עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום המחשב כבר לא עובד כל כך טוב והגיע זמן להתקין חלונות מחדש חשבתי לי אם כבר, אז בהזדמנות לשדרג לחלונות 8. אני רוצה להתקין שוב את 7 ואז ישר לשדרג ל8 השאלה שלי , אם אני אקנה את הגרסה הזאת, זה בדיוק מה שאני צריך ? אני כרגע על 7 עם 64 ביט http://ksp.co.il/?uin=17364 מה דעתכם? ובכלל זה גרסה טובה או שזה משהו הכי פשוט שקיים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by WarSoul,

שלום , אני מנסה לפרמט ולהתקין וינדוס 7 אבל כשאני מעלה את הוינדוס זה עושה לי שהוא מתקין קבצים של וינדוס ומדלג על כל שלב הפירמוט , מישהוא יכול לעזור לי ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי windows xp professional, ושאני מנסה לעלות את סרגל הכלים של "הפעלה מהירה" בשורת משימות, הוא נותן לי את ההודעה המצורפת. הוא נותן לי את אותה ההודעה גם בסרגלי כלים "סרגל השפה", ו-"שולחן העבודה" באותו מקום. עשיתי סריקה בנורטון (2004), adaware, ו spybot. מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Lidor Abu,

חברה מישהו יודע אולי למה לוקח זמן עד ש windows 10 עולה? זה לא היה לי ככה ב 7..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, יש לי פלאפון שנפל למים ונהרס לו המסך. הטאצ' עדיין עובד, ואפשרי לפתוח אותו והוא מגיב למגע. אני מנסה להציל את התמונות שיש בו, אז חיברתי אותו למחשב - אבל המחשב מזהה אותו כמטען ולא כהתקן USB. אתם מכירים דרך לקרוא את המידע שיש במכשיר גם אם אני לא יכול לשנות במכשיר עצמו את ההגדרה של אופן קריאת המכשיר מהמחשב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Amit_S,

טוב אז זאת הבעיה שלי: אחרי איזה שבועיים שלא נגעתי בוויסטה אצלי במחשב החלטתי להפעיל אותה בשביל לבדוק משהו... ובזמן שהיא נטענת בBOOT מופיע לי זה: http://img518.imageshack.us/my.php?image=19052007186kf8.jpg לא נגעתי בוויסטה כבר שבועיים ואף אחד אחר גם לא נגע בה, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אין לי שום ווירוס והHD בסדר גמור. ד"א יש לי גישה מלאה לכל הקבצים של וויסטה דרך הXP שגם מותקנת על אותו מחשב. שום מצב לא עובד בוויסטה, לא מצב בטוח ולא אף מצב. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מהן התוכנות העדכניות המומלצות למשתמש הרגיל? ועד כמה זה מומלץ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Condor,

יש לי dual boot 1. 98 2. 2000 3. xp אני רוצה להתקין מחדש את ה 98. אך אני מפרמט או מתקין מחדש את 98 בלי לפגוע ב BOOT rec?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן אני מאתחל את המחשב לוחץ על F8 בכדי להכנס למצב בטוח אבל משום מה זה מדלג על מסל הבחירה ף איך להיכנס למצב הבטוח אם כך. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by David Ell,

זה אשכול שפתחתי גם בפורום אחר, אני פשוט אעתיק כי אין טעם לכתוב מחדש. תאור הבעיה: הבעיה קצת מורכת, אין לי כלכך מושג מה החוקיות שלה, אבל אני אנסה להסביר. הורדות לא יורדות תקין. מגיע לסוף ונכשל (במזל הצלחתי להוריד CCLEANER מאקספלורר בניסיון השני). סרטונים נטענים ממש לאט אם בכלל, מתחיל בדרך כלל ב"בוסט" של כמה שניות ומפסיק לטעון. תמונות או לא מוצגות או מוצגות בחלקים כמו של פאזל מבולגן. ניסיתי להתקין JAVA, מגיע לאחוז האחרון ומאז רק חזר אחורה (4%, 5%, 10%...) אבל מצד שני סרטים רצים נפלא באיכות גבוהה, ככה ש.... ממתי התחילה הבעיה: אתמול האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: כן אבל זה די בא לי בהפתעה, ראיתי פרק בדרגון בול, עצרתי בשנייה הראשונה, הלכתי להביא לאכול וכשחזרתי הכל ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Schaap,

התקנתי חלונות 7 על מחשב חדש. במחשב כונן אחד של טרה. הופתעתי לגלות שבזמן ההתקנה לא היתה לי אפשרות להגדיר מחיצות, והגדרתי מחיצות לאחר מכן. כמה שאלות: הגדרתי את המחיצות דרך ה disk management, כלומר עשיתי shrink ל:C לחצי טרה, ובמה שנשאר הגדרתי מחיצה חדשה. 1. למה הוא לא נתן לי לבחור את האות D? 2. הכוונה היא שכונן אחד יהיה לתוכניות ושני לDATA. כל הDATA, כולל מוסיקה, תמונות, וידאו, מסמכים... כרגע, ב:C יש את הספריות המיוחדות עבור מסמכים, מוסיקה, תמונות וסרטים. איך אני משנה את ההגדרות כך שזה יהיה בכונן השני? מה זה primary? second? זה חשוב להגדיר את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 69ron,

מישהו מכיר? התקין ובדק? במה זה שונה מהתקנה "נורמלית" של XP? האם זה כדאי? (ברור לי שזאת גרסה פרוצה)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by אנדי,

שלום חברים, בדרך כלל, כאשר אני מסיים עבודה עם המחשב, אני מעביר אותו ל'מצב שינה'. מזה תקופה לא קצרה, אחת לכמה הפעלות, בעת החזרת המחשב ממצב שינה למצב של עבודה. המערכת קורסת ואני מקבל מסך כחול. התופעה יכולה להתרחש בזמן החזרה לפעילות, או זמן קצר (שניות) לאחר מכן. במסך הכחול מופיעה הודעת השגיאה הבאה – 'kernel stack inpage error' כך נראה קובץ dump שנוצר לאחרונה (ותודה על ההדרכה! אגב, לא הבנתי מהטור הנ"ל מהם הסמלים וכיצד יש לעבוד איתם). שימו לב לשורות המודגשות: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini052009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack tr…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם! כן כן, הדלקתי את המחשב ו"סתם בלי סיבה" כל קיצורי הדרך לא עובדים, סתומרת שהווינדוס פתאום לא מבין מה זה לעזאזל סיומת .lnk. *הבעיה היא עם כל קיצורי הדרך בלי יוצא מן הכלל. *בדקתי את הנתיבים של כמה מקיצורי הדרך וכולם בסדר. אז מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nir.nir,

האם בגרסאת ריטייל, אני מקבל את המוצא באריזה המקורית? זה ההבדל? ואם זה נכון, מה בדיוק חוסכים המשווקים בזה שהם מונעים ממני את האריזה המקורית וחוברת ההפעלה? האם אין חשש לקנות מוצר זה ללא אריזה מקורית? תודה למשיבים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alons126,

יש לי לפטופ HP DV5 בן כמעט שנה עם ויסטה. האם כדי לקנות את גירסאת השדרוג של 7 או את הגירסה המלאה ולפרמט? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם אם אפשר לדעת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני עומד לשדרג את הזיכרון שלי מ 1024 ל 2048 לטובת הרצת חלונות ויסטה - האם כמות זיכרון כזאת גדולה (יחסית) תספיק לכל יישום שאני אנסה להריץ על המחשב מבלי אובדן ביצועים? יותר מזה כבר אי אפשר לשדרג את המחשב שלי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. פתחתי את "המחשב שלי" ופתאום אני רואה שהתווסף לי עוד כונן, תודה רבה שמחתי מאוד : אבל הוא סתם כונן מת כזה, איך אני מסיר אותו משם?? הנה תמונה לתיאור הבעיה:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. העוזרת שלי זרקה את הניילון שאליו היה מודבק הקוד של הווינדוס שלי(XP home edition HE), אמרו לי שיש דרך לשחזר את הקוד דרך הווינדוס המותקן על המחשב, איך עושים את זה??? אשמח לקבל הדרכה מפורטת, תודה מראש !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. והאם למשתמש פרטי - גרפיקאי (על פוטושופ ומאיה) יורגש איזה מהם. אכתוב פרופיל כללי כי אין לי ברור לי מה הפוינט. מיועד למחשב ביתי עם 2 מסכים. מעבד i7 4770. זיכרון 8X3 DDR3 וכרטיס מסך GeForce GTX660 . תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן.. כיצד ניתן להציג במד הסוללה בווינדוז 7, שיראה לי גם דקות כמה נותר עד שהמחשב מתכבה (בדומה לויסטה ו-XP). מה שעכשיו מוצג לי, זה רק אחוזים.. אבל אין דרך להציג גם דקות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by omri_ro,

כמעט כל משחק שאני מוריד מהרשת עושה לי בעיות (ולא מדובר על משחקים חדשים) עכשיו הורדתי את THE LONGEST JOURNEY והוא עושה לי בעיות שלשום הורדתי את RA2 וגם הוא לפעמים נתקע לי.... :asthanos: :asthanos: :asthanos: נראה לי בקרוב אחזור ל98...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LOL,

dont know what happend but suddenly i cant write in hebrew it writes lite this ?גגגגג ?א? ?? ???? ?ך ?? HELP!!!!!!! i have XP pro and i tried everything nothing works

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by The Ball,

לפני כשבוע קניתי מחשב נייד asus n56vb-4022h. המחשב הגיע עם ווינדוס 8 (לצערי הרב) וההתקנה הייתה אוטומטית כשהפעלתי את המחשב. משום מה, הוא החליט להתקין לי המון ג'אנק שאני אפילו לא יודע מהם בנוסף לאנטי וירוס ופיירוול של מקאפי הבנתי מאתרים שונים שהמקאפי מובנה (תקנו אותי אם זה לא נכון) וקצת בעייתי להסיר אותו. אשמח להסבר קצר איך ניתן להסיר אותו במלואו. בנוסף המחשב עובד יחסית לאט. לוקח לו זמן לפתוח תיקיות וקבצים. האם ישנם הגדרות שניתנות לשינוי? אולי כדאי לפרמט ולעשות את זה ב custom installation (לא מצאתי כזאת אפשרות אבל מנסה...) עוד בעיה שצצה, אני מסנה להוריד סקייפ אבל הוא תמיד מחזיר אותי להורדה מחנות האפליקציות שאני לא רוצה להוריד משם שום דבר את האמת... יש אפשרות להוריד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by braveheart24,

שלום כולם חייב עזרה דחוף יש 2 קבצים שאני לא מצליח למחוק בשום דרך- ניסיתי כל מיני תוכנות וגם דרך DOS וSAFE MODE לא נמחק יש למישהוא מושג איך מוחקים??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים