Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אנחנו מחפשים לחברת סטארט-אפ מבוססת המפתחת Desktop application tools ר"צ Windows kernel להשתלבות כחלק מצוות הקמה. דרישות התפקיד: B.sc בהנדסת מחשבים או תוכנה. 3 שנות ניסיון לפחות בפיתוח C ו-++C. ידע מעמיק ב-Windows Internals . ניסיון בפיתוח ו-Debugging של Kernel Drivers. ידע באסמבלר - יתרון. לפרטים נוספים ניתן לפנות למעין 03-9194999 maayan@wisemen.co.il
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לוח האם במחשב שלי הוא asrock H71M-DGS. באתר הדרייברים האחרונים הם לווינדאוס 8.1 בלבד. יש צפי כלשהו לשחרור דרייברים לווינדאוס חדש, או שלא כל הרכיבים זוכים להתאמה? יותר נכוטן לשאול, יש סיכוי שעם הלוח הנוכחי לא אוכל להתקין כלל ווינדאוס 10? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתם בטח מקירים את התופעה, שמרתם משהו בעברית בקובץ של כתבן, ואחרי העברה או התקנת וינדוס חדש הוא מופיע בג'יבריש. כיצד משנים את זה בחזרה לעברית? יש איזו תוכנה לזה?
-
- 2 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
קודם כל, רץ מהר מאוד עם 4 ג'יגה שיש לי. מאוד יפה וכייפית. הבעיות: אין דרייבר למצלמת רשת שלי(לא נורא) אין תמיכה לצ'טים שעובדים עם המנוע של הבלוג טיוי בתפוז כמו הבלוג טיוי והצ'ט המתקדם בנענע ובתפוז(נוראי!!). מספר תוכנות מותקנות אך בהמשך יש תקלות לדוגמה: XsoftSpy קורס לאחר העדכון הראשון של הdata base. יש פיתרון לנושא הצ'טים?? הוא כותב שהוא לא מצליח להתקין בתקיית הProgramfiles למה הוא לא מנסה להתקין את תוכנת הצ'ט הx86Programfiles?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם המצב שלי ככה הרד דיסק אחד של 40 ג'יגה. יש לי כונן FAT32 שעליו יש מידע מאוד חשוב, ועוד מחיצה של לינוקס{לינדוס אם זה משנה}... אני לפרמט את המחיצה של הלינוקס אבל אני לא יכול כי הוא לא מזהה לא אותה... לא בבוט של ווינדוס 98 {במצב של דוס} בבוט של אקס פי אני מצליח להתקין והכול אבל שאני מתבקש לעשות ריסט עולה לי הלינוקס כרגיל הוא לא ממשיך לי את ההתקנה איך אני ימפרמט את המחיצה ? מבלי לגעת במחיצה של הנתונים השנייה ! תודה ויום טוב לכם!
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם כונן ישן שמקפיץ מסכים כחולים חדשים מידי פעם אני מקבל ריסט למחשב, וב-Event Log רשום: AMLI: ACPI BIOS is attempting to write to an illegal IO port address (0x4d1), which lies in the 0x4d0 - 0x4d1 protected address range. This could lead to system instability. Please contact your system vendor for technical assistance. לדעתי זה הכונן הקשיח (מדובר בכונן ישן). השאלה שלי היא האם ואיך ניתן לכבות את אופציית ה-ACPI. חיפשתי דברים קשורים בביוס ולא מצאתי. כנ"ל לגבי הגדרות של מע' ההפעלה. ניסיתי למחוק את דרייברי ה-ACPI ב-Device Manager אבל זה לא עזר (הם פשוט חוזרים).
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אתמול כשעמדתי לכבות את הWINXP שלי, הוא אמר לי בחלון של סגירת המחשב(איפה שיש כבה, הפעלה מחדש וניתוק) משהו כמו אנא כבה את מחשבך כדי שהעדכונים יסתיימו. יש לציין שאני התקנתי win installer 3.11 דרך העדכונים. כשלחצתי על כיבוי הוא אמר לי בחלון הזה של הכניסה(איפה שהוא אומר שומר הגדרות) מתקין עדכונים 1/1. האם לעוד מישהו זה קרה? או שיש לי וירוס כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. במשרד שלי יש מחשב נייח, שעבורו רכשתי מחשב חדש, ועליו מותקן 7. אחת החברות שאיתן אני עובד, לא תומכת (עדיין) ב 7, ואמרו לי בעקבות זאת להוריד XP MODE. מכונה ווירטואלית שכזאת. השאלה היא האם מדובר בפתרון רציני, או שכדאי לחזור ל XP. מאיזה בחינה? בעיקר מבחינת בטיחות והגנה מפני מזיקים שונים (וירוסים, מזיקים, וכן הלאה. המחשב בשימוש של פקידות, שאת הפעילויות שהינן עושות בזמן העבודה איני יכול לבדוק). תודה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הייי אנשים!! בטעות מחקתי סל מחיזור בשולחן עבודה אז ניכנסתי לשולחן עובדה דרך תקיה והעתקתי ת'הקובץ של סל המחיזור ושמתי אותו ועשה דרך קיצור ושאני מוחק תמונה או משהו ורואים שהתמונה של סל מחיזור לא משתנה כלומר שסל מחיזור מלא אז יש דברים שמחקתי ושסל ריק אז אין בו כלום זה הבעיה שהסל מחיזור שהעתקתי משולחן העבודה דרך תקיה הוא לא משנה לריק ומלא ??? מה עושים? יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
התקנתי אקס פי חדש על לפטופ MSI אבל יש תוכנה שעולה עם הוינדוס ולא ניתן להסירה משם להלן צילום מסך ניסיתי להסיר כל תוכנה של אדובי או מה שנראה קשור אנא סייעו לאדם במצוקה תודה :bash: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב אני לא רואה כלום! רק את הרקע של שולחן העבודה.. אבל בטסק מנג'ר (שאפשר לעשות אותו ) שאני סוגר את הקובץ הנ"ל הכל חוזר לקדמותו. גם שהמחשב רץ הקובץ הזה חוזר עם עוד קובץ נדמה לי DUST.EXE מזה הקבצים האלה ?? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עוד מעט המחשב החדש אמור להגיע ואני מתלבט מה לעשות. ההארדיסק הוא 320GB ואני לא יודע אם לחלק אותו למחיצות או לא. אתם מוכנים להסביר לי את היתרונות\חסרונות של חילוק למחיצות? כי אם זה לא משפיע על הביצועים של windows אז לא נראה לי ששווה לעשות את זה... נ.ב. - אני מתכנן להתקין XP בינתיים (לפחות עד שCRYSIS ייצא), אם זה משנה משהו :פ
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת להעביר את כל תוכן הכונן של הוינדוס (c:) לכונן אחר כולל ה-boot וכולל הכל אם כן באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ואם לא אז אולי יש המלצות על שיטות? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום! יש לי ויסטה 64 וכאשר הייתי לוחץ על מצב שינה הוא היא מתכבה ונדלק אחרי דקה. נסיתי למצוא פיתרון ביטלתי לכל ההתקנים את האופציה להעיר את המחשב וזה לא עזר. הרצתי פקודה דרך ה CMD משהו כמו הייברנייט און ומאז כל פעם שאני לוחץ עלל מצב שינה הוא יוצא למסך הנעילה ובכלל לא הולך לישון.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. יש לי את ה internet explorer and the firefox שתיהם עם הגרסה הכי חדשה. ויש לי בעיה שאני לא רואה את התמונות. לפעמים אני רואה ולפעמים לא... לדוגמא כשאני נכנס לאתר www.lionetwork.net אני רואה את כל התמונות והכל סבבה. אבל שאני נכנס לאתר כמו www.go.to/funpic אז יש שם טבלה ואני לא רואה את התמונות שבפנים
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד עם Win2k + SP4, רציתי לדעת איך אפשרי לגרום לאייקונים שעל הדסקטופ לקבל רקע שקוף מבלי להריץ תוכנה ברקע תוכנה יעודית בשביל זה. מישהו ? אני יודע שבXP זה ככה, אבל בWin2k זה לא. עריכה: התקנתי Microangelo אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המחשב שלי פשוט נכבה היום, ורק אחרי שניקיתי אותו הוא נדלק מחדש. הבעיה היא שעכשיו ווינדוס לא רוצה לעלות. ניסיתי להתקין אותו מחדש, אבל אחרי העברת הקבצים הוא פשוט נלדק מחדש וחוזר למסך התקנה או מציג את ההודעה הבאה: windows could not start because of computer disk hardware problem. could not read from the selected boot disk. check boot path and disk hardware. ואז אומר לי לבדוק מסמכים לגבי חומרת הדיסק או משהו. מוזר שהוא כותב את זה, כי בכל זאת הוא מצליח לקרוא את הדיסק ולהפעיל את מסך ההתקנה של ווינדוס. ההודעה הנ"ל מוצגת גם כאשר אני מוציא את הדיסק מהכוננים. דבר מוזר נוסף הוא שבמסך התקנה/תיקון של הווינדוס הוא מציג רק מחיצה אחת. יש לי עוד 2 מחיצות על דיסק אחר שהוא כותב שהוא רואה ש…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן, WGA ן- OGA מותקנים אצלי על המחשב. גם עברתי וריפקציה והכל סבבה. הבעיה שלפני כמה זמן הוא רוצה להתקין שוב את WGA, אז סבבה. אבל עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי את המסך התקנה של WGA כל פעם מחדש. השם תשמור! עשיתי קצת חיפוש אבל כל מה שעשיתי לא עזר לדבר הזה להניח לי לנפשי, האם יש מזור למצוקתי P:
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה אבל חשובה. יש לי ווינדוס XP מקורי, אך הדיסק שרוט ולא מגיב. יחד עם הדיסק קיבלתי גם סריאל. האם אני יכול לקחת כל דיסק ווינדוס XP ופשוט להזין את הסריאל שלי במהלך ההתקנה, או שכל דיסק מגיע עם סריאל משלו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP PRO וחברים אומרים לי שמשחקים רצים יותר טוב ב ווינדוס HOME מה אתם אומרים כאלה שהיה להם את שניי הגרסאות ??
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ב WINDOWS XP כשאני מבצע ALT CONTROL DEL מתקבל המסך המצורף ללא כל הלשוניות שצריכות להיות [br]פורסם בתאריך: 14.07.2007 בשעה 22:03:59 מצורף הקובץ[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הרמקולים של micrlab T70, החיווט של הסאונד מובנה בהם. האם ניתן באמצעות מערכת ההפעלה להחליף את הסאונד בין רמקול ימין לשמאל? אני מעוניין להפוך אותם משום שהחוגות של הסאונד וכ"ו יוצאת ברמקול שצמוד לקיר. בנוסף לתוכנת סאונד של חלונות יש לי את התוכנה של realtek HD
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי במסדי הנתונים של מיקרוסופט אך לצערי לא מצאתי את התשובה למסך הכחול שאני חווה לאחרונה. לאחר ההודעה הרגילה שהמערכת תסגר על מנת לשמור על עצמה, אני מקבל את ההודעה TRQL_NOT_LESS_OR_EQAL. באיזור המידע הטכני אני מקבל: 0x000000001 (0xCBE67054,0X000000002, 0X000000001) 0X804D9136. עד כמה גדולה הצרה?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי XPS 12 שהגיע עם ווינדוס 8. בעבר, המחשב התרסק, קניתי חדש זהה והחלפתי SSD. לא יודע אם זה קשור אבל את המחשב המקורי קניתי לפני 3 וחצי שנים ואת הנוכחי יש לי כבר שנה. לפני חודש ומשהו גיליתי שהוא מבקש ממני להכניס NEW PRODUCT KEY. נכון להיום הזמן כבר עבר וזה פשוט מציק עם התרעות והודעות ואני מתלהפטר עם זה. מה עוד שאני גם לא מקבל עידכונים כרגע. למה אני אמור להפעיל את זה מחדש אם קניתי את המחשב עם מערכת הפעלה מותקנת? זה לא אמור להיות רשיון לכל החיים? באג? קשור להחלפת מחשב? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-