Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת הפעלה חוקית של וינדוס אקס פי מהדורת זהב (ולא משנה כרגע מאיפה השגתי...) מומלץ להתקין אותה? או שעדיף הרגילה שיש לי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוםלכולם אולי נתקלתם בבעיה הזו אבל אני משתגע כבר נכנס לי הוירוס הבלסטר שמכבה את המחשב אחרי 60 שניות הורדתי את העדכון אבל משום מה הוא מתחיל לרוץ אבל נעלם לגמרי אותו דבר הנורטון אנטי וירוס אני פותח אותו כדי לעשות סריקה או עדכון הוא נסגר ונעלם נכנסתי לאתר של מיקורוספט וקראתי אחר כל ההוראות בכדי להסיר את התולעת אבל שוב הקובץ נפתח ולאחר כמה שניות נסגר ונעלם אותו הדבר הנורטון אנטי וירוס מה אני עושה?. יש פתרון? במצב של safemode הכל עובד חלק אבל שאני עולה עם הוינדוס במצב רגיל אותו הדבר נפתח האנטי וירוס לכמה שניות ונסגר אותו הדבר קובץ ההרצה של התולעת עשיתי כבר את כל העידכונים של ה xp יש לי את הכל אין לי שום עדכונים חדשים אני נכנס לעדכונים חדשים אבל שאני מאתחל את נמחשב ונכנס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי אני מנסה להתקין תוכנות במצב בטוח ואני מקבל הודעה "מנהל המערכת הגדיר מדיניות למניעת התקנה זו" במסך הפתיחה שאני בוחר בין המשתמשים אני בוחר בחשבון מנהל ניסיתי גם לבחור את החשבון שלי ואותה תוצאה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים, האם יש דרך לקבע אותך ושלא יתבלגנו? מדובר על WINDOWS 7 64 BIT. תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי רמקול בלוטות של LG דרך הפלאפון אין תקיעות אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב, כל דקה בערך יש תקיעה של שנייה אחת בסאונד ואז חוזר. צרפתי תמונה של מנהל התקנים. חשוב לציין שהתקיעה היא בשידור בוודאות בעקבות העבודה המוזיקה ממשיכה להתנגן. אני מעריך שהבעיה היא משהו בדרייברים, ישבתי כמה שעות טובות לגרום לווינדוס לגרום לזהות את הבלוטות, ככל הנראה פשוט יש איזה בעיה בין תאימות של הדרייברים. אשמח אם משהו בעל ניסיון בנושא או בעל ניסיון טוב יותר בגוגל יעזור. תודה לעונים יצא עדכון עובד מעולה. אפשר למחוק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אומר ה-32 סיביות וה-64 סיביות? מה ההבדל ביניהן? האם זה משנה אם יש לי 64 או 32?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש והתקנתי הכל, והכל עובד יופי פרט לדבר אחד חשוב - כל ההגדרות שלי לא נשמרות. לדוגמא - האייקון של Power Options ממשיך כל פעם להופיע ב system tray אחרי restart. הרזולוציה כל פעם משתנה מ-1024X1280 לרזולוציה נמוכה יותר וכן הלאה. מיותר להגיד שזה ממש מעצבן... עכשיו, קרה דבר מעצבן נוסף - וכשהתקנתי את מערכת ההפעלה, ההתקנה החליטה לקרוא לPartition באות I, כי כל האותיות שלפני משום מה תפוסות על ידי קורא כרטיסים פנימי (עם 4 "יחידות" נפרדות). יכול להיות שיש לזה קשר?! ואיך אפשר לפתור את העניין? תודה! שכחתי להוסיף, שהגרסה חוקית, והורדתי עידכונים, אבל זה לא שינה שום דבר (לא לטובה בכל מקרה).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hey you see ihave some problem wen i writing on hebrew in internet sites can you help me
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ahalan yesh li windows 7 huki ! shekaniti veoved cvar kama hodashim tovim. ahoti haita bamahshev vehi amra shepitom ze rasham la she hawinndows lo huki vekol hamasach nehia shahor vehitkaba hamachshev. meaz hawindows lo ole ' ani lo mazliah laasot repair o lefarmet ' yesh letzayen shegan hlinux shemutkan bamachshev lo ole veachshav nichnasti melinux 7 sheyesh li al disk. ma yechola lihiot habaya ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך רחב ברזולוציה FHD . לאחרונה נאלצתי להתקין את הוינדוס מחדש . הוינדוס הוא גירסת XP ישנה. כשאני הולך ב CONTROL PANEL-<DISPLAY-<SETTINGS אני מקבל אפשרויות של יחס 4:3 בלבד. 800:600, 1024:768, 1280:1024, 1600:1200. כיצד אני יכול לעשות רזולוציה שתתאים למסך רחב? אציין שלפני ההתקנה הרזולוציה הייתה מתאימה למסך רחב. אין לי כרטיס מסך, אני משתמש בכרטיס המובנה בלוח אם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון KB2656351 כל זמן חוזר כבר מעדכן מזמן נסיתי להסיר KB2656351 שוב עדכון לא עוזר אני רוצה להיפסק עדכון מה בעיה מזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני עורך את הקובץ host בווינדוס ניסיתי מספר דרכים אני לא מצליח לשמור את הקובץ??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ASUS עם קוד מובנה ב BIOS של WINDOWS 8 (מניח גרסה CORE). מחקתי את המחיצות המקוריות על מנת להתקין מחדש וכעת אני תקוע בלי מערכת הפעלה. ניסיתי לקחת דיסק WINDOWS 8 PRO מקורי שיש לי ולמחוק את הקובץ EI.CFG (ואז בעצם אמורה להיות לי האפשרות להתקין איזו גרסה שאני רוצה) אבל הוא רושם לי ש: the product key entered does not match any of the windows images available for installation מה עושים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קבלת את הדיסק והתקנתי אותו עכשיו השאלה איך אני מתקין עברית האם אפשר להשתמש ב- Mui כמו ב- XP הישן? תודה רבה על העזרה זאביק.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שעוד לא ראיתי עד היום. ניגשתי למחשב ופתאום הוא מבקש סיסמה ע"מ להכנס לווינדוס. העניין הוא, שאף אחד פשוט לא הגדיר ססמה בכלל וכשבדקתי עם תוכנות לשחזור ססמאות הן מראות שאין בכלל סיסמה למערכת ההפעלה.. אך כשאני מנסה להכנס ע"י אישור החלונות הריקים בשם משתמש וסיסמה הוא ממשיך לרשום שהסיסמה שגויה.. מה עושים? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
1. יש לי תחנת עבודה windows 7 pro 32bit שמבצעת ריסטארטים פתאומיים באמצע העבודה עליה. ב-event viewer נמצא שגיאה Event 41, Kernel Power (שגיאה קריטית). ניסתי לפתוח ב-windbg את קבצי ה-dmp שנשמרים ויוכלו לתת לי מידע אודות התקלה, אך לא כ"כ הצלחתי להוציא משם מידע. יש דרך אחרת שאוכל לבדוק את הנושא ולדעת את מקור הבעיה ? יש דרך פשוטה להוציא מידע רלוונטי באשר לתקלה מקבצי הdmp שנוצרים ב-windows\minidump ? 2. בעמדה אחרת, יש לי משתמש יחיד מקומי. כשאני מדליק את המחשב וה-windows 7 עולה המשתמש(administrator לצורך העיניין) לא נכנס אוטומאטית. מופיע לי תחילה ctrl + alt +del ואז אני צריך להקיש אנטר ולבצע כניסת משתמש. לעומת זאת, יש מחשבים אחרים, עם אותו המשתמש שבהם היוזר נכנס אוטומטית, מבצע …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה פה פעם שרשור על זה נראה לי אבל לא מצאתי בחיפוש.. זה קובץ ISO איך אני מתקין את זה בלי לצרוב כי אין לי צורב DVD
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הSP2 הזה. העידכון הכי גרוע שיצא לימקוסופט עד היום אני לא יודע מה חשבתי כשהחלטתי להיכנע וסוף סוף להוריד אותו יש לי מיליון ואחד בעיות, אבל זאת הכי קטנה והכי מעצבנת: אני לא יכל להגיע ל TASK MANAGER , במקום הוא פותח לי חלון ומוזר ולא שימושי (שלא מאפשר SS) עם האפשרויות האלה: LOG OFF SHUT DOWN LOCK COMPUTER TASK MANAGER CHANGE PASS CANCEL רק שעל הכפטור של המנהל משימות אני לא יכל ללחוץ הוא אפור.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד ניתן להתקין WIN 98 על מחשב שמותקן בו WIN XP
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הוצאתי מהמחשב הישן שלי (שעובד על ווינדוז 7) כונן SSD עליו התקנתי רק ווינדוז 10, והעברתי אותו למחשב אחר. בכל פעם שאני מעלה את המחשב, עולה מסך של ווינדוז 10 וטוען שיש תקלה. אני יכול להמשיך הלאה בבחירת מערכת הפעלה "אחרת" (ז"א את הווינדוז 7), השאלה היא האם ניתן לדלג על כל שלב התקלה - שהווינ 7 יעלה כרגיל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מחדש את XP ורציתי לדעת אם כמו ב-98 התקנה בספריית חלונות הקיימת לא דורסת דברים חשובים כמו הגדרות מסך, דסקטופ, מועדפים וכו'. אם כך הוא, השאלה היא מה בעצם זה יכול לשפר לעומת המצב שלפני ההתקנה שכלל בעיות של כרטיס מסך ומערכת שמפסיקה לתפקד אחרי זמן מה. אני מקווה שכל זה ייפתר עם ההתקנה המחודשת והשאלה האם לא עדיף כבר לעשות התקנה נקיה לספריה אחרת ולהתחיל מחדש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מסך BENQ GL950. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WINDOWS XP SP3, הרזלוציה המוגדרת על המחשב היא הטבעית של המסך, יחד עם זאת הפונטים על המסך לא נראים כמו שהם אמורים להראות, אלא קצת חורגים מהפיקסלים, כלומר לפעמים נראים מרוחים. השאלה שלי היא איפה בהגדרות של XP ניתן לשנות משהו כדי שזה יראה חלק? לעבור ל WIN 7 זה לא אופציה כי המחשב לא הכי סוחב אותו. אגב המחשב המדובר הוא זה שבחתימה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-