Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם , קניתי נייד עם XP, ואני רוצה לגשת אליו מהמחשב הראשי שלי בשביל להעביר אליו קבצים. אני מסוגל לתקשר בין 7 64 ביט לבין 7 32 ביט, והצלחתי פעם מ-7 32 ביט ל-XP אותו דבר. השאלה היא איך אני גורם לשני המחשבים לתקשר? הם לא רואים אחד את השני בכלל.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מוחק ויסטה מהנייד ומתקין XP? הבנתי שצריך לעשות את זה מהבוט אבל לא הבנתי איך. אשמח לקבל לינק למקום שמסביר בצורה פשוטה ובעברית
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס XP על דיסק 500GB שמחולק לשתי מחיצות, כשעל אחת מהן חומר חשוב. הווינדוס מזהה דיסק של 130GB עם מחיצה אחת. אני יודע ש SP1 פותר את הבעיה, אבל האם יש דרך להתקין את הווינדוס מהדיסק שברשותי?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על מחשב חדש, רכיבים עיקריים: 6700K Z710X- 7 SSD- 850 EVO 500GB 5 TB BLACK 16GB- 3200 1070 הכוונה ההתחלתית היתה לחלק את ה- SSD רק לשתי מחיצות, אחת למערכת הפעלה, ואחת למשחקים, כשההפעלה היא 7 64 ביט ( חייבת להיות מותקנת על המחשב, לפחות בטווח הקצר בינוני, בגלל תוכנות עבודה ). בגלל שבעתיד יתרבו המשחקים עם DIRECT X 12 הבנתי שתהיה לי בעיה עם רק 7, ולכן החלטתי שבגלל שזה מחשב חדש, במקום להתעסק עם זה בהמשך נטפל בזה לפחות ברמת ההכנה החל מעכשיו. התוכנית היא לחלק ל- 3 מחיצות ( או אולי 4 ) כבר עכשיו. התוכנית הבסיסית היא ש- C תהיה רק 7 עם התוכנות, וללא משחקים עליה. 10 תהיה כמעט ללא תוכנות ( בטח לא כב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המדפסת לא מדפיסה צבע!!! מותקנת לי מדפסת hp 710c כבר כמה שנים, והכל עבד מעולה, עד שנגמר הצבע, ובמהלך הבדיקה שעשיתי כדי לוודא שבאמת נגמרה מחסנית צבע וזו לא תקלה, שיניתי הגדרות צבע ב- properties. עכשיו אני לא זוכר מה היו הגדרות ה default של המדפסת, ולא מצליח למצוא אותן באתר החברה. (אולי לא זו הבעיה??) החלפתי גם את המחסנית הצבעונית וגם את השחור (שנגמר בינתיים). מה עושים??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני יודע שקיימת תוכנה כזאת שמשנה אם אני רוצה את השפת ממשק של הווינדוס מאנגלית לעברית.. מצאתי אותה וקוראים לה : multilanguage user interface Windows Xp ככה קוראים לה? עכשיו רציתי לדעת האם היא ניתנת להורדה או האם היא בתשלום ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה ! פורסם בפורום תמיכה במחשבים אישיים !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע התקנתי win 7 על המחשב והוא לא עולה לי... תאמת אני לא יודע איזה עוד פרטים לתת כותב starting windows ואז מסך שחור במקום לעלות המחשב אמור להתאים ל7 q9450 4g ram 1333 hd4879 p5e3 wifi מה אתם מציעים לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי להתקין על המחשב את לינוקס אובונטו 9.04, פעולה זאת הסתבר לי מחקה את כל המחיצות הקודמות של המחשב, הבעיה התחילה כשניסיתי לשחזר את הויסטה דרך דיסקי השיחזור שצרבתי בהפעלה הראשונית של המחשב, השיחזור לא ממש הצליח בדיאבד התברר לי שזה בגלל חוסר במחיצות של הויסטה המקורי, אשמח לעזרה בשיחזור הויסטה המחשב הוא מחשב אייסר 6930G תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוב הבעיות אצלי במערכת(קריסות משחקים) נושאות את הכותרת הזו בדו"ח.למישהו יש מידע בנושא ואיך אני פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יכול לגרום לזה (צילומסך מצורף)? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לפרמט את המחשב לXP בעיברית עכשו מותקן עלו XP HOME באנגלית איך עושים זאת? האים זה מסובך?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות גירסת שידרוג ל-WIN 8 ב-60 שח באמצעות הסתדרות המורים, וכרגע אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד עם אבונטו, ולהתקין ISO של WIN 7 ואז לשדרג ל-WIN 8 ע"י גרסאת השידרוג שאקנה. זה יעבוד? אני זוכר שכש-WIN 8 יצא הרבה שידרגו פה בפורום בצורה הזו, אך אני לא יודע אם זה גם אפשרי היום
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים התקנתי בלפטופ שלי windows 10, כשידרוג מwindows 7 שהיה מותקן עליו. מאז הרבה פעמים כשאני משאיר את המחשב כמה שעות כשאני מגיע אליו אני רואה שהוא עשה ריסטרט, וכמה פעמים במהלך העבודה פתאום היה לי מסך כחול עם שגיאה. זה לא היה מסך כחול קלאסי כמו שמוכר מאוד מXP, הוא נראה מאוד שונה: מעט כיתוב, ספר אחוזים למשהו ואז עשה ריסט למחשב. היה כתוב שהתקלה היא IRQL_unexpected_value למה זה קורה? מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? עריכה: הנה תמונה של המסך שמופיע http://i61.tinypic.com/2nvcj0j.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרזולוציה במסך של אחותי הקטנה מכוון על 600X800 והיא עשתה משהו במחשב שעכשיו כל האיקונים על השולחן עבודה נראים ממש ממש קטנים למישהו יש פתרון? תמונת מצב: http://img244.imageshack.us/img244/6343/21310065dt9.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של חברת COMPAQ מאופיס דיפו. המחשב הגיע בלי דיסקים של הדרייברים, הכל מובנה כולל וינדוס ויסטה מובנה עם רישיון. הויסטה רץ יחסית לאט ותקוע על המחשב וברצוני להתקין על המחשב XP לא בנוסף אלה במקום הויסטה. יש לי דיסק של XP ואני יודע לפרמט XP אבל אני חושב שצריך לעשות פה משהוא אחר חוץ מהפירמוט הרגיל. ואני גם צריך עזרה בקשר לדרייברים, מה לעשות איתם? תודה ענקית לעוזרים, אני חייב את זה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בקיצורי מקשים מחשב lenovo אני צריכה ctrl+c בשביל העתק ו- ctrl+v להדבק ומשום מה זה הפסיק לעבוד לי, אפשר עזרה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי Vista 64 Ultimate וביצעתי שדרוג לWIN7 64 Ultimate הכל עובד בסדר פרט לשני דברים: 1. הוא לא מזהה לי אחד מההארד-דיסקים (בעיה שלא קשורה לפורום הזה) 2. הכרטיס רשת פשוט לא מצליח למצוא רשת. זה כרטיס מובנה על הלוח אם 965p-ds3. הורדתי מהאתר של Marvell דרייבר תומך WIN7 64 והתקנתי אותו, ועדיין הוא לא מזהה את הרשת. מבקש את עזרכתם!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שידרגתי לווינדוס 10 לפני שעה. הכל עבר חלק ובפחות משעה. עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה אחת, באמת שאני לא מבין מה כולם אומרים שיש בעיות. איזה עיצוב. איזה מהירות. מי שלא מעדכן פראייר!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, בשולחן העבודה בנייד שלי (lenovo ideapad l340) יש 'שטח מת' שבו הוא אינו מגיב ללחיצות עכבר. קליק ימני על שטח ריק באזור זה אינו פותח את תפריט שולחן העבודה, ואייקונים שנמצאים בשטח זה אינם מגיבים לעכבר (יש אייקונים שחלק מהם נמצאים מחוץ לשטח, ורק אם המצביע עובר עליהם מחוץ לגבול האזור המת הם כן מגיבים). נסיון לשנות מאפיינים של שולחן העבודה (גודל סמלים, רזולוציה וכו') משנים את מידות השטח המת. שתי הערות: 1. אני משתמש בעכבר אלחוטי. 2. לא בדקתי האם התקלה הזו חוזרת על עצמה גם בעת שימוש בלוח הלחץ של הנייד. חיפוש בגוגל הראה שאני לא היחיד שנתקל בתופעה הזו, אבל הוא לא ממש עזר לי למצוא פתרון. למי יש רעיונות? …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחיפוש בגוגל ראיתי שזה בעוד כל מיני דגמים אבל לי יש את הדגם 720C הבעיה היא בוודאות בעיה עם ויסטה כי ב XP היא עבדה בסדר, המדפסת מדפיסה דפים ריקים לא משנה מאיפה אני שולח. לא מצאתי פתרון בגוגל אשמח אם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשעת אם זה אפשרי להסתיר תוכנית (לא משנה איזה) בטולבאר אני מתכוון שכשנגיד פותחים חלון באינטרנט אקספלורר נגיד אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יופיע בשורת הטולבאר? עריכה: בהתחלה כתבתי טולבאר אבל בעצם התכוונתי לטסקבר
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות התקנתי ווינדוס 8 ולפני יומיים שמתי לב שהמחשב לא נכנס למצב שינה, הוא פשוט מכבה את המסך(אני לא יודע אם זאת בעיה שצצה לאחרונה או שרק עכשיו שמתי לב). יש לכם רעיונות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-