עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shapiranir2,

שלום, האנטי וירוס שלי (NOD 32) ביקש להתקין עדכונים לחלונות. זו לא פעם ראשונה כמובן ועד אתמול זה תמיד עבד חלק. אתמול קיבלתי הערה כי העדכונים נכשלו. מצורף צילום מסך של הבעיה. נכנסתי לעזרה של חלונות אבל זה מצא 30 ומשהו בעיות דומות. אף אחת מהן לא אותה בעיה שלי. מותקן אצלי חלונות 7 64BIT אנא עזרו.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nim901,

באחד מהמחשבים בבית מותקן XP ויש שם בעיה מוזרה, קודם כל, אין איקונים של קבצי EXE ולינקים (קיצורי דרך) והוא גם לא פותח קבצי EXE וקיצורי דרך גם לפעמים קופצת הודעה שהוא לא יודע מה לעשות עם הקובץ rundll32.exe עזרה? לא מדובר בוירוס זה בטוח יש מצב שזה קשור ל ad awere (או משהו כזה) כי עשיתי כמה פעמים ריסט (נתקע המחשב בגלל איטונס) ואז כשהמחשב עלה הוא חסם הרבה דברים בריג'סטרי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shi054,

יש לי המון גליצ'ים בפיירפוקס 19 בווינדוס 8,ולפעמים ב IE 10 (אבל הוא תמיד כזה)[תמונה מצורפת] ואני צריך פתרון כלשהו. עידכנתי דרייבר ל314(יש לי GT630).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by URON,

השדרוג של ווינדוס 10 השתחל לי כהורדה שאני חייב להוריד ברגע שאני מכבה את המחשב (כרגיל בהתחל - כבוי ..) על המסך מופיעה לי הודעה אל תכבה את המחשב עד לסיום העדכון והוא מתחיל להוריד לי את הווינדוס 10 ואני לא מעוניין לשדרג בנתיים, מה אני יכול לעשות כדי לבטל את החיבור בין כבוי המחשב לשדרוג האוטומטי? (כרגע אני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על מתג הכבוי החשמלי למשך 7 שניות).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום , יש לי שגיאות ואשמח לדעת איך לטפל בהם ואם הם קשורות לקריסות מערכת שונות דר"כ מפרט מחשב : nvidia 8600gt 256 ram זיכרון רם במחשב : 1 גיגה E6550 2.33 GHZ השגיאות הן : http://img259.imageshack.us/i/69661642.png/ http://img820.imageshack.us/i/84570167.png/ http://img193.imageshack.us/i/95808415.png/ http://img826.imageshack.us/i/48379490.png/ -- עידכון -- נכון לעכשיו השעה 10:07 דקות , המחשב עשה לי לבד ריסטארט , שבאתי לבדוק תיעוד באירוע לא נמצאה שום שגיאה בשעה הזאת בכלל , למה ? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה ,.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

יש לי רשיון, ואת הדיסק איבדתי. מאיפה אני יכול להוריד ISO בשביל לצרוב/לשים על DOK?

7. בחיי מעצבן לאללאה...למה מיקרוסופט חייבים לסבך כל דבר? בסה"כ אני רוצה להעתיק תיקייה מיכונן לכונן :s05: זה מזהה(מיותר!) > כמה קבצים צריך להעתיק...איזה 4 דקות ואח"כ מעתיק איזה תיקייה קטנה מיתוך הרבה מאוד תיקיות וקבצים ופשוט ניתקע! יש לי קאספרסקי ( שכיביתי אותו וזה לא עזר) איך פותרים את הבעיה ? חשבי שהבעיה נפתרה עוד מימי ויסטה...לא? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by proevo4ever,

היי, קיבלתי לפטופ Lenovo x260. קראתי ביקורות באינטרנט שהסוללה אמורה להספיק ל-15 שעות... כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 PRO ולא מתקרב ל-15 שעות מקסימום 8 בלחץ. יש סיכוי ש WINDOWS 10 יחסוך לי בזמן הסוללה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אני לא מצליח לשנות גודל של מחיצה בדיסק בעזרת PartitionMagic 8.0. כשאני מנסה לשנות את הגודל אני מקבל הודעת שגיאה #11019. כשבדקתי ב - מדריך של התוכנה היה כתוב שכל שגיאה עם מספר הגדול מ - 10000 היא שגיאה של מערכת ההפעלה. מספר השגאיה של מערכת ההפעלה הוא המספר שמעל ל - 10000 (ככל הנראה 1019). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני עובד עם WINDOWS XP PRO SP1. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by RayZ,

איך מישתמשים ב DOS? למשל,איך אפשר להכנס דרך הדוס למשחק או תוכנית?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by idank,

אם אני משתמש במחיצה אחת עם ntfs ומחיצה אחרת fat 32 בשביל משחקים זה צריך לעבוד בסדר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mickycohen,

כשהמחשב עולה והוא רושם טוען את ההגדרות אחרי שאני שם לו סיסמא של המשתמש ישר אחרי שהוא טוען את ההגדרות הוא רושם לי מתנתק וחוזר לי למצב שהוא רוצה שוב את הסיסמא חייב את עזרתכם תודה לעוזרים דרך הגב זה XP יש רק משתמש אחד שמוגן בסיסמא

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by matan13,

1. איך קורה שהמחשב כבוי זמן רב ולא מחובר לרשת והמערכת הפעלה(Win7) יודעת את השעה והתאריך ? 2. האם יש אפשרות לעשות חיפוש בתוך תוכן הקובץ ב-Win7 בתוך כונן רשת משותף(Server 2008 R2) ? 3. בהתקנת win7 ב-H.D חדש או מפורמט(unallocated) המערכת הפעלה יוצרת מחיצה בגודל כולל של 100MB מתוכם היא משתמשת בבערך ב-14 מגה. מה זה ה-system reserved הזה ? זה ה-MBR ? ואם תוכלו בבקשה על הדרך לחדד לי מה זה בדיוק ה-MBR בכדי שזה יהיה יותר ברור עבורי. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by soldier,

יש לי שאלה לגבי WIN VISTA יש לי גירסת VISTA ULTIMATE OEM 32-BIT העם קיימת אפשרות לשדרוג ל64-BIT בלי לקנות מארכת הפעלה חדש?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם! בעייה מוזרה, יש לי WIN XP נעלמו לי פתאום כמה אופציות בWINDOWS יכול להיות שיש עוד כמה בלי שאני יודע עליהם.. קודם כל הריבוע שמראה לי באיזה שפה אני משתמש נעלם, אבל מסומן לי "וי" ליד LANGUAGE BAR ובשורה הכחולה במקום שהוא אמור להיות יש פשוט ריק שלא נותן לי ללחוץ עליו. כאשר אני מבטל את ה"וי" ליד LANGUAGE BAR הריק הזה מצטמצם לי. עוד דבר בתפריט TOOLS --- FOLDER OPTIONS ---- VIEW אמור להיות אופציה לביטול הסתרת קבצים ומה שיש לי זה רק "ניהול זוגות של דפי אינטרנט ותיקיות" והאופציות הרגילות שמסמנים בהם "וי". לעשות שיחזור בחלון הזה לא עזר, ושחזור מערכת לא עובד לי. מאוד מוזר, אולי מישהו מכיר את התופעה.. תודה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Necessary_Evil,

לפני...הרבה מאוד זמן התקנתי win98se ואח"כ 2000pro. אח"כ כל פעם שאיתחלתי את המחשב היה את התפריט הזה לבחור איזו מערכת הפעלה רוצים...וכשבחרתי ב2000 הוא רצה לסיים התקנה, הגדרתי כל מה שצריך, הוא ביקש לאתחל, אבל אחרי האיתחול זה שוב פעם קרה ובעצם ההתקנה אף פעם לא סיימה את עצמה...או כן אבל התחילה מחדש, לא יודעת! קיצר, לא היה עוד מה לעשות, התעצבנתי ומחקתי בברוטליות את התיקייה של ה2000 (שהיה מותקן על כונן אחר) דרך ה98. עכשיו כל פעם שמאתחלים נשאר התפריט המעצבן הזה...אז התקנתי system commander 2000 אבל עדיין ה2000 מופיע בתפריט... מישהו יכול לעזור לי להעיף אותו ומחוק אותו אחת ולתמיד? (בלי לפרמט?) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב, הורדתי איזה סקין לוויסטה ומחקתי אותו.העיניין הוא שהסקין הזה שינה לי גם את האייקונים בשולחן העבודה. ובהסרה של הסקין הסמלים שלו נשארו,אז השאלה שלי היא איך מחזירים את הסמלים לדיפולט?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SEangel,

בשעה טובה התקנתי וינדוס 2000 אבל כשאני מנסה לעשות אפדייט הוא עדיין מסרב (כמו הוינדוס 98 הסורר) מה אפשר לעשות בקשר לזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קודם כל שלום לכולם, אני דיי חדש בפורום עכשיו, לבעייתי... :-\ אני משתמש בWIN XP ואני ניסיתי להפעיל TURBO C++ ופשוט זה נתקע, הXP לא נתקע כלומר אני יכול לצאת מהTC בקלות אבל התוכנה עצמה פשוט לא מקבלת שום דבר מהמקלדת או מהעכבר, זה קורה עם כל תוכנה של דוס, ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי לעשות מצב COMPTABILITY (לא יודע אם ככה כותבים את זה) ל-win 98 וגם ל-win95 אבל שום דבר לא עוזר אני צריך לעבוד על פרוייקט שלי במחשבים ובינתיים אני עובד במחשב אחר שבו יש WIN98, בבקשה תעזרו לי, תודה רבה, ערן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המחשב חדש, עשיתי Clone מה-HD הישן לחדש. ה-Windows סירב לעלות, לכן ביצעתי התקנה על התקנה. ה-Windows עלה עם כל התוכנות וההגדרות שהיו לי. בהתחלה לקח לו זמן רב עד שכבה. עכשיו לא כבה בכלל, רק כותב שהוא מבצע כיבוי. פירמוט לא בא בחשבון, אשמח לתקן את הבעיה ע"י בדיקה של כל דבר אפשרי בכל מקום אפשרי במחשב, היכן להתחיל? תודה, אורן.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by xxdragonxx,

כשאני נכנס למנהל משימות ואז לתהליכים פתאום אי אפשר לסגור אף תהליך משם זה כותב תהודעה הזאת: http://img166.imageshack.us/img166/2562/92318088ha7.jpg

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כרגע יש לי WINDOWS 7 HOME PREMIUM מותקנת על הנייד, ואני לא מרוצה ממנה. היא מגבילה אותי בכל מיני דרכים! אז אני רוצה להתקין WINDOWS 7 ULTIMATE כמו שיש לי על הנייח, אבל בגירסת 64BIT. כי אני יכול לנצל את כל ה4GB זכרון ויש יותר דרייברים להורדה מהאתר של טושיבה. דגם הנייד הוא TOSHIBA SATELLITE T130! אלה שתי הגרסאות שאני לא בטוח לגביהן, מה ההבדל? Microsoft Windows 7 Enterprise x64 Integrated August 2010-BIE http://www.torrentleech.org/details.php?id=243584 או זו: Microsoft Windows 7 ULTIMATE x64 Integrated February 2010 OEM DVD-BIE http://www.torrentleech.org/details.php?id=208925 לי בנייח מותקנת הגירסה: Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.Octobe r.2009.OEM.DVD.PROPER-BIE

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, רכשתי לאחותי לפטופ חדש Asus Zenbook UX31, הפעלתי אותו והוא זיהה את הרשת האלחוטית בבית.. הכנסתי סיסמת רשת לא נכונה... איך אני משנה את הסיסמא??? תודה, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 שי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Wile E Coyote,

הבעייה היא כזאת: יש מחשב עם דיסק קשיח מפוצל לשניים: C בפורמט NTFS, ו-D בפורמט FAT32. אני רוצה לאתחל את המחשב בכדי לפרמט את כונן C, אשר נמצא בפורמט NTFS, כדי להתקין מחדש את XP. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, אם אני אשתמש בדיסקט האיתחול של 98, אני לא אראה מחיצות בפורמט NTFS (מה שהתגלה כנכון). יעצו לי לאתחל את המחשב עם דיסק (לא דיסקט) של XP, ככה שאני אראה את המחיצה. הבעייה היא שאין לי את דיסק ההתקנה של XP. ההתקנה של ה-XP נמצאת אצלי בכונן D ותמיד אני מתקין אותו משם. שאלותיי הן: 1. האם אפשר ליצור דיסקט (לא דיסק) הפעלה ל-XP כמו שאפשר ב-98? אם כן, איפה? 2. אם אי אפשר, מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את C ולהתקין את XP שוב עליו? 3. אם אני אתקין את XP מחדש ע ל הווינדוז הקיים, האם הוא ימחו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by benor,

המחשב שלי בדר"כ עלה עם 7 פסים+ התקנתי את הBoot speed up של מייקרוסופט והפלא ופלא זה הוריד את זמן העלאה לפס וחצי והמחשב שלי מלא תוכנות לא ריק! האם זה ישאר ככה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.