עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by QQQ,

יש לי התקנה של XP ואין לי מושג בכלל אם מדובר בX64 או X86. איך אני בודק את זה דרך מחשב שמריץ ויסטה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by IlanF,

איך אני יכול לבדוק איזה תהליכים אמורים לפעול ואיזה לא? אני חושב שיש לי יותר מידי תהליכים של SYSTEM המשחקים מאיטים לי לפעמים (די הרבה האטות) וזה לא קרה אף פעם [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת??

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by wollmann,

אני מחליף לוח אם הלוחות עם צ'יפסטים שונים: אחד VIA KT400 והשני nForce2. האם אני אצטרך לשים windows מחדש?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קיבלתי מתנה עותק (חוקי) של Vista Ultimate ואני מתלבט האם להתקין אותו במקביל ל-XP. האם צפויים להיות חסרונות מהותיים? אין לי צורך במשחקים או בשטיקים של Aero. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ועבודה על צילומים.

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. היי חברים, יש לי ווינדוס 7, והבעיה היא כזאת: מופיעות לי רק 2 תוכנות בהסרה\הוספה של תוכנות. רציתי להסיר תוכנה מסוימת אבל כמובן שהיא לא מופיעה שם ניסיתי להריץ תיקון רג'סטרי, הוא מצא וניקה את מה שנמצא הרצתי גם advanced systemcare אבל זה גם לא עזר יש למישהו רעיונות איך להחזיר את התוכנות לרשימה שם? תודה! מורן [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by alex18888,

שלום יש לי סרט מסוים, בפורמט WMV, כשאני מנסה להפעיל את הסרט במדיה פלייר המחשב פשוט נתקע. ניסתי בנגנים אחרים הם מציגים שגיאות שונות, הנה שיגאה מהתוכנה BSplayer BSplayer v2.00.938, Unhandled exception at EIP: 03A30BCD If you click `Close` application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it`s recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 03A30BCD in module `WMVSDECD.dll`. Read of address 128E1320 EAccessViolation Call stack: 00000000,03A30BCD,0040481B,005852D9,0058578F,005859EE,0058F4C9,0058F834,005912A0,00593574,00564CEC,005…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  8. לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב, התוכנות והאפליקציות שמופעלות אצלי ב STARTUP, לא מופיעות בTASKBAR חוץ מ2 בודדות: NETLIMITER ו ZONE ALARM, אבל התוכנות כן מופעלות הן רק לא מופיעות למטה. אם אני עושה LOG OFF ואז LOG IN ליוזר שלי (שהוא היחיד במחשב שלי - XP) אז הם כן מופיעות בTASKBAR.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. אני מכניס את הסידיקי שעובד בטוח והוא אומר שהו לא נכון ניסיתי איזה מיליון מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. אני מעונין לחלק את הכונן שלי ל 2 חלקים וכבר מותקנת עליו מערכת ההפעלה ויסטה האם יש דרך שניתן לעשות זאת או רק בהתקנה מחודשת?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by nadaw,

שלום!! בחחלק של הסאטה, הוא אומר שהוא לא מוצא את הקבצים בדיסקט... למה??? בדקתי והם אכן שם.. בסיום ההתקנה הוא עושה ריסטרט , מראה את הלוגו ווינדוס ואז מסך כחול!! מה פשר הדבר? תודהה!!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. בהתקנת הווינדוס.. הוא אומר שלא מותקן לי הארדיסק (SATA).. מה לעשות?? הוא בודק תרכיבים.. ואומר שהוא לא מוצא לי הארדיסק מותקן... ואז עושה לי ריסטארט.. ויינדוס XPRO מקורי..חדש.. עשיתי לו בוט מהסידי.. מה לעשות??? תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  13. שלום לכם. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 במחשב חדש נייח HP Pavilion 550 בשלב האיתחול הכל תקין, כאשר המחשב מגיע לתחילת ההתקנה, בשלב בחירת השפה להתקנה, אין עכבר ואין מקלדת. למרות ששיניתי בביוס USB LEGACY עדיין חוזרת הבעיה ואני תקוע. אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. מצאתי ברשת תמונה שהיא זהה לתקלה שמתרחשת בנסיון התקנת וינדוס XP על מחשב נייד חדש שלHP מדגם פביליון. יש לציין שניתן להתקין בקלות וינדוס ויסטה ווינדוס 7. כמו כן, למחשב זה אין כונן דיסקטים. אשמח לעזרה. תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  15. שלום. לוח האם שלי מת (DFI ULTRA-D). רכשתי במקומו לוח של גיגהבייט K8N-SLI. למיטב זיכרוני החלפת לוח אם עם אותו צ'יפסט לא אמור לגרום בעייה מבחינת מערכת ההפעלה - לא? זכור לי פעם שקראתי היכן שהוא שיש דרך "לשכנע" את מערכת ההפעלה להתגבר על החלפת רכיב כגון לוח אם - מישהו יודע איך? מצאתי הרבה מאמרים על איך להתכונן לזה לפני ההחלפה, אך לצערי לי זה ממש לא רלוונטי, הלוח אם שלי פשוט מת ללא הכנה, מה שלא איפשר לי להתכונן להחלפה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 בכונן E עם דיסק התקנה חוקית בכונן C ישנה מערכת הפעלה XP איני מצליח למחוק אותה באמצעות אתחול איך בכל זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ערב טוב ושבת שלום! קודם כל מבקש סליחה מהמנהלים של הפורום כי פתחתי עוד שרשור לאחר שרשור אחר שלי פשוט לא ידעתי איך לחבר בינהם כי את הקודם פתחתי בבוקר אז ככה: יש לי ווינדוס 7,ובתיקייה מסויימת נןסף לי מנעול על התיקייה אני יודע בוודאות שהמנעול לא היה שם איך אני מסיר את המנעול מהתיקייה? תודה רבה וסופ"ש נעים ליאור

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. אני רוצה שהוא יעלה לי את שולחן העבודה ולא את האריחים.. הבנתי שזאת אפשרות חדשה ב8.1 ורציתי לדעת איך אני עושה את זה.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אחרי שניסיתי להעלות בלוח ישן של פנטיום 3....ASUS CUV4X את הבאס מ-150.... ב-155 עבד די יציב....בלי בעיות במשחקים בווינדוס בשום דבר....... החלטתי לנסות את ה-160 שהוא הבא...ובו לעצור. כמובן ניסיתי המחשב לש ממש נדלק וזה.....אחרי זה החזרתי הכל כמו שהיה ל-155....(בשלב הזה הכל אמור לעבוד) עכשיו זה גרם להודעה הנ"ל (בכותרת) כאשר אני מנסה להפעיל XP PRO , ניסיתי גם SAFE MODR ניסיתי גם Boot log ו -Last Known good configuration.......באף אחד מהם הוא לא עולה. חשוב לציין שה-98SE שמותקן אצלי בתור מערכת הפעלה שניה (למשחקים) פועלת כרגיל ללא שום בעיות. HELP ME ! i dont want to לפרמט....... וכן אני יודע שרושמים פשוט FORMAT זה בכוונה........

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  20. בווינדוס ויסטה החדש לא יהיה צריך את התוכנות האלה כגון D-Tools ?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by snupi58,

שלום יש לי מחשב נייד (APPLE) המותקן עליו WIN7, אני רוצה לחזור לגרסת XP, הכנסתי את דיסק הבוט של XP החזקתי F8 יש שורה המראה על בוט. אני מפעיל אותה, אך הוא לא מבצע בוט. המחשב לא מצליח לקרוא ראשית את ה CD , הוא כל פעם מעלה לי את הגרסה המותקנת (win7) מה עלי לעשות להגדיר שיעלה דיסק הבוט - ראשון לפני שיעלה הווינדוס. אני רוצה גם לפרמט וגם להתקין את ה XP. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by orior,

כבר בערך שלושה חודשים שאני פשוט משלים עם זה, אבל זה כבר התחיל לעלות על העצבים. הבוט של הWINXP שלי לוקח בסביבות ה-40 פסים !! אין ספק שמשהו דפוק שם. העניין הוא שלפרמט לא בא בחשבון (יש לי כל מיני פלאגינים של תוכנות אודיו שלקח שעות רבות וארוכות של התקנה ועוד אלפי תוכניות אחרות והגדרות) אין לי מושג איך פותרים את הבעיה, ניסיתי איזה TOOL של מייקרוסופט שאמור לטפל בבעיות BOOT של הWINXP בשם BOOTVIZ אבל הוא לא יעיל במיוחד. אציין רק שאני במערכת של ATHLON XP 1800 GIGABYTE 7VTXP 256 DDR אנא ממכם אם למישהו יש איזה רעיון מה לעשות...? תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by Semyon171,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר,והאם בכלל אפשר לעשות בוט מדיסק און קי של 8 ג'יגה כדי להתקין ווינדוס ? ( כי הכונן די וי די שלי לא עובד ) ויש לי את האימג' של הויסטה על המחשב . תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by llime,

יש לי (יותר נכון היו לי...) שני דיסקטים זהים כאלו,ואני משתמש בהם כדי לפרמט ולהתקין אימג' של נורטון גוסט גירסה 6.החלטתי להשתעשע עם אחד מהם,אז קודם-כן גיביתי:העתקתי את כל הקבצים עליו לתיקיה בשולחן העבודה,ואח"כ פירמטתי אותו (בהתחלה כ MS-DOS start up disk שלא עבד....,ואח"כ פירמוט רגיל). העתקתי את הקבצים מהתקיה ששמרתי בדסקטופ לדיסקט המפורמט,אבל אני לא מצליח לעשות BOOT ממנו! הוא כותב לי להוציא את הדיסק וללחוץ על כל מקש בשביל RESTART. בדקתי שיש בדיוק אותם קבצים בתיקיה,בדיסקט ,וגם בדיסקט השני שלא נגעתי בו. ניסיתי עם הדיסקט השני,ולא היתה איתו בעיה-פתח לי את התפריט הרגיל של 98. אז מה עשיתי לא בסדר? פירמטתי לא נכון? אולי לא מספיק להעתיק את הקבצים כמו שעשיתי.....איך בכלל יוצרים דיסק …

• 7 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.