Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
להתקין 98 בנוסף לXP כאשר XP כבר מותקנת??? אין לי כוח לפרמט....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש תוכנה שתפרמט לי את המחשב..ושאחר כך אוכל להתקין את המערכת הפעלה מחדש.. אם יש דרך אחרת לעשות זאת חוץ מתוכנה אני אשמח.. אני מעוניין לפרמט רק את c והוא ntfs
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם פונה שוב עם בעיה שנוצרה לי במחשב יש לי וינדוס XP אין לי אפשרות להזמין טכנאי כל ביקור שלו עולה לי ב 500 שח לפחות ואין לנו ...............\ זא רק אם לא תהיה ברירה נזמין אותו אבל מקווה להימנע מזה מה שקורה זה דבר כזה אני מדליקה את המחשב נפתחת התיבה הרגילה עם השם של היוזר שלנו אני מקליקה ומכניסה סיסמא שלי כמו שתמיד הייתי עושה המחשב מזהה את הסיסמא מקבל אותה (לא אומר לי שהסיסמא שגויה או משהו ) ואז נפתח לי לשניה אחת המסך של הדסק טופ עם התמונה שיש לי ברקע ובלי שום אייקונים ומיד זה (התמונה של הדסק טופ )נעלם והמחשב עושה LOG OF לבד בלי שביקשתי ממנו. ואז אני מקליקה שוב על היוזר מכניסה סיסמא ושוב חוזר חלילה מופיע לשנייה הדסק טופ ומיד נעלם וכותב לי LOGGED OF ושמתי לב שכשע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל לפני שהוא טוען את הווינדוס. לפני זה היתה לי הודעה system is running in fail safe state please recheck BIOS CMOS SETUP אז חבר שלי אמר לי להוציא את הסוללה אז הוצאתי ועכשיו אני מקבל את ההודעה שכתובה בנושא.. יש לי עוד בעיה המעבד שלי הוא amd athlon 2800+ ועכשיו הוא מראה לי שיש לי 800 מג"ה פחות ממה שאמור להיות לו 1250 במקום 2000. יש לי ווינדוס XP amd athlon 2800+ Abit GURU 1 G kingstone בקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה,חל שינוי בשפה המוגדרת. במחשב מוגדרות 2 שפות קלט(אנגלית כראשי ועברית) לפני זה,כל פעם שהייתי נועל את המחשב,לאחר מכן פותח אותו אז השפה הייתה אנגלית ואז הייתי מקיש את הקוד. אך לאחרונה,אם אני כותב בשפה העברית,נועל את המחשב,פותח אותו,אז המקלדת היא על השפה העברית ואז אני צריך לשנות את השפה לאנגלית כדי להקיש את הקוד. אותו דבר קורה במחשב נייד. בחרתי כבר במסך הזה: לא עזר. האם יש דרך לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעל ה start השתנה מ ...Shut down ל Log off אם אני לוחץ על הכפתור כיבוי/הפעלה של המחשב, הוא לא מכבה את המחשב כמו פעם אין חשבונות אחרים פועלים חלק מיכולת האדמין נעלמו לי, ככה נראה לי, לפעמים הוא רושם "אין הרשאה מלאה" או משהו כזה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
במאפייני תצוגה קיימת רק ערכת הנושא הקלאסית אפילו לא המקורית של xp אתמול זה קרה ומאז אני לא מצליח לשנות את זה ניסיתי לשים ערכות מן האינטרנט אבל אני מקבל הודעת שגיאה "לא הייתה אפשרות לטעון את ערכת הנושא מכיוון ששירות ערכות הנושא אינו פועל. באפשרותך להפעיל את השירות בכלי ניהול בלוח הבקרה " ניסיתי אבל לא הצלחתי , התהליך מופיע כפועל ניסיתי להפעיל מחדש אבל זה לא עזר! מישהו יודע איך מתגברים על זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לחסום אפשרות לעשות REMOTE DESKTOP CONNECTION ממחשב מסויים מתוך הרג'סטרי? (כלומר כך שבעת ניסיון לעשות RDC תתקבל ההודעה: "The client could not establish a connection to the remote computer...) האם ישנה אפשרות לחסום לכתובות מסויימות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נאבד לי הספר סידורי של הדיסק שלי של מערכת ההפעלה ומכיוון שזה צרוב אין לי אותו מודפס על הדיסק הבנתי שב registry רשום המיספר של הדיסק ראיתי פעם מישהו מוציא משם את המספר הבעיה שאני לא זוכר איפה זה נמצא בregistry מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש שחר נ.ב יש לי windows 2000 pro
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את השעון לזמן שלי ולא לזמן שרשום בשרת של מיקרוסופט. גם כשאני מבטל את הסינכרון עם השרת זמן, תמיד כשאני משנה את השעה אחרי כמה זמן ווינדוס משנה אותה בחזרה לזמן שהוא מעדכן מאנארף. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב-אני דיי נואש בזמן האחרון בגלל הWIN 98 שלי שהוא מתרסק כול שעה ואני צריך לעשות reset . אז החלטתי להתקין את XP אבל נזכרתי שבעצם אני לא יכול כי הוא מפספס קבצים כשאני מנסה להתקין אותו(הוא מפספס קבצים במסך הכחול ההתחלתי של ההתקנה) ניסיתי להתקין את המערכת משני דיסקים מקוריים ששולם עליהם כסף אבל שום דבר לא הצליח - הוא תמיד מפספס קבצים בהתקנה ואומר לי FATAL error. אז מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני גולש בINTERNET EXPLORER נפתחים לי מלא חלונות של "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED" שמציפים לי את המחשב ואני חייב לסגור את כולם דרך לחצן ימיני בשורת המשימות על הIE וסגור קבוצה. ברוב הפעמים כתוב בכתובת של החלון אקספלורר שנפתח ads.msn ואז עוד כל מני דברים. איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://support.microsoft.com/kb/2908279 יש שם רשימה של המשחקים שזה מתקן לבד. לשאר המשחקים צריך לתקן ידנית, יש שם הסבר. ניסיתי את התהליך הזה על הMouseMovementRecorder של MARK.C וזה באמת עובד, אין דיליי וזה עובד ב500 הרץ. לא מבין למה זה לא יורד לבד עם WINDOWS UPDATE... ולמה צריך לעשות את זה דרך הREGEDIT במקום שהיו מוסיפים אפשרות בPROPERTIES, או בכלל פשוט מעיפים את ההמצאה הגאונית הזאת לגמרי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד: amd athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM זכרונות:1GB X2 667MHZ DDR2.[כלומר 2GB זכרונות]. כרגע המחשב עובד עם מערכת הפעלה וינדוס XP.רציתי לשדרג את המחשב לוינדוס 7.האם זה אפשרי?האם חומרת המחשב מתאימה לזה,או שזה לא מומלץ? בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מותקן אצלי במחשב WIN 7 32BIT בהגדרות של המחשב זה מראה לי שהוא מנצל רק 3GB מתוך 4GB איך פותחים את זה ל-4GB מבלי להתקין 64BIT???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לשנינו אותה מערכת הפעלה ולשנינו 4GB זכרון, אך אני מסוגל להשתמש בפחות (ב32ביט כמובן), מדוע?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את כונן c: משותף כדי שלא יוכלו להיכנס אליו מהמחשבים השניים.... שני המחשבים עם xp... תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי ובוקר טוב אני מדבר על זה כשממזערים את המדיה הוא יופיע כמעין מלבן ליד השעון עם אפשרות לעצור\להשות\לעביר קדימה ואחורה ולהשתיק את הקובץ המתנגן. איך אני עושה שיהיה כזה בווינדוס 7 החדש? כרגע הוא פשוט ממוזער באופן רגיל כמו כל חלון.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש איזה קישור לתת לי לאיזה מדריך להתקנת הווידוס הזה או אם מישהו בכלל פה יכול לעזור לי ולהגיד איך אני מתקין את windows me oem דרך תקליטון אתחול המחשב שלי מפורמט כבר והכל....אבל ממה שעכשיו אני מבין לא פרמטתי אותו בדרך הנכונה בקיצור אני מבקש עזרה תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי VISTA לפני כמה ימים ואז מחקתי אותה, כלומר עשיתי FORMAT לכונן שבו היא נמצאת. כל פעם שהמחשב עולה אז ב BOOT יש גם את VISTA וגם את XP. אני רוצה שהוא ישר יעלה לי את XP בלי לשאול. בדקתי בקובץ boot.ini.backup אבל יש שם רק את XP...(לא מצאתי את BOOT.INI) אז איך אני פותר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. קיבלתי את המחשב הניד שהזמנתי עם WINDOWS 8 מובנה. אני רוצה להוסיף לו את ה Windows Media Center. הבנתי שאני צריכה להוסיף את זה ב"הוספת תכונות ל WINDOWS 8". הבעיה היא שהוא מבקש ממני להכניס קוד מוצר ואני לא יודעת מה הוא רוצה, מאיפה יש לי? הייתי אמורה לקבל את זה עם המחשב? אם לא, מאיפה אני יכולה להשיג? תודה. http://up380.siz.co.il/up2/kzmmz1tjmlzz.png' alt='kzmmz1tjmlzz.png'>
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-