עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כדי לנסות לפתור בעיה כלשהי חשבתי להסיר את LPT1 במנהל ההתקנים בחלונות 98 SE ולהחזיר אותו עם "הוספת חומרה חדשה". התברר לי להפתעתי שלא ניתן להוסיף אף התקן חדש למערכת (אין קובצי INF, לא ברור למה). כך שאני תקוע בלי LPT1 ובלי מדפסת עובדת. איך אפשר להתקין את היציאה מחדש? יש קבצים שאני יכול להעתיק לדיסקט מתקליטור התקנה של חלונות? (אין CDROM במחשב). הביוס קשור לזה? לא ראיתי שם שינוי בהגדרות ECP\EPP וכדומה או שזה לא המקום לבדוק? ד"א, אם הסרתי את LPT1 בחלונות יש סיבה שהמדפסת לא תדפיס גם ב-DOS? למעשה אני זקוק כרגע רק להדפסה ב-DOS, חשבשבת וכדומה. בתודה מראש, מקווה לעזרה מהירה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

האם חלפה בעית עדכון חלונות דרך ה Windows Update, או שעדיין מוצגת הודעת השגיאה שלא ניתן להציג את הדף המבוקש? לעזאזל אני כבר מת לעשות Dual Boot! :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by danvis,

היי לכולם! הזמנתי מחשב חדש ויש לי התלבטות בנוגע לסוג מערכת ההפעלה שאני מתכוון להתקין לו. נכון לעכשיו לא הזמנתי איתו כל מערכת הפעלה ותכננתי להתקין לו Windows XP SP2. (לפי מה שהבנתי, שקונים מחשב בלי מערכת הפעלה, מה שעושים זה בעצם כמו שמפרמטים: מגדירים את כונן הדיסקים ככונן הראשי ואז פשוט מתקינים את ה-windows כאילו המחשב פורמט - תקנו אותי אם אני טועה כי זה חשוב ). אבל בגלל שאני מתכנן לקחת 4GB של זיכרון, וכמובן מערכת 32 ביט לא תצליח לנצל את כל הזיכרון, תהיתי אם לקנות Vista 64 bit. האם כדאי להתקין בהתחלה את ה-XP SP2 ורק עוד איזה חצי שנה לקנות מערכת של Vista 64 bit? יש שינוי במחירים? ואם במידה ואני הולך על Vista כבר עכשיו, האם ה-Home Premium היא גרסא טובה, או שבאמת עדיף ל…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. במחשב עם חלונות 98 ו-128 מ"ב זכרון התגלתה תופעה מוזרה, לי בכל אופן. באתחול ובבדיקה הראשונית, כל הזכרון נמצא ומדווח. בחלונות, סנדרה סיסופט גם אומרת שיש 128 מ"ב. אבל בשני מקומות, לוח בקרה-מערכת-ביצועים ו-DXDIAG, אפליקציות של חלונות עצמה, רשום שיש רק 64 מ"ב. ראשית, איך קוראים לתוכנית שמאפשרת לראות את כמות הזכרון בחלונות 98, שכחתי את שמה. שנית, מה זה אומר? האם חלונות עובדת עם 64 מ"ב או 128 מ"ב? מישהו יעץ לי לפרמט כפיתרון יחיד אבל לפני שנגיע לשם רציתי לשמוע דעות נוספות. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by jj516,

אני מחפש תוכנה או אפשרות ב WINDOWS XP PRO עצמה שתתן לי להפעיל אפליקציות בעזרת קול, כלומר לפתוח את MY COMPUTER להקליד ב WORD, לפתוח קבצים ספציפיים וכו'.. מישהוא מכיר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Tzion,

שלום יש לי וינודס XP PRO, מעבד פנטיום 3 667 וזיכרון 128MB 133MHZ במנהל המשימות של וינדוס בכרטיסיה תהליכים מתבצע שם "תהליך לא פעיל" (שם משתמש- SYSTEM) והוא לוקח לי כמות משתנה ל CPU בין 50-90... בכלל לא יציב... כשאני מנסה לסגור אותו זה רושם לי הודעת שגיאה: "לא היתה אפשרות להשלים את הפעולה. הפעולה אינה חוקית עבור תהליך זה" מה לעשות?? איך אני יכול לסגור אותו???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by bogdant,

אז ככה 6300 ASROCK 1G 667 7600GS הכול עבד טוב עד לפירמוט בתחילה הכול היה אוקי אחרי יום בערך המחשב התחיל לאט בעיקר שמים לב לזה כאשר אני מתקין משהו או יש תעינה של מחשקים (כתקנה של RS'VEGAS מ בערך 5-10 דקות ל יותר מ 30דקות תעינה של משחקים כמו STALKER AND GRAW2 התערכה מאוד אבל המשחק עצמו הכול עובד חלק ..שינתי רק דבר 1 התקנית UTORRENT שקודם היה לי (BITCOMETשאיתו היה סבבה) + שינתי את HALF-OPEN CONNCET LIMIT מ10 הדפולת של ה XP ל 50 . + יש לי איזה משהו C:\Program Files\Bonjour mdnsNSP.dll אין מושג מה זה ?! +עשיתי עוד משהו ניקיתי את המחשב מבפנים מאבק עם שואב אבק קיצר ניקיון מה הביעה? תודה! (תמונה של הסטארטאפ שלי) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, רכשתי לוח אם חדש של ג'יגהבייט (GA-MA78GM-S2H הידוע) עם הצ'יפסט הנ"ל. הבעייה היא שלא ניתן להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט שלו (או את הCatalyst 8.6 של ATI) על win2k, אלא רק על XP ומעלה.. לצורך העניין הכרטיס מסך on board הוא מדגם Radeon HD 3200, מישהו יודע אם ניתן למצוא לו דרייברים למערכת הפעלה שלי? או לחילופין, איך אפשר לערוך את קבצי ה inf כך שהמערכת הפעלה תסכים להתקין אותם דרך ה Device Manager? תודה ויום נעים

9. יש לי מחשב נייד מדגם Lenovo IdeaPad S10-2, מחשב מיני. ניסו להתקין לי עליו מערכת הפעלה של MAC אבל זה כבד מדי והמחשב קורס ולא מצליח לעלות. אני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה של ווינדוס שהגיעה עם הלפטופ. כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7 (אחרי שאני משנה בביוס שיעלה ישירות לUSB שם נמצאת ההתקנה), זה לא מזהה את זה. שוב הוא חוזר לנסיון להעלות את MAC , קורס ונכבה. למישו יש פתרון יצירתי לעניין? אובדת עצות אנוכי...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by BeNDeR,

אני מחפש מקום בוא אני יוכל לאחסן קובץ ברשת ובעזרת לינק כל אחד יוכל להוריד אותו מהאינטרנט ! בסביבות ה 10 יותר היה מעולה : )

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כמעט כל תוכנה מתוצרת מיקורוסופט כיום מחייבת בעת ההורדה/התקנה, אימות חוקיות של מערכת ההפעלה. פעם היה זה מדיה פלייר, פעם אינטרנט אקספלורר 7, לאחר מכן Windows XP mode ו-Virtual PC (האחרון דרך אגב, לא יוצר בהתחלה ע"י מיקרוסופט), ולאחרונה גם Windows Defender וכן Microsoft Security Essentials, אשר בתקופה האחרונה החלו לדרוש גם הן אימות חוקיות של מערכת ההפעלה לפני ההתקנה, זאת למרות שלא דרשו זאת לפני כן. מהתנהגות חוצפנית זאת של מיקרוסופט, הנני חושש כי אם מיקרוסופט קונים את סקייפ, והתוכנה תהייה אז שייכת למיקרוסופט, יתכן שהם יתחילו גם בהורדה/התקנה של סקייפ לדרוש אימות חוקיות של מערכת ההפעלה. יש פה התנהגות פולשנית של מיקרוסופט כלפי משתמשי המערכת שלה, וגם פגיעה בחופש הביטוי בשימוש במח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי,התקנתי WIN 7 64 BIT,כרגע מותקן ופעיל:NOD32 ,STEAM,יוטורנט,והדריבר של הכרטיס מסך והמחשב צורך 1.25 GB. יש לי 4GB זיכרון,הצריכה הזאת נורמלית?כל הזמן אמרו ש 7 יותר קלה מויסטה וכרגע אני לא רואה שום שינוי גם לא מבחינת צריכת זיכרון.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tecore,

באיזה אנטי וירוס קליל ואנטי spyware אתם משתמשים? ומי שמשתמש ב-mse איך מפעילים אותו בעצם? כי הוא לא מופיע בbar

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by cvtt.z88,

ממה הבעיה הנה הDUMP [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Gnome,

איך אני יכול להפעיל את המשחק GTA3 על מערכת ההפעלה WINDOWS XP?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by chudik,

ערב טוב לכם ... יש לי מחשב לא בדיוק מהטובים ביותר אבל דיי מספיק . יש לי כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512mb - עד לפני כשלושה חודשים היה לי מערכת הפעלה XP pro sp3 ועבד בצורה מעולה , חבר מהעבודה דיי עניין אותי בהתקנה של Windows Ultimate x86/x64 . בהתחלה התקנתי 32 ביט ונדהמתי לגלות שבעת הפעלת סרט HD התמונה הייתה מאוד איטית (slow motion) , חשבתי שזוהי בעיה בדרייבר של כרטיס המסך והורדתי מחדש אך ללא תוצאה תקינה , דבר הוביל לדבר והתקנתי מחדש 64ביט ואותה תוצאה נתגלתה לפניי . ניסיתי להחזיר מחדש וינדוס XP , ניסיתי להריץ סרט HD ואני מקבל את אותה התוצאה כמו בקודמיו אבל אם תוצאה מאוד מעניינת ... כשאני מזיז את העכבר בעת צפייה בסרט , הסרט רץ בצורה תקינה , אך ברגע שאני עוצר את תזוזת העכבר הסר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shlomo1441,

שמתי דיסק און קיי 4 גיגה במחשב אני לא רואה שיפור בביצועים.. מה בידיוק זה אמור לשפר? משחקים ? טעינת וינדואוס? מישהו ניסה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

hello i have a small problem... I DONT SEE HEBREW :-[ i need someone to send me the windows xp pro hebrew fonts (please) and when i try to add a language in my keyboard settings, i dont see "hebrew" in the list

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, התקנתי לא מזמן חלונות 7. ברצוני לערוך את קובץ ה-hosts, אך מערכת ההפעלה מודיעה לי שאין לי הרשאות לבצע זאת. איך זה ייתכן אם אני מוגדר כאדמיניסטרטור במחשב? (אני אף היחיד שמשתמש במחשב). העניין קרה לי גם עם מספר קבצים אחרים. זה מוזר. המשתמש שלי משוייך לקבוצת האדמין של המחשב. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אתם מכירים את בועות העזרה האלו של XP שצצים למשל כאשר מתחברים לאינטרנט, אז הבעיה היא שהם גרמו לי להתמוטוט עצבים ואני חייב להפטר מהם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by md22,

התקנתי מחדש את ה - WINXP כולל עברית יש לי בעיה באקספולר כשאני ממלא נתונים במנועי חיפוש וכד' במקום עברית מופעים סימנים שונים בנוסף אחת השורות בלחצן הימני של העכבר מופיעה בג'יבריש (השורה של ההורדה של פלשגט) תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Schuller,

שלום חברים, זה עתה התקנתי Wundows XP Proffesional. הבעיה היא שבאתרים מסויימים מתקבלת הודעה האומרת שיש צורך ברכיב JAVA למערכת ההפעלה (על-מנת לצפות באתר כראוי). העדכונים של מייקרוסופט ל XP לא מספקים יותר את הרכיב הזה (למרות שסיפקו בעבר). מה ניתן לעשות? למישהו יש מושג? זקוק לעזרה שולר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לויסטיה בעיית התאמה רצינית עם חלק גדול מהתקני הUSB שיש לי, בינהם גם המצלמה הדיגיטלית Pentax K10d וקורא הכרטיסים סאן דיסק MicroMate. כשאני מחבר אותם לשקע הUSB הויסטה מבקשת ממני להתקין DRIVER שבכלל לא קיים. מה שאני עושה עכשיו זה להעביר תמונות שצילמתי למחשב אחר ולשלוח אותם לעצמי וזה ממש לא לעניין... אני בטוח שאני לא הבן אדם היחידי בעולם שגם משתמש בויסטה וגם בכרטיסי SD ויש לבעיה פיתרון... השאלה מה הוא?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ofer_mat,

האם כדי להתקין XP בעיברית? האם יש למישהו XP בעיברית?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אהלן. כשאני מנסה להעביר קבצים לכונן C אני מקבל את ההודעה הבאה: "You'll need to provide administrator permission to move to this folfer" ואז כמובן אני נדרש לבחור בין ביטול\להמשיך כאדמינסטור\לדלג. הבעיה היא שאני רוצה להעביר חלק מהמשחקים של steam שנמצאים בכונן אחר לכונן הזה, והסטים לא מאפשר לי לפתוח תיקיה שם. יש לי חשד סביר שזו הסיבה לבעיה (הסטים אגב מודיע לי "failed to create a folder, this drive is read-only" ולחבר אחר שניסה הוא כן אפשר) הכונן הוא intel ssd 330 , מותקן עליו win7 ul 64bit הצעות, רעיונות, תמיכה נפשית ואוכל טעים יתקבלו בברכה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.