Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
כשאני מריץ וידאו מכל סוג שהוא.. גם במדיה פלייר וגם בBSPLAYER יש מן פס דקיק מעל השוליים השחורים למטה שבעצם מראה את מה שאמור להיות החלק העליון של התמונה... אם נגיד מראים תמונה ולמעלה יש שמיים, החלק התחתון יהיה בהיר בגלל השמיים. מישהו שמע על זה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום יש ברשותי את הלוח P5N32-E SLI אני מנסה להתקין את הווינדוס דרך USB של 4GB שמוגדר כBOOT וההתקנה עולה אבל נתקעת בחילוץ קבצים בזמן ההתקנה, אני מדבר על חילוץ 2% בלילה שלם. יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון או לא הגדרתי משהו נכון? כי אצל אחותי עשיתי את אותו התהליך וההתקנה עברה ללא בעיות מבלי לשנות יותר מידי דברים בביוס חוץ מהגדרה של BOOT דרך USB. למישהו יש רעיון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. התקנתי עכשיו WIN 7 RC1 7127 X64 ואני לא מסתדר עם האקטיבציה. אלו ההוראות של הפאץ': Windows 7 64Bit Manual Activation By Orbit30. Follow these step: First select show hidden files\folders! 1: Click start - in search type services - open and in right panel scroll down to Software Protection, highlight it and select stop in left panel. 2: A. Now go to: %WinDir%\System32\spp\tokens\pkeyconfig\and take full control of 'pkeyconfig.xrm-ms' (Right click it - Select Properties - Security tab and take full control over it) B. Now delete the file pkeyconfig.xrm-ms, and copy and paste with the new one. 3: A. Now go to: %WinDir%\SysWOW64\spp\tokens\pkeyconfig\and take full …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי XP HOME וNFTS. הייתי רוצה לבטל את האפשרות הזאת ככה כשאני עושה "ניקוי דיסק" (דרך מאפיינים של המחיצה) ה"דחיסת קבצים ישנים" תהיה תמיד 0 kb. האופציה "דחוס כונן כדי.." לא מסומנת ובכל זאת הוא דוחס מישהו פעם עשה לי את זה, ככה שאני יודעת שזה אפשרי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי מערך RAID 0 500GBX2 שאני מתקין ויסטה הכל מעולה. לאחרונה החלטתי שאני רוצה XP, למרבה הצער ברגע שהמסך של ההתקנה עולה לי (איפה שההתקנה מטעינה את הקבצים של האתחול של ההתקנה של XP במסך הכחול הזה למטה כתוב Windows now is loading Files משהו כזה.) פתאום נהיה מסך כחול או איך שמכנים אותו מסך המוות. זה XP SP2 מעודכן. מקורי. בעיקרון אני חושד ב RIAD האם זה מה שעושה את הבעיה? ואם כן אני יכול לבטל את ה RAID ושכל כונן יהיה בפני עצמו? בתודה .
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
windows 7 x64 ultimate שלום יש לי בעיה שאני מנסה להגדיר דרך gpedit.msc מספר קונפיגורציות לגבי חיבורי רשת DNS וכדומה. אבל אחרי שאני מגדיר ואפילו נותן פקודה ב CMD - gpupdate /force - וגם אחרי logoff הפוליסי לא מתרחש . המחשב הוא ב- workgroup ואינו מחובר ל-domain. מישהו יודע למה. תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שעה היה לי מסך כחול חברה היה לי מסך כחול לפני שעה יש לי תוכנה כזאת שאפשר איתה לקרוא קבצי DMP וכתוב לי שהבעיה נוצרה מהקובץ:NTOSKRNL.EXE אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ומה זה הקובץ הזה ולמה הוא שייך ואייך בכלל אני מסדר את הבעיה ויש לי וינדוס פרוץ שהתקנתי מדיסק צרוב אייך אני משנה בוינדוס 7 כשיש לי מסך כחול שהמחשב לא יעשה ריסט למחשב לבד אלה ישאר המסך הכחול ואני עושעה ריסט ידית במקום שהמחשב יעשה ריסט אוטמתית כשיש מסך כחול קחו קישור להורדה של הקובץ עם הסיומת dmp http://www.f2h.co.il/6278970395215 אני מת לסדר תבעיה בינתיים יש לי תוכנה שבודקת את הדיסקים הקשיחים יכול להיות הבעיה בדיסק הקשיח לא יודע אם זה נכון מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף להתקין על מחשב עם Pentium D 3 ghz 1gb ram 200gb hd המחשב משמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולי קצת סרטים עדיף ווינדוס 7 או ווינדוס XP?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מאז שהתקנתי ראוטר אלחוטי (compex NP27G) אתר העדכון של מיקרוסופט פשוט מסרב לעדכן אותי. עקבתי אחרי שני מאמרים של MS שלא עזרו: http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/showarticle.aspx?articleid=48&ln=en&IsMu=True http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/showarticle.aspx?articleid=32&ln=en&IsMu=True ניסיתי גם בלי חומת האש בראוטר ואין עונה. ראיתי שיש המלצות לשינוי המטריקה של TCP\IP לערכים נמוכים יותר, לא עובד. ניסיתי IP סטאטי ברשת הפנימית, לא עובד. הבעיה קיימת גם במחשב נייח קווי (XP x64) וגם במחשב נייד אלחוטי (XP x86) שאותו אני מצליח לעדכן במשרד. אני מחובר דרך HOT ל- VPN בטכניון. מישהוא נתקל בבעיה ומוכן לשתף אותנו בפיתרון, בבק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hello i have a small problem... I DONT SEE HEBREW :-[ i need someone to send me the windows xp pro hebrew fonts (please) and when i try to add a language in my keyboard settings, i dont see "hebrew" in the list
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין win xp מחדש במחשב (שאי אפשר להפעילו כנראה בגלל שגיאת windows בהפעלה) כאשר אני נכנס לביוס- כדי להגדיר אתחול מדיסק- יש בקשה לסיסמה שאיני יודע אותה. איך אפשר לפתור את הבעייה אם אין ברשותי סיסמה? תודה מראש משה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזשהו מפתח שאני לא מצליח למחוק מהרגיסטרי גם כאשר אני ב Safe Mode. האים יש עוד דרך למחוק מפתחות משם? איך? תודה מראש, נ.ב. המפתח הוא משהו שקשור לסורק שלי שלא ממש עובד כרגע לצערי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את מערכת הפעלה ועוד לדיסק קשיח יש איזה פקודה שאני צריך, או שאין לי בררה רק לפרמט את החדש... תודה לעזרים .
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מותקן אצלי במחשב WIN 7 ultimate 64bit ואני משתמש בוא כל הזמן בחצי שני האחרונה היום בבוקר כשהדלקתי אותו היה רק מסך שחור ולא קרה כלום הפעלתי מחדש והפעלתי תיקון להפעלה של וינדוס כדי שלא יקרה עוד פעם כשנכנסתי למחשב הוא אומר לי שצריך לאקטב את וינדוס שמתי את הסריאל שלי והוא עושה לי שגיאה..לא של סריאל לא נכון אלא משהו אחר (צרפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, כיצד אני בWIN 7 מתקין תמיכה בשפה העברית כך שאוכל לעבור מ EN ל HEB במקלדת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, וכל אופן סידור התיקיות של וינדוס התחרבש... איך אני מגדיר שכל תתי התיקיות יסודרו באופן אוטומטי בצורת "רשימה" ולא כ"פרטים"? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר להתקין ubunto ו win7 על אותו מחשב ככה שהמחשב עולה אני בוחר לאיזה מערכת הפעלה לעלות? אם כן כיצד? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי אילו תוכנות TWEAK הן הכי טובות\מומלצות ואילו פונקציות מתקדמות כל אחת נותנת ? קישורים יתקבלו בברכה... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Win7 ואין לי שמץ איך לבצע בו חיפוש.. האם זו תקלה או שצריך להיות מהנדס פצצות גרעיניות בשביל לחפש קבצים במערכת ההפעלה החדשה? צירפתי תמונת מסך של התפריט התחל והמחשב שלי חסרי אפשרות החיפוש. אגב: ניסיתי להפעיל ולכבות ולהפעיל ולכבות ושוב להפעיל את אפשרות הIndexing Service מההוספה\הסרה של רכיבי הווינדוס ווידאתי כמובן שהשירות על Automatic והוא מופעל. -ללא הועיל. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לפני חודש talisman (לשינוי סביבת העבודה) עכשיו הסרתי אותו ושאני מעלה את המחשב אני רואה רק את הTRAY ואני מעוניין להחזיר את סביבת ווינדוס. למישהו יש מושג כיצד אני יכול להחזיר את סביבת ווינדוס המקורית.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב הוינדוס נפל וצריך לעשות פורמט . כי אין לי וינדוס . אבל יש לי מסמכים חשובים נורא ואני לא רוצה לאבד מסמכים חשובים מאוד . אז אני שואל אפשר לבצע גיבוי שלגבות קבצים מאוד מאוד חשובים בתוך הפורמט עצמו .
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס xp home edition מקורי שהותקן על מחשב ישן ואני מתכנן לקנות מחשב חדש -השאלה האם אני יכול להתקין למחשב חדש ללא חשש ? ואת המחשב הישן אני אמחק אותו לגמרי מכל מערכות ההפעלה כך שלמעשה רק המחשב החדש יהיה עם הווינדוס שלי
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לך תיקייה למטה בשורת המשימות, ואתה לוחץ קליק ימיני אז הוא מראה לך באיזה תיקיות היית קודם. איך אפשר לבטל אפשרות זו, אם אני לא רוצה שידעו איזה תיקיות פתחתי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעולה בין הPOST לטעינה של הווינדוס ומבקשת את היוזר והסיסמה של הווינדוס ברגע שהווינדוס עולה היא עושה לוגין עם הפרטים שהקלדתי לא מעניין תמיכה בסביבה דומיינית, זה לשימוש בייתי פשוט מעצבן אותי שאני מדליק את המחשב ואני מחכה שהוא יעלה את הווינדוס ואז אני שם סיסמה והוא ממשיך לחשוב כדי לטעון את הדסקטופ ושאר השטויות.... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-