עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by imperious,

בזמן האחרון הVISTA ממש מתסכל אותי, כאשר אני מנסה להתקין כל מיני תוספים למשחקים כלשהם ותוכנות העזר צריכות גישה לתיקיות ותמיד יש לי הודעה שהגישה למיקום המסויים נדחתה, איך אפשר לבטל את זה או לסדר את זה? זה ממש מעיק כל הסיפור הזה.. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  2. שלום לכולם במסגרת המאמצים שלי לקנות מערכת הפעלה חוקית (הגיע הזמן ) אני כמובן מחפש את העיסקה המשתלמת ביותר למוצר. מצאתי ב EBAY שמוכרים CD KEY לווינדוס 7 (כמה סוחרים מכובדים עם ציונים גבוהים ) הם כמובן טוענים שהכל חוקי והKEY עובד 100% גם קראתי חלק מתגובות הקונים שהסכימו עם המוכר (וגם נתנו לו ציון טוב בהתאמה במדרג EBAY) האם למישהו יש נסיון עם משהו כזה ? מה אתם חושבים ?? שווה ב 30$ לקנות רשיון ל HOME PREMIUM תודה כמו כן ניתן להוריד חוקית גירסת ISO ממיקרוסופט ולהתקין עם ה KEY

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by ori24,

שלום לכולם, אתמול פתאום משום מקום כל הפונטים בוינדוס הפכו לבולד כלומר לכהים. בכל התוכנות ובכל בתפריטים של הווינדוס הפונטים הפכן לעבים וכהים. באינטרנט הכותרות הפכו לכהות ואילו הכתב עצמו הפך לנטוי בכל האתרים. איך מסדרים את זה שיחזור למצב הקודם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by maoros,

בקצרה.. היה לי WIN שמותקן על כונן C והתקנתי מחדש על כונן D בטעות..עכשיו הגעתי למצב שאני רוצה לפרמט את כונן C כי אני לא צריך אותו יותר. ניסיתי לפרמט דרך הווינדוס והוא מסרב..ניסיתי דרך PartitionMagic 8.0 אבל שם הוא כותב שזו גירסת נסיון ואין אפשרות של פירמוט בגירסא זו ..מה אני יכול לעשות ? תודה לעוזרים :]

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by dan9,

שלום לכולם... לא מזמן רכשתי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS HOME SERVER הכל אחלה אבל לפתאום הוינדוס מבקש שוב אקטיביישן או יותר נכון הוא רק מודיעה לי שנשאר לי עוד 6 ימים... OK הבעיה היא שהוא לא נותן לי קישור לחלון האקטיביישן? וכך אני לא יכול לכתוב שוב את הSN יש לכם מושג איך אני מגיעה לחלון הנל? תודה לעונים נ.ב המערכת הזו זהה לSERVER 2003 כך שאני מאמין שהדרך היא אותו דבר...

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  6. קניתי לפטופ של טושיבה NB205 ואין לו CD. הווינדוס XP שמותקן עליו אינו תומך עברית, והדבר מגביל אותי. חשבתי שאם אחבר מכשיר בUSB שיש עליו את הווינדוס (שהעתקתי מהדיסק שיש ברשותי), ואאתחל את המחשב דרך הUSB ולא ישר לHD, אז הוא יוכל לעבוד, אבל זה משום מה לא עזר (אולי כי זה לא היה BOOTABLE). במקום זה ניסיתי להיכנס מהווינדוס הקיים למכשיר המחובר (ככונן נשלף), ומשם נכנסתי לSETUP של הווינדוס המבוקש. מיד אחרי שהוא אמר לי שאצטרך בעצם לעשות ריסטרט ולאתחל דרך הכונן הנשלף (מה שעשיתי קודם, כאמור), הוא נתן לי להכניס את הקוד הארוך, ובעצם כן התחיל, לכאורה, את ההתקנה (כמערכת מקבילה, ככל הנראה, ולא דרס את הקיימת). אה-מה-מה, בשלב מסויים, כשאתחול עצמי, כחלק מההתקנה, החל, הוא כבר לא חזר להתקנה אלא …

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

איך אפשר להוציא AC3 או DTS כשאני צופה בקובץ MKV או DIVX דרך המחשב למגבר? ב XP אין בעיה, אך ב חלונות 7 אני לא מצליח וה AC3 FILTER לא משפיע ולא עושה כלום, אני מחובר בחיבור דיגיטלי קואקסיאלי למגבר עם כרטיס קול XFI XTREMEMUSIC. אשמח לרעיונות.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by redead,

מוזר לא יודע מה שינו בחלונות 7 אבל יש לי איזה קובץ KEY.REG בשביל איזה תוכנה והחלונות לא יודע לזהות מה עושים ואיך משתמשים בקובץ REG ...

9. Started by alons126,

ע"פ הכתבה של NANA10 : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=664951 התקנה של WIN 7 יכול להגיעה ל22 שעות, זה נכון????אני יודע שהשאלה דבילית אני אני מוכרח לדעת!... הלפטופ שלי בן 9 חודשים ותפוס עליו כ70GB הרוב ביגלל הויסטה כנראה... כמה זמן פחות או יותר לוקח להתקין את הWIN 7????

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  10. יש לי 4GB זכרון, ופתאום בשבוע+- האחרון המחשב לא מוכן לרדת מ85% זכרון בשימוש, ואפילו עובר את ה95% כשFF ונגן וידאו פתוח. עד התופעה המוזרה הזו, לרוב הייתי צריך ממש להתאמץ כדי לעבור את ה75%. מה הולך פה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tomer_bb,

שלום יש לי ווינדוס xp פרוץ עם אפשרות לבצע עדכונים לאחרונה ביצעתי עדכונים והתוקתנה אצלי תוכנה זיהוי חוקיות של הווינדוס איך אני נפטר מהדבר הזה? [br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 13:04:21 *הותקנה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  12. המפרט שלי הוא ככה AMD Athlon 64 2ghz 1 gb ram fx5500 מחשב חלש אני יודע, אבל XP הוא מריץ בלי בעיה. בכל כתבה על ווינדאוס 7 פירסמו שהוא מהיר יותר וטוב יותר מXP למחשבים ישנים, אז התקנתי. העברתי גם לעדיפות לביצועים (בלי כל האפקטים) אבל המחשב עדיין לא זז, לפתוח תיקיות לוקח שעה, לעבוד עם דפדפן ונגן מוסיקה זה כמעט בלתי אפשרי, אפילו כשהתקנתי ויסטה הוא רץ יותר טוב. יש לי 7 ultimate, והציון שקיבלתי הוא 2.1 שמה שמוריד זה הכרטיס מסך. מה יכולה להיות הסיבה לכזאת איטיות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם WIN7 ENT. הכל עובד מצויין, רק כאשר אני מעתיק משהו לכונן חיצוני USB, גם מקורא כרטיסים וגם מדיסק קשיח - המערכת הופכת להיות איטית מאד. בזמן ההעתקה כל פעולה נמשכת המון - פתיחת חלון פשוט לוקחת כמה שניות. הכל איטי מאד, ממש ממש נתקע. חסמתי את האנטי וירוס, זה לא ממנו. CPU נמוך מאד, לא קשור לביצועים, םשוט משהו כשמעתיקים מכונן כלשהו של USB הופך את המערכת למשהו בלתי ניתן לעבודה. לדוגמא - פתיחת פוטושופ שבד"כ לוקחת 2 שניות לוקחת חצי דקה. ממש אפשר לראות את האייקונים מצטיירים להם לאט לאט... ניסיתי להעתיק גם בעזרת TOTAL COMMANDER וגם בעזרת EXPLORER מחשב: I7 920 לוח ASUS P6T 12 GIG G-SKILL WD BLACK 1T X2 דרייברים אחרונים בהכל. תודה על כל עזרה.[br]פורסם בתאריך…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  14. אהלן! הווינדוס שלי מתנפח מיום ליום, ניקיתי כל מה שאני יכול, הגעתי למצב שיש לי 2GB פנוי ושהווידוס תופס 8GB(סביר) והיום יש לי 9.77GB שהווינדוס תופס ונשאר לי 100MB פנוי. אני מיואש כבר מה אפשר למחוק מהווינדוס? איפה הקבצי התקנה של שני הSPים, ושל העידכונים? וכל הקבצים שהווינדוס מחלץ אליו(לפני התקנת תוכנות וכד')? תודה רבה, אריאל.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by DarkAvenger,

קודם כל ככה התקנתי וינדוס 7 והכל עובד אבל בניגוד להתקנה של WINDOWS XP לא היה לי אופציה לפרמט =\ אז אני רוצה לפרמט את הכונן כולו ואז אני יתקין וינדוס 7 עוד פעם מהBOOT אז בנתיים יש לי C וD והוינדוס XP וגם הוינדוס 7 מותקנים על C אז את הD אני פירמטתי דרך וינדוס והכל עבר חלק אבל את C אני לא יכול למחוק ב100% דרך וינדוס אז איך אני מפרמט אותו? עכשיו שאלות על וינדוס 7: 1. יש לי מחשב C2D E6700 GEFORCE 9800GTX 2GB RAM מחשב חדש יחסית בן שנתיים עם שדרוג כ.מסך לכרטיס הנ"ל אמרו לי שלא צריך להתקין שום דרייברים למיניהם (כרטיס מסך ולוח אם) זה נכון?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by שיקאגו,

אני צריך למפרט את הנייד דרך DISK ON KEY, איך אני עושה את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. הי, Windows 7 אומר לי שיש לי עדכון אבטחה - Security Update for Windows 7 Release Candidate הסתכלתי בדף על העדכון ו-Windows 7 מופיע שם תחת Non-Affected Software (בניגוד לכל המערכות מ-2000 עד 2008 בלי R2). לא שאכפת לי להוריד או לא להוריד איזה עדכון קטן, אבל אני סתם תוהה - מה הקטע? http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS09-045.mspx

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by emmanuel,

שלום לכולם. יש לי שאלה כזו התקנתי לאחרונה ווינדוס 7 64 ביט במחשב שלי,מערכת ההפעלה זיהתה את כול הדרייברים שלי בצורה תקינה,השאלה היא האם יש צורך להתקין את הדרייברים של יצרן החומרה כמו לוח אם,כ. מסך כ. רשת וכדומה או שהדרייברים שווינדוס מתקין הינם דרייברים מספיקים ואין צורך להתקין את שאר הדרייברים בצורה ידנית. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אז כמו שאמרתי אני מדליק את המחשב, נידלק שולחן העבודה וכל מה שאני יכול לעשות זה להיכנס לכמה תמונות שיש לי על שולחן העבודה וכמה תוכנות שלמזלי אחת מהן זה הדפדפן אני לא יכול להיכנן לתיקיות אני לוחץ פעמיים על התיקיה הוא פותח לי סריקה של תוכנת סריקה (SEARCH & DESTROY) למי שמכיר , עושה סריקה של כל הקבצים בתקיה שרציתי להיכנס ויוצא וככה גם במחשב שלי הקבצים שלי וכל התיקיות שקיימות במחשב חוץ מתמונות ותוכנות שיש על שולחן העבודה הנה תמונה להמחשה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by EToPaN,

שלום לכולם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי. התקנתי Windows XP Pro והכל עלה יפה. להלן המפרט: AMD Athlon II dual core 3.0 GHZ 2.0 MB Chache Gigabyte GA-MA770 UD3 Powercolor AX4850 512MB WD 500GB - 32 MB AADS 4 GB Kingston DDR2 Arctic cooling highend low noise(AMD 64) Thermaltake Matrix התקנתי כמובן דרייבים מעודכנים ללוח אם, לכרטיס הקול על הלוח, כרטיס הרשת, .net (דוטנט) ואז את הדרייבר לכרטיס מסך. לאחר כל אלה, שמתי לב להתרסקויות חוזרות ונשנות של המערכת. ניסיתי להתקין את הדמו של Crysis ולראות האם איכשהו יש קשר לכרטיס המסך במאמץ. תחילה המשחק אכן התרסק, אבל בניסיון שני ושלישי הצלחתי לשחק בצורה חלקה מאוד על high עד ההתרסקות. אציין שגם בעבודה לא מאומצת כגלישה באינטרנט המחשב מתרסק…

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  21. פירמטתי את המחשב שלי לאחר לא מעט בעיות עם איזשהו וירוס או תוכנת רוגלה שפשוט עשתה לי המון בעיות. מפה לשם, מסתבר שגם בכוננים הנוספים שלי (כונני גיבוי ולא הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה) נכנסו חלק מהם. בסופו של דבר הם הוסרו אבל נותר לי בעיה מאוד מעצבנת: כשאני רוצה להיכנס לאחד מכונני הגיבוי שלי (לדוגמא כונן D בתיקיית "המחשב שלי") קופץ לי חלון של בחירה בתוכנית שבה אני רוצה להשתמש בכדי לפתוח את "הקובץ" כביכול. ברגע שאני בוחר ב- IE לדפדוף - זה לא נותן לי לשמור את הבחירה. וככה כל פעם. אם לדוגמא אני לוחץ קליק ימני-->סייר: אין שום בעיה ואני נכנס לכונן. אבל ברגע שאני סוגר את החלון - זה שוב מבקש ממני לבחור תכנית. מישהו מכיר בעיה כזו?? מה עושים??

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by dyn,

שלום, ניסיתי להתקין windows 7 64 BIT גרסת RETAIL שיצאה לא מזמן, אבל בשלב הראשוני אני מקבל הודעה שאני זקוק לדרייבר מסויים כדי להמשיך, בנוסף כתוב שאם הדרייבר הזה כבר נמצא בהתקנה אז פשוט להמשיך כרגיל ומשם הוא יותקן אבל כשאני ממשיך בהתקנה אני מקבל הודעה שהדרייבר לא נמצא ושאני צריך כונן USB או משהו בסגנון כדי להתקין אותו בנוסף על מנת להמשיך בהתקנה. אינני יודע איזה דרייבר צריך אלא רק שחייבים אותו כדי להמשיך בהתקנה. משהו נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  23. Started by haim652,

שלום, התקנתי את הווינדוס 7 באנגלית, יש בו עברית, אני יכול לקרוא ולכתוב בערבית באינטרנט ובתוכנות מסרים. אבל תוכנות כמו לדוגמא וונטרילו וכאלה, כשאני כותב העברית אני רואה אותם בסימני שאלה ולא בעברית. חשבתי שזה אולי בעיה בווינדוס 7 שאין לו תמיכה מלאה בעברית או משהו כזה. למישהו יש בבקשה פתרון? תודה רבה!.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  24. היי, בקרוב אקנה מחשב חדש ובעל זיכרון רב, אני מעוניין בהעברת הדיסק הקשיח שלי למחשב החדש ולהתקין במקום הווינדוס הקיים את הווינדוס שבכותרת. יש לי על הדיסק הקשיח קבצים רבים כמו סרטים, מוזיקה וקבצים גדולים נוספים, והייתי רוצה לשמור על כל המידע הזה, האם תהיה בעיה להתקין את הווינדוס החדש מבלי לפגוע בקבצים? (ובכלל, האם יש בעיה לעבור מ-32 BIT ל-64 BIT?)

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  25. 1) אני רוצה לסדר בכונן את התיקיות לפי הסדר שאני קובע! (איך שאני גורר ככה אני רוצה שזה ישאר) מישהו מוכן לעזור? 2)איך אני מגדיר ל WIN שיראה לי את הסיומות של כל קובץ (TXT.MP3 ועוד..) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים