Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
חברה אני צריך לבצע כמה שינויים בתצורת מערכת במשתמש רגיל אצלי במחשב ואני לא מצליח להיכנס לקביעת תצורת מערכת כמנהל הוא אומר לי שאני צריך להיות administartor ויש לי משתמש admin במחשב איך זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להתחיל לכתוב ב word או במקום שכותבים את כתובת האינטרנט זה מתחיל לכתוב בעברית ,איך אני משנה במערכת ההפעלה לאנגלית כברירת מחדל? תודה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 21:51:40 הסתדרתי תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר אתחול מדיסק ההתקנה מחקתי ויצרתי 2 מחיצות והרצתי את ההתקנה. הכל עובד בסדר אבל לאחר האתחול הראשון ההתקנה עוברת לשלב :" משלים התקנה" ונתקעת שם שעות.... ניסיתי להריץ קובץ אימאג' שיש לי , לאחר הGHOST באתחול המחשב היתה הודעת שגיאה "MBR.. איך מאפסים את הדיסק הקשיח למצב נקי? פעם השתמשתי בZAP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האימיול לא מתחבר לשרתים למישהו יש הסבר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון כשהמחשב בלי פעולה יש לי רק 320 פנויים אפשר לראות בתמונות שצירפתי... מה עליי לשנות? להוריד זיכרון וירטואלי לכמה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרגשה שחלק מהעידכונים השוטפים שווינדווס אקס פי ההוריד והתקין במחשב שלי דפקו לי משהו במחשב .. (בdevice manager( רציתי לדעת, אם אני מסיר את כל העידכונים של האקס פי שהותקנו לי על המחשב, האם זה לא טוב? תוכנות לא יעבדו? המחשב יהיה פגיע? (למרות שיש לי אנטי וירוס).. בתודה מראש, שי!
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני...הרבה מאוד זמן התקנתי win98se ואח"כ 2000pro. אח"כ כל פעם שאיתחלתי את המחשב היה את התפריט הזה לבחור איזו מערכת הפעלה רוצים...וכשבחרתי ב2000 הוא רצה לסיים התקנה, הגדרתי כל מה שצריך, הוא ביקש לאתחל, אבל אחרי האיתחול זה שוב פעם קרה ובעצם ההתקנה אף פעם לא סיימה את עצמה...או כן אבל התחילה מחדש, לא יודעת! קיצר, לא היה עוד מה לעשות, התעצבנתי ומחקתי בברוטליות את התיקייה של ה2000 (שהיה מותקן על כונן אחר) דרך ה98. עכשיו כל פעם שמאתחלים נשאר התפריט המעצבן הזה...אז התקנתי system commander 2000 אבל עדיין ה2000 מופיע בתפריט... מישהו יכול לעזור לי להעיף אותו ומחוק אותו אחת ולתמיד? (בלי לפרמט?) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט צריך לדעת מה האופציה הכי נוחה וקלה לבירור שם חשבון המשתמש העובד כרגע על הוינדוס ? (למשל לבן אדם שכמעט לא יודע מה זה מחשב ואולי ורק יודע לכבות ולהדליק אותו). אני אישית בודק דרך ה task manager , אך אני מחפש אופציה הרבה יותר קלה ומהירה. למישהו יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחקתי תקיית יוזר מdocuments and settings ועל הדרך נמחק pst מאוד חשוב. יצאתי אידיוט. יש דרך להציל את המצב? שחזור מערכת יחזיר את היוזר? תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פניתי בנושא גם בפורום תמיכה טכנית, אך עדיין לא קיבלתי שם סיוע. אולי מישהו כאן יכול לסייע? אחד המחשבים ברשת שלי הודבק כנראה ב- Backdoor Trojan שזוהה ע"י הנורטון אנטי וירוס. לא הייתי שם בעצמי, אך לפי מה שאני מבין מי שהשתמש במחשב באותו זמן פשוט לחץ "OK" על הודעות האנטי-וירוס עד שהן נעלמו. בכל אופן מה שקרה מאז הוא שלא ניתן להפעיל כמעט שום תכנה: המחשב לא מצליח למצוא את קבצי ה- EXE, למרות שהם קיימים. גם כשאני מנסה "דבל-קליק" על הקובץ עצמו, הוא עדיין כותב שהוא לא מצליח למצוא אותו... יש למישהו רעיון לפני התקנה מחדש של ה-windows (גירסת XP PRO) או פירמוט של המחשב? תודה מראש! נ.ב. מצאתי בפורומים השונים התייחסויות ל-Backdoor, אך לא לבעייה הספציפית הזו.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי בחתימה, מריץ WIN 7 64BIT, יש 3 מחיצות פעילות. C מערכת ההפעלה על קשיח 250GB. E אכסון קטן על אותו כונן 250GB כונן לוגי. G כונן אכסון למידע בעל ערך, 500GB בRAID1. הבעיה היא שכאשר נכנסים לכונן הG הוא מוגן מפני כתיבה, לא ניתן ליצור תקיות, להדביק אליו קבצים וכד'... האופציות הנ"ל כלל אינן מופיעות. כלומר כאשר לוחצים על הכפתור הימני אין בכלל RENAME / NEW / DELETE / PASTE יש רק COPY. ניסיתי ליצור דרך שורת פקודה תקיה על הכונן וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: "MEDIA IS WRITE PROTECTED". הפעלה מחדש פותרת אם כי זמנית בלבד את הבעיה וגם לא תמיד. יש לציין כי עם VISTA 32BIT התקלה לא הייתה קיימת. ניסיתי לחפש בGOOGLE מידע על הבעיה, והפתרונות שהוצעו כוללים שימוש בDISKPART שאני ממש מכיר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי WINDOWS 7 HOME PREMIUM מותקנת על הנייד, ואני לא מרוצה ממנה. היא מגבילה אותי בכל מיני דרכים! אז אני רוצה להתקין WINDOWS 7 ULTIMATE כמו שיש לי על הנייח, אבל בגירסת 64BIT. כי אני יכול לנצל את כל ה4GB זכרון ויש יותר דרייברים להורדה מהאתר של טושיבה. דגם הנייד הוא TOSHIBA SATELLITE T130! אלה שתי הגרסאות שאני לא בטוח לגביהן, מה ההבדל? Microsoft Windows 7 Enterprise x64 Integrated August 2010-BIE http://www.torrentleech.org/details.php?id=243584 או זו: Microsoft Windows 7 ULTIMATE x64 Integrated February 2010 OEM DVD-BIE http://www.torrentleech.org/details.php?id=208925 לי בנייח מותקנת הגירסה: Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.Octobe r.2009.OEM.DVD.PROPER-BIE
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי בלינקייה לגבי ההבדלים ועדיין אני לא סגור על החלטה... רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על המערכת הנ"ל : Intel q8400 GIGABYTE G41M-ES2L 4GB DDR2 800MHz Sapphire HD5750 1GB ENERMAX 525W האם x86 או x64?? הבנתי (אולי לא נכון) ש x86 מאפשר שימוש רק ב 3.25GB DDR אבל משתמש למערכת ההפעלה במה שלא מאופשר למשתמש. וגם שבכמות כזו של זכרון לא כדאי להתקין x64 כי הפעולות יהיו יותר איטיות. בגדול, העבודה על המחשב היא תכנות. Visual Studio 2010 Linux Mint Isadora על VMWARE. המכונה הוירטואלית של הלינוקס מקבלת 1.5GB DDR לכן אני מעדיף להתקין x64. השאלה אם x64 => יותר זכרון => פחות ביצועים ?? תודה ושבת נפלאה לכולם. שחר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הוצאתי מהמחשב הישן שלי (שעובד על ווינדוז 7) כונן SSD עליו התקנתי רק ווינדוז 10, והעברתי אותו למחשב אחר. בכל פעם שאני מעלה את המחשב, עולה מסך של ווינדוז 10 וטוען שיש תקלה. אני יכול להמשיך הלאה בבחירת מערכת הפעלה "אחרת" (ז"א את הווינדוז 7), השאלה היא האם ניתן לדלג על כל שלב התקלה - שהווינ 7 יעלה כרגיל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במערכת windows 7 המחשב נכנס למצב שינה והכפתור power שלו מהבהב. כאשר לוחצים עליו על מנת להעירו הוא נדלק אך במסך כתוב כי "אין אות" מדובר במחשב נייח. אשמח לעזרה בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה במערכת וינדוס 8 שלי שקוראת באופן רונדומלי. אני מדליק את המחשב וינדוס מתחיל לעלות ובמסך WELLCOM יחד איתו כתוב PREPERING WINDOWS שלא הייתה בBOOT רגיל של מערכת,עובר איזה 7 דקות לפחות והוא עולה לתוך מערכת הפעלה כאילו ריקה , שונה אפילו עם תמונה של דסקתוף שונה. אבל עם כל זה זה משתמש שלי עם שם שלי .כל תיקיות כמו MY DOCUMENTS למשל ריקות ואז אני עושה RESTART והכל חוזר חזרה כמו שהיה עם תמונה שלי דסקטוף והכל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב ASUS עם קוד מובנה ב BIOS של WINDOWS 8 (מניח גרסה CORE). מחקתי את המחיצות המקוריות על מנת להתקין מחדש וכעת אני תקוע בלי מערכת הפעלה. ניסיתי לקחת דיסק WINDOWS 8 PRO מקורי שיש לי ולמחוק את הקובץ EI.CFG (ואז בעצם אמורה להיות לי האפשרות להתקין איזו גרסה שאני רוצה) אבל הוא רושם לי ש: the product key entered does not match any of the windows images available for installation מה עושים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ללימודים במחשב נייח בבית ונייד להרצאות. אין לי ראוטר במעונות, אז כדי להעביר קבצים מהנייד לנייח אני משתמש בדיסק און קי. השיטה מאוד לא נוחה, אז חשבתי לחפש דרך אחרת לביצוע ההעברה. יש שיטה כזו, שלא דורשת ממני חיבור של ראוטר? אולי סתם חיבור כבל USB משני הצדדים? מחשב אחד XP בשני ויסטה 64BIT.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:'( :'( :'( צריך להתחיל לעבוד על אתר תיכנות בסביבת אינטרנט לבגרות.. אבל הIIS לא עובד. התקנתי אותו דרך הremove\add windows features. כשאני נכנס ללוקאל הוסט אני מקבל את ההודעה הבאה: Server Error in Application "Default Web Site" HTTP Error 404.4 - Not Found Description: The resource you are looking for does not have a handler associated with it. Error Code: 0x80070002 Notification: MapRequestHandler Module: IIS Web Core Requested URL: http://localhost:80/ Physical Path: C:\inetpub\wwwroot Logon User: Anonymous Logon Method: Anonymous Handler: Not yet determined Most likely causes: * The file extension for the requested URL does not have a handler configured to process t…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי Win XP Pro, וכידוע IE 6 לא מגיע עם Java מובנה... איפה אני יכול להוריד את הPlug-In הנ"ל? <<<לא מאתר Microsoft>>> תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי WIN VISTA יש לי גירסת VISTA ULTIMATE OEM 32-BIT העם קיימת אפשרות לשדרוג ל64-BIT בלי לקנות מארכת הפעלה חדש?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו את התמונה - איך אני מוסיף את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר התקנתש כרטיס הקול סאונד בלאסטר 5.1 והתקנת הדרייברים שלו(דרך דיסק ההתקנה שלו בלבד), המערכת הפסיקה לעלות. במידה ואני מנסה לעלות את המערכת בסייפמוד הוא מציג לי את ההודעה הבאה(תמונה מצורפת) אשמח לעזרה מהירה, מכיוון שאני צריך את המחשב למחר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אתמול פרמטתי והתקנתי WIN7 ומאז רק בעיות..WIN7 אולטמט אני מנסה להתקין משו-המחשב נתקע אני מנסה להוריד כרום-המחשב נתקע ניסיתי לעשות צ'קדיסק-המחשב נתקע לפעמים המחשב עבד שעה-שעתיים פני שקפא ככה,לא הגיב בכלל ורצה ריסט..לפעמים נתקע עוד לפני שווינדוז סיים לעשות את ההפעלה המלאה והרגילה שלו..עשיתי ריפייר עם הדיסק(לא מקורי) והוא טוען שאין בעיות מחשב E6850 לוח אם P6N SLI V2 זכרון 2 גיגה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-