עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nency,

כאשר אני מניחה את הסמן על קובץ תמונה ואני לוחצת קליק ימני נפתח תפריט שאלתי איך אני מוסיפה פריטים לתפריט הזה ועוד שאלה איך אני מוסיפה את הACDSEE לשם ואיך אי מוסיפה אותו כברירת מחדל לפתיחת התמונות יש לי במחשב שתי גרסאות של ה-ACDSEE ואני מעוניינת בגרסה החדשה שתהיה ברירת מחדל בתחילה אכן החדשה היתה ברירת מחדל אך אני לא יודעת מה עשיתי והגרסה הישנה חזרה להיות ברירת מחדל וכאשר אני רוצה להשתמש בגרסה החדשה אני צריכה לפתוח בנפרד את התוכנה תודה ננסי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by KoM,

אם יש לי וינדוס 98 מותקן על הארדיסק אחד, ווינדוס 2000 על כונן שני אחר, ויש בינהם דיואל בוט. אם אני אוציא את הכונן עם הוינדוס 98, אני יצליח להעלות את ה-2000 על הכונן המשני האחר ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ilan4i,

אני לא יודע למה אבל svchost.exe לוקח בערך 60% ממשאבי המעבד שלי כל הזמן לא משנה איזה תוכנות אני מריץ, או אם אני מחובר לאינטרנט או משהו כזה. כאשר מסתכלים בtask manager רואים שיש כמה גראסות של הקובץ הזה שרצות. הגירסה שעושה בעיות שייכת לlocal service. ואינה לוקחת הרבה זיכרון כרגע 2MB אני לא יודע מה לעשות!!! המערכת שלי היא כזאת: win xp pro build 2600 pentium 4 2ghz 256 ddr radeon 8500 gigabyte לוח אם ga-8st gigabyte בבקשה עזרה. הדבר הזה הופך לי את המחשב ל 486.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי וינדוס 7 64 ביט אני מעונין לפצל כוננים איך אני יכול לעשות את זה? תוכלו להסביר לי בבקשה נ.ב יש לי וינדוס באנגלית תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ormat,

ואם אני קונה היום וינדוס 7 ואקס' 8 האם השדרוג ל 9בחינם?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gimdy,

לפתע פאתום הופיע לי היום מסך שלא מרשה לי להעלות את המחשב ובוא אומר שחסר הקובץ NTDLR מקריאה באינטרנט הבנתי שחסר לו כמה 2 קבצים בעיקר : ניסיתי להעלות את הrecovery consoloe אך כאשר הוא רושם לי pleadr press any key to boot.... הוא לא מגיב כשאני לוחץ וממשיך הלאה ורושם לי שחסר הקובץ הנ"ל. ניסיתי להעתיק את הקבצים המדוברים ntdlr ntdeject מדיסק של וינדוס ממחשב אחר והעברתי אותו לדיסק און קיי הגדרתי בביוס שיעלה דרך ZIP\USBZIP אך גם זה לא עזר מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by The Terminator,

עשיתי פורמט למחשב שלי... התקנתי חלונות אקס פי, ופתאום לחיץ ה-START מטושטש קצת, בעיקרון הוא אמור להיות חלק. זה לא רק לחיץ הסטרט, זה עוד כל מני דברים אחרים. מה שמפריע לי פה זה לא שהלחיץ הוא מטושטש, אלא שיש איזו יכולת ירודה של כרטיס המסך שלי שהוא GF2 GTS. יש לכם מושג איך מתקנים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב, ברצוני לשנות את שם המחיצה עליה מותקנת מערכת ההפעלה מ- E ל- C. כעת C מייצג אצלי Removable device. האם ישנה דרך פשוטה לעשות זאת ללא פירמוט? לחליפין, כיצד ניתן לשנות Path התקנה של תוכנות המותקנות אוטומטית (קרי במקום C:/program files ל- E:/program files?)?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by uducohen88,

שלום! אתמול רציתי לעשות קצת סדר במחשב ובטעות לחצתי על "דחוס דיסק" במקום "איחוי דיסק" ומאז המחשב לא מעלה את הווינדוס ומופיעה לי השגיאה הבאה: bootmgr is compressed press ctrl+alt+del to restart. כפי שכבר הבנתם לפי הטעות אני לא כזה גאון גדול במחשבים אז אשמח לפתרון פרטני לבעיה! אגב יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Avi952,

כל פעם שאני מנסה להריץ אותו אז עולה חלון: "explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר". מקווה שפרסמתי בפורום הנכון אם לא מנהלים להעביר. מקווה לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by UDD,

שלום, החלפתי מערכת הפעלה לXP לפני יומיים ומאז יש לי בעיות (בעיקר דרייברים) , בין היתר יש לי בעייה עם הפעלה של קבצי setup כאשר אני מנסה לפתוח קובץ כזה המחשב מראה שעון חול למספר שניות ואז מפסיק ולא אומר או עושה דבר... מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Tzion,

לעיתים די קרובות מופיע לי מסך כחול של וינדוס XP שאומר windows has detected problem and shut down to prevent damage (זה לא כתוב בדיוק ככה..) ויש לזה המשך.. בין השורות הראשונות כתוב שם בגדול DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ולמטה רשום שם של קובץ: usbport.sys זה מחשב חדש, ומי שזוכר השארתי פה הודעה דומה לפני כמה ימים אך המסכים המשיכו להופיע :-[ מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ProgGoblin,

שירות חדש (נראה לי) של מיקרוסופט בשם DreamSpark מאפשר לסטודנטים להוריד תוכנות של מיקרוסופט בחינם. בין השאר ניתן להוריד את מערכת ההפעלה Windows Server 2008 R2. אין לי שום נסיון אם מערכות הפעלה המיועדות לסרברים וגם אין לי צורך בהן. השאלה שלי היא האם Windows Server 2008 R2 מקבילה ל- Windows 7, כלומר, האם אני יוכל לשדרג למערכת הפעלה חדשה יותר בחינם. אני רוצה להתקין אותה על לפטופ שמשמש אותי בעיקר לתכנות אך גם לצפייה בוידיאו וקצת משחקים. בנוסף לכך אני מתכנן להתקין לינוקס במקביל, האם זו בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by MacGyver,

מה נשמע?? אני ממש מחפש המון זמן את הפונט הזה זה לא ממש אותיות אלא יותר קישקוש אז אם מישהוא יודע משהוא בנושא שיתן אינפורמציה..... והלינק המלא: http://www.moddershq.net/gallery.asp?galleryid=2 תודה לכל מי שחושב שצריך להעביר את הנושא הזה אני מתכנן מוד עם הפונט הזה אז בחיאת אל תעבירו... איתן עריכת המודר: לא שמים יותר מסימן שאלה אחד בכותרת.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אוקי. אז אתמול הגיע הכבל HDMI שהזמנתי מאיביי בדולר וקצת, חיברתי ל-HDMI במחשב נייד וחיברתי ל-HDMI (יש לי 2) בטלויזיה. נכנסתי להגדרות תצגוגה ועשיתי detect כדי שיזה לי "משהו" נוסף מלבד המסך של הלפטופ. הוא מצא לי שקר כלשהו שמחובר ב-HDMI אבל כשלחצתי הוא טען שאין אפשרות כזו ובקיצור, לא ראו כלום. ראוי לציין שאני בסה"כ יודע לעשות את הפרוצדורה הנ"ל, עשיתי אותה עשרות פעמים אך עם חיבור VGA בין המחשב (הנייח) לטלויזיה. פיספתי משהו? צריך משהו נוסף מלבד הכבל? האם זה אומר שהכבל לא תקין או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SilentDawn,

שלום, יש לי ג'ויסטיק Speed-link Black widow 6640 שעבד ללא בעיה עד לפני כמה ימים (לא יודע בדיוק מתי התחילה הבעיה) שמתי לב שמשחקים שדורשים את הג'ויסטיק פשוט עושים Crash כשמנסים להפעיל אותם. ניסיתי לנתק את הג'ויסטיק מה-USB, והמשחקים עבדו. ברגע שחיברתי אותו - קראש. הנחתי שהבעיה היא ב- HID.dll שזה קובץ ה-Dll שהתרסק. אבל נתקלתי בקשיים להחליף אותו (מסתבר שאין לי הרשאה למחוק את הקובץ) שמתי לב שאותה תקלה חוזרת גם כשאני מנסה ב-Control Panel ללחוץ על המאפיינים של הג'ויסטיק. מה שמוזר, שיש לי גם הגה של לוג'יטק מחובר ואותו אני מצליח לראות ולהכנס למאפיינים (מה שגורם לי לחשוב שהבעיה לא ב-dll). ניסיתי להתקין מחדש DirectX ועשיתי בדיקה של קובצי המערכת דרך ה-cmd, לא עזר כמובן שניסיתי …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dorman2,

במחשב שלי שני כוננים קשיחים: C ו D. ב- C יש לי מערכת הפעלה XP שקיבלתי עם המחשב. לימים הוספתי את כונן D ועליו התקנתי מערכת הפעלה נוספת - XP אני מעונין לפרמט את C ולכן עשיתי בדיקה מקדימה:וניתקתי את C וניסיתי להפעיל את המחשב. הוא הודיע שאין לו מערכת הפעלה. חיפשתי היכן נמצא הקובץ boot.ini ומצאתי אותו ב C עם שתי שורות המאפשרות להפעיל או את C או את D. [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect יצרתי קובץ חדש ב …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by pavel19,

תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המחשב של דוד שלי החליט לא לעלות יום אחד... הוא מראה לו את השגיאה הזאת: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \windows\system32\config\system you can atempt to repair this file by starting stup using the original setaup CD-ROM select 'r' at the first screen to start repair עשיתי מה שהוא רשם אבל זה לא עזר... יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. התקנתי ויסטה אולטימייט 32X (יכול ליהיות שב 64 אין את כל הבאלגן הזה..) התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד ! אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר ! התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא. התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא. התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור. התקנתי TMNT ויש לי ארטפיקים מטורפים ! TRACKMANIA לא עובדים, כולם ! התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה. התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה ! ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה ! אה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, יש לי כבר כמה ימים שגיאה שמופיעה כל כמה דק' (צירפתי תמונה) ואני לא יודע מה לעשות.. חוץ מזה היום שהדלקתי את המחשב נוספו לי מס' אייקונים (אחד אנטיוווירוס או משהו כזה,אנטי ספיוור וכו'...) בלי שאני זוכר שהוספתי אותם.. הם באו לבד חח.. איך אני מסדר את זה?? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ram277,

יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE עם WINDOWS VISTA HOME PREMIUM‬ ‬ שסיסמת הכניסה היתה בעיברית. כעת אני לא יכול ליכנס ל WINDOWS כי הוא לא מאפשר לי לשנות מאנגלית לעיברית. חלון ה LOGIN שונה מ XP אין בו אפשרות לשינוי שפה ע"י העכבר אלא רק ב ALT+SHIFT ופונקציה זו לא עובדת.( CAPS LOCK אינו לחוץ)‬

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. לא יודע מה קרה, פתאום הגלגלת של העכבר התחילה לשלוט בווליום של המערכת הפעלה כולה, לא חשוב איזה חלון אני נמצא כרגע, גם אם אני יורד למטה עם הגלגלת בדף אינטרנט הווליום מונמך. חיפשתי שעות בגוגל באנגלית ולא מצאתי פתרון נורמלי, אולי פה יש מישהו שיודע?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי ווינדוז 8 על כונן SSD ורציתי להתקין תוכנה שלא הצלחתי להתקין על 8. אז התקנתי ווינדוז 7 על כונן אחר שיש בו הרבה מידע שאני צריך ולכן גם לא פירמטתי. בכל מקרה, התוכנה גם לא עבדה על ווינדוז 7.. וניסיתי למחוק את ההתקנה של ווינדוז 7- מחקתי את כל התיקיות החדשות שנוצרו בכונן שהתקתי עליו, ובכל זאת בסטראט אפ, יש לי אופציה לבחור בין 7 ל8.. איך אני פותר את זה? איך אני מוחק כליל את ההתקנה של הOS? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים