עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מנסה להפעיל מחשב ללא מגע של עכבר ומקלדת וגם ללא מסך ברור לי שעם המסך אין בעייה ושאני חייב את העכבר והמקלדת כדי להתקין את המחשב כמו שצריך השאיםה שלי היא לשים איזה משהו בstartup שירוץ מרגע שהמחשב נדלק וWINXP עולה. אני לא רוצה שתהיה מקלדת ולא שיהיה עכבר... ושוונידוס יעלה גם אם יש הפסקת חשמל ולא יגיד לי שהוא צריך עכבר או מקלדת מישהו יודע איך אני עושה את זה?? אנא עזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Tal11,

היי, אני מריץ WIN7 64bit וחלק מהפקודות ב-cmd לא עובדות לי. לדוגמא - NET TIME לא עובד לי כי הסרביס שלו לא דלוק. אני אשמח להסבר קצרצר איזה סרביסים אחראיים על הפקודות שתחת NET ולמה ב-WIN7 הם לא דלוקים בדיפולט. לגבי NET TIME ספציפית - עברתי על כמה סרביסים ולא מצאתי את הסרביס שמריץ אותו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום! יש לי מחשב נייד dell קבלתי איתו דיסק מקורי של ווינדוס 10 ..אני רוצה לבצע לו פורמט אבל משום מה הוא מראה לי בעיה כזו "אירעה בעיה בעת איפוס המחשב שלך" מישהו יודע מה צריך לעשות ? אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה לשנות את השעון לזמן שלי ולא לזמן שרשום בשרת של מיקרוסופט. גם כשאני מבטל את הסינכרון עם השרת זמן, תמיד כשאני משנה את השעה אחרי כמה זמן ווינדוס משנה אותה בחזרה לזמן שהוא מעדכן מאנארף. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by The Un4givN,

התקנתי בטעות דרייבר לא נכון של בקר רייד בווינדוס 7 ועכשיו הוא לא עולה לי (מסך כחול עם הקובץ iastor.sys) יש לי גם ויסטה... האם יש דרך להסיר את הדרייבר הסורר שהתקנתי בווינדוס 7 דרך הוויסטה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by amitaiz,

המחשב עולה ועושה בוט מהדיסק. בשלב הראשון של ההתקנה שאמורים לבחור שפת התקנה וכו' המחשב מפסיק להגיב. ניסיתי עם כמה דיסקים של ויסטה וקורה אותו דבר, דיסקים מקוריים וגם לא. מיהו מכיר את הבעיה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מערכת הפעלה - Win7 64bit (ניסיתי גם ב-XP 64bit ואין שינוי) כרטיס מסך - Radeon HD5850 הבעיה התחילה כשבאתי למחשב והמסך לא הראה שום תמונה (לפני שעזבתי אותו הכל היה בסדר). אחרי ריסטרט, הווינדוס לא עלה - קודם כל מופיע מסך הטעינה של הווינדוס, ואז יש מסך שחור (אבל מואר, כמו תמונה שחורה. אין פה בעיה של no signal) ולא קורה כלום. גם המקלדת לא מגיבה (CAPS LOCK), מה שאומר שהווינדוס לא עולה בכלל וזה לא רק שאין תמונה. הנחתי שזו בעיה עם הגרסה החדשה של ATI CATALYST 11.7 שהתקנתי, אז העלתי את המחשב ב-SAFE MODE, הסרתי את הדרייברים ואכן אח"כ המחשב עלה גם בלי SAFE MODE. הבעיה היא שכשניסיתי להתקין מחדש את ה-CATALYST, הבעיה חזרה. ניסיתי גם להתקין את הגרסה הקודמת שעבדה קודם בלי בעיה (11.6) אבל ה…

8. Started by avi25m,

מאז שהתקנתי על המחשב Windows XP כשאני לוחץ על כיבוי המחשב מודיע לי שהוא מוכן לכיבוי ואני צריך לכבות אותו ידנית. לפני ה XP הייתי צריך ללחוץ רק על כיבוי והמחשב היה נכבה לבד ללא צורך בלחיצה נוספת על לחצן ה POWER במארז עצמו. ניסיתי לשנות את ההגדרות באפשרויות צריכת חשמל, אך לא מופיע לי שם התיקיה ניהול צריכת חשמל מתקדמת. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש, מדובר על ווינדוס 7. אותה גרסא הייתה לי לפני הפרמוט. הווינדוס הוא אנגלית, והתקנתי תוסף עיברית. שמתי לב שבתוך קבצי הTXT שיצרתי לפני הפרמוט, העיברית אינה תקינה, זה הפך לגיבריש. אם אני עכשיו כותב בעיברית זה כותב בצורה תקינה. מישהו יודע איך אפשר לפטור את זה? בעיה שניה שיש לי, אין לי אפשרות לעשות ייבוא\ייצוא באאוטלוק 2007. זו אינה גרסאת ניסיון. והאוופיס בעיברית. אשמח לעזרה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sharmeiri,

שרות termservice מסרב לעבוד -כאשר אני לוחץ על start יש הודעת שגיאה שאומרת שלא ניתן להפעיל את השרות כייוון שהקובץ לא נמצא . לא ניתן לעשות" fast user switching" כיוון שהשרות הזה תלוי בשרות ה -termservice --חוץ מזה הכל עובד בסדר . הרצתי כבר את הפקודה sfc /scannow וזה לא עזר . מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט? שאלה למומחים תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המחשב שלי התחיל להתנהג בצורה ממש חשודה בזמן האחרון, מלבד איטיות רבה, שמתי לב לכתובות מייל שונות כאשר אני מתבקש להכניס מייל בתיבה המיועדת באתרים, צצים לי דפי אינטרנט מוזרים וכו' אני משתמש המון באינטרנט על מנת להזמין דברים שונים מחו"ל ובארץ לכן אני חושש מאוד, זה כמובן עוד לפני ססמאות לאתרים שונים שלי. אני חייב המלצה לאנטי וירוס מקיף וטוב עם FIREWALL וכמו כן תוכנות שונות על מנת לאתר קבצים זדוניים. אני כנראה גם התקין מחדש את הווינדוס לבסוף... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין ליצור USB שיהיה עליו גם התקנה של מערכת הפעלה (win xp או כל מערכת הפעלה אחרת), וגם hirens cd. יש לי דיסק התקנה של ווינדוז XP, וגם hirens cd שמותקן על ה USB (ועובד). איך אני יכול לשלב בין שניהם? פשוט יש לי נט בוק, ואין בו כונן CD, ואני מעוניין לפרמט אותו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום,לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש...ובנוסף להרד דיסק IDE שהיה לי הוספתי הרד דיסק sata חדש... התקנתי גרסת וינדאוס נוספת על הרד דיסק ה Sata ומסיבה מסויימת לוקח לו הרבה מאד זמן להיטען...כשאני מנסה בביוס לשנות את ההרדיסק שממנו אני רוצה לעלות את הוינדואס הוא משנה אבל אח"כ כותב לי error משהו כמו NTLDR not found....ואומר לעשות ריסטרט... יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tom1989,

יצרתי Shortcut לתוכנה ואז יצרתי לזה Shortcut key, בטעות מחקתי את הקובץ אבל עדיין נשמר לי הקיצור של המקלדת, איך אני יכול לסדר את זה שלא יהיה הקיצור הזה יותר? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. היי, כאמור, המחשב הנייד שלי מכבה את עצמו כאשר הוא נמצא במצב שינה למשך מספר שעות (לא יותר מ-12 שעות רצופות). כמובן שזה צפוי אם הסוללה לא טעונה, אבל הוא עושה את זה גם כשהוא מחובר לחשמל: אני משאיר אותו במצב שינה לפני שאני הולך לישון ובבוקר הוא כבר כבוי. איפה נמצאת ההגדרה שתמנע את זה? מערכת ההפעלה היא חלונות 7. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. פתחתי את "המחשב שלי" ופתאום אני רואה שהתווסף לי עוד כונן, תודה רבה שמחתי מאוד : אבל הוא סתם כונן מת כזה, איך אני מסיר אותו משם?? הנה תמונה לתיאור הבעיה:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. http://www.cue.co.il/i/cue-05e4va2770.jpg כשאני נכנס למחשב שלי ולוחץ על כונן מסוים זה מעלה לי את ההודעת שגיעה למעלה *ניסיתי הפעלה מחדש *ניסיתי למחוק את האיקון ולהוסיף אותו שוב דרך "התאמה אישית" *אם זה עוזר התקנתי לפני זה אינטרנט אקספלורר 9 בטא אבל לא שמתי לב אם זה פעל לפני כי רק ישבתי על המחשב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה שהכותרת שאולת ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by atomic rooster,

אהלן. לאחר חיפוש מקיף ברשת בכלל ובHW בפרט, אני מתקשה למצוא את הפתרון. מדובר בלפטופ ישן של חבר, וזו ההודעה שמתקבלת. אני מבין מגיגול שהחדשות הטובות הן שישנה אפשרות שההארדיסק עדיין לא מת. הבעיה היא, שאני לא יכול לפרמט ולהתקין מחדש מערכת הפעלה כיוון שכונן הדיסקים כאן לא תקין. :-\ יש ברשותי DOK של 4 ג'יגה והארדיסק חיצוני של 40 ג'יגה. לפני שחורצים את גזר דינו של הדיסק הקשיח רציתי להתייעץ כאן ולראות אם יש פתרון אחר. מן הסתם חשבתי לאתחל את מערכת ההפעלה מאחד האמצעים שכתבתי כדי לראות אם ניתן לכתוב בכלל להארדיסק של המחשב, אבל בכל דף שאני קורא ברשת הפתרון תמיד כולל שימוש בכונן התקליטורים. קיבעתי אתחול מUSB DEVICE בביוס ושמתי את מערכת ההפעלה (XP) על הדיסק הקשיח החיצוני, אח"כ ניסית…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Or ei,

לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מעלה את המחשב אחרי הסקאן דיסק של הXP הוא נותן מסך כחול כאלה(של השגיאות אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר) ועושה ריסטר ישר הבעיה היא שאני לא יכול לראות מה רשום שם ככה שאני לא יודע איך לסדר את זה... בדקתי את הזכרונות 64X2 כל אחד לבד על הסלוט הראשון ובשניהם הבעיה חוזרת... מה עוד אני יכול לבדוק??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ivan,

אני חושב סוף סוף W7 יודע לעבוד טוב יותר עם יותר ממעבד אחד. אני מריץ את CPUZ ו CPU FREE BENCHMARK באותו זמן. מעבד שלי עובד ב 1.6 רגיל ו 1.8 אם יש עומס. ב XP וויסטה CPUZ מראה כל זמן 1.6 אפילו שבגלל BENCHMARK מעבד עובד ב 1.8 בגלל CPUZ כאילו תקוע. גם אם אני עושה AFINITY ונותן לכל תוכנה CPU אחר ה CPUZ תקוע ולא מראה נכון. ב W7 בלי לשנות כלום CPUZ מראה מהירות נכון בזמן עומס וגם מעדכן מהירות של CORE באחוזים קטנים סביב 1.8 כל זמן ש BENCHMARK רץ. מישהו יש נסיון/מה להגיב ? עריכה אני קצת להסביר מה בעיה במערכת הפעלה עם כמה מעבדים מעבדים לא עובדים טוב בגלל וינדוס. תמיד יש רק וינדוס אחד שעובד והוא עם LOCKS של תוכנה שומר שמעבד אחד לא יקלקל שום דבר שמעבד שני עושה באותו זמן עם טבלאות וזכ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by wooper,

שלום היה לי סתם שגיעה בwindows ועכשיו שאני עושה קליק ימני בwindows אז אין את התפריט חוץ מזה בדפדפן זה עובד איך אני מסדר את הבעיה בלי לאתחל את המחשב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by pain_killer12,

שלום חברים, עד עכשיו היה לי משתנה administrator והחלטתי לשנות שיהיה משתמש לי ואחד למשפחה. אז נכנסתי ללוח בקרה ושם לuser accounts ועשיתי "צור משתמש חדש" נתתי לו סמכויות של admin ואז כשהפעלתי מחדש את המחשב, התגלה לי שמשתמש הadmin נעלם מהמחשב וכל שנותר הוא המשתמש שלי. אך המשתמש שלי ריק מכל הקבצים שהיו במשתמש הadmin. נכנסתי דרך C ואז doc and settings ושם הייתה לי תיקייה של aministrator, כאשר נכנסתי אליה לא הייתה שם הmy documents שלו. לשולחן עבודה הקודם הצלחתי להיכנס(תיקיית ה desktop הייתה קיימת) ולהעביר קבצים אך לא הייתה תיקייה ששמה my documents. האם כל מה שהיה לי ב"מסמכים שלי" לפני השינוי נחמק? אם לא, כיצד אפשר להעבירם למשתמש החדש? או אם זה לא אפשרי, האם אפשר לבטל את מה שע…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Holy,

חיפשתי כבר ב-google וקראתי באתר של מיקרוסופט ככה שאל תגידו לי לחפש כל יום בערך אני מקבל כזה מסך כחול לפעמים כשאני מפעיל ומשהו ולפעמים סתם. החלפתי זיכרון וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני יכול לבדוק מה גורם לזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.