עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי חבר'ה, יש לי 2 מחשבים - אחד שולחני ואחד נייד. על שניהם מותקן Windows 7. איך אני יכול לשתף קבצים כך שברגע שהנייד מתחבר דרך WIFI לראוטר הוא יכול לראות את הקבצים שעל המחשב השולחני (שאליו כמובן הראוטר מחובר פיזית) ? אשמח לעזרה... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ELiA,

הרזולוציה במסך של אחותי הקטנה מכוון על 600X800 והיא עשתה משהו במחשב שעכשיו כל האיקונים על השולחן עבודה נראים ממש ממש קטנים למישהו יש פתרון? תמונת מצב: http://img244.imageshack.us/img244/6343/21310065dt9.jpg

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eranisra,

כרגע הוא על מצב שאני פותח קובץ והוא נפתח במדיה פלייר אך אני לא רואה את המדייה פלייר אלא אם אני כאילו עוד פעם פותח את מדיה פלייר ואז אני רואה את המסך שלו כשהקובץ כבר מתנגן, וגם אם אני סוגר אותו הוא לא נסגר ממש - הקובץ עדיין מתנגן אני חייב לעצור את הקובץ ולסגור את המדיה פלייר איך ניתן לפתור זאת?? ויסטה 64 ביט אולטימייט

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by binyamins,

תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. התקנתי ווינדוס XP בכונן D שלי כי השני שהיה לי נפל ,אחרי שהתקנתי מחקתי את הווינדוס עשיתי פורמט דרך הווינדוס אבל הוא כשל ,ניסיתי גם דרך הדוס וגם שם הפירמוט לא הצליח ועדיין יש לי את הבחירה הזאת בין הווינדוסים איך אני עושה שזה לא יהיה?:\

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by spatz,

אני משתמש בווינדוס אקספי. עשיתי ריסט וכשהמחשב עלה ווינדוס הריץ בדיקה על ההארד-דיסק. הא מצא כמה בעיות ויצר 5 קבצים בשם ??????~1.mp2. עכשיו אני לא יכול לפתוח, למחוק, להזיז, להעתיק, לערוך וכו' אף אחד מהקבצים. מה לעשות? כשאני מנסה למחוק וכו' אני מקבל את ההודעה: Cannot delete ??????~1: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect. תעזרו, בבקשה, זה ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gabby,

שלום רב, יש לי בעיה עם מנהל המשימות לא משנה מה אני עושה ובכל דרך שאני מנסה לעלות אותו הוא פשוט לא עולה.. הוא כן נפתח ואז שנייה אחר כך הוא נסגר! אני לא מצליח לסגור תהליכים ולא לעשות כלום!! מערכת הפעלה:win xp עשיתי בדיקת וירוסים - ללא ממצאים - malwarebyte free וגם superantispyware free וגם הירצתי את הכלי להסרת תוכנות זודוניות של מיקרוסופט אשמח לרעיונות.... תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בדרך כלל כשהייתי רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה. הייתי מריץ את הדיסק של XP שלי דרך הBOOT.. ואז היה אפשר למחוק את כונן C. וככה כשהייתי מכניס את הדיסק של ויסטה אחרי זה, הוא היה מתחיל להתקין לי. כעת, אני לא ממש מוצא את הדיסק של XP. לי יש Vista X86 בלי SP. ואני רוצה לשדרג לX64 עם SP2. אבל כמובן, המחשב לא פותח לי את דיסק ההתקנה בווינדוס. ואני צריך למחוק את כל מה שיש בכונן C. ולעשות BOOT דרך הDVD. אבל איך אני יכול למחוק את מה שיש בכונן C בדרך אחרת? מלבד הדיסק של XP.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ari,

יש פקודה שכותבים ב"הפעלה" שחוסמת תוכניות נבחרות מלעלות בעת הפעלת המחשב מישהו זוכר אותה? האם אפשר להעלות שתי תוכניות באמצעות קיצור דרך אחד למשל קאזה ואקספלורר באמצעות קיצור הדרך של האקספלרר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by דניאל99,

אני מנסה להתקין ווינדוס XP על דיסק 500GB שמחולק לשתי מחיצות, כשעל אחת מהן חומר חשוב. הווינדוס מזהה דיסק של 130GB עם מחיצה אחת. אני יודע ש SP1 פותר את הבעיה, אבל האם יש דרך להתקין את הווינדוס מהדיסק שברשותי?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, מקווה שזה הפורום המתאים. הבעיה היא כזאת, פתאום ללא שום אזהרה המחשב קופא לשנייה-2 שניות,ויש צליל כזה של תקיעה - מין "רררר"כזה, אני מניח שזה בגלל שזה קורה באמצע שאני שומע מוזיקה, אז זה כאילו תוקע גם את המוזיקה, ואז עולה מן הודעה כזאת למשך כמה מאיות שנייה (זה מההודעות האלה שהן עם רקע כחול וטקסט לבן) ואז פתאום המחשב עושה ריסטרט וזהו, זה קרה לי פעם אחת היום ופעם אחת אתמול, אני רוצה לדעת אם תוכלו לעזור לי להבין מה זה ואם יש דרך לתקן את זה ושמתי לב לעוד "תסמין" תמיד הווינאמפ זוכר מה הדבר האחרון ששמתי עליו, אז משום אחרי שקורה הדבר הזה, פתאום כשאני פותח את הווינאמפ אז הוא שם את זה על משהו אחר שהוא לא הדבר האחרון שהייתי עליו בזמן שהמחשב עשה את הדבר המוזר הזה תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי לא כלכך מצאתי איך ליצור DOK שברגע שהמחשב יבקש סיסמת כניסה הכנסת ה-DOK תגרום לפתיחה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, המחשב שלי טחון בוירוסים ואני מעוניין לפרמט אותו. יש ברשותי Windows XP, ובעבר אני זוכר שכשפירמטתי את המחשב הצטרכתי על מנת להתקין את XP קודם להתקין את Windows 98 (דרך דיסקט אתחול) ורק אח"כ דרך 98 יכולתי להתקין את XP. כעת נודע לי שניתן ליצור דיסקט אתחול (BOOT) ל-XP דרך XP עצמו ואז לא אצטרך להתקין את 98 אלא אוכל ישר להתקין את XP עצמו על המחשב. הבעיה היא שאני לא יודע כיצד יוצרים דיסקט אתחול דרך XP (נאמר לי משהו על 6 דיסקטים וכדומה, אך לא ברור לי עדיין). -אני מודה מראש לכל מי שיעזור לי לפני פירמוט המחשב ויאמר לי כיצד ניתן ליצור דיסקט אתחול דרך XP. תודה רבה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היה לי DUAL BOOT בין שתי המערכות האלה, ועקב בעיה בXP נאלצתי להתקין אותו מחדש, לא באותה מחיצה בה הוא היה מותקן, אלא באותה מחיצה בה מותקן ה98 (מחיצה C). אחרי שהתקנתי, הXP עבד, אבל בתפריט אתחול הופיע פעמיים XP וגם כשתיקנתי את ההפניות בBOOT.INI חלונות 98 עדיין לא עולה. הוא פשוט מאתחל אחרי שמנסים... אני אשמח לעצה. אולי לערוך את הBOOT.INI בצורה מסוימת? אם יש למישהו מערכת מקונפגת דומה, אני אשמח אם הוא/היא ישימו כאן את תוכן הBOOT.INI שלהם. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by y_i_c,

כל פעם כשאני מפעיל את XP אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: (תסתכלו בתמונה)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם. אני כבר שבועיים מנסה לבטל כל מיני תוכנות שעולות בהפעלה הראשונית של החלונות ואני לא מצליח. נכנסתי לפקודה msconfig ,ביטלתי את כל מה שרציתי וכשאני מפעיל מחדש זה לא עוזר הן חוזרות. זה לא איזה תוכנות שאני לא מכיר ,אלא תוכנות שהתקנתי בעצמי והן בשימוש אבל מדוע הן חוזרות כל הזמן, יש פיתרון. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by lucky,

שלום לכם... אנשים, לקח לי שנים להגיע למשקנה שאני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי בפעם הראשונה... אז הלכתי לחבר ולקחתי ממנו דיסק התקנה, אבל פה מתחילה הדילמה, אני מכניס את הדיסק והופ... מה זה?!?!מה אני אמור להתקין?? http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/021121_223209-5080/untitled.jpg

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי לכולם על המערכת שלי (פרטים במפרט) מותקנת windows 7 32 אולטימייט בעקבות בעיות שהיו ופרמוטים חוזרים ונשנים (שבינינו, ב-windows כנראה גם 7 ימשיכו להיות) ובעקבות הדיון הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291940.0 אני שוקלת לשנות את המקום בו נמצאים פרופילי המשתמש ומקום התקנת התוכנות (program files - גם כך המסמכים התמונות והשאר אינם על ה- C) ממחיצה C ל-D. ראשית, אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא. שנית, בינתיים ה- 7 שלי מותקנת רק מאמש כלך שטרם התקנתי עליו כמעט כלום (מינימום דרייברים וכ- 3 תוכנות) עקב כך שאני צופה שזה יהיה יחסית פשוט (ולא אמשיך להתקין עד אבעזרתכם אטפל בעניין). היה וזה רעיון טוב, נראה שאזדקקת לעזרתכם לפחות בעניין הגדרות העברה ושינויים שיש לעשות כדי שהמע…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קניתי מחשב נייד חדש של asus ללא מערכת הפעלה (רק msdos) ואני רוצה להתקין ווינדוס 8 64 ביט שיש לי (חוקי). איך אני עושה את זה? האם אפשר פשוט להכניס את הדיסק ולהתקין. או שיש צורך בסוג של פירמוט או משהו אחר לפני? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. התקנתי מערכת מלאה על מחשב חדש, הXP האינטיליגנט החליט לשנות אותיות של כוננים על דעת עצמו ועכשיו המערכת מותקנת על :E וב:C נמצא דיסק ישן שממנו העתקתי כמה דברים. רק עכשיו גם קלטתי למה זה קרה... על :C היה Boot של 98 .... אוף! מה שממש מעצבן הוא שחשבתי על זה מראש, וזה שמותקן כ:E הוא הprimary master... אחרי כל התלונות לשאלה - כאשר אני אנתק את הדיסק הישן יותר, XP ישנה את האות של המחיצה ל:C או שהוא מספיק חכם לא לגעת בsystem partition? אם XP טיפש והוא יחליף אותיות, ברור שזה ישפיע על המון תוכנות - החלפה מסיבית של כל ההפניות ברגיסטרי מE לC עשויה לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רב ברשותי מחשב חדש ומערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית פרוצה וחוקית עם רישיון אני מנסה לעדכן עידכונים לווינדוס וישלי שגיאה שחוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים ואני לא מצליח להתקין עידכונים וישלי microsoft net framework 4.5 גרסה הכי חדשה שמותקנת מס' שגיאה 80070643 אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ותודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. שני חברי רכשו שני מחשבי HP עם ויסטה חוקי. שידרגתי לשניהם ל-windows 7 rc. נדמה לי שהם כתבו שזה חינם. כעת הם צריכים עזרה דחופה.... הם עובדים עם המחשב ולא נעים אם באמצע חתונה לוי-ג'יי נכבה המחשב השאלות: אחד מהם מוכן לרכוש חלונות 7. האם מגיעה לו הנחה כמשדרג מויסטה? אם כן כמה עולה/מאיפה קונים? השני לא מעוניין להשקיע אפילו שקל. איך אני מתקין לו חזרה ויסטה, עם המחשב לא סופק דיסק... כמובן שבשני הלפטופים יש מאחורה את המדבקה המקורית של ויסטה. תודה לכל העוזרים. אורי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. רציתי לשעת אם זה אפשרי להסתיר תוכנית (לא משנה איזה) בטולבאר אני מתכוון שכשנגיד פותחים חלון באינטרנט אקספלורר נגיד אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יופיע בשורת הטולבאר? עריכה: בהתחלה כתבתי טולבאר אבל בעצם התכוונתי לטסקבר

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by אופיר,

ברשותי חלונות 2000. אם שומר המסך פעיל, כלומר שומר המסך מתחיל לעבוד אחרי 5 דקות, המסך לא יכבה בהתאם להגדרות חסכון באנרגיה. אם אני מבטל את שומר המסך (none), רק אז המסך נכבה לפי הגדרות חסכון באנרגיה (אחרי 20 דקות).

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים