עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pc4u,

שלום התקנתי קשיח חדש בצעתי FDISK עליה מדיסקט הצלה פרמוט +S מנסה להתקין מכונן תקליטורים לאחר שוידיתי שבכונן WIN98SE אך לא רוצה לקבל את SETUP גם לאחר ניסיון מתוך דירקטורי ENA מה יכול ליהיות השיבוש ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by juve12,

אני מפעיל את הדפדפן אקפלורר 6 ואיך שהוא עולה קופצים מלא חלונות ממלים את כול הTASKBAR האם זהו וירוס או שיש לזה פיתרון תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by slim_shady,

היום אני וחבר שלי מתווכחים על משהו והזכרתי את הטכנולוגיה הזאת, עכשיו אני לא יודע ממש במה מדובר חוץ מזה שעליה מבוסס וינדוס 2000 וה-XP. תודה מראש ובבקשה אל תפנו אותי לאתרים אני רוצה הסבר שאני יבין ולא משהו כמו אנציקלופדיה ואפשר לחפש בגוגל, ובבקשה אם כבר אז כבר בעברית. slim_shady

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by alons126,

שלום לכולם ושבת שלום אני הולך לקבל דיסק שידרוג של W7 בקרוב ורציתי לשאול: 1) אם קורה שגיאה בשידרוג איך אני יכול לשחזר את ויסטה? (אין לי דיסק של ויסט לא קיבלתי עם הלפטופ שלי) 2) אני יכול לקחת ממישהו דיסק התקנה של 7 ולשים בוא את הסריאל של הדיסק שידרוג. זה יפעל לדעתכם?? תודה לעונים ושבת שלום

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ortub,

היה לי ווינדוס 7 יחסית לתקופה ארוכה ולא היו לי בעיות תקשורת כלל. לאחר שהחלפתי מודם כדי לעבור לרשת NGN עם מהירות 10 מגה יש לי ים בעיות התחברות. אין את הבעיות האלה במחשבים האחרים רק אצלי על המחשב. ווינדוס 7 מערבב בין 2 רשתות אין לי מושג אילו אחת ציבורית אחת ביתית מה שקורה שבדר"כ אחרי כיבוי והפעלה של המחשב מופיעות לי 2 רשתות במקום אחת ועליי להתנתק ולהתחבר. בנוסף לבעיה הזאת לפעמים יש לי התנתקויות פתאומיות מהרשת ללא כל סיבה וגם אז עליי להתנתק ולהתחבר. בעיקרון אין לי בעיה להתנתק ולהתחבר כל פעם אבל בלילה שאני משאיר הורדות פתוחות זה לא משהו שאפשר לעשות וזה מציק לקום בבוקר ולגלות שהאינטרנט שוב התנתק מעצמו. מישהו יודע איך לטפל בבעיה ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tempw,

יש לי בעיה במחשב עם תוכנת האקספלורר והפיירפוקס במחשב (windows xp sp2) החל מהבוקר, בטעות הותקנה תוכנית בשם surf robot אך הסרתי אותה עם התקנה/ הסרה. סריקה עם ad awere ותוכנת HijackThis , לא העלו דבר. המפליא הוא שתוכנות כמו אימיול ו ICQ עובדות ללא כל הפרעה. מ אני יכול לעשות כדי לגרום לאקספלורר והפיירפוקס לשוב ולעבוד?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מה אוכל לעשות ? זה כבר קרה לי פעם ונאלצתי לעשות התקנה חדשה . יש לי את הסריאל הנוכי שבו השתמשתי לוינדוס ובלת ברירה חיפשתי סריאלים באינטרנט אולי הם יעבדו . הוינדוס שמותקן לי כרגע הוא כבר עם ACTIVISION ולצורך העניין Windows vista[TM] ultimate 64Bit Build 6000 לצורך העניין קוד השגיאה הוא : 0xc004f033 מה אוכל לעשות בנידון ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, יש לי טאבלט עם וינדוס 8 (אריחים). כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנה הוא רושם לי שלאפליקציה זו אין אפשרות לפעול במחשב זה ושכדי למצוא אפליקציות עבור מחשב זה פתח את חנות וינדוס. איך אפשר לעקוף את הבעייה הזו? תודה מראש מאיר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 23:26:18, on 02/06/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\Program Files\SiteAdvisor\6261\SAService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svcprs32.exe C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe C:\Program Files\Analog Devices\…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^, ב-TASK MENEGER כתוב שיש שימוש ב-SWAP FILE ובהגדרות כתוב שאין, מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by jacko_il,

שלום לכולם, שמתי לב שפונקצית ה PRINT SCREEN בויסטה עובדת רק לגבי שולחן העבודה ולא עובדת כאשר נמצאים במשחק (בניגוד ל XP). מאחר ומאד חשוב לי לשמור צילומי מסך ממשחקים הייתי שמח לדעת אם יש דרך לעשות את זה .. עשיתי על זה חיפוש בגוגל איזה שעה ולא מצאתי כלום לגבי זה. הדבר הקרוב היחיד שמצאתי זה הסברים על כלי ה SNIPPING שיש בויסטה, אבל זה שוב לא רלוונטי לצילום מסך ממשחק.. תודה לעוזרים, שחר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sherlock1212,

מה זה קבצי החלפה(pf) והאם זה צריך להיות ככה: (1.85GB http://img400.imageshack.us/img400/2988/150015001488151315014ca.png והאם הicq צריך להעלות כל כך הרבה? (לפני שהפעלתי את הicq זה היה על איזה 300 מגה)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by TheReaper,

צריך אנשים שיודעים להשתמש עם FRAPS+כרטיס מסך תומך DX10+משחק כמובן DX10 נכנסתי לאתר של fallingleaf וגיליתי שיצאו מספר preview ורציתי לראות את זה באמת עובד ומה ההשפעה על הביצועים אבל בגלל שאין לי כרטיס DX10 אני מחפש מישהו שמוכן לעשות בנצ'ים http://www.fallingleafsystems.com/site_media/vaio/vaioxp_b2r3.4_feb02.zip הורדה http://www.fallingleafsystems.com/site_media/vaio/vaio_documentation_r4.zip מסמכים לקריאה למיניהם --- טוב קראתי את המסמכים והם דיי מוזרים... הם באמת טוענים שזה DX10 על XP אבל משומה זה נוצר יותר בשביל לנסות להביא את הפיצ'רים למיניהם של וויסטא לXP בלי הדרישות המוגזמות (לא כולל AERO) אני לא בטוח אם אפשר להפעיל עם זה DX10 על XP אבל יש לזה הסרה נורמלית אז אפשר להת…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by X-BLADE,

היי, המחשב שלי ממש איטי, יחסית למה שהוא היה פעם (לפני כחצי שנה). הבנתי ש"לנקות רג'יסטרי" עוזר המון. משהו יכול להמליץ על תוכנה שעושה זאת טוב (ובחינם)? ואשמח לעוד טיפים להמהרת המחשב תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by IMT,

כשאני מתחיל להתקין דריבר למדפסת שלי, או כשאני מתחיל להתקין AVG anti-virus מופיעה לי ההודעה: config.nt. the system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows applications. choose 'close' to terminate the application. כותרת ההודעה היא: 16 bit windows subsystem ומופיעים שני לחצנים close ו ignore אם אני לוחץ ignore שום דבר לא קורה, הוא פשוט נשאר על אותו מצב, ואם אני לוחץ close אז ההתקנה נסגרת. הווינדוס שלי הוא 2000pro וכל הפתרונות שמצאתי עד עכשיו מדברים רק על NT או XP

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by liordafdi21,

שלום רב, ברשותי סרבר 2003 ואליו מחוברים עוד 20 תחנות ,התחנות בעלות מערכת הפעלה 98, כשהתחנה עולה ועושה logon לרשת אז רץ script של מיפוי מדפסות ומיפוי כוננים, רציתי לדעת מדוע כש-users עושים logon ל-TERMINAL SERVER ה-script רץ שוב והוא רושם הודעת שגיעה "1314" ומבקש שוב user name &password , וה-users מכניסים סיסמה נכונה והכל כמו שצריך, אז אני לא מבין מדוע זה קורה, ממה נובעת הבעיה. בבקשה עזרה דחוף. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by guyl3,

שלום לכולם , אני מעוניין לבצע Dual-boot למערכת שלי חילקתי את הכונן שלי לשניים 250GB כל אחד C ו D מעוניין לעשות התקנה על כונן D שהוא extended של C בעת ההתקנה טוען את כל הדרייברים עד הסוף מגיע ל WINDOS setup..ונתקע שם שאלותי הם : האם בגלל שהמערכת המותקנת היא WIN 7 אני לא מצליח לעשות clean install על כונן D ? או האם בגלל שהיא 64 ביט והמערכת שאני רוצה להתקין היא 32 ביט? או שפשוט אי אפשר להתקין XP ברגע שהמערכת הראשונה היא 7 WIN או VISTA **אני מנסה להתקין על מחשב נייד שהושק עם WIN 7 בבדיקתי באתר היצרן ( ASUS ) יש עדכון ביוס - ביצעתי גם אותו לגרסא האחרונה -כדי להסיר ספק . אני יודע של 7 WIN יש XP MOD אל הוא עובד רק עם גרסת ה ULTIMATE - ובלי שם קשר אני מעדיף לעבוד עם המערכת …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by DXT,

בבקשה תגיבו מי שיש לו את זה ושיכול לשלוח לי את זה לאי מייל שלי. אל תשלחו, רק תגיבו ואני אבקש כבר ממישהו שיכול, בשביל לא לפוצץ את תיבת הדואר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי שני מחשבים: 1)פנתיום 3 450MHz וזיכרון 512M RAM 2)פנתיום 4 3GHz וזיכרון 770M RAM לשניהם רכשתי דיסק קשיח ישן בטכנולוגית IDE (אין בהם SATA) בנפח של 500G בשניהם מותקן win xp 32bit sp2 בתפריט הביוס של שני המחשבים המחשב רושם שישנו דיסק קשיח בגודל של 500.1G ניסיתי לפרמט את הדיסק כדי להכניסו לשימוש ניסיתי לפרמט דרך החלונות עצמם וגם דרך התקנה של חלונות חדש (שניהם win xp 32bit sp2) בפורמט NTPS אבל בשני הדרכים המחשב מזהה דיסק קשיח של 465G בלבד ולא ניתן לפרמט יותר אני מכיר את הרעיון שכל 1M שווה 1024K ולכן הגודל שרשום הוא לא האמיתי אבל הביוס מזהה את הגודל האמיתי, בנוסף יכול להיות הבדל של כמעט 30G האם החלונות שלי לא יכול לעבוד עם דיסק בגדלים כאלו או איך אני פותר את הבעייה כדי ש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כותרת. כמו כן לאחרונה האנטי וירוס של AVG התריע לי על וירוסים כנראה בגלל שהפיירול היה כבוי ולא ידעתי על כך. נדמה לי שהפיירול מתכבה כל כיבוי והדלקה של המחשב אבל יכול להיות גם סתם ככה.. יש מצב שזה זדוני או תקלה מוכרת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TZ,

בס"ד היי שלום יש לי שתי מערכות הפעלה (XP,98) וברצוני לדעת, איך אני עושה שהמחשב יעלה ויתן לי בחירה איזה מבין המערכות להפעיל בתודה TZ

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. אני רוצה לשנות את הרגישות של המקלדת שלי מכיוון כך שאני צריך ללחוץ די הרבה זמן כדי שהיא תתחיל לרשום איך אני עושה שברגע שאני אלחץ על מקש מסוים במקלדת אז ישר זה יתחיל לרשום?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by spirit,

שלוםלחברי הפורום התקנתי וינד7 ורציתי לדעת כשאני ממגער חלוןאיך לגרום לו שיישאר על סרגל הכלים לדוגמא-אם פתחתי 2 חלונות אינטרנט שמקביל וממזער אותם,שניהם מתמזגים לסמל שליד תפריט התחלה תודה,מקווה שהשאלה ברורה מספיק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי וינדוס 7 64 ביט אני מעונין לפצל כוננים איך אני יכול לעשות את זה? תוכלו להסביר לי בבקשה נ.ב יש לי וינדוס באנגלית תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by geniaXP,

לפני חצי שנה שדרגתי את הוינדוס 7 שלי ל10. עשיתי אקטייבציה והכל. אחרי פחות מחודש החלטתי שאני לא אוהב והשתמשתי במנגנון שמאפשר לי לחזור ל7. עכשיו השאלה היא האם וינדוס 10 שלי לנצח ואני יכול להתקין אותו על המחשב הנוכחי גם אחרי ה29 ביולי או שלא?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.