עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב ישן. התקנתי עליו וינדוס 7. עוד לפני ההתקנה הורדתי דרייברים ללוח האם וכיו"ב מאתר החברה. לאחר התקנת הווידוס התכוונתי להתקין את הדרייברים אבל להפתעתי בdevice manager אין סימון של דרייברים חסרים. האם להתקין את הדרייברים שהורדתי בכל זאת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pssheba,

שלום, הלך לאיבוד קיצור דרך "רשת מקומית" דרכו למדתי אם אני מחובר או מנותק מרשת wi fi. אהיה אסיר תודה למי שינחה אותי כיצד להחזיר את האבדה ל desktop. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by PeaS,

אני מנסה להתקין אצל אחותי במחשב (מערכת הפעלה בכותרת) את "אתה חושב שאתה חכם", אך מופיעה לי הודעה (בתרגום מאנגלית) שאיני יכול להפעיל את אפילקציית?(מילה שאני המצאתי, אפילקציה בסמיכות ) הVB5 משום שלא התקנתי את הService Pack האחרון לWindows NT שלי... לWin XP עוד לא יצא סרביס פאק, וגם לא נראה לי שזה מה שיפתור את הבעיה... אנא עיזרו לי למלא את הזמן הפנוי של אחותי באפילקציית VB5, וכתבו מה אוכל לעשות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

יש לי רשיון, ואת הדיסק איבדתי. מאיפה אני יכול להוריד ISO בשביל לצרוב/לשים על DOK?

5. Started by zaroor,

שלום לכם ראיתי לא מזמן איזה מדריך כאן בעיברית של יצירת דיסק התקנת WINDOW XP שי בו את כל ההגדרות שרושמים אותם מראש עם SP2 ואז ההתקנה רצה לבד הכוונה להכין דיסק CD לא מצאתי את הכתבה האם מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AvielA,

אז גרסאות RTM של Windows 8 / Windows Server 2012 כבר יצאו בתחילת החודש ליצרניות, אתמול הן יצאו ל-MSDN & TechNet ובסוף אוקטובר הן אמורות לצאת ל-Retail. אבל מישהו יודע מתי הן ישוחררו ל-Software Assurance/Volume Licensing?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by alexrta,

תגידו האם כדאי לי להוריד DIRECTX 9 BETA?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zazaza,

לאחרונה האפלוקציה התחילה "לתחון" זכרון ו-CPU כשאני ב-BLANK זה טופס 10000K באתרים מגיע ל- 35,000K ו יותר ה- CPU ב- 90.... יש למישהו מושג מה הבעייה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nivezrati,

שלום לכולם התקנתי דיסק של XP PRO ללא בוט עצמי דרך הדוס במחשב עם XP HOME המחשב הוסיף את כל הדריברים של ההתקנה והכל ואז הגיע חלון שהוא שאל אותי 1. set up a new installation..... 2.repair .... 3. exit בקיצור זה החלון שעולה שאתה נכנס שוב להתקנה רצוי לציין שבחרתי באפשרות הראשונה והוא שאל אותי על איזה מחיה והכל אבל הוא לא נתן לי להתקין אותה על C וגם לא נתן לי למחוק את C ולעשות מחיצה חדשה כי אני רוצה לפרמט את הכונן הזה! אני לא יודע מה לעשות כבר וזה דיי דחוף לי! בתודה ניב!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shapiranir2,

שלום, האנטי וירוס שלי (NOD 32) ביקש להתקין עדכונים לחלונות. זו לא פעם ראשונה כמובן ועד אתמול זה תמיד עבד חלק. אתמול קיבלתי הערה כי העדכונים נכשלו. מצורף צילום מסך של הבעיה. נכנסתי לעזרה של חלונות אבל זה מצא 30 ומשהו בעיות דומות. אף אחת מהן לא אותה בעיה שלי. מותקן אצלי חלונות 7 64BIT אנא עזרו.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Milford Cubicle,

הייתי שואל אם "עוד מישהו נתקל בזה", אבל זאת תהיה שאלה מיותרת כי מאות אלפי תוצאות החיפוש בגוגל כבר אומרות לי שזאת לא בעיה מקומית אצלי. הודעת "not responding" וקפיאה של החלון ל-10 שניות, כמעט בכל תוכנה שהיא, כנראה שבעיקר בכאלה שקשורות לאינטרנט (?) כמו דפדפן וכו', כל כמה זמן. אין שום טעם לנסות לעשות debugging ספציפיים אליי (חומרה, גירסה, תוכנות, אנטיוירוסים..) כי זאת בעיה גלובלית שקוראת למיליוני אנשים ברחבי העולם.. השאלה שלי היא האם מישהו מצא את המחט בערמת השחת הזאת - הפיתרון לבעיה המטופשת הזאת? :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המחשב היה סגור שבועיים והיום כשבאנו לפתוח הוא לא עולה. גם בסייפמוד הוא מראה את כל השורות קוד הלבנות של הטעינה של הסייפמוד, ולא עובר את זה. יש משהו שאפשר לעשות? אולי לעשות ריקברי לווינדואוז?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

שאלה קצת מוזרה אבל חשובה. יש לי ווינדוס XP מקורי, אך הדיסק שרוט ולא מגיב. יחד עם הדיסק קיבלתי גם סריאל. האם אני יכול לקחת כל דיסק ווינדוס XP ופשוט להזין את הסריאל שלי במהלך ההתקנה, או שכל דיסק מגיע עם סריאל משלו? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by xxdragonxx,

כשאני נכנס למנהל משימות ואז לתהליכים פתאום אי אפשר לסגור אף תהליך משם זה כותב תהודעה הזאת: http://img166.imageshack.us/img166/2562/92318088ha7.jpg

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hck,

שלום! הRDC הרגיל עובד בצורה שהוא מנתק את היוזר הנוכחי ונותן לך את הגישה. שמעתי שיש גירסה נוספת של ה-RDC שבה ניתן להתחבר למחשב מרוחק דרך פורט מבלי לנתק את היוזר הנוכחי. אגב, רושמים את זה כך: Computer name|IP Address /console מישהו יודע כיצד ניתן להוריד את RDC הזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alons126,

יש לי לפטופ HP DV5 בן כמעט שנה עם ויסטה. האם כדי לקנות את גירסאת השדרוג של 7 או את הגירסה המלאה ולפרמט? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם אם אפשר לדעת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב, מדובר במחשב עם חלונות 7. אשמח לדעת כיצד למחוק לגמרי את היסטוריית המשחקים המובנים (סולטייר, שולה המוקשים וכ'), בכדי שלא יישאר שום תיעוד, על שימוש כלשהו באפליקציה זו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני עובד במתן תמיכה ללקוחות בשטח. במלון שיש בו דומיין יש לי תחנה אחת שהיא בדומיין עם משתמש שהוא מנהל במחשב המקומי ובדומיין הוא "domain user". כך כל התחנות מוגדרות בדומיין הזה. על אותו מחשב יש מדפסת משותפת וגם תיקיה משותפת עם הרשאות "full controll" ל"everyone". בשכנים ברשת אני רואה את שם המחשב ובלחיצה עליו אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה... גם מהשרת כ"administrator" אני לא מורשה להיכנס לשם המחשב הזה... ניסיתי להוציא את התחנה מהדומיין ולהכניס אותה שוב וזה לא עזר. יש לציין שישנם מחשבים אחרים שיש בהם שיתופים ויש לי אפשרות להיכנס אליהם מכל תחנה. כמו כן מהתחנה הבעייתית אני יכול להיכנס לשיתופים של אחרים אך לא להיפך... השרת הוא Server 2003 Standard Edition. לא נראה שהבעיה היא …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ForceXY,

שלום, יש לי בעיה שאני מסמן את : Debug Dump Files שהוא שוקל אצלי 923 MBSystem error memory dump files שוקל אצלי 923 MGשני הדברים האלה, לאחר שאני מסמן אותם ושולח למחיקה, איך שזה מסיים את הפעולה, אני נכנס לראות וזה מופיע לי שוב באותו גודל של 923 מ"ב, בשני הדאמפ פיילס, איך אפשר להיפטר מיזה, מה הבעיה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. צהריים טובים, השתמשתי במדריך שהיה באתר מסוים לשם ביטול\הרחבת החיבורים של הווינדוס (HALF OPEN CONNECTION) לאינטרנט... הורדתי את הקובץ וביצעתי את השלבים, ואז החלפתי את הקובץ עם הקובץ המקורי של הווינדוס .. עשיתי RESET ועכשיו הווינדוס לא עולה .. זה הראה לי הודעה לגבי זה שהקובץ לא חתום דיגיטלית או משהו בסגנון .. ושאני צריך לעשות REPAIR עם הדיסק של הווינדוס .. (VISTA ULTIMATE) הבעיה שלי זה שהמחשב מחובר למסך טלויזיה ואין לי מסך מחשב בבית, אני לא יכול להכנס לביוס כי המסך שלי לא תומך ברזולוציה של זה, לכן אני לא יכול לשנות את ה BOOT ORDER וזה לא עושה לי BOOT מהדיסק .. איך אני יכול לעקוף את בדיקת הדרייברים ולהעלות את הווינדוס או לעשות BOOT מהדיסק של הווינדוס מבלי להכנס לביוס ? אודה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SEangel,

בשעה טובה התקנתי וינדוס 2000 אבל כשאני מנסה לעשות אפדייט הוא עדיין מסרב (כמו הוינדוס 98 הסורר) מה אפשר לעשות בקשר לזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. וכן אני יודע שבמערכת 32 ביט לא מנוצלים כל ה4 ג'יגה, אבל אני יודע שזה צריך להיות 3.2. הכרטיס מסך הוא לא מובנה (Geforce 130M עם ג'יגה זיכרון משלו). יכול להיות שבכל זאת הוא משתמש בזכרון מהמערכת? אשמח לעזרה. נ.ב: אם הנושא שייך יותר לניידים, אבקש שתעבירו. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מפעיל כרגיל וברגע שזה מגיע למסך הכניסה (הכחול "ברוך הבא") ונכנס רואים את הדסקטופ ריק כלומר רק הרקע ואז זה חוזר למסך הכניסה הכחול עם הסמל והמשתמש (אדמניסטריטור) ורושם שומר את ההגדרות האישיות שלך (או משהו בסגנון) כל נסיון ללחוץ על הסמל של המשתמש על מנת להכנס פשוט רושם "מתנתק" וזהו עדיין במסך ההמתנה הכחול... סייפמוד לא עובד :-( וגם ההגדרות האחרונות הטובות שלXPץ last known(....) מה ניתן לעשות? כל רעיון יתקבל בברכה (יש לציין שאין ברשותי את דיסק ההתקנה כרגע)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בעיה שזה כבר הפעם השניה שזה קורא. המחשב עצמו BIOS עולה אבל ברגע שנגמר המסך של ההתקנים, ישר נכנס למסך שחור בלי להעלות את המחשב. כאילו נתקע בבוט של WINDOWS 2008. הכנסתי את ה DVD של ההתקנה ועשיתי כל מיני פקודות כמו: SFC BOOTREC /rebuildbcd BOOTSECT /NT60 ALL /FORCE bootrec /fixmbr bootrec /fixboot מה שתרצו... שום דבר לא עזר. בדקתי ומחקתי לרגע את קובץ BOOTMGR, אז המחשב התלונן בפעם הראשונה שאין BOOTMGR. החזרתי אותו ועדיין הבעיה קוראת. אז עברתי צעד הבא ומחקתי את WINLOAD.EXE אבל המחיקה לא השפיעה או הציגה הודעה, עדיין מסך שחור. ככה שזה נראה לי בחלק בין BOOTMGR ל WINLOAD. הקטע של WINDOWS 2008 אין REPAIR. ואני לא רוצה להתקין מחדש, רק לפני שבוע וחצי התקנתי. (שלא יכ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by devek,

שלום חברה. השתמשתי במערכת הפעלה WIN7 ונתקלתי בבעיה של freezing פתאום באמצע שימוש במחשב גם אם לא פתוח שום דבר חוץ מהמידה פלייר המסך היה נתקע ואז ממשיך ככה רצף של איזה דקה שתיים שהוא נתקע וממשיך ואז משתחרר. ניצלתי את ההזדמנות כי רציתי לנסות את win 8 ופירמטתי את המחשב אך להפתעתי גם עםפ המערכת החדשה אני מקבל את אותה תופעת freezing . בדקתי בתוך המחשב לראות אם אחד המאווררים ,ספק כח מעבד ,כרטיס מסך חדל מלפקד אך לא זה המצב. תהיתי אם יש לכם רעיון ממה יכולה לנבוע הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.