Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב קניתי לפני תקופה מערכת הפעלה XP - מהדורה מקצועית. עדיין לא התקנתי אותה על המחשב. כאשר התבוננתי לראות האם היא 32 ביט או 64 ביט. לא ראיתי שום סימן לכך. לא על גבי התקליטור ולא בניירת או באריזה. כיצד ניתן לדעת לפני ההתקנה, בכמה ביט מדובר ? תודה ניצוץ
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התוכנה הזו שאיני יודע איך נכנסה למחשב מציירת מלבן נקודות צמוד לעכבר. סרקתי את המחשב עם גירסת ניסיון של norton 360 ולא גילה כלום. התקנתי את התוכנה של adawre, וסרקתי איתה גם זה ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא קוראת. האם מישהוא נתקל בבעיה דומה? למישהוא יש רעיון איך לפתור את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הי קניתי מחשב נייד חדש שבה עם מערכת הפעלה windows 7 home premium 32 bit. כשאני מנסה להתקין nod32 הוא לא מצליח לפתוח את קובץ ההתקנה (תמונה מצורפת). באתר היה רשום שקובץ ההתקנה תואם גם ל windows 7 . במחשב אחר קובץ ההתקנה כן עבד (win xp ) איך אני פותר את הבעיה ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום. בכונן C יש לי VISTA מותקן. התקנתי את 7 על כונן D ואחרי השלב של COMPLETING INSTALL הוא עושה ריסטארט ואז עולה לי חלון שחור שבו רואים את הסמן של העכבר אך שום דבר פרט לסמן של העכבר. ניסיתי לתת לו זמן (45 דקות של שיעמון במשחק של בית"ר חח ) ועדיין לא קורה כלום. אין לי בעיה להתקין מחדש ולנסות אבל איך אני עושה את זה על חשבון הוינדוס שהתקנתי כרגע בלי פירמוט (הכונן מלא בדברים חיוניים שאין לי מצב למחוק ולפרמט) ? תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב: על אחד חלונות XP והשני ריק. התקנתי על השני חלונות 7 כדי לנסות ורציתי לפצל את הדיסק השני לשני חלקים. אז נכנסתי לDIDK MANEGMENT ושיניתי שם משהו שאני לא יודע מה. אחרי מה שעשיתי שני הדיסקים הקשיחים נהפכו ל"simple volume" כשפעם היו "primery volume". עכשיו שאני בוחר בתפריט הבוט להתחיל את ווינדואוז XP, הוא נטען, מעלה מסך כחול של תיקון, ורושם הודעת שגיאה. איך אני מתקן את הבעיה? אולי אוכל להחזיר את הדיסקים הקשיחים למצב primery? אבל איך? תודה לכל העוזרים ובבקשה לא לומר לי לפרמט כי את זה גם אני יודע לעשות. __________________
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביצעתי לפני מספר דקות ריסטרט למחשב, ומאז הוא אינו עולה יותר. בזמן העלייה המסך הכניסה לwin לאחר מספר שניות אני מקבל bsod, והמחשב מבצע ריסטרט. ניסיתי גם לעלות בsafe mode, אך ממש בזמן שהווינדוז עולה אני מקסל bsod והמחשב מרסט. יש דרך כלשהי להציל את מצב? אפילו למספר דקות רק על מנת להציל כמה קבצים. והאם בכלל הבעיה בwin? או שאולי בעיית חומרה? \\\\\ עדכון; עכשיו מופיע לי שגיאה שהקובץ הבא או חסר או פגום Windows\system32\config\system מה עושים? אני מנסנ להיכנס לrecovery דרך הדיסק של הwin, אך ברגע בכניסה אני מקבל bsod. Help תודה מראש
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני משתמש בVISTA ואני רוצה לבטל כמה תוכנות לא נחוצות ואני ללא מעוניין שיעלו בעת הפעלת הוינדאוס אני יודע שיש בXP פקודה בהפעלה msconfig אבל הויסטה לא מצאתי משהו דומה לזה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום..קניתי מחשב נייד של IBM מיד שניה ובמחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה XP HOME EDITION באנגלית למחשב יש מערכת שעושה פירמוט ללא דיסק וזה הוחזר לי לHOME EDITION באנגלית ואני רוצה להעביר את כול שפת המחשב לעיברית כי אחותי לא מיסתדרת עם אנגלית...יש דרך? הבנתי שMUI פועל רק בXP PRO האם זה נכון?! כמו כן יש לי דיסק של XP PRO אבל הוא בעיברית והוא לא מאפשר לי לעשות שידרוג למערכת הפעלה כי הם לא אותה שפה...מה עושים?!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את ההתקנה של Windows XP Professional, אך אינני יודע אם זו גירסת Professional רגילה או גירסת Professional Corporate SP1, כיצד ניתן לבדוק זאת לפני ההתקנה ? או ששתי ההתקנות אותו דבר בעיקרון אך ההבדל עצמו הוא לאחר ההתקנה ? נ.ב. כיצד ניתן לצרוב דיסק (Autorun), שכשמכניסים אותו ל - CD-ROM הוא יעלה באופן אוטומטי גם כשאני מפרמט ומתקין דרך ה - Boot וגם אם אני מכניס את הדיסק לאחר שאני מתקין את ה - Windows יעלה לי התפריט הראשי של ההתקנה ( הכוונה לתפריט כמו בתמונה הבאה ) ? תודה רבה מראש לעוזרים : The Wizard
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו בתמונה ...(מחשב חדש) למה כל פעם זה עולה ה SAFTLY REMOVE HARDWARE ? הרי זה הרדיסק !!! לא התקן USB או משהו אחר הרדיסק SATA2 רגיל זה לא אמור לעלות . למה זה קורה ואיך אני ניפטר מזה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך לעזאזל בודקים כמה משאבים פנויים נשארו בווינדוס 2000 ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בדיסק הקשיח 3 מחיצות c,d,e כאשר ב-d אני מאחסן כמות גדולה של קבצי mp3. לאחרונה רציתי להגדיל את השטח ב-e על חשבון השטח ב-c והשתמשתי לצורך כך בתוכנה Paragon Partition Manager. המחשב דרש אתחול והתחיל לבצע את התהליך. באמצע התהליך התברר לי שאני צריך לבדוק משהו דחוף באינטרנט אז ביטלתי את התהליך והפעלתי מחדש. כש-windows עלה ראיתי שאין לי גישה לכונן d. נכנסתי לParagon Partition Manager והשלמתי את התהליך מההתחלה (הפעם הוא לא דרש אתחול כי נלקח שטח מ-c והוא נהפך לא לשטח לא מוקצה בסמוך ל-e). עדיין לא הייתה גישה ל-d אז ביצעתי ריסטרט ואיפשרתי לבדיקה של ה-windows לעלות ולבצע סריקה של d ותיקון שגיאות כמו שהומלץ במסך. הבדיקה הסתיימה וה-windows עלה והייתה גישה לכונן d וחשבתי שהבעייה נ…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
איך יוצרים דיסקט מערכת בxp ניסיתי format a: \s וקיבלתי הודעה שהוא לא מזהה את הסויץ \s
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מוזרה ב-XP! אתמול עשיתי ווינדוס UPDATE ומאז השפה משתנה לי רגיל עם ALT+SHIFT אבל כשאני בחלון EXPLORER או במחשב שלי היא לא משתנה לי! מה לעשות?? עם לא הבנתם את הבעיה תכתבו!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי התחילה לי היום בעיה מציקה במחשב: אני לא מצליח להחליף שפה בכל יישומי אופיס מעברית לאנגלית, אלט+שיפט לא משנה כלום, בשאר היישומים במחשב זה מחליף את השפה, ובאופיס זה לא עושה כלום, כאשר משנים ע"י הקלקה על האיקון של השפה בשורת המשימות זה כן מחליף, אבל לא עם אלט+שיפט. ניסיתי להסיר ולהתקין את האופיס מחדש, אבל כלום לא עזר בינתיים. יש למישהו הצעות ? בתודה, אסף
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ואיך אני רואה איזה מספר גרסא מותקן אצלי?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה זמן אני רואה שכל האיקונים כמעט ללא הסמל, כלומר שיש להם ריבוע לבן אבל אין להם את הצבע והצורה והכל.. (צירפתי צילום מסך..) וגם למטה בשורת משימות התבלבלו לי כל הסמלים.. (נגיד הסמל של הפיירפוקס עכשיו הוא של ה-ICQ בעצם.. מה עושים? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה, windows 7. למרות שקראתי הרבה ושיננתי את הרשת עדיין אני לא יודע איזו גירסת מערכת הפעלה להתקין, 32 bit או 64 bit. מדובר על מחשב חזק המיועד בעיקר למשחקים ולתכונות עריכה. המפרט: מעבד E8400 זיכרון G.Skill 4 GB 800 כרטיס NVIDIA GTX 275 הבנתי שמערכת 64 bit צורכת יותר משאבים מכל תהליך ולכן יותר כבדה, אבל מנצלת את החומרה בצורה אופטימלית. משום שיש לי מעבד מדגם חדש יחסית ו4 GB של זיכרון עלה ברוחי להתקין דווקא את גירסת 64 bit. כרגע הדעה שלי היא להתקין 64 bit ואני מתכוון להתקינה בימים הקרובים. האם באמת עלי להתקין 64 bit במחשב שלי? האם זה יהווה שיפור בביצועי המחשב מאשר 32 bit? ועוד נושא חשוב שהכרחי להעלות על הפרק, האם יהיה לי בעיה עם תמיכה בת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני משתמש במחשב והולך לישון ..בבוקר המסן לא זז אבל המחשב והמקלדת מגיבים הכל כרגיל....הלחצנים של העכבר גם לא פועלים כאילו הוא משבית את עצמו אחרי כמה שעות...מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש למחשב שלי קטע שהוא מפעיל את עצמו מחדש בלילה כאשר המחשב לא בשימוש, זה היה קורה אחת לכמה ימים וכל המידע שהייתי משאיר פתוח היה נסגר. לפני כמה ימים התעדכנה המערכת לגרסה 2004 ומאז כל יום המחשב מבצע הפעלה חדשה בלילה וכל המידע הפתוח נסגר. אציין שהכל שמור אז אין הפסד במידע, אבל יש הפסד בזמן כדי לחזור לנקודות שבהן הייתי לפני שעזבתי את המחשב. זה מציק ולא יעיל, הייתי שמח לשמוע מכם עצות איך לבטל את התכונה הזאת או להבין מה גורם לכך. המערכת היא אותה המערכת הרשומה בפרופיל שלי, המחשב כבר בן 7 שנים אבל עדיין מתפקד טוב מאוד.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אני שוקל אם לעדכן את לWIN8.1 מWIN8 השאלה היא האם אצטרך לעדכן את כל הדרייברים ולהתקין מחדש את כל התוכנות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס אקס פי פרו באנגלית ולאחר ההתקנה התקנתי את ה MUI שמשנה את השפה לעברית כעת לאחר פירומוט עשית את כל ההתקנה רק בסדר קצת שונה שעשה לי קצת בלאגן התקנתי קודם את הגיבוי של השירים שלי ולאחר מכן את התקנת ה MUI שמות הקבצים שהיו רשומים בעברית הפכו לגיבריש אני רוצה לדעת אם האפשר לשחזר את השמות של הקבצים הוספתי תמונה אשמח מאוד לקבל תשובה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום... יש לי מחשב ישן (מאוד) ויש עליו XP SP3. המחשב הוא פנטיום 4 2.6HT עם ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך ATI 9600 PRO וכרטיס קול של קריאייטיב (הלוח אם של אינטל ROCKLAKE). אז ניגש לבעיה- אני חייל קרבי לא יוצא לי להיות כמעט בבית. שבוע שעבר סגרתי ואחותי מתקשרת אליי שהמחשב לא עולה. אתמול הביתה הדלקתי את המחשב ובאמת לא עולה, המחשב מציג את הפתיחה של הווינדוס (הלוגו עם הריבועים הכחולים האלה שרצים) ואחרי זה אין תמונה, זה עובר מסך והכל נהיה שחור. הפעלתי את המחשב במצב בטוח - והווינדוס עובד. אני עכשיו על המחשב הזה, ומוזר לי שהווינדוס במצב רגיל לא עולה אבל בסייף מוד הוא כן. בדקתי וירוסים עם 4 אנטיוירוסים שונים - המחשב נקי. אז מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-