Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בעת נסיון התקנת משחק מחשב מקורי מופיעה ההודעה הבאה: warning:default charset cp1255 not supported, using iso-8859-1 instead ואז זה יוצא מהמסך של ההתקנה. יש לי ווינ אקס פי. למישהו הפתרונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מדריך שאספתי מאתרים במיוחד לאתר לשפר ביצועים בויסטה למבינים בלבד REGEDIT FILE EXPORT 1 RegistryBooster פעמיים ריסטארט בשביל האיזון ואז REGEDIT FILE EXPORT 2 וקדימה 1 Speed up Start Menu Search 1. Open Registry Editor (regedit). 2. Navigate through HKEY_CURRENT_USER, Software, Microsoft, Windows, CurrentVersion, Explorer and finally Advanced. 3. Find and right click on Start_SearchFiles and select Modify. 4. Set the Value to 0. 5. Restart the Explorer.exe process or just reboot your computer regedit Start_SearchFiles 2 Disable Welcome Center Disabling the Welcome Center is very easy to do and can speed up your boot as well. 1. Start Regedit. 2. Nav…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי XP. כאשר אני מבצע כיבוי דרך START-->SHOT DOWN המחשב לא כבה אלה מבצע ריסטרט ועולה מחדש. מה הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז שלום לכולם, אני חדש בפורום כמו שאתם רואים, ויש לי שאלה שמעסיקה אותי כבר זמן מה ללא פתרון. תחילה אסביר את הסיטואציה(כדי לראות אולי יש פתרון אחר מזה שחשבתי עליו). אני וחברה שלי סטודנטים, לא מזמן עברנו דירה. מהדירה שלי, בעזרת אנטנת USB עצמתית אני מצליח לקלוט את האינטרנט של דודה שלי שגרה במרחק רחוב וחצי מאיתנו(מבחנתה אין בעיה שנתחבר). הבעיה היא כזו - ברשותנו זוג מחשבים, אך אנטנה אחת בלבד - רק אחד מהמחשבים יכול לקלוט את האות. אני משתמש בT61 עם XP עליו. בעבר הצלחתי לפתור את הבעיה ע"י זה שיצרתי רשת, אותה הכרטיס המובנה של המחשב פולט, ואותה אחת גם שיתפה את האינטרנט שהאנטנה החיצונית קלטה. למעשה הפכתי את המחשב שלי לסוג של נקודת גישה. עברו מאז שנתיים כמעט, וכבר הספקתי להחליף הארד …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי אוהב לצפות במבזקי חדשות באינטרנט (כמו אלה בMSN וONE) הוא משתמש בIE וכשהוא צופה בקטע וידאו כלשהו דרך הIE הקטע נתקע לאחר כמה שניות ואחרי שזה קורה אי אפשר להמשיך לגלוש לאתר אחר ללא ריסטרט. בנוסף לכך הדפדפן קופא מדי פעם ומאלץ אותי לעשות ctrl+alt+del כדי לסגור אותו. מה שמוזר זה שאחרי שנתקע הוידאו בIE גם בפיירפוקס אי אפשר לגלוש. עשיתי עדכונים, סריקת וירוסים וספייווארים וכלום לא עזר. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעבר רציית ללפרמט את המחשב ובאמצע הפרמוט המחשב נתקע לי. פתחתי את המחשב מחדש והגעתי למסך כזה של בחירת הווינדוס שבו רוצים להשתמש במידה ויש 2 ווינדוסים מותקנים. הבעייה אצלי שיש שם 2 אפשרויות כאלה: 1. Microsoft Windows XP Professional 2. Microsoft Windows XP Professional - Setup האפשרות השנייה מציקה לי מפני שכל פעם שאני מדליק את המחשב, המחשב נשאר על האפשרות הזאת למשך 3 שניות ואז נכנס אלייה אוטומטית ומפני שמחקתי את קבצי ההתקנה של ה-windows שרציתי להתקין, המחשב נותן תקלה ואז שאני לוחץ על מקש כלשהו הוא עושה ריסטרט. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להיפטר מהמסך הזה ופשוט להגיע ישירות לWindows XP המותקן אצלי כבר? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מבטל את הודעת windows boot manager בכל פעם שאני פותח את המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין skype אך לא במצב של אפלקיציה כי אין שם את כל אפשרויות וכל האפשריות שיש בו הן שטחיות מאוד , יש אפשרות להתקין את הskype באופן הרגיל ? לדעתי חלונות 8 הוא יריה של רובה צייד ברגלה של מיקרוסופט , עם הקיצורים במטרו עוד (כאשר זה קיצור דרך או גאדג'ט) אפשר להתרגל אך "לאפליקציות" ממש לא, את הסבל הזה היה צריך להיות שמור למשתמשים הניידים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב עושה ריסט במקום לכבות את המחשב. אני זוכר שיש הגדרות שקשורות לחשמל...אבל אני לא זוכר איפה זה.... מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Win 7 HP. כעבור זמן אקראי, המחשב פשוט נכבה. כיבוי מסודר. (יוצא מWin... וכו'.) מה זה יכול להיות? נ.ב. יש AV מעודכן. Nod32.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי xp pro heb (חוקי, חוקי) אני רוצה לעבוד לא בעברית (כמו enabeld) איך אפשר לעשות את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פירמטטתי את המחשב לפני מס' ימים, וירוס בשם W32/pariteB הצליח כבר לפגוע במחשב מחקתי אותו בעזרת כמה תוכנות אנטיוירוס אך לפי מה שהבנתי הוא פוגע קשות במערכת הזיכרון ובקבצי הפעלה, בנוסף כל קבצי התקנת התוכנה כבר לא ניתנים ללהפעלה האם אפשר לסדר זאת ? והודעת של ווינדוס קובצת כל כמה זמן : windows virtual memory too low איך אפשר לסדר זאת ? ומספיק שאני אפתח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר ואתחיל לגלוש המחשב נהיה ממש איטי, והשימוש במעבד מגיע בין 95-100 אחוז כך שהוא לא זז. מה עושים ?? מדובר על פנטיום 3 1000 128 מגה זיכרון כרטיס מסך 32 מגה נוידיה כ 2 ג'יגה פנויים בכונן מערכת ההפעלה תודה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אני צריך את זה ומה זה בדיוק??? ומה יקרה עם אני יסיר אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש, הכל טוב ויפה עד שהתקנתי את האקס פי... לאחר ההתקנה הותקפתי מיידית ע"י וירוס הבלאסטר, ומאז יש חלונות מסוימים שנסגרים מספר שניות לאחר פתיחתם כמו חלון הMSCONFIG והאנטי וירוס שאני מנסה להתקין אף הוא נסגר מה עליי לעשות אני ממש משתגע מזה ?! בברכה, יובל
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם אני פותח את הפוסט הזה בשביל חבר... להלן תלונות המשתמש : אז ככה: יש לי פנטיום 3 500 מגה הרץ ו192RAM לפני כמה ימים היו לי כמה וירוסים, מחקתי אותם אך מחשב החל לזוז באיטיות כזאת שבחיים שלי לא ראיתי. אם לפני הבעיה לקח לו 1.5-2 דקות לעלות את האקס פי, עכשיו לוקח לו 10 דקות!!! (נבדק עם שעון) פירטמתי את המחשב ועדיין הבעיה לא תוקנה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן. לא היה כפתור אחד שלא לחצתי עליו באתחול - אבל אני לא מוצא את התפריט לכניסה למצב בטוח. זה יכול להיות ? במקרה הצלחתי להכנס לרשימת הדרייברים כדי לבצע BOOT - האם זה קשור ? האם יש מישהו שראה כבר מקרים כאלו ויתן לי עצה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב התקנתי WIN XP עם ממשק באנגלית ואני רוצה לשנות אותו לעברית, הורתדי מהאתר של מיקרוסופט את החבילת תוספת שפות אבל אין לי מושג איך מתקינים אותה. מישהו יוכל לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי חבריה, לוח אם- אינטל dp35dp מערכת הפעלה win 7 כאשר אני נותן את הפקודה "הפעלה מחדש" המחשב נכבה ועולה מחדש אך נתקע על מסך שחור.הוא נדלק מחדש רק כאשר אני מכבה אותו כיבוי מלא ומדליק אותו. מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה, אהוד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי התקנה חדשה של XP. עשיתי את ה- tweaking של http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=324&dPage=1 ומעכשיו חלק מהאתרים פשוט לא עולים, זה אומר כאילו אין כזה אתר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בת של חבר שלי שיחקה עם ההגדרות של המחשב שלו וזה מה שקורה עכשיו. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, אבל גם אותו המחשב מנסה לפתוח בעזרת מציג התמונות של חלונות. זה קורה גם במצב בטוח. מישהו יודע איך פותרים כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני פרוססים לא ידועים - CTSVCCDA.EXE ו MsPMSPSv.exe אני משתמש בוינדוס XP PRO ואין לי מושג מה הפרוססים האלה... חיפשתי את המקור שלהם והוא בסיסטם 32 ניסיתי למחוק אותם ולעשות אתחול ולא הייתה שום הודעת שגיאה. אחר כך ניסיתי להפעיל מסמך טקסט חדש והוא לא נפתח (לפני שמחקתי אותם לא ניסיתי) 1) למה המסמך טקסט חדש (txt. ) לא נפתח? 2) מה אלה הפרוססים האלה? (יש לי אותם עדיין בסל מיחזור..)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהמחשב שלכם נהייה פתאום איטי ואין לכם מה לעשות תנסו לפעול בדרכים האלו: עם יש לכם תוכנת אנטי וירוס, הריצו בדיקה מלאה של הדיסק הקשיח. הורידו SpyBot Search and Destroy ובדקו עם אין לכם ריגול במחשב. את SpyBot Search and Destroy ניתן להוריד מכאן: http://ftp.pcworld.com/pub/new/privacy___security/ad_blockers/spybotsd11.exe וגם Ad-aware 6.0 תמחקו קבצים שאין לכם צורך בהם תמחקו תוכנות שאין להן שימוש Start < Settings < Control Panel < Add or Remove Software תמחקו קבצים זמניים Internet Explorer < Tools < Internet Options < General < Delete Files תמחקו קבצים שאין להם שימוש בתוכנה הזאתי:Dust Buster http://www.net-free.it/downloads/download.php?idscript=79 נקו א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ומועדים לשמחה, עשיתי ניסוי והתקנתי חלונות 7 בנוסף על לחלונות XP. כל מערכת הותקנה על דיסק פיזי אחר. לאחר זמן מה אירעה תקלה בדיסק הפיזי שעליו ישבה מערכת חלונות 7, ונאלצתי להסיר אותו מהמחשב, אולם גם לאחר שהסרתי את הדיסק, בכל פעם שמתבצע אתחול של המחשב מוצגת לי האפשרות לטעון גם את חלונות 7. כיצד ניתן להסיר את השורה הזו מתפריט האתחול? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-