עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלצת למשחקים כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה, ויסטה 64 תתמוך או שעדיף ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gabi21,

מישהו יודע במקרה אם יש דרך להתקין את הפרוטוקול SMB 2.0 במחשבי XP לפי מיקרוסופט אין אפשרות כזו אבל אולי מישהו מכיר דרך לבצע זאת בכל מקרה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אפשרי להפעיל משהו כזה על ווינדוס? מעבר מהיר בין שולחנות עבודה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mosheva,

שלום!!! שמתי לב שתקיית הTEMP שלי שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\moshe\Local Settings (winXP pro) גודלה 8גיגה מה עושים??? מותר למחוק ?? יש תוכנה שמוחקת??? עזרה :s05:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. איך אני הופך משתמש ב WIN ל ADMINISTRATOR? ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן כרגע יש לי על המחשב ווינדוס XP שעובד סבבה (רק היום התקנתי..) אני רוצה להתקין עליו ווינדוס 7 אבל הבעיה שאני לא מצליח להתקין את הווינדוס 7 רגיל.. כאילו דרך הביוס שעובר ריסטרט למחשב והכל הדיסק עובד מצויין כבר התקנתי איתו פעם.. אבל לא יודע למה זה לא מצליח לי.. רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך להתקין את הווינדוס 7 דרך המחשב כאילו שהמחשב פועל פשוט להכניס את הדיסק ואז ההתקנה פועלת אני פשוט יתקין גם ווינדוס 7 על המחשב ואז יהיה לי את 2 הווינדוסים ופשוט אני אמחוק את ה-XP.. אני לא רוצה XP פשוט רק עם XP אני מצליח לפרמט את המחשב לא יודע למה.. אני רוצה לדעת אם יש דרך לעבור לווינדוס 7 בלי הקטע של הביוס וכ'ו.. פשוט להתקין אותו (כמו תוכנה כזה) ואז אחרי שהוא מותקן למחוק את ה-XP…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן...... אני לפני שבועיים הורדתי קובץ התקנה של תוכנה ובזמן שזה הוריד או שהפעלתי את ההתקנה בטעות או שהספקתי את ההורדה באמצע...... קיצר הקובץ לא מוכן הלימחק גם בסייפ מוד............. לא הפריע לי אבל עכשיו זה מעצבן......... איך למחוק אותו?? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by patrik,

אני משתמש בווינדוס XP MCE (בגלל העיצוב) והשעון במשך היום מחזיר שעה אחת אחורה , זה קורה לי אפילו בווינדוס XP PRO. בעייה מוכרת? יש פתרון? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

אני צריך לינק לRELEASE CANDIDATE 2 של הDX9,מהר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום. אני רוצה לשנות את הרגישות של המקלדת שלי מכיוון כך שאני צריך ללחוץ די הרבה זמן כדי שהיא תתחיל לרשום איך אני עושה שברגע שאני אלחץ על מקש מסוים במקלדת אז ישר זה יתחיל לרשום?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by spirit,

שלוםלחברי הפורום התקנתי וינד7 ורציתי לדעת כשאני ממגער חלוןאיך לגרום לו שיישאר על סרגל הכלים לדוגמא-אם פתחתי 2 חלונות אינטרנט שמקביל וממזער אותם,שניהם מתמזגים לסמל שליד תפריט התחלה תודה,מקווה שהשאלה ברורה מספיק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^, ב-TASK MENEGER כתוב שיש שימוש ב-SWAP FILE ובהגדרות כתוב שאין, מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by roes,

שאלתי את זה בדיון הראשי אבל לא ענו... 1. כמה זיכרון יש לכם במחשב? 2. בכמה MB הוא משתמש אצלכם? 3. יש מצב שמחשב XP עם 2GB יפעיל יותר טוב משחק ממחשב ויסטה עם 2 GB י? (כי אז יהיה יותר זיכרון בשביל המשחק... : כי נניח הויסטה משתמש ב 1.5GB ואני מפעיל משחק כמו BF - שמשתמש ב 700MB + אז זה יתקע ויקרטע....כי המחשב יתצתרך יותר מ 2 GB י)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by abo,

אהלן יש לי HP PAVILION tx2510us כשאני מנסה להתקין מחדש על המחשב את ויסטה מDVD בהפעלה מחדש הוא רושם: press any key... ואז הוא כאילו מתחיל להעלות מהDVD ואז רושם שיש בעיה: file Boot\BCD\ בעייה : 0xc000000f לא ברור מה אני יכול לעשות עכשיו. יש הצעות איך מסדרים את זה?? בסופו של דבר אני צריך להתקין מחדש את הויסטה... תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי חברה קניתי מחשב חדש עם מפרט סוף הדרך מעבד CORE 2 QUAD Q9550 מארז ANTEC SONATA 3 קיצר הבנתם את הרעיון.. התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE RTM 64 BIT עושה לי מסכים כחולים בלי סוף! על שגיאות כמו IRQL? not less or equal system service error סתם ככה באמצע העבודה עם המחשב צירפתי כמה קבצי דאמפ שקיבלתי מקווה שאתם יודעים לעזור עם הנתונים האלו ממש תודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אחרי שפירמטתי(היה לי XP), ניסיתי להתקין ווינדואס98, הכנסתי את הדיסק, הרצתי דיסקט הפעלה... והוא אומר לי שכנראה שהמחיצה שלי(Parition) לא מוגדר... נכנסתי ל-FDISK, אך, כל אפשרות שאני בחרתי, המחשב היה נתקע... ולא מגיב לכלום... המליצו לי על - Parition Magic, הורדתי אותה, אך ההתקנה אומרת ככה Incompatible ver of RPC stub ... בבקשה עיזרו לי, אני נואש... ניסיתי כל דבר, כולל להתקין ווינדואוס XP שוב, וגם אפילו 95

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by m_g,

קניתי מחשב חדש עם ווינדאוס 7. לאחר חודשיים בערך לוח האם נשרף בגלל בעיית חשמל בשקעים שבקיר הוצאתי את הארד דיסק מהמחשב שנשרף וחיברתי את הארד דיסק למחשב חדש בעל מפרט טכני זהה. הבעיה שעכשיו אני מקבל הודעה שהווינדאוס לא חוקי. כנראה בגלל שהוא מזהה מספר מק שונה. מה ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, יש לי מחשב נייד עם ויסטה והמערכת הפעלה לא עולה. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להעלות דרך דיסק רגיל או דיסק און קי, וככה אני אוכל להיכנס לתיקיות שיש לי במחשב ולגבות אותן לפני פרמוט. האם יש איזה וינדוס אקס פי שמותקן ויכול לפעול ישירות מדיסק רגיל או דיסק און קי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Dorimani,

שלום לכולם, התקנתי היום מחדש את WINXP לאחר שפירמטתי אותו אתמול, ולמרבה הפליאה הוא לא קורא פונטים בעברית. כלומר, לכתוב בעברית אני יכול, וגם לראות עברית אני יכול, אבל אם למשל אני פותח מסמך ישן שנשמר לפני הפירמוט כקובץ TXT (למשל) אז כל העברית שלו נהיית ג'יבריש. כנ"ל לגבי תפריטים של תוכנות - למשל, כאשר אני מפעיל את אאוטלוק (בעברית) אז כל התפריטים מופיעים בג'יבריש. מה עושים? תודה מראש. נ.ב מצורפת תמונה להמחשת התופעה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכל קוראי הפורום. אני מחזיק ברשותי מערכת הפעלה WIN7 RC שכאמור תפסיק לפעול בקרוב. אם ארצה להתקין מערכת חוקית מגרסת HOME PREMIUM האם אצטרך לפרמט את כל מערכת ההפעלה או שאפשר להתקין את ה - Home על הRC(שהיא כאמור גרסת ULTIMATE) בלי לאבד את התוכן בהארדיסק? תודה למשיבים, אלון!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itaic,

שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש, ובעת התקנת הווידנוס הגדרתי מחיצה של 50GB שעליה יותקן הווינדוס. כנראה שלא הגדרתי את כל השטח הנותר כעוד מחיצה ועכשיו אני רואה בווינדוס רק את ה 50GB ולא את כל שאר הכונן (500GB) האם יש דרך להוסיף את שאר הכונן באמצעות משהו בווידנוס/תוכנה אחרת או שאני צריך להתקין הכל מהתחלה? בברכה איתי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ksesa1,

התקנתי ווינדוס אקס פי פרו אס פי 2 ועשיתי עדכון כזה שאני יוכל להוריד את העדכונים של מיקרוסופט עכשיו הורדתי ואז הוא גילה שהווינדוס שלי לא חוקי ומופיע לי למטה שהוא לא חוקי קופץ לי ושאני מכבה את המחשב וגם שאני מדליק הוא מפעיל לי את האתר שלהם ומראה לי איך לארגן לי אחד חוקי ומשגע אותי אומר לי שנפלתי קורבן לעותק מזוייף ושטויות כאלה קצת עזרה לא תזיק תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by alons126,

שלום לכולם ושבת שלום אני הולך לקבל דיסק שידרוג של W7 בקרוב ורציתי לשאול: 1) אם קורה שגיאה בשידרוג איך אני יכול לשחזר את ויסטה? (אין לי דיסק של ויסט לא קיבלתי עם הלפטופ שלי) 2) אני יכול לקחת ממישהו דיסק התקנה של 7 ולשים בוא את הסריאל של הדיסק שידרוג. זה יפעל לדעתכם?? תודה לעונים ושבת שלום

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. צהריים טובים צריכה את עזרתכם אם אפשר.. יש ברשותי CD של HIRENS 9.7 משם אני מעלה את תוכנת GHOST לשיחזור מגיבוי . קובץ האימג' של הגיבוי נמצא בדיסק קשיח חיצוני המתחבר USB למחשב . כרגע אני מבצעת את הגיבוי בצורה של עלייה מהדיסק של HIRENS ואז מפנה בגוסט עצמו לאימג' שנמצא בדיסק הקשיח החיצוני . יש אפשרות שתוכנת הGHOST או כל דיסק הHIRENS יהיו בדיסק הקשיח החיצוני ומשם אני אעשה את הBOOT למחשב (הלוח תומך בBOOT מהתקן USB) כולל קובץ האימג' של הדיסק . כך זה יחסוך שימוש בCD של התוכנה . אם אפשרי..תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים