Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ראיתי משהו יפה בחלונות 7.בשולחן העבודה ברקע מתחלפים תמונות יפות. ויש לי בעיה בחלונות XP PRO אין אופציה בשומר מסך דומה לחלונות 7 שמתחלפים תמונות ברקע שולחן העבודה. איפה אפשר לימצוא תוכנה קטנה שמתקינים בחלונות XP שברקע שולחן העבודה מתחלפים תמונות יפות? האם יש עידכון באתר מיקרוסופט שמתחלפות תמונות ברקע שולחן העבודה? אגב: אני רוצה להכניס תמונות משפחתי בחלונות XP שיהיה ברקע שולחן העבודה מתחלפות תמונות שלי. ואינני רוצה תוכנה אחרת.אני רוצה כמו בחלונות 7 כזה מיוחד. בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אלה שמבינכם שמכירים את MU יודעים שכדי לפתוח שרת של המשחק דרוש כונן שהאות המייצגת שלו היא חייבת להיות D. עכשיו יש בעיות כשהאותיות הן אחרות ויש דרך להפוף את האות ל D דרך לוח בקרה>כלי ניהול>ניהול מחשב>אמצעי אחסון. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ כדי לשנות המחשב מזהיר שתוכניות מסוימות עשויות לא לפעול, האם זה ישבש משהו בכונן?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון אני נתקל בזה שמחשב הנייד שלי קורס... הוא יכול לעבוד 7 שעות ואז אני רק אזיז אתהעכבר המחשב יקרוס. בכל פעם הודעת השגיאה היא שונה כגון: 0X0000005e 0x00000007d וכו'... אני אובד עצות, אשמח לתגובות מכם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שאלות למומחים במערכת הפעלה X32 דבר ראשון, בכל מקום אני קורא מערכתהפעלה של X32 תזהה עד 3 גיגה וכבר ממזמן ישנן מערכות X32 win2003 Datacenter Edition אשר תומכת עד 128 גיגה של זכרון אחרי חפירה הבנתי שזה בגלל ה PAE Physical Address Extension (אותו xhpur למה מערכות הפעלה כמו LINUX, BSD, osx וכו יכולות לעבוד עם יותר מ 4 גיגה זיכרון )ה תוכנית בודד יכולה להשתמש עד 2 גיגה מזיכרון ישנה אפשרות לשנות זאת ל 3 גיגה על ידי פעולות מסוימות (אם יהיה ביקוש אני יפרסם מדריך בעברית עם תמונות ) ועכשיו לסיכומו של נושא אם מערכת הפעלה שלי(x32) תזהה 4 גיגה של זכרון אוכל להגדיר לו PAE ל 4 גיגה ? בתקווה שכל האשכול קריא וקל להבנה אם ישנה בעייה אני ינסח שוב תודה ויום טוב נ.ב האם כמות זיכרו…
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחלתי לקבל את ההודעה הזאת מהWindows. לאחר שנכנסתי לתוך ההודעה קיבלתי את זה: ולאחר שעשיתי Online solutions הופנתי לאתר הזה: http://www.tagesprotection.com/main.htm למישהו יש מושג על מה מדובר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ישנו סקריפט מסוים שהגדרתי שירוץ עם האתחול של המערכת. לצורך העניין שמור בצורת קובץ cmd בדסקטופ. עם האתחול קופץ לי החלון השחור של ה- command prompt ומיד לאחר מכן נסגר (כך מוגדר בסקריפט). זה מיותר לחלוטין, יש דרך להריץ את הפקודה ללא פתיחת החלון? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח כונן דרך הסייר/מחשב שלי אני מקבל את הודאה : CHOOSE PROGREM YOU WANT TO USE TO OPEN THIS FILE אותה ההודאה שמופיעה כאשר מנסים לפתוח קובץ שווינדואז לא יודע איזה תוכנה מפעילה אותו ככה שיוצא שאני לא יכול לגשת בכלל לקבצים , מלבד אלה שנמצאים בDESKTOP
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה... אתמול המחשב שלי החדש פתאום עשה לי רסטרט.... נדלק מחדש עולה לווינדוס, 2- 5 דקות שוב מאתחל וכן הלאה וכן הלאה... מחשב חדש (3 חודשים) ויינדוס אקספי סרביספק 2 המחשב עושה ריסטרט כל 2-4 דקות סרקתי עם: פנדה 2005, נוד32 , קפרסקי , ספיבוט דסטרוי, אדאוור, וספיי סויפר, והעובדה היותר מענינית זה שהתקתי ווינדוס מחדש וזה עדיין אותה הבעיה והמחשב לא מתחמם בדקתי בביוס אגב זה זה קורה גם במצב בטוח נ-ב הספק לא עושה רעש יש לכם אולי מושג מה הבעיה יכולה להיות ?!
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כלומר אם קונים מחשבים מארה"ב עם גרסה אמריקאית של Win7 Home האם בארץ אוכל רק לכתוב ולקרוא עברית? אני יודע ב100% שבגירסת הProffesional זה אפשרי. 10x ליודעי דבר
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הקספרסקי זיהה לי את הוירוס והוא הדביק לי את הקובץ של הווינדוס svchot ואני לא יכול למחוק אותו. כמו כן בתיקייה היכן שהקבצים מורדים מהאימיול שנמצאת בכונן אחר כל פעם בעת איתחול המחש מחדש מופיעים אלפי קבצי ראר של תוכנות כלשהם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Windows xp sp2 Internet explorer 6 שלום, לאחרונה החלה להתרחש תופעה משונה במחשבי. כאשר אני נמצא בפורום כלשהו, ואני פותח הודעה שיש בה קישורית (לינק) להודעה אחרת, ומקליק על קישורית זו, נפתחת לי ההודעה שאליה הפנתה הקישורית, בדף חדש, ודף חדש זה משתרע רק על כמחצית המסך. שאלותיי הן שתיים: א. איך לבטל את הפתיחה של ההודעה שפתחתי ע"י הקלקה על הקישורית, בדף חדש. אני רוצה ורגיל שהודעה מעין זו תיפתח במקום ההודעה המקורית, וכשאני גומר לקרוא אותה אני לוחץ על לחצן "back" וחוזר לדף המקורי שממנו יצאתי. ב. גם אם לא אוכל לפתור את הבעיה שב-א`, או שאשתכנע שהעבודה בדף חדש עדיפה, איך לגרום לכך שדף חדש זה ייפתח על פני כל המסך ולא רק על מחציתו. תודה למשיבים. [attachment deleted by adm…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום במחשב ה xp של חברה שלי יש תקלה מוזרה. שהיא צופה בדף עם מספר תיקיות בתצוגת "thumbnails" רואים בתוך אותן תיקיות תמונות שלא קיימות באותן תיקיות ומעולם גם לא היו שם. גם אותן תמונות מעולם לא היו במחשב שלה. לפעמים התמונה ממש בזמן אמת פתאום מופיעה. סרקנו לוירוסים ו spy וכד' הכל נקי 0 תוצאות יש למישהו מושג מה קורה כאן ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
עדכנתי עכשיו את המחשב שלי לווינדוס 10 (היה לי וינדוס 8.1 pro). מסתבר שבמהלך ההתקנה לא הייתה אפשרות לבצע פירמוט ורק לאחר מכן להתקין את הווינדוס החדש. אני בכל זאת נחוש לפרמט את המחשב ולהתקין לאחר מכן ווינדוס 10. השאלה איך עושים זאת? הווינדוס שהיה לי (8.1) הוא מקורי (אני מקבל רישיון דרך האוניברסיטה) אבל אין לי דיסק התקנה. עזרתכם בבקשה, תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 18.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה עם אחת מ-2 מחיצות. כשהוא מנסה להיכנס דרך my computer למחיצה הזאת, החלון של המחיצה נסגר לאחר כמה שנית בלי שהוא ביצע פעולה כלשהי. הוא ניסה כבר להריץ איחוי דיסק אבל זה לא עזר. על המחיצה הוא שומר משחקים, סרטים וכו' (מ"ה מותקנת על מחיצה אחרת). הדיסק הקשיח הוא Maxtor 80GB 7200 חדש.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני משתמש בWINDOWS XP באנגלית ובאפשרויות השפה שיניתי את הכל לעברית גם בREGINAL OPTIONS וגם בLANGUAGES אבל כשאני מנסה לשנות לעברית בADVANCED זה כותב לי: "Setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator" אני מחובר כאדמין לWINDOWS והדיסק של הWINDOWS נמצא בכונן והשפות מימין לשמאל מותקנות. בבקשה עזרו לי! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך הופכים XP מעיברית לאנגלית? יש לי XP HOME SP1 בעיברית..!
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איפה עדיף לפרמט?? מה ההבדלים ואיזה השפעות יש לזה בהמשך כאשר מתקינים את מערכת ההפעלה ואת כל הרכיבים והמשחקים??.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זה התחיל אצלי אתמול. כשעשיתי משהו במחשב, שמעתי בו מוזיקה, ראיתי סרטים, בפתאומיות הוא עושה לעצמו איתחול. אבל כשהמחשב היה דלוק כל הלילה והוריד מביטורנט לא היה שום איתחול. האיתחול קורה בפתאומוית ורק כשעושים משהו במחשב, וזה קורה לעיתים קרובות מאוד. מה לעשות? ממה זה נובע? לא נגעתי בכלום בחומרה או בתוכנה של המחשב. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אהלן, אח שלי הקטן הצליח לדפוק את המחשב הוא הצליח להכניס ווירוס שכל הנראה גם מחק את האנטי ווירוס למה פתאום הוא נעלם, עכשיו אני לא יכול להתקין כלום.. אני מנסה להתקין אנטי ווירוס וזה נתקע, לא עובד, המחשב לא זז ורצות מלא מלא תוכניות שבחיים שלי לא יצא לי להכיר. הוא טוען שהוא הוריד משחק מסויים שלא פעל ומאז זה נדפק (ווירוס), עכשיו יש תוכניות כמו: rtvscan וכדומה, שאני יודע שזה ווירוס או פריצה למחשב. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? איזה תוכנה נגד ריגול אני יכול להפעיל ללא התקנה? עזרה דחופה !
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה Win 7 Ultimate על מחשב עדכני AMD Phenom II 720 + 4GB RAM. שמתי לב שלאחר שהמחשב דלוק זמן מה (נניח כמה ימים) יש ירידת ביצועים בכמה תחומים. 1. בעיה בניגון תכנים ראו דיון ישן בנושא 2. זמני כיבוי (Log off) ארוכים מאוד - אולי 10-15 דקות של טחינת דיסק עד לכיבוי. כמובן שלאחר אתחול הכל חוזר להיות נורמלי מהיר ומגיב. לא רואים שום בעיה של עומס על המעבד, זיכרון. יש למישהו רעיון למה Win 7 כושלת פה בניהול יעיל של המשאבים?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
1)איך אני מעיף ווינדוס מסנגר? 2) איך אני מעיף את הודעת ווינדוס computer at risk כי לא משתמש שם באוטומטיק אפדייטס? 3) איך אני מעיף את האייקון של security alerts? 4) האם עדיף פיירוול של סיגייט או של ווינדוס (SP2 XP PRO )
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אז ככה מודובר על מחשב דיי פשוט.. Q6600 6GBG RAM WINDOWS 7 ultimate x64 ומערך של 10 דיסקים קשיחים של 1.5 TB כל אחד. המערכת בנויה בצורה כזו שהדיסק הראשון מחולק ל2 אחד למערכת ואחד ל D ככה שכל שאר 9 הדיסקים מחוברים ברייד וירטואלי ל D כמו בציור שמצורף (10 דסקים שהראשון מחולק ל 2 C.D) עכשיו מה שקרה זה שדיסק אחד הלך לעלומו ולא מפסיק לתקתק..(לא עולה גם בבדיקה של הביוס) וברגע שאני מנסה להעלות את המחשב (את הוינדוס) עם הדיסק ובלעדיו אני מקבל מסך כחול.. מה ברגע שחסר דיסק אחד במערך המחשב לא משוגל לעלות? לא הגיוני? ומה לגבי כל החומר? אין דרך אחרת לגישה? מדובר על מערכך מובנה של הוינדוס 7 תודה לכל העונים....
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
השאלה שלי איך אני עושה שלא יהיה תפס אני רוצה שהקובץ ירד ישר אני יודע שאפשר לעקוף את זה אם לוחצים על קונטרול אבל אני לא רוצה את זה מלחתכילה..איך אני מבטל מי יודע ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום, הדלקתי את המחשב ונתקלתי במחזה מוזר. כל התצוגה, כולל האייקונים בושלחן עבודה, דפי אינטרנט וכו', כאילו ''נדחפו'' לצד ימין של המסך כך שיצאו מהמסגרת וכעת אינני יכול לראות טת האיקקונים בושלחן עבודה, את כפתור ''התחל'', אני רואה רק חלק משורת הכתובת בדפדפן. יש לי Win 7, כיצד ניתן לטפל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-