעיל את ווינדוס, להפעיל כעת או מאוחר יותר. אני לוחץ כעת למרות שכבר הפעלתי אותו ואז החשבון בא להיפתח ונפתח לי חלון שכתוב בו ווינדוס כבר הופעל לחץ אישור לסיום.. אני לוחץ סיום והחשבון מתנתק... אחר כך אני מנסה ללחות על לא בקטע שזה שואל אותי אם לאשר עכשיו או מאוחר יותר וגם אז החשבון מתנתק... אשמח להסבר מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה.... האם אני חייב עכשיו לפרמט?! תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
התת-טפריט שמופיע כמקליקים על הכפתור הימני בעכבר לא מופיע בתפריט התחל! את התפריט ההוא שמשמש בין ביתר לאירגון האיקונען לפני שם
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ויסטה. לפני זמן מה ניסיתי להתקין תוכנה מסויימת (אנטי וירוס כלשהו אם אני זוכר נכון), וההתקנה נתקעה באמצע בגלל שגיאה כלשהי שאותה אני לא זוכר. נפטרתי מקובץ ההתקנה של התוכנה ולא ניסיתי להפעיל את ההתקנה מחדש. החלק המוזר התחיל אח"כ: כל פעם קופצת לי בTASKBAR הודעה שאומרת "A Program can't display a message on your desktop" . כשאני לוחץ על "Show me the message", קופץ מסך ריק ברובו שכל מה שמופיע עליו זה הודעת שגיאה שאומרת "This MSI must be launched through setup". אני מאשר את ההודעה וההתראה בTASKBAR נעלמת, אך חוזרת על עצמה תוך זמן קצר. ועכשיו הבעיה האמיתית: מאז שזה התחיל אני לא יכול להתקין שום תוכנה שמשתמשת בINSTALLER - אני מקבל הודעות שגיעה בנוסך "יש תהליך התק…
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד אבל מאוד מוזרה, וזו הפעם הראשונה שהיא קוראת לי ושאני בכלל נתקל בה. יש לי מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו (ובנאגלית WINDOWS XP PRO). המערכת היא "חדשה" ז"א לא מזמן פירמטתי והתקנתי הכל מחדש. עכשיו ניגש לעניין, לפני בערך כיומיים שמתי לב שתוכנת הפופ אפ בלוקר שלי (תוכנה של גוגל) לא חוסת לי פופאפים. נכנסתי למאפייני התוכנה לראות מה קרה ארולי בטעות ביטלתי את האופציה של החסימה, והדבר הכי מוזר שאפשר קרא. האופציה הייתה בצבע אפור (בלתי ניתנת לסימון ע"י "V") בטענה שאין לי אינטרנט אקספלורר בגירסה 4 ומעלה. אז ניכנסתי לאקספלורר שלי ל"HELP" -->ABOUT INTERNET EXPLORER ולהפתעתי גיליתי בחלון שנפתח שלאקפלורר שלי אין גירסא. בשורת הVERSION פשוט לא מצויין כלום, כל שאר השורות…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים/ריסטים/תקיעות וכד'. יש לי כמה כוננים במחשב (6) ואני תמיד מפרמט רק את הכונן הראשי© שעליו יושבת המ"ה. יכול להיות שהגורם לבעיה נמצא לא בכונן הראשי (כל הכוננים חוץ מ-C)(אני שואל את זה כי כבר יש לי את הבעיה הזו כמה זמן והיא לא בדיוק נעלמת...). אם זה עוזר: זה הדף שאני בד"כ מקבל: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/10/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=46c9f72d-ce80-4a72-b86d-77246949f367 תגובה מפורטת יותר ורקע על הבעיה בהמשך הת'רד..
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה יימים התחיל לי הבעיה.. אני פותח את המחשב (נייד מיני ACER ASPIRE ONE) ניכנס לגוגל ופיתאום רואה שאם אני לוחץ על האות F זה משתגע ומתחיל לכתוב אותה הרבה פעמים.כאילו אם אני כותב Fuck Milfs זה יכתוב כךך fffucffkf milfffffssff זה ימשיך רק עם ה F , זה עוצר בין כמה פעמים אבל אחרי זה זה שוב מתחיל , וכשזה מתחיל אני לא יכול להזיז תעכבר לכמה שניות עד שהוא מפסיק או שאם זה מתחיל להשתגע וזה כותב הרבה פעמים F אז אני לוחץ על Ctrl + Alt + Delete (משימות) זה מפסיק ואני יכול להזיז תעכשיו.. חייב עזרה בבקשה. ד"א : זה לא תקוע פיזי כי אני פירקתי תמיקלדת טוב טוב ראיתי , פירקתי תמקש * אולי זה קשור אבל לפני שהבחנתי בבעיה הזאת והכל היה טוב , הייתי עם המחשב אצל חברים וניגמר לו הבט…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WIN XP כבר למעלה מחצי שנה ואני מאוד מרוצה מהיציבות של המערכת אך בזמן האחרון קורא שפתאום תוך כדי עבודה עם המחשב או אפילו כשאני לא נוגע במחשב די הרבה זמן פתאום הניצול של המעבד מגיע ל100 אחוז (AMD TB1.3) למרות שאין שום תוכנה מופעלת חוץ מהרגילות (ICQ GET RIGHTוכ') בדקתי את המאווררים והם עובדים בסדר גמור (יש לי תספיר שמגיע עם הAMD) והטמ]' של המעבד בערך 54 אין לי מושג מה גורם לניצול של 100 אחוז של המעבד אבל זה מאיט את המחשב וממש משגע אותי אם מישהו יודע מה זה יכול להיות ויודע איך לפתור תבעיה בבקשה שיסביר לי תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תקייה בכונן d ויש לי שם כמעט 14 ג'יגה של כל מיני קבצים והבעיה עכשיו שאני נכנס לתקייה ופשוט אין כלום פתאום ככה וזה לא שזה נמחק או משהו כי בתמונה שצירפתי אפשר לראות שהנפח התפוס נשאר כמו שהיה הייתי רוצה לדעת מה לעשות כדי להחזיר את הקבצים הנעלמים תודה מראש וחשוב לציין שהתקיות הנמצאות שם הן לא נסתרות אז ככה שהקטע הזה בדוק תודה מראש אלעד [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המחשב עולה בלי אף תוכנה איתו, עשיתי Windows Update בשלב כלשהו אני לא מאמין שזה קשור, לחצי כפתור ימני על סתם ספרייה על ה- Desktop ואז ישר קופץ חלון ה- Error של Windows (אתם יודעים זה עם ה- Dont send ו- send report) סתם ככה. אני לוחץ dont send ואז ה- Desktop מתאתחל והבעיה נגמרת. אני משתמש ב- XP PRO SP1 ורוצה להגיע למצב שאיך שה- Desktop עולה אני יכול ללחוץ על כפתור ימני על סיפרייה והכל יהיה תקין.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היום התקנתי SP3 במערכת די ישנה (512MB , P4) ,לפני ההתקנה המחשב היה עולה כמו שצריך . אחרי שהתקנתי את SP3 ,כל פעם שאני מדליק את המחשב (כשהוא כבר בXP) הוא חושב איזה 5-7 דקות ,אם אני נוגע בו (סוגר את QUICK או משהו) הוא נתקע לגמרי ולא זז בכלל. הנה תמונה מהתהליכים : http://img296.imageshack.us/img296/8434/dasip6.jpg ושמתי לב שאחרי שהKASPERSKY עולה ,הכל נהיה כרגיל . ממש לא בא לי לפרמט,יש איזה פתרון ? עריכה: בסוף מחקתי והתקנתי את KASPERSKY והבעיה נפתרה .
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המחשב זז לאט.. יש לי מתוך 512 זיכרון רק 70 פנוי ואני מפעיל רק אי סי קיו במנהל משימות יש קובץ שנקרא system idle שמראה שמנצל לי 95 אחוז מהמעבד וזה בערך גם זז ככה.. אי אפשר לסגור את הקובץ הנ"ל ואני שומע את המעבד עובד כל הזמן.. כמו שמפעילים משחק כבד ושומעים את הקריאה של המעבד
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לשכן שלי מחשב וכל מה שאני מתקינה למחשב אחרי הפעלה מחדש נמחק אפילו אפילו אם אני עושה msconfig כל מה שהגדרתי אחרי הפעלה מחדש כאלו לא עשיתי כלום למשהו יש רעיון אייך לסדר את הבעיה הזאת ללא פרמוט זה חשוב תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-