עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yakir8,

שלום התחלתי להתקין את WIN XP על מחשב ניד של טושיבה בכול מקרה בחלק שבו אתה מגדיר מחיצות הכול הלך כמו שצריך ואז בחרתי את המחיצה שעלה יהיה הWIN ואז בזמן האיתחול(אני חושב בפעם הראשונה שהפס צריך להתמלאות) המחשב ניתקע ב12% ואז הורדתי קצת את הגודל של מחיצת הWIN וזה גדל ל50% ואז שוב הורדתי וזה הגיעה עד 83% אבל כבר לא יכולתי להוריד זה היה כבר ממש מינימום.... למה זה ניתקע בשלב הזה ומה אפשר לעשות?\ תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. התקנתי Irfanview ועכשיו כל האייקונים של קבצי הJPG מגעילים. אפשר להחליף אותם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  3. שידרגתי את המחשב ומשום מה הווינדוס החליט להחליף לי את שמות הכוננים ...D: נהיה E ....F: נהיה G אין לי מושג למה אז ניכנסתי לשנות את זה , ו : (תמונה) מה עושים ?[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 13:47:19 תודה מצאתי את הבעיה ....הסרביס שהיה אחראי לזה היה מבוטל מ MSCONF נ.ב למה אין אפשרות של מחיקת הודעה ? [attachment deleted by admin]

4. Started by Yaron-Cohen,

??. ואם אין אז האם מתכננים מתישהו שיהיה?? אולי יש איזה פאץ לעברית משהו בסגנון??

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by HairyAss,

כמו שרשמתי בכותרת, המחשב עולה ממש לאט. לוקח בסביבות ה5 דקות מהרגע שהפעלתי את המחשב עד שמגיע לשולחן עבודה וזה עוד לפני שהוא התחיל להבין שאני אשכרה רוצה להשתמש במחשב. לוקח עוד כמה דקות עד שהוא מפעיל כל מידי דברים בסטארטאפ. יש פיתרון? מה גורם לזה?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  6. היי, ברשותי HD502HF של סמסונג ומערכת ההפעלה WIN7U, ולאחרונה, בעזרת HDTUNE, אני שם לב שהתהליך explorer.exe פשוט לוקח לי את כל מהירות הקריאה והכתיבה. כאשר יש את הבעיה ואתה מריץ BENCH ב-HDTUNE, המהירות הממוצעת היא 15 מגהבייט (שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק מתעסק בקבצים קבצים ששוקלים מעל 8 ג'יגה) כאשר אתה סוגר את התהליך, המהירות הממוצעת היא 99 מגה, תקין. למישהו מכם יש רעיון מה הבעיה ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, יש לי XP. כאשר אני מבצע כיבוי דרך START-->SHOT DOWN המחשב לא כבה אלה מבצע ריסטרט ועולה מחדש. מה הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

אז ככה, קניתי רכיב חומרה שאני ממש צריך, telerecorder כזה שמתחבר לUSB של המחשב ולקו טלפון, הוא לא עובד בויסטה, ולכן חשבתי להתקין במקביל מערכת קלת משקל נוספת בשביל המטרה הזאת בלבד. אפשרי להתקין אחת מהן מבלי להתקין מחדש VISTA ? תודה

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by curdi1,

תודה !

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by Danix60,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP, כל התיקיות שעל שולחן העבודה + תיקיות הSYSTEM הפכו להיות נסתרות.. גם אחרי פרמוט ושחזור זה נשאר ככה, יש אפשרות לתקן את זה ? ועוד משהו חלק מהקבצים הפכו להיות "קיצורי דרך" שהם לא באמת קיצורי דרך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zuq,

שלום, לאחר זמן מה של משחק במחשב ונה על הצג לא משתנה והדרך היחידה להחזיר את המחשב לשימוש היא ע"י ריסט ידני, הטמפרטורת סבירות , המעבד בעומס לא מגיע 45 מעלות, והמארז לא עובר את ה35. המחשב קופא רק בעת משחקים ולא בעבודה רגילה, אין לי כ.מסך נוסף כדי לבדוק אם הבעיה היא בו, הטמפרטורה שלו היא 45 במנוחה, לא יודע איך לבדוק אותה בעומס. באחת הפעמים שהמחשב קפא פתחתי את דלת המארז, הכל נראה תקין, המאוורים עבדו כמו שצריך. המחשב לא באובר קלוק. מפרט: בארטון 2500 soyo KT600 dragon + gfX 5900 איכס פי SP1 ספק+מארז compucase מה מקור הבעיה?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  12. Started by maxwell10,

עברתי באתר של Microsoft על ההבדלים בין שלושת המהדורות שיש ל win7 64bit בעברית. Home Premium, Professional ו Ultimate לכאורה נראה שהגרסה הבייתית מספיקה אבל זכור לי מ XP שהגרסה הבייתית לא הייתה שווה כלום ולכן אני שואל פה, ליתר ביטחון אם הגרסה הבייתית ב Win7 טובה מספיק למשתמש הבייתי או שיש בה יותר מידי בעיות ומגבלות שלא מפורטות באתר ומתחילות להעיק אחרי שמשתמשים בה? אם כן אשקיע עוד 300 ש"ח ואשדרג לגרסה טובה יותר. תודה עוד שאלה: מה ההבדל בין OEM לבין Retail?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by elyfox2000,

מה שונא ב windows gamer nvidia edition מ windows vista ultimate אני מאוד רוצה לדעת כי ראיתי שיצאו שתי גירסאות למערכת זו ATI ו NVIDIA מי שניסה את המערכת הזו או יודע הוא מוזמן לתת הסברים אני כעיקרון רוצה לדעת רק במה היא שונא מבחינת ביצועים ומהירות יותר טובים מ VISTA ULTIMATE אשמח לקבל תשובה בנושא.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  14. Started by tomererez,

טוב אז ככה - יש לי שני מחשבים בבית עם WINDOWS 7, אחד חדש ואחד שקנינו לפני 3 שנים. בקיצור הם רחוקים אחד מהשני וזה מעצבן כל פעם להעביר דברים דרך הדיסק און קי, אז ראיתי שיש כזה דבר קבוצה ביתית. בקיצור יצרתי אותה הכל טוב ויפה. ואז בדקתי- נכנסתי מהמחשב הישן למחשב החדש לקבצים שם יענו בקלות ובחלק והכל מהיר. שמחתי וזה ואז הלכתי למחשב החדש וניסיתי להכנס למחשב הישן, זה מזהה אותו ואז אני נכנס לתיקיות שיתוף ואז שאני לוחץ על כל תקיה (לדוגמא סרטי וידיאו) אז זה חושב שעה וזה נותן לי הודעת שגיאה. איך אני מסדר את זה??? יש לי איזה משהו שחוסם לי את הכניסה במחשב הישן?c

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  15. Started by Infection,

שלום, רציתי לדעת אם יצא שפה עברית למערכת הפעלה 7? וגם איך אני בודק אם המערכת תרוץ אצלי במחשב? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by J.allmighty,

hey ppl' any tweaks or something ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. רציתי לשאול אם כדי לבטל אותו במקרה שיש לי 1GB ראם ואני מעריך שהקריאה לזיכרון תהיה הרבה יותר מהירה מקריאה להארד דיסק אני צודק? האם כדי?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by oded6188,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא משהו כזה? בא לי לעשות את המחשב שחור :-)

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  19. http://tech.walla.co.il/?w=/4/2640089 גרסה מלאה? רק Service pack? אם זאת גרסה מלאה, הם עשו יופי של קופה עם השיווק של 8. "שדרוג" ב40 דולר, למערכת שתוך שנה תוחלף לאחר הפקת לקחים.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by THE-MASTER,

לפני שבוע התחילה להופיע לי הודעה מוזרה על המסך שאומרת שחסר לי איזה רכיב במחשב ואני צרריך להתקשר לאינטרנט כדי להשלים אותו התחברתי ההתקנה הסתיימה בהצלחה ואז פתאום שוב הופיעה לי ושוב הופיעה לי ועוד פעם......וזה התחיל להחשיד אותי(אמרתי אולי זה נמחק בגלל שאני מוחק ספיי וור ומה שאני מתקין כל פעם זה איזה ספיי וור). ואז פתאום לפני יומיים המחשב התחיל להתכבות לי בפתאומיות אני רואה אותו פתאום סוגר את כל התוכנות ומתכבה הסרתי וירוסים וספיי וור אך לשווא. ואז לפני שעה מכתיבת ההודעה המחשב נכבה לי והדלקתי אותו והוא בקושי עלה בשארית כוחותי הצלחתי להפעיל את TASK MANGER וראיתי שה-CPU על 100% ללא הפסקה סגרתי כמה תוכנות שנראו מוזרות והמחשב חזר למצב נורמלי (בערך) פתחתי את נורטון ולתדהמתי הוא ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם.. רצתית להתייעץ אחץכם איזה מערכת הפעלה לקנות לו.. vista /xp? אני ממש אבל ממש לא הולך להוציא 1000 שקל על המערכת הפעלה חשבתי משהו כמו 400-500 וגם זה רק כי עוזרים לי המפרט שלי הוא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1520 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤603 מארזים 1 Antec P150 quit case +430w 833 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 470 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 182 …

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

איך אני עושה את זה? Win 7 ultimate 64bit

23. אהלן. קניתי נייד חדש עם ויסטה home premium sp1 64 bit, ואני מתחיל לעבוד איתו, ונכנס איתו לאינטרנט ואז כעבור מס' דקות קופץ לי ריבוע לבן עם הודעת שגיאה- צירפתי תמונה. אחרי שאני לוחץ ok הריבוע הלבן נשאר. אחרי 10 דק' הריבוע הלבן שוב קופץ (למרות שהוא תמיד ברקע של המחשב) הוא קופץ פתאום שוב לקדמת המסך אבל בלי ההודעת שגיאה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מישהו עם בעיה כזאת. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה מוזר מאד כי זה קרה לי יום אחרי שקניתי אותו ולא התקנתי משהו מיוחד.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי חברים. יש לי מחשב חזק ואני מתגעגע ליונדוס 98 ורוצה סתם להתקיםן שיהיה. ואני יודע שאפשר במכונה וירטואלית,אבל אני מעדיף במחשב הרגיל שיהיו לי שני מערכות הפעלה.מה אתם אומרים?אשמח לעזרה המלצות וכדומה. תודה מראש לעוזרים נ.ב זה פשוט נוסטלגיה גדלתי על זה חח

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.