עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by re5pect,

:'( :'( :'( צריך להתחיל לעבוד על אתר תיכנות בסביבת אינטרנט לבגרות.. אבל הIIS לא עובד. התקנתי אותו דרך הremove\add windows features. כשאני נכנס ללוקאל הוסט אני מקבל את ההודעה הבאה: Server Error in Application "Default Web Site" HTTP Error 404.4 - Not Found Description: The resource you are looking for does not have a handler associated with it. Error Code: 0x80070002 Notification: MapRequestHandler Module: IIS Web Core Requested URL: http://localhost:80/ Physical Path: C:\inetpub\wwwroot Logon User: Anonymous Logon Method: Anonymous Handler: Not yet determined Most likely causes: * The file extension for the requested URL does not have a handler configured to process t…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. החל מכרום ועד האדג', או בקיצור, כולם. עד כדי כך, שאולי עדיף לחפש מערכת הפעלה אחרת .... https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2020/04/26/google-chrome-critical-security-exploit-windows-10-upgrade-warning-update-chrome-browser/amp/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מה המצב חבר'ה ?.. רכשתי מחשב נייד חדש וקיבלתי אותו עם Windows 7 Home Premium מקורי מותקן מהחברה (הרי שילמתי גם על ה - Windows) ולא קיבלתי את הדיסק המקורי .. שאלתי את המוכר בחנות והוא אמר לי שהיום כל המחשבים הניידים שבאים עם Windows מותקן מהחברה לא נותנים את הדיסק של ה - Windows אלא מכינים על אחד ה - Partition סוג של דיסק של Windows עם כל הדרייברים למקרה שצריך לפרמט את המחשב .. בכל מקרה, יש לי את המדבקה של הסריאל המקורי על המחשב והשאלה שלי היא כזאת ... האם אני יכול להתקין Windows 7 Ultimate עם הסריאל שנתנו לי שהוא בכלל של Windows 7 Home Premium ?..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אם יש למישהו, אז תעשה טובה לאנושות ושלח לי את זה כהודעה פרטית , כי אני לא יודע אם זה נגד חוקי הפורום. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by x-dude,

כרגע מותקן אצלי Windows xp pro בלי ה SP1 רציתי לשאול מישהו שהשתמש ב XP PRO בלי ה SP1 ועם SP1 האם ישנם איזו שהם שיפורים? חוץ מכמה סתימת חורי הבטחה. משום שבנתיים בלי ה SP1 ה Windows שלי עובד בסדר גמור אבל הייתי רוצה לדעת בכל זאת

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי ווינדוס XP, לפעמים שמדליקים את המחשב הוא נתקע על החלון של הווינדוס ובקושי רואים תמונה, רק שעושים ריסטרט דרך המחשב המחשב עולה ולפני שהוא מגיע לחלון של הווינדוס, הוא מראה את השניות שנשאר עד שווינדוס עולה או שיש אפשרות לבחור עלייה של ווינדוס רגילה או משהו כזה, בשני המקרים המחשב עולה והכל בסדר. זה לא קורה בכל הדלקה של המחשב, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש על התשובות.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי מחשב של INTEL מדגם 386 ומותקנת עליו מערכת ההפעלה Microsoft Windows 95 והאינטרפייס שם הוא ברוסית ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין Microsoft Windows 95 עם אינטרפייס אנגלי או אפילו עיברי אם אני ימצא רק יש לי בעיה אחת שאין לי את הדרייברים של כל הכרטיסים שמותקנים על אותו מחשב ... לכן השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לגבות את כל הדרייברים של כל הכרטיסים המותקנים על המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפרמוט והתקנת המערכת באנגלית ????????????

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by haimelm,

יש לי כיום מחשב נייד יחיד בבית עם win 7 home premium . אני מתכנן לקנות מחש נייד וגם מחשב נייח בנוסף לנייד הקיים. ההתלבטות שלי מה לעשות עם רכישת מערכת הפעלה. 1. האם לקנות win 8 ולא 7 ? איזה סוג? מדוע? ( professional או מספיק פשוט יותר?). 2. לקנות win לשני מחשבים נוספים זה בטח יקר .יש עצה היכן לרכוש בזול? 3. אם אני אכניס win 8 ל שניים החדשים, האם יש דרך לשדרג את ה win 7 שיש לי? האם כלל כדאי לשדרג? השאלות נובעות כי מערכת ההפעלה הופכת להוצאה יקרהבמחשב... דרך אגב אותן שאלות לגבי אופיס. יש לי אופיס 2010 home student ברישיון במחשב הנייד הנוכחי . איך אני יכול להכניס למחשבים החדשים? האם אפשר להתקין את התכנה שיש לי עבור החשבים החדשים שאקנה? האם חובה לקנות רישיון לכל מחשב? זה ממש יק…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by davidz85,

שלום לכם, רציתי לדעת איפה אפשר למצוא עידכוני hotfixes לWINDOWS 7. ידוע לי שכל כמה חודשים יוצאים כל מיני עידכונים, שלא כלולים בעידכונים שכולנו מקבלים בWINDOWS UPDATE. השאלה איזה עידכנים כדאי להתקין ועל איזה אפשר לדלג?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ההגדרה שהגדרתי במחשב בעדכוני ווידנוס השתנתה לבד , מה זה? איזו חוצפה ? הגדרתי שאני אחליט מה להוריד ומה להתקין . ועכשיו קלטתי שמוגדר לי עדכונים אוטומטיים . עכשיו אני לא מתפלא איך לפני כמה זמן הוינדוס 8 התעדכן ל8.1 מבלי רשותי למרות ההגדרה של עדכונים לפי בחירתי.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lompy,

במחשב בחדש שלי יש HD של 250GB ורציתי לדעת 1.למחיצות של כמה מומלץ לחלק אותו בהתקנה 2.האם יש הגבלה בגודל המחיצות תחת WINDOWS כך שהוא לא יזהה את הגודל הנכון במקרה שהמחיצה גדולה מדי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. זו השגיאה שאני מקבל. lsass.exe - application error the instruction at "0x003835b9" referenced memory at "0x000000b8" the memory could not be read חשוב לציין שאני משתמש במחשב הזה עם סוויצ' ל-4GB מאחר ואני מריץ תוכנה כבדה שזקוקה לזה. מדובר במערכת הפעלה XP PRO. 32BIT

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Rafi921,

יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים על דיסק קשיח © מותקנת מערכת ההפעלה שאני מנסה ליצור "יצירת תמונת מערכת" הוא לא מזהה את כל הכוננים (כוננים פנימיים מחוברים דרך SATA - כולם מזוהים ועובדים כמו שצריך ב- windows) איך אני גורם שב"גיבוי ושחזור" הוא יציג את כל הכוננים במחשב? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ofcourse,

היי יש לי מחשב שמותקן עליו XP עברית, רציתי לעת האם אפשר להפוך אותו לאנגלית ? בבמחשב שלי יש מדברה של ויסטה ביזנס עם קוד. האם אני יכול להתקין עליו ווינדוס 7 ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Michael4508,

אהלן. עד עכשיו הייתי עם גרסה נסיונית של וינדוס 7 הום פרמיום. כמובן שזה מצב לא אידאלי ושמתי את ידי על גרסה חוקית ומלאה של וינדוס 7, אבל פרו. המחשב שלי מסודר מאוד לצרכיי ואין לי את הזמן או היכולת להתקין את כולו ולסדר אותו מחדש, אז השאלה שלי האם אפשר להתקין את 7 פרו החדש בשיטת "שדרוג מיידי" כך שהוא פשוט יתקין את השינויים הרלוונטיים ולא ישנה לי כלום בוינדוס? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by CTTA,

שלום ברשותי מחשב, בן שלוש שנים לכל היותר. המחשב "טס", עובד ממש מהר במערכת ההפעלה עצמה, אבל, העלייה של המחשב היא הבעייתית: הפעלה מייגעת - לוקח יותר מ-4 ד' עד שנעלם מסך העלייה של הווינדוס (המחוון הירוק רץ בהתחלה ואז נהיה יותר ויותר איטי). כשהמחשב לבסוף עולה, הוא עובד מהיר מאוד. אחרי הכל, הוא לא עמוס כלל. מעל 10 ג"ב פנויים בכונן המערכת ©, ועוד 40 ג"ב פנויים בכונן הנוסף (D). מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם, שהמחשב מקרטע בעלייה? מפרט: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2 אשמח לתשובה. תודה-רבה. [מצ"ב תצלום מסך של מנהל ההתקנים - סתם היה נראה לי שם משהו מוזר - תגידו לי אתם, אם זה קשור לבעיה הנ"ל] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Moooshe,

לכל מי שעקב לאחרונה אחר השחרורים של גרסאות לא סופיות של המוצר הזה, ולאחר דחיה בשחרור שלו, הוכרז סופסוף שב-9.9 תשוחרר לציבור הרחב גרסה (build) מספר 1106 (שכבר קיימת היום). בין היתר, תהיה אפשרות לשנות את דפדפן האינטרנט (ולהתקין נטסקייפ כמו שצריך... אם יש מישהו שעוד מעוניין לעבוד איתה), להסיר כל מיני שטויות שמיקרוסופט הוסיפו לנו וכו'. כמו- כן, בגרסה זו אמורה להיות כלולה הגרסה האחרונה של java virtual machine של מיקרוסופט (שכל מי שניסה להוריד אותה לאחרונה גילה כי היא לא זמינה באתר של מיקרוסופט). כמובן שכמו בכל גרסה של כל תוכנה, הגרסה הזאת של SP1 הודלפה (leaked) ולמי שממש רוצה אפשר למצוא אותה בלא מעט מקומות באינטרנט.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by The-Magician,

הנה המפרט של המחשב: '>http://jpg.co.il/view/5075afe3b7482.jpg/"] אני מתלבט אם לשים ווינדוס 7 או XP מה יעבוד יותר מהר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by rk666,

איך אניי מוריד את Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 המלא מהאינטרנט כדי שיהיה מוכן להתקנה? זאת כדי שאני לא יצטרך להוריד אותו כל פעם....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by hagayben,

המחשב ביקש לעשות עדכונים וריסטארטס וכשלא הייתי בבית מישהו סגר את המחשב הנייד Dell i7 3542 ועכשיו בהדלקה רואים את האייקון של דל ואחריו מסך שחור עם כמו עיגול טעינה קטן בתחתית המסך שמסתובב. איך אני יכול להגיע לsafemode או משהו בסגנון שיעזור לי לסדר זאת? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן, הלוח אם הוא של GIGABYTE עם צ'יפסט GEFORCE 8200, נקנה לפני שנה . הצלחתי להתקין XP, אך כשאני מנסה להעלות את המחשב מדיסק אתחול של 98, שעובד על מחשב אחר, אני מקבל את השגיאה Device driver not found: mscd001, ואז מן הסתם אין לי גישה לדיסק. כשאני מנסה להתקין WIN7 אני מקבל את השגיאה No drives found: error code 5. הכונן הוא צורב של LG בחיבור SATA. מחיפושי באינטרנט הבנתי ש- ERROR CODE 5 יכול להיגרם בלוחות ישנים שלא תומכים באתחול מדיסק DVD, אך המחשב שלי נקנה לפני שנה. מה גם שהוא לא מוצא את mscd001 בדיסק אתחול הרגיל שלי. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shalabi,

שלום, אתמול אחרי העבודה חזרתי הביתה וראיתי את המחשב עם מסך שחור והודעה שאומרת NTLDR IS MISSING ,המחשב דלוק 24/7 . מישהו יודע מה הקובץ הזה? מערכת הפעלה WIN98+XP HOME 512 זכרונות לוח P4S333 מעבד אינטל 2000A PENTIUM תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, מאז שהתקנתי ראוטר אלחוטי (compex NP27G) אתר העדכון של מיקרוסופט פשוט מסרב לעדכן אותי. עקבתי אחרי שני מאמרים של MS שלא עזרו: http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/showarticle.aspx?articleid=48&ln=en&IsMu=True http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/showarticle.aspx?articleid=32&ln=en&IsMu=True ניסיתי גם בלי חומת האש בראוטר ואין עונה. ראיתי שיש המלצות לשינוי המטריקה של TCP\IP לערכים נמוכים יותר, לא עובד. ניסיתי IP סטאטי ברשת הפנימית, לא עובד. הבעיה קיימת גם במחשב נייח קווי (XP x64) וגם במחשב נייד אלחוטי (XP x86) שאותו אני מצליח לעדכן במשרד. אני מחובר דרך HOT ל- VPN בטכניון. מישהוא נתקל בבעיה ומוכן לשתף אותנו בפיתרון, בבק…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by pssheba,

שלום, הלך לאיבוד קיצור דרך "רשת מקומית" דרכו למדתי אם אני מחובר או מנותק מרשת wi fi. אהיה אסיר תודה למי שינחה אותי כיצד להחזיר את האבדה ל desktop. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. איך אני מוחק את windows update עם אפשר לעשות את זה בכלל ואיך אני מתקין אחרי זה ?? ויש לי ווינדוס אקס פי ועל תשאלו למה אני רוצה למחוק את זה!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים