Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ענקית הטכנולוגיה תערוך מסיבת עיתונאים ב-3 באוקטובר, בה היא עתידה להדגים לנו את הגישה שלה אל אחד מהטרנדים החמים ביותר בשוק - במסגרת חלונות 10, כמובן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מערכת ההפעלה Windows XP Pro מותכנת יחד עם שרת האינטרנט IIS 5.1 הובכן היום התקנתי את ה Microsoft .NET FrameWorks ומאז בכל פעם שאני נכנס למחשב אני מקבל את מסך ה WELCOME של Windows תוך המתנה לכך שהבחר כביכול בשם המשתמש/חשבון שאני רוצה ליכנס עימו ל Windows . עכשיו העיניין שיש לי רק חשבון אחד ואני מעוניין לחזור למצב הוקדם בו לא ההיתי זקוק בכלל לבחור פשוט הוא היה נכנס אוטומטית עם ש המשתמש שלי. אז שאלתי אליכם הוא כיצד אני משיב את הכניסה האוטומטית ללא הצורך בבחירת המשתמש? אודה לעזרתכם, חגי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, הורדתי את ה BUILD 7100 של ה7 ואני לא מצליח לצפות בקבצי MKV למישהו יש רעיונות מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות של חלוקה למחיצות לפני ההתקנה ב-WINDOWS XP
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אח שלי סגר יוזר אחד על ידי סיסמה. האם יש דרך לגלות את הסיסמה של היוזר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו נתקל בתופעה כזאת. במחשב של חבר שלי פיתאום אחרי הדלקת מחשב נהיה בעיה של Windows explorer.exe. מערכת הפעלה - Windows 7 כאשר הווינדוווס עולה ישר קופץ חלון עם תיקון שגעיות אוטומטי ומחפש מחפש, אחרי דקה קופץ עוד חלון של שגעיה וכותב שלא מוצא איזה קובץ ב- explorer ושוב נכנס ללולאה ומתחיל שוב לעבוד תיקון שגיעות אוטומטי וככה אין סוף. אי אפשר ללחוץ על שום דבר אחר הכל קורה מהר מאוד. כשסוגרים זה קופץ שוב. נכנסתי למצב safe mode היה בסדר, הרצתי את AVG אנטיוורוס, לא נראה לי שמצא משהו, הרצתי Spyboot search and destroy זה מצא רק cookies מחקתי אותם גם. כשהעלתי ווינדוס במצב רגיל הכל ממשיך עם השגיעה הזאת. העלתי מחשב מהמצב התקין האחרון - לא עוזר. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום אנשים ;D קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת הפעלה להתקין עליו???? האם להתקין את ה2000 או הXP Pro sp2 ??? ??? אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשים משהו משלי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כותב בrun msconfig והוא אומר לי שאין דבר כזה! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי מסנג'ר כל האפליקציות הקשורות אליו עולים - דואר ,אלבום תמונות וכו' רק התוכנה עצמה מתחילה לעלות ונעלמת. כמו כן מצלמת האינטרנט. יש על האייקון של המסנג'ר מגן עם ריבועים צהובים וכחולים - אם זה יעזור מצ"ב קבצים עזרו לי בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחותי יש לה מדבקה רישיון מקורי, ומותקן חלונות 10 פרו,שפה עברית. יש לה מחשב נייח בבית. עכשיו לא נידלק מחשב. הבעיה מקור זה הלוח אם ASUS H310M-A R2.0 לא נידלק. ולא תקין. בלוח אם יש לה אחריות. החליפו לה לוח אם חדש אותו דבר דגם. היא הדליקה מחשב ועלה חלונות 10. והכל עובד פיקס. אבל הרישיון לא נותן לי לעבור רישום של חלונות 10. בגלל שהחליפו לה לוח אם חדש אותו דגם. ולא מופיע לי לעשות רישום טלפון רישיון. אני רוצה לעשות טלפון רישום רישיון חלונות 10. בדקתי בחיפוש גוגל ומצאתי פקודה slui.exe נסיתי בדוס פקודה CMD ולחצתי "הפעל כמנהל"..ורשמתי פקודה "slui.exe 4"..ושום דבר לא ניפתח חלון רישום טלפון. וגם נסיתי בחלונות 10 ורשמתי פקודה slui 4. ושום דבר לא ניפתח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי דיסק של ווינדוס 7 64 ביט שאני רוצה לפרמט ולהתקין על המחשב שלי (כרגע אני על 32 ביט..) עד היום שהייתי מפרמט זה היה ככה: מכניס את הדיסק עושה ריסט למחשב ובמסך ההתחלתי זה הייתי לוחץ על F12 זה היה פותח לי הודעה כזאת שבה אני בוחר "Onboard or USB CD-ROM Drive" ואז זה חושב טיפה (אומר לי ללחוץ על מקש כלשהו) ואז זה מריץ לי כזה את הקבצים של הווינדוס ומפעיל את ההתקנה.. עכשיו שאני מנסה לפרמט אני עושה את אותו הדבר בדיוק רק אחרי שיש את הקטע של ללחוץ על מקש כלשהו זה מריץ כזה את הקבצים של הווינדוס ואז זה לא עושה כלום פתאום סתם משום מקום עושה לי ריסט למחשב הדיסק של הווינדוס בסדר עכשיו שהמחשב עולה אני מכניס וזה כן מזהה את הדיסק כקובץ התקנה של הווינדוס וגם ניסיתי דיסקים אחרים (ויסט…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמא של המשתמש... זה לא ה administertor אני מחובר עכשיו אליו... אני לא זוכר את הסיסמא אליו... הייתי בערך שבועיים לא בבית ... ולא עשיתי ריסט ולא כלום עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא ... ואם אני יעשה ריסט אני סתם יצטרך לעבוד עם תוכנות אחרות... אני על וינדוס xp pro תודה לכל העוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגדול השאלה שלי היא כזאות אם אני רוצה להפעיל את חישת האחסון של WINDOWS אבל אני מפחד שזה ישפיע לא טוב על אפליקצויות שמירות של מחשקים מסמכים וכו" בעיקר כאלה שאני פחות משתמש (עכשיו אני יודע שאתם הולכים להגיד שזה לא אמור להשפיע ) אבל בכל זאת אני שואל כי זה לא פועל כבררת מיחדל אז אולי יש לזה סיבה אחרת זה אוטומט היה מוחק קבצים זמנים וכו" תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בתחילת שבוע הבא מחשב חדש, רציתי לדעת איזה גרסא של מערכת ההפעלה החדשה כדאי לי להתקין, 64/32 ביט ומה ההשלכות של כל בחירה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טאבלט VIEWSONIC VIEWPAD10 שבא עם WIN7 מותקן אבל הוא משאיר רק 2G פנויים ב-SSD הפיצפון. חשבתי לנקוט באחת הדרכים הבאות: 1. לנסות לצמצם את נפח ההתקנה אבל הבנתי שזה די אבוד מראש וכל עדכון מ"ה או התקנה של תוכנות מנפחות אותה ללא פרופורציה. 2. להתקין WIN7 נקי וקל ככל האפשר אבל החשש שלי שחלק מהפיצ'רים היחודיים של הטאבלט (מגע/כפתורים/WIFI למשל) לא יעבדו. יש כמה דרייברים באתר של VIEWSONIC אבל לא נראה שהם מכסים הכל... WIN7 תומכת בהם "מהקופסה"? לא נשמע סביר. 3. להתקין WIN8-RC בתיקווה שהיא תהיה קומפקטית יותר ותתמוך במה שנדרש. אשמח לחוות דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה גירסה של וינדוס 7 כדאי להתקין ? יש לי מחשב core i3 עם 4 ג'יגה זיכרון 32/64 ביט ? אולטימט או פרו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה, פתאום הגלגלת של העכבר התחילה לשלוט בווליום של המערכת הפעלה כולה, לא חשוב איזה חלון אני נמצא כרגע, גם אם אני יורד למטה עם הגלגלת בדף אינטרנט הווליום מונמך. חיפשתי שעות בגוגל באנגלית ולא מצאתי פתרון נורמלי, אולי פה יש מישהו שיודע?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הידע שלי המחשבים הוא די גדול, אבל עד עכשיו לא יצא לי להתקין ווינדוס כלשהו. בגלל בעיה במחשב אני מפרמט את הדיסק ומתקין מחדש XP. גיביתי כל מה שאני צריך, וראיתי את הכתבה הזאת שמסבירה מצויין איך להתקין את המערכת. אבל איך מסדרים את כל ההגדרות, הדרייברים? אם אתם יכולים לעשות לי סדר בראש, ולרשום מה צריך לעשות לאחר התקנת הווינדוס לפי הסדר המומלץ זה יהיה נהדר לפי ההגיון: שפות חיבור לאינטרנט הורדת דרייברים והתקנתם (אילו דרייברים? כ. מסך, כ.קול, DX, האם צריך גם ללוח אם?) התקנת תוכנות / משחקים וכו' מה עם SP? האם SP3 בטוחה או שכדאי להשאר עם 2? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מהו הקובץ הנ"ל מה השימוש שלו או תפקידיו? תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות: שלום, 1.אין לי פלופי אבל המחשב מזהה אחד... במחשב שלי אין פלופי ואני גם לא רוצה אבל הWIN מזהה שכן יש לי, איך זה יכול להיות ואיך אני מעיף את הפלופי הזה? נכנסתי לDEVICE MANAGER ועשיתי שם הסרה על הפלופי... הבעיה שעם הריסטרט הראשון הפלופי חוזר ושוב מופיע ומציק לי. איך אני יכול להעיף אותו תמידית ? רציתי לציין גם שיש לחבר שלי בדיוק אותו מחשב בלי פלופי, ואצלו אין שום בעיה כזאת... בכלל, אף פעם גם המחשב לא זיהה שיש לו פלופי או משהו דומה ככה שלא היה צריך להתעסק עם זה. אז איך אני מעיף את הפלופי הזה תמידית ? 2. פירמוט דיסקים קשיחים מלבד-C והגדרתם... קראתי את כל הדיונים שהיו על זה אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית... איזה ALLOCATION UNIT SIZE אני צריך לה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את השימוש בווידוס לשלושים יום? פעם ראיתי את זה אבל בזמנו היה יל חוקי כיום לאחוקי ואתמול עשו לי פרמוט ווינדוס חוקי אבל הוא רושם לי יש לך 30 יום להשתמש בווינדוס. יש אפשרות לבטל את ה30 יום. עם כם אני מאוד אודה על תגובה תודה )
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין למה המערכת הפעלה לוקח 3-4 דקןת כדי להגיע לWINDOWS [ ויסטה] ניסתי לעדכן את ה DRIVERS ב VMWARE לוקח לWINDOWS לעלות אחרי פחות מדקה תודה על כל עזרה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-