עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Joli,

אני מנסה להתקין ווינדוס (דרך הביוס) ובאמצע ההתקנה אחרי שהוא שואל באיזה שפה אני רוצה את ההתקנה הוא חושב איזה עשר דקות ואז הוא מקפיץ לי הודעה שהוא לא מזהה את הדיסק DVD של ההתקנה.. (אני ינסה להביא תמונה יותר מאוחר אם יתאפשר) מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום , יש לי שגיאות ואשמח לדעת איך לטפל בהם ואם הם קשורות לקריסות מערכת שונות דר"כ מפרט מחשב : nvidia 8600gt 256 ram זיכרון רם במחשב : 1 גיגה E6550 2.33 GHZ השגיאות הן : http://img259.imageshack.us/i/69661642.png/ http://img820.imageshack.us/i/84570167.png/ http://img193.imageshack.us/i/95808415.png/ http://img826.imageshack.us/i/48379490.png/ -- עידכון -- נכון לעכשיו השעה 10:07 דקות , המחשב עשה לי לבד ריסטארט , שבאתי לבדוק תיעוד באירוע לא נמצאה שום שגיאה בשעה הזאת בכלל , למה ? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה ,.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by german103,

יותר נכון - ה-Boot בכלל לא מזהה את הדיסק וממשיך לטעינת XP. הכונן מוגדר בביוס כראשון בתור.. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ישנה אצלי בדיסק של המחשב הנייד ,מחיצה שיחזור ניסתרת שהתקין הייצרן. המחיצה הזו הצילה את הישבן שלי ,כבר כמה וכמה פעמים. זה נייד שמשמש לעבודה ולכן אני בשום פנים ואופן לא מוכן לוותר על המחיצה הנ"ל שמאפשרת לי לשחזר את הנייד בכלום זמן וכמעט ללא טירחה למצב עבודה תקין ולא חשוב מה קרה בין אם זה וירוס /עידכון חלונות דפוק או סתם שינוי הגדרות לא מוצלח. ענו בבקשה , רק אם אתם בטוחים בתשובה . אגב , האם העידכון ל 10 , מותקן כעידכון אוטומטי רגיל שאני יכול להסיר באופן ידני באמצעות האפשרות של "התקנת/הסרת תוכנות" שנימצאת בלוח הבקרה ? אם לא , האם ניתן להחזיר את הגלגל אחורנית ולהסיר את חלונות 10 ,באמצעות הפעלת האפשרות המובנית בחלונות של "שיחזור המערכת" והחזרת החלונות לאותו מצב בו היא הייתה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ASimon,

שלום, על מנת לאקטב את המחשב השולחני שלי אני רוצה לרכוש רשיון ל Win 7. במחשב מותקן Win7 שעובד מצויין אבל תוקף הרשיון פג ואין לי את מספר הרשיון המקורי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by matan_s,

שלום.. התקנתי עכשיו WIN 7 RC1 7127 X64 ואני לא מסתדר עם האקטיבציה. אלו ההוראות של הפאץ': Windows 7 64Bit Manual Activation By Orbit30. Follow these step: First select show hidden files\folders! 1: Click start - in search type services - open and in right panel scroll down to Software Protection, highlight it and select stop in left panel. 2: A. Now go to: %WinDir%\System32\spp\tokens\pkeyconfig\and take full control of 'pkeyconfig.xrm-ms' (Right click it - Select Properties - Security tab and take full control over it) B. Now delete the file pkeyconfig.xrm-ms, and copy and paste with the new one. 3: A. Now go to: %WinDir%\SysWOW64\spp\tokens\pkeyconfig\and take full …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ariel007,

שלום לכולם, בצעתי סריקת דיסק chkdsk על כונן C. המחשב עשה ריסטרט ולפני עליית הוינדוס הוא עשה סריקה. את התוצאות הוא שמר בקובץ בשם bootsqm.dat. השאלה שלי: איך אני פותח את הקובץ בשביל לראות את התוצאות? ב-notepad הוא נפתח כג'יבריש. תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by RayZ,

איך מישתמשים ב DOS? למשל,איך אפשר להכנס דרך הדוס למשחק או תוכנית?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by idank,

אם אני משתמש במחיצה אחת עם ntfs ומחיצה אחרת fat 32 בשביל משחקים זה צריך לעבוד בסדר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by oorlevi,

יש לי ווינדוס חוקי ולא קיבלתי שום עדכון על SP3. מתי אמור לצאת?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Gangster,

שלום , קיבלתי מחשב חדש בעל 2 כוננים אחד פלאש ואחד הרדיסק רגיל של 1 טרה . התקנתי וינדוס במחשב הכול עבד חלק עד שהתחלתי לעשות שטויות במחיצות דרך הויינדוס . לאחר שניסיתי לאפס הכול למצב 0 נשארתי על המחשב בלי מערכת הפעלה ו5 מחיצות שכולם מוגדרות gpt והדיסק התקנה של וינדוס 7 אומר שאין אפשרות להתקין על אף מחיצה את מערכת ההפעלה , בנוסף לא ניתן למחוק את המחיצות או לפרמט אותם או להוסיף מחיצה חדשה ב2 ההר דיסקים . מעוניין לדעת אם יש דרך לאפס הכול למצב 0 ??? תודה לעוזרים . אוריה .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Tzion,

לפני כמה ימים היהי אצלי מישהו שכתב איזה מילה בהפעלה, ומחק כל מיני דברים כדי שהמחשב יפעל יותר מהר. אחרי שעשינו הפעלה מחדש הביצועי מערכת (מאפיינים של המחשב שלי- ביצועים- משאבי מערכת) עמדו על 80% פנויים. אבל מאז המחשב פועל יותר לאט- לוקח לו זמן לזוז, הוא תמיד פועל בדיליי כזה, ובקיצור זה לאט. עוד משהו מעניין ששמתי לב אליו ממש עכשיו זה שהביצועי מערכת עמדו על 65% (לעומת 80% כמו שהיה אחרי שהוא שינה הכל..) אבל אחרי שסגרתי את הוינאמפ זה עלה ל69%.... בקיצור, מישהו מכיר את התופעה הזאת? ואיך אני פותר אותה? (עדיף לא לפרמט)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by DAVE69,

שלום האם מישהו הצליח לטפל בבעיה תודה דןד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shapiranir2,

שלום, האנטי וירוס שלי (NOD 32) ביקש להתקין עדכונים לחלונות. זו לא פעם ראשונה כמובן ועד אתמול זה תמיד עבד חלק. אתמול קיבלתי הערה כי העדכונים נכשלו. מצורף צילום מסך של הבעיה. נכנסתי לעזרה של חלונות אבל זה מצא 30 ומשהו בעיות דומות. אף אחת מהן לא אותה בעיה שלי. מותקן אצלי חלונות 7 64BIT אנא עזרו.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לפלזמה. הפלזמה מחוברת לכרטיס מסך (רדאון 2400) בחיבור HDMI וכל הזמן לאחר ריסט הרזולוציה משתנה (גם אם היא הייתה לפני זה 1680x1050 וגם אם היא הייתה 1024x768 כמו הרזולוציה של הפלזמה) למה זה קורה ואיך אני יכול להימנע מזה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מדובר על ווינדוס 7. כשאני מנתק את העכבר הלאחוטי אז הוא כן עובר לשומר מסך כשצריך, אבל כשאני מחבר אותו אז הוא פשוט לא עובר לשומר מסך! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bronco,

מה הנפח המומלץ לדיסק קשיח עבור חלונות 7 ? כיום אני מערכת הפעלה כולל כל התוכנות הנילוות צורכות נפח של 100 מגה וכל זה מותקן על דיסק של 500 מגה תמונות סרטים ומוזיקה נמצאים על כונן אחר חבל לי על כל הנפח של הכונן שלא בשימוש אני חושב להביא דיסק חדש ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by pssheba,

שלום, הסרתי התקנת אנטיוירוס לניסיון (Dr.web) אך נשארו לי שיירים המאותחלים כל אימת שאני מעלה את ה windows xp שלי. הפעלתי: msconfig ובחוצץ: startup מצאתי 3 אפליקציות העולות אוטומטית (ומפציצות אותי בהודעות שגיאה) ושייכות לאנטיוירוס שמאסתי בו. הסרתי את הסימון מ 3 האפליקציות, עשיתי איתחול מחדש אך הן עלו והמשיכו להטריד אותי בהודעות שגיאה. ב control panel ב: add/remove programs התוכנות לא נמצאות. אז איך אני מתפטר מזה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by URON,

השדרוג של ווינדוס 10 השתחל לי כהורדה שאני חייב להוריד ברגע שאני מכבה את המחשב (כרגיל בהתחל - כבוי ..) על המסך מופיעה לי הודעה אל תכבה את המחשב עד לסיום העדכון והוא מתחיל להוריד לי את הווינדוס 10 ואני לא מעוניין לשדרג בנתיים, מה אני יכול לעשות כדי לבטל את החיבור בין כבוי המחשב לשדרוג האוטומטי? (כרגע אני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על מתג הכבוי החשמלי למשך 7 שניות).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mik941,

שלום איך מבטלים הודעה בעיה בחשבון מיקרוסופט ? (מצורף תמונה הודעה) ובאמת גם שלא יקרה לי חסימה סיסמה בחלונות 10 פרו שפה עברית. יש לי סיסמה PIN קבועה. אני לא צריך שום דבר שינויי סיסמה. רוצה להישאר קבוע סיסמה שלי שקיים. בתודה מראש!

23. Started by montigo,

אני פותח סקר זה ע"מ לשמוע מנסיונם המצטבר של אנשים לאורך השנים: מהי גירסת הווינדווס היציבה ביותר שמיקרוסופט שחררה אי פעם? אדגיש כמה דברים: - סקר זה לא בא לבחון נוחות, פונקציונליות, או שאר מרעישין. כמו כן הדיון אינו "מיהי מערכת ההפעלה הטובה ביותר" או "האהובה עליך". - הסקר בא לבחון דבר אחד: את היציבות (Stability) של מערכת ההפעלה, כפי שהיא משתקפת לעיני המשתמש. - יש לצאת מתוך נקודת הנחה שמדובר בגירסה העדכנית ביותר עם כל העדכונים של מערכת ההפעלה (ע"ע Windows 2003 R2 או Windows XP SP2 או Windows 98 SE). - בכוונה לא ציינתי את נושא 32 מול 64 ביט ע"מ להימנע מדיונים נוספים בנושא, עמכם הסליחה. - אנא ענו מנסיונכם האישי, ולא מתוך "דעה רווחת" או דברים ששמעתם. לי יש את ההימור שלי, אבל …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by orendia,

שלום, כאשר אני רוצה לכבות את המחשב ע"י לחית על התחל כיבוי הוא לא עושה כלום מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by watch out,

יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים