Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן כזכור לי מוינדוס XP הייתה אפשרות שהוינדוס ישמור את כל התוכניות הרצות כרגע ברקע ואחרי ריסט לשחזר את כל התוכנות לאותו מצב לדוגמא אם פתחתי מחשבון ואז ביצעתי ריסט אז כהמחשב יעלה מחדש הוא יפעיל את המחשבון למצב האחרון שהוא היה ... האם יש כזו אפשרות גם בוינדוס 7 ? תודה לעוזרים גיא
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
איך אני מפעיל אותה? תריך ללחוץ על עוד מקש בנוסף או שצריך לשנות משהו בהגדרות של WINDOWS?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
טוב, אז קודם כל אני התעניינתי בזמן האחרון בנוגע לצריכת החשמל של המחשב ולמרות שלא השתמשתי בה כמעט אף פעם.. הייתי רוצה לעשות שימוש יותר נרחב באפשרות ההמתנה (Standby) שישנה בחלונות... אז, ניסיתי, המחשב נכנס למצב המתנה ואז חזר מעצמו ללא התערבות מצידי, הזזת העכבר או לחיצה על מקש במקלדת... אני לא יודע מה עלול היה "לעורר את המחשב משנתו" ועוד עניין בנושא.... פעם קראתי במגזין שאני מקבל מדי חודש בנושא מחשבים שאפשרות זו עלולה להזיק למחשב ואף לגרום לקריסתו... האם זה נכון ?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בוינדוס XP יש אפשרות ללחוץ על ctrl+alt+del ובמקום Task manger הוא נותן לך 6 אפשרויות שאחת מהן זה לנעול את המחשב הבעיה זה ששכחתי איפה אני מדליק ומכבה את הפונקציה הזו...
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שמעו זה קורה לי דיי הרבה ואמרו שזה דיי נפוץ בוינדוס ויסטה. כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן רגיל/וירטואלי אני לא רואה אפשרות הפעלה אוטומטית.. איך אני יכול לסדר את זה? תוד הלעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , משתמש בWIN 10 ,רוצה לדעת אם קיימת האופציה (BUILT IN) להציג את הביצועים (דיאגנוזטיקס ,CPU ,RAM,TEMP, NET) על המסך (באופן קבוע) \ שולחן העבודה בצורה הכי מינימליסטית שיש ? במידה ואין אופציה מובנת בWIN ,איזה כלים אתם ממליצים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש אפשרות לשנות את השפה של הWindows מעברית לאנגלית חוץ מאשר פרמוט של המחשב והתקנה של Windows באנגלית. יש לי XP Home, אם זה משנה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הבעיה עם העכבר תוקנה והנושא הקודם נפתח בטעות סליחה.... התקנתי windows 98 se , ואיכות הצבעים ירודה זאת מפני שאפשר לבחור רק 16 צבעים . בנוסף גם האינטרנט לא עובד ( יש לי רשת עם מודם alcatel שעבר הסבה לראוטר + switch ..) ובמחשב המרכזי יש xp. מה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה מסס'נגר ויש לי שני כתובת אחת שלי אחת של אחותי אפשר לפתוח את התוכנה פעמיםם ? זה אפשרי
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הי זה אולי נשמע כמו שאלה מטומטמת אבל....טוב היא באמת מטומטמת אבל אני לא יודע אז אני שואל: אני רוצה win7 home באנגלית אבל עם תמיכה בשפה העברית. (אחרי התקנה או הגדרה מסוימת) כלומר שכל מערכת ההפעלה תהיה באנגלית, למשל יהיה לי "START" ולא "התחל" כשלוחצים על כפתור הוינדוס, אבל שאני אוכל לקרוא ולכתוב מסמכי WORD בעברית ולהקליד, לתת שמות לקבצים בעברית, לכתוב בפורומים בעברית וכ"ו. ולהיות מסוגל להחליף מהר בין השפות ע"י CTRL+SHIFT או כל צירוף מקשים אחר. כמו ב XP ובעצם כמו בכל מערכות ההפעלה של וינדוס. יש אפשרות כזאת? לגרסאת ה HOME של וינדוס 7 יש אופציה כזאת , נכון?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי יש לי בנייד מערכת הפעלה מקורית VISTA HOME PREMIUM אני רוצה לגבות את ההתקנה שלה אך אינני יודע היכן היא נמצאת במחשב הגיבוי הוא בשביל שהיא תהיה לי שמורה לכול מקרה. אני הולך לרכוש HD 320GB שעליו יהיה מותקן WIN 7. כשקבלתי את המחשב היתה התקנה ראשונית של מערכת ההפעלה אני מניח אם כך שיש גיבוי התקנה במחשב אך אינני יודע היכן הוא... אשמח לעזרה בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי שני גי'גה ראם ועדיין המחשב העיקש מחליט להשתמש בזכרון וירטואלי. ביטלתי את זה דרך הווינדוס ועדיין זה מופיע. לא הייתי שם לב פשוט שבמשחקים מופיעה לי הודע VM TOO LOW... המחשב עצמו בקושי משתמש בראם. אז יש איזהשהיא דרך לבטל את זה לגמרי? כרגע ההגדרות בנויות כך: processor scheduling: programs memory usage: system cache והטווח שהגדרתי זה בין 256 ל512.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&sid=127 יש אפשרות להתקין את הויסטה בלי סיריאל,ואז זה גירסת ניסיון שניתן להאריך עד ל120 יום באמצאות הדיסק. בכתבה הזאת יש דרך איך לעקוף את המגבלה של מספר הפעמים שניתן להאריך בצורה חוקית.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
????????
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אפשרי להתקין win 7 עם diskonkey ? פשוט עושה ההעתק-הדבק ל diskonkey ? ואיזה אפשרות בביוס אני מגדיר לו שיעלה?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
או שקודם אני חייב להתקין XP ורק אז VISTA כדי שהמערכת תזהה 2 מערכות הפעלה ,לזכרוני זה המצב ....
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי ווינדוס 10 מקורי עם רישיון(נרכש דיסק) אפשרי להתקינו על גבי מחשב אחר? תודה רבה. בן
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. שמעתי לאחרונה על DOK (disk on key) שמחברים אותו למחשב הוא יוצר לך מעין "ווינדאוס בהתאמה אישית" שאתה רואה את התיקיות שלך והתוכנות וכל זה ישר על הדסקטופ,כאילו זה המחשב שלך רציתי לדעת איך זה פועל והאם אפשר ליצור אחד כזה בעצמי תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
צריך התקנה חדשה או שיש אפשרות לשדרוג?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום חברים, מותקן לי על המחשב windows 8.1 ורזולוציית המסך היא 1366-768, במסך ההתחל נכנסים לי 4 אריחים בעמודה, ולא אפשרי יותר. במחשב נוסף שיש לי ברזולציית 1980-1020 נכנסים 5 אריחים בעמודה, האם ניתן כביכול לשנות את הרזולוציה למסך ההתחל כך שיחשוב שהרזולציה גבוהה יותר, או לחילופין שיכנסו 5 אריחים בעמודה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אפשרי לשנות את שם המחשב אחרי התקנה כבר של הwindows ? ואם כן ,איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אפשרי לשנות דברים בwin 7 בעזרת התוכנה VLITE? או שהתוכנה הזאת מיועדת רק לויסטה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי XP ויש לי משתמש אחד אז אני רוצה להוסיף עוד משתמש אבל אני רוצה שהמשתמש שאוסיף לא יכול לגלוש באינטרנט ושלא יכול להתקין שום דבר מבלי האישור שלי ( ניסיתי את חשבון מוגבל וזה לא חוסם את האינטרנט ) אז למישהו יש רעיון ??
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את ה- Windows 8.1 לפני כמה ימים, ואני צריך את העזרה מכם בקשר לקראק / אקטיבציה לווינדוס. ניסיתי די הרבה מדריכים דרך יוטיוב - שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום! דור
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-