עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by __MIKO__,

איך אני מוחק ומה בעצם התוכנה הזו? אני רוצה שלא יעלה לי עם הווינדוס (7) .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ed1,

אני מתקין וינדוס XP PRO עם SP2 ומתלבט אם לא עשיתי טעות שלא התקנתי את הדרייבר SATA לפני התקנת הוינדוס? ההארד דרייב מחובר ב-SATA ללוח ASUS P4S800D M392 ולא נתבקשתי בשום שלב להכניס את הדיסקט ככה שאני לא בטוח אם בכלל יש בו צורך. איך בכלל אמורים להתקין דרייבר SATA מדיסקט עוד לפני התקנת הוינדוס? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ישנה , הודעה על WINDOWS לא חוקי ,ב-WINDOWS XP לאחר שהועדכן ב-WINDOWS UPDATE והותקן בו ACTIVX של מייקרוסופט Windows Validation Assistant .מתקבלת הודעה ש-WINDOWS XP לא חוקי אם ה-WINDOWS לא חוקי ,הוא לא נותן ,להוריד ,שום דבר מאתר של מייקרוסופט ,למשל WINDOWS MEDIA PLAYER 11 אבל לא זה החלק ,החשוב. אחרי שמייקרוסופט הודיעה ,שה-WINDOWS XP לא חוקי ,יש הודעה מעצבנת בחלון כחול בWINDOWS שאומר לך כל פעם שהWINDOWS לא חוקי ,ואי אפשר לךהוציא זאת . בנוסף כל פעם שאתה מעלה את הWINDOWS לפני שהוא נכנס לWINDOWS ,הוא נותן לך מסך פתיחה ,כדי לרכוש רישיון ,ו ואם לא אז תלחץ להיכנס בכל זאת ,וגם זה מטריד ,יש לציין שזה לא חוסם את הWINDOWS ,אבל זה ממש מעצבן מאד ,וממש מטריד. אז כל מי שיכול לעזור בבקשה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בבקשה תקראו!!!!!!! חשוב!! http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q815411 אפילו מייקורוופט מודה והוציאה תיקון

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by achiya1,

ערב טוב. לאחר שעשיתי דחיסת קבצים כי כבר לא נשאר מקום ולא מצאתי מה למחוק זה מה שקרה למחשב .הוא לא עולה וגם אי אפשר לשחזר מערכת זה לא פועל לי..מה אפשר לעשות? אין לזה תוצאות בגוגל אני מרגיש אבוד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי מחשב בלי כונן דיסקטים ו בלי CD ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה וכו'. האם יש דרך לעשות BOOT דרך disk on key או משהו כזה ואז למפות כונן רשת שם יש את קבצי ההתקנה של מערכת ההפעלה? אשמח לכל רעיון או עזרה בנושא.... תודה, רם

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by felixb,

שלום, אני מנסה לשנות את שפת התצוגה מעברית לאנגלית. בלוח בקרה -> שעון, שפה אזור -> שפה -> אפשרויות שפה אנגלית בחלק של "שפת התצוגה של WINDOWS" כתוב אצלי "בודק זמינות..." וכך כבר במשך יותר מחצי שעה. נראה שהוא לא עושה שום דבר בפועל. ניסיתי לכבות את ה ANTI VIRUS וה FIRWALL למקרה והם חוסמים את הגישה לשרתי מיקרוסופט אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by xytkhi,

היי יש לי וינדוס 7 וכאשר אני צופה בסרט עם תןכנת VLC אז מיידית מקבל את המסר הזה the color scheme has been changed to windows 7 basic

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מחיפוש בגוגל ראיתי שזה בעוד כל מיני דגמים אבל לי יש את הדגם 720C הבעיה היא בוודאות בעיה עם ויסטה כי ב XP היא עבדה בסדר, המדפסת מדפיסה דפים ריקים לא משנה מאיפה אני שולח. לא מצאתי פתרון בגוגל אשמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום... מי שכבר הכיר אותי ומי שלא נעים מאוד.. לאחרונה המחשב שלי מתפקד בצורה זוועתית. אני ניכנס למישחק כל שהוא ותיראו או מציג בפניי את המישחק: אגב מי ששאל יש לי מחשב 3.06 ג'יגה הרץ+1024 ראם וכרטיס מסך ראדיאון 9700 פרו 128 , מערכת הפעלה win xp sp2 אם מישהו מוכן לעזור לי בדחיפות האפשרית תודות רבות.... יום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. התקנתי את הפיירוול: zapSetup 40 146 029 עכשיו, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר, ואני נתתי להכל גישות, אפילו ל Dll! בבקשה, תאמרו לי מה עוד אני יכול לעשות? לאחר מכן ניסיתי עם : Symantec.Client.Firewall.v5.1.1. ואחרי זה גם: McAFee InternetSecurity! 2004! ואפילו ניסיתי בלי! כלום לא עזר! הנה השגיאה:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by maimon_y,

הרכבתי כונן SSD חדש למחשב והתקנתי עליו וינדאוס 7. הבעיה שאני לא מצליח להתקין או להוריד עדכונים דרך windows update זה רושם מחפש עדכונים במשך 20 שעות לא קורה ולא מתקדם לשום מקום. ניסתי כבר כמה מדריכים של וינדואס בקשר לנושא ושם דבר לא עזר. באחד המדריכים מבצעים את הפעולה הבאה ב cmd(הפעולה למטה) וקופצות לא הודעות(בתמונה) את אלו שבסדר לא צרפתי לתמונה. cd /d %windir%\system32 regsvr32.exe atl.dll regsvr32.exe urlmon. dll regsvr32.exe mshtml. dll regsvr32.exe shdocvw. dll regsvr32.exe browseui.dll regsvr32.exe jscript. dll regsvr32.exe vbscript.dll regsvr32.exe scrrun.dll regsvr32.exe…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bla7,

מאמר מאוד מעניין... http://www.cs.auckland.ac.nz/~pgut001/pubs/vista_cost.html

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הכל התחיל כשראיתי שברובהאתרים (שכן נתמכים בפיירפוקס) יש בעיה בדפדפן והוא לא מציג כראוי תמונות הסרתי את פיירפוקס וכשניסיתי להשתמש בIE הוא קרס כשניסיתי להוריד פיירפוקס מחדש עשיתי שחזור מע' לווינדוס שהצליח ומאז קרו מס' דברים: 1. יש אינטרנט (המסנג'ר מתחבר) ואני מצליח לגלוש אבל רק בIE כשהוא ללא תוספות (יש אפשרות כזו) וזה אומר שאני לא יכול להתחבר לאף אתר או להוריד שום דבר. 2. כשאני מנסה לבצע שחזור מע' אני לוחץ פעמיים הבא, בפעם הראשונה זה מגיע כרגיל לחלון הסופי. בפעם השניה שאני לוחץ הבא, במקום להתחיל בשחזור הווינדוס לא מגיב וזה כאילו שלא לחצתי. יש לי דיסק ווינדוס מקורי וניסיתי לעשות REPAIR אבל בלוחות של MSI אי אפשר לשנות את הסדר של הBOOT ככה שהמחשב יקרא קודם מהכונן האופטי ואח"כ …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כאמור, לא משהו קריטי / דחוף / בהול .... יחד עם זאת, כולנו בני אדם, ואולי, אולי , אם אדון מרפי ישתולל, נתקל בבעיה הזאת . אז שתדעו .... https://www.gizchina.com/2020/03/07/a-new-windows-10-bug-microsoft-has-980-years-to-fix-it/amp/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום. אחרי העדכון ל-8.1 כל חיבורי ה-USB 3.0 שלי לא מתפקדים. מוזר, זה לא היה מיידי לאחר העדכון, אבל מנהל ההתקנים שם סימן קריאה ליד בקר ה-USB 3... אני קצת לא יכול לעבוד בלי החיבורים האלה, שמונה בסה"כ (6 מאחור 2 מקדימה) כי אין לי חיבורי 2.0 פנויים, 4 סה"כ (2+2) באתר MSI אין דרייבר אפילו לווינדוס 8 ובטח שלא ל-8.1. ניסיתי להתקין את הדרייבר של 7 ללא תוצאות. אשמח לתשובה מהירה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by סהר שבת,

ביצעתי ניקוי מחשב דרך התוכנה Ccleaner לאחר מכן ביצעתי הפעלה מחדש של המחשב ומאז המחשב שלי לא עובד. ברגע שאני מדליק את המסך יש מסך שחור עם העיגולים של הטעינה הנקודות האלה כאילו זה טוען משהו ואין לוגו אין כלום רק מסך שחור עם נקודות טעינה. התקשרתי לחברה של המחשב שלי (מחשב נייד LENOVO YOGA 900) והם אמרו שאין ברירה צריך לפרמט את ההמחשב ע"י כמה שלבים שהם הראו לי וזה יעבוד לי הבעיה שזה מוחק את כל תוכן של המחשב. הם אמרו בנוסף שאם אני לא רוצה למחוק את כל התוכן אני אצטרך לפנות למישהו שמבין בזה יותר כי הם לא מתעסקים בתוכנה. השאלה שלי היא כזו האם ישנה דרך לגבות את התמונות שנמצאות במחשב שלי בלי להיכנס מערכת הפעלה כלומר דרך ה-BIOS אני חייב לגבות כמה תמונות ועבודות ש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by blancman,

הצורב שלי תקין ומזוהה בביוס, וגם אפשר להריץ לינוקס בBOOT, אבל בוינדוס משום מה הכונן לא מופיע אצלי ברשימת כוננים. מה הסיבה לזה ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Do As Infinity,

אני משתמש ב-Windows XP בעברית, ורציתי לדעת אם ההגדרה בלוח הבקרה שמשנה את כל התפריטים לאנגלית באמת משנה את כל התפריטים וכו' לאנגלית מלאה? והאם אצטרך להתקין את כל השפות מחדש אחרי שאשנה את ההגדרה? האם תהיה תמיכה עברית לאחר שאני אשנה את התפריטים לאנגלית? (זו שאלה די טיפשית אבל אני רוצה לוודות). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, כרגע התקנתי win 7 על המחשב והוא לא עולה לי... תאמת אני לא יודע איזה עוד פרטים לתת כותב starting windows ואז מסך שחור במקום לעלות המחשב אמור להתאים ל7 q9450 4g ram 1333 hd4879 p5e3 wifi מה אתם מציעים לעשות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. איך מבטלים את האפשרות שזה לא יופיע לי שוב אף פעם?, מכיוון שכל פעם שאני מפעיל את הבאטלפילד או כל משחק עם גרפיקה גבוהה זה יוצא לי מהמשחק ושואל את השאלה הזאת.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אני אתחיל מהשורה התחתונה: אני לא אוהב את הממשק של WINDOWS 8 ואני מסתדר הרבה יותר טוב עם זה של גירסה 7. עכשיו, אני מתכוון לקנות מחשב נייד והרבה מהם מוצעים עם WIN 8 מותקן. השאלה שלי היא, האם מלבד הממשק שמבחינתי הוא דווקא חיסרון, יש לגירסה 8 איזשהו חידוש או יתרון על פני גירסה 7 ? כי אם לא אז מבחינתי אני אבקש שישנמכו לי ל-7. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. (לא האמנתי שאני אפתח כזה דיון כי אני די פדנט בכל מה שקשור למקום פנוי במחשב, ובד"כ יודע איך להתמודד עם זה.) 1.75GB זה מה שתופסת הספרייה של ה-XP PRO שלי על המחשב. שמתי לב שפתאום הנפח של הכונן © ירד משמעותית בימים האחרונים. נעלמו לי בתקופה האחרונה (לא התקנתי איזה משהו גרנדיוזי ב-C) איזו 500-700 מגה מכונן C (סה"כ גודלו 6GB) אז עברתי ובדקתי גדלים של ספריות: My Documents - 0.9GB(יש הרבה תמונות מהדיגיטלית בקרוב ננקה קצת). Program Files - 1GB WIN XP - 1.7GB (פעם זה היה הרבה פחות. משמעותית.) סה"כ 3.8GB תפוסים ב-C. שזה אומר שאמורים להיות לי בערך 2GB פנויים. אבל לא! יש לי רק 600MB פנויים !!! (כבר אני מעיף כמה תוכנות). איך זה!? איפה נעלמו עוד 1.5-2GB !?!! משהו פה…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by topgun,

אז ככה: יש לי 2 יוזרים על המחשב (אדמין ופאוור יוזר) ב-WIN XP PRO ולשאלות: 1. האם אני יכול להסתיר תיקיות מהיוזר שלי (אדמין) כך שהיוזר השני לא יוכל לראות אותן (או להיכנס אליהן)? (אם אפשר, אז האם אפשר לעשות גם ההיפך-שהיוזר השני יצור תיקיות שאני לא אוכל לראות?) 2. האם יש אפשרות (בווינדוס) לסגור תיקיה עם סיסמה? אם כן, איך, והאם בעזרת חשבון אדמין אני יכול לראות את כל הסיסמאות? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לאחרונה התווספו לי שלושה קבצים חדשים בעת הפעלת המערכת: ntuser.dat, ntuser.dat.log ו-ntuser.i כל פעם שאני מוריד מהם את הוי בMSCONFIG, הם פשוט חוזרים לאותו מצב אחרי הפעל מחדש. מה הקבצים האלה? איך אפשר להוריד אותם?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.