Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
התקנתי XP עם SP3 כבר מובנה בתוך הדיסק. הכל נראה תקין. נראה שיש תוספת ביצועים, אבל נראה לי שזה יותר בזכות ה250GB החדש. בכל אופן פתאום אני שם לב שהשעון חזר שעה אחת אחורה. נכנסתי להגדרות שעון - אין בכל אפשרות לבחור בעדכון שעון קיץ אוטומטי מה שזה אומר שבכל פעם שהמחשב יתעדכן עם האינטרנט הוא יציג לי שעה לא נכונה מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 64 ביט אני מעונין לפצל כוננים איך אני יכול לעשות את זה? תוכלו להסביר לי בבקשה נ.ב יש לי וינדוס באנגלית תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוינדוס XP ביטול 20% מרוחב הפס שמיקרוסופט שומרת לעצמה - כדאי לבצע!!!! <http://support.earthlink.net/mu/1/psc/img/walkthroughs/windows_XP/6800.psc.html> אם מישהו יצליח לעשות את זה בוינדוס xp home... שיסביר לי בבקשה איך כי לא נפתח לי הקובץ הפעלה בהתחלה שצריך להכנס אליו.... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של דוד שלי בזמן האחרון לא עולה האקספלורר בסטראטאפ בערך ב9 מתוך 10 הפעלות. אבל אחרי שאני נכנס לsafe mode הכל עולה. אם יש למישהו רעיונות מה לעשות אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
איך אני נפטר מזה?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אפשר עזרה? אני צריך את זה לילדים...
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
בויסטה השחזור מערכת יותר יעילה וטובה מאשר בXP או אותו דבר?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בויסטה יהיה יותר קל לעשות רשת ביתית מבחינת ההגדרות וכל המסביב?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי , נורא התלאהבתי מהתוכנה שמובנת בתוך ויסטה המאפשרת בקלות להתחבר להתקני BT , כגון פלאפונים ועוד.. האם יש אלטרנטיבה לWIN XP? תודה, סשה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בויסטה עושים פחות ריסטרטים מXP אחרי התקנות/הסרות למיניהם?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני לא רוצה שהם יהיו על כונן מערכת ההפעלה אלא בכונן ה-DATA שלי... הייתה לי אפשרות לשנות זאת ב-XP אך ב-VISTA אני לא מוצא... אם מישהו יודע שיגיב... אגב- ויסטה היא מערכת ממש טובה (יש לי Ultimate), ממשק מגניב, עובדת במהירות... ואם למישהו יש רשימת תוכנות/דרייברים שעובדים אני אשמח לקבל כי כמובן חלק מהדברים לא ממש עובדים לי... ניסיתי להפעיל משחק שהתקנתי ב-XP והפעלתי אותו מהכונן של ה-XP כאשר לא התקנתי אותו ב-VISTA והוא עבד! איך זה יכול להיות? אפשרי לעבוד ככה? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
לא אכפת לי להגדיל את הרוחב של כל השורה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קודם כל מצטער על כל השאלות .. אני לא מצליח להעתיק קבצים ב ויסטה ..אני רק רוצה להעביר סרט או איזה קובץ אחר ממקום למקום באותו כונן הוא חושב לי שעה כאילו מה כבר ביקשתי ממנו !! למה זה קורה למה יש את האיטיות הזאת ה WINDOWS הזה ?זה נראה כאילו ה HD כל הזמן עסוק אפילו שאני לא עושה כלום יש פיתרון לבעהי הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם מערכת ההפעלה הזו מ"ס שנים טובות והגדרתי להתקנת עידכונים אוט' במערכת הכל טוב ויפה לפני חודש בערך ניסיתי לעדכן עידכוני אבטחה במחשב ולמרות כל הנסיונות בסוף קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה .האמת לא יודע מה לעשות אולי להתקין פא'ץ לפריצה מחודשת של המערכת הפעלה אקס פי 3 . בנוסף לכך האנטי ווירוס נוד 32 מתריע בכל פעם שצריך להתקין עידכונים לאבטחה ואני לא מצליח במשימה אשמח לקבל עזרתכם תודה והמשך יום נעים לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נכון שאתם גולשים לא יודע אצלכם איזה דפדפן אתם מעדיפים אני גולש דרך Maxthon ואחי גולש דרך איטרנאט אקספולר הרגיל ... עכשיו לשאלה .. שלי אם מישהו יודע שכותבים משהו על מה להקיש במקלדת כדי לעלות לה address בשביל לרשום אתר במקום לללכת אם העכבר וללחוץ
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך אפשר למחוק או לאתר את הסיסמה הזאת? http://www.up2me.co.il/v.php?file=44022681.jpeg
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה כחודש לא הייתי עם המחשב ומאז שהפעלתי אותו הוא לא נותן לי להתקין עדכונים. מדובר בויסטה מקורית . אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בחיבורי הרשת בWIN PRO אין לי הצגה של חיבורי הרשת (כרטיס רשת. ומודם ADUS בחיבור USB). בעיון במנהל ההתקנים יש לי זוהוי של שני החיבורים היא ההופעה של הדברים מוננה ממני לעשות התנתקות יזומה מהאינטרנט (על מנת להתנתק עליי סגור את הדפדףן ואז המחשב לפעמים שאול אם אני רוצה להתנתק אם הוא לא שואל הוא ממשיך להתחבר). על מנת לסדר את ההגדרות היה עלייי ללכת לכלים, אפשרויות אינטרנט ואז התקשרויות ומשם לסדר את ההגדרות של החיבור (דרך הפוכה). אין לי קיצור להתחברות על שולחן העבודה. או באפשרות הלתנתק ב'חלון' ההתנתקות של שני המחשבים ליד השעון. האם יש פיתרון אחר לבעיה פרט לפרמוט המחשב??? נ.ב. מצורף התמונה של חיבורי הרשת..... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לפני...שנה +- פורסם פה בפורום לינק לקובץ תמונה של דיסק, שכלל בו דוס, פרטישן מג'יק ונורטון גוסט זה דיסק מאוד שימושי בעבורי והדיסק שהיה לי נאבד. למישהו יש את הדיסק הזה? ויכול להעלות לפה או להעביר אלי בכל דרך אפשרית (ע"ג הפורום, איסיקיו, מה שלא יהיה..) אשמח לקבל תשובות..תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לפני כמה זמן עשיתי בחירה אוטומטית של משתמש בווינדוס ככה שהוא לא יציג את האפשרות לבחירת משתמש במסך כניסה אלא יכנס על שמי ועם הסיסמא שלי ישר ואני לא זוכר איך לבטל את האפשרות ככה שיצטרכו לעשות log in ידני
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-