עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בשבוע האחרון, ובלי שום שינוי מהותי במחשב (רק עדכונים רגילים - בלי SP2), אני מקבל כמה חלונות קופצים (עם אותה הודעה) כל פעם שאני נכנס ל- Ynet (בינתיים רק שם זה קורה...). ההודעה היא: "Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page. As a result the page may not display correctly." כל ההגדרות שלי ב- IExplorer, הוחזרו ל- Defaults שלהם. וגם כאשר הורדתי אותן למצב הנמוך ביותר, זה לא עזר. אין לי אנטי-וירוס, וניסיתי לכבות את ה-FireWall ... לא עזר. מה עושים??

2. Started by Doctor Robert,

שלום, ניסיתי לפתוח את המחשב השני שלי היום וקיבלתי מסך שחור שאומר שהקובץ ntfs.sys פגום והמערכת לא יכולה לעלות, רשום שם לנסות לעשות repair. הכנסתי את הדיסק של ההתקנה והעלתי אותה, בחרתי ב-REPAIR, אבל מה אני אמור בדיוק לעשות שם? זה מעביר אותי למסך שחור, איזה פקודה אני צריך לרשום שם כדי להעתיק מחדש את הקובץ NTFS.SYS? תודה לעוזרםי

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  3. היי, התקנתי משחק למחשב החדש שלי C&C red alert 2 yurie's revenge ישן אבל טוב. ההתקנה בוצעה לכונן שבחרתי עם שם סתמי לתיקיה כגון E:\r ולא לברירת מחדל שהמחשב בוחר. כעת אני מנסה להסיר אותו ולא מצליח, דרך הוספה/הסרה הוא לא מוצא את הנתיב... מה אני יכול לעשות??? האם מחיקה פשוטה (מחיקת תקיה של המשחק) תשאיר לי פריטים לא רצויים במחשב ובעיקר ב-registry

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. התקנתי ויסטה אולטימייט 32X. התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד ! אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר ! התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא. התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא. התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור. התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה. התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה ! ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה ! אה, וגם העכבר של השתגע ! (לא בטוח שזה קשור) קיצור הסיבה היחידה שאני נשאר עם ויסטה זה בגלל ה- DX10 (אני קונה 8600GTS בקרוב)…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yossefk,

אני רוצה לדעת עם הפירמוט בפנטיום 3 זהה ל4 אם זה אותו פירמוט בלי בעיות ואם אין בעיה לשים על פנטיום של XP SP3 ? תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by hutcruchi,

אהלן כולם! תראו אני צריך עזרה בשלושה נושאים בקשר לווינדוס.. זה חשוב ותודה =) 1. לא יודע מה התעסקתי אם הוסגי קבצים או אפשרויות תיקיה או משהו אבל עכשיו כל פעם שאני עושה דאבל קליק עם העכבר על כונן סי או די שלי זה לא נכנס אליהם לתוכם אלה זה נכנס לחיפוש.. וגם אם אני עושה עליהם מקש ימני של העכבר אז בתפריט שפתח האפשרות של חיפוש היא הראשונה ולא של הפתיחה.. וזה קורה לי רק בשני אלה.. שאר התיקיות וזה עובד לי טוב.. 2. באחת ההתקנות שעברתי מאקס פי לויסטה ומויסטה לאקס פי הפכתי בטעות את כונן די לכונן עם החלונות וכונן סי לכונן עם הגיבוי והדברים.. אבל עכשיו שאני נכנס לפרטישן מג'יק 8 הוא לא נותן לי להיכנס והוא אומר שיש שגיאה שהוא לא הצליח לדעת מה האות של הכונן.. כאילו יש שם בעיה עם האותיות …

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  7. שלום, רכשתי מחשב עם רשוי לחלונות 8. אבל ברצוני להתקין חלונות . שמעתי שיש אפשרות לעשות שינמוך לרישוי. אשמח לקבל פרטים על התהליך.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by leoleo,

על המחשב שלי יש תוכנת הפעלה XP מקורית אבל של חבר. ברצוני לעבור ל-win7 ואני מוכן לרכוש תוכנה. איזה סוג/מודל תוכנה אני צריך לרכוש על מנת להתקין מחדש/מאפס את ה-win7 כדי שהמחשב יהיה חוקי לגמרי? לציין שהשימושים שלי במחשב הם בסיסיים, יחד עם זאת המחשב הוא די חזק.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by lharpaz,

הלינק הבא: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx הוא קישור ל- pre-release trial של Windows XP Professional x64 Edition, כלומר Win XP 64 bit מה ה"קאטצ'" כאן? אני בטוח שמיקרוסופט לא התחילו לחלק את התוכנות שלהם בחינם פתאום... מה דעתכם? שווה להתקין או שמערכת ההפעלה תקרוס כל חצי שעה?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by orenmj23,

שלום לכולם, לאחר מספר וירוסים שגרמו לי להתקין את הוינדוס מחדש בגרסה המקורית שלו, אני מתקשה להתקין מחדש את חבילות העדכון (המחשב עובד כהלכה), השגיאה שאני מקבל היא שהקובץ NDIS.SYS נמצא בשימוש ולא ניתן להמשיך בהתקנה, אין לי מושג לאיזה תוכנה או תוסף הוא מתקשר ולכן אין לי מושג את מה לנטרל. אשמח לדעת מה הפתרון. נ.ב - האם ניתן להתקין את חבילת ה-SP3 מבלי להתקין את 2? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by BIR,

אהלן, אתמול כידוע היה הפסקות חשמל וכו', ולחבר שלי נהיה בעיות מזה. הוא פותח את המחשב, וכשזה טוען את הווינדוס עם הקוים הכחולים זה עושה 3 מצבים, SAFE MODE, NORMAL,הפעם האחרונה שהווינדוס היה טוב. וכל אפשרות שהוא בוחר זה עושה לו ריסט. יש פתרון חוץ מהתקנת ווינדוס שוב? תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  12. בישביל למחוק אני צריך להיכנס ל-UNERASE WIZARS אתמול אני בא למחוק ושנכנסתי עלתה ההודעה ומאז אני לא יכול למחוק דברים נישאר לי 1GB פנוי מה עושים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. התקנתי וינדוס עשיתי לו אקטיבציה ולאחר מכן עשיתי לו CLONE ששמתי אותו על מחשב אחר הוא רשם לי שיש צורך לבצע אקטיבציה (גם לאופיס היתי צריך לעשות שוב אקטיבציה ) למה זה קורה, ואיך אני עושה שזה לא יבקש אקטיבציה אחרי העלאה מCLONE קרה לי גם בCLONE של וינדוס 7 וגם של XP

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kobi3211,

שלום ברצוני לדעת איך אני אמור לדעת או איפה אני מוצא בתוך הגדרות של הווינדוס אם זה ווינדוס 64 ביט או 32 ביט

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  15. Started by yotam.m,

svchost לוקח 98 99% שימוש מהמעבד, מישהו יודע למה? ולמה משמש התהליך הזה בעיקר?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  16. שלום לכולם לפני כחודש בערך עברתי מווינדוס 7 ל10. בכמה ימים הראשונים לא היה בעיות הכל עבד חלק. אחרי זה פתאום ההתחל הפסיק לעבוד ואז כל השורה של ההתחל בכללי לא חיפש שום דבר של ווינדוס לא עובד ועכשיו זה הגיע לדבר הכי מעצבן הבחירה של רשת אינטרנט לא נפתח בשום צורה שזה אומר רק במקומות שיש לי כמו בבית ובעבודה שהוא זוכר את האינטרנט ומתחבר אוטומטי שום מקום אר אין אפשרות להתחבר לא בלימודים ולא ברכבת לא משנה לאן אני הולך אין לי אינטרנט! ומשום מה המחשב מתחמם ממש שזה היה רק בהתחלה פניתי לווינדוס בטלפון ועלה טכנאי שהשתלט על המחשב ובמשך שעתיים ניסה לסדר בסוף הוא אמר לי אין מה לעשות תחכה שיסדרו את זה.זה כלל פתיחת משתמש חדש והכל. גם לחזור לווינדוס 7 הוא לא נותן הוא רושם שגיאה. השאלה שלי כז…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by y42r,

חלונות XP , המערכת נכנסת למשתמש היחידי המוגדר במחשב אך מיד יוצאת ואז מתקבל מסך הכניסה למשתמשים. אני שוב בוחר במשתמש ושוב יש כניסה וממש מיד יוצא שוב וחוזר חלילה. נסיתי להיכנס במצב בטוח וקורה אותו הדבר וכן ניסיתי להכנס עם משתמש ADMINISTRATOR אך אין שינוי.מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  18. כמו כן,אני רוצה לדעת גם איך לחלק למחיצות,תודה מראש

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  19. שלום. אני עובד על לפטופ שבו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה, שאחרי שהמחשב חוזר מ-Hibernation האינטרנט אקספלורר לא עובד (לא מתחבר לאתרים). מישהו יודע מה הסיבה לבעיה זו ואיך ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  20. שידרגתי לפני כמה ימים מחלונות 8.1, ובינתיים אני לא מוצא שום דבר מרגש או מלהיב במערכת החדשה. ה-Action Center נחמד, אבל קיים כבר שנים במערכות סלולריות. תפריט ה-Start החדש עדיף על מה מסך ה-Start שהגיע עם המערכת הקודמת, אבל יותר מצועצע ופחות נוח לדעתי מזה של ה-Classic Shell. דסקטופים ווירטואליים מעולם לא היו חסרים לי. הדפדפן החדש (Edge) נראה נכה ומוגבל, ממש לא משהו שיגרום לי לזנוח את כרום ופיירפוקס. בקיצור, מה אני מפספס?

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by Or94,

שלום, לבן דוד יש כרגע WINDOWS XP והוא רוצה לעשות שידרוג גדול למחשב שלו ולשים ווינדוז ויסטה. איזה גירסא של ויסטה הוא צריך? OEM או RETAIL? מה ההבדל בין הגירסאות?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by @guitarsuite@,

ל"ד בעומר שמח לכולם!!! טוב אז הבעיה היא כזאת: כשאני סוגר כל דף אקספלורר (אתר) לא משנה איזה יש לי את ההערה של תישלח אל תישלח מה קורה פה חבר,ה? זה פאקינג לא נח! pleez help !!! המשך ערב נעים לכולם..

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  23. אז ככה קודם כל שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון קניתי מחשב חדש עם התקנה תקינה דרייברים תקינים הכל נהדר אני לא רואה שום תקלה כלשהיא מבחינת חומרה לכן אני כמעט בטוח שזו בעיית תוכנה אחרי מספר ימים של אימיול שהיה מחובר ומוריד תקין הופיע לי מסך כחול שאמר TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts" אני מתאר לעצמי שזה קשור למספר החיבורים החצי פתוחים ?שיש באימיול ושיש פאץ' מסוים צד ג' שפותר את זה רציתי בבקשה להתיעץ אילו הגדרות אתם רשמתם באימיול ועל איזו גירסה אתם ממליצים? כמו כן האם הפאץ' ההוא אמין וניתן לסמוך עליו תודה רבה וסליחה שחפרתי

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  24. XP PRO? HOME? VISTA? CORPORATE? באיזה מהם? וגם איזה גרסה בדיוק ? שמתי יצאה זאת אומרת תודה

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  25. פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img214.imageshack.us/img214/5027/svchostni9.jpg ואחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.