עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאשר אני לוחץ על תיקיות מסוימות הנמצאות על הדסקטופ,הן אינן נפתחות אלא מופיעות למטה על הtaskbar. כאשר אני לוחץ על האייקון של התיקייה בtaskbar היא עפה ונעלמת בצד ימין של המסך (האייקון שלה עדיין מופיע על הtaskbar). יוצא שאינני יכול לפתוח את התיקייה\יות והאייקונים של התיקיות על הtaskbar אינן עוברות למצב של not responding ,אלא בכל לחיצה חוזרת עליהן הן מתעופפות. מישהו יכול לעזור לי דחוף???

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by quepasa,

http://warez מישהוא ניסה/ שמע על זה עם כן דווחו איך זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by חצרוני,

שבוע טוב אבקש את עזרתכם בהתקנת חלונות 8 על מחשב חדש. אציין, כי יש לי 2 כוננים: SSD ומגנטי רגיל. כמובן, אני מעוניין להתקין בכונן SSD. הלוח אם הוא ג'יגה בייט H77D3H ובכן, כאשר אני מגיע לשלב של בחירת כונן להתקנה: היכן ברצונך להתקין את WINDOWS ? מופיעות לי 3 אפשרויות: 1. כונן 0 מחיצה 1 : שמור ע"י המערכת. סוג : מערכת. 2. כונן 0 מחיצה 2: סוג : ראשי. 3. כונן 1 מחיצה 1: בכל הכוננים, המערכת מתריעה: "לא ניתן להתקין כי הדיסק הנבחר כולל מחיצות מסוג MBR. במערכות EFI, ניתן להתקין את WINDOWS בדיסקים מסוג GPT בלבד". כאמור, אבקש את עזרתכם המפורטת בהתקנה. תודה מראש חצרוני

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום במחשב שהיתה בו כפי הנראה מע.הפעלה win98 התקנתי win xp כי המערכת לא עלתה בגלל בעיה בדיסק כנראה (המחשב לא שלי ואינני יודע מה היה לפני שהמערכת הפסיקה לעלות). אחר ההתקנה, עם הפעלת המחשב אני מקבל תפריט בחירה בין 2 OS: win xp ו windows. אם אני לוחץ על windows אני מקבל את הממשק הטקסטואלי של DOS. לחיצה על XP מעלה את ה XP. אני רוצה להתפטר מהתפריט הבלתי נחוץ הזה. האם עלי להכנס ל boot.ini באמצעות מעבד תמלילים ופשוט למחוק את התפריט ? אני חושש לעשות זאת פן המערכת שוב לא תעלה. היכן נמצא ה boot.ini, ב c:\windows ? תודה !

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by jambo7,

שלום יש לי מחשב עם 2 כוננים קשיחים על פי מיקרוסופט יש להתקין קודם את המערכת הישנה xp ואחר כך את החדשה win 7, וכך עשיתי. WIN XP היה מותקן על דיסק קשיח 2 = כונן D התקנתי את WINDOWS 7 על דיסק קשיח 1 = כונן C מה שקרה זה ש WIN XP נעלם ואני לא יכול להעלות אותו כי עם הפעלת המחשב עולה אוטומטית ה WINDOWS 7 למרות שקבעתי 30 שניות לעלית התוכנה כשאני בודק בכונן D הWINDOWS XP לא נמחק והוא ישנו (רדום ) מה עלי לעשות כדי שיהיה לי דואל בוט כדי שאבחר מערכת הפעלה תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SKYPE VOIP,

עברתי ליד חנות מחשבים וראיתי " HOME VISTA BASIC רק 299 ש"ח " הייתי בהלם , למה המחיר כל כך נמוך ? מישהו יכול להסביר לי ? מה דפוק במערכת ההפעלה הזאת ש XP למשל עולה 400 ש"ח שווה לרכוש אותה ? המחיר ממש זול .

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by oorlevi,

כבר מזמן שמתי לב שיש לי פה לבן ממש ממש בהתחלה של המחשב והוא נעלם אחרי 2-3 גג הוא לבן אפור כזה עם כמו קווים אמצע שאם הטעינה נעלמים.! אני שוב מציין שזה ממש בהתחלה עוד הרבה לפני הטעינה של ווינדוס.. וגם אני חושב שהוא לא תמיד מופיע ובכלל פעם הוא לא הופיע.. מישהו יודע במה מדובר ? אני חייב תשובות מהירות. תודה!

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by blue wings,

שלום לכולם, קיבלתי לידי נטבוק מדגם: Eee PC 1005HA שמותקן עליו Windows 7 Starter. אני מעוניין להתקין עליו XP שיש אצלי בבית. אני פשוט אמור לקחת דיסק און קיי, לעשות אותו Bootble ולהתקין את ה- XP בצורה רגילה? או שיש סביב זה איזה סיבוך? כי אם אני לא טועה אמור להיות סביב זה סיבוך חח תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה ואני מקבלת הודעת שגיאה. האם יכול להיות שבגלל שיש איזו שהיא הגדרה בביוס שאני צריכה לשנות מ-disable ל-enable כדי שיתאפשר לי לבצע פירמוט והתקנה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ashand,

שלום הורדתי גירסת ניסיון של וינדוס ואני מנסה להתקין אותה על ssd ה ssd מפורמט ומחובר ללוח אם, ההתקנה לא יכולה להמשיך טוענת שהיא לא יכולה ליצור partition , ניסיתי להחליף sata port כמה פעמים וזה לא עזר...ה ssd הוא ocz vertex 3 מה הדרך להתקין על ssd?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by lharpaz,

יש לי שאלה לגבי השפה של מע' ההפעלה. מה הקטע של הגרסה העברית? במה היא שונה מהאנגלית? האם זה רק בתפריטים / קבצי help ? או שיש גם משהו בקשר לתמיכה בשפות וכו' ? אני רוצה מע' הפעלה עם תפריטים והכל באנגלית, אבל כמובן שאני חייב תמיכה בעברית. פעם היו גרסאות באנגלית עם Hebrew enabled או משהו כזה, אבל לא שמעתי על זה ב-XP. אשמח להסברים בנושא. למה אני שואל? אני שוקל לקנות winXP נוסף בשביל מחשב נוסף, אז חשוב לדעת שאני קונה את המוצר הנכון. וגם, בקרוב (חצי שנה?) תצא ה-Vista, אז רציתי לדעם האם לרוץ ולקנות אותה איך שהיא יוצאת, או שצריך לחכות מלא זמן עד לגרסה העברית. שאלה נוספת - בקשר ליישומי office (אופיס) - אם זה לא המקום, אז תגידו לי איפה לשאול למעשה זו בדיוק אותה השאלה... יש לי גרסה אנ…

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by TomTom,

שלום! :asthanos: הורדתי משחק (SOF) מהאינטרנט. התקנתי אותו והפעלתי את הקובץ sof2.exe והמחשב פתאום הופעל מחדש, ומאז אני לא יכול להפעיל את XP רק את 2000 ואין לי אפשרות בחירה באיזה חלונות לבחור (XP OR 2000) ואני לא רוצה לפרמט את המחשב כי היו לי מלא דברים חשובים ואני לא יכול לגבות דברים ב - 2000 כי הוא לא מזהה את הצורב! אם מישהו יודע שיעזור לי מהר!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by rambo88,

תגידו לי חברה האם אפשר להשים 2 ווינדוסים למשל אקס פי home ואחד proואם כן אז איך מה להתקין אחד על השני???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה שהמחשב פשוט כל הזמן נופל... הייתה לי ויסטה מותקנת בנחת ובשלווה []במשך חודשיים בערך ואתמול בערב זה עשה לי בעיות... כל פעם שהמחשב עלה הוא עשה לי "סייר ווינדוס קרס לחץ כאן לפהעלה מחדש" ושוב ושוב ושוב גם בSAFEMOD... פירמטתי והתקנתי שוב את הויסטה. והיום אחרי שהתקנתי את כל התוכנות עוד פעם והכל הוא עובד אני משחק קצת פתאום הוא שוב קורס... וכל פעם זה קריסה של פיזיקל ממורי עושה מסך כחול וסריקה ואז נכבה ואז הוא עולה וכותב ERORR 17 קובץ לא נמצא... וגם דרך התיקונים בדיסק כמו "שחזור" והדוס וכו' אני לא מצליח לסדר כלום. מה לעשות? בעקרון אני רוצה לחזור לXP אבל קניתי כרטיס טלוויזיה מתאים לויסטה ואני ממש רוצה את המדיה סנטר... יש אפשרות להשיג מדיה סנטר …

15. אחרי שניסיתי להעלות בלוח ישן של פנטיום 3....ASUS CUV4X את הבאס מ-150.... ב-155 עבד די יציב....בלי בעיות במשחקים בווינדוס בשום דבר....... החלטתי לנסות את ה-160 שהוא הבא...ובו לעצור. כמובן ניסיתי המחשב לש ממש נדלק וזה.....אחרי זה החזרתי הכל כמו שהיה ל-155....(בשלב הזה הכל אמור לעבוד) עכשיו זה גרם להודעה הנ"ל (בכותרת) כאשר אני מנסה להפעיל XP PRO , ניסיתי גם SAFE MODR ניסיתי גם Boot log ו -Last Known good configuration.......באף אחד מהם הוא לא עולה. חשוב לציין שה-98SE שמותקן אצלי בתור מערכת הפעלה שניה (למשחקים) פועלת כרגיל ללא שום בעיות. HELP ME ! i dont want to לפרמט....... וכן אני יודע שרושמים פשוט FORMAT זה בכוונה........

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by Ashand,

מהו הזיכרון הוירטואלי? האם מומלץ לשנות אותו ידני או לתת למערכת ההפעלה לטפל בזה? מהו ה-PAGE FILE? יש לי 2GIGA זיכרון וה-PAGE FILE תופס לי 2 גיגה שטח... במקרה של 2 גיגה זיכרון האם מומלץ לשים זיכרון וירטואלי ידני?ואם כן כמה? במקרה של 2 גיגה... תודה

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  17. כאשר כותבים דואר חדש (אפליקצית הדואר בממשק המטרו) הטקסט לא מיושר לימין.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by multicore,

קטע וידיאו מאוד מעניין שסוקר את מערכת השידרוגים של Windows מגרסא 1.0 ועד לאחרונה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by barbone,

היי . אני שוקל לשדרג את הלוח אם\מעבד\כרטיס מסך . האם אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה הנ"ל בשביל שתזהה או החומרה החדשה בצורה תקינה או שפשוט אני מרכיב את ההארד דיסק ומתחיל לעבוד?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by zoyaniv,

שאני פותח חלון באקספלורר הוא פותח לי רק את הפס הכחול הדק של החלק העליון ורק שאני לוחץ הגדל הוא מופיע כרגיל יש דרך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by ybe,

במערכת ההפעלה שלי מוגדר adminstrator (הוגדר בחנות המחשבים) פעולות רבות אני לא יכול לבצע בגלל שאין לי את הסיסמה של הadminstrator. האם קיימת דרך בwin xp pro לבטל את הadminstrator?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by omerba,

האם תחת ווינדוז אפשר לבטל את הוירטואל ממורי/פייג' פייל/SWAP ? אם כן אז 2GB יספיקו?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  23. התוכן למעלה תודה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by ACA,

קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט (באמצעות חייגן-דרך בזק...אי אפשר ללא חייגן) אודה על עזרתכם, למען הכיס והסביבה

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  25. כשאני פותח 15 חלונות של IE המחשב די נתקע. יש לי 1 GB זיכרון. איך זה יתכן? פעם יכולתי איזה 50 דפים לפתוח במכה וזה היה טס, אז מה הקטע של הבחור? האם אפשר להגדיל את המספר מ-15 למספר יותר גבוהה(מספר כלשהו)? תודה מראש. .SWG

• 5 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.