Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
רוב הבעיות אצלי במערכת(קריסות משחקים) נושאות את הכותרת הזו בדו"ח.למישהו יש מידע בנושא ואיך אני פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של asus ללא מערכת הפעלה (רק msdos) ואני רוצה להתקין ווינדוס 8 64 ביט שיש לי (חוקי). איך אני עושה את זה? האם אפשר פשוט להכניס את הדיסק ולהתקין. או שיש צורך בסוג של פירמוט או משהו אחר לפני? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, זאת הפעם הראשונה שאני כותב. קצת טירון בתחום מערכות הפעלה. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם חלונות 8 ולשלב בו גם מערכת הפעלה של מאק, השם שהוזכר לי הוא Vmware אבל הבנתי שזה ממיר ולא נותן לחזור ל windows.תקנו אותי אם אני טועה(ואני בטח טועה) השם השני הוא אקינטוש אבל הבנתי שזאת התקנה מורכבת וגם תלויה במספר גורמים. יש פיתרון נוח להתקנת מערכת מאק וירטואלית? 2. האם ה PC חייב להיות בעל הנדסת חומרה ברמה כבוהה כדי להריץ את 2 המערכות ואם כן מה הכי חשוב במפרט הטכני כשאני קונה? 3. האם יש מתג פיזי שבו ניתן להחליף בין מערכות? 4. האם ההחלפה למאק וירטואלי במהלך זמן נתון בעבודה על תוכנת עריכת וידאו עדיפה על ווינויס? תודה רבה, מקווה לקבל הבהרות דותן
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני חדש פה... אני חייב לדעת איך מפרמטים את המערת ההפעה שיש לי שהיא 98 ומתקינים אותה מחדש דרך הדוס אני לא יודע בבקשה עיזרו לי או תסבירו לי או תתנו לי מדריך לזה(קישור למדריך בעברית) בבקשה בבקשה תעזרו לי מהר בדחיפות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מקבל בזמן האחרון בעיית בעת העלאה של המחשב של BOOTMGR IS COMPRESSED ולאחר מכן המחשב לא עולה לי מה עושים ?? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעייה מוזרה... התקנתי את הדרק הנ"ל - הזנתי את המספר הסיריאלי והוא קיבל אותו בשלווה יחסית. עד כאן הכל טוב ויפה, אבל.... כשניסיתי להפעיל את הוורד בכדי לנטרל את האקטיבציה, מיד בהפעלה הוא שוב דרש את הקוד. הזנתי אותו שוב כמו ילד טוב ושוב כשניסיתי להיכנס לאקטיבציה הוא דרש את הקוד. זוהי לא בעייה בקוד ה"ספציצי" כי ניסיתי שלושה קודים שונים. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב... יש לי איזה בעיה קצת מסובכת . יש לי קובץ של GHOST שעליו יושב WINDOWS200 ועוד כמה קבצים ותוכנות שממש חשובים אבל המחשב שעליו נעשה ה גוסט מת ! עכשיו אני פותח את הקובץ על מחשב אחר אבל המחשב נותן לי מסך כחול ! למישהוא יש איזה שהיא דרך איך לעקוף את המסך הכחול הזה ולהכנס למערכת ???
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, פתחי הUSB הקדמיים לא עובדים לי. אבל יש סיבה שרשמתי את זה בפורום תוכנה ולא בחומרה - כי הם עובדים לשימושים אחדים כמו חיבור DOK או הטענת אייפוד, אבל אי אפשר להדפיס מסמכים כשהמדפסת מחוברת לאחד הפתחים הקדמיים, וזו הבעיה המרכזית שלי. כשניסיתי לחבר את המדפסת לאחוריים זה יצר "עותק מדפסת חדש" והדפסה אליו עבדה. הבעיה שאין לי פתחים פנויים מאחורה ואני חייב את המדפסת! ניסיתי להחליף שהמדפסת תהיה אחורה והעכבר יהיה קדימה - והעכבר לא תיפקד. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי 2 מחשבים - אחד שולחני ואחד נייד. על שניהם מותקן Windows 7. איך אני יכול לשתף קבצים כך שברגע שהנייד מתחבר דרך WIFI לראוטר הוא יכול לראות את הקבצים שעל המחשב השולחני (שאליו כמובן הראוטר מחובר פיזית) ? אשמח לעזרה... תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה. שאני פותח תוכניות , למשל את msconfig אז אחרי כמה שניות ולפעמים חלקיות שניה זה ישר נסגר לי. זה קורה לי בעוד כמה תוכנות ובהתקנות של תוכנות שאני מנסה לעשות. יש לי וינדווס XP. מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה נדפק לי משהו ב-ntuser.dat (תחת xp) - עבדתי בצורה רגילה על המחשב, כשלפתע היתה הפסקת חשמל, והמחשב נכבה באמצע עבודה עליו. מאז - כשאני מנסה לעשות logon עם משתמש מסויים (המשתמש שלי... העיקרי במחשב), הוא מתחיל לעשות logon כמו שצריך... וכשהוא מגיע לשלב של "Loading personal settings..." (או משהו כזה)... הוא פשוט נתקע. ניסיתי עם משתמש אחר - ופועל מצויין. מכאן הסקתי ש"הלך" לי ה-ntuser.dat של אותו משתמש... ויש לי בתוכו המון המון הגדרות, ו-keys ב-registry שאני פשוט חייב וייקח לי המון המון זמן לשחזר, אם בכלל. ודי צדקתי - כשהעתקתי לתוך אותו פרופיל בעייתי ntuser.dat של משתמש אחר - הכל פועל מצויין. (כמובן שגיביתי את הקודם...). יש איזו דרך לשחזר/לתקן ntuser.dat שנדפק? תודה רבה רבה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש למישהו, אז תעשה טובה לאנושות ושלח לי את זה כהודעה פרטית , כי אני לא יודע אם זה נגד חוקי הפורום. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס 8.1 פרו, עברית מקורי 64סיב. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, או לעיתים סתם ככה באמצע, קופצת לי ההודעה הבאה: אין לי מושג למה. האם יש בעיה כל שהיא? ואיך אני נפתר מזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פקודה שכותבים ב"הפעלה" שחוסמת תוכניות נבחרות מלעלות בעת הפעלת המחשב מישהו זוכר אותה? האם אפשר להעלות שתי תוכניות באמצעות קיצור דרך אחד למשל קאזה ואקספלורר באמצעות קיצור הדרך של האקספלרר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כידוע /לא ידוע הויסטה נפרץ.. ורציתי לדעת אם יש בכלל טעם להתקין אותו? בלי קשר את מערכת שלי אתם יכולים לראות בצד,היא יכול להפעיל אותו על מקס אני מאמין אבל השאלה אם למשל כל התוכנות שתומכות בXP תומכות (עכשיו) בויסטה?, כאילו יש לויסטה תמיכה לאחור?,אם כן יש שיפור? עד כמה ה64 ביט שמערכת יכולה להציג ישפיע עלי,אני יוכל לראות סרטים יותר יפה?,רק תשולחן עבודה..? בכל אופן אשמח לתשובה מפורטת מאוד בקשר לשאלה אם יש טעם להתקין ויסטה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה שהרבה מרוצים ממנה, וטוענים שהיא יציבה ומצויינת, אני רוצה לדעת האם קל להתקין אותה ? האם היא כבדה יחסית לXP? ואם מישהו יוכל להגיד לי מה שאר היתרונות שלה על פני מערכת ההפעלה XP אני אשמח לשמוע. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי מסכים, ה19' הרגיל שלי ו32' שחיברתי כמסך משני. ה19' הוא המסך הראשי שלי וב32 אני משתמש לראות סרטים וכו' כשאני מפעיל משחקים הם באופן אוטומטי עולים על ה19', איך אני יכול להגדיר להם לרוץ על המסך המשני שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים על דיסק קשיח © מותקנת מערכת ההפעלה שאני מנסה ליצור "יצירת תמונת מערכת" הוא לא מזהה את כל הכוננים (כוננים פנימיים מחוברים דרך SATA - כולם מזוהים ועובדים כמו שצריך ב- windows) איך אני גורם שב"גיבוי ושחזור" הוא יציג את כל הכוננים במחשב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה אולטימט בעברית, ויש לי בעיה מאוד מעצבנת, במשחקים [AC,Crysis וכו'..] הכפתורים מופיעים לי בג'יבריש, נגיד בתחילת Crysis יש Night vision[█] - וזה מה שאני רואה, ריבוע שקוף [לא הצלחתי לעשות אותו כאן], זה ממש מתסכל. יש לזה פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא שאיני יכול ללחוץ קליק ימני על תקיות וקיצורי דרך זה תוקע את האקספלורר וישר חוזר למסך רגיל קראתי מאמרים על התקנה של DIVX אבל זה הותקן אצלי במחשב ממש מזמן ולא נראה לי שיש קשר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אחרי שקיבלתי המלצה על HD 80G של WD אז רכשתי אותו. עכשיו כשנתבקשתי לבחור כמה מחיצות יהיו בחרתי שתיים ועשיתי פירמוט לאחת מהן ולמחיצה השנייה פשוט לא קיבלתי הודעה על פירמוט אז המחיצה השנייה נשארה לא מפורמטת גם אחרי התקנת הווינוס XP. השאלה שלי אם אפשר עכשיו לאחר התקנת הווינדוס לפרמט את המחיצה השנייה אבל ל FAT32 ולא ל NTFS (הווינדוס מאפשר לי רק ל NTFS)? שאלה שנייה שלי היא לגבי ההארד דיסק הקודם שלי: MAXTOR 40G שלא פירמטתי אותו ונשאר עליו כל המידע לפני התקנת הדיסק הנוכחי(WD 80), האם אפשר לחבר את ההארד דיסק 40G כ SLAVE לגבות את כל המידע הדרוש ואח"כ לפרמט אותו? תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מתקין WINXP מה-DOS אני לא מצליח זה נותן איזשהיא הודעה שהקובץ הוא של וינדוס אני מצליח להפעיל את ההתקנה מה-WIN98 אבל אני מעדיף לא לבצע שדרוג אלא התקנה נקיה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שורת קוד או משהו שאני יוכל לסגור דרכו את המחשב.. אני יודע שאם מריצים את rundll אם פרמטר מיוחד הוינדוס נסגר אני אבל צריך לדעת מה בדיוק לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1009044980&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-