Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התחילו לי דיי הרבה בעיות עם הווינדווס, והבעייה הכי רצינית היא ההודעת שגיאה הזו. בבילון למשל נסגרת איך שהווינדווס עולה, אבל זה קורה גם בעוד תוכנות. מישהו יודע מה לעשות? דרך אגב, כשהבעיות האלה החלו הרצתי Memtest. סטיק אחד נמצא פגום, אבל הסטיק שבו אני משתמש עכשיו בסדר, ויש לי פחות ראם ויותר בעיות. אם אין פתרון אני אתקין ווינדווס מחדש, אבל אני רוצה משהו לפחות בנתיים. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אנשים לא ידעתי אם לפתוח כאן אשכול או בתמיכה טכנית,לבסוף החלטתי לפתוח כאן כי זה נראה לי מתאים יותר לבעיה במעבד יש לי בעיה במעבד,הוא תמיד נמצא על 100 אחוז(במצב בטוח זה לא קורה) [ATTACH=CONFIG]9652[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית עם האקספלורר שלי. כל פעם שהמחשב מופעל אני מגיע למצב שהווינדוס (WinXp Pro Sp2) נטען לי ומראה לי רק את הרקע של שולחן עבודה וזהו שום דבר אחר לא רואה ניסיתי לעשות לו שחזור מערכת מלפני חודש - לא פעל ניסיתי דרך -LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION - לא פעל התקנתי כמה תוכנות שמתקנות REG ועוד - לא פעל אני יכול להיכנס כמעט לכל מקום שאני רוצה (המנהל ישומים עובד לי- אז אני יכול להריץ תוכנות) אבל עדיין לא מצליח לראות את הסמלים ושורת ההתחל על שולחן עבודה. תודה לכל העוזרים...
-
- 14 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב נייד של Asus שהגיע עם וינדוס 8 מובנה ועליו ופעם תהיתי היכן נמצא הSerial Key של הוינדוס אז התקשרתי לתמיכה ונאמר לי שזאת חתימה דיגטלית שכאשר אני אתקין וינדוס על המחשב הוא יזהה כבר לבד את החתימה וימשיך בתהליך. אחלה! קניתי עכשיו SSD חדש למחשב שאני אהיה מעוניין להתקין אותו על המחשב וכמובן עם זאת גם וינדוס. 1. האם תהליך של התקנת וינדוס באמת עובד כמתואר מעלה? 2. האם אני יכול להתקין ישר וינדוס 10 או שאני חייב קודם להתקין וינדוס 8 ואז לעשות שדרוג ל10? 3. מה יקרה אם אני אכניס את הארדיסק הנוכחי כשהוינדוס עוד מותקן עליו למחשב אחר? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה ממש מוזרה, תראו בתמונה: מישהו יודע איך פותרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מהתחממות או לא , אני מצרף את ה DUMP עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מזה תקופה שניתקלתי בבעיה הזאת. אם אני עושה איזה פעולה על קבצים בתוך תיקיה, אז מערכת ההפעלה משנה לי את התאריךוהשעה של התיקיה לתאריך ושעה של הפעולה שעשיתי. האם יש דרך למנוע את זה? זה לא היה לי לפני כמה חודשים, ופתאום זה השתנה, ולא מצאתי דרך את לעצור את זה. ???
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אני פירמטטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי וינדוס מחדש לאחר שהותקנה מערכת ההפעלה היא נורא עולה לאט לוקח לו זמן לעלות בין דקה לדקה וחצי כמעט שתיים יש לי לוח של asus p48sx התקנתי את כל הדרברים שלו כולל ה inf של הלוח ולמרות זאת מערכת ההפעלה עולה נורא לאט ללא שום תוכנות ממש וינדוס נטו ניסיתי עם וינדוס xp המערכת עולה ממש מהר אבל בגלל שאין לי וינדוס תקני לכן אני לא מתקין את ה xp יש לי רק רשיון ל 98 מה אני עושה?? ה 98 צריך לעלות כמו במהירות של ה xp הכל תקין אצלי בדקתי הכל מה יכול להיות?? תודה ושנה טובה וחג שמח!! עריכת המודר: כותרת + תאור
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום! איני מצליח למחוק את הקבצים בסל המיחזור. קובץ אחד כל פעם כן עובד. הכל יחד לא עובד. ניסיתי גם דרך CCLEANER וגם ישירות דרך סל המיחזור. יש רעיונות? חלונות 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה שמאוד חשובה לי ואשמח אם תעזרו: אני הזמנתי מחברת הכבלים את החבילה של ה-Windows XP Home edition + וובקאם + מיקרופון-אוזניה. הווינדוז XP מגיע בגרסא עברית, דבר שלא כל כך משמח אותי מכמה סיבות: 1) הבנתי שיש לפעמים בעיות עם תוכנות/משחקים מסוימים כאשר שפת הממשק היא לא אנגלית enabled, תקנו אותי אם אני טועה או נסו לספק לי יותר מידע על כך אם אני צודק.... 2) אני רגיל לממשק אנגלית enabled. הסיבה העיקרית שהזמנתי את החבילה הזאת מהכבלים היא שכך תהיה לי מערכת הפעלה חוקית עם רשיון (שזה די חשוב, לפחות שהמערכת הפעלה תהיה חוקית) וכדי שאוכל לקבל התקנה של מערכת ההפעלה החדש + דרייברים למחשב החדש שלי בחנות שבה הזמנתי את המחשב, היות והם לא מוכנים להתקין במחשב מערכת הפעלה שאינה בעלת…
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב: כשאני סוגר את המחשב אז זה אומר לי שיש בעיה עם איזהוא קובץ ויש אישור וביטו. אני לוחץ על אישור ורק אז זה מכבה את המחשב. אחרי שהפעלתי שוב את המחשב אז זה רשם לחי הודעת שגיאה של genric system hosts ויש רק אפשרות ללחוץ "סגור" מישהוא יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
הנה הלוג: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:19:39, on 11/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe C:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe C:\Program Files\Hewlet…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי. יכול להיות שאני עושה את הבלתי יאומן, ואני קונה WINDOWS. בלינק הבא, http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1 אפשר לקנות HOME PREMIUM ב 119$, ועם הדולר של היום, זה מחיר מפתה. השאלה, למה זה כ"כ זול. כי דרך WINDOWS MARKETPLACE http://www.windowsmarketplace.com/details.aspx?view=info&itemid=6008007&WT.mc_id=0107_58# הגרסה הזו עולה 260$. האם מיקרוסופט ויתרו לי על 140$ רק בגלל שאימתתי את הויינדוס ויצא שהוא לא חוקי? והאם אני מקבל את הקופסה הרגילה (המג…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP , אין לי את האופציה , בחירה , בה להראות תיקיות מוסתרות במערכת מדוע ? זה קורה Folder options File types
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן עליו מותקן הווינדוס בעל נפח של 120 ג'יגה ואני רוצה לפצל אותו לשתי כוננים. כל מה שיש עכשיו שישאר ב-C ו-70 ג'יגה יעברו לכונן חדש בשם E:. האם אפשר לעשות זאת בלי לפרמט מחדש? אם כן איך? אפשר מדריך?
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לחזור ל- 98 מ- XP. רציתי לדעת כיצד עושים זאת? להתקין אני יודע, אך איך מפרמטים את הנוכחי כדי להתקין 98? תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! במהלך עבודה בתוכנת פינקל סטודיו 9 וגם ביוליד 8 קיבלתי מסך כחול ובו כתוב: A problem has been detected end windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused be the following file nv_disp. If this is the first time youve seen this stop error screen restart your computer. If this screen appears again follow these steps:the dvice driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware. Incorrectly please check with your hardware device vendor for any driver updates. Technical information: ***stop:0x000000ea(0x85aeab80,0x86567d580xf7c5ecbc,0…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה בפורום המתאים מתי פעם אחרונה הייתם על Win98? חחח... אני זקוק לעזרה רק בדבר אחד: עכשיו, אני צריך לפרמט רק את C בלבד. את D אני רוצה לשמור. אם אני מבין נכון, PRI DOS זה בעצם המחיצה של C שעליה Win98 מותקנת, ואילו EXT DOS היא המחיצה של D. העזרה בעצם היא בפירמוט עצמו, כשאני בוחר איזו מחיצה אני מעוניין לפרמט, ואני בוחר ב- 1, זה אומר שזה יפרמט רק את C ויאפשר לי להתקין מחדש את Win98? או שמא אני זקוק למחוק את שתי המחיצות, כלאמר פירמוט כללי של כל הדיסק הקשיח ורק אז זה יאפשר התקנה? אני פשוט צריך לדעת ב- 100% שכשאני מפרמט את C, זה רק את C. ואם זה יאפשר לי להתקין את Win98 גם כשאין צורך בפירמוט כללי של הדיסק הקשיח. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם כאמור התקנתי XP PRO והוא מצויין וסבבה והתקנתי את החבילה של המולטי לנגווג' שהופכת את הווינדוס לעברית הוא עברית ואנגלית זה השפה השניה אך בתוכנות כמו ווינראר יש כל מיני טפריטים בגיבריש מקווה שתעזורו ! בתודה ניב נ.ב בבוט של המחשב עולה לי להיכנס לXP או למערכת שנמצאת בC כנראה זה הקבצים של ההתקנה מישהו יודע לסדר בבוט שהמחשב יעלה אוטומטית לXP??
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מבחינה תוכנתית כאשר אני מנסה לבצע אחת מהאופציות בכותרת המחשב פשוט לא עושה כלום ואני נאלץ לכבות את המחשב פיסית !!!!!. יש למישהו מושג איך פותרים את התקלה ?. תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים ניידים בבית הגולשים על אותה רשת אלחוטית (ראוטר שלי) והייתי מעוניין לפעמים להעביר קבצים ביניהם. מה הדרך הכי פשוטה ליצור אפשרות להעברת קבצים? יש תכונה מסויימת/כלי עזר שמדלגת על כל שלב הקנפוג? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. מערכת ההפעלה שלו היא WIN7. לאחרונה נתקלתי בבעיה, בערך פעם ביום (אני לא מישתמש יותר מדי במחשב שעתיים מקסימום ביום, פשוט יכול להיות שאם אני הייתי יותר על המחשב זה היה קורה יותר) המחשב נתקע לשניה, מופיע מסך שחור ואחריו מסך כחול עם כתוביות. עדיין לא הספקתי לתפוס את כל מה שרשום שם אבל הם אמרו שם ש "ווינדווס לא יכלה להמשיך את פעילותה לכן, בשביל שהמחשב לא יפגע ווינדוס תכבה את המחשב". עיינתי פה באמת וראיתי את המדריך, אבל התוכנה שיש שם לא עובדת אצלי ובנוסף הפקודה שצריך לכתוב ב- RUN לא עובדת (מופיעה לי הודעת שגיאה). מה שכן הצלחתי לעשות זה להעתיק את ההודעה שהופיעה לי במחשב לאחר הכיבוי: Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 00…
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את הסוג מסך של התחל>כיבוי>כבה את המחשב אני רוצה לשנות למסך כאילו זה אירגון שיש מסך כיבוי אחר עם הכפתור של אפשריות והיוזר וסיסמה לרב זה השיטה שי באירגונים תודה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
סליחה מראש אם אני טועה בפורום.פשוט לא ידעתי מה מה מתאים. חזרתי לxp עקב כל מיני בעיות בויסטה. אבל יש לי כמה בעיות עכשיו.משום מה הXP לא מזהה מס' דיסקי DVD שצרבתי ככל הנראה בויסטה. אני מקבל הודעה "הדיסק אינו מאותחל" "לווינדוס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה,ייתכן שהדיסק פגום,או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם לווינדוזס" האם יש אפשרות לפתוח בכל זאת את הקבצים בדיסק ? אלו קבצים מאוד חשובים לי ואשמח אם תענו לי בהקדם. מיותר לציין שהדיסקים והצורב תקינים לחלוטין,הויסטה קראה אותם בלי בעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-