עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by danielrey,

שלום, ננעל לי המישתמש ADMINISTRATOR עם סיסמה שנבחרה רנדומלית יש לי WIN XP מה הדרך הקלה לפרוץ את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בימים האחרונים אני עד לתופעה מטרידה: הוינדוס עולה ,מגיע למסך שבו אני צריך ללחוץ על שם המשתמש שלי (לא יודע איך נפטרים מהמסך הזה-סתם מיותר מבחינתי),וכשאני לוחץ ,הוא לא מצליח להעלות את ההגדרות שלי ועושה RESRATRT .אחרי הריסטרט הוא מתחיל לבדוק את כונן C ומוצא כל פעם משהו אחר בתיקית local settings /temps וכותב לי : "first allocation unit is not valid....the file will be truncated" או משהו כזה....ורק אחרי זה הוינדוס מצליח להעלות את ההגדרות שלי.בפעם הראשונה גם זה לא עזר אז לחצתי על F8 ובחרתי באפשרות של "last known configuration ...." לא כל כך זוכר במדויק ואז זה תיקן (או מחק) את הבאג שהיה בתיקיה local settings /temps ... חשבתי שנפתרה הבעיה ,אבל עכשיו היא מדי פעם חוזרת ...לא מבין …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Real_Me,

אני מתכוון לרשימת כל המילים ששימשו לחיפוש באתר שמופיעות בתיבה כשלוחצים על החץ התחתון. זה לא ברג'יסטרי ו-WINDOW WASHER לא מנקה אותן. יש למישהו מושג?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. השאלה בכותרת. פשוט נתקלתי בזה הרבה פעמים ולא ברור לי מה זה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by benor,

יש לי בבית שני מחשבים, שמחוברים אחד למישנהו בכבל רשת מוצלב. האם ישנה דרך כל שהיא לכבות את המחשב המשני בדרך כל שהיא? ואם כן, מה היא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חיפשתי בגוגל, אבל כנראה שאין מה לעשות. מישהו יודע על פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. להתקין 98 בנוסף לXP כאשר XP כבר מותקנת??? אין לי כוח לפרמט....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jepe,

היום הדלקתי את המחשב ויש מסך ותמונה של WIN7 ממש לפני שהכל עולה ואז מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואפשר להזיז אותו בSAFE MODE הכל עולה... עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם אני יודע שמזמן לא הייתי בפורום(יש לימודים והרבה)אבל אחרי הרבה זמן שלא הייתי באתי להתעדכן ורציתי להוריד ערכת נושא פירמטתי את המחשב ונתתי לו "רענון" קטן ועכשיו הכל טוב ויפה הורדתי את כל העידכונים והכל,ובא לי להוריד גם איזה ערכת נושא נחמדה,מעדיף צבע שחור(שיתאים למדיה)כמובן שהווינדוס חוקי וכל זה מבקש לעלות לפה ערכה אחת טובה או לתת לי קישור ואני יודע שיש סטיקי בנושא אבל פעם אחרונה שהתקנתי משם ערכת נושא(מהלינקים)הם החליפו לי מקומות של קבצים ואני לא רוצה להסתבך בזה שוב אני רוצה רק ערכת נושא(אני מתכוון רק שורת משימות בצבע שחור)תודה לכל העוזרים eli_Asus.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם לאחרונה נשרף לי הלוח האם והחלפתי אותו בלוח חדש -ישן (חדש עם אחריות אבל ישן שיתאים למעבד והזכרונות הישנים) השונה מזה שהיה לי (ןתןדה לכל העונים באותו הת'רד) כעת בהעלאת הווינדוס - קופץ לי מסך כחול והמחשב מבצע מיד אתחול. קראתי בסטיקי באתר כי צריך לשנות הגדרות הלוח אם בווינדוס ע"מ שלא אצטרך לפרמט את הדיסק הקשיח, אבל איך אני אמור לשנות עם ווינדוס לא עולה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306291.msg2679330#msg2679330 ניסיתי safe-mode וגם זה לא עוזר. אני יכול להתניע את המחשב עם דיסק אחר שיש לי אבל לא ברור לי איך אני יכול אז לשנות את ההגדרות במערכת ההפעלה של הדיסק הבעייתי? אשמח לעזרה

11. ??? נמאס לי ממנו ...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי 2 ג'יגה זיכרון. ואין לי מושג על מה לכוון את הזיכרון הוירטואלי בווינדוס יש איזה קטע שאני מפעיל למשל את אינטרנט אקספלורר ולוקח לו מלא זמן להעלות אותו ואני שומע שההארד דיסק טוען וטוען ואז אחרי פעם אחת שזה עולה ככה, הוא עולה בטיל גם אם אני פותח אותו 200 פעם. אז אני מניח שמשהו בזיכרון הויירטואלי לא מכוון טוב. על מה לשים את זה? יש לי כונן אחד של 160 ג'יגה שמחולק ל- C 40GB ו- D 120GB נראה לי הקטע הזה משגע אותו... אני עם windows 64bit אם זה משנה משהו

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by greenvector,

היי אני מתלבט אם להתקין win7. כדאי ? או להשאר עם ויסטה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by liordavid,

שלום לכולם, ברשותי לפטופ DELL INSPIRON 7537, מעבד I5 4200U. אינני מצליח לשמוע סראונד ברסיבר, DENON AVR-1507 הלפטופ מחובר בHDMI לטלביזיה ומהטלביזיה באופטי לרסיבר, מהממיר של יס אני מקבל סראונד (בעת ניגון סרט תומך)... מותקן WINDOWS 10 בלפטופ. הקובץ המנוגן מראה שיש אודיו סראונד. בהגדרות האודיו של הHDMI בווידוס רשום 2-HIGH DEFINITION אודה לכל עזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gulshannegi,

I just bought a new motherboard, RAM, and CPU and wanted to reuse all my other existing hardware (GPU, power, DVD drive, hard drive). I hooked everything up and Windows would not boot off the hard drive. I pulled out my laptop and learned that this is normal when the hardware changes. I want my new computer to work but do not know what to do to get Windows to boot. I also learned that my new motherboard does not support IDE DVD drives so I will likely have to buy a new one. Is there an easy way to get Windows 10 to boot on the new hardware without having to reinstall everything? to boot on the new hardware without having to reinstall everything?

16. כאלה שלא דורשים מיליון תוכנות וזה.. אני רוצה להוריד ט'אמ ולהתקין.... טוד סוף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NickLess@TheMoment,

במנהל התקנים, Computer, שיניתי את ה ACPI ל Standard PC כדי לשנות את ה IRQ של רכיבים שונים. זה שינה (זה לא עזר במיוחד) ועכשיו אני לא מצליח להחזיר לACPI... שיניתי על ידי אפדייט דריבר ל Standard PC, וה ACPI לא קיים עכשיו ברשימה. תעזרו בבקשה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום חבר'ה, לא הצלחתי כ"כ להסביר את זה במילים: אבל הנה הוידאו: היציאה מהEXPLORER נעשית ברגע שאני לוחץ על לחיצה ימנית בעכבר: עכשיו לפני כמה רגעים זה הראה לי שגיאה אחרת: של doctor watson מה עושים? תודה! **עידכון** תראו הודעה שלישית בפוסט - תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הי! יש לי WinMe. מידי פעם אני רואה שהקובץ הנ"ל נטען לזיכרון. כשאני מעיף את ה-Task, לא נראה שזה משפיע על משהו. למישהו יש רמז מה הקובץ הזה עושה? בתודה מראש, TheTech. ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BeBest,

טוב, אני כבר הרבה זמן מנסה להבין לאן נעלם לי הזיכרון. הרי לכם תמונה ממנהל המשימות שלי: http://www.cue.co.il/i/cue-qs5tw5vmWJ.png כפי שניתן להבחין גם אם תחברו את כל הפרוססים ביחד תגיעו אולי ל1GB ולמטה רשום ש75% בשימוש (מתוך 4GB, ש1GB [נניח] הוא לא מזהה אז מתוך 3GB). אז איך זה ש1GB מתוך 3GB שווה 75%? טוב, נכנסתי לResource Monitor: http://www.cue.co.il/i/cue-62efc0196k.png כאן רשום ש2.5GB בשימוש (זה כבר מסביר 75%), למרות שברשימת הפרוססים אי אפשר להגיע ל2.5GB אם מחברים את כולם (או שאני גרוע בחשבון). ועוד 800MB ממתינים (למי?) ו110MB פנויים. בערך 1GB שמורים לחומרה (32BIT) ולא מנוצלים..בסדר אבל שוב, איך הגענו ל75%? משהו מאוד מוזר לי ואשמח אם מישהו יסביר לי על ניהול ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ווינדוס xp היה יוצר קובץ אינדקס פשוט בכל ספריית תמונות, שבו הוא היה שומר את הthumbnails. משום מה במיקרוסופט החליטו לבטל את זה בעידן ווינדוס 7. במקום זה ווינדוס 7 יוצר "מאגר מרוכז" שלthumbnails באיזושהי ספריית מערכת בדיסק הראשי. אני רוצה לגרום(בהנחה שזה אפשרי, ואני הבנתי שכן) לווינדוס 7 להשתמש בשיטת הthumbnails.db הישנה. הסיבה היא, שיש לי כמות עצומה של גלריות למיניהן על דיסק חיצוני, אבל ווינדוס שומר את כל הקאש העצום של זה על דיסק הSSD שלי, וכידוע יש להימנע מכתיבות מיותרת לדיסקים מסוג זה כדי להעריך את חייהם. בויקיפדיה רשום(לינק מצורף) שווינדוס 7 עובר לשיטה הישנה כאשר התמונות נמצאות על shared drive עם רשות כתיבה. ניסיתי את בווריאציות שונות וזה פשוט לא עבד, לא נוצר שום קובץ D…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. win xp pro sp2 יש לי קספרסקי אנטי וירוס מעודכן . כל איזה שעה ,שעתיים הקספרסקי נותן הודעה שפרצו לי למחשב מip מסוים וככה זה חוזר על עצמו כל הזמן שאני באינטרנט כבר במשך איזה חודש. עד עכשיו לא קרה טפו טפו למחשב כלום (לא מחקו כלום ואין וירוסים וכדומה) . יש לי רק פירוול של וינדוס מופעל וזהו. אני לא יודע אם להתייחס להודעות האלה ברצינות או שהקספרסקי השתגע כי עד עכשיו לא קרה כלום אבל מצד שני אולי עדיף להוריד איזה פירוול נוסף לזה של וינדוס?? מה אתם אומרים??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by VoliSuS,

אהלן יש לי דיסק של ווינדוס 7 64 ביט שאני רוצה לפרמט ולהתקין על המחשב שלי (כרגע אני על 32 ביט..) עד היום שהייתי מפרמט זה היה ככה: מכניס את הדיסק עושה ריסט למחשב ובמסך ההתחלתי זה הייתי לוחץ על F12 זה היה פותח לי הודעה כזאת שבה אני בוחר "Onboard or USB CD-ROM Drive" ואז זה חושב טיפה (אומר לי ללחוץ על מקש כלשהו) ואז זה מריץ לי כזה את הקבצים של הווינדוס ומפעיל את ההתקנה.. עכשיו שאני מנסה לפרמט אני עושה את אותו הדבר בדיוק רק אחרי שיש את הקטע של ללחוץ על מקש כלשהו זה מריץ כזה את הקבצים של הווינדוס ואז זה לא עושה כלום פתאום סתם משום מקום עושה לי ריסט למחשב הדיסק של הווינדוס בסדר עכשיו שהמחשב עולה אני מכניס וזה כן מזהה את הדיסק כקובץ התקנה של הווינדוס וגם ניסיתי דיסקים אחרים (ויסט…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by AK,

טוב-אני דיי נואש בזמן האחרון בגלל הWIN 98 שלי שהוא מתרסק כול שעה ואני צריך לעשות reset . אז החלטתי להתקין את XP אבל נזכרתי שבעצם אני לא יכול כי הוא מפספס קבצים כשאני מנסה להתקין אותו(הוא מפספס קבצים במסך הכחול ההתחלתי של ההתקנה) ניסיתי להתקין את המערכת משני דיסקים מקוריים ששולם עליהם כסף אבל שום דבר לא הצליח - הוא תמיד מפספס קבצים בהתקנה ואומר לי FATAL error. אז מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, יש לי פלאפון שנפל למים ונהרס לו המסך. הטאצ' עדיין עובד, ואפשרי לפתוח אותו והוא מגיב למגע. אני מנסה להציל את התמונות שיש בו, אז חיברתי אותו למחשב - אבל המחשב מזהה אותו כמטען ולא כהתקן USB. אתם מכירים דרך לקרוא את המידע שיש במכשיר גם אם אני לא יכול לשנות במכשיר עצמו את ההגדרה של אופן קריאת המכשיר מהמחשב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.