Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לשדרג את המערכת הפעלה שלי ל Windows 7. יש לי ויסטה 32BIT , אם כדאי לשדרג Windows 7 64BIT או 32BIT ? המפרט שרשום בפרופיל הוא המפרט שיש שלי (חוץ מכרטיס מסך שאני אמור לקבל חדש היום)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את הWIN במחשב שלי.אני מגיע לאיקון חשבון משתמש שלי, אני צריך ללחוץ אליו ואז להכנס לשולחן העבודה. אך מבטלים זאת כדי לעלות ישר לשולחן העבודה? בעבר היה לי את אותו הבעיה, וזכור לי לא במדויק שכתבתי בהפעלה משהו כמו CONTROLUSER2 תזכירו לי בבקשה את הכתובת המדויקת שאני צריך לכתוב בהפעלה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל לפני שהוא טוען את הווינדוס. לפני זה היתה לי הודעה system is running in fail safe state please recheck BIOS CMOS SETUP אז חבר שלי אמר לי להוציא את הסוללה אז הוצאתי ועכשיו אני מקבל את ההודעה שכתובה בנושא.. יש לי עוד בעיה המעבד שלי הוא amd athlon 2800+ ועכשיו הוא מראה לי שיש לי 800 מג"ה פחות ממה שאמור להיות לו 1250 במקום 2000. יש לי ווינדוס XP amd athlon 2800+ Abit GURU 1 G kingstone בקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי על זה ואני מעוניין להישתמש בזה כי מפריע לי להתקין הכל מחדש כל פעם. יש באת תוכנה כזאת בתוך הWIN 7? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העתקתי כמה משפטים מאתרים ויוצא לי דבר כזה כן -ןכ הייתה לי תוכנה שמטפלת בזה אבל נמחקה לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי WINDOWS 7 על נייד - DELL STUDIO 1537 - כמערכת הפעלה יחידה. את רזולוציית המסך הגדרתי לרזולוציה הגבוהה ביותר (1280x800). מדי פעם, כשהמערכת מתעוררת מ-HIBERNATE או STAND BY, הגדרות הרזולוציה משתנות והמסך עובר לרזולוציה הכי נמוכה שלו (800x600) ללא שום סיבה לנראית לעין, ואז אני צריך לשוב ולהגדיר מחדש את רזולוצייית המסך. מישהו נתקל בבעיה דומה? מישהו מכיר פתרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום 1. אני משתמש בוינדוס 8.1 ומשום מה אני לא מצליח למצוא איפה ממוקם הwindows update 2. התקנתי על המחשב את התוכנה lg pc suite אבל משום מה היא מוצגת לי מאוד קטן וגם שאני מגדיל עדיין כל הפקודות מופיעות בקטן מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תיאור הבעיה בכותרת , לפני הבעיה בשביל לעשות שינוי מאנגלית לעברית ולהפך היה צריך פשוט ללחוץ על ALT -> SHIFT וגם זה היה מסדר לי אוטומטי שאם אני מעביר לעברית אז הטקסט מתחיל מימין לשמאל והלפך באנגלית , היום זה פשוט מעצבן כל פעם אני מסתבך וצריך פעם ללחוץ כל CTRL -SHIFT ופעם ALT -SHIFT לא ברור וגם אם זה כבר הופך לעברית הטקסט בעברית נכתב מצד שמאל לימין קיצור בלגן . בנוסף אולי יכול לעזור בפתרון הבעיה כשאני מעלה תרגום בסרט התרגום מוצד בג'יבריש אז אולי צריך להתקין או להגדיר משהו ל WIN7 ; למרות שלפי מה שאני יודע מותקנת אצלי חבילת עברית ב WIN7 אחרת איך הייתי יכול עכשיו לכתוב פה את הטקסט בעברית!?. הערה: ממשק ה WIN7 מוצג באנגלית ואני מעדיף שישאר ככה. אשמח לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמייח... יש לי בעיה קטנה הייתה לי במחשב תיקיה של כל המשחקים שהתקנתי.. משום מה יום אחד היא נעלמה עשיתי SCAN DISK ועדיין לא שיחזר אותה.. אני לא יודע לאן היא נעלמה, איך אפשר לנסות להחזיר אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכונן הקשיח חזר מחבר .לפני חיבורו מחדש סרקתי אותו באנטיוירוס שגילה ומחק שני וירוסים .בפתיחה של הכונן רוב המוחלט של הספריות קיבלו סימון של קיצור דרך ושאני מנסה הספריה לא נפתחת ויוצאת הודעה windows can not find g:\recycker\0xA250d5dbd.exe פתרון בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מיני-מחשב שהגיע עם Windows 11 Pro. אני מעוניין להתקין עליו Windows 10 Pro. יש לי Product Key ל-Windows 10 Home, אבל לא ל-Pro. תוכלו להגיד לי מאיפה הכי זול לקנות Product Key ל-Windows 10 Pro? תודה
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני משתמש ב-Windows XP. האם יש אפשרות שלכל יוזר תהיה את הרזולוציה שלו? כי משום מה שאני משנה למשתמש אחד את הרזולוציה, זה משנה לכל המשתמשים האחרים גם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין ליצור מחיצת דוס דרך התוכנה PARTITION MAGIC הלכתי ליצירת כונן חדש וכו האם כונן דוס הוא כונן FAT ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בגירסאת Windows® 7 Home Premium (64-bit אין אפשרות להתחבר אל המחשב דרך Remote. אין שרת RDP על המחשב. פשוט לא מגיע עם הגריסת Windows הזאת. השאלה היא: האם יש למישהו המלצה מנסיון על שרת שליטה מרחוק? אני מכיר את הLogmeIn אבל יש לו בעיית תאימות עם פיירפוקס. RealVNC - רק הגירסה שבתשלום עובדת עם Win7 (גרסת ה-enterprise) יש למישהו רעיונות נוספים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מפתח חוקי. האם יש דרך להוריד באופן חוקי גרסה "נקיה" של התקנת Win7 Ultimate? שמעתי איפשהו שזה אפשרי מהאתר של מייקרוסופט, אבל לא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים באמצעות חייגן. בחלונות XP היה אייקון ב-SYSTRAY שנראה כמו 2 מחשבים, שהיו נדלקים בעת UPLOAD ו-DOWNLOAD. בחלונות 7 אני לא רואה כזה דבר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד לראות פעילות רשת בחלונות 7?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניגוד לאנשים מסוימים אני לא נוהג לפרמט כל שני חמישי... בעצם לא עשיתי את זה אף פעם... ;D אבל מסתבר שפשוט אי אפשר להתחמק מזה. סוף סוף קרה המקרה וחלונות פתח בשביתה [על הרדיסק שסחב שלוש שנים ושני מחשבים, כמה לא מפתיע] - אני צריך עזרה בהליך פרמוט והתקנת ווינדוס 98 מחדש. יש לי דיסקט אתחול של PM 7. בנוסף הטכנאי ה'חכם' מהחנות [ז"ל] התקין לי את חלונות ב FAT 16, מה שאומר שיש לי 5 מחיצות של 2 ג'יגה. אחרי הפרמוט תהיה בעיה לאחד חלק מהן? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה חוקית של וינדוס אקס פי מהדורת זהב (ולא משנה כרגע מאיפה השגתי...) מומלץ להתקין אותה? או שעדיף הרגילה שיש לי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החל מכרום ועד האדג', או בקיצור, כולם. עד כדי כך, שאולי עדיף לחפש מערכת הפעלה אחרת .... https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2020/04/26/google-chrome-critical-security-exploit-windows-10-upgrade-warning-update-chrome-browser/amp/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב- xp ואני סובל כל יום שאני רואה את העננים המעצבנים בוולפייפר שלי. כל המערכת הזאת משגעת אותי ואני כבר משתוקק לפרמט ולהתקין את ה-98 SE הקודמת שלי, אלא שבזמן האחרון יותר מדי אנשים המליצו לי לנסות את ה windows 2000. לפני שהציעו לי להשתמש במערכת הפעלה זו ייחסתי אותה ל-NT מעודכנת ולא למערכת הפעלה בשביל משחקים ואינטרנט. מה אתם אומרים? האם כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את הלינק הזה שמסביר איך להחליף ניראה פשוט מידי בשביל ווינדוס המסובכים הכרוניים http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/2bac0e03-c331-48fc-8b7e-b66b8007512d1033.mspx יש לי לפטופ עם ויסטה בעברית שמשגעת אותי!!! :-\ האם אפשרי להחליף את שפת מערכת ההפעלה ...כאילו שזה הותקן מראש באנגלית? מישהו ניסה את זה והצליח בלי באגים ובעיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני הארד דיסקים באחד התקנתי מערכת הפעלה WIN PRO ובשני היתה מערכת הפעלה WIN HOME. אני עשיתי FORMAT למחיצה עם ה WIN HOME ועדיין אני חושב שזה לא מחק את המערכת לגמרי. כי כשאני נכנס לתוך לוח בקרה-ביצועים ותחזוקה-כלי ניהול-ניהול מחשב-ניהול דיסקים. אני רואה שרשום לי איפה שהיה ה WIN HOME מערכת ואיפה שיש WIN PRO רשום איתחול ויש עוד איזה מחיצה שרשום בא פעיל. עכשיו השאלה שלי היא למה רשום מערכת איפה שאין מערכת הפעלה ואיפה שיש רשום איתחול??? גם בתוך ה BOOT.INI רשום לי: multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(3)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect מה אני יכול לעשות?. מישהו בבקשה!!!!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש תוכנה שתפרמט לי את המחשב..ושאחר כך אוכל להתקין את המערכת הפעלה מחדש.. אם יש דרך אחרת לעשות זאת חוץ מתוכנה אני אשמח.. אני מעוניין לפרמט רק את c והוא ntfs
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי נהיה איטי בפתיחת הרבה חלונות בזמן האחרון .. לפעמים הוא עושה freeze לכמה שניות .. זה לא היה ככה. אני משחק במשחק רשת ושאני פותח בו כמה חלונות זה גם ככה נתקע ואיטי. המפרט - מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W מה אפשר לעשות ? בדקתי וירוסים הכל ... עשיתי Boot scan עם avast הכי מעודכן ולא מצא כלום . יש לי sp3 עם כל העדכונים .. עדכונים לכל הדרייברים הכי מעודכנים . לשנות את הvirtutal memory יעזור ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נעלמו לי כל השמירות,כל השמירות נמצאות בADMINISTRATOR והם קבצים ירוקים ואני לא יכול להעתיק אותם לחשבון החדש מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-