Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מיקרוסופט הציגו את חלונות 7 ב PDC אבל הגרסה ששוחררה לנוכחים על גבי דיסק קשיח של 160 ג'יגה היא ללא חלק מהיכולות היותר מרשימות של המערכת. בשביל אלה נצטרך לחכות לבטא שיצא בשנה הבאה. או שלא: http://windows7news.com/2008/11/03/enable-new-windows-7-taskbar-in-windows-7-m3-build-6801/ רפאל ריברה מצא דרך להפעיל את התכונות החדשות גם בpre-beta. תהנו. (הפיצ'רים לא נכללו כי הם לא מושלמים, אל תשכחו שזה טרום-בטא ואל תתפלאו אם יהיו בעיות) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הי, חילקתי לשתי מחיצות ואחת מהן לא מזוהה ע"י XP? עצות? תודה חבר'ה, אין עליכם !!
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת באה בעקבות מחשב נייד 10.1" שקניתי והוא בא עם XP עליו. לא היה שום דיסק של ווינדוס בתוכו פשוט מדליק את המחשב רושם כמה הגדרות וזה עובד. כששאלתי למה זה ככה אמרו לי שזה חוקי ויש לי רשיון לווינדוס ובגלל זה לא מקבלים דיסק. שאלתי אם אני צריך להתקין מחדש מה קורה הם אמרו (ב KSP) שאני מביא דיסק מחבר מתקין ושם את הרשיון שקיבלתי עם המחשב... איפה זה למה אני לא מוצא רשיון/סריאל כזה? זה חוקי מה שהם עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לבצע גיבוי של מחיצות NTFS ב-GHOST?? הרי בממשק דוס, אין אפשרות לראות מחיצות NTFS לא? ועוד משהו, נאמר שהמחיצה שוקלת יותר מדיסק אחד ( במיוחד אם מדברים על XP ששוקל טונות ביחס למערכות הפעלה קודמות), איך אני מפצל את הגיבוי לכמה דיסקים? תודה לכל המשיבים
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היתה לי הפסקת חשמל והwindows לא עולה מה עלי לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב שהפרסומות האלה שקופצות לי כשאני משתמש ב XP הם בגלל הקאזה שהורדתי. תעזרו לי למחוק אותם, זה ממש מעצבן לצאת ממשחק באמצע האקשן ולגלות שזה בגלל פרסומת מפגרת לאתר פורנו שקפצה. בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם עם עלית חלונות 98 מהדורה שניה מתקבלת ההודעה מבטלים אותה והמערכת עובדת בסדר מה זה ואיך מסירים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפעמים המחשב נתקע, אפילו שאני לא מריץ שום תוכנה ונמצא בdesktop. העכבר לא מגיב, ואני רואה שהמעבד עובד בלי הפסקה עד שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש. קרה לי ב32 ו64 ביט מספר דקות אחרי הפעלת המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא יודע אם זה קשור, אבל בשני המקרים התקנתי את מערכות ההפעלה WIN7 לא על system disk)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! מדי פעם כשאני נכנס לתיקיה (לא מסוימת) אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת: התוצאה היא שכל חלונות ה Windows Explorer נתקעים, עד שאני מסיים את התהליך. לפעמים גם זה לא עוזר ואני נאלץ לנתק את המשתמש ולהיכנס מחדש. שמתי לב שתמיד יש בתיקיה שאליה נכנסתי קובץ סרט. (השגיאה מתרחשת גם כשאני לא בתצוגת 'תמונות ממוזערות') בפעם האחרונה גם שמעתי 'תיק' חלש מכיוון המארז. נ.ב. השגיאה הופיעה גם לפני שהתקנתי SP3. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
צהריים טובים.. טוב שמעו.. לאחרונה חשבתי על האפשרות לעבור לויסטה.. ובדקתי את הדרישות שלה והחשב שלי אמור להריץ אותה ללא קושי המערכת שלי היא כזאת.. מעבד:2180@2.0 ghz ראם:2 giga כ.מסך:מובנה של אינטל (950)(זה תומך בויסטה[ הארדיסק:160 גיגה לוח אם של אסוס p5gc\1333 ------------------------------------------ איזה ציון חוייתי אמור להיות לי בערך? האם המחשב ירוץ חלק? תודה
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני אמור לקבל את המחשב החדש , זה המרפט שלו : מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 926 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 394 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 123 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM ¤ 24 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 429 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 407 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1514 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 אני לא יודע איזה מ…
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי VISTA 32 BIT ו4 גיג'ה זיכרון, התקנתי SERVICE PACK1 כי שמעתי שככה זה ינצל את ה4 גיגה וכשאני בודק "במחשב שלי" אז באמת רשום 4 גיגה אבל במנהל משימות רשום 3.25 גיגה. אז כמה באמת יש לי ולמה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד חדש (סוף סוף...) והוא בא עם XP ויש יש לי שדרוג לויסטה דרך האתר של HP. לא הבנתי מה אני אמור לעשות... 1. הם שולחים לי את זה בדואר או שאני מוריד את זה?? 2. נגיד כשיהיה לי אותה ואני מתקין אז זה מפרמט לי את הHD או שרק מוחק את הXP ומתקין במקומו?? 3. הויסטה יצאה בכלל בגרסה יציבה שהיא לא בטא??
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה אפשר למצוא את הגרסה העדכנית נכון להיום שעובדת טוב... רציתי שאתם תעזרו לי בבחירת סוג ווינדוס 7 חשבתי על פרופסיונל אני משתמש במחשב למשחקים ואינטרנט יש לי מפרט רשום פה למטה מצפה לתשובה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה שהולכת ככה : 1) המחשב לא מזהה את הכונן של הדיסקים שזה מונע ממני לפרמט אותו 2) אני לא יכול ליצור כונן וירטואלי..... נ ניראה לי שזו בעיה ברגיסטי ...... מישהו יכול לעזור בבקשה ??
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בעיה: אני מנסה להגדיל את הנפח של C ויש לי 30 ג'יגה שלא בשימוש. אני משתמש בווינדוס וויסטה וזה פשוט לא נותן לי לשנות את הגודל, בלי פורמט אז אני בדילמה של איך אני יכול להוסיף את ה30 ג'יגה האלא לC. PARTITION MAGIC לא עובד בוויסטה. DISK MANAGER של וויסטה לא נותן להגדיל אלא רק להקטין. PARTITION MANAGER גם כן לא נותן להגדיל. האם יש עוד אפשרויות?
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אנשים! :] לאחר קניית מחשב חדש והתקנת VISTA ULTIMATE...החלטתי שזו פשוט מערכת הפעלה עמוסה מידי ומתוסבכת...אז החלטתי לנסות את WINDOWS 7. אני לא חושב שאני מדמיין, ושבאמת אני מרגיש כי זמני הטעינה של משחקים..ואף של תוכנות פשוטות כמו BSPLAYER [ממש סתם להריץ סרט] -לוקח המון זמן יחסית לטעון על מערכת ההפעלה הזו! אני פשוט לא מבין כבר אם זה משהו תוכנתי=תקלה בווינדוס הזה...או האם זוהי תקלה חומרתית? יש לי את הדגם 1TB של SAMSUNG שכולם קונים... HD103UJ...ועוד אחד של 500 גי'גה של SEAGATE BARRACUDA 7200.10. הווינדוס מותקן על ה SEAGATE...וקבצי ה-DATA מותקנים על ה SAMSUNG. נראה לפעמים שרק נסיון כניסה לכונן של ה SAMSUNG לוקח ממש כמה שניות לחכות שייפתח. זה ממש מוזר! מישהו יכול לעז…
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, לפחות 3 פעמים ביום אני מקבל מסכים כחולים, כולם נובעים מאותה שגיעה ב ndis.sys. רוב הזמן זה קורה במשחקים אבל גם לפעמים כשהמחשב במנוחה. עשיתי חיפוש קטן בגוגל וראיתי שזאת בעיה דיי נפוצה גם בויסטה וXP, אבל לא מצאתי פתרון... אם למישהו יש עצות\פתרונות בבקשה אנשים.. אני כבר מתחיל להתאס שהתקנתי win7.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מדליק את המחשב, הוא עולה, כולל הסמל של הווינדוס בהתחלה עד שהוא מגיע לתמונה של הדסקטופ (ה - wallpaper) שם המחשב נתקע - אין אייקונים, אין טסקבר, אין התחל, אי אפשר לעשות כלום, רק רואים את הוולפייפר. אני כן יכול ללחוץ לפעמים על ctrl-alt-del ואז לעשות ריסטרט או - switch user ואז לפעמים המחשב עולה בסדר. לפעמים אני פשוט לוחץ על הריסטרט ישר וזה מסתדר... או שלא. בדר"כ הבעיה קיימת בתחילת היום כשאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה. לפעמים אני מכבה את המחשב ומדליק אותו נגיד בערב, ואז זה בד"כ לא קורה... (כאילו זה רק קורה אחרי כמה שעות טובות שהמחשב מכובה..) - אבל אולי אין קשר בכלל ואני לא שמתי לב.. בכל אופן, אני אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של חברת גיגהבייט 7n400v-l. לאחר שאני בוחר את אופציית STANDBY, הנורות של העכבר והמחשב נכבות. ואינני יכול להחזיר לפעילות את המחשב. כמו כן, המסך נכנס גם לסטנד-ביי. המסך חוזר, רק לאחר שאני עושה ריסטרט. כמו כן, משום מה אופציית ה-hibernate חסומה בפניי. אני משתמש בXP. האם מישהו יודע מה עליי לעשות בביוס או במערכת ננפעלה על מנת שאוכל להשתמש באופציית הסטנד-ביי. תודה
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://neowin.net/news/main/07/11/24/windows-xp-sp3-yields-performance-gains-over-vista-sp1 כפי שנראה מהבדיקות שם העדכון הצפוי יביא איתו קצת יותר ביצועים בחלק מהתוכנות.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי XP עם SP3 אבל יש לי תוכנה דפוקה שכשאני בא להתקין היא אומרת שאין לי SP2 ולכן א אפשר להמשיך. יש אפשרות להחזיר ל-SP2?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן שאני יכול לשמור עליו דברים וחבר שלי רוצה שאני ישמור לו את כל האימיילים שהיו על המחשב ושלא ימחקו.. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ורציתי לבצע חלוקה של הדיסק הקשיח ל2 (סה"כ הדיסק הוא 40 ג'יגה). כנראה שלא ביצעתי תחלוקה נכון וכאילו נעלמו לי 10 ג'יגה. אח"כ רציתי למחוק את זה ולבצע חלוקה מחדש, ואז כשרשמתי fdisk נכתב לי על המסך (כמו מקודם) : do you wish to enable large disk support ? אני כותבת כן. ואז יש בעיה: נכתב לי על המסך: error reading fixed disk ואז חוזר לי ה A:> מה עושים? תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון המחשב שלי נתקע לאחר כל כמה שעות של עבודה, ומופיע מסך כחול (Blue Screen of Death). הודעות השגיאה: בכל פעם מתקבלת הודעת שגיאה שונה. אלה חלק מההודעות שיקבלתי: (אני אדלג על כל המילים המפחידות של מיקרוסופט) הודעה ראשונה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x000000D1 (0x00000081, 0x00000002, 0x00000000, 0x869X5EC0) הודעה שניה: STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0xECA7A168, 0xF3D9BBF0, 0xF3D9B8EC) nltdi.sys - Address ECA7A168 base at ECA71000, DateStamp 43a5e989 הודעה שלישית: STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0xF0E855C8, 0xF791BB4C, 0xF791B848) tcpip.sys - Address F0E855C8 base at F0E82000, DateStamp 444775d3 הודעה רביעית: STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0x85F20B…
-
- 6 תגובות
- 5.4k צפיות
-