עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by danielzy,

עברתי לאחרונה ל Vista 64 ומשומה כל פעם שאני תופס את פס הגלילה, או מעביר את העכבר מעל שמות של חברים ב Xfire יש מן זומזום מציק כזה. כמעת בלתי נשמע אבל זה מציק.. מישהוא יודע אולי מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by ran1809,

יש לי ווינדווס vista home premium בעברית ואני רוצה להפוך אותו לאנגלית. האם יש אפשרות כזו? תודה רן

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  3. האם לקנות Windows XP 64-Bit? או שהיא יותר כבדה מהXP הרגיל?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by Ding Ding Dong,

יש לי שתי חשבונות משתמשים על הווינדוס - אדמניסטרטור ואחד על השם שלי. עכשיו אני רוצה להיות פעיל על האדמניסטרטור אבל הוא לא נותן לי (אלא אם זה מצב בטוח אבל מצב בטוח לא מועיל לי). איך אני פותח את האפשרות להיות פעיל על האדמניסטרטור בלי להיות במצב פתוח? (יש לציין שיש לי את הסיסמא) תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by sharmeiri,

שלום לכולם. לאחרונה ,החץ שליד השעון (זה שמסתיר וחוסף את האייקונים של התוכנות שעולות באיתחול) נעלם . כל האייקונים פרוסים, בזה אחר זה,בלי היכולת להסתיר אותם . איך מחזירים את החץ הזה ? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. אני מעוניין שהווידוס יפעל בלי שאני ילחץ על השם משתמש שלי, יש לציין שהוא לא מבקש ממני ססמא כלשהי רק ללחוץ על השם משתמש שלי. יש לי שם משתמש אחד במחשב, איך אני גורם לווינדוס לרוץ בלי ללחוץ על כלום?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי... מישהו יכול להגיד לי מה זה? http://i42.tinypic.com/14bkv8j.jpg מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה =]

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  8. בשעה טובה קיבלתי את ה N10E אחרי המתנה ארוכה ויש כמה שאלות ה XP HOME שמותקן הוא באנגלית לא ידעתי המיקלדת בעיברית קצת מטומטם אבל זה מה יש באתר ראיתי שיש מדריך כדי ליצור כתיבה עיברית אבל הפונטים נישארים באנגלית. איך הופכים הכל לעיברית מישהוא אמר לי שצריך כמה דרייברים ואז זה הופך לעיברית האים נכון? ועוד שאלה האים אני יכול להתקין IE7 בעיברית?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  9. אני פירמטתי את המחשב התקנתי כמו שאני תמיד מתקין את הדרייברים של לוח אבל אין סאונד בדקתי אם זה מזוהה במנהל התקנים וכן זה מזוהה עדכנתי את הווינדאוס אבל זה גם לא עזר מדובר ב WinXp Pro הכרטיס כל הוא מובנה בלוח הלוח מדגם Gigabyte GA-K8N51GMF-9 חשוב לציין כי פירמטתי את המחשב כבר פעמים רבות ב3 השנים שיש לי את המחשב ואף פעם לא ניקלתי בבעיה עריכה: פתרתי את הבעייה אפשר לנעול.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by veredaniel,

בxp pro כל פעם ששולחים הדפסה הPrint Spooler service מפסיק לעבוד האם למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by zohar678,

קיבלתי כוכב כחול עם הודעה האומרת לי שמערכת ההפעלה שלי לא חוקית, כיצד ניתן לטפל בבעיה זאת?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by Nihility,

אם התקנתם את המסנג'ר החדש בחלונות 7 בוודאי שמתם לב למספר דברים: 1. הוא לא מתמזער, במקום זה הוא נשאר תקוע בשורת המשימות ותופס מלא מקום. 2. הוא כאילו פתוח על 2 חלונות כל הזמן ככה שאי אפשר למזער אותו בלחיצה על האייקון שלו בשורת משימות. 3. הוא כל הזמן קופץ גם אם הוא ממוזער כשממזערים את פיירפוקס. יש לזה פתרון די פשוט. ניתן להריץ את Live Messenger בcompatibility mode לחלונות vista. זה מאפשר למזער אותו כרגיל ופותר את כל הבעיות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by tomer92,

פירמטתי את המחשב ושפתחתי אותו היה ערכת נושא של windows classic ושניסיתי להחליף אז היה כתוב:לא היתה אפשרות להחליף את ערכת הנושא מכייון ששירות זה אינו פועל ניתן להפעיל את השירות בכלי ניהול המחשב בלוח הבקרה

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by avram,

סליחה על הבורות קניתי מחשב לאבא והוא זקוק לעברית מלאה ואני לא מצליח לאתר גירסת עברית שהיא גם 64 ביט (xp , vista)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הינה המדריך המלא להתקנת מערכת ההפעלה WIN7 החדשה מ USB > תהנו http://www.maximumpc.com/article/howtos/how_to_install_windows_7_beta_a_usb_key

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by גד :),

אשמח אם תעזרו לי (יש לציין שאי אפשר ללחוץ על הריבוע.."בטל את פעולת שחזור המערכת"...) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  17. יש לי מסך Dell 2709w, ויסטה 64. הגדרתי שהמסך יתכבה אם המחשב לא בשימוש במשך 25 דקות. עם זאת, המסך נשאר עם השומר מסך ומסרב להתכבה. צירפתי צילום מסך עם ההגדרות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yousux,

יש לי מחשב נייד עם חלונות חוקי עליו, אבל אני לא מעוניין שה WGA יותקן לי על המחשב, האם יש דרך להשתמש ב WU אוטומטי (או עם בחירה ידנית) אבל שלא ידחוף/יתקין לי את ה WGA בכח ? אם לא, איזה ברירות יש לי (תוכנות כמו autopatcher מומלצות ?)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Nihility,

FAQ או שאלות ותשובות נפוצות בנושא חלונות נערך ע"י multicore בשביל עדכון/תיקון/הוספה. כל הערה/הארה ניתן לשלוח לי/ניהיליטי בהודעה פרטית. התקנה של מערכת הפעלה: התקנת windows xp התקנת windows vista שדרוג לויסטה vista+xp בעיית אחוז שימוש CPU גבוה בעת הזזת חלונות + פתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=303689.msg2661208#new בעקרון להתקין דרייברים לכרטיס מסך. התקנה של windows XP נתקעת באמצע יכול להיגרם מדרייבר בעייתי לאחד מרכיבי החומרה http://techtracer.com/2007/03/12/xp-installation-the-34-minute-hiccup/ הוספת אייקונים של חלונות לשולחן העבודה (סל מיחזור, מחשב שלי, אינטרנט אקספלורר): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307630.0 התקנת XP בעזרת דיסק און קי…

• 2 תגובות
    • 48.9k צפיות
  20. הבעיה צצה בזמן האחרון. הנה התיקון: http://www.neowin.net/forum/index.php?s=8f6d8c34b7444b93b34c4b12fcb5ee69&showtopic=724260&pid=590446178&st=0&#entry590446178 עריכה: זה התיקון- go into the registry HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions rename MachineThrottling to _MachineThrottling אל תשכחו גם להתקין את העדכון שמסדר את הבעיה של הריסת קבצי MP3 בWMP12 http://support.microsoft.com/kb/961367

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by A-L-o-n,

חבר'ה מה עדיף? אם זה למשחקים, אז אני חושב שאקס פי, כי ויסטה לוקחת חצי מהזיכרון ומתקיעה את כל המשחקים שמופעלים, בעיקר לאלו שיש להם 2 ג'יגה. משחק כמו קרייסיס, נתקע מתי שיש ויסטה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by ben060,

הוא כותב שחסר הקובץ qq /windows/system32/config/system qq אין לי שום אפשרות לשחזר את הקובץ מכיוון שאני לא מצליח להכניס את הדיסק של המערכת הפעל כי המקלדת "נתקעת" בעת שאני לוחץ בפקודת press any key to win xp instalation משהו כזה האם אפשר לעשות דיסק אתחול באמצעות ה USB? אשמח לפתרון בן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zohar678,

לאחרונה עקב בעיות במחשב שלי התקנתי עליו מחדש את מערכת ההפעלה אך המצב נעשה יותר גרוע ממה שהיה קודם. ברצוני לדעת כיצד מפרמטים את המחשב? הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות. יש לי XP בעברית.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by zam,

אהלן לכולם. מחקתי בטעות את סמל המחשב שלי מעל שולחן העבודה. המערכת היא XP ואני הייתי על מצב קלאסי. איך אני משחזר את הסמל חזרה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by LOL,

טוב, המחשב שלי כנראה עובר משבר אישיות מסויים 2 בעיות מטרידות אותי מאוד, 1. מהתפריט יצירת קובץ חדש נעלם קובץ טקסט ורציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לערוך את התפריט ולהחזיר אותו לשם 2. כל הפונטים במחשב שלי שקשורים לעברית נראית עכשיו בהטיה וכל דבר שינו עברית מקבל הדגשה אוטומטית (לפעמים גם העברית עוברת הדגשה), תמונה מצורפת להסבר, המספרים והאותיות לא מודגשות,זה קורה בעיקר בדפדפן ובמסנג'ר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים