עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by messi,

כשהמחשב שלי כבוי לא לגמרי המחשב שלי עובד והמסך שחור ושאני לפעמים בא להדליק אותו אז המחשב עולה ולא מופיע כלום על המסך למה זה ככה? יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT למה זה ככה? העם יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by YinonOzery,

בחיים לא חשבתי שיהיה כל כך קשה לרכוש מערכת הפעלה מקורית.. כאילו יש מישהו שמעדיף שאני אשאר עם עותק לא חוקי. חיפשתי ב KSP ובאייבורי והקנייה של מערכת הפעלה רק ביחד עם מחשב חדש, שאר האתרים יקרים מידי או שמציעים לי גרסת שדרוג (שלא כל כך עוזר לי.. יש לי עותק מקורי רק של XP). יכולים לעזור לי? עדיפות ל Windows 7 Pro אך אם אראה שיקר מידי אתפשר על Home. מתכנן בעתיד לשדרג ל Windows 10.

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by XDude,

שלום, מה המצב? חבר שלי התקין XP על WIN98 ועכשיו לא מופיע לו תפריט של בחירה של מה לעלות את הXP או את ה98. אפשר לעלות את XP דרך הדוס? , אם כן אז איך? תודה!

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  4. שלום לכולם! ברצוני לדעת עם יש אפשרות כזאת להתקין ווינדוס 7 מקורי על שתי מחשבים? עם לא.. יש אפשרות להעיף / למחוק תווינדוס ממחשב ישן ולהתקין אותו על חדש? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, יש לי בעיה ברגע שאני רוצה לשדרג את הWINXP. אני נכנס לדיסק לוחץ על שידרוג שם את הקוד ואז המחשב מופעל מחדש והדיסק אמור לשדרג את המחשב. (אני עושה את זה כי נדפק לי משהו במחשב ואני לא מעוניין לפרמט). בקיצור לפני שהוא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה, מופיעה הודעה הזאת: "The file iaStor.sys could not be found. Press any key to continue". מה הבעיה? מה צריך לעשות? יכול להיות שהבעיה בדיסק? כי כבר ניסתי בעבר לעשות את השידרוג והופיעה לי את אותה הודעה. תודה לכולם (אני מקווה שהבנתם למה שהתכוונתי אם לא תשאלו) ושוב תודה! נ.ב: שכחתי לציין שהוא לא מגיע למסך הכחול שמראה את הזמן שנותר לשידורג ובלה בלה בלה. פשוט מגיע להודעה שרשמתי מעלה וכאשר לוחצים על איזה…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה במחשב (אם תוכלו לראות פתחתי דיון על הנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259753.new#new) אבל לא זה נושא הדיון הנ''ל. אני יודע איך לסדר זאת אבל זה יקרה רק אם אני אכנס לחשבון, אני יכול לראות את המסך עד טעינת הווינדוס ואז הוא מבקש סיסמה ומכאן אני לא רואה,בכדי לסדר את הבעיה אני צריך למחוק את הסיסמה (כי אין לי אפשרות להיכנס). יש דרך לאפס/למחוק אותה שאני לא במשתמש?, בתודה - MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  7. יש לי שתי משתמשים במחשב השני GUEST מתי שאני נמצא תחת GUEST אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מה אני צריך לעשות בשביל להתחבר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by maorp,

שלום יש לי XP איפה אני משנה את המשאבים של המערכת למשל במקרה שלי , אני חושד שלסי די רום אין גישה ישירה לזכרון ואני רוצה לשנות את זה תודה ועוד משהו היכן אני רואה את מהירות ה bus?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  9. קודם כל-סליחה אם הנושא לא שייך ולשאלה..בדקתי בביוס והWIN שלי (XP PRO SP1 באנגלית) עושה קודם כל : Firsr Boot-Removable Seconde Boot-CD-Rom Third Boot-Hd ה-WIמ עצמו עולה מ-HD כמובן..אבל כשמפרטים צריכים לעשות את זה מהדיסק..(אני עושה את זה לפחות) אז אני יכול לעשות ראשון מCDROM ושני HD ושלישי לבטל? מזה הכוונה REMOVEABLE בכלל? מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  10. מיקרוסופט עוד לא הספיקה להוציא DX 9.0L וכבר יוצאים כל מיני גרסאות "פרוצות" של DX10? במקרה מצאתי את הקובץ הנ"ל ברשת: http://depositfiles.com/en/files/894026 הקובץ לא נבדק על-ידי, ואין עליו הרבה מידע ברשת ולכן אני לא מומלץ להתקין את זה כלל, פתחתי את הנושא בכדי ליידע ולדון בו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by IlanF,

נעלמו לי 10 גיגה במחיצה E, בדקתי עם TREESIZE וגיליתי שהתיקיה found.000 מכילה את ה-10 גיגה האבודים שלי.. בסייר הקבצים אני לא רואה את התיקיה הזאת, אבל TREESIZE מראה שהיא קיימת.. מה זאת התיקיה הזאת ולמה היא תופסת לי 10 גיגה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. בחיפוש בפורום מצאתי את המדריך הבא: http://www.pcworld.com/article/248995/how_to_install_windows_7_without_the_disc.html רק מה שקצת "מדאיג" שהקישורים שם להורדת ISO לגרסאות השונות של Win7 לא נמצא על השרתים של מיקרוסופט או לפחות הדומיין מראה שכך. איך אפשר לדעת שמדובר בגרסאות אוטניטיות נטולות ג'אנק וספיי? אשמח לקישור רשמי מהאתר של מיקרוסופט ואז אהיה רגוע. תודה וחג שמח.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Acrios,

אז ככה : מאתמול הווינדוס פשוט לא עולה. אני מגיע למסך הפתיחה שלו (win 2000 pro ) ושם הוא פשוט שובק חיים. אני יכול להפעיל אותו ב - safe mode ( ללא networking, גם ככה הוא נתקע...(אגב אני מחובר לרשת של הטכניון אם זה משנה)) אבל שם כאשר אני מנסה להגיע ל- properties של הכוננים בכדי לנסות לבצע scandisk הוא פשוט נתקע...לא הצלחתי בשום אופן להפעיל את scandisk, אין לי עוד רעיונות חוץ מפורמט או repair של windows אולם אין לי את הדיסק של מערכת הההפעלה. כמו כן גם ניסיתי לבצע את המעבר ל -last good configuration אך גם לאחר זאת לא עלה הווינדוס. אני אובד עצות...אם למישהו יש רעיוון אז בבקשה... תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by gg00gg34,

האם ידוע אם ווינדוס 8 64 עוזר ,משפר ביצועים ל- SSD או RAID ??? האם יש יתרונות כלשהם מבחינת ביצועים או איכות תמונה עם WIN 8 ??? כל זה מול ווינדוס 7 64

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AmitDanan,

שלום לכולם חיפשתי תיקיה מסויימת ללא הצלחה, אני יודע שהתיקיה נימצאת בתיקיה של הווינדוס איפה שנימצאים קבצי ה minidump אים מישהו יכול לעזור לי תודה, עמית

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  16. זה לא בכל האתרים קופץ לי , אבל זה דיי מעצבן ... מישהו יודע מה הסיבה ? ניכנס לי לאתר הכל רגיל אבל זה כל פעם קופץ .

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  17. אני רוצה שכשאני לוחץ על לינק במסנג'ר או משהו כזה, יפתח לי maxthon ולא אקספלורר. (כל אחד והסטיות שלו... ) איך עושים את זה? הערה: הרצתי חיפוש, ולא מצאתי תשובה

18. שמעו אני כרגע משתמש בוינדוס XP, על כונן C אין לי הרבה מקום ב D פנוי אבל אם יש צורך אני ישיג ת 16 GB + האלו אבל השאלה שלי האם אני יכול להתקין 2 מערכות הפעלה, וכשאני מפעיל את המחשב הוא שואל אותי לאיזו מערכת הפעלה להכנס וכול' ? האם זה יאט את המחשב? כי בסה"כ אני לא רוצה ששניהם יפעלו בו זמנית או זה או זה. והאם זה שווה לי כי המחשב יחסית איטי גם ככה אבל בא לי תוינדוס 7 הזה אין אני חייב !!!! מה אתם אומרים ואם שווה לי אז איך עושים 2 וינדוסים והכל? תודה!

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  19. עושה logging off,saving ur setting קופץ מהר חלון כזה של end now ו cancel (כשתוכנה נתקעת בדרך כלל זה קורה) אבל אם אני משחק במשחק כבד ואחרי זה מרסט או מכבה תמחשב אז החלון עולה ליותר זמן וזה מה שהספקתי לקלוט שרשום בכותרת בערך שהוא סוגר את הישום -net broadcast eventviewerwindow ואחרי זה כמה מספרים כמו של תאריך למה זה קורה? לא היה לי את זה עד עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה לעדכן דרייברים של ATI לחדשים לעוד מישו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by LastForOne,

יש לי ויסטה באנגלית, כל ה"מחשב שלי" ו"לוח הבקרה" כתובים באנגלית.. Control Panel, My Computer וכו'.. כמובן שאפשר גם לקרוא בעברית אבל כאשר לדוגמא אני שומר מסמך NOTEPAD בעברית, כשאני פותח אותו שוב כל האותיות העבריות מתחלפות בסימני שאלה, לדוגמא אם אני שומר: "אבגדהוז - 123456" כשאני פותח שוב את הקובץ מתקבל: "??????? - 123456" מה אני אמור לעשות?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  21. המחשב שלי מחשב מותג Xps 8700 של דל. המחשב הגיע עם ווינדוס 8.1 מובנה. שידרגתי ל10 מקורי. ומאז המחשב עשה לא מעט ריסטרטים פתאומיים באמצע עבודה איתו ללא התראה מוקדמת. התקשרתי לתמיכה של דל, הרצנו בדיקת חומרה ששללה בעיה בחומרת המחשב. לאחר מכן ניסתי להוריד דרייברים דרך האתר שלהם בהנחיה טלפונית איתם אך זה נכשל. הנציג עשה שליטה מרחוק וניסה לסדר את זה בעצמו אך גם נכשל. לבסוף לאחר שעה וחצי של שיחה הוא אמר לי : "אין מה לעשות אני ישלח לך קישור של ווינדוס 8.1 עם דרייברים תואמים של דל ותישאר איתו. וינדוס 10 עושה בעיות ולא רק לך ובתקופה הקרובה תישאר .עם 8" זה ממש מרגיז אותי. למה אני לא יכול להנות מהווינדוס החדש והמעודכן ביותר ? למה אני צריך להישאר ב8 בגלל דרייברים לא תואמים וסירוב…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by david86,

אני יודע את הקוד של הכינסה לוינדוס ועכשייו אני רוצה למחוק אותו לגמרי שהוינדוס יכנס בלי קוד לאן אני ניכנס כדי למחוק? http://img189.imageshack.us/img189/4366/86073858.jpg

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by idan1836,

התקנתי וינדוס הום אדישן ועשיתי אקטיבציה ובקיצור הכל היה טוב ויפה עד שלפני כמה ימים הופיע לי שצריך לעשות אקטיבציה שוב. ההודעה הופיעה לי יום אחרי ההתקנה , אז ראיתי ששום דבר לא פותר את הבעיה אז הורדתי קראק מיוחד שמבטל את זה וניסיתי אותו והוא פעל טוב ואחרי כמה ימים הוא הודיע לי שנשארו לי 22 ימים לשימוש בוינדוס. מה אני יכול לעשות? ד.א. לא שיניתי שום חומרה ולא שיניתי אז הגדרות של הביוס .. אבל יכול להיות שהורדתי את הSP1 . אז זה בגלל זה?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by yarivot26,

קניתי כ. קשיח חדש והתקנתי עליו את המערכת הפעלה (כי הוא SATA והשאר IDE), הבעיה היא שהשם שלו הוא F, איך אני מעביר את השם שלו לC?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.