עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by The-Magician,

כשאני לוחץ על מצב שינה המחשב נכנס למצב שינה ואז כשאני רוצה לחזור לווינדוס אני לוחץ על מקש כלשהוא ואז בא לי מסך שאני אמור ללחוץ על המשתמש שלי ואז זה חוזר לווינדוס, יש אופצייה לשנות את זה כשאני ילחץ על מקש כשלשהוא אז המחשב יחזור ישר לווינדוס ממצב שינה??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by edoson,

אני יודע שאפשר דרך הCMD השאלה היא האם אפשר בצורה אחרת. דרך אגב, מה קרה לאתר בימים האחרונים???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by TNT,

יש לי בעיה. שאני פותח תוכניות , למשל את msconfig אז אחרי כמה שניות ולפעמים חלקיות שניה זה ישר נסגר לי. זה קורה לי בעוד כמה תוכנות ובהתקנות של תוכנות שאני מנסה לעשות. יש לי וינדווס XP. מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dyn,

שלום, עוד מעט אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה ראם והבנתי שעם 32 VISTA bit, מע' ההפעלה לא תזהה את כל הראם.. אז חשבתי לקחת את ה 64 bit. מצד שני, הבנתי גם ש ה 64 bit לא תומך בהרבה דברים, כלומר שלא כדאי לקחת אותו. הצרכים הבסיסיים שלי כגיימר הם משחקים כבדים ולא עבודה עם תוכנות שונות או דברים אחרים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by huber,

בעייה מוזרה... התקנתי את הדרק הנ"ל - הזנתי את המספר הסיריאלי והוא קיבל אותו בשלווה יחסית. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל.... כשניסיתי להפעיל את הוורד בכדי לנטרל את האקטיבציה, מיד בהפעלה הוא שוב דרש את הקוד. הזנתי אותו שוב כמו ילד טוב ושוב כשניסיתי להיכנס לאקטיבציה הוא דרש את הקוד. זוהי לא בעייה בקוד ה"ספציצי" כי ניסיתי שלושה קודים שונים. מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

רוב הבעיות אצלי במערכת(קריסות משחקים) נושאות את הכותרת הזו בדו"ח.למישהו יש מידע בנושא ואיך אני פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום רב, יש לי לפטופ עם כונן DVD מקולקל. אני רוצה להתקין על הלפטופ Windows XP. רציתי לדעת אם ניתן להגדיר על ה הרדיסק נייד BOOTABLE של דיסק ההתקנה של XP. שכשאני יעשה הפעלה מה HD USB זה יעלה את ההתקנה של הדיסק. איך עושים זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MiniMizer,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1009044980&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הייתי באמצע REPAIR של התוכנה Adobe Acrobat Pro 9.5.5 ולקח לה המון זמן אז פשוט רציתי לבטל בכדי להסיר את התוכנה לגמרי במקום לעשות REPAIR. לא הייתה לי אפשרות לביטול אז ביטלתי דרך מנהל המשימות. מפה לשם, עשיתי ריסטרט למחשב ואז כשנכנסתי להוספה והסרה של תוכניות, נעלם כל המידע לגבי כמעט כל תוכנה שמותקנת אצלי. תמונה מצורפת. ויש גם פה דוגמא בדיוק למה שקרה לי: http://www.eightforums.com/general-support/31364-missing-program-information-details-add-remove-programs.html הורדתי את התוכנה בדיוק כמוהו, עשיתי הסרה, הגעתי לשלב הרג'יסטרי ובטעות עשיתי ביטול ונעלם לי החלון ולא מחקתי שום דבר מהרג'יסטרי ששייך לתוכנה (היו די הרבה ולא ידעתי במה לבחור ובמה לא כי בחרתי באפשרות "מתקדם" אז ביטל…

10. Started by IlanF,

בזמן האחרון קופצת לי הודעה של הSECURITY WARNING כל פעם שאני מפעיל קובץ EXE. זה כבר משגע אותי.. איך אני מבטל את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Konst1988,

שלום לכולם. הרעיון הזה בעקרון לא חדש והוא הגיע מעולם הלינוקס שם מאוד מומלץ שזה יהיה ככה. אני אסביר בקצרה מה הכוונה כדי שכולם יבינו: הרעיון אומר שנגיד בתצורה שבו כונן C מכיל את מערכת ההפעלה והתוכנות בלבד, ותהיה מחיצה נוספת אחרת, שהיא תכיל את נתוני המשתמשים. למה זה טוב? יש לזה כמה יתרונות. א. Fragmentation. בתצורה שהזכרתי למעלה, בעצם כונן המערכת עובר שינויי כתיבה בתדירות מאוד מאוד נמוכה, ולכן פיצול הקבצים מאוד נמוך בו. לעומת זאת בתיקית המסמכים יושבים כל הקבצים הזמניים של כל האפליקציות שמשתנות בצורה מאוד מאוד תדירה ולכן כדאי להפריד אותם בשביל למנוע פיצול קבצים רחב בכונן מערכת ההפעלה שאמור להיות כמה שיותר מהיר. ב.שרידות. פתאום נהרס לכם הוינדוס. אבל כל ההגדרות האישיות של האפלי…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Adun,

שלום, התקנתי ווינדוס 8.1 פרו, עברית מקורי 64סיב. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, או לעיתים סתם ככה באמצע, קופצת לי ההודעה הבאה: אין לי מושג למה. האם יש בעיה כל שהיא? ואיך אני נפתר מזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום. אני עובד במשרד על מחשב די ישן של HP-COMPAQ שהתחיל לעשות לי בעיות בזמן האחרון. יש לי מחשב נוסף של COMPAQ שהוא קצת יותר ישן אבל עובד בסדר. שני המשחבים עם מעבדי אינטל P4 האם אני יכול פשוט להעביר את הדיסק הקשיח בין המחשבים? האם מע' ההפעלה (XP) תמשיך לעבוד במצב כזה? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by sgsg,

התקנתי תוכנה שיוצרת לי מעין דרייבר וירטואלי לרמקולים. הבעיה שמאפייני האיכות מוגדרים כברירת מחדל על איכות נמוכה מאוד - 16 סיביות 8000 Hz. הייתי רוצה לשנות את ההגדרה, אבל זה לא אפשרי בדרך הרגילה, כי התיבה של המאפיינים אפורה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרות דרך הרגיסטרי. אם אתם לא מבינים על איזו הגדרה אני מדבר: לוח הבקרה -> חומרה וקול -> נהל התקני שמע -> בחירת הרמקולים -> מאפיינים -> מתקדם (אני לא יודע איך ההגדרות נקראות באנגלית)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם. אני זקוק למערכת הפעלה Windows לצורכי עבודה. כרגע אני עם Vista 32BITאותה רכשתי לפני כשנה וחצי. נכון להיום אני לא חייב מערכת 64BIT אך אני רואה את עצמי עבור למערכת כזאת בעתיד הנראה לעין. אני שואל את השאלה בנקודת הזמן הזאת כי יש לי הזדמנות לקנות מערכת Windows 7 Pro (הגרסה אותה אני מעדיף) 64BIT בגרסת OEM (אני קונה חומרה חדשה והמחירים של גרסאות ה-Retail והשדרוג לגרסה הזאת פשוט גבוהים שזה לא ייאומן). לא ממש בא לי להוציא עכשיו את סכום הכסף הזה (כאמור רק לפני שנה וחצי הוצאתי סכום לא מבוטל על ה-Vista) אבל זאת הזדמנות שאולי כדאי לנצל. מאז שיצאה לא ממש התעמקתי בביקורות/סקירות וכו' על Windows 7 כי לא התכוונתי לעבור וזה לא ממש עניין אותי (התעדכנתי רק באופן כללי ושטחי ביותר)…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by KRS1,

טוב אחרי שקיבלתי המלצה על HD 80G של WD אז רכשתי אותו. עכשיו כשנתבקשתי לבחור כמה מחיצות יהיו בחרתי שתיים ועשיתי פירמוט לאחת מהן ולמחיצה השנייה פשוט לא קיבלתי הודעה על פירמוט אז המחיצה השנייה נשארה לא מפורמטת גם אחרי התקנת הווינוס XP. השאלה שלי אם אפשר עכשיו לאחר התקנת הווינדוס לפרמט את המחיצה השנייה אבל ל FAT32 ולא ל NTFS (הווינדוס מאפשר לי רק ל NTFS)? שאלה שנייה שלי היא לגבי ההארד דיסק הקודם שלי: MAXTOR 40G שלא פירמטתי אותו ונשאר עליו כל המידע לפני התקנת הדיסק הנוכחי(WD 80), האם אפשר לחבר את ההארד דיסק 40G כ SLAVE לגבות את כל המידע הדרוש ואח"כ לפרמט אותו? תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by NIVTAL,

ב-action center הוא אומר לי שהווינדוס לא יכול לעדכן את עצמו, הנה התמונה: בתודה מראש, ניב.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by the_saint,

אני צריך שורת קוד או משהו שאני יוכל לסגור דרכו את המחשב.. אני יודע שאם מריצים את rundll אם פרמטר מיוחד הוינדוס נסגר אני אבל צריך לדעת מה בדיוק לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by CTTA,

שלום ברשותי מחשב, בן שלוש שנים לכל היותר. המחשב "טס", עובד ממש מהר במערכת ההפעלה עצמה, אבל, העלייה של המחשב היא הבעייתית: הפעלה מייגעת - לוקח יותר מ-4 ד' עד שנעלם מסך העלייה של הווינדוס (המחוון הירוק רץ בהתחלה ואז נהיה יותר ויותר איטי). כשהמחשב לבסוף עולה, הוא עובד מהיר מאוד. אחרי הכל, הוא לא עמוס כלל. מעל 10 ג"ב פנויים בכונן המערכת ©, ועוד 40 ג"ב פנויים בכונן הנוסף (D). מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם, שהמחשב מקרטע בעלייה? מפרט: Pentium 4 3.00GHz 512mb RAM לוח Asus P4U800-X Windows XP SP2 אשמח לתשובה. תודה-רבה. [מצ"ב תצלום מסך של מנהל ההתקנים - סתם היה נראה לי שם משהו מוזר - תגידו לי אתם, אם זה קשור לבעיה הנ"ל] [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי כרגע I7 950 סוקט 1136 אני חושב אני מחליף למעבד I7 4790K מחליף לוח כמובן וזכרון איך אני יכול לשמור על היונדוס שלי כי מנסיון שלי אני יקבל מסך כחול ולא בא לי להתקין הכול מחדש תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by pssheba,

סליחה ! פורסם בפורום תמיכה במחשבים אישיים !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני מנסה לעשות הקצאת זכרון חדשה בווינדוס עשר, שכן C קטן מדי בעוד D ענק בלי סיבה. האופציה הבסיסית בmanagment , לא נותנת לי להרחיב את c משום מה. איך פותרים את זה , עדיף בלי לאתחל את המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dan9,

היי מהיכן אני יכול להשיג עברית לWINDOWS 7 32 BIT גירסה 7264? הפכתי את הרשת ולא מצאתי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by maxpen11,

אהלן חברה יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.