עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by cleric,

תמונת מסך: אפשר לראות את המפרט בצד, אבל הפרטים הרלוונטיים אני מניח הם: לוח: GIGABYTE EP43-DS3 זכרונות: OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  2. הנה התמונה: http://img249.imageshack.us/img249/57/15201765.gif עבדתי מלא מלא זמן עם XP ובחיים לא נתקלתי בדבר הזה.. שלא נדבר שזה בכלל נראה כמו איזה וירוס . אז..מישהו נתקל בזה פעם או שזה וירוס ? תודה

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by gor84,

שלום לכולם... אני מחפש גרסא חוקית של ה PREMIUM, כי נדפק לי המחשב... יש לי סיריאל חוקי... תודה!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. המחשב כול חצי שעה בערך מביא לי הודעה מעצבנת... אם אני מחובר לאימיול, או שהארדיסק החיצוני מחובר, או שאני סתם שומע מוזיקה או רואה סרט מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? מה הכוונה של ההודעה? תודה לכולם...

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by Swed,

תקשיבו היום הדלקתי תמחשב אחריו יומיים שלא עבד ופתאום אני רוצה להכנס למנהל משימות ולא נכנס..(אין לי עם ההגדרות המנהל משימות במזמן זמין ואפשר להכנס) יותר מזה הוא מראה לי תסמל של המנהל משימות ליד השעון ולא נכנס אמשח לעזרה ! ועשיתי פעמים שחזור !

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  6. יש לי בעיה במחשב שמותקן בו חלונות XP PRO. בעת העליה של המחשב הוא מגיע למסך של שולחן העבודה ואז לוקח לו מלא זמן עד שאני יכול להפעיל את אינטרנט אקספלורר ועוד תוכנות. אני אתאר את הבעיה קצת יותר תכף. העניין הוא שאמרתי שאולי הבעיה היא במשתמש הספציפי הזה ובחששותי אכן צדקתי מכיוון שכאשר אני הגדרתי משתמש חדש אחר והפעלתי דרכו את המחשב העליה של המחשב הסתיימה במהירות מאד גבוהה יחסית למשתמש השני. השתמשתי בתוכנה BOOTVIS כדי לבדוק האם יש איזה שהוא משהו שגורם לעליה האיטית של המחשב אבל מבחינת BOOTVIS העליה של המחשב מסתיימת תוך 45 שניות אבל בפועל המציאות קצת הרבה יותר נוטה לכיוון השלוש דקות. ניטרלתי את כל התוכנות שעולות בעליה של חלונות ובמשתמש החדש הרצתי את כולן ועדיין במשתמש הישן זה עלה …

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  7. יש לי 2 גיגה זיכרון שזה מראה לי כזיכרון פיזי כללי תחת physical memory? לאחר מכן אני רוא שפנוי 567 מגה ןsystem cache 756mb חסר לי בערך עוד 700 מגה שאני לא מבין לאן זה נעלם? האם זה בעיה בזיכרון בוינדוס או בהבנה שלי מה מוצג ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. Started by shaithebest,

חברים עזרה דחופה \לא עולה לי האקספי פתאום אומר לי את השגיאה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת בבקשה אל תגידו לי שהלך לי הC ואבד החומר פירקתי את כל המחשב לבדוק אולי הכבלים השתחררו אבל הכל מונח במקומו

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by bigbosf,

שלום חברים אני מנסה להתקין xp על מחשב workstaion ומקבל את ההודעת שגיאה הבאה : installation failed :e:\i386\asms.error message עשיתי חיפוש בגוגל ושם רוב הפתרונות היו לנסות דיסק אחר - ניסיתי עדיין אותו דבר אפשר לבצע התקנה מכונן usb? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by kdani,

לא ידוע אם זה כבר עלה פה, אבל בררתי במיקרוסופט כמה יעלה לשדרג windows vista ultimate שנרכש למחשב (בנוסף למערכת ההפעלה שכבר הגיעה איתו) במחיר מלא... ל- windows 7 הרי ה-win 7 בנוי על אותו לב כמו VISTA, אין שינוי גדול, זה כמעט sp3. ציפיתי למחיר סימלי של 20-50$ עלות שליחת המדיה. התשובה שקיבלתי - 220 $ !!! שזה בערך המחיר ששילמתי על הויסטה, לפני קצת יותר משנה. כך שבסופו של דבר, נראה לי שאני מוותר על השידרוג... לפחות באופן חוקי, וכל הסיפור הזה גרם לי לחשוב פעמיים למה שילמתי מחיר מלא למ"ה....

• 28 תגובות
    • 9.1k צפיות
  11. כשאני לוחץ על התיקון זה לא עושה כלום איך עוד אני יכול לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]

12. Started by iyehuda,

איך מחזירים אותו ב ויסטיה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by jackhammer,

יש לי סקריפט קטן שמעתיק לי קבצים ממקום למקום למטרות גיבוי אני משתמש בפקודת XCOPY עכשיו בגלל שיש פה ושם קבצים גדולים (יותר מ10GB לפעמים) אז זה נראה כאילו זה נתקע חיפשתי בגוגל איזה סוויצ' כדי להוסיף מד אחוזים להעתקה של כל קובץ אבל לא מצאתי איך עושים את זה אני יודע שזה קיים בBAT.ים שעושים EXTRACT לקבצים אבל אני לא מצליח לעשות את זה עם XCOPY אני מעוניין להשאיר את הפורמט של הסקריפט כמו שהוא (פשוט) מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. יש לי מדפסת משולבת דגם J4580 OFFICEJET של HP, המדפסת הותקנה כראוי בעת התקנת הוינדוס אך למרות שהדרייבר מותקן כראוי ובמנהל ההתקנים וגם בDevices And Printers הכל נראה תקין המדפסת לא מקבלת שום פקודה להדפסה ולא משנה מה אני עושה.. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר שקיבלתי עם המדפסת(דרייבר של VISTA) וניסיתי להסיר אותו כמה וכמה פעמים ועדיין לא עובד. מה שקורה זה שאני בעצם שולח דף להדפסה והמדפסת בכלל לא מקבלת פקודה.. כאילו לא קרה כלום. לעומת זאת הסורק של המדפסת כן עובד תקין לחלוטין עם הדרייבר שהתקין WIN7... חייב את עזרתכם זה משהו מאוד מוזר ולא מובן וגם לא מצאתי על זה כלום בגוגל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  15. פתאום עולה לי המסך הזה אי אפשר להיפטר ממנו משלתט על המחשב עד שמכניסים תסיסמה מה הקטע? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם ושבת שלום ברשותי WINDOWS 7 ואני רוצה לגרום לדפדפן FIREFOX לעבוד קבוע ב REALTIME האם יש תוכנה שיכולה לגרום לזה לקרות באפן קבוע ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by imperious,

אוקיי אז ככה אני קניתי מחשב חדש חזק והתקנתי windows vista sp2 -32bit הפעלתי את הaero והכל אבל הtab נשאר לי כמו שהיה בXP משהו דומה ולא עם מעבר החלונות הגדולים, מה עושים במצב כזה? תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. ה TASK BAR קפץ לי לצד ימין של המסך. ואני לא מצליח להחזיר אותו לתחתית המסך. לא בדאבל קליק ולא לחיצה וגרירה. מישהו יודע איך להחזיר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. נוסו הפתרונות הבאים : החלפת כבל IDE סידור הגאמפרים קינפוג חדש של הBIOS - לפי התוצאות הכל מזוהה כמו שצריך ופועל כשורה שימוש בכמה דיסקים של מע' ההפעלה (אותה תוצאה ) זאת התמונה שמוצגת בכל פעם מחדש http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by dan9,

היי מהיכן אני יכול להשיג עברית לWINDOWS 7 32 BIT גירסה 7264? הפכתי את הרשת ולא מצאתי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה. כמו כן, הבנתי שיש פקודה שמאריכה ב-30 יום את הרשיון של התוכנה. רציתי לדעת מהי... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by Baridy,

2GB RAM NVIDIA 8500 AMD Phenom לא זוכר איזה יעבוד? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by Old Cat,

מערכת איכסטה (AKA VISTA) על מחשב נייד דל. 1. סל מיחזור נעלם. נסיבות היעלומת לא ברורות, המשתמשת לא זוכרת מה עשתה אם בכלל אבל פתאום שמה לב שאיננו על שולחן העבודה. ב XP אפשרויות שולחן העבודה והתאמה אפשר להגדיר הצגתו. בויסטה, הכיצד מחזירים? 2. הגדרות אפשרות תיקייה בסייר במערכת XP איפשרו הצגת קבצים מוסתרים, קבצי מערכת וכו' וכו' כולל הגעה לקבצים זמניים של המשתמש ועוד. בויסטה, הכיצד מגדירין ? 3. לשחזור מערכת ניתן ב XP לקבוע נפח דיסק מוקצה ולשלוט על הביזבוז. היכן וכיצד בויסטה?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. מצורפת תמונה.. אני לא יודע איך זה נהיה אי אפשר ללחוץ על זה לא דאבל קליל ולא לחצן ימיני. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הסרגל למטה (איפה שכפתור של הסטרט והשעון וכו) ניתקע לי ושאני מעביר עליו את העכבר זה מראה לי בעכבר את השעון חול וזה תוקע לי את כל המחשב..(אני כרגע על Safe Mode) מה לעשות? מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה אבל לא ידעתי איפה לפתוח דיון

דיונים חדשים בפורומים