Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום שאני מפעיל את התוכנה יוטורנט המחשב קופא ואני צריך לעשות ריסטרט המחשב קופא גם במצב סייף מוד מרגע הפעלת התוכנה לוקח כמה שניות והמחשב קופא עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך שהפעלתי את התוכנה הזאת אני מציין גם שאני לא מפעיל אותה אז המחשב עובד כמו שצריך מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש תוכנה שתפרמט לי את המחשב..ושאחר כך אוכל להתקין את המערכת הפעלה מחדש.. אם יש דרך אחרת לעשות זאת חוץ מתוכנה אני אשמח.. אני מעוניין לפרמט רק את c והוא ntfs
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כותרת מזאת גירסת הOEM ווינדוס 7 ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה שאני רוצה לגשת למחשב בקבוצה מחשבים זה רושם לי אין לך הרשאה למחשב זה (איך אני מכוון הרשאות ) אין בעיה כולם באותו שם של קבוצה אני לא מבין מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחופה - מהחזקים שבניכם. המחשב שלי לא מצליח להפעיל את Remote Access Connection Manager service שאחראי (בין היתר) על יצירת קשר לאינטרנט. הדבר גורם לכך שאין אפשרות לצור חייגן מכל סוג. אתמול הגיעו אלי כדי להתקין לי מודם ADSL ואחרי נסיונות של שעה הם נכנעו והלכו כשהם אומרים לי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כשאני בודק ב - EVENT VIEWER אני רואה הרבה הודעות אדומות בזו הלשון: The Remote Access Connection Manager service terminated with the following error: Access is denied. או Remote Access Connection Manager failed to start because it could not create buffers. Restart the computer. Access is denied או The Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sha…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי ויסטה ואני משתמש בעיקר במדיה סנטר! כשאני רוצה לכבות את המחשב ולישון או סתם לצאת מהבית אז אני מכבה דרך השלט שרכשתי (של מיקרוסופט MCE) ואז זה נכנס למצב שינה מלא!! כך שהמחשב כאילו ניכבה לגמרי.. אבל נדלק בשניות ולאותו מצב כמו שכיביתי ;D הבעיה היא שגם תזוזה של העכבר או סתם לחיצה על המקלדת מדליקה את המחשב וזה דיי מציק כי הם על השולחן רוב הזמן... יש דרך שהמחשב יכנס למצב שינה אך ורק דרך השלט יש לכם משג איך? HELP...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד מדיה פלייר 11 אבל הפלאג אין לא נטען, וגם לא הvalidation code
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך צורבים דיסק של XP כך שאחרי פירמוט נכנסים לביוס ומשנים את דרך ההפעלה (CDR,HD,FLOFY) לCDR ואז התקנת הוינדוס עולה בלי דיסקטים??? יש לי נירו 6 החדש אם זה עוזר! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעייה, ולמרות שאני מחשיב את עצמי כמבין בנושא נתקעתי ואשמח לעזרה. קודם כל חשוב לי לציין שעשיתי סריקת וירוסים וספייורים, מחקתי את כל הקבצים הזמניים והCOOKIES שהיו לי במחשב, וגם סרקתי את הרגסטרי. אני לא יודע למה אבל שאני נכנס לגוגל לחשבון המייל שלי אם אני מבקש ממנו לזכור אותי לפעם הבאה - משמע לשתול COOKIE במחשב שלי בפעם הבאה שאני נכנס למייל הדפדפן נכנס ללופ בלתי פוסק של כתובות - ולא מצליח להכנס למייל - שאני מוחק את הCOOKIES ולא מסמן V על זכור אותי אני יכול להכנס אבל זה אומר שאני מקיש כל פעם מחדש את שם המשתמש ואת הססמא. והמסנגר! המסנגר למרות שהסרתי אותו והתקנתי מחדש - לא מוכן להתחבר! ניסיתי להתחבר דרך WEB MESSENGER והוא אכן מתחבר. משמע השירות עצמו עובד אבל התוכנ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בעל עותק מקורי של וינדוס 7, אני משדרג למחשב חדש וברצוני לדעת האם אני יכול להשתמש באותו עותק של ווינדוס אשר לא ישומש המחשב, או שאני חייב לקנות ווינדוס חדש בשביל המערכת החדשה על מנת שיהיה לי עותק חוקי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה, יש לי בעיה קצת מעצבנת בהגדרות של ה-AGP בווינדוס... הבעיה היא, שבחלון המידע של הדרייברים של NVIDIA 43.35 זה רושם לי: AGP:2X בעוד שגם הכרטיס מסך וגם הלוח אם תומכים ב-AGP4X... אז הלכתי לביוס כדי לראות אם AGP 4X מופעל, ואכן כן, הוא מופעל... נסיתי להוריד את ה-COOL BITS, שמראים את חלון ההגדרות של ה-AGP בדרייברים, ושם היה רשום לי שAGP 4X לא מופעל בלוח אם שלי, בעוד שהוא כן... ובגלל זה, הכי הרבה שיכולתי לבחור זה X2... אז עכשיו, מה אני עושה? יש דרך לדרוס את ההגדרה הזאת? משהו? או שאולי היא לא נכונה בכלל, ובעצם בפועל מופעל אצלי AGP 4X? יש דרך לבדוק מה באמת מופעל אצלי? אודה לכל תשובה, ZiP מפרט: מעבד: פנטיום 3 667MHZ (מומהר ל-775MHZ) זיכרון: 384MB כרטיס מסך: MSI GeForce 2 64MB V…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יתכן ואני טועה בהגדרה של שמירת מסך. בכל מקרה, מה שקורה הוא שבתוכנת ה WINDOWS7 שמותקנת, אחרי שהמחשב עומד זמן מה ללא פעילות, המסך מחשיך. עד כאן הכל בסדר. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להשתמש בו לאחר מכן הוא לא "מתעורר", כלומר המסך נשאר חשוך. הדרך היחידה היא לעשות ריסטרט. איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש ווינדוס אקספי פרופשיונל שאפשר להתקין אותו מבוט הוא יהיה LOCOLAIZED אני יודע שיש חבילת הרחבה ואז הוא נהיה הכל בעברית ואני יודע שיש הום אדישן שמבוט הוא כבר הכל בעברית , אבל אני רוצה פרופשיונל מבוט שהכל בעברית , קיים כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום שישי הקרוב תשיק מיקרוסופט את Windows 8. גרסא זו אינה עוד שלב באבולוציה של מערכת ההפעלה הזו, אלא מהלך שיכול לקבוע את עתידה של החברה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2382
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשקראתי את זה פשוט הייתי המום, זה הדבר האחרון והגרוע ביותר שיכול לקרות למיקרוסופט לדעתי :-\ זה יכול לגרום לפורצים לגלות כל מיני דברים נסתרים בחלונות וגם איך לפרוץ אותו, אני חושב להתקין פיירוול עכשיו :-X בסך הכל זה יכול להיות גם מצחיק: "open source Windows" איזה קטע זה יהיה אם מישהו ישחרר גרסת Windows מותאמת-אישית משלו ;D טוב אני קצת עייף עכשיו אז בקיצור: מה אתם חושבים על הגילוי המסעיר ולמה נראה לכם זה יכול לגרום??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה : כשהווינדוס עולה הוא מעלה כזה חלון של לוג אין עם סיסמא ויוזר ( כמו שצריך להיות ) אני לא מקיש אף פעם את הסיסמא וזה בכל זאת נותן לי את כל הדברים של האדמיין. אחרי שאני מקיש ENTER נעלם מסך זה ומופיעה הודעה שאומרת : your password will be expired in 1 day\s do you want to change yes no עכשיו זה כל יום יורד ביום אחד ועכשיו נשאר לי רק יום אחד ליתר דיוק כמה שעות ( אני לא יודע כמה ) אז האם יש דרך לעשות שההודעה הזאת לא תופיע יותר או דרך לגלות את הסיסמא של הווינדוס ששכחתי אותה מקווה שתעזרו, בתודה B@By-KiLLeR :itschy:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות WIN7 הום פרימיום 64ביט בכמה שיותר זול, אין לי בעיה לקנות מחו"ל. אני לא רוצה OEM ולא UPGRADE. גם לא משנה בעברית או אנגלית. אני צריך שתהיה אפשרות להתקין לפחות על שני מחשבים ועדיף על 3. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את הפקודה הכי נוחה שיש לבדוק מה עולה עם וינדוס MSCONFIG עכשיו ניסיתי לעשות משהו התחל הפעלה MSCONFIG לא עושה כלום "אין אפשרות לאתר את השם " בלה בלה בלה : מישהו יודע מה הולך פה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ויסטה ביזנס מקורי שהורד תחת רישיון אקדמי מהאתר של מיקרוסופט (קובץ ISO) אבל אני לא מצליח להבין אם זאת גירסת 32 ביט או 64 ביט באתר מסיבה כל שהיא זה לא כתוב ואני לא רוצה לפרמט את המחשב ולגלות שהתקנתי את גירסת 32 ביט דרך אגב בשם של בקובץ כתוב X86 ואני יודע שזה מתיחס בדרך כלל ל 32 ביט אבל גם 64 ביט וגם 16 ביט זה על אכיטקטורה של X86 אז בקיצור איך אני בודק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם מערכת ההפעלה הזו מ"ס שנים טובות והגדרתי להתקנת עידכונים אוט' במערכת הכל טוב ויפה לפני חודש בערך ניסיתי לעדכן עידכוני אבטחה במחשב ולמרות כל הנסיונות בסוף קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה .האמת לא יודע מה לעשות אולי להתקין פא'ץ לפריצה מחודשת של המערכת הפעלה אקס פי 3 . בנוסף לכך האנטי ווירוס נוד 32 מתריע בכל פעם שצריך להתקין עידכונים לאבטחה ואני לא מצליח במשימה אשמח לקבל עזרתכם תודה והמשך יום נעים לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS 7 ויש לי תיקיות שיש לי בהן הרבה קבצי מדיה וכשאני נכנס אליהן הסייר קורס. נכנסתי להגדרות תצוגה והגדרתי את זה כך שלא יוצגו thumbnails והבעיה נפתרה, אבל אני רוצה שהם יוצגו.. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לפרמט את המחשב לXP בעיברית עכשו מותקן עלו XP HOME באנגלית איך עושים זאת? האים זה מסובך?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסתי למצוא שרשורים בנושא 32 - 64 ביט ולא ממש מצאתי - אז האם יש עדיפות מסוימת למערכת הפעלה עבור גיימינג ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה של 64 תמיד עבדתי עם K-Lite Codec Pack 4.8.5 עכשיו ראיתי שיצא גירסא K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4 מה לעשות להשאר עם הישן שמותאם ל 32 אבל עובד אצלי גם על המערכת שלי של 64 או להתקין את הגירסא הספציפית ל 64 (K-Lite Codec Pack (64-bit) 2.3.4)????
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-