Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט המחשב שלי לוח של .gigabyte GA-K8N Pro-SLI מעבד amd 4200 זכרון 1 גיגה כרטיס מסךNVIDIA mx7900 sli דיסק 250 גיגה כרטיס טלוזיה וזה מערכת של vista אני יכול לשים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי WINDOWS XP PRO אבל אמרו לי שהביצועים של על המערכת שלי יעלו באופן משמעותי במשחקים עם אני יעבור ל2000 זה נכון?(אני לא רוצה לעבור סתם)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו שמעניין אותי. נניח שקניתי מחשב נייד בתקופה האחרונה עם Vista ומגיע לי שדרוג ל-7, יש לי מחשב נייד נוסף עם Vista שנקנה לפני כחצי שנה, האם השדרוג הוא ספציפי למחשב ול-S/N או שאני אוכל להעביר את הזכאות למחשב אחר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי Video hardware error בויסטה 64-ביט. יש לציין שזה היה כמה שעות לאחר פירמוט (אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים, של הלוח אם ושל כ. המסך). זה לא היה כזה נורא, סך הכל לא יכלתי ללחוץ על כלום למשך 3-4 שניות ואז המסך הפך לשחור וחזר אחרי שתי שניות בערך, ואז קיבלתי דו"ח של ויסטה על התקלה: Description A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3 Locale ID: 1033 Files that help describe the problem WD-20091009-0151.dmp sysdata.xml Version.txt View a temporary copy of these files Warning: If a virus or other security threat caused the problem, opening…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכוונה היא למחיצה הבאה: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp המחיצה הזאת תופסת כמה מגות באופן קבוע ואני לא בטוח מה אפשר למחוק בלי לגרום נזק למערכת ההפעלה.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנה טובה וחג שמח! אני מעוניין להשיג עוד סוגים של דריםסין של ווינדוס ויסטה, אבל מאיפה אפשר ? וכמו כן, אני מחפש תוכנה שתעצב לי את שולחן העבודה כמו מאין "גלגת" כזו...(כמו שמדפדפים בסירטוני יוטויוב...) פשוט יש לי מלא אייקונים על שולחן העבודה והם מפוזרים,... אני מעוניין שהם יהיו מסודרים יפה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, עדכנתי ל8.1 את הוינדווס הייתה בעיית תצוגה קטנה שפתרתי אותה.. ועכשיו אי אפשר למזער/להקטין או לצאת מהדפדפן (רק דרך הטאבים אפשר לצאת) וגם נעלמה שורת המשימות למטה.. איך אני מסדר זאת? תודה רבה מראש והמשך שבוע מעולה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוא נגיד המחשב מגיע אם מערכת הפעלה Linux ואני מעוניין להתקין מערכת הפעלה Windows Xp מה עליי לעשות?! תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש זה המחשב שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ועכשיו אני רוצה להתקין עליו ויסטה, אבל אני לא יודע איזה גרסא כדאי? 32 ביט?64ביט?או 86? שמעתי שמשחקים לא פועלים על 64 זה נכון? ומה אתם אומרים איזה גרסא כדאי לי להתקין? וגם דוד שלי קנה מחשב חדש והוא רוצה ויסטה איזה גרסא כדאי למחשב שלו? הנה המחשב שלו: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box …
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הלכתי ללחבר שלי וראיתי שיש לו אפשרות לבחור שהוא מפעיל את המחשב בין שני הויינדווזים אז חשבתי לעצמי שגם אני יעשה את זה כי האקס פי נורא למשחקים אבל הME שלי הרבה פחות מהיר עם אינטרנט עכשיו איך אני עושה את זה? יש לי שני כוננים שונים גם פיזית וגם על המחשבC+D והME מותקן על C
-
1) אם ההרדיסק שלי מחולק ל2 והרדיסק c: שליהוא רק 10 ג'יגה ואני רוצה להתקין WIN7 ..זה לא מספיק ...אני יכול לקחת מהמחיצה השניה של D עוד ג'יגה לטובת C כדי שיהיה לי מקום להתקין ? 2) ניתן בכלל לשדרג מ XP PRO ל 7 ? ואם לא יהיה ניתן בהמשך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
העתקתי לכונן C קבצים מדיסק עם אוטורן ( autorun) בדיוק איך שהם ועכשיו שמחקתי אותם שאני מנסה להיכנס לסי בדאבל קליק זה מנסה למצוא את הקובץ של האוטורן שהיה . ואפשר להיכנס אליו רק במקש ימני ופתיחה וזה ממש מעצבן .. איך אני נפטר מזה ומחזיר לכמו שהיה ?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי אני רק שאלה ? יש ברשותי מחשב נייח עם שלושה ארד דיסקים 1. SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וינדוס 10 הום 2. ארד דיסק רגיל 1T 3. ארד דיסק רגיל 1T על שני הארד דיסקים יש את כל המדיה שאני מוריד ומשתף ברשת סרטים ,סדרות ,הופעות ,מוזיקה (שניהם מוגדרים לשיתוף קבצים ברשת) השאלה שלי ...? מעוניין לשדרג את ה SSD הקיים ב SSD חדיש וגדול יותר וכמובן להתקין עליו ווינדוס מאפס - האם לאחר ההחלפה והתקנת מערכת הפעלה חדשה במידה וארצה לחזור לארד דיסק הישן האם זה יגמר רק בפלאג אנד פליי ? האם שני הארד דיסקים ישמרו על הגדרות השיתוף לאחר החזרה לSSD הישן ? האם הקודי בסלון ובחדר שינה יזהו את השיתוף או שאצטרך להגדיר הכל מחדש ?!?! הסיבה לשאלה היא משום שאני מעוניין לעשות את ההתקנה בכ…
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, הוינדוס שקיבלתי עם המחשב הנייד הוא עם מחיצה של C בה יש 220 גיגה ומחיצה של D שעליה רשום RECOVERY, איך אני יכול להוסיף מחיצה אחרת שתעשה חלוקה נורמלית ביניהן? אני לא ממש רוצה כונן C עם 200 גיגה שברגע שאני אעשה פירמוט הכל הלך... וברגע שאתקין מחיצות, כמה כדאי לשים על כונן בו מותקן הוינדוס? © ממתין לעזרה, תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, אני הורדתי BOOT אחד ואני לא מצליח למחוק אותו, ועכשיו כל פעם שאני מדליק/עושה ריסטרט למחשב מופיעות לי שתי אופציות שמהן אני צריך לבחור את הבוט... אני רוצה להעלים את האפשרויות ככה שיחזור לעליה חלקה ללא הקטע בו אתה בוחר בוט. דבר נוסף בתיקיית c:/windows/resources/boot יש לי BOOT אחד, האם הוא צריך להיות שם או שאני יכול למחוק אותו בתקווה שכך הבעיה תיפתר? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. לא יודע אם זה הפורום המתאים. קראתי פעם באחד הפורומים, כי עדיף להתקין את CS3 (ופרמייר בפרט) בדיסק אחר מאשר מערכת ההפעלה. אשמח אם מישהו ידע לענות לי: 1. זה נכון ? 2. למה? 3. האם זה צריך להיות דיסק פיזי אחר? או מספיק PARTITION אחר?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בעל 4GB איך אני מבטל את אופצית הקובץ דיפדוף והאים כדיי לי?? נשאל בעקבות זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372495.0
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
התקנתי על המחשב windows xp sp3 עם עדכונים ל פברואר 2014 וניסיתי גם חלונות 7 אבל כל הזמן מופיעות חסימות בגלישה באתרים וחסימה בהורדות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול חזרתי מטיול שנתי , פתחתי את המחשב והוינדוס ניתקע לי בקטע של היוזר של הברוך הבא זה רושם לי . Loading your setting - saving setting - Logging off אין לי מושג מה אני צריך לעשות , האמת אולי לפרמט אבל יש לי פול דברים שאני צריך לשמור לפני זה . אם יש מישהו שמבין בזה או שיש לו משהו לעזור בקשה בקשה תרשום ניסיתי לעשות הרבה פעמים להכנס על מצב בטוח אבל גם זה לא עוזר ואני צריך לדעת אם אפשר לעשות אופציה בוינדוס שאפשר לעשות התקנה מחדש בלי למחוק קבצים שיש על המחשב . אם מישהו מבין שיעזור תודה.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדוס XP למחשב חדש של חבר ובהתקנה לחצתי C והתקנתי שתי מחיצות. הבעיה היא שאחת היא C והשניה היא E במקום D הוא לא נתן לי אות אחרת ואני רוצה לשנות את E לD. זה אפשרי? איך? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, עד איזה כמות כדאי להגדיל את הזיכרון הווירטואלי במחשב שלי? ולמה? TODA רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
ייש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
נמאס לי כבר מהכחול והירוק, לאני מעוניין בשינוי צבע. אני מעדיף גוונים אפורים וכהים, ואני לא מצליח למצוא משהו מתאים. למישהו יש, או מוכן לתת לינק לאיזה theme נחמד?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
המחשב כל הזמן פותח משתמש זמני במקום המשתמשים הרגילים, בevent viewer הוא מראה כל פעם 4 error: Windows was unable to load the registry. This problem is often caused by insufficient memory or insufficient security rights. Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile. Windows has backed up this user profile. Windows will automatically try to use the backup profile the next time this user logs on. Windows cannot find the local profile and is logging you on with a temporary profile. Changes you make to this profile will be lost when you log off.\ ולפעמים הוא מוסיף error חמישי: …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לפעמים חלונות מאתחל את עצמו סתם בלי שום סיבה. רציתי לדעת האם זו בעיה בחלונות או כשל חומרתי כלשהו. מפרט: Q6600 P43 DS3L A-DATA 2*2GB CROSAIR 1*1GB RADEON 4870 CROSAIR 550W תודה
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-