עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. עד כמה שידוע לי, טושיבה היא החברת מחשבים הראשונה שמכריזה על שידרוג חינם ל-7 בישראל. בכל מקרה, הפרטים הם ככה: כל מי שקנה מחשב טושיבה מ-26.06 ועד ה-31.12 עם ויסטה (כל גירסה) זכאי לשידרוג חינם ל-7. הקץ' הוא שמשלמים על המשלוח של הדיסק מאירופה, המחיר עומד על 30 אירו. כל הפרטים (כולל הזמנה מוקדמת וכו') באתר: https://www.toshibawin7upgrade.com תהנו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם. מחקתי תקיית יוזר מdocuments and settings ועל הדרך נמחק pst מאוד חשוב. יצאתי אידיוט. יש דרך להציל את המצב? שחזור מערכת יחזיר את היוזר? תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by galz,

לא מזמן היה קצר, ומאז בכל הפעלה של המחשב הוא רושם DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER כשלוחצים אנטר הוא ממשיך הלאה להעפלה רגילה ותקינה לחלוטין של xp. זה טורדני ומעצבן. מה עושים?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני על נייד מסוג dell, צריך עזרה כמה שיותר מהר. אז אם מישהו נתקל בבעיה אני אשמח לעזרה. טוב פתרתי את הבעיה ע"י system restore.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by arie2006,

ברשותי winxp home Ed בגירסה האנגלית. האם ניתן "לגייר" אותו כך שכל התפריטים יהיו בעברית כפי שניתן לעשות ל- winxp pro? במידה וכן- כיצד עושים זאת? :s05: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shiko,

אקספלורר לא נכנס לכל האתרים לחלק מהאתרים הוא נכנס ובחלק מהם הוא פשוט זורק החוצה כלומר הוא סוגר את האינטנט אקספלורר והחיבור לאנטרנט נשאר עדיין מחובר ניתן להכנס שוב לתוך הדפדפן אבל כששוב פותחים את אותם אתרים דומים הוא זורק שוב החוצה אתר כדוגמת www.fibi.co.il אני משתמש במערכת הפעלה מסוג windows xp professional המערכת מעודכת מתוך אתר העידכון של windows update אני מחובר בחיבור adsl מפרט המחשב: פנטיום 4 2.4 זיכרון 256 תודהshiko

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Real_Me,

אני רוצה להתקין מחדש את XP ורציתי לדעת אם כמו ב-98 התקנה בספריית חלונות הקיימת לא דורסת דברים חשובים כמו הגדרות מסך, דסקטופ, מועדפים וכו'. אם כך הוא, השאלה היא מה בעצם זה יכול לשפר לעומת המצב שלפני ההתקנה שכלל בעיות של כרטיס מסך ומערכת שמפסיקה לתפקד אחרי זמן מה. אני מקווה שכל זה ייפתר עם ההתקנה המחודשת והשאלה האם לא עדיף כבר לעשות התקנה נקיה לספריה אחרת ולהתחיל מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני משתמש בWIN XP ופשוט שאני בודק אחרי 5-6 שעות שהמחשב פועל את מצב משאבי המערכת אני מגלה ש220 מ"ב תפוסים ובגלל זה המחשב נעשה איטי... למישהו יש תשובה לזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by The-Devil,

תאמת זה שאלה שמטרידה לגבי כלל מערכות ההפעלה... השאלה היא: מה בעצם קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמעיל את המחשב עד שהוא נדלק... (אפשר לדלג על זה שהוא מחפש את ההתקנים ומוצא את החומרה הקיימת במחשב...) אני מתכוון יותר איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה... ומי מפעיל אותו (ואיך...) או איפה זה שמור...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ag43,

אני צריך לגבות תוכן של כונן תוך כדי שמירה על מאפייני הקבצים ובעלותם. מאילוצים כאלו ואחרים אני צריך לעשות זאת על מחשב אחר וכאן מתחילה הבעיה - כדי שאוכל לגשת לקבצים שאני רוצה לגבות אני צריך לשנות את ההרשאות, דבר שאני לא רוצה לעשות. ניסיתי גם דרך אובונטו בתקווה שהיא תתעלם ממגבלות ההרשאות של WINDOWS אבל היא מחקה את ההרשאות והמאפיינים למרות שהגדרתי לה לשמור עליהם. אשמח לרעיונות כיצד לבצע זאת. מדובר על כ800 גיגה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי WIN XP PRO ויש שם שירות שניקרא DIGITAL SIGNITURE ואני חייב לבטל אותו כי הוא מונע ממני התקנת דרייברים לכרטיס מסך ו דיירקטס בבקשה תעזרו!!! :'( :'( :'( תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by The Un4givN,

התקנתי בטעות דרייבר לא נכון של בקר רייד בווינדוס 7 ועכשיו הוא לא עולה לי (מסך כחול עם הקובץ iastor.sys) יש לי גם ויסטה... האם יש דרך להסיר את הדרייבר הסורר שהתקנתי בווינדוס 7 דרך הוויסטה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by jambo222,

שלום 1 בכל פעם שאני מפעיל את המחשב , המחשב סורק תמונה 2 עד עבדתי עם utorret ולא הייתי בעיה עכשיו כשאני מעלה את utoerrnt אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאה נתתי הרשות לכל המשתמשים אני משתמש יחיד עשיתי כל מה שמציעים ברשת אך לא עזר. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by spiker,

שלום, יש לי כונן אחד שהמערכת הפעלה לא יושבת עליו. יש עליו התקנה ישנה של ווינדוס שאני לא מצליח למחוק, כל פעם הוא מבקש הרשאת מנהל, אני מאשר ואז הוא אומר שלא ניתן. בקיצור לפרמט. אם בתפריט הניהול אני עושה "אתחול" זה מפרמט את הכונן? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ערב טוב, אבקש את עזרתכם לגבי מערכת ההפעלה בקניית מחשב נייח חדש. כיום יש לי XP, חשבתי לעלות לחלונות 8 אבל ממש אין לי צורך בכל הטררם של האפליקציות, האריחים וכו'. יתרה מזאת, זה אף מאיים מעט.... משום כך אולי כדאי להתקין את חלונות 7. אסכם זאת בשתי שאלות: 1. מה הן החסרונות ב-7 ? 2. מה הן החסרונות ב-8 (שלא טופלו בעדכון 8.1) ? אשמח לכל מידע מועיל חצרוני

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by POD,

שלום לכם, תיקיות ה- SENT ITEMS וה- DELETED ITEMS ריקות, אבל משום מה קבצי ה-DBX שלהן מנופחים ביותר מ-100MB . אודה לכל מי שיסביר לי את העניין וימצא לזה פיתרון.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, במחשב WIN XP תוכנת האאוטלוק אקפרס שינתה ללא אזהרה מוקדמת את שפת הממשק שלה (תפריטים וכו') מעברית לאנגלית. מה הסיבה לזה? איך אני מחזיר חזרה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by m4a1,

תקשיבו התקנתי ויסטה על הנייח שלי הכל טוב חח עכשיו היתענייתי לדעת:בלפטופים חדשים שמגיעים אם ויסטה,אין כרטיס מסך מספיר חזק לAERO או שיש חח? אז מזתומרת שברוב הלפטופים החדשים אין אופציה ל AERO?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ערב טוב יש לי מערכת חלונות 7 - התקנתי דימון טולס אתמול בערב ומאז התחילו הבעיות - אני לא יכול להכנס למערכת הפעלה - המחשב עבד זמן מה ולאחר מכן קרס עכשיו כל פעם שאני מנסה להעלות אותו הוא מציג לי הודעת שגיאה . יש פתרון לעניין - ניסיתי לעשות REPAIR אבל זה לא כל כך עובד העניין כותב גם שיש איזה בעיה כשלהי . תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אנשים כדאי להתקין WIN7 במחיצה אחרת במחשב עם ה WINXP? יהיה בעיות עם זה? המחשב שלי מספיק חזק להריץ WIN7 במשחקים כבדים? מה להתקין 64 BIT או 32 BIT? המחשב שלי: מעבד E7200 2GB זיכרון 9600GT כרטיס מסך ספק 550W בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tidan31,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ORBIT,

אני רוצה לפתוח משתמש מוגבל. הבעיה שלי שההגבלה היא מאד כללית ואני מעוניין להשיג הגבלה מקסימלית. אני רוצה לפתוח חשבון מוגבל עבור ילדים שישתמשו בחופש במחשב שלי, מלבד סרטים ואופיס אני רוצה שלא יתאפשר להם לגרום לי נזק כלשהו בטעות בנוסף על שמירת הפרטיות שלי וכמובן הגבלת רשת (תרתי משמע) מקסימלית, לא אינטרנט ולא גישה לקבצים שברשת (מחשב שני). הבנתי שב-XP עם NTFS, אפשר להגביל עד רמת קובץ בודד. לא רוצה שיהיה להם גישה ל'מחשב שלי' (ניתן ליצור קיצור דרך ל-CD-DVD), שלא יוכלו לא רק לכתוב לקובץ אלא גם שכל המערכת תהיה חסומה בפניהם, חשבון מוגבל במוגבלות המגבילה ביותר. מה עלי לעשות ולהגדיר כדי שמלבד הסרטים ואופיס לא יהיה להם מושג מה יש מעבר לזה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by moo2004,

מכירים את זה שאתם הולכים ל Start-Run ואתם מתחילים לרשום משהו ו windows משלים את זה אוטומטית? איך אני מוחק את כל ה cache שמצטבר שם? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by danik,

יש לי WINDOWS 2000 ויש לי תוכנות מעצבנות שרצות שאני מדליק את המחשב אני רוצה להוריד את זה בלי לעשות UNINSTAL לתוכנה בWINDOWS 98 יש את MSCONFIG שרושמים בשורת הפקודות... בWINDOWS 2000 אין כזה.... מה אני יכול לעשות... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by llime,

היי. התקנתי ערכת נושא קלאסית, וחזרתי בחזרה לערכה הישנה שלי (ששמרתי). אני שם לב שמופיע לי צל מתחת לאייקונים בדסקטופ. את הגופן שיניתי בחזרה ל segoe UI. הצל מתחת לאייקונים מופיע רק ב desktop ולא בתוך תיקיות. יש דרך להיפטר מהצל המטריד הזה?... תמונה מצורפת (שמתי רקע לבן בכוונה ע"מ להדגיש). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים