Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, בדרך כלל, כאשר אני מסיים עבודה עם המחשב, אני מעביר אותו ל'מצב שינה'. מזה תקופה לא קצרה, אחת לכמה הפעלות, בעת החזרת המחשב ממצב שינה למצב של עבודה. המערכת קורסת ואני מקבל מסך כחול. התופעה יכולה להתרחש בזמן החזרה לפעילות, או זמן קצר (שניות) לאחר מכן. במסך הכחול מופיעה הודעת השגיאה הבאה – 'kernel stack inpage error' כך נראה קובץ dump שנוצר לאחרונה (ותודה על ההדרכה! אגב, לא הבנתי מהטור הנ"ל מהם הסמלים וכיצד יש לעבוד איתם). שימו לב לשורות המודגשות: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini052009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack tr…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי מספר שאלות, עשיתי שדרוג לאחרונה לווינדואס 10 ורציתי לשאול מספר שאלות , אשמח אם תעזרו לי 1. איך אני מעלים את המסך LOGON שדורש סיסמא בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש ? אני פשוט רוצה שהוא יעלה אוטומטית לשולחן עבודה. חיפשתי ומצאתי להיכנס לרגיסטרי ולעשות משהו אבל זה לא עבד. משהו עם GROUP POLICIES. 2. לתוכנת ה MAIL לוקח הרבה זמן לעשות סינכרון עם החשבון GMAIL שלי , היום חזרתי מעבודה ואני רואה שכל המיילים הם עוד מאתמול , לסנכרון לקח משהו כמו 5 דקות מלאות. כמו כן מדוע הוא לא עושה סינכרון אוטומטי ואני צריך פיסית להיכנס וללחוץ על סנכרון ? 3. האם יש דרך להפסיק את ההודעות של ה GOOGLE ONE DRIVE או איך שלא קוראים לזה , או למחוק את זה לחלוטין ? 4. האם הדפדפן EDGE…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז זאת הבעיה שלי: אחרי איזה שבועיים שלא נגעתי בוויסטה אצלי במחשב החלטתי להפעיל אותה בשביל לבדוק משהו... ובזמן שהיא נטענת בBOOT מופיע לי זה: http://img518.imageshack.us/my.php?image=19052007186kf8.jpg לא נגעתי בוויסטה כבר שבועיים ואף אחד אחר גם לא נגע בה, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אין לי שום ווירוס והHD בסדר גמור. ד"א יש לי גישה מלאה לכל הקבצים של וויסטה דרך הXP שגם מותקנת על אותו מחשב. שום מצב לא עובד בוויסטה, לא מצב בטוח ולא אף מצב. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים ל CD-ROM או צורב לעבוד עם DMA ב - 98 היה צריך פשוט צריך להכנס להגדרות של הכונן ולסמן וי... איך עושים את זה ב XP?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת מזאת גירסת הOEM ווינדוס 7 ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עקב שגיאה בWindows Update - מחקתי מתוך התיקייה הראשית Windows,את כל הנמצא בתוך תת 2 התיקיות,של התיקייה SoftwareDistribution =>Download + StoreData,אשר מכילות בתוכן את קבציי העידכון הזמניים של Windows Update. - האם,כתוצאה מכך;יכול להיגרם נזק כלשהו לפעולתה התקינה של מערכת ההפעלה (Windows 7 Ultimate - 32 Bit),מהם קבצי העידכון הזמניים הללו,ולמה הם נקראים כך? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין SP2 ל SP3 כדאי להתקין SP3 למחשבים חלשים שיש בהם SP2 ..? ומה ההשפעה בין SP2 ל SP3.. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי עכשיו ווינדוס VISTA סוף סוף, אבל כל דבר שאני מנסה לפתוח כל קובץ, הווינדוס קופץ ושואל אם אני בטוח, איפה מבטלים את זה ? תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי כבר ב-google וקראתי באתר של מיקרוסופט ככה שאל תגידו לי לחפש כל יום בערך אני מקבל כזה מסך כחול לפעמים כשאני מפעיל ומשהו ולפעמים סתם. החלפתי זיכרון וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני יכול לבדוק מה גורם לזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה של 64 תמיד עבדתי עם K-Lite Codec Pack 4.8.5 עכשיו ראיתי שיצא גירסא K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4 מה לעשות להשאר עם הישן שמותאם ל 32 אבל עובד אצלי גם על המערכת שלי של 64 או להתקין את הגירסא הספציפית ל 64 (K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4)????
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, היום בבוקר אמא שלי גילתה שהמחשב שלה לא מוכן לעלות.. הוא עולה באופן תקין וטוען את WINDOWS, לאחר מכן מציג את תמונת הרקע של שולחן העבודה לכמה שניות, ואז עובר למסך כזה עם סמל של WINDOWS XP (תמונה מצורפת), ושם הוא פשוט נתקע (אפשר להזיז את העכבר, אבל המחשב לא ממשיך את פעולת ההדלקה...) הנייד לא ישן מדי אבל לא חדש, PENTIUM 4 עם 512MB RAM, Compaq presario 2500 מריץ WINDOWS XP HOME.. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאלה שלא דורשים מיליון תוכנות וזה.. אני רוצה להוריד ט'אמ ולהתקין.... טוד סוף.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם חייב עזרה דחוף יש 2 קבצים שאני לא מצליח למחוק בשום דרך- ניסיתי כל מיני תוכנות וגם דרך DOS וSAFE MODE לא נמחק יש למישהוא מושג איך מוחקים??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע התחילה להופיע לי הודעה מוזרה על המסך שאומרת שחסר לי איזה רכיב במחשב ואני צרריך להתקשר לאינטרנט כדי להשלים אותו התחברתי ההתקנה הסתיימה בהצלחה ואז פתאום שוב הופיעה לי ושוב הופיעה לי ועוד פעם......וזה התחיל להחשיד אותי(אמרתי אולי זה נמחק בגלל שאני מוחק ספיי וור ומה שאני מתקין כל פעם זה איזה ספיי וור). ואז פתאום לפני יומיים המחשב התחיל להתכבות לי בפתאומיות אני רואה אותו פתאום סוגר את כל התוכנות ומתכבה הסרתי וירוסים וספיי וור אך לשווא. ואז לפני שעה מכתיבת ההודעה המחשב נכבה לי והדלקתי אותו והוא בקושי עלה בשארית כוחותי הצלחתי להפעיל את TASK MANGER וראיתי שה-CPU על 100% ללא הפסקה סגרתי כמה תוכנות שנראו מוזרות והמחשב חזר למצב נורמלי (בערך) פתחתי את נורטון ולתדהמתי הוא ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב XP יש חשבון אדמין וחשבון אורח אני רוצה שבעת הפעלת המחשב עבור חשבון האורח יופעלו מס' תוכנות כך שהאורח לא יהיה רשאי להסיר אותם באף צורה. לא להרוג את הפרוסס במנהל ההתקנים, ולא למחוק את תקיית התוכנה או uninstall. כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי. לפני יומיים המחשב שלי התחיל להתקע בכיבוי. אני הולך לתפריט התחל- לוחץ כיבוי- כל התוכניות נסגרות והמסך מתחלף ל"shutting down". ושם הוא נשאר תקוע עד שאני פשוט מכבה אותו בלחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי של המחשב. מחיפוש שעשיתי הבנתי שזה יכול להיות דרייברים של כל מיני דברים. ובאמת התקנתי דרייבר של המדפסת ממש ביום שהבעיה התחילה. זה באמת יכול להיות זה? אין דרך לתקן את הבעיה חוץ מלהוריד את הדרייבר? מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
ראיתי את התרדים בקודמים על זה אבל לא מצאתי את הדברים האלה שהיו אמורים להוסיף עיברית... אז אולי בכל זאת אפשר להוריד מהאינטרנט תוספת כזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://download.microsoft.com/download/7/a/f/7af62a47-5020-42ec-9eb3-0b146bfd7501/srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.iso Serial:M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני הכול אני מצטער על הכותרת המייאשת יש מספר קבצים שרצים אצלי במערכת ורציתי לגביהם פירוט, מה תפקידם, עד כמה הם חשובים,וכמובן אם אפשר לבטל אותם, (או מה הוא הservice האחראי עליהם ) wdfmgr.exe (הבנתי שהוא נוסף בהתקנת WMP 10 ...) Imapi.exe CTFMON.EXE LSASS.EXE SERVICES.EXE WINLOGON.EXE CSRSS.EXE SMSS.EXE נ.ב- אני יודע לחפש בגוגול,אבל מה שאני מוצא מציג פירוט כללי ולא רלוונטי בשבילי, אשמח לפירוט אמיתי מחברי הפורום . יום טוב שיהיה לכם ותודה מראש 8)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המחשב החדש שלי שנקנה ללא דיסק קשיח אליו העברתי את הדיסק קשיח הישן שלי [יש עליו את מערכת ההפעלה Windows XP Professional]. כאשר ניסיתי להפעילו המחשב עלה, עבר למסך עם הבאר טעינה של המערכת הפעלה ועשה ריסט. בעל החנות ואחד הטכנאים שם אמרו לנו שיש בעיה כאשר מעבירים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה עם לוח אם X למחשב אחר עם לוח עם מסוג שונה. הוא הציע גם להתקין על גבי זה עם ברצוני לשמור על הקבצים אך אמר שזה לא בטוח יפעל. למישהו יכול לעזור לי ולהגיד : א. האם הדרך הזאת פועל? ב. האם יש דרך דומה לעשות את אותו האפקט ללא פירמוט ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה לשחזר מערכת, בסוף התהליך אני מקבל הודעה שהשיחזור נכשל. האפשרות היחידה לשחזר היא רק במצב בטוח אבל אח"כ לא ניתן לבטל את השיחזור במידת הצורך כי בכלל לא ניתן ליצור נקודת שיחזור במצב בטוח ולכן אני צריך ליצור נקודה בצורה ידנית ואח"כ לעבור למצב בטוח ולשחזר. בקיצור: מה עושים כדי שהשיחזור יעבוד בצורה סדירה? (XP Pro SP2) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה - מחשב נייד חדש עם מ.ע שאני רוצה להחליף לו את הדיסק הקשיח ב-ssd. איך אני מתקין את המ.ע על הכונן החדש? הרי אין היום את הקדים דבוקים מתחת למחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם 2 כוננים קשיחים על פי מיקרוסופט יש להתקין קודם את המערכת הישנה xp ואחר כך את החדשה win 7, וכך עשיתי. WIN XP היה מותקן על דיסק קשיח 2 = כונן D התקנתי את WINDOWS 7 על דיסק קשיח 1 = כונן C מה שקרה זה ש WIN XP נעלם ואני לא יכול להעלות אותו כי עם הפעלת המחשב עולה אוטומטית ה WINDOWS 7 למרות שקבעתי 30 שניות לעלית התוכנה כשאני בודק בכונן D הWINDOWS XP לא נמחק והוא ישנו (רדום ) מה עלי לעשות כדי שיהיה לי דואל בוט כדי שאבחר מערכת הפעלה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את כונן c: משותף כדי שלא יוכלו להיכנס אליו מהמחשבים השניים.... שני המחשבים עם xp... תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-