עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by koko0,

התקנתי שתי מערכות הפעלה אקספי ו7 על המחשב כל אחת בהארדיסק אחר עד עכשיו היו לי 3 אפשרויות בmsconfig 1 ווינדוס 7 מערכת הפעלה נוכחית; מערכת המוגדרת כברירת מחדל 2 ווינדוס 7 setup 3 old windows version ביום שישי ניסיתי להפעיל את הווינדוס xp [בהפעלת המחשב] והוא לא נתן לי שום אפשרות בחירה ולא היה Boot menu בכלל ניסיתי להפעיל ישירות רק תהארדסיק השני והוא כתב read error [לא זוכר בדיוק..מה שהוא כותב כשאין שום מערכת הפעלה] עכשיו אני מגלה שאין שום אפשרויות אחרות באתחול בmsconfig וגם הntldr נעלם מההארדיסק השני יש אפשרות לשחזר איכשהו תווינדוס? אני אנסה לשים סתם ntldr כשיהיה לי כונן... היו לי עליו מלא דברים חשובים מותקנים אוף... עריכה: גם עם ntldr שהפעלתי על וירטואל משין הוא לא עבד...ע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by factor,

איך מחזירים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gal,

היי לכולם, יש לי שתי בעיות בXP 1.יש לי בעיה עם עברית עשיתי את כל מה שאפשר לתקן את זה ועדיין שאני מנסה לכתוב בעברית אני מקבל אותיות אחרות ממה שמודפס על המקלדת וריבועים כל מיני.אפילו כרגע אני כותב את ההודעה הזאת בוינדוס 2000 שלי כי אני לא יכול לכתוב בXP בהתחלה שהתקנתי את הוינדוס XP לא היתה בעיה ופתאום אחר כך בלי שום סיבה זה הופיע זה ממש צרה אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. 2.יש לי איקונים מאוד יפים שמצאתי באינטרנט השאלה שלי איך מחליפים איקונים של המחיצות שלי לא מצאתי מאיפה עושים את זה מישהו יכול לעזור?? בתודה גל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ok חברים יש לי כרגע Windows באנגלית אני כולה רוצה להעביר אותו לעברית יש לי דיסק של Windows XP PRO בעברית ואני רוצה להתקין אותו שהWindows שלי יהיה בעברית עם כל הנתונים שהיו לי פעם פעם שניסתי לעשות את זה, זה לא הלך הוא מחק לי את כל הWindows והתקין לי אחד חדש ואחר כך כל ההתקנות של כל התוכנות מחדש אני רוצה לעשות את זה בגלל שיש לו הרדיסק של 80GB ו40GB מהם תפוסים ואין לי דרך לגבות נ.ב לא ידעתי בדיוק איפה כל כך לרשום את זה אז רשמתי את זה פה.. כי אני כולה רוצה להעביר מאנגלית לעברית תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zodiac,

אתמול ניסיתי להתקין מע' הפעלה XP באנגלית על מחשב חדש. לא הצלחתי משום מה, ורק לאחר שהתקנתי WIN 98 התאפשר לי להתקין את ה-XP למה בעצם אני לא הצלחתי להתקין את ה-XP ישר מבלי לשדרג? (שמעתי שזה דבר די נפוץ ,ולא חדש.)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by שמנואל,

אהלן. לא היה כפתור אחד שלא לחצתי עליו באתחול - אבל אני לא מוצא את התפריט לכניסה למצב בטוח. זה יכול להיות ? במקרה הצלחתי להכנס לרשימת הדרייברים כדי לבצע BOOT - האם זה קשור ? האם יש מישהו שראה כבר מקרים כאלו ויתן לי עצה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להתקין גרסה חדשה של המדיה פלייר לאחר שכביכול הסרתי אותו (ע"י שימוש בADD REMOVE בתוך לוח בקרה)אני מקבל את אותה גרסה שהייתה לפני ההסרה זה מוזר!! הקיצר האם ניתן להעלים את המדיה מXP?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rjjb7,

במהלך משחקים למיניהם עם תפריט ההתחל הוא ברח לי לצד ימין של המסך למרות שאני מעדיף שהוא יהיה במצבו הטבעי - בתחתית. להלן התצלום: ניסיתי לגרור אותו עשרות פעמים למטה אך ללא הועיל. מישהו מכיר איזושהי דרך להחזיר אותו לברירת מחדל ולא דרך גרירות למיניהם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shlosi,

שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקיי אני אסביר לכם את הסיפור מה קרה: התחלתי את המחשב ואז הוא דרש ממני סיסמא. אני בטפשותי שכחתי את הסיסמא, וכבר בתחלתי להלחץ. בסופו של דבר הפעלתי אותו ב safe mode ואז נכנסתי דרך חשבון אחר (אני לא יודע איך) שבמקרה ידעתי את הסיסמא שלו. בחשבון הזה שיניתי את הסיסמא של החשבון הנוכחי שלי (יש לי כאמור ווינדוס אקס פי) ואז הייתי שמח ומאושר והייתי בטוח שפתרתי את הבעיה אז הפעלתי את המחשב מחדש (כי הוא היה עדיין במצב בטוח) ואז, כשהמחשב נדלק מחדש, החזרתי אותו למצב רגיל (F5 ואז העברתי ל NORMAL או משהו כזה..) אח"כ הוא נכנס לי לווינדוס אבל משום מה הוא נמצא לי על רזזולוציית 800*600 שזאת חצי צרה (אני משתמש ב 1024*768) אבל ב color quality הוא על Lowest 4 bit ואין לי אפשרות לשנות את זה!!! זה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by benor,

כשהמחשב שלכם נהייה פתאום איטי ואין לכם מה לעשות תנסו לפעול בדרכים האלו: עם יש לכם תוכנת אנטי וירוס, הריצו בדיקה מלאה של הדיסק הקשיח. הורידו SpyBot Search and Destroy ובדקו עם אין לכם ריגול במחשב. את SpyBot Search and Destroy ניתן להוריד מכאן: http://ftp.pcworld.com/pub/new/privacy___security/ad_blockers/spybotsd11.exe וגם Ad-aware 6.0 תמחקו קבצים שאין לכם צורך בהם תמחקו תוכנות שאין להן שימוש Start < Settings < Control Panel < Add or Remove Software תמחקו קבצים זמניים Internet Explorer < Tools < Internet Options < General < Delete Files תמחקו קבצים שאין להם שימוש בתוכנה הזאתי:Dust Buster http://www.net-free.it/downloads/download.php?idscript=79 נקו א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by hamtsani,

אני קונה מחשב חדש ולא כל-כך ברור לי מה ההבדלים בין שתי הגרסאות. האם מישהו יכול להאיר את עיני בהבדלים העיקרים ומה בדר"כ מספיק למשתמש הביתי (משחקים)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bennyriz,

אני יודע שהבקשה שלי קצת מוזרה. אבל אני מחפש מקום שבו אני יוכל להוריד איקונים מעוצבים לוינדוס XP.. ואני לא מדבר על אלה הרגילים שכבר קימים במערכת כמו איקונים של המסמכים שלי ושל לוח הבקרה. אני מדבר על מיוחדים (שלפעמים אני רואה תמונות שלהם באתרים, אבל אי אפשר להוריד משם את האיקון כי זה נמצא בתבנית של תמונה ולא של איקון. מישהו מכיר ויכול לעזור לי בנושא ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי עשיתי אקטיבציה לווידוס 7 והוא אומר שהוא חוקי לאחר אימות אם אתר של מייקרוסופט , אבל הווינדוס היא גירסת ה RC והוא אומר לי שהוא EXPIRED והוא מאתחל את עצמו יש פתרון לזה ???? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Yakim Peled,

לאחרונה גיליתי משהו מוזר. כשאני מכבה את המחשב דרך כפתור ה"התחל" הוא לא נכבה ונשאר תמידית במצב של logging off. אין שום בעיה עם הפעלה מחדש, שינה או כיבוי דרך הכפתור הפיסי. ניסיתי לחפש אך לא מצאתי שום פוסט שמתאים בדיוק לזה. חוץ מזה, האנגלית שלי די טובה אבל כשנכנסים לנושאים טכניים מדי אני מאבד את הצפון. אז תגובות בעברית קלה ומנוקדת בבקשה. OT: אם אחליף 7 ל-8 אני ארוויח משהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://lifehacker.com/5361566/get-eight-windows-7-licenses-for-19-if-youre-a-student-anywhere לכל הסטודנטים שלא מקבלים ממקום הלימודים בחינם, יש אפשרות להצטרף לארגון שיתן לכם בכל זאת. רק לסטודנטים למדעים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by watch out,

עריכה: לא משנה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by udi,

יש לי בעיה קטנה המספר הסידורי של הWINDWOS לא תקין אז צריך להחליף יש באתר של מיקרוסופט דרך להחליף את המספר למספר אחר הם נותנים שני דרכים הדרך הראשונה היא דרך הREGEDIT ניסיתי אותה וכאשר הם רשמו לרשום את הפקודה %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a ב- RUN התוכנה שאמורה לעלות לא עלתה וגם ניסיתי בדרך השניה והאי אומרת שחסר לי קובץ 0*81 מה לעשות עכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות את WINDWOS הוא מודיע לי על הודעה האם אני רוצה להפוך את הWINDWOS לפעיל מה עושים ? איך משנים את המספר במצב נוכחי שלי ומתקינים את SP1 ? או לפחות מתקנים אתה ה REGEDTI כי הקובץ שהם אומרים לשנות בו משהוא נעלם לי הוא לא קיים יותר תודה מראש האתר של מיקרוסופט הוא http://support.microsoft.com/default.aspx?scid…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מצאתי מדריכים שמסבירים איך ליצור ידסק התקנה עם SP2 אבל , וכאן מגיעות 2 שאלות: 1) במדריך מסבירים להוריד SP2 מהאתר של מיקרוסופט אבל זה בכלל הופץ עוד ב-2004 (מה שיש להורדה באתר של מיקרוסופט) ולא מעודכן.... איפה אפשר להוריד SP2 שכולל את כל העדכונים עד היום (או הזמן האחרון). 2) איך מוסיפים להתקנה האוטומטית תוכנות אחרות כמו winrar וכו'? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כל פעם שאני מכניס את הדיסק און קיי שלי לחריץ USB במחשב של אמי המריץ חלונות XP, חלונות סורקת את הדיסק ושואלת אותי איזו פעולה לעשות. מדובר במתכון להדבקה מוירוסי Autorun.inf ושאר נוזקות. במחשב שלי בו מותקן חלונות 7, התופעה מתרחשת רק בעת חיבור מצלמה ולא בעת חיבור התקן איחסון. אני רוצה לדעת איך מבטלים את ההפעלה האוטומטית בחלונות XP, כך שזה יהיה כמו בחלונות 7.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Idan06,

בעבר רציית ללפרמט את המחשב ובאמצע הפרמוט המחשב נתקע לי. פתחתי את המחשב מחדש והגעתי למסך כזה של בחירת הווינדוס שבו רוצים להשתמש במידה ויש 2 ווינדוסים מותקנים. הבעייה אצלי שיש שם 2 אפשרויות כאלה: 1. Microsoft Windows XP Professional 2. Microsoft Windows XP Professional - Setup האפשרות השנייה מציקה לי מפני שכל פעם שאני מדליק את המחשב, המחשב נשאר על האפשרות הזאת למשך 3 שניות ואז נכנס אלייה אוטומטית ומפני שמחקתי את קבצי ההתקנה של ה-windows שרציתי להתקין, המחשב נותן תקלה ואז שאני לוחץ על מקש כלשהו הוא עושה ריסטרט. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להיפטר מהמסך הזה ופשוט להגיע ישירות לWindows XP המותקן אצלי כבר? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by oooz,

ניסיתי כמה... אבל הם לא עובדים משום מה... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by moranhoresh,

כשאני מנסה להתחבר למחשב שלי ברשת אני לא מצליח. נסין חיו עם Net Use וכתובת ה-IP מוביל לשגיאה 53. ש לי 3 מחשבים עם חלונות 7, המחוברים לנתב. אחד מהמחשבים מחובר באופן חוטי, והשניים האחרים באופן אלחוטי. בחלון רשת/NETWORK אני רואה את כל המחשבים, אבל יכול לגשת רק לסיפיריות של המחשבים האלחוטיים. לכל החשבים כתובת IP קבועה. במחשב הקוי פקודת NET VIEW 192.168.1.100 מובילה לשגיאה 53. בהגדרות רשת ה-NETBIOS OVER IP מופעל וכן TURN ON NETWORK ו-FILE AND PRINTER SHARING. אשמח לקבל עזרה. נ.ב. במחשב הבעייתי, המחובר קווית אין לי בעיות גלישה באינטרנט.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. זאת בגדול הבעיה בTASK MANAGER אני רואה שאחוז השימוש בCPU גבוה במיוחד כל הזמן מנגד, לא נראה שיש איזשהו תהליך שמנצל את המעבד כלכך מישהו אולי יכול להסביר מאיפה הבעיה יכולה לנבוע?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Danix60,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP, כל התיקיות שעל שולחן העבודה + תיקיות הSYSTEM הפכו להיות נסתרות.. גם אחרי פרמוט ושחזור זה נשאר ככה, יש אפשרות לתקן את זה ? ועוד משהו חלק מהקבצים הפכו להיות "קיצורי דרך" שהם לא באמת קיצורי דרך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.