עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ychig,

אני רוצה להוריד מדיה פלייר 11 אבל הפלאג אין לא נטען, וגם לא הvalidation code

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Yuron,

שלום רב. ברשותי כרגע מערכת הפעלה מקורים של ווינדווס VISTA HOME PREMIUM. האם יש איזו שהיא אפשרות לשדרג למערכת הפעלה WIN 7 מכורי ממיקרוסופת בלי תשלום? ואם צריך לשלם כמה? ואיך עושים זאת? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם ... אתמול החלטתי שאני צריך לפרמט והחלטתי להתקין עותק של ווינדוס עם SP3 v.3300 ליתר דיוק... לאחר ההתקנה התקנתי את הדריברים של הלוח-אם (gigabyte ga-965p s3 ) ואחרי שיכולתי להתחבר לאינטרנט אז בדקתי גם באתר שלהם עם הdownload center בשביל עדכונים... הבעיה היא שחוץ מהדרייבר של הרשת שום דבר לא עובד... אם אני מנסה להתקין למשל דרייבר לכרטיס מסך - אז בריסטרט אחרי ההתקנה הווינדוס לא עולה - נראה לי שהוא בכלל לא מזהה את הpci . יש למישהו רעיון ? חוץ מלפרמט ולחזור לSP2 ?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  4. משתמש בדפדפן כרום ואקספלורר. לאחרונה חווה השתוללות של חלונות פרסומת קופצים ופתיחת טאבים אוטומטית בכל האתרים שאני גולש. התקנתי תופסי חסימת פרסומות וחלונות קופצים. ניסיתי תוכנות להסרת וזיהוי תוכנות שהושתלו במחשב. הסרתי והתקנתי מחדש את הדפדפנים. לא עוזר. יש עיצה? קישור למשהו שינקה לי את המחשב אחת ולתמיד? תודה.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. http://chsalmon.club.fr/index.php?en/Download זה אמור להיות משהו כמו בריל ללינוקס אבל לא מצאתי על זה הרבה מידע ברשת כך שאני חושש להתקין. אופיר

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. יש לי מחשב עם מערכת חלונות 7 32 ביט, למחשב שלי יש מעבד I7920 עם זכרון של 12 גיגהבייט מסוג DDR3 מערכת ההפעלה מזהה את כל ה12 גיגהבייט אך לא נותנת לי להשתמש ביותר מ3 גיגהבייט האם מישהו יודע איך לעזור לי? אגב בשימוש עם חלונות 7 64 ביט הבעייה לא קיימת

7. שלום לכולם.. פירמטתי עכשיו את המחשב הראשי שלי, ואין בwin שהתקנתי תמיכה במקלדת עברית. מה אני צריך לעשות על מנת להוסיף את התמיכה? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by menihen16,

שלום לכם.. בזמן שאחי שיחק לו במחשב.. הוא מיזער את המשחק וגילה שכל המראה הפך שחור לבן...וגם המשחק. זה לא משתנה לי.. ואני לא ממש יודע איך לשנות זאת.. יש לי WIN 7 גירסאת RC 7100 מה אני עושה כדי להחזיר את זה?. בינתיים אני עם ה XP שיש לי על ה HDD השני שלי...

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. שלום, זה מאוד דחוף אז אני אודה מאוד אם מישהו יוכל לעזור בהקדם. אז ככה, הבעיה היא שפתחתי את המחשב על מצב של Safe Mode (באמצעות F8 כשהמחשב עולה). העניין הוא, שאין לי יוזר מקומי להיכנס איתו. בדר"כ אני מתחבר עם יוזר שמגיע מהרשת (לא ניכנס לנושא עקב בטחון מידע) ניסיתי לחזור למצב שבו הXP עולה לא בSAFE MODE, באמצעות האפשרויות של F8 כשהמחשב עולה- אבל שום דבר לא עזר. בתמיכה של חברת DELL אמרו כי ההמלצה שלהם היא פירמוט. האם ידוע לכם על דרך שבה כן אוכל בכל זאת להעלות את הXP במצב רגיל? יש לי קבצים שאסור שימחקו. ואם לא- אשמח לקבל דרכים לגבות את הקבצים.. יש לציין שאין אפשרות להשתמש בתוכנות וכלים מהרשת, מכיוון שהמחשב נמצא ברשת סגורה ואסור בשום אופן להכניס נתונים ממקור חיצוני (שוב- ביטחון …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shedox,

כל פעם שאני מחבר DOK או הארדיסק חיצוני למחשב, התיקיות שבתוכו מופיעות כקבצי exe (תמונה מצורפת) .. אם אני לוחץ על התיקיות האלה, אז נפתח תהליך בשם הקובץ והוא כל פעם נפתח ונסגר וחוזר ככה בלולאה אינסופית ..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. העוזרת הדיגיטלית של מיקרוסופט משתדרגת ותאפשר לכם לבצע את ההתאמות של מערכת ההפעלה מבלי לגעת בעכבר לכתבה

12. היי, כשהשתמשי ב 7 BETA הצורב עבד כמצופה מאז העדכון ל 7 RC (עי פירמוט) הצורב מוציא דיסקים שלא ניתנים לקריאה ובנוסף, למשל צרבתי דיסק מוזיקה, ושלושה שירים בו פשוט נצרבו כ"שקט" הצורב הוא HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H30N ATA של LG אני משתמש ב BurnAware בשביל לצרוב. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by dvd21,

שלום רציתי לדעת איך אני מעיף את הבלונים המיותרים האלה לדוגמה שאני מיתחבר לאינטרנט מופיע בלון "אתה מחובר לאינטרנט..." עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה שאלות על זה נ.ב אני אשמח עם תביאו לי תמונות של איך מפתח הרג'סטרי ניראה תודה

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לשאול 2 דרים: 1. האם ניתן להתקין באיזו שהיא דרך את גסרת הדרוג של XP HOME על חשב נקי? 2. אם השתמשתי בתוכנה לפני כמ השנים במחשב אחד ועכשיו אני מתקין אותה במחשב אחר היא עדיין חוקית נכון?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by Kalman,

שלום. התקנתי לפני כרבע שעה ווינדוס 7. בטעות בהגדרות שפה בחרתי ב United states dovark for left hand איך אני משנה את זה לצד ימין? או שיכתוב נורמאלי?.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. השאלה בכותרת אולי לא ברורה. אז ככה: כתבתי המון ועשיתי קונטרול סי, וסגרתי את הקובץ, וכשאני עושה קונרול וי זה לא עושה כלום. אז חשבתי לי, האם יש באיפה שהוא את המידע שנעלם? חבל לי לכתוב הכל מהתחלה... איפה מוצאים את זה? היו שלום ו... MAY THE FORCE BE WITH YOU!!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by xena,

שלום לכם, אני פונה אליכם בעזרה בבניית מפרט אחרי ייאוש טוטאלי מכל השידרוגים והמחשבים החדשים שקניתי בשנים האחרונות. השימושים שלי הם מולטיטסקינג כבד. כלומר, פועלות אצלי הרבה תוכנות ברקע, לא משהו כמו תלת מימד או תוכנות המרה, אלא תוכנות שוטפות כמו אופיס, סייר, פיירפוקס, תוכנות הורדה ואיסיקיו, בכמות כזו שהמחשב לא ממש זורם. לעיתים אפילו סרט לא זורם טוב, ויש קיטועים ותקיעות, אלא אם אני סוגר כמה תוכנות. לפתוח וורד לפעמים זה סיפור של חצי דקה. אני יושב לעיתים על מחשבים פשוטים יותר, אשר לא פועלים בהם כל כך הרבה תוכנות והם הרבה יותר מהירים משלי. אני מחליף מחשב כמעט כל חצי שנה ותמיד בהתייעצות חברי הפורום, אך כל הזמן אני מגיע לאותה תוצאה: מחשב איטי שלא מצדיק את ההשקעה. שיהיה ברור! אין …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שאלה שניה: כיצד ניתן לכתוב סקריפט שיודע לבטל/להפעיל סרביס מסויים? (XP)

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by tal hw king,

אז מה יותר טוב מתמונה כדיי להמחיש את ה"תרגדיה" אני רוצה להשאר עם מינימום תהליכים שפשר כלומר להישאר רק עם התהליכים שחיוניים למערכת שבלעדייהם הXP לא יעבוד למשל רשום שם "תהליך לא פעיל של מערכת" מה זה? ואיך אני סוגר אותו הריי ממילה הוא לא פעיל איזה תהליך מבינהם הוא הבלאסטר כי כאשר התחלתי להתעסק עם התהליכים אז הוא פתאום הופעל לי...... אני רוצה לסגור אותו המחשב עושה לי המון בעייות ואני חושב שהסיבה העיקרית היא זו.... אז בבקשה ממכם אנה תעזרו לי לפנות את כול הזבל מהמחשב שלי! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיציל אותי מהכתסטרופה שאני נמצא בה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ofir2222,

שלום, פניתי לכמה פורומי חלונות בקשר לבעייה הזו וגם חיפשתי ברשת, אולי מפה תבוא הישועה. אז ככה, יש לי מחשב P4 עם חלונות XP, סרוויס פאק 2, כרטיס מסך ATI עם דרייבר Catalyst 5.3. אני המשתמש היחידי במחשב שהוא גם האדמין. עד לפני כמה זמן, לאחר חזרה משומר מסך, הופיע מסך בחירת משתמשים. כמו כן, בהגדרות תצוגה:שומר מסך, התיבה "On Resume, Display Welcome Screen" היתה מסומנת. (ראה תמונה מצורפת: welcome screen.jpg). כמו כן, בהגדרות משתמשים: logon and logoff options, שתי התיבות היו מסומנות (ראה תמונה מצורפת: logon options.jpg) עד שיום אחד (ואני מניח בגלל עדכון הדרייבר לכ. מסך אבל אני לא בטוח) לאחר חזרה משומר מסך, לא הופיע מסך בחירת המשתמשים. יותר מזה, בהגדרות תצוגה: שומר מסך, הופיעה תיבה …

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by KrustyTheKlown,

קניתי מחשב חדש וכמובן שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה(ולצורך העניין גם בלי כונן אופטי) אני מתכוון לחבר לו כונן DVD/CD שנשארו מהמחשב הישן... יש לי דיסק של XP PRO BOTTABLE.... השאלה היא אם המחשב יזהה את הכונן מיידית או שאני יצטרך להתקין צשהו קודם עם דיסקט או משהו כזה?

22. שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הסרגל למטה (איפה שכפתור של הסטרט והשעון וכו) ניתקע לי ושאני מעביר עליו את העכבר זה מראה לי בעכבר את השעון חול וזה תוקע לי את כל המחשב..(אני כרגע על Safe Mode) מה לעשות? מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה אבל לא ידעתי איפה לפתוח דיון

23. Started by jackhammer,

יש לי סקריפט קטן שמעתיק לי קבצים ממקום למקום למטרות גיבוי אני משתמש בפקודת XCOPY עכשיו בגלל שיש פה ושם קבצים גדולים (יותר מ10GB לפעמים) אז זה נראה כאילו זה נתקע חיפשתי בגוגל איזה סוויצ' כדי להוסיף מד אחוזים להעתקה של כל קובץ אבל לא מצאתי איך עושים את זה אני יודע שזה קיים בBAT.ים שעושים EXTRACT לקבצים אבל אני לא מצליח לעשות את זה עם XCOPY אני מעוניין להשאיר את הפורמט של הסקריפט כמו שהוא (פשוט) מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Zadu,

היום בבוקר היה לי 2 הפסקות חשמל . אחת הייתה באמצע שהייתי באיזה משחק . והשנייה הייתה בזמן העלייה של המחשב . עכשיו כל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה : invaild boot.ini file ואז זה רושם : booting from c/windows מה עושים ?

25. Started by ShayGTi,

מבלי להשתמש בתוכנות כמו ICON PACKAGER?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.