עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם לאחר התקנה של WINDOWS 7 וכל השידרוגים, ולאחר ששיניתי בהגדרות וביטלתי את הכיבוי של HD, וביטלתי את הכניסה למצבי SLEEP ו-HIBERNATE, והשארתי רק אפשרות של כיבוי מסך ללא כניסה לשומר מסך, גיליתי את הבעיה הבאה: כשאני נכנס למחשב לאחר שלא השתמשתי בו יותר מחצי שעה והוא כיבה כבר את המסך, אז המסך נדלק ואני יכול להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר אני לא יכול לעשות. ורק אחרי כדקה כל מה שלחצתי וניסיתי לעשות מתחיל להתבצע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dorish,

מחפש דחוף קוד ל windows98 בבקשה מאיפה אפשר להשיג?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חבר ביקש להתקין DEEP FREEZE במחשב הביתי, כדי להימנע מהבעיות שכל הזמן קורות כשהילדים (וגם הוא לפעמים) משחקים ברשת, נכנסים לאתרים מוזרים ומורידים כל מיני דברים. השאלה היא, האם ההקפאה של מחיצה C לא תשפיע על פעילות המערכת לאורך זמן, כי למיטב הבנתי המערכת מעדכנת כל הזמן קבצים בתיקיות של מערכת ההפעלה, APP DATA וכו'. בנוסף, חלק מהתוכנות הקיימות מעדכנות קבצים באותן תיקיות, ובתיקיות בספריית USERS. האם ניתן להמשיך ולעבוד עם המערכת במבנה הקיים יחד עם DEEP FREEZE, או שיש לשנות את המיקומים של הספריות הנ"ל? והאם זה אפשרי במערכת מותקנת, או שיש להתקין את המחשב מחדש ולעשות זאת בזמן ההתקנה? תודה

4. Started by menashe160,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את ה WINDOWS שלי, יש לי XP HOME, חשבתי לשדרג ל WIN 8 שעכשיו מוכרים גירסת שידרוג ב 40$ במייקרוסופט, השאלה שלי היא איך זה בדיוק עובד, האם זה מחליף את הWIN הקיים או שאני צריך ליצור מחיצה ולהתקין אליה את ה WIN שאני מוריד? ואז לבחור דרך איזה WIN להפעיל. יש לי מחשב בן 3 שנים, כרגע אין לי כסף לחדש או לשדרג אותו עצמו, המפרט שלי הוא כזה: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz 3 גיגה זיכרון, וקצת יותר מ 500 גיגה שטח פנוי בהארד דיסק, אני מבין שזה אמור להספיק. תודה מראש על העזרה!

5. Started by יניב קופר,

מחשב נייד לא נכבה מערכת הפעלה WIN 7 32BIT שאני לוחץ על הכיבוי לא קורה כלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yousux,

בהנחה שיש לי רישוי להתקין את שניהם, מה עדיף ? הבנתי ש WS2008 מגיע עם פחות שטויות ולכן דווקא עדיף לעבודה שוטפת על פני ויסטה ? יש לו גם DX10 והוא מריץ משחקים, אבל האם פחות או יותר טוב מ VISTA ? מישהו ניסה את זה ועובד באופן שוטף עם WS2008?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. איפה לעזאזל משנים את ההגדרה הזו .מי החליט ששמות קובץ חייב להיות פחות מ256 תווים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן. קניתי ויסטה מקורי הכל תקין והכל עובד. רק שעל המסנג'ר הוא הלביש נקודה שחורה וממש לא נותן לי להפעיל אותו.. : למה? ניסיתי להפוך את מסנג'ר חריג מהקטע ההזוי הזה אבל דווקא אותו אי אפשר להכניס לרשימה ! המחשב לא נתקע או משהו כשזה קרה הכל היה כרגיל ופתאום הפסיק לפעול. למחשב יש חומת אש , אנטי וירוס וכל העדכונים הזמינים ברשת. אז איך אני מפעיל את המסנג'ר?? תודה מראש ! שחר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by biodome,

Hey guys! Usually when loggin into cyber cafes here, i dont have hebrew support unless someone else took care of it already. If its WinXP its not a prob, but usually the comps here got Win98 and sometimes WinME.. When trying to log into a site with heb it asks if i want to download the hebrew files, but it never works.. telling me i need a windows update. Anyone know of a place where i could find the required files for all of MS O/S? Its time to spread hebrew support where ever i may roam.. Ciao Amigos! Bio.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום , נתקלתי בשגיאה 0xc000000e אחרי פעלתי לפי המדריך: ויצרתי מחיצת מערכת נוספפת יש לי עכשיו מערכת הפעלה כפולה , אחת עדיין עם השגיאה השנייה (החדשה ) עובדת רגיל . איך אני מסדר שתיהיה לי רק אחת והאם אפשר למחוק את הפגומה ולהשאיר את החדשה מבלי לאבד כלום ? אגב כשכתבתי את הפקודות bootrec זה הביא הודעות שגיאה שהקובץ הספציפי הזה לא נמצא או משהו כזה .. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הקליק הזה שאחרי שמתקינים windows יש אותו לכמה חודשים ופתאום הוא נעלם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב שכבר כמעט 3 שנים אצלי. מותקן עליו Win98 ואני רוצה גם להשאיר את המערכת הזאת. העניין הוא שעם הזמן צברתי על המערכת כל מיני שטויות, למרות שהשתדלתי להימנע, ועכשיו ניראה לי שהיגיע הזמן להתחיל מחדש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר איך מתקינים מחדש Win98 ? יש לי את CD מערכת ההפעלה, אני רוצה לפרמט הכל ולהתקין מחדש. אני צריך תיאור של צעד צעד, או הפניה לאתר אמין שמסביר. ניסיתי לחפש פה באתר ולא הצלחתי למצוא. תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ברגע שני סוגר את החלון של הקספלורר או כל חלון אחר במערכת הפעלה ופותח אותם שוב הם נפתחים בצורה קטנה כיצד אני מגדיר אותם שהם יפתחו לי בצורה גדולה על כל המסך בלי לשנות כל פעם את הגודל? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי, ברצוני לרכוש גרסת התקנה מלאה נקיה של Windows 8 Pro eng X64 עכשיו בחנות של MSרשום שזה UPGRAED (אני מניח שהם מתכוונים לא באמת לגרסת הUPGRADE אלא שזה בעצם בכלליות שדרוג ? האם אני צודק ?) הבעיה השניה שאני חושש ממנה זה שרשום שהדרישות להתקין WIN8 זה WIN7 או ויסטה, לא ברור אם אפשרי להתקין התקנה נקיה או שזה ברור מאליו אני בסה''כ רוצה לדעת אם אני יכול לבצע התקנה נקיה עם הגרסה הזו שהם מציעים + לוודאות שזו לא גרסת הUPGRADE הוספתי תצלום מסך אודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by galg,

היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לא יודע מה בדיוק גרם לזה אבל המצב הוא כזה ברגע שאני מנסה לפתוח את אחד ההרדיסקים מהחלון של my computer כוננים C: וD: הוא זורק אותי לחלון של Open with במקום להכנס עליהם. בבחירה אין שום אופציה לבחור את האופציה של ןwindows explorer או בכלל לבחור את האופציה של "always use the selected program to open those types of files" (מואפר) פתיחה ע"י IE תכניס אותי לכונן. או כתיבה ידנית של בC:\ או D:\ תעבוד גם כן. כל שאר התיקיות עובדות בצורה רגילה וכמו כן פתיחה של כוננים אחרים (CD או דיסק און קיי) XP SP3 מעודכן על gigabyte 566U

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dark Daemon,

זמן מה לאחר שהתקנתי את המחשב שלי הבחנתי בכך הוינדוס יצר לי תיקיה בשם 4dc325b2f0b5f04 בכונן D בתיקיה ישנם כל מיני קבצי DLL ועוד קבצים של הוינדוס כמו dxdiag.exe ,wuauclt.exe, winlogon.exe הוינדוס אצלי נמצא בכונן C ולפני שהתקנתי את המחשב מחדש (שמתי הארד דיסק חדש) לא הייתה לי התיקיה הזאת מישהו יודע למה משמשת התיקיה הזאת? והאם אפשר למחוק אותה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aaalon,

אני לא מצליח לשמור את הסיסמא בdail-up בווידוס הצעות ופיתרונות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kkffiirr,

אני מעונין להחליף לוח אם במחשב בו מותקן XP, אבל אני לא רוצה להתקין הכל מחדש, אני מודע לזה שיש פתרונות כמו UNIVERSAL RESTORE שמאפשרים ליצור גוסט אוניברסלי שיעבוד במקרה הזה אם אני זוכר נכון מישהו פעם הראה לי כלי פשוט יותר שמבצע את הפעולה על המחשב. האם אתם מכירים דרך "לאפס" את הWINDOWS כך שיקבל לוח אם אחר? שוב, אני מדבר על XP.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בתקייה הזאת רואים את התמונות של הסרטים: אבל בתקייה הזאת לא למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל אשמח לקבל תשובה או הפניה למקום מהתאים כיום אני מתקין את מערכת ההפעלה במחשבים בעבודה דרך דיסק און קי (אימג' XP שמתאים לרוב המחשבים) והייתי רוצה לשנות את התפריט ההתקנה כך שיציג לי אפשרות להוסיף אפשרויות להתקנה של מערכות הפעלה נוספות (WIN7) אבל באותו תפריט ושאני אוכל לבחור איזה מערכת להתקין יש דרך לעשות את זה? חיפשתי ומצאתי אפשרות של bartPE אבל הבנתי שזה מתיחס ל XP אני צודק? אשמח להכוונה בנושא אם יש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shy30h,

מדוע אין תמיכה כיום(24-10-12) בהרבה מאוד תוכנות בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה:פיירפוקס 64 ביט ונגני וידאו ואודיו 64 ביט אם יש כבר משהו זה מקרטע וקורס. חומר למחשבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בתוך תקיית היוזר שלי היו כמה תיקיות ברירת מחדל של הווינדוס כמו my music, my pictures וכו' באותה תקייה הייתה גם התקייה desktop ומחקתי אותה. עכשיו אני לא יכול לעשות כלום ברקע! האקספלורר חושב ונתקע ומעלה את ההודעה server execution failed אני גם לא יכול להכנס ללוח הבקרה כי זה כאילו אמור לפוח חלון אקספלורר שדפקתי אותו. אני יכול לפתוח תוכנות (ולגלוש) וכל מה שקשור לtask bar מה אני צריך לעשות כדי לתקן? על זה נאמר... אופס![br]פורסם בתאריך: 10.03.2011 בשעה 00:25:51 סודרחיפשתי באינטרנט ומצאתי את הפתרון הבא למי שיצטרך להכנס לרג'יטרי ול- *ציטוט של אחד אנשים מפורום בחו"ל* Hello people, I just today had this same problem in my Windows 7 profile. The solution is to go to regedit, and cha…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by SUB-ZIRO,

חיפשתי באינרנט דרייברים למערכת ההפעלה הנ"ל למחשב נייד טושיבה A500-1DN ולא מצאתי כל מה שאני מתקין הוא כותב לי התוכנה לא הותקנה כראוי נכנסתי לאתר החברה וגם שם אפילו לא מצאתי את המחשב הנ"ל (ברשימת הדגמים לא מופיע המחשב הנ"ל רק A500 עם כל מיני אותיות אחריו אשמח אם גם בזה יעזרו לי כך אוכל למצוא את הדרייברים המתאימים למחשב מאתר החברה) אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לפורום של מחשבים ניידים אז אם זה לא מתאים אנא לא לנעול אלא להעביר לפורום המתאים תודה רבה רבה מראש לעוזרים ואשמח לתשובה בהקדם עריכה= מצאתי את האתר http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=153&selProduct=852&selShor…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה לעשות פורמט להרד דיסק שלי לצורך התקנה נקיה של ווינדוס מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות כדי לעשות פורמט ואז להתקין מהדיסק את הווינדוס? אני יודע שצריך לעשות איזשהו סוג של הפעלה מחדש של המחשב ואז להפעיל אותו מהדיסק ומשם להתחיל להריץ דברים... משהו כזה לא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים