עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם. ברשותכם שאלה קצת מסובכת. לפני כמה ימים קניתי עותק חוקי של Windows xp בגרסת הום- אדישן בעברית. קיבלתי איתו דיסק התקנה מקורי (תמונה 1) ומס' רישיון. התקנתי את התוכנה על המחשב הנוכחי בהצלחה (עד היום עבדתי עם Windows 98). בחודש ינואר 2007 קנתה אחותי מחשב נייד, איתו הגיעה כבר מותקנת מערכת ההפעלה Windows xp בגרסת הום- אדישן אבל באנגלית. על גב המחשב הנייד מודבקת מדבקה עם מס' רישיון שונה ממה שסיפקו לי לפני כמה ימים בחנות (תמונה 2). השאלה שלי היא כזאת: מערכת ההפעלה בנייד היא באנגלית. האם אני יכול לפרמט את כל ההרד דיסק בנייד, ולהתקין את מערכת ההפעלה מאותו דיסק מקורי שיש לי (בעברית), אך להקליד את מס' הרישיון שיש מאחורי המחשב הנייד, ולא את מס' הרישיון שהקלדתי בהתקנה במחשב …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shiko,

אקספלורר לא נכנס לכל האתרים לחלק מהאתרים הוא נכנס ובחלק מהם הוא פשוט זורק החוצה כלומר הוא סוגר את האינטנט אקספלורר והחיבור לאנטרנט נשאר עדיין מחובר ניתן להכנס שוב לתוך הדפדפן אבל כששוב פותחים את אותם אתרים דומים הוא זורק שוב החוצה אתר כדוגמת www.fibi.co.il אני משתמש במערכת הפעלה מסוג windows xp professional המערכת מעודכת מתוך אתר העידכון של windows update אני מחובר בחיבור adsl מפרט המחשב: פנטיום 4 2.4 זיכרון 256 תודהshiko

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by AK,

טוב-אני דיי נואש בזמן האחרון בגלל הWIN 98 שלי שהוא מתרסק כול שעה ואני צריך לעשות reset . אז החלטתי להתקין את XP אבל נזכרתי שבעצם אני לא יכול כי הוא מפספס קבצים כשאני מנסה להתקין אותו(הוא מפספס קבצים במסך הכחול ההתחלתי של ההתקנה) ניסיתי להתקין את המערכת משני דיסקים מקוריים ששולם עליהם כסף אבל שום דבר לא הצליח - הוא תמיד מפספס קבצים בהתקנה ואומר לי FATAL error. אז מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אז ככה, היום נגשתי לבצע פורמט במחשב שלי, בתהליך של בחירת הכונן הראשי והפרמוט, בטעות לחצתי על אפשרות ה"מחק" לכונן המשני שלי. נתתי לווינדוס לסיים את ההתקנה, וכאשר נגשתי לכונן המשני שלי, הוא ביקש שאפרמט אותו לפני שאוכל להשתמש בו, פה עצרתי ונגשתי להתייעץ אתכם; יש אפשרות לשחזר משהו מהכונן הזה? או שנגזר עלי לפרמט אותו ולבכות על מר גורלי ופזיזותי? שבוע טוב שיהיה לנו, איתי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by The Un4givN,

התקנתי בטעות דרייבר לא נכון של בקר רייד בווינדוס 7 ועכשיו הוא לא עולה לי (מסך כחול עם הקובץ iastor.sys) יש לי גם ויסטה... האם יש דרך להסיר את הדרייבר הסורר שהתקנתי בווינדוס 7 דרך הוויסטה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by maverick,

מישהו יכול להסביר לי איך ליצור דיסק כזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, יש לי וינדווס ויסטה 64bit ולאחרונה מופיע לי קובץ/תהליך ב processes שבמנהל המשימות ששמו conime.exe ותיאורו הוא console IME. לאחר שפתחתי את המיקום של הקובץ (c:windows/sysWOW64) ולחיצה על RMB הקובץ מציע להריץ אותו כ admin. עשיתי חיפושים בגוגל ולא מצאתי תשובה לשאלה אם הצעה של המחשב להריץ את הקובץ כ ADMIN מביאה לכך שהקובץ הוא וירוס. סריקה של onecare ו AVAST לא גילתה כלום. כניסה לניהול משתמשים שבמחשב מציגה 4 משתמשים או קבוצות (יש על המחשב 2 משתמשים )ש-2 מהם יש לי אני לא יודע אם הם צריכים להיות: trustedinstaller ו system ( פעם אחת ראיתי שנוסף עוד משתמש ואז נעלם). אגב, הקובץ לא מאט את המחשב לדעתי אך אני רוצה לדעת מהו. האם יש סיבה לדאגה? ומה כדאי לעשות כדי להעיף את הקובץ? א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RONEN1N,

מדריך 1: Send Feedback אם התקנתם את ווינדוס 7 בטא אז כנראה שרציתם להוריד את ה-Send Feedback שנמצא בכל חלון שאתם פותחים אז במדריך הקצר הזה אני ילמד אותכם איך להסיר את זה. השיטה הקשה (לעומת האחרונה) 1.תלחצו על התחל ואז על all programs ואז על Accessories ואז על run 2.תכתבו בחלון שנפתח regedit 3.עכשיו תכנס לפה HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop 4.עכשיו תערכו את FeedbackToolEnabled ותשנו את המספר 3 (value) ל-0 5.תעשו ריסט או ניתוק וזהו השיטה הקלה תורידו את קובץ הסקריפט הזה שיעשה לכם את כל העבודה הורדת הסקריפט קרדיט לאתר www.askvg.com מדריך 2: איך להסיר את ...for testing... (תמונת הדגמה למטה) במדריך הזה אני יביא לכם רק את המדריך הקצר כי אני חושב שהמדריך הקשה הוא סתם ארוך …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by chris_u16,

כשקראתי את זה פשוט הייתי המום, זה הדבר האחרון והגרוע ביותר שיכול לקרות למיקרוסופט לדעתי :-\ זה יכול לגרום לפורצים לגלות כל מיני דברים נסתרים בחלונות וגם איך לפרוץ אותו, אני חושב להתקין פיירוול עכשיו :-X בסך הכל זה יכול להיות גם מצחיק: "open source Windows" איזה קטע זה יהיה אם מישהו ישחרר גרסת Windows מותאמת-אישית משלו ;D טוב אני קצת עייף עכשיו אז בקיצור: מה אתם חושבים על הגילוי המסעיר ולמה נראה לכם זה יכול לגרום??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום יש לי ווינדוס מקורי שהתקנתי במחשב מסוים ועכשיו אני רוצה לבטל משם את הACTIVATION ולהפעיל אותו במחשב אחר איך אני עושה את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RockFord,

שלום! התקנתי ווינדוס 2000 אחרי פירמוט והכל היה בסדר עד שהתקנתי את האיסיקיו למשל ויוזרים ששמם בעברית נראים כסימני שאלה אני יכול לכתוב בעברית ולקבל הודעות בעברית אבל יש בעיות.. בבקשה תעזרו לי

12. Started by aviv00,

לאחרונה התקנתי 2 גיגה נוספים והקבצים האלו קפצו ל 3 ו 3 וחצי גיגה האם כדאי להחזיר את ה PAGE FILE ל גיגה ? או קצת יותר כמו שזה היה ? ומה אפשר לעשות בקשר ל hiberfil ? הרי אפעם אני לא נכנס למצב שנת חורפ כשזיכרון מלא 3,211,255,808 hiberfil.sys 3,525,062,656 pagefile.sys תודה מראש אביב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הבנתי שצריך להכניס דרייברים דרך nLite קראתי בסטיקי אבל לא הבנתי איך אני מכניס רק את הדרייבר SATA ומה צריך להוריד ללוח intel d865perl F6 INSTALL 2600.exe או iata_cd.exe ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. האייקונים אינם שקופים על הדסקטופ ויוצרים מסגרת סביב הכיתוב [ראו בתמונה]. כיצד ניתן לתקן זאת? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by יצחק נ,

שלום, אני מנסה להתקין Windows XP (חוקי) ובמהלך ההתקנה מתקבלת הודעה: " the file usbhub.sys is corrupted, press any key to". אח"כ יש הודעה שההתקנה נכשלה. מה הבעיה? ומה כדאי לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 11GnR,

http://support.microsoft.com/kb/2908279 יש שם רשימה של המשחקים שזה מתקן לבד. לשאר המשחקים צריך לתקן ידנית, יש שם הסבר. ניסיתי את התהליך הזה על הMouseMovementRecorder של MARK.C וזה באמת עובד, אין דיליי וזה עובד ב500 הרץ. לא מבין למה זה לא יורד לבד עם WINDOWS UPDATE... ולמה צריך לעשות את זה דרך הREGEDIT במקום שהיו מוסיפים אפשרות בPROPERTIES, או בכלל פשוט מעיפים את ההמצאה הגאונית הזאת לגמרי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by maors3,

מעוניין לפרמט את המחשב לXP בעיברית עכשו מותקן עלו XP HOME באנגלית איך עושים זאת? האים זה מסובך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Iko89,

קבלתי עם הלפטופ קוד של XP HOME אבל לא קבלתי דיסק .. האם אפשרי פשוט להוריד מהאתר של MICROSOFT מערכת הפעלה ולהשתמש בקוד ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by onadiv,

שלום, הורדתי את ה BUILD 7100 של ה7 ואני לא מצליח לצפות בקבצי MKV למישהו יש רעיונות מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכם מערכת הפעלה XP HOME . כנראה כיביתי את המחשב בזמן שתוכנה כלשהי ביצעה עדכון .במחשב שלי את כונן C פותח בלי בעיה. בניסיון הפתיחה של הכוננים F ו - G אני מקבל את הודעת השגיעה NSIS ERROR . עשיתי חיפוש ברשת וביצעתי ללא הצלחה את ההמלצות.הסרתי הרבה תוכהות והפעלתי תוכנות בדיקה שונות. יש שיפור מסויים ... בלחיצה על כונן F למשל לא מתקבלת הודעת שגיעה....סמן המשפך מופיעה למספר שניות ו-...שום דבר. ניתן לשמור דברים על הכוננים וגם להעתיק מהם . DOK מזוהה ונפתח בלי בעיות . ניסיון של RESTOR לא הועילה. יש למישהו המלצות לתיקון ? תודה לעונים אדי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. היה לי צ'יפ של ג'יגה עכשיו יש לי עוד אחד והם מחוברים בדואל (האם צריך לשנות משהו ב page file או לבטל אותו) תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. דוד שלי שינה לי את ערכת הנושא של ווינדוס xp(כחולה ועגולה) לערכת הנושא של ווינדוס 98(אפורה ומרובעת). ועכשיו שאני מנסה להחזיר את זה רשום לי באפשרויות רק: 1.windows xp(השתנה). 2.ערכת הנושא הנוכחית שלי. 3.קלאסי של windiws. 4.ערכות נושא נוספות באינטרנט. 5.עיון. איך אני יכול להחזיר את זה לרגיל של windows xp? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Sweet_Tooth,

אני יודע שזאת לא הבעיה הכי גדולה ב XP אבל זה ממש מעצבן, אני יכול לשים את זה על ALWAYS HIDE אבל זה תמיד חוזר. איך אני יכול להפטר מזה לנצח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איזה גירסה של וינדוס 7 כדאי להתקין ? יש לי מחשב core i3 עם 4 ג'יגה זיכרון 32/64 ביט ? אולטימט או פרו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by snupi58,

התקנתי מסנג'ר כל האפליקציות הקשורות אליו עולים - דואר ,אלבום תמונות וכו' רק התוכנה עצמה מתחילה לעלות ונעלמת. כמו כן מצלמת האינטרנט. יש על האייקון של המסנג'ר מגן עם ריבועים צהובים וכחולים - אם זה יעזור מצ"ב קבצים עזרו לי בבקשה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.