עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ariel007,

שלום לכולם, בצעתי סריקת דיסק chkdsk על כונן C. המחשב עשה ריסטרט ולפני עליית הוינדוס הוא עשה סריקה. את התוצאות הוא שמר בקובץ בשם bootsqm.dat. השאלה שלי: איך אני פותח את הקובץ בשביל לראות את התוצאות? ב-notepad הוא נפתח כג'יבריש. תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by most,

הלו, אני מנסה להעלות דיסק של win7 אני רואה שאפילו אין ניסיון קריאה של הדיסק שבכונן dvd בביוס מוגדר cd כבוט ראשון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, התקנתי לא מזמן חלונות 7. ברצוני לערוך את קובץ ה-hosts, אך מערכת ההפעלה מודיעה לי שאין לי הרשאות לבצע זאת. איך זה ייתכן אם אני מוגדר כאדמיניסטרטור במחשב? (אני אף היחיד שמשתמש במחשב). העניין קרה לי גם עם מספר קבצים אחרים. זה מוזר. המשתמש שלי משוייך לקבוצת האדמין של המחשב. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mosfos,

שלום ברצוני להתקין win xp מחדש במחשב (שאי אפשר להפעילו כנראה בגלל שגיאת windows בהפעלה) כאשר אני נכנס לביוס- כדי להגדיר אתחול מדיסק- יש בקשה לסיסמה שאיני יודע אותה. איך אפשר לפתור את הבעייה אם אין ברשותי סיסמה? תודה מראש משה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם. התקנתי WIN 7 X64 ויש לי שאלה קצת אידיוטית אבל בכל זאת כבר יומיים שאני מנסה לשנות הגדרות כדי שהוינדוס לא יכבה את עצמו לאחר כחצי שעה +- שאני לא משתמש במחשב וזה כדי שהאימיול לא יכבה מה שקורה כרגע. איך אני עושה זאת???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. יש לי בעייה של חלונות ש"יוצאים מהמסך" ואי אפשר לראות אותם בשלמותם וגם לא להזיז אותם. לפתור את הבעייה עם להגיע לתפריט של החלון ולבחור Move או ע"י קיצור הדרך Alt + Space לא עובד כי לרוב החלונות שאני מתייחס אליהם הם בתוך תוכנה אחרת[עריכת אודיו - Cubase 5]. האם יש דרך למנוע את זה מראש? כלומר לא לאפשר לווינדוס בכלל להציב חלונות "מחוץ לתחום המסך". ד"א - אני משתמש בשני מסכים בו זמנית.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by BigDragoon,

התקנתי את VISTA עם ממשק ה AERO המדובר. בסכך הכל אני לא מצליח להבין מה כל כך מיוחד בו... סכך הכל יש בו שקיפות + תצוגה מוקדמת של החלנות. (וגם מעבר יותר "יפה" בין החלונות) מה אתם אומרים? האם יש עוד דברים שלא גיליתי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב לכולם, אתמול, משום מקום, קיבלתי מסך כחול "Stop: c00007c5 unknown hard error" לאחר מכן ריסט, כשלאחריו עלה מסך כחול נוסף: "A problem has been detected......IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL......Stop: 0x0000000A ..." התעלמתי, וייחלתי לכך שמדובר במשהו מקרי בהחלט. הבוקר, ממש לפני מס' דקות, מסך כחול נוסף, ריסט ולאחריו אחד נוסף. צירפתי את קבצי ה-dmp, בתקווה ותוכלו לעזור לי להבין מהיכן באה הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ROTEM114,

או ל EXCHANGE SERVER האם מישהו מכיר ספרים או מדריכים ברשת שיוכלו לעזור לי ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by niva401,

במחשב עם דיסק של 320G- מה גודל מחיצה הרצוי עבור WIN XP והתקנת תוכנות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by llime,

היי. התקנתי ערכת נושא קלאסית, וחזרתי בחזרה לערכה הישנה שלי (ששמרתי). אני שם לב שמופיע לי צל מתחת לאייקונים בדסקטופ. את הגופן שיניתי בחזרה ל segoe UI. הצל מתחת לאייקונים מופיע רק ב desktop ולא בתוך תיקיות. יש דרך להיפטר מהצל המטריד הזה?... תמונה מצורפת (שמתי רקע לבן בכוונה ע"מ להדגיש). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם... אני זוכר שייש בווינדוס איזה דבר שעושים ב- run כותבים אותו שם ואז יש לך את המפרט של המחשב שלך במדויק. תעזרו לי בבקשה למצוא את זה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by integral,

http://www.theinquirer.net/?article=23217 לא רק שכאשר בן אדם קונה מחשב, הוא צריך לשלם כמחצית ממחירו למונופול כדי שיוכל להפעיל את המחשב שקנה (חלונות ואופיס), ולא רק שמיקרוסופט לא מסוגלת לתקן את אין סוף פרצות האבטחה שיש במוצריה - אנשים יצטרכו לשלם למיקרוסופט אם הם ירצו לקבל ממנה אנטי וירוס, אנטיספיי וקיר כדי "לתקן" את המוצר הדפוק שקנו די בלית ברירה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mrwolf,

שלום שלום. יש לי בעיה חדשה במחשב. ודי קריטית. עד לא מזמן אם הייתי רוצה לראות סרטונים באינטרנט שמופעלים ע"י media player (לדוגמא סרטונים באתר ערוץ הספורט). הייתי צריך להפעיל את האקספלורר (בדר"כ משתמש בפיירפוקס) לפני בערך שבועיים התעוררה בעיה ואני לא מצליח לראות יותר סרטונים. (שוב. רק כאלה שמורצים ע"י media player). בשבועות האחרונים התקנתי את KASPERSKY ו spy bot search & destroy. ואולי איפהשהו שם האשמה. למרות שבבדיקה ב S&D לא ראיתי איזכורים למשהו שניראה לי קשור אפילו בעקיפין לעניין. לפעמים אני מקבל פשוט אייקון של איקס אדום קטן במקום החלון של הסרטון. לפעמים אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד את ה ADDON המתאים לפיירפוקס (אפילו אם אני עובד דרך אקספלורר). אבל שאני מנסה להת…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אנשים כדאי להתקין WIN7 במחיצה אחרת במחשב עם ה WINXP? יהיה בעיות עם זה? המחשב שלי מספיק חזק להריץ WIN7 במשחקים כבדים? מה להתקין 64 BIT או 32 BIT? המחשב שלי: מעבד E7200 2GB זיכרון 9600GT כרטיס מסך ספק 550W בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by holly man,

שלוםלכולם אולי נתקלתם בבעיה הזו אבל אני משתגע כבר נכנס לי הוירוס הבלסטר שמכבה את המחשב אחרי 60 שניות הורדתי את העדכון אבל משום מה הוא מתחיל לרוץ אבל נעלם לגמרי אותו דבר הנורטון אנטי וירוס אני פותח אותו כדי לעשות סריקה או עדכון הוא נסגר ונעלם נכנסתי לאתר של מיקורוספט וקראתי אחר כל ההוראות בכדי להסיר את התולעת אבל שוב הקובץ נפתח ולאחר כמה שניות נסגר ונעלם אותו הדבר הנורטון אנטי וירוס מה אני עושה?. יש פתרון? במצב של safemode הכל עובד חלק אבל שאני עולה עם הוינדוס במצב רגיל אותו הדבר נפתח האנטי וירוס לכמה שניות ונסגר אותו הדבר קובץ ההרצה של התולעת עשיתי כבר את כל העידכונים של ה xp יש לי את הכל אין לי שום עדכונים חדשים אני נכנס לעדכונים חדשים אבל שאני מאתחל את נמחשב ונכנס…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by duk4u,

זה דיון שני שאני פותח באותו נושא כי לא קבלתי פיתרון לבעייה. ולעניין, מזה שלושה חודשים שכול סרטון באינטרנט שאני צופה לא זורם באופן חלק, יש קרטועים, סיכרון בין התמונה לקול אינו מושלם. עשיתי גוסט מערכת נקייה, התקנתי פלאש פלייאר עדכני והבעייה לא נפתרה. זה קורה לי באקספלורר וגם בפייאר פוקס, בעת הצגת סרטון המעבד מראה 100 אחוז שימוש במנהל המשימות. אשמח לקבל תמיכה בעניין ואודה לכול מי שיעזור לי למצוא פתרון לבעייה בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Zeev86,

היי. אני מתכנן לקנות מפתח לWIN7. האם תהיה לי אפשרות להשתמש בו רק במחשב אחד, או בכמה מחשבים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ofirterev,

לפני שעה היה לי מסך כחול חברה היה לי מסך כחול לפני שעה יש לי תוכנה כזאת שאפשר איתה לקרוא קבצי DMP וכתוב לי שהבעיה נוצרה מהקובץ:NTOSKRNL.EXE אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ומה זה הקובץ הזה ולמה הוא שייך ואייך בכלל אני מסדר את הבעיה ויש לי וינדוס פרוץ שהתקנתי מדיסק צרוב אייך אני משנה בוינדוס 7 כשיש לי מסך כחול שהמחשב לא יעשה ריסט למחשב לבד אלה ישאר המסך הכחול ואני עושעה ריסט ידית במקום שהמחשב יעשה ריסט אוטמתית כשיש מסך כחול קחו קישור להורדה של הקובץ עם הסיומת dmp http://www.f2h.co.il/6278970395215 אני מת לסדר תבעיה בינתיים יש לי תוכנה שבודקת את הדיסקים הקשיחים יכול להיות הבעיה בדיסק הקשיח לא יודע אם זה נכון מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eliko42,

שלום לכם רציתי לשאול האם מישהו יודע כיצד לאתחל מחדש מחשב נייד מסוג COMPAQ EVO N800v ? כולל ניקוי של הרג'סטרים? אני מודה לכם מאוד בתודה אלי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם

22. ישנה אצלי בדיסק של המחשב הנייד ,מחיצה שיחזור ניסתרת שהתקין הייצרן. המחיצה הזו הצילה את הישבן שלי ,כבר כמה וכמה פעמים. זה נייד שמשמש לעבודה ולכן אני בשום פנים ואופן לא מוכן לוותר על המחיצה הנ"ל שמאפשרת לי לשחזר את הנייד בכלום זמן וכמעט ללא טירחה למצב עבודה תקין ולא חשוב מה קרה בין אם זה וירוס /עידכון חלונות דפוק או סתם שינוי הגדרות לא מוצלח. ענו בבקשה , רק אם אתם בטוחים בתשובה . אגב , האם העידכון ל 10 , מותקן כעידכון אוטומטי רגיל שאני יכול להסיר באופן ידני באמצעות האפשרות של "התקנת/הסרת תוכנות" שנימצאת בלוח הבקרה ? אם לא , האם ניתן להחזיר את הגלגל אחורנית ולהסיר את חלונות 10 ,באמצעות הפעלת האפשרות המובנית בחלונות של "שיחזור המערכת" והחזרת החלונות לאותו מצב בו היא הייתה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

יש לי רשיון, ואת הדיסק איבדתי. מאיפה אני יכול להוריד ISO בשביל לצרוב/לשים על DOK?

24. שלום רב, אני אגש ישר לנושא אני לא אפרט איפה אני מתכוון לעשות זאת ולמה למי שמכיר ישנו קובץ hosts ששם אפשר להגדיר מעין מעקף DNS שכזה למשל לחסימת אתרים (הקובץ בXP ממוקם ב windows/system32/driver/etc/hosts) אני אדגים: אם אני רושם בקובץ את השורה הבאה www.hwzone.co.il 127.0.0.1 כשאני אשמור וינסה לגלוש אני אקבל שגיאה שאי אפשר עכשיו לעיקר... המחשב בעל הרשאות user בלבד (זאת אומרת שאין לי סיסמאת Admin וכדומה) ואין לי גישה לערוך את הקובץ שאלתי היא האם יש דרך לערוך\לעקוף את הקובץ? לעקוף יהיה מצוין יותר אפילו (יתכן שיש תוסף פיירפוקס שיטפל בזה?) תודה רבה לכם אגב אולי זה מתאים בכלל לפורום רשתות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים