עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by doker,

אני מנסה להתקין windows 7 על WESTERN DIGITAL WD5000AAKX Caviar Blue 500GB 7200 RPM 16MB cache SATA 6.0Gb/s ובמהלך ההתקנה מופיע השגיאה שלא נמצא כונן... בBIOS הכונן מזוהה ניסיתי לטעון את הדרייברים שבאים עם הלוח אם של המחשב ועדיין לא מזהה מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה לסגור את מסך המחשב דרך קיצור דרך ולא דרך הלחצן של המסך(פיזית). יש אפשרות כזאת? תוכנה? יצירת קיצור דרך? מדובר בווינדוס ויסטה. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by סיוון,

שלום לכולם , ממה שידוע לי ואני מכירה , יש בווינדוס 2000 , אפשרות ליצור דיסק IMAGE שעליו בילד אין איזה מיני התקנת חומרה , כך שאם מתקינים מחשבים שונים עם חומרה שונה , אפשר דרך ה-WIZARD להפנות לדרייברים המתאימים (כדי להמנע משיחזור מ-IMAGE על חומרה שונה..מה שיצריך אח"כ הסרה\התקנה של חומרה) . הרעיון הוא כמובן להשתמש בדיסק IMAGE אחד של XP (שלד התקנה) ולאפשר התאמתו למחשבים בעלי חומרה שונה (בעזרת ה-MINI SETUP WIZARD) . יש אפשרות לעשות זאת גם ב-XP ? אם כן , אודה אם תוכלו לתת לי קישור כלשהו למדריך .. תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן! שבוע שעבר פירמטתי את המחשב, ולפני כן הייתי רגיל שכל פעם שאני מחבר את המצלמה המחשב מזהה אותה לבד וב"מחשב שלי" מופיע לי כונן של המצלמה. היום חיברתי אותה והמחשב לא זיהה לי אותה ככה, הוא התקין לי כמה קבצים של המצלמה שיש בוינדוס והוא מפעיל לי את המצלמה ע"י "אשף המצלמה". רציתי לדעת איך ואיפה להגדיר שיזהה לי את המצלמה ככונן נשלף כמו שהיה עד כה. תודה מראש. המצלמה היא קנון75, וינדוס אקס פי פרו.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. צהריים טובים צריכה את עזרתכם אם אפשר.. יש ברשותי CD של HIRENS 9.7 משם אני מעלה את תוכנת GHOST לשיחזור מגיבוי . קובץ האימג' של הגיבוי נמצא בדיסק קשיח חיצוני המתחבר USB למחשב . כרגע אני מבצעת את הגיבוי בצורה של עלייה מהדיסק של HIRENS ואז מפנה בגוסט עצמו לאימג' שנמצא בדיסק הקשיח החיצוני . יש אפשרות שתוכנת הGHOST או כל דיסק הHIRENS יהיו בדיסק הקשיח החיצוני ומשם אני אעשה את הBOOT למחשב (הלוח תומך בBOOT מהתקן USB) כולל קובץ האימג' של הדיסק . כך זה יחסוך שימוש בCD של התוכנה . אם אפשרי..תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. התקנתי אתמול Windows XP על המחשב החדש שקיבלתי, הכל טוב ויפה. התקנתי דרייברים של הלוח אם+ הכרטיס מסך. לאחר שעשיתי ריסטרט למחשב לאחר שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, מערכת ההפעלה לא עלתה והיה רשום לי במקום- ntldr is missing הוצאתי את הכבל של האינטרנט ועשיתי ריסטרט למחשב , ומערכת ההפעלה עבדה. עכשיו כל פעם שאני מדליק או עושה ריסטרט למחשב, אני צריך להוציא את הכבל אינטרנט(כדי שלא יהיה מחובר למחשב בזמן ההפעלה, ורק אחרי שמערכת ההפעלה עולה לחבר אותו). ניסיתי להתקין מחדש XP, והבעיה לא נפתרה . אשמח לקבל עזרה/סיוע במתן הבעיה תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nati_l,

שלום... לפתע תפריע ההתחל שלי נהיה ריק... מצורף תמונה למה זה קרה ואיך מחזירים למצב שהיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום! לאחר כמה השוואות שערכתי בין הוויסטה לXP גיליתי שהביצועים במשחקים בXP הם פי כמה טובים! כמו בוגאטי ווירון(407קמ"ש) לסוברו אימפרזה טורבו(270קמ"ש). רציתי לשאול איך מפרמטים. ??? בחיים לא עשיתי זאת! מישהו יכול לפרט לי איך לפרמט? האם יש אפשרות לפרמט רק תיקיה אחת? ויש לי כונן דיסקטים במחשב. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kukuriku,

שלום לכולם! הבעיה שלי מורכבת ואני יתחיל עם השורה התחתונה: אחרי פורמט מלא של windows 7 64bit heb ultimate יש עומס עיל הזכרון RAM - משתמש בין 1GB ל 1.5GB זכרון ראם ללא שימוש בשום תוכנה כמעט. זה כמובן לפי "מנהל המשימות -> ביצועים". בלשונית "תהליכים"(כל המשתמשים) לא מראה על תוכנה בעייתית. הסבר כללי איך הגעתי למצב הזה: 1. אז ככה, קודם כל מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסקים קשיחים: Corsair SSD - Force Series 3 SATA 3 6Gb/s 90gb - מערכת הפעלה Western Digital WD3200YS 320 gb - כונני קבצים זכרון: Corsair 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL4 xms (בעת הופעת הבעיה) Adata premier DDR3 2*4096 1333MHZ pc3-10600 (חדש, כרגע מותקן …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לפעמים די רחוקות כאשר אני סוגר את המחשב הוא מודיע לי פתאום שאין לי מספיק זיכרון לתוכניות,משהו כזה ושיש סיכוי שחלק מהתוכניות יחסמו מלעלות! מה זה?? אגב אני עובד במחשב כל היום ואין שום בעיות איתו ,אבל אני פשוט מוכר את המחשב היום!!!!!!!!!!!, ואני לא רוצה בעיות עם הקונה שהיא במקרה בת דודה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי פנטיום 3 800 ו-256 זיכרון!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by roma,

שלום רב! יש לי בעיה ממש מציקה! כל פעם שאני לוחץ על ALT+CTRL+DEL כדי להכנס לTASK MANAGER אז הוא נדלק ואחרי שניה או שתיים מתכבה, לא משנה מה אני אעשה. הסימן של הTM עדיין נשאר בשורת המשימות(איפה שהשעון), אבל כשאני מעביר את העכבר עליו הוא נעלם. תודה מראש! מקווה שהבעיה תיפתר איכשהו... :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by godisme171,

יש לי WINDOWS 98 עכשיו התקנתי WINDOWS XP PRO UPDATE בD ועכשיו יש לי 2 ווינדוסים אז אם אני רוצה רק אחד אז אני צריך להתקין אותו על C?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by cupidil,

שלום, היום כמה שעות לאחר שהתקנתי את השידרוג ל IE 8, המחשב שלי השתגע ובזמן העליה נתן הודעות על העיות אתחול בקבצי מערכת שונים. גם ב SAFE MODE. בעזרת תקליטור ההתקנה ביצעתי תיקון להתקנה הקיימת. הבעיה היא שאחרי שהמחשב מבצע REBOOT אני מקבל מסך שחור ורק הסמן פעיל. כאילו שההתקנה לא מסתיימת. ביצעתי את זה פעמיים וקיבלתי אותה תוצאה. יש למישהו רעיון? האם אני חייבת להתקין מחדש את מערכת ההפעלה??? האם זה יגרום למחיקת כל המסמכים שלי שנמצאים בכונן C ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Avi952,

כל פעם שאני מנסה להריץ אותו אז עולה חלון: "explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר". מקווה שפרסמתי בפורום הנכון אם לא מנהלים להעביר. מקווה לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כשאני לא רוצה עדכונים WIN10 מעדכן לי כל יום. כשאני כן רוצה שהמערכת תתעדכן כדי שתהיה לי אפשרות לשייך CD KEY לחשבון LIVE שלי עם ה-Anniversary update, אני מוצא שהגרסה אצלי מלפני שנה 1511 (November 24, 2015). איך. איך זה קורה?!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by A.Iniesta,

התקנתי ווינדוס XP על נטבוק ששודרג לSSD. ההתקנה לא יכלה לרוץ מבלי שהגדרתי בביוס את הSSD כIDE. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייברים המתאימים - ועדיין, כשאני מגדיר בביוס AHCI, אני מקבל מסך כחול וריסטרט בעת ההפעלה, ואין מנוס מלהחזיר לIDE, כדי שניתן יהיה להשתמש במחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, לפני שלושה ימים עשיתי ADSL, קיבלתי מודם USB חמוד והכל עובד כמו שצריך, חוץ מאייקון מציק שיושב לו ב-Tray שאיתו אני יכול "לנתק את החומרה בבטחה", אני כמובן לא רוצה לנתק את המודם וכמו כן אני לא רוצה את האייקון הטורדני... אשמח לדעת איך להעלים את האייקון... מצורפת תמונה שלו... תודה וערב טוב, אורן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

שלום היום כשהעלתי את המחשב, הופיעה הודעה של הנורטון אנטי וירוס2002 שיש לי וירוס בקובץ הזה. ריסטטתי את המחשב וזה לא עלה. דיברתי עם חבר של אבא שלי שגם לו יש WIN2000, הוא חיפש את הקובץ ובא לשלוח לי. כשהוא בחר את הקובץ בתפריט החיפוש, הופיע בדיוק אותה הודעה אצלו, וגם לו יש את אותו אנטי וירוס. אני מעוניין לדעת אם זה בעיה ספציפית שלנו, או שזה משהו שמייקרוסופט שתלו. אז בבקשה, כל מי שיש לו XP\2000, תעשו ככה: start->search->for files and folders->kernel.sys אם יש לכם אנטי וירוס, תבחרו את הקובץ. אם מופיעה לכם הודעת הוירוס שאומרת שזה BACKDOOR.TROJAN או וירוס\טרוייאני אחר, וזה לא יכול להימחק, תודיעו פה. הקובץ נמצא בתיקייה C:\winnt\system32\drivers תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yotam360,

איך אני סוגר את תוכנת האנטי וירוס של WINDOS?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pavel19,

תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, לא ידעתי אם זה שייך לפה או לתמיכה טכנית. בכל מקרה, התקנתי WIDOWS 7 אבל לא שמתי לב שהברירת מחדל של ההתקנה ומערכת ההפעלה היא בעברית. רציתי לפרמט שוב אבל משום מה פתאם המחשב לא מזהה את הדיסק ומעלה את המערכת הפעלה רגיל. עשיתי חיפוש בפורום וגוגל וכל השרשורים מדברים על זה שצריך שבBIOS צריך לעשות את הסדר עדיפויות של CDROM כונן קשיח וכו. וכבר יש לי את זה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לגרום למחשב לזהות שוב את הדיסק? אציין כי אני משתמש בדיוק באותו דיסק כמו הפרמוט הראשון, לא שיניתי שום דבר בהגדרות הBIOS וכמובן שהCDROM מחובר למחשב והוא מזהה אותו. ואני ממש לא מעוניין להשאיר מערכת בעברית : )

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Crash5,

לאחרונה נוצרו שתי תיקיות חשודות בכונן C שנקראות FOUND.000 ו FOUND.001. אני עובד על ווינדוס 2000. אני מעוניין לדעת האם התיקיות שנוצרו הם חלק ממערכת ההפעלה או תיקיות זרות שאין להן קשר בכלל, אודה לכם אם תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום שמתי לב לא מזמן שהאייקונים שלי(בקבצי וידאו) מוצגים ככה-> במקום שהם יוצגו ככה-> לאחר חיפוש קצר בגוגל הגעתי לseven forums ושם מצאתי את הפוסט הבא http://www.sevenforums.com/general-discussion/4042-video-icon-doesnt-display-right-explorer.html לפותח הדיון בseven forums היה חסר את הערך של הShellEx אז נכנסתי לעורך הרישום וגיליתי שלי יש בידיוק את אותו הערך ואין לי מושג מה הבעיה יכולה להיות חוץ מיזה ??? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by noambar,

חבר שלי קנה סוף סוף מחשב חדש "והשיג" Windows Vista Ultimate הוא התקין את המערכת עדכן את כל הדרייברים והעדכונים שצריך, וכשניסינו להתקין משחקים ותוכנות הוא אומר שחסרים קבצים וההתקנה מפסיקה באמצע, זה ככה בכמעט כל המשחקים ובחלק מהתוכנות, מה לעשות, זה קרה פעם למישהו, לא התקין טוב את המערכת???

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.