עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לי טאבלט עם וינדוס 8 (אריחים). כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנה הוא רושם לי שלאפליקציה זו אין אפשרות לפעול במחשב זה ושכדי למצוא אפליקציות עבור מחשב זה פתח את חנות וינדוס. איך אפשר לעקוף את הבעייה הזו? תודה מראש מאיר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, יש לי כבר כמה ימים שגיאה שמופיעה כל כמה דק' (צירפתי תמונה) ואני לא יודע מה לעשות.. חוץ מזה היום שהדלקתי את המחשב נוספו לי מס' אייקונים (אחד אנטיוווירוס או משהו כזה,אנטי ספיוור וכו'...) בלי שאני זוכר שהוספתי אותם.. הם באו לבד חח.. איך אני מסדר את זה?? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tatush3,

בעיה אם explorer.exe שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום בדקתי אם SPYWARE DOCTOR וזה לא עזר כלום עשיתי sfc /scannow ולא עזר כלום יש לי WINDOWS XP PRO מעבד Q-8300 זכרון 3GB בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לי יש בעיה עם PREY בויסטה... כשאני מפעיל אותו יש מסך שחור, אחרי כמה שניות הוא קורס לדסקטופ ואז בצד עולה מסך כחול קטן כזה... התקנתי פאטצ' 1.3 וזה עדיין לא עזר... אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. בכל זאת PREY זה לא משחק כזה ישן! http://img388.imageshack.us/img388/3990/preyprobmm9.jpg *תמונה של הבעיה. תודה לעוזרים מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by galedri,

ניכנסתי ל-windows updates ושמה התקנתי את העברית לאחר ההתקנה המחשב עשה לי ריסט התקין לי את ה-updates והויסטה לא הפכה לי לעברית ..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by חצרוני,

שבוע טוב אבקש את עזרתכם בהתקנת חלונות 8 על מחשב חדש. אציין, כי יש לי 2 כוננים: SSD ומגנטי רגיל. כמובן, אני מעוניין להתקין בכונן SSD. הלוח אם הוא ג'יגה בייט H77D3H ובכן, כאשר אני מגיע לשלב של בחירת כונן להתקנה: היכן ברצונך להתקין את WINDOWS ? מופיעות לי 3 אפשרויות: 1. כונן 0 מחיצה 1 : שמור ע"י המערכת. סוג : מערכת. 2. כונן 0 מחיצה 2: סוג : ראשי. 3. כונן 1 מחיצה 1: בכל הכוננים, המערכת מתריעה: "לא ניתן להתקין כי הדיסק הנבחר כולל מחיצות מסוג MBR. במערכות EFI, ניתן להתקין את WINDOWS בדיסקים מסוג GPT בלבד". כאמור, אבקש את עזרתכם המפורטת בהתקנה. תודה מראש חצרוני

7. ניסיתי לאחרונה להשתמש ב"כלי ניהול" וגיליתי שהספריה ב-לוח הבקרה פשוט ריקה. איך משיבים את המצב לקדמותו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by GALITT2000,

ערב טוב. קיבלתי את המחשב הניד שהזמנתי עם WINDOWS 8 מובנה. אני רוצה להוסיף לו את ה Windows Media Center. הבנתי שאני צריכה להוסיף את זה ב"הוספת תכונות ל WINDOWS 8". הבעיה היא שהוא מבקש ממני להכניס קוד מוצר ואני לא יודעת מה הוא רוצה, מאיפה יש לי? הייתי אמורה לקבל את זה עם המחשב? אם לא, מאיפה אני יכולה להשיג? תודה. http://up380.siz.co.il/up2/kzmmz1tjmlzz.png' alt='kzmmz1tjmlzz.png'>

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Old Cat,

מערכת XP PRO SP2 עם IE6 ועם כמעט כל העידכונים כולל האופציונאליים למעט התקנת NET. קובץ SWP מוגדר בגודל קבוע ונמצא בכונן פיזי אחר מזה של מחיצת הסיסטם/BOOT. מציין זאת למרות שספק גדול אם יש לזה קשר בכלל. צריך להפעיל תוכנה דוסית שהעברית בה במקור, אין לה תחליף מתאים (הצעה לתוכנה חדשה יותר לא מעשית ולא רלוונטית כרגע). התוכנה משנת 2001 עם תוספות ושינויים מ 2003-2004 ומותאמת לעבודה ב WIN2K וב XP ועבדה טוב. עבדה היטב עד לא מזמן, כולל תמיכה בעברית בחלון דוסי. לא בוצעו בה כל שינויי הגדרות ודרך הגישה שלה לזכרון אינו בשליטת המשתמש. לאחרונה בעת ההפעלה מופיעה בחלון הדוסי הודעת שגיאה DPMI error (4002): memory manager does not support DPMI אין לי אפשרות לדעת בדיוק מתי התחילה התו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by pc4u,

שלום התקנתי קשיח חדש בצעתי FDISK עליה מדיסקט הצלה פרמוט +S מנסה להתקין מכונן תקליטורים לאחר שוידיתי שבכונן WIN98SE אך לא רוצה לקבל את SETUP גם לאחר ניסיון מתוך דירקטורי ENA מה יכול ליהיות השיבוש ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mindblast,

אני משתמש ב WIN 7. המערכת לא מזהה את המצלמה שלי כאשר אני מחבר אותה דרך ה USB. לאחר החיבור לא קורה שום דבר. לעומת זאת את הפלאפון היא כן מזהה. חשוב לציין שבמחשב השני שלי (WIN XP) המערכת כן מזהה את המצלמה. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. טוב אז יש לי מסך CRT של LG דגם: FLATRONez T710SH והקצב רענון אצלי הוא 60! ובCRT 60 זה לא משהו... המסך מסוגל להגיע לקצב של 85 אבל כשאני עושה את זה יש לי הודעת שגיאה. עכשיו חיפשתי למה ההודעה ושמתי לב שהווינדוס בכלל לא זיהה את המסך שלי, הוא זיהה דגם ישן יותר שלא תומך בקצב רענון גבוה יותר. אני חייב דרייבר למסך ואני לא מוצא בשום מקום בגוגל. אפשר עזרה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Y-T-M,

אין לי מושג איך זה קרה האח הקטן שלי כנראה עשה משהו ונעל לי סרגל שורת המשימות תמונה: חייב עזרה דחוף! זה משגע!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ווינדוס 7 בכולם. בהתחלה הגדרתי שיתוף בין כולם וזה שיתף בסדר אבל כל המדריכים שקראתי הסבירו על שיתוף מלא לכולם EVERYONE. לא הצלחתי להגדיר הרשאות לפי מחשב(לדוגמא: שמחשב מרוחק יוכל רק לקרוא מתקייה מסוימת). כשהחלפתי שם לקבוצת העבודה במחשב הראשי ואפילו קבעתי ססמא לשיתוף , עדיין שאר המחשבים קבלו גישה למחשב למרות שהם לא בקבוצת העבודה. מה הבעיה? ואיך פותרים תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם יש גרסה של וינדואז סרבר בעברית? מה הגרסה הכי ממולצת? ]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ואם כן איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני בקורב יפרמט את המחשב איזה מערכת קבצים להתקין? כרגע מותקנת FAT32 אם יהיה עדיף להתקין NTFS אז איך מוחקים מערכת קבצים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Moty_p,

אני מרגיש כאילו זה חלונות 3.11 זה גם אשכרה נראה כמוהו עם כל האריחים שלהם 8.1 עלק אפילו שם אין לזה מרוב שזה בדיחה רעה

19. Started by roma,

שלום רב! יש לי בעיה ממש מציקה! כל פעם שאני לוחץ על ALT+CTRL+DEL כדי להכנס לTASK MANAGER אז הוא נדלק ואחרי שניה או שתיים מתכבה, לא משנה מה אני אעשה. הסימן של הTM עדיין נשאר בשורת המשימות(איפה שהשעון), אבל כשאני מעביר את העכבר עליו הוא נעלם. תודה מראש! מקווה שהבעיה תיפתר איכשהו... :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by pakariel,

יש לי WIN7 ובכל פעם שאני מאתחל את המחשב כלומר שהמערכת הפעלה עולה מחדש המחשב יוצר פרופיל WIN7 חדש מישהו יודע למה? מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. ביום שישי הקרוב תשיק מיקרוסופט את Windows 8. גרסא זו אינה עוד שלב באבולוציה של מערכת ההפעלה הזו, אלא מהלך שיכול לקבוע את עתידה של החברה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2382

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין ליצור USB שיהיה עליו גם התקנה של מערכת הפעלה (win xp או כל מערכת הפעלה אחרת), וגם hirens cd. יש לי דיסק התקנה של ווינדוז XP, וגם hirens cd שמותקן על ה USB (ועובד). איך אני יכול לשלב בין שניהם? פשוט יש לי נט בוק, ואין בו כונן CD, ואני מעוניין לפרמט אותו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mama,

איך שולפים את מספר הרשיון של WINDOWS 95 שאינו עולה אפילו בSAFEMODE

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי לכולם, התקנתי ווינדוס 8 pro 64 bit. ההתקנה הלכה מצוין והתקנתי את כל הדריברים. התקנתי לראשונה המון עדכונים מווינדוס update והמחשב התקין אותם ועשה 2 איתחולים וכאשר עלה המסך נהיה שחור. כאשר לוחצים על ctrl,alt,del רואים את התפריט של מנהל המשימות וגם את הסמן של העכבר רואים כרגיל חוץ מהמסך של שולחן העבודה הרגיל. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.