עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית יש לי דיסק אם windows vista באנגלית ואני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית תודה מראש

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  2. יש לי ווינדוס אקס פי בעברית ואני צריך תוכנה שתהפוך לי אותו לאנגלית

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. תודה לעוזרים בקשה תביאו לי לינק לפאצ

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  4. שלום! אני אקנה בקרוב מחשב שולחני חדש. הבנתי שבאופן כללי לא מאד מרוצים מוינדוס 8 ויש כמה חברים שאמרו שעדיף להתקין win7. מה אתם אומרים? ואיזו גרסה עדיפה - 32/64? הרי אין הבדל ממשי במחיר. השימוש במחשב הוא בעיקר למטרות ביתיות פשוטות, ולפעמים גם למשחקים. המפרט של המחשב (במידה וזה משנה): מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Gigabyte H81M-S2PV LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪259 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP HEXA 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר:…

• 30 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. אני קונה מחשב חדש שתומך ב64 BIT השאלה אם יש באגים בWINDOWS XP64 BIT או שהוא עובד חלק כמו הוינדוס הרגיל?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מצרף דוגמא איך זה נראה. כנ"ל לגבי OUTLOOK מאוד קשה לקרוא את זה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by mzini,

הבעיה שלי פשוטה יחסית אני פשוט לא מצליך לראות עיברית ב WIN XP PRO , הבעיה ישנה רק בתוכנות ספציפיות למשל כמו האיסייקיו ובקאזא במקום עיברית אני רואה ג'יבריש, אשמח אם תוכלו לעזור לי. נ.ב הבקשה לעזרה באה אחרי חיפוש מדוקדק בהודעות ישנות שנמצאות בפורום!!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by v_man,

במחשב השני שלי אני לא רואה עיברית אני רואה גיבריש כזה מה אני צריך להוריד או לעשות כדי שלא יהיה לי את זה בבקשה :-\

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  9. הורדתי את הקובץ של ה 400 KB אני מחלץ מישם 3 קבצים ומשם אני ניתקע אני לא יודע מה לעשות אחרי זה משהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by habarbash,

טוב אז אני יודע שזה נושא עדין אז ננסה להשאר בגבולות. אני בתור טכנאי מחשבים, מקבל הרבה פעמים מחשבים שקליינטים קונים בחו"ל, והבקשה היחידה שלהם היא זה שהם רוצים מ"ה בעברית. בשבילי זה שתי בעיות: 1. ע"פ רוב הגרסאות שהם קונים לא תומכים בהתקנת MUI. 2. בכדי להשתמש ברשיון שלהם אני חייב התקנה תואמת רק בעברית, וזה קשה להשיג, (ת'אמת אני לא יודע אם זה אפשרי להשתמש ברשיון של שפה אחרת). מהסיבות הנ"ל יוצא שאני מוכרח להודיע לקנליינט שאני מתקין לו ווינדוס לא חוקי (גרסאות שתומכות בMUI כמובן), ושהוא נושא בכל התוצאות, אני משמש רק בתור המתקין. מה שאני רוצה בזה פה, זה אם יש למישהוא איזה פתרון לבעיה אני אשמח. אני יודע אודות Technet, שאם יש לי שם חשבון אני יכול להוריד את כל הגרסאות של ווינדוס (גם…

• 21 תגובות
    • 6.2k צפיות
  11. שלובזמן שאני לא משתמש במחשב אני רוצה שהוא יצרוך חשמל בצורה המינימלית האפשרית. לפי WIN XP אם אני רוצה שהמחשב יצרוך פחות חשמל לתקופה קצרה כמו למשך הלילה או קצת יותר עדיף לי מצב שינה שבו הזיכרון של המחשב נשמר בהארד דיסק (האם באמת כל הזיכרון נשמר או שפשוט עדיף להשאיר את המחשב דלוק?) או שעדיף מצב המתנה?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. ok חברים יש לי כרגע Windows באנגלית אני כולה רוצה להעביר אותו לעברית יש לי דיסק של Windows XP PRO בעברית ואני רוצה להתקין אותו שהWindows שלי יהיה בעברית עם כל הנתונים שהיו לי פעם פעם שניסתי לעשות את זה, זה לא הלך הוא מחק לי את כל הWindows והתקין לי אחד חדש ואחר כך כל ההתקנות של כל התוכנות מחדש אני רוצה לעשות את זה בגלל שיש לו הרדיסק של 80GB ו40GB מהם תפוסים ואין לי דרך לגבות נ.ב לא ידעתי בדיוק איפה כל כך לרשום את זה אז רשמתי את זה פה.. כי אני כולה רוצה להעביר מאנגלית לעברית תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם וחג שמח. יש לי מחשב פנטיום 4 , עם מערכת הפעלה xp , אני רוצה לפרמט את המחשב , והלתקין עליו xp חדש. יש לי בעיה קטנה: במחשב מותקן לי הרבה תוכנות של חברות ביטוח, מותקן לי תוכנה בשם פוקוס, ועוד הרבה תוכנות מותקנות במחשב הזה. השאלה שלי היא כזאת: אני חושש מלפרמט , כי אין לי את ההתקנה של התוכנות הללו , הם כבר מותקנות במחשב שלי. 1. איך אני יכול לפרמט את המחשב , ולגבות את התוכנות , שאחרי שה xp יותקן , אני פשוט יעלה את התוכנות והם יעבדו. אם אני יעתיק את התוכנות (קיצורי דרך). זה לא יעזור לי , כי אחרי זה, זה לא יעבוד לי ב xp שאני יתקין. מה אני יכול לעשות , יש איזה כלי שמגבה תוכנות שלמות , ופשוט אני שופך אותו אחרי ההתקנה , והתוכנות הללו יעבדו?? בתודה מראש בר לוי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לבצע התקנת ווינדוס אקס פי מחדש על ווינדוס שמותקן לי כבר על המחשב. אני די בטוח שזה אפשרי.. רק רציתי לדעת, שאם אני עושה זאת, יש לי אפשרות לבצע פורמט לאחד הכוננים שיצרתי לי? נניח אצלי במחשב יצרתי 2 כוננים, C ו-D. אני לא רוצה לפרמט את D אלא רק את C. זה אפשרי לבצע את הפירמוט במהלך ההתקנה נכון? תודה מראש לעונים..

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  15. יש לי וינדוס XP בדיסק קשיח הפנימי ואני רוצה לנסות את וינדוס 7 על דיסק קשיח חיצוני הכנתי מחיצה חדשה השאלה שלי איך אני יבחר איזה מערכת הפעלה תעלה בזמן עליית המחשב? אם אני ינתק את ההרדיסק החיצוני מהמחשב הכל יחזור לקדמותו? ואיך אני מתקין את וינדוס 7 על הדיסק קשיח החיצוני? תסבירו לי בבקשה את התהליך. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  16. אוקי אני רוצה להתקין על כונן אחד ווינדוז 98 ועל השני XP... עכשיו אם אני ארצה לפרמט את הכונן של ה- XP אחרי הפירמוט אני יוכל להעלות את 98 ??? או שגם אותו אני אצטרך לפרמט.... מה לעשות ? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. האם הדבר אפשרי בוינדוס XP SP2? אחותי הקטנה מתקינה כל מיני תוכננות ומשחקים אני רוצה לימנוע ממנה להתקין אותם בכונן C האם יש אפשרות לעשות זאת באמצעות הוינדוס? או שצריך תוכנה חיצונית? ואם כן איזה תוכנה מומלצת? בנוסף אני רוצה לחסום אותה מלערוך שינויים בוינדוס אני מעדיף שזה לא יהיה באמצעות פרופילים שונים, אני רוצה פרופיל אחד וכשאני אצטרך להתקין משהו אני אקליד סיסמה. תודה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  18. לילי טוב לכולם..! אז ככה אני רוצה לפרמט את המחשב כי יש בעייות טוב יש לי שאלה במה הכי טוב לשמור "גיבוי" של הכונן הקשיח..?בזיכרון נייד,בדיסק,כרטיס דיכרון במשהו אחר ..? תודה לעוזרים.!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה לפרמט לחברי את המחשב ואיני יודע כיצד, האם אתם יכולים לתת לי מדריך מפורט. אא וכן אני צריך גם הוראות לאיך מכינים דיסקת פירמוט. אגב יש לו XP PRO. אא וגם איך מתקינים ווינדוס בחזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  20. אני צריך עזרה בעניין... המחשב בסך הכל דיי מעפן ואין לי 2GB זיכרון אבל הוא בנוי להתמודד עם ויסטה... רציתי בעיקר לדעת איזה גירסא כדאי לי להתקין על מחשב חלש... הכי חשוב לי שמשחקים יעבדו סבבה ולא יהיו הרבה בעיות של דרייברים תוכנות וכדומה... יש לי מעבד 6300D (אני חושב שזה D...) שתי סטיקים של 512MB (אני חושב...ואגב למישהו יש הערכה כמה יעלה להחליף ל 2 של 1GB?) וכל השאר בטח לא מעניין.. תודה...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by X - DreaM,

ואני לא יודע איך.... מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  22. שלום. אני רוצה שכל פעם שאחי יפעיל מחדש את המחשב הוא יכנס לו אוטומטית לWINDOWS יש לך WIN XP מישהו יכול להגיד לי איך עושים זאת? (כרגע הוא צריך כל פעם לחכות עד שהוא רואה את שם המשתמש שלו לעשות דאבל קליק ורק אז הוא יכול להכנס ) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. המראה של הווינדוס שלי משעמםםםםם וזה אפילו כבר מתחיל להוריד לי את החשק מהמחשב. אני רוצה מראה חדש עם הרבה טבע שהשורת התחל שלי תשתנה שהאייקונים שלי סוף סוף יהיו מסודרים חלונות חדשים ומעניינים. אני רוצה משהו חדש ומרהיב עם הרבה תוספות. בכל אופן הנה לכם תמונה של הDESKTOP שלי אחרי שמחקתי חצי מהאייקונים שהיו לי על המסך(כל המסך היה מלא באייקונים). תחשבו על משהו יפה ואני מוכן לעשות כמעט כל דבר. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי יוזר יחיד במחשב WINDOWS VISTA אני רוצה שבזמן שאני מדליק את המחשב יעלה לי כבר היוזר ככה שאני לא אצתרך לרשום את הסיסמא ואז לחכות שתתבצע כל ההטענה (כי בויסטה זו ההטענה ארוכה בגלל הFETCH) . העניין הוא שאני רוצה שהכיוזר יעלה אבל עדיין תשאר האפשרות של להכניס סיסמא. כמו לעשות כניסה רגילה עם סיסמא ואז לעשות SWITCH USER, ככה שיש יוזר פועל במערכת אבל אני נמצא רק במסך הLOGIN . זה אפשרי ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ^Z^,

היי יש לי חלונות XP PRO באנגלית. הורדתי כמה תוכנות, כמו RADIOIN וFIRSTPAGE 2006, שכל פעם שהן מנסות להציג משהו בעברית יוצא להן ג'יבריש. משהו יודע איך אפשר "לגייר" תוכנות כאלה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.