Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי קובץ שיצרתי תחת XP לפני כשנתיים בערך וכשאני פותח אותו תחת Win7 64 האנגלית מופיעה כרגיל אבל העברית מופיעה כגיבריש. שם הקובץ הוא באנגלית והתוכן מכיל גם אנגלית וגם עברית. לצערי הרב, אני מנסה למצוא שורה בעברית אבל אי אפשר לקרוא אותה :-\ רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. נראה שיש לי בעיה בהגדרות\קידוד של הטקסט בעברית בוינדווס. כשאני מחלץ קבצים מתוך תקיות ZIP כאשר שמות הקבצים בעברית הם יוצאים לי בג'יבריש וכך גם כאשר אני מנסה לכתוב בIE טקסט בעברית (לפעמים חייבים אותו ) אשמח ליעוץ ותודה מראש! נ.ב שפת התצוגה שלי היא אנגלית כרגע ואני רוצה שהיא תשאר כזו.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון קופצת לי הודעה של הSECURITY WARNING כל פעם שאני מפעיל קובץ EXE. זה כבר משגע אותי.. איך אני מבטל את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה עם מנהל המשימות לא משנה מה אני עושה ובכל דרך שאני מנסה לעלות אותו הוא פשוט לא עולה.. הוא כן נפתח ואז שנייה אחר כך הוא נסגר! אני לא מצליח לסגור תהליכים ולא לעשות כלום!! מערכת הפעלה:win xp עשיתי בדיקת וירוסים - ללא ממצאים - malwarebyte free וגם superantispyware free וגם הירצתי את הכלי להסרת תוכנות זודוניות של מיקרוסופט אשמח לרעיונות.... תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הלך לאיבוד קיצור דרך "רשת מקומית" דרכו למדתי אם אני מחובר או מנותק מרשת wi fi. אהיה אסיר תודה למי שינחה אותי כיצד להחזיר את האבדה ל desktop. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
wd passport. הבעיה היא שהמכשיר לא מזוהה כלל, אפילו לא במנהל ההתקנים (אין איזה אייקון של חומרה עם סימן שאלה עליה). המכשיר עצמו תקין לגמרי ואני משתמש בו להקרנת סרטים לטלוויזיה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים של ה-USB ולתת לווינדוז להתקין מחדש, ולא עזר. שום סימן שהמחשב מכיר את הכונן. רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מקרין מצגת על מקרן, מגיע לשקופית סרט, לוחץ הפעלה ונדלק לי חלון שחור. במסך המחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי גם להקרין את הסרט באופן ישיר ולא דרך פאואר פוינט ולא עזר. למישהו יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפטופ T520 שהגיע עם ווינדוס 7 pro. יש בו את כל מיני המיני תוכנות של ה-thinkpad-ים של lenovo רצים כברירת מחדל (battery manager, thinkvantage...) ועוד לא התקנתי בו כלום (מהתוכנות שלי) פתחתי את ה-task manager כדי לראות כמה תהליכים רצים... 106 תהליכים !!! על המחשב הנייח יש לי xp עדיין וידעתי שב-7 יש יותר תהליכים, אבל 106 ? זה הגיוני בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שחשבתי שפתרתי את כל הבעיות עם המחשב החדש גיליתי שטעיתי. כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי את ההודעה הבאה: SVCHOST.EXE-שגיאת מערכת ההוראה ב"0X76A96BD9" ביצעה הפניה לזיכרון ב " 0X76081220'' . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות ''READ'' לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית. ואז כשאני לוחעל אחד מהם (לא משנה איזה) יש לי את ההודעה הבאה: כיבוי מערכת מתבצע כיבוי של מערכת שמור את כל העבודות שבביצוע והתנתק מהמערכת שינויים שלא נשמרו ייאבדו תהליך הכיבוי הופעל על ידי NT AUTHORITY\SYSTEM המחשב יופעל מחדש בעוד: 1:00 דקות הודעה יש להפעיל מחדש את WINDOWS כעת מאחר ששירות REMOTE PROCEDURE CALL (RPC) הסתיים באופן בלתי צפוי ואז יש לי דקה עד שהוא מתאתחל בבקשה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מותקן אצלי xp pro אין לי אפשרות ליצור קיצורי דרך בשולחן עבודה, וכל תוכנה שאני מתקין לא יוצרת קיצורי דרך. סרקתי את המחשב באנטי וירוס , ובתוכנות נגד ריגול וזה לא הועיל, התקנתי את הווינדוס מחדש וגם לא הועילץ האם יש פיתרון אחר חוץ מאשר לפרמט?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב בחדש שלי יש HD של 250GB ורציתי לדעת 1.למחיצות של כמה מומלץ לחלק אותו בהתקנה 2.האם יש הגבלה בגודל המחיצות תחת WINDOWS כך שהוא לא יזהה את הגודל הנכון במקרה שהמחיצה גדולה מדי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מנסה את W7RC כבר כשבוע. בהתחלה יצרתי מחיצה בהארד דיסק באמצעות Acronis Disk Director (בנוסף למחיצה שהייתה קיימת ועליה XP Pro כך שיש לי שלוש מחיצות על דיסק פיזיז יחיד), ועליה התקנתי את W7. פחות או יותר אחרי אתחול עלה לו CHKDSK והריץ סריקה, ומאז בכל פעולה בסיסית של פתיחת תוכנות/קבצים, שמירת נתונים וכדומה, היו שלוש אופציות: 1. הכל עובד בסדר 2. לא קורה כלום 3. הייתי מקבל את ההודעה הבאה: The file system structure is corrupt and unusable. Please run the Chkdsk utility on the Volume D: יצאתי מנקודת הנחה שיצירת מחיצה נוספת בין שתיים קיימות גורמת לבעיות, ולכן פירמטתי את שתי המחיצות המשניות (כך שנשארה רק הראשית והמקורית עם Vista x64) חזרה לדיסק אחד גדול ושמח. אח"כ יצרתי מחיצה חד…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שזה קשור למגבלה להעביר את המערכת ממחשב למחשב. האם זה מגביל גם את האפשרות לפרמט את המחשב? האם ניתן להשיג XP שאינו OEM ואם כן - האם הוא יקר באופן משמעותי מה"חד פעמי" הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד מוסיפים ל-XP משתמש נוסף, כך ששני המשתמשים לא יכולים לראות זה את הקבצים של זה ולא להשתמש בתוכנות המותקנות אצל האחר? השאלה שלי הולכת יותר לכיוון שברגע שאתה עובר ליוזר אחר אתה מקבל את כל ההגדרות ששייכות רק לו כמו טפט אחר, אייקונים אחרים ותוכנות אחרות. שני משתמשים אוטונומיים החולקים אותה מערכת הפעלה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את ה - WINXP כולל עברית יש לי בעיה באקספולר כשאני ממלא נתונים במנועי חיפוש וכד' במקום עברית מופעים סימנים שונים בנוסף אחת השורות בלחצן הימני של העכבר מופיעה בג'יבריש (השורה של ההורדה של פלשגט) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כלומר בתוכנה עצמה של ויסטה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל עבד בסדר גמור, עכשיו אני בא להדליק הוא עולה יש ת'לוגו והכל ואז כשהוא גומר לטעון הוא פשוט עושה לעצמו ריסטארט. ניסיתי לעשות last known configaration that worked ולא השתנה שום דבר,ניסיתי בסייפ מוד להכנס גם לא השתנה שום דבר. אני לא רוצה לעשות repair לפני שאני מתייעץ כאן מה הגורם לבעייה ומה לעשות,כי לפעמים הrepair לא עובד. כנ"ל לגבי פירמוט+פירמטתי השבוע לא רוצה עוד פעם. יכול ליהיות שאני רק צריך לתת לו להתקרר ו"לנוח" קצת כי עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שכיביתי אותו יכול להיות שההארד דיסק חם מדי או משהו כזה... xp pro sp1 מותקן כרגע. תענו מהר בבקשה! אייל.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב לתופעה הבאה אצלי במחשב : אם אני משאיר את המחשב דלוק במשך הרבה זמן (כמה ימים), Services.exe לאט לאט תופס יותר ויותר CPU. בהתחלה זה נסבל, הוא תופס רק כמה אחוזים בודדים, אבל זה הולך ועולה, ולאחר מספר ימים הוא תופס כמעט 100% מה - CPU. הוא לא תופס את ה - CPU כל הזמן כך שאי אפשר לעבוד, אלא הוא רץ על 0% למשך 2-3 שניות ואז קופץ ל - 20-30% למשך כשניה ואז קופץ ל-90%+ למשך כשניה או שתיים וחוזר חלילה. חוץ מזה אני לא רואה שום דבר יוצא דופן. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ? אני יודע ש - Service.exe הוא פרוסס של מערכת ההפעלה, כך שאני לא מבין מה גורם לו לעלות לגבהים כאלה. תודה מראש על העזרה, אורי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלה, מיקרוסופט שיחררה עדכונים קריטיים למערכות האלה החודש וגם בחודש שעבר בגלל החשיבות שלהם. (בעדכון האחרון של ה XP שלי הורדו 10 עדכונים חדשים.)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם כן, גם עכשיו, אם יש ברשותכם מפתח חוקי של חלונות 7 ולא נעשה בו שימוש, קרי, חלונות לא מותקן בשום מחשב אחר או לא נעשתה אקטיבציה במערכת אחרת, אזי, אפשר להשתמש במפתח המוצר לאקטיבציה של חלונות 10 או חלונות 11 בהתאם לסוג המוצר ( HOME או PRO ) של חלונות 7.
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקבל הודעת שגיעה כמו בתמונה נסיתי להפעיל את המערכת על מצב גוד קונפיגורישן ונסות לאפש ולחדש את השירות דרך MSCONFIG אך כלום לא עוזר.. תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מכירים את בועות העזרה האלו של XP שצצים למשל כאשר מתחברים לאינטרנט, אז הבעיה היא שהם גרמו לי להתמוטוט עצבים ואני חייב להפטר מהם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מישהו נתקל באיזושהן בעיות בשימוש בדפדפן של Windows 7;כמו בעיות בתצוגה ו/או שהדפדפן לא מגיב/מפסיק לפעול/נתקע? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-