עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by maors3,

יש לי XP PRO באנגלית איך הופכים אותה לעיברית? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום רב, כאשר אני במנהל המשימות ותוכנות\תהליכים רצים ברקע, יש הרי באפשרותי לבחור שלדוגמא לתוכנה X תהיה הגדרת עדיפות : רגילה\מעל רגילה\גבוהה וכו'... ברצוני לתת לתוכנה X עדיפות גבוהה ושהדבר ישאר קבוע בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה ולא שבכל הפעלה של התוכנה יהיה עלי לבצע זאת ידנית. כיצד עושים זאת דרך מערכת ההפעלה (vista) כאשר בתוכנה X עצמה אין הגדרה לכך?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by orank,

שלום לכולם, כשיצאה הבטא 7100 נחפזתי להתקינה על הנטבוק שלי (1000HA) בשביל התנסות על מחיצה נפרדת לצד אקס פי, על פי המלצות שקראתי באתרים שונים נתתי לוינדוס 7- 17 ג'יגה מתוך הנחה שזה יספיק. כמו כן אני עובד בשיטת מחיצת מידע עיקרית (של 100 ג'יגה) ומחיצות שמכילות מערכות הפעלה שונות (אקס פי לינוקס וינ 7 וכ"ו). לאחר ההתקנה והשיפצור (התקנת כל התוכנות שלי) המערכת לקחה 7 ג'יגה, כמו שנאמר שתיקח בפורומים שונים. מאז, נראה שהיא משמינה ומשמינה עד שיום היא הגיעה לגדלים של 16.5 ג'יגה, יותר מפי 2 מההתחלה (ויש לזכור שאני לא שומר עליה מידע אלה על מחיצת המידע הנפרדת). נאלצתי לשנות את טבלת המחיצות ולהקצות עה עוד מקום ששמרתי להתקנות לינוקס מזדמנות כך שעכשיו יש לה 30 ג'יגה בערך. מישהו נתקל ב…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  4. שלום אחים שלי יש לי בעיה כשאני מכניס דיסק בעיברית המחשב מראה אותו והכל טוב אבל כשאני מעתיק ממנו משהו או מפעיל משהו הוא עושה את ההודעה הזאתי של מיקרוסופט אל תשלח או שלח דוח שגיאות עשיתי שהיוניקוד יהיה עברית ולא נפטרה הבעיה אני מכווה עזרה ותודה לכם

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  5. שלום, אני זקוקה לסיוע... לכל הסמלים בשולחן העבודה יש כיתוב המופיע מתחת לסמל. אח שלי שיחק עם המחשב לפני כמה ימים ובטעות שינה משהו בהגדרות, כך שעכשיו כל הכיתוב מופיע בתוך צבע. חיפשתי איך אפשר לבטל את זה, וראיתי שיש הגדרה ב- קליק ימני -- מאפיינים -- שולחן העבודה -- צבע (נמצא מצד שמאל למטה). הבעיה היא שדרך שם אני מצליחה רק לשנות את הצבע, אני לא מוצאת שום אפשרות להגדיר "ללא צבע". מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה ולהחזיר את זה למצב המקורי? תודה!

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  7. שלום, בימים האחרונים המחשב מתחיל לעבוד לאט אחרי כמה שעות של גלישה. כשאני בודקת את מצב הזכרון אני רואה שהוא עמוס לעייפה. כאשר סוגרת את כל החלונות ואת האאוטלוק אקספרס הזכרון חוזר לרמה סבירה. שתי שאלות: 1. איך אפשר לדעת מה הגורם ל"סתימת" הזכרון? 2. האם יש תוכנה שמשחררת את הזיכרון תוך כדי העבודה? תודה, מיכל

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. פתאום אני רואה רק סמלים ואין שמות וזה משגעע בקשה תעזרו ליי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי כונן 500GB ועליו WIN 7, התקנתי על כונן 250GB XP ואבל מאז יש לי בעיה ממש מוזרה, הבוט של XP השתלט על הכול וכשאני בוחר את הדיסק של ה500GB בF8, עולה XP, כשאני בוחר את הדיסק של 200GB שעליו 100% אין מערכת הפעלה כל שהיא, עולה XP, רק בדיסק שעליו התקנתי את הXP (250) לא עולה כותב לי BOOTMGR MISSING. זאות אומרת אני לא מצליח לעלות את הWIN7 לא משנה מה... יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  10. אהלן אילו הגדרות שגויות של כונן קשיח וסידי רום בווידוס יכולות להאט את המחשב? איך ניתן לזהות זאת? הבנתי שלפעמים ההגדרות של שניהם יחדיו יכולות ליצור האטה של המערכת. תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, הווינדוס לא עולה לי ואני מקבל שגיאה שהקובץ HAL.DLL חסר. אני יודע שאפשר לסדר את זה עם הדיסק של XP.. משהו יכול להסביר לי איך? עריכה: אוקיי אני אעדכן את הבעיה שלי. ניסיתי לבדוק האם האופצייה של ה REPAIR קיימת בחלון שבו קובעים מחיצות אבל אין לי אותה. נכסתי ל recovery console במסך הראשי לפני התקנת ה WINDOWS אבל יש לי בעיה, אין לי את הסיסמה של האדמיניסטרטור ולכן אני לא יכול להריץ פקודות שם(המחשב לא עולה לי בכלל כך שאין לי גישה אליו). משהו בכל זאת יודע איך לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  12. אני משנה באפשרויות תיקייה, שלא יראו את התיקיות המוסתרות שלי. וכל פעם לאחר ריסט זה שוב מראה לי אותם. איך אני משנה את זה לתמיד?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. היי בעבר היה תוכנה בXP של שליחת פקסים דרך המודם! יש דבר גם כזה בVISTA רק שאני לא זוכר היכן ואיך וקראים לתוכנה.. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  14. Started by david86,

אני יודע את הקוד של הכינסה לוינדוס ועכשייו אני רוצה למחוק אותו לגמרי שהוינדוס יכנס בלי קוד לאן אני ניכנס כדי למחוק? http://img189.imageshack.us/img189/4366/86073858.jpg

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by prhing,

יסתדרתי אפשר לנעול !

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by uzi230,

המ... אז ככה - זו הפעם הראשונה שאני עורך פירמוט למחשב באופן עצמאי... הייתי רוצה לשמור את כונן E, ולפרמט את כונן C בלבד (כונן המכיל את הווינדוס). האם זה אפשרי? עד כמה מורכב הדבר? אשמח אם ברשותכם מדריך טוב לפירוט באופן הזה, או פירמוט בכלל... ט'נקס

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  17. שלום, יצרתי דיסק BOOT על DOK. אני רוצה להתקין ווידוס XP על הכונן הקשיח שלי. הבעיה היא שאם אני מגדיר ב-BIOS את ה-DOK ככונן קשיח, אליו המערכת תפנה ראשון כדי לבצע דרכו את ה-BOOT, המערכת לא מזהה לי את הכונן הקשיח שיש במחשב. ככה שמתקבל לי ה- DOK ככונן C, ואז אם אני רוצה להתקין את הווידוס מהדיסק, אז הוא מתקין לי את המערכת הפעלה על ה- DOK בגלל שהוא רואה אותו ככונן יחיד. האם אפשר להגדיר שאני אתחיל את המערכת עם ה-BOOT של ה- DOK, ובכל זאת יזוהה לי הכונן הקשיח ? תודה.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by uzi230,

אוקיי, אז ככה - עשיתי שטות חמורה לאחרונה והורדתי קראק מאתר דיי תמהוני, מבלי שהיה לי אניטיוירוס. מתברר שהקובץ הזה היה וירוס כלשהו שגרם ככל הנראה למחיקת כמה קבצים קריטיים השייכים למערכת ההפעלה. הוירוס עצמו נמחק כליל מהמחשב, אבל הנזק כבר נעשה, והוירוס הספיק לגרום לנזק דיי רציני במחשב - אין אפשרות לשימוש בעברית ("סרגל השפה" בסרגל הכלים לא מופיע) וישנה בעייה בהתנתקות האינטרנט (מתבצעת התחברות לאינטרנט והדפדפן עולה, אבל לאחר מספר דק' מפסיקים דפי האינטרנט לעלות ותוכניות התומכות בחיבור לרשת, כמו המסנג'ר, ה-steam וכד', מתנתקות). השאלה שלי היא האם ניתן לתקן בעיות אלה בדרך כלשהי, מבלי לבצע פירמוט? האם ישנה אפשרות ב-XP ל-repair, והאם זה יכול לעזור לי?

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by amd@ati,

סליחה שאני מחזיר אתכם עידנים אחורה, אבל אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מדריך להתקנת Windows 95. תודה רבה מראש, אני מעריך את זה

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. יש לי מערכת הפעלה של 64 תמיד עבדתי עם K-Lite Codec Pack 4.8.5 עכשיו ראיתי שיצא גירסא K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4 מה לעשות להשאר עם הישן שמותאם ל 32 אבל עובד אצלי גם על המערכת שלי של 64 או להתקין את הגירסא הספציפית ל 64 (K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4)????

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kage,

when i turned on the pc today some error came up even though yesterday i had no problams at all. the error: http://i43.tinypic.com/fxyq9k.jpg i really hope u'll know to deal with it.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. Started by alon69,

המחשב שלי מותקן עם WinXP SP1 (לא ממש חוקי). ברצוני לשדרג את חבילת השרות. איך ניתן לעשות זאת בלי פירמוט או התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? האם שימוש בדיסק בוטאבל של WinXP SP3 יתקין מחדש את המחשב כולל פירמוט או רק ישדרג את חבילת השרות? תודה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  23. Started by maverick,

שלום לכולם, כל 16-20 שעות הוינדוס שלי מבצע ריסטרט בלי שום סיבה נראית לעין. יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by matan_s,

שלום.. התקנתי עכשיו WIN 7 RC1 7127 X64 ואני לא מסתדר עם האקטיבציה. אלו ההוראות של הפאץ': Windows 7 64Bit Manual Activation By Orbit30. Follow these step: First select show hidden files\folders! 1: Click start - in search type services - open and in right panel scroll down to Software Protection, highlight it and select stop in left panel. 2: A. Now go to: %WinDir%\System32\spp\tokens\pkeyconfig\and take full control of 'pkeyconfig.xrm-ms' (Right click it - Select Properties - Security tab and take full control over it) B. Now delete the file pkeyconfig.xrm-ms, and copy and paste with the new one. 3: A. Now go to: %WinDir%\SysWOW64\spp\tokens\pkeyconfig\and take full …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים