עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם כל פעם שאני נכנס לGOOGLE או לאתרים אחרים עם מנוע חיפוש ומקליד עברית אני מקבל גיבריש וכל מיני אותיות מוזרות שמתיREGIONAL SETTINgSאת כל ההגדרות על עברית וזה עדין קורה אשמח עם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. כלומר שיהיו צמודים למסגרת של המסך ולא בסדר יורד כמו שזה עכשיו. אני לא רוצה לעשות את זה ידנית. מדובר על XP

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אז ככה, היום נגשתי לבצע פורמט במחשב שלי, בתהליך של בחירת הכונן הראשי והפרמוט, בטעות לחצתי על אפשרות ה"מחק" לכונן המשני שלי. נתתי לווינדוס לסיים את ההתקנה, וכאשר נגשתי לכונן המשני שלי, הוא ביקש שאפרמט אותו לפני שאוכל להשתמש בו, פה עצרתי ונגשתי להתייעץ אתכם; יש אפשרות לשחזר משהו מהכונן הזה? או שנגזר עלי לפרמט אותו ולבכות על מר גורלי ופזיזותי? שבוע טוב שיהיה לנו, איתי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mosheva,

שלום!!! שמתי לב שתקיית הTEMP שלי שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\moshe\Local Settings (winXP pro) גודלה 8גיגה מה עושים??? מותר למחוק ?? יש תוכנה שמוחקת??? עזרה :s05:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by slim_shady,

היום אני וחבר שלי מתווכחים על משהו והזכרתי את הטכנולוגיה הזאת, עכשיו אני לא יודע ממש במה מדובר חוץ מזה שעליה מבוסס וינדוס 2000 וה-XP. תודה מראש ובבקשה אל תפנו אותי לאתרים אני רוצה הסבר שאני יבין ולא משהו כמו אנציקלופדיה ואפשר לחפש בגוגל, ובבקשה אם כבר אז כבר בעברית. slim_shady

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Or4more,

שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש וחזק, והתקנתי עליו windows 7 64bit. משבוע שעבר התחילה בעיה שהמחשב נתקע וכל התוכנות (כולל הווינדוס) "לא מגיבות", ועל מנת לפתור את הבעיה יש לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה הבעיה הייתה ממש נוראית וקרתה ממש דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב, ושחזור מערכת פתר את הבעיה עד למחרת. עכשיו התדירות של הבעיה פחות נוראית, אבל זה עדיין קורה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, יש לי לפטופ שאין לו כונן אופטי, ואני לא רוצה לקנות כרגע כי זה די יקר. אז בגלל שאין לי כונן אופטי, אין לי אפשרות לפרמט, ואני רוצה בגלל שיש לי כמה יוזרים במחשב ואין לי סיסמאות אליהם. אז השאלה שלי היא האם אפשר למחוק את כל היוזרים במחשב חוץ משלי ולהפוך את שלי לאדמינסטריטור? ואם כן, איך? (ויש לי כמה יוזרים כי אחותי נתנה לי מתנה את המחשב שהיא קיבלה מעבודה, ויש שם יוזרים שאין לי אפשרות לדעת את הסיסמאות אליהם, ושאלתי אותה והיא אמרה שאני יכול לפרמט ולעשות מה שבא לי..) תודה מראש למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ronen Mars,

היי, יש לי את המחשב הבא: מחשב נייד ACER Intel Pentium Dual CPU T3200 2.00Ghz 4GB Ram והתחדשתי היום בהארד דיסק טרה. לפני שאני מעביר הכל להארד דיסק החדש, חשבתי שגם אם אני ייעשה CLONE להארד דיסק שלי עכשיו לחדש, אז המערכת יכולה לעשות קצת בעיות. אז עכשיו אני לפני המעבר ושואל מה כדאי.. האם ווינדוס 8 ירוץ מהר יותר מ7 שיש לי עכשיו(שהוא רץ בסדר) ? המחשב משמש אותי בעיקר לעריכת תמונות שאני מצלם(פוטושופ CS5 64 ביט), תכנות(ויזואל סטודיו 2010)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yoav1000,

יש לי windows 7 x64 מותקן כבר כמה חודשים (היה לי גם לפני אבל התקנה חדשה) ופתאום היום אני מנסה לעשות פינג לגוגל והcmd אומר לי שאין דבר כזה ping יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? נ.ב. דרך הrun הכל עובד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Ramboli,

שלום לכם חברים יקרים, אני משתמש במערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. כבר זמן רב, לאחר שימוש משמעותי של חצי שנה במחשב החדש לאחר התקנת המערכת, פעילות הכונן הקשיח בהפעלת המחשב אורכת זמן רב מהרגיל. בחצי שנה הזאת, כמובן התווספו למחשב קבצים, תוכנות, ערכי רישום, קבצים, מנהלי התקנים והרשימה עוד ארוכה. אני נוהג מדי שבוע / חודש לבצע פעולות תחזוקה של המחשב. כגון: איחוי (מתוזמן), ניקוי דיסק, מחיקת קבצים זמניים ועוגיות בדפדפן, הסרת תוכניות לא שימושיות, ניקוי ערכי רישום וקבצי זבל עם VISTA MANAGER. וכמובן אני נמנע מלהתקין תוכנות ריגול, סרגלי כלים שעלולים לייבא וירוסים ותוכזנות זדוניות למחשב. לפי דעתי ולמיטב הבנתי, המחשב שלי נקי מוירוסים, רוגלות, קבצי זבל וכו'. עכשיו אסבי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום יש לי בעיה,תמיד כשחלונות עולה(WIN 7 64BIT) יש בדיקת שגיאות לדיסק הקשיח(למחיצה שבה הוינדוס מותקן) גם כשהיא מסתיימת והמערכת מופעלת מחדש שוב פעם עולה הבדיקה,הוינדוס לא עולה עד שאני מבטל את הבדיקה לפעמים אני גם לא מצליח לבטל אותה אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום חומרה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by godisme171,

יש לי WINDOWS 98 עכשיו התקנתי WINDOWS XP PRO UPDATE בD ועכשיו יש לי 2 ווינדוסים אז אם אני רוצה רק אחד אז אני צריך להתקין אותו על C?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי. מחר אני מחליף מחשב ומכניס לשם את כל הדיסקים שלי עם מערכת הפעלה. האם המערכת תעלה ועלי פשוט לעשות RESET על מנת להתקין את WIN10 מחדש? חשוב לציין שמדובר בדיסק SSD של אחד טרה כך שאני בשום אופן לא מעוניין לפרמט. דרך נוספת שחשבתי עליה פשוט להכנס לHIRENS ולמחוק כל זכר למערכת הפעלה - תיקיות WINDOWS, PROGRAM FILES, USERS. יעשה את העבודה? תודה.

14. Started by אדר39,

יש לי ויסטא עולטימייט ואני שמתי אותה רק אתמול לא מיתמצא בווינדווס ובטעות מחקתי את הסל מיחזור וכשאני מוחק משהוא הוא נישלח לסל מיחזור אבל איפה הוא עכשיו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני עוזר למישהו לקנות מחשב חדש בסיסי (3800X2 + 1 GB RAM + 7100 gs). רציתי לדעת איזה גירסת ווינדוס כדאי לקנות לו ? יש את הווינדוס ויסטה בייסיק ב-500, את הווינדוס ויסטה פרמיום ב-640 או את ה-XP שאני לא יודע כמה תעלה. המחשב ישמש בעיקר לשימושים בסיסיים של אינטרנט, משחקים פשוטים, וורד וכו'. לכאורה אני נוטה לכיוון הויסטה בייסיק, כי בטח ה-XP יעלה משהו דומה, אבל האם המחשב הזה חלש מדי עבורה? כמו כן, אומרים שהגירסה הזאת די גרועה ביחס לפרמיום, מה הם ההבדלים העיקריים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני עובד עם מערכת ההפעלה הזו מ"ס שנים טובות והגדרתי להתקנת עידכונים אוט' במערכת הכל טוב ויפה לפני חודש בערך ניסיתי לעדכן עידכוני אבטחה במחשב ולמרות כל הנסיונות בסוף קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה .האמת לא יודע מה לעשות אולי להתקין פא'ץ לפריצה מחודשת של המערכת הפעלה אקס פי 3 . בנוסף לכך האנטי ווירוס נוד 32 מתריע בכל פעם שצריך להתקין עידכונים לאבטחה ואני לא מצליח במשימה אשמח לקבל עזרתכם תודה והמשך יום נעים לכולם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ArielN,

בשביל להתקין את SP2 אני חייב ש-SP1 יהיה מותקן לפני כן?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by patrik,

אני משתמש בווינדוס XP MCE (בגלל העיצוב) והשעון במשך היום מחזיר שעה אחת אחורה , זה קורה לי אפילו בווינדוס XP PRO. בעייה מוכרת? יש פתרון? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by fol,

יש לי את הדיסק מקור של HOME WIN XP עברית קניתי מחשב חדש עכשיו הם מתקנים את הווינדוס הם אמרו לי שאני צריך לקנות ווינדוס בשביל שהם יתקינו אז אמרתי להם שייש לי ווינדוס XP מקורי אבל הבעיה שאני לא יודע מה הקוד של הווינדוס אמרו לי שייש איזה שיטה איך לבדוק מה הקוד.. במחשב שייש לי עכשיו מותקן הWIN XP HOME מקור איך אני בודק מה הקוד? :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by 114508534,

התקנתי לפניי יומיים את עידכוניי ההבטחה של מיקרוסופט נגד טולעת הבלסטר ועכשיו המחשב שלי עולה כמו עגלה . אני צריך לחכות איזה 20 דקות במקרה הטוב עד עד שהוא עולה . בבקשה אני צריך לדעת מה עושים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by RONEN1N,

מדריך 1: Send Feedback אם התקנתם את ווינדוס 7 בטא אז כנראה שרציתם להוריד את ה-Send Feedback שנמצא בכל חלון שאתם פותחים אז במדריך הקצר הזה אני ילמד אותכם איך להסיר את זה. השיטה הקשה (לעומת האחרונה) 1.תלחצו על התחל ואז על all programs ואז על Accessories ואז על run 2.תכתבו בחלון שנפתח regedit 3.עכשיו תכנס לפה HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop 4.עכשיו תערכו את FeedbackToolEnabled ותשנו את המספר 3 (value) ל-0 5.תעשו ריסט או ניתוק וזהו השיטה הקלה תורידו את קובץ הסקריפט הזה שיעשה לכם את כל העבודה הורדת הסקריפט קרדיט לאתר www.askvg.com מדריך 2: איך להסיר את ...for testing... (תמונת הדגמה למטה) במדריך הזה אני יביא לכם רק את המדריך הקצר כי אני חושב שהמדריך הקשה הוא סתם ארוך …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by cupidil,

שלום, היום כמה שעות לאחר שהתקנתי את השידרוג ל IE 8, המחשב שלי השתגע ובזמן העליה נתן הודעות על העיות אתחול בקבצי מערכת שונים. גם ב SAFE MODE. בעזרת תקליטור ההתקנה ביצעתי תיקון להתקנה הקיימת. הבעיה היא שאחרי שהמחשב מבצע REBOOT אני מקבל מסך שחור ורק הסמן פעיל. כאילו שההתקנה לא מסתיימת. ביצעתי את זה פעמיים וקיבלתי אותה תוצאה. יש למישהו רעיון? האם אני חייבת להתקין מחדש את מערכת ההפעלה??? האם זה יגרום למחיקת כל המסמכים שלי שנמצאים בכונן C ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי לכולם. רק לא מזמן רק התקנתי מחדש WIN7 86 ונראה שסה"כ דברים הסתדרו. אולם, הבנתי שלשימושי הזכרון המרובים שלי, כבר מזמן הייתי צריכה להתקין את ה- 64. ולכן סוף סוף עשיתי זאת. כאמור, המערכת עבדה עד לא מזמן עם WIN7 86 אבל היא בהחלט אמורה לתמוך ב- 64. נתוני מערכת: מעבד: AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. לוח GA-870A-UD3 זכרון 4GB התקנתי WIN 7 64 מדיסק מקורי דנדש (אבל שנמצא אצלי זמן רב לכן אינו כולל SP1). איני יודעת אם חשוב לציין, אבל התקנתי התקנה נקיה מגרסת שדרוג. אבל גם כך עשיתי עם - WIN7 86 ולא היו אז כל בעיות. אפשרתי לו במהלך ההתקנה להוריד את כל העדכונים מהרשת. ברגע שסיימתי להתקין החלתי עם העדכונים. לדעתי יחד עם ה- SP1 הורדתי באזור ה- 100. העדכון היחיד שלא…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MacGyver,

מה נשמע?? אני ממש מחפש המון זמן את הפונט הזה זה לא ממש אותיות אלא יותר קישקוש אז אם מישהוא יודע משהוא בנושא שיתן אינפורמציה..... והלינק המלא: http://www.moddershq.net/gallery.asp?galleryid=2 תודה לכל מי שחושב שצריך להעביר את הנושא הזה אני מתכנן מוד עם הפונט הזה אז בחיאת אל תעבירו... איתן עריכת המודר: לא שמים יותר מסימן שאלה אחד בכותרת.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אפשרי להפעיל משהו כזה על ווינדוס? מעבר מהיר בין שולחנות עבודה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים