Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב- xp ואני סובל כל יום שאני רואה את העננים המעצבנים בוולפייפר שלי. כל המערכת הזאת משגעת אותי ואני כבר משתוקק לפרמט ולהתקין את ה-98 SE הקודמת שלי, אלא שבזמן האחרון יותר מדי אנשים המליצו לי לנסות את ה windows 2000. לפני שהציעו לי להשתמש במערכת הפעלה זו ייחסתי אותה ל-NT מעודכנת ולא למערכת הפעלה בשביל משחקים ואינטרנט. מה אתם אומרים? האם כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה WindowsXP והתקנתי Visual Style נחמד שמאוד אהבתי והחלטתי להישאר איתו. הכל בסדר חוץ מדבר אחד שמפריע: כשיש טקסט אפור (כלומר לא לחיץ/לא ניתן לשינוי) בחלון כלשהו (כל חלון...) אז הוא מופיע באפור, כמו תמיד, אך עם צבעי ה-Visual Style הזה, שבהם רקע החלון דומה מאוד לצבע הטקסט, בקושי אפשר לקרוא מה כתוב שם. רציתי לדעת איך אני משנה את הטקסט הזה מצבע אפור בהיר לצבע אפור קצת יותר כהה. לא מצאתי ב-Properties איפה לשנות את זה, אך ידוע לי שאיפשהו ברג'יסטרי אפשר לשנות את הצבעים ע"י ערכם המספרי (אני חושב דקסימלי או הקסימלי... לא זוכר [ש-0,0,0 זה לבן ו-255,255,255 זה שחור...]) כדי להיות ברור יותר צרפתי תמונה של הטקסט (מוקף בצהוב), כדי שתראו שבאמת אי אפשר לקרוא או…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בווינדוס 7 64 ביט, הבעיה היא שהסמלים בשורת משימות פשוט הפוכים כפי שמוצג בתמונה: תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לשדרג את הזיכרון שלי מ 1024 ל 2048 לטובת הרצת חלונות ויסטה - האם כמות זיכרון כזאת גדולה (יחסית) תספיק לכל יישום שאני אנסה להריץ על המחשב מבלי אובדן ביצועים? יותר מזה כבר אי אפשר לשדרג את המחשב שלי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום .!!! יש לי שאלה , ובעייה מאוד מוזרה , ואני עדיין לא יודע למה זה עובד ככה..!!! יש לי ארד דיסק עם שתי מחיצות , כונן c ו d . עם אני מתקין על כונן c (שהוא הכונן הראשי) , אני מתקין עליו win xp . ובכונן d אני מתקין עליו win 7 , אז שהמחשב עולה הוא נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות. אבל עם אני מתקין win 7 על כונן c. ואחרי זה win xp על כונן d: אז הוא פשוט לא נותן לי את האפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות....(כאילו אין 7 במחשב!) השאלה שלי היא כזאת: למה הוא לא נותן לי אפשרות לבחור , למה ב xp יש את האפשרות הזאת ? האם אני צריך להתקין איזה תוכנה אוו משהו , שהוא יאפשר לי לבחור מערכת הפעלה ..???? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, העברתי דיסק קשיח ממחשב ישן למחשב חדש עליו התקנתי WIN7. הדיסק מכיל קבצי סרטים ושירים, את מערכת ההפעלה התקנתי על דיסק קשיח חדש. בזמן ההתקנה המחשב כן זיהה אותו וגם עכשיו אפשר לראות שהוא מזהה אותו ב device manager, אבל במחשב שלי מופיע רק החדש. איך מסדרים את זה בלי לפרמט אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שלום, יתכן ואני טועה בהגדרה של שמירת מסך. בכל מקרה, מה שקורה הוא שבתוכנת ה WINDOWS7 שמותקנת, אחרי שהמחשב עומד זמן מה ללא פעילות, המסך מחשיך. עד כאן הכל בסדר. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להשתמש בו לאחר מכן הוא לא "מתעורר", כלומר המסך נשאר חשוך. הדרך היחידה היא לעשות ריסטרט. איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. לאחר חיפוש מקיף ברשת בכלל ובHW בפרט, אני מתקשה למצוא את הפתרון. מדובר בלפטופ ישן של חבר, וזו ההודעה שמתקבלת. אני מבין מגיגול שהחדשות הטובות הן שישנה אפשרות שההארדיסק עדיין לא מת. הבעיה היא, שאני לא יכול לפרמט ולהתקין מחדש מערכת הפעלה כיוון שכונן הדיסקים כאן לא תקין. :-\ יש ברשותי DOK של 4 ג'יגה והארדיסק חיצוני של 40 ג'יגה. לפני שחורצים את גזר דינו של הדיסק הקשיח רציתי להתייעץ כאן ולראות אם יש פתרון אחר. מן הסתם חשבתי לאתחל את מערכת ההפעלה מאחד האמצעים שכתבתי כדי לראות אם ניתן לכתוב בכלל להארדיסק של המחשב, אבל בכל דף שאני קורא ברשת הפתרון תמיד כולל שימוש בכונן התקליטורים. קיבעתי אתחול מUSB DEVICE בביוס ושמתי את מערכת ההפעלה (XP) על הדיסק הקשיח החיצוני, אח"כ ניסית…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדווס 98 באנגלית ואי אפשר לכתוב או לראות שם עברית. שנכנסים לאתרים בעברית זה כותב שצריך להוריד פונט בעברית או משהו כזה, ושזה בא להוריד יש איזה שגיאה. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד הוא pentium D 925. כשאני פותח את windows task manager אני רואה 2 חלונות "cpu usage history". אני לא אמור לראות 4? 2 לכל ליבה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר התקנתש כרטיס הקול סאונד בלאסטר 5.1 והתקנת הדרייברים שלו(דרך דיסק ההתקנה שלו בלבד), המערכת הפסיקה לעלות. במידה ואני מנסה לעלות את המערכת בסייפמוד הוא מציג לי את ההודעה הבאה(תמונה מצורפת) אשמח לעזרה מהירה, מכיוון שאני צריך את המחשב למחר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להתקין 98 בנוסף לXP כאשר XP כבר מותקנת??? אין לי כוח לפרמט....
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדפדפן ברירת המחדל שלי הוא FireFox אבל אני רוצה ליצור קיצור דרך על שולחן העבודה ללינק שייפתח דווקא ב-IE. זה אפשרי? איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין Windows XP ל-Windows XP SP3? למה קניתי D-LINK ואני לא יודע איזה גרסא של WINDOWS צרבתי על הדיסק
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי קובץ שאני מעוניין למחוק אך כשאני רוצה לזרוק לפח אשפה הוא אומר שהקובץ פתוח ב WINDOWS EXPLORER. יצוין כי סגרתי את כל התוכנות בדקתי בTM שאין משהו נוסף פתוח ואפילו עשיתי ריסטרט. ולא משנה בכל פעם הוא לא נותן לי למחוק את הקובץ באותה טענה. יש איזה תוכנה שיכולה לעזור שמחייבת את מע' ההפעלה לעשות דברים? כי אני לא יודע מה כבר מתשמש בקובץ.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה,חל שינוי בשפה המוגדרת. במחשב מוגדרות 2 שפות קלט(אנגלית כראשי ועברית) לפני זה,כל פעם שהייתי נועל את המחשב,לאחר מכן פותח אותו אז השפה הייתה אנגלית ואז הייתי מקיש את הקוד. אך לאחרונה,אם אני כותב בשפה העברית,נועל את המחשב,פותח אותו,אז המקלדת היא על השפה העברית ואז אני צריך לשנות את השפה לאנגלית כדי להקיש את הקוד. אותו דבר קורה במחשב נייד. בחרתי כבר במסך הזה: לא עזר. האם יש דרך לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את ווינדוס7 ו-XP מותקנות ב dual boot על כונן פיזי אחד בעל שתי מחיצות. כשאני רץ על ווינדוס 7 ורוצה לפתוח קובץ מהמחיצה שעליה מותקן הXP אני נתקל בהודעה הבאה. אני מוגדר כמשתמש אדמין... מודה מראש למי שידע להציל אותי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני התחלתי המרה של קבצים במחשב והשארתי אותו בזמן שיצאתי לעשות כל מיני דברים. כשחזרתי גיליתי שהמחשב לא המיר לי כלום כי הוא הלך לישון באמצע.(מאוד מעצבן!) אני רוצה להגדיר למחשב (וונדוס 7) לא ללכת לישון כשתהליכים מסוימים במחשב מופעלים (בתוכנה עצמה אי אפשר להגדיר את זה) חיפשתי באינטרנט אבל כל מה שמצאתי זה איך לכבות את מצב שינה לגמרי- ואני לא מעונין בזה! אני רק רוצה שבתהליכים מסוימים שהוא לא ירדם. זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי win98se ויש לי בעיה כל הזמן ההתקנה של האופיס הייתה חלקה אבל עכשיו אני מנסה להקליט ובאמצע המחשב ממשיך הכל רגיל אבל הוא לא מתקדם בהתקנה וניסיתי כמה פעמים וכל פעם אותו דבר מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול ליפתור אותה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם אני יתקין את tweak ui בXP היא תוכל לעזור לי במשהו נגיד להאיץ ביצועים או לשפר משהו? או שהיא סתם לא תעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא רשום לי USER וגם רוב ה SYSTEM בדקתי SPYBOT ...NOD32 ....MALEWARE ........כלום גם המון RUNDLL32 רץ לי מדיי פעם אין שום דבר חשוד ב MSCONFIG ....עברתי על כל ה SERVICES .MSC גם לא מופעל משהו שלא צריך ... מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-