עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ELiA,

הורדתי את הסקין: Cylon.wba ועכשיו אני לא יודע איך להפעיל אותו.. אני לא רוצה להריץ אותו בעזרת תוכנה כמו wincustomize יש דרך אחרת?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by e.s,

אני חושב שנכנס לי וירוס למחשב ושיתק לי את הדרייברים בכל פעם שאני נכנס לקובץ שמע או וידאו אני מקבל הודעת שגיאה ניסיתי לעשות עדכון מנהלי התקנים ולא עזר מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  3. Started by dan_l2,

המחשב לא מפעיל לי קבצים ובעיקר EXE כי אין חתימה שיגיטלית וזה ממש מעצבן.. המחשב חזר אחרי פירמוט איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. Started by DarkNess,

זה מה שקורה שאני מנסה להפעיל קובץ txt

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by lidor_abo,

חברה למה אני לא מצליח להפעיל את השירות הנ"ל אני צריך להפעיל אותו כדי להשתמש בקבוצה הביתית ב windows 7 ואני לא מצליח מישהו יודע למה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by idani1983,

שלום, עד לפני יומיים היה מותקן לי על המחשב XP ו VISTA , לפני יומיים הלך ה PARTITION עם ה XP , מאז התקנתי את ה XP שוב פעם. הבעיה היא שעכשיו אין לי את האפשרות לבחור מבין VISTA לXP כפי שהיה לי מקודם ואני לא יכול להעלות את ה VISTA למרות שהוא עדיין מותקן. מישהו יודע אם יש פתרון ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by Big_White,

היום התקנתי ווינדוז 7 אולטימייט X64 הורדתי את כל הדרייברים/תוכנות... ויש בעיה... המקלדת שלי לא מתפעלת את הווינמפ מכפתורי המולטימדיה, בשביל לעשות את זה צריך ללחוץ על הסמל שלה למטה כדי שהוא יעלה למסך ורק אז אפשר לתפעל את הווינאמפ עם הכתפורים אבל אז זה לא מועיל כי אינ יכול פשוט ללחוץ על הכתפור בתוכנה. במערכת הקודמת זה עבד כמו שצריך ובזאת הוא מסרב... מקלדת של מייקרוסופט. כמובן שהורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. מותקן אצלי WinXP עם Sp2 ויש לי בעיה שמתחלקת לשניים: לפעמים אני מנסה להפעיל תוכנה או משחק כלשהו והם לא מתחילים לפעול, אני נכנס למסך Windows task manager ולא רואה את התוכנה ב Applications אני רואה אותה במסך Processes ואני גם רואה שהיא משתמשת במשאבי מערכת, אני מנסה לסיים את התהליך אך הוא אינו נסגר, ולא ניתן להפעיל את אותה התוכנה והפיתרון היחיד הוא לאתחל את המחשב מחדש. הבעיה השניה היא בכיבוי הוינדוז, אם אני מפעיל את המחשב מחדש ואז אנסה לכבות אותו או להפעיל שוב רוב הסיכויים שהתהליך יתבצע כרגיל אבל אם אני מנסה לכבות או להפעיל את המחשב מחדש אחרי שהוא עבד פרק זמן מסוים תהליך הכיבוי יקח מספר דקות ארוכות ( לרוב כ5 דק') שזה לא מצב רגיל למחשב שלי שבעבר גם אחרי עבודה רצופה של שבוע היה…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. יש לי את התוכנה Windows XP to Media Center Edition 2005 Converter התוכנה אמורה להתקין Media Center בנוסף לXP על המחשב התקנתי לפי כל ההוראות הנדרשות ושאני בא להפעיל את הקיצור דרך שנוצר לי על המחשב מופיעה לי שגיאה: למישהו יש שמץ בנושא? :-[

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. שאני נכנס לדפים מסויימים פשוט רשום לי - Microsoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: ""]' /Programs/tools.asp, line 4 מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by tomer_et,

בימים האחרונים משום מה איני יכול לראות את הקבצי התמונות שלי בתצוגת THUMBNAIL במחשב. הבעיה מתחילה ב-EXPLORER של WIN אך קיימת גם בתוכנות אופיס כאשר אני רוצה להציג את התמונות במצב זה (כאשר אני רוצה להוסיף תמונה למשל). כאשר אני משנה את תצוגת הקבצים למצב THUMBNAIL אני רואה את קבצי הצמונות כמו קבצים אחרים ולא רואה את התמונה עצמה - כמו שהיה עד עכשיו. מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו ? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by Dilbert Marker,

אז ככה: כל מה שבנוי בVB מתחרבש במחשב שלי. לדוגמא: יאקי: http://img193.imageshack.us/img193/62/yak6pz.jpg התוכנה הלא חשובה הזאת: http://img193.imageshack.us/img193/4193/prog1yp.jpg המבחנים בתוכנה "נהיגה נכונה 2004": http://img7.imageshack.us/img7/8154/rd20044ex.jpg (רק המבחנים, שאר התוכנה נראית בסדר) האמת אני לא יודע אם כל השלושה בנויים בVB אבל שני הראשונים כן (נכון?) אז קצת נמאס לי מזה... למישהו יש/היתה אותה בעיה? למישהו יש רעיון מה הבעיה?

13. Started by אביחי,

כאשר אני רוצה להכנס לכתובות באתר: www.gamer.co.il מופיע בדפדפן (Internet Explorer) הרקע של הדף.

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by davidreznic,

הי. התקנתי את כל העדכונים +ADOBE FLASH PLAYER+ADOBE SHOCKWAVE PLAYER ויש אתרים שממש לא נראים טוב (מצורף YOU TUBE, YAHOO) וגם כצה דפים באתר הזה. , FXP, YNET בסדר. מה קרה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. Started by gshhar,

אתמול פירמטתי את המחשב(XP PRO) ובהרבה אתרים שאני נכנס אליהם התמונה לא מוצגת טוב אלא מרובע לבן כזה עם איקס בפנים. מה הבעיה?, יכול להיות שלא התקנתי משהו טוב?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by RX7,

כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  17. כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון? הנה התמונות http://img262.imageshack.us/img262/1677/33517497fq1.jpg http://img262.imageshack.us/img262/695/10119890eu3.jpg

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by yinonkahta,

שלום. יש לי מסך SAMSUNG LCD LA32B350 ברזולוציה טבעית של 1920X1080 ובתדירות של 60Hz. המסך מחובר למחשב נייד שמריץ WIN 7 בחיבור HDMI. עד אתמול הכל עבד טוב ויפה אבל פתאום הטקסט, כלומר הגופן התחיל להופיע בצורה זוועתית. האותיות זוויתיות חדות ובלתי ניתנות לקריאה. הבעיה מופיעה רק במסך כיוון שכשאני מנתק את הנייד, הבעיה לא מופיעה בו והטקסט קריא ונוח. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, הן של המסך והן של המחשב וכלום לא עזר. גם לא CLEARTYPE. יש לציין שהבעיה מופיעה בכל השדות והחלונות. לא רק בדפדפנים. אני נואש ואני צריך עזרה דחוף.. אז לכרישים שביניכם.. אשמח לפתרונות. אני בטוח שהדבר ניתן לתיקון כיוון שעד אתמול הכל היה פיקס.. תודה!! רציתי לצרף מספר תמונות אבל זה קצת בעייתי כיוון שרק במסך שלי אני רוא…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by ניר.,

שלום רב, כאשר אני נכנס לחיבורי רשת במחשב שלי התיקייה ריקה ולא מופיע בה חיבורי הרשת שלי אבל כאשר אני בודק בשורת הפקודה הוא מציג לי את פרטי החיבור של המחשב שלי, כאשר אני עושה רענן לתיקייה חיבורי הרשת הוא מציג לי הודעה ששירות חיבורי רשת לא זמין ויש להפעילו דבר אשר נראה לא הגיוני עקב כך שמזוהה לי הרשת במחשב ויש לי גישה לאתרים וכו', מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה? כיצד אני מפעיל את שירות חיבורי הרשת כך שהוא יציג לי את חיבורי הרשת שלי באופן תקין ?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Dr__MIKO,

טוב זה קצת מצחיק. עשיתי טיפה "סדר" בכל התוכנות שהמחשב מעלה בהפעלה. השארתי את המחשב פתוח ומסתבר שהבן דוד שלי שיחק קצת עם המחשב... הוא לא מבין הרבה ( בן 6) וכניראה מחק לי כמה שורות מפתח במילים אחרות אני לא מצליח להתקין מחדש את הכוננים שלי. יש לי HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A ו- HL-DT-ST CD-RW GCE-8526B שניהם מתוצאת LG ניסיתי לגלגל את הדריבר אחורה ולא עזר. התקנה מחדש גם לא פותרת את הבעיה. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה מרגיז בצבע צהוב. לדעתי הבעיה היא לא בדריברים (הם באים אוטומאטי עם חלונות) אלה במשהו שהיה אמור לעלות עם ההפעלה של המחשב ולא עלה (זה מה שהיה פתוח). כנ"ל גם Deamon tools לא עובד ולא מראה לי כוננים נוספים ככה שזו בעיה בחלונות ולא חומרה. אגב יש לי XP SP2 ר…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. אז ככה, היה לי מחשב נייד שהיה מותקן עליו Windows XP, והייתי צריך להחזיר אותו, אז גיביתי את כל הקבצים שלי, והחזרתי אותו. עכשיו העברתי את הקבצים למחשב נייד אחר שלי, גם בו מותקנת מ"ה Windows XP, אבל עכשיו משום מה, השמות של הקבצים בעלי השם העברי, מופיעים במקום בעברית ב"ג'יבריש", אבל התוכן עצמו של הקבצים עדיין מוצג בעברית. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה שהשמות של הקבצים יופיעו בעברית?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  22. אוקי. אז אתמול הגיע הכבל HDMI שהזמנתי מאיביי בדולר וקצת, חיברתי ל-HDMI במחשב נייד וחיברתי ל-HDMI (יש לי 2) בטלויזיה. נכנסתי להגדרות תצגוגה ועשיתי detect כדי שיזה לי "משהו" נוסף מלבד המסך של הלפטופ. הוא מצא לי שקר כלשהו שמחובר ב-HDMI אבל כשלחצתי הוא טען שאין אפשרות כזו ובקיצור, לא ראו כלום. ראוי לציין שאני בסה"כ יודע לעשות את הפרוצדורה הנ"ל, עשיתי אותה עשרות פעמים אך עם חיבור VGA בין המחשב (הנייח) לטלויזיה. פיספתי משהו? צריך משהו נוסף מלבד הכבל? האם זה אומר שהכבל לא תקין או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני פירמטתי את המחשב שלשום, ועכשיו שאני נכנס לכתבות עם תמונות, לפעמים אני לא רואה את התמונה אלא ריבוע לבן עם איקס אדום קטן בצד למעלה. גם ניסיתי להכנס לכספת וראיתי בראש בראש גם אותו דבר, ורשום שאם לא רואים את הסמל של הכספת אז צריך להוריד פלאש. הורדתי פלאש והתקנתי ושום דבר לא השתנה. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. בפורום תוכנה לא הצליחו לפתור את הבעיה שלי, ומשום שהציעו משהו שקשור לWIN (לבדוק איזשהו קובץ HOST).. חשבתי לשאול בפורום זה, אולי הבעיה היא דווקא במערכת הפעלה שכן זה בכל הדפדפנים. להלן תמונות לדוגמא של הבעיה בFF וגם בIE... אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע, בתודה מראש. דניאל.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעיה מוזרה מלפניי כמה ימים אני לא יכול לראותתמונות מסויימות כנראה לפי סוג הטכנולוגייה שלהם למשל העמוד פתיחה של הצאטים של תפוז מופיע לי כריבוע ריק עם איקס ותמונות בטכנולוגיית פייר בול גם כן אני אשמח לקבל הצעות לפיתרון כמו כן פירמתטי את המחשב היום וזה עדיין קיים

• 1 תגובה
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.