Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
היי לא כלכך מצאתי איך ליצור DOK שברגע שהמחשב יבקש סיסמת כניסה הכנסת ה-DOK תגרום לפתיחה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מנסה כבר הרבה פעמים ולא מצליח , זה מראה שזה מתקין ,אבל ברגע שאחריי ההתקנה יש את השלב של כניסה לשולחן העבודה, אני רואה רק מסך שחור , רואים את חץ העכבר , אם אני מחכה זמן רב פתאום המחשב מאתחל את עצמו , המחשב בנוי מלוח גיגבייט NFORC4 מעבד 939 AMD3800 ליבה כפןלה+כרטיס מסך 7600GT ו2 גיגה ראם DDR1, מחוברים פיזית 2 דיסק קשים SATA של 80 גיגה כל אחד , מערכת הפעלה XP אני מצליח להתקין , אני לא מבין למה :kopfpatsch: :kopfpatsch:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה. מערכת ההפעלה היא XP עם SP3 מעודכנת. הבעיה היא שלא משנה איך מחברים את המחשב לרשת יש חיבור אינרטנט לכל התוכנות והדואר האלקטרוני וכולי אבל אתרי אינטרנט אינם עובדים כלל. בדקתי גם על 2 ספקי אינטרנט שונים. הרצתי סריקה עם AVG ואין כלום, הרצתי סריקה עם SPYBOT הוא מצא בערך 4-5 תוכנות ריגול והסיר אותן. שיחזרתי את ההגדרות של IE7, ביצעתי התקנה מחדש, לא עזר. עשיתי יוזר חדש לבדיקה מסתבר ששם האינטרנט כן ובד ואתרים עולים ובמשתמש העיקרי של המערכת האינטרנט מתפקד לכל דבר חוץ מאתרי אינטרנט. הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ורציתי לפתוח קובץ MP4 באמצעות MPC ובטעות לחצתי על תוכנה אחרת שהיא בעצם הקובץ עצמו!!! ומאז כשאני לוחץ על "פתח באמצעות" ולאחר מכן ב-"תוכנות נוספות" הוא מופיע לי בתור אפציה לבחירה. איך מוחקים את ה-"תוכנה" The Walking Dead? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה ימים שינויים ברג'סטרי (והכל היה בסדר), ואחר כך עידכנתי את החלונות דרך האתר של מיקרוסופט. אחרי העידכון נמחקו לי כל מני פריטים בדסקטופ (כולל קובץ הרג'סטרי ששמרתי לפני השינויים). אבל גרוע מזה: כל פעם שאני פותח חלון דרך הOpen new window החלון אמנם נפתח, אבל עובד על ריק. אני צריך לעשות סטופ, ואז ריפרש - ורק ככה עולה הדף. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 hebrew enabled.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי באותו דיסק win98se, linux, winxp ועוד מחיצה נוספת כללית מסוג fat32. משום מה שני המחיצות שלה win98 וה linux נמחכו. god bless powerquest הצלחתי לשחזר אותם בחזרה. אך ה win98 נמצא בתחילת הדיסק וה xp נמצא בסוף (כלומר ה xp עושה boot מהמחיצה win98). הבעיה שאני לא יכול לעשות boot לxp. אני כן מגיע ל menu של ה xp (בחירת ה os) אבל שאני בוחר xp אני מקבל הודעה שבגלל בעיות בדיסק אי אפשר לעשות boot. כל שאר ב partitions עובדים. אני חושב שדפקתי את ה boot כי ניסיתי לשחזר את ה boot של win98 כאשר ה partiotions נמחכו. רעיונות??? אה כמעט שכחתי ה xp הוא ntfs
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ב-action center הוא אומר לי שהווינדוס לא יכול לעדכן את עצמו, הנה התמונה: בתודה מראש, ניב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחוברים בניהם. הכל עבד לי מצויין ב windows 98 אבל כשעברתי ל XP PRO לא ממש הבנתי מה הולך שם בכלל עם כל ההגדרות. זה פשוט שונה. מישהו גם סידר לי כבר פעם את ההגדרות ב XP אבל ההיתי צריך לפרמט והכל הלך. עכשיו אין לי גישה לזה שסידר לי ואני די תקוע. אני יודע שזה אמרו לעבוד רק לא יודע איך להפעיל את זה. ניסיתי את ה wizard של ה windows אבל זה לא ממש עוזר. ככה שאם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב נייד comaq presario cq62 וכל פעם שהוא נכנס למשתמש שלו עולה לו הודעת שגיאה ש מודל msimah32.dll לא נמצא. הוא ביקש ממני למצוא לו פתרון לזה. אני נכנס לגוגל מקליד לחיפוש msimah32.dll לא מוצא כלום ניסיתי וריאציות שונות של הקלדה ולא מוצא כלום. אני עכשיו מחפש באתר של compaq ומקווה שאמצא משהו. המחשב עצמו רק חלק ללא בעיות אחרי שהוא מציג את ההודעת שגיאה. בכל זאת ההודעה מעידה שמשהו לא עובד ואני לא רוצה שדווקא כשהוא צריך את הדבר הזה דחוף זה לא יפעל לו. אז אם מישהו יודע מה הבעיה אז שבבקשה יעזור. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מותקן אצלי xp pro אין לי אפשרות ליצור קיצורי דרך בשולחן עבודה, וכל תוכנה שאני מתקין לא יוצרת קיצורי דרך. סרקתי את המחשב באנטי וירוס , ובתוכנות נגד ריגול וזה לא הועיל, התקנתי את הווינדוס מחדש וגם לא הועילץ האם יש פיתרון אחר חוץ מאשר לפרמט?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1009044980&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי בכותרת אז.. אין לי ממש מושג מה זה IP HELPER , אבל כעבור שימוש של זמן קצר בוידנוס..אז הוא מודיע על שגיאה ש IP HELPER נסגר . אחרי זה רוב הפעמים הוא מודיע על זה שוב פעם ולפעמים גם שוב פעם, ואז התצוגה נראת כזאת לא טוב..הסרגל כלים נעלם לשניה, המסגרות והחלונות של הוינדוס נראים כאלה אפורים וכאלה ומיושנים כמו וינדוס 98..המעבר מאנגלית ( ALT+SHIPT) לעברית והפוך לא טוב, ולא יודע משהו מוזר כזה. וגם לפעמים הוינדוס סוגר חוץ מ IP HELPER עוד איזה קישקוש של WINDWOS... בכל מקרה, לפני כמה ימים שזה קרה כיביתי תמחשב ושהדלקתי אותו הוינדוס לא עלה לי יותר וגם הדיסק של הוינדוס כל פעם שהוא קרא אותו קיבל מסך כחול, בסופו של דבר הצלחתי לשחזר תמערכת...ועכשיו שוב פעם זה מופיע, הרצתי אנטי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו גורם לאינטרנט שלי להתנתק כל כמה שעות. נראה כמו משהו מדוייק מבחינת זמנים. (משהו כמו כל 6 שעות). ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל ולא עזר כלום. אני מנסה להמנע מריסטור לתאריך ישן. מישהו יכול לעזור למצוא פיתרון? האינטרנט חוזר רק אחרי שעושה ריסטארט למחשב. טראבלשוט לא מוצא כלום.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך איזו תוכנה שיוצרת דיסקט איתחול, או קובץ ISO שאיתו אני יוכל ליצור BOOT בצריבה דרך הNERO חיפשתי מלא ואני משום מה לא מוצא, כל מה שמצאתי נותן לי בוט עם כל מיני תוכנות כאלו שאני לא רוצה, כלומר, אני רוצה שהוא יעשה בוט ויתן לי שורת פקודה רגילה של דוס ויתן תמיכה בכל סוגי הכוניים כולל NTFS אני יודע שזה ממש פשוט אבל אני לא מוצא את זה, אשמח אם מישהו יתן לי קישור תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי לווינדוס 10 לפני שעה. הכל עבר חלק ובפחות משעה. עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה אחת, באמת שאני לא מבין מה כולם אומרים שיש בעיות. איזה עיצוב. איזה מהירות. מי שלא מעדכן פראייר!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי בדיונים אך לא הצלחתי למצוא תשובה שאני מחפש יש לי את המערכת בגרסה windows 7 ultimate 6.1 build 7600 june 2009 שכנראה אותה גירסה מותקנת אצלכם ברוב המחשבים עם וינדוס 7. .עכשיו הבנתי שיש גרסה יותר אמינה של ווינדוס 7 שיצאה או אמורה לצאת אפשר לקבל על זה מידע? כרגע לא נוח לי עם המערכת הזו יש לה כל מיני באגים (חשבתי לקנות מקורי אבל חבר אמר לי שהפרוץ שהורדתי מהאנטרנט משתווה למקורי עכשיו אני מתחרט שלא קניתי) מחכה לעוזרים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם.. משום מה הסיסמה השתנתה במחשב הנייד של אחותי? או שאולי והיא באמת שכחה (מה שלא נראה לי) כרגע אני לא מצליח להכנס בכלל.. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט.. יש דרך או תוכנת צד שמאפשרת לאפש את הסיסמה? תודה לעונים.. WINDOWS VISTA
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב: '>http://jpg.co.il/view/5075afe3b7482.jpg/"] אני מתלבט אם לשים ווינדוס 7 או XP מה יעבוד יותר מהר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך וינדוס 10 עובד יחד עם מסך מגע כי אני כבר המון זמן עם windows 8.1 ושוקל לשדרג מה אתם ממליצים לי לעשות ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל עבד בסדר גמור, עכשיו אני בא להדליק הוא עולה יש ת'לוגו והכל ואז כשהוא גומר לטעון הוא פשוט עושה לעצמו ריסטארט. ניסיתי לעשות last known configaration that worked ולא השתנה שום דבר,ניסיתי בסייפ מוד להכנס גם לא השתנה שום דבר. אני לא רוצה לעשות repair לפני שאני מתייעץ כאן מה הגורם לבעייה ומה לעשות,כי לפעמים הrepair לא עובד. כנ"ל לגבי פירמוט+פירמטתי השבוע לא רוצה עוד פעם. יכול ליהיות שאני רק צריך לתת לו להתקרר ו"לנוח" קצת כי עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שכיביתי אותו יכול להיות שההארד דיסק חם מדי או משהו כזה... xp pro sp1 מותקן כרגע. תענו מהר בבקשה! אייל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-