עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. טוב אז ככה... יש לי win7 והתקנתי אותו על כונן flash 40 gb של אינטל. משום מה הוא כול הזמן מתמלא לי וניגמר בו המקום. בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה מותקן עליו זה הוינדוס וכול הדרייברים הראשונים שהוא צריך.כול זה תופס בערך 15 GB. השאלה שלי היא איך אני גורם למחשב להפסיק לשמור הכול בכונן הראשי. למשל...איך מעבירים את התיקיה AppData מהתיקיה של היוזר בכונן הראשי לכונן השני ושימשיך לעדכן שם את כל הקבצים כי זה תופס הרבה במקום. כנ"ל את התיקיה programdata... בקיצור איך גורמים לזה שכול שהכול חוץ מהוינדוס ישמר בכונן D ולא ב C תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן, הוינדוס העדכני שלי גורם לתקלות, אני רוצה לבצע פרמוט ולהתקין מחדש את הוינדוס 7 שהגיע לי עם הלפטופ. יש לי מחיצת כונן D ריקוברי. איך אני ממשיך מכאן?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. איך מבטלים את האפשרות שזה לא יופיע לי שוב אף פעם?, מכיוון שכל פעם שאני מפעיל את הבאטלפילד או כל משחק עם גרפיקה גבוהה זה יוצא לי מהמשחק ושואל את השאלה הזאת.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by achiya1,

ערב טוב. לאחר שעשיתי דחיסת קבצים כי כבר לא נשאר מקום ולא מצאתי מה למחוק זה מה שקרה למחשב .הוא לא עולה וגם אי אפשר לשחזר מערכת זה לא פועל לי..מה אפשר לעשות? אין לזה תוצאות בגוגל אני מרגיש אבוד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אני אתחיל מהשורה התחתונה: אני לא אוהב את הממשק של WINDOWS 8 ואני מסתדר הרבה יותר טוב עם זה של גירסה 7. עכשיו, אני מתכוון לקנות מחשב נייד והרבה מהם מוצעים עם WIN 8 מותקן. השאלה שלי היא, האם מלבד הממשק שמבחינתי הוא דווקא חיסרון, יש לגירסה 8 איזשהו חידוש או יתרון על פני גירסה 7 ? כי אם לא אז מבחינתי אני אבקש שישנמכו לי ל-7. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by aski,

אולי זה נשמע שאלה מטומטמת אבל אני חייב לדעת. יש לי win xp איפה יוצרים דיסקט הפעלה ??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by KrustyTheKlown,

ומה זה משנה בהארד דיסק ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שדרגתי ל-10 מ-8.1 ועובד בסדר גמור וזה שמר לי את כל התוכנות, אבל כמה בעיות קטנות: - יש משחקים שעובדים לי פחות טוב מקודם לכן, וכן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך בצורה יסודית והתקנתי מחדש וזה עדיין קצת תקוע. - במערכת ההפעלה יש קצת לאגים לא מוסברים והיא לא הכי מהירה שבעולם ויש לי SSD. במידה ואני אפרמט את המחשב דרך הבוט ואתקין את 10, האם זה יעבוד ויאקטב לי את המערכת לאחר מכן? יש לציין שה-8.1 שלי היה פרוץ וזה לא עשה בעיות.

9. Started by Gadi BittoN,

אהלן חבר'ה מה קורה? הרבה זמן לא נכנסתי לאתר,שמעתי מחברים שלי שיש פה אנשים תותחים אז אשמח לקבל עזרה מכם. מופיע לי שגיאה: אתר זה אינו יכול להמשיך לפעול מאחר שאחד או יותר משירותי Windows הבאים אינו פועל: עדכונים אוטומטיים (שירות המאפשר לחפש באמצעות האתר עדכונים בעדיפות גבוהה עבור המחשב,להוריד אותם ולהתקין אותם) Background Intelligent Transfer Service (BITS) (שירות המסייע להוריד עדכונים במהירות רבה יותר וללא בעיות במקרה של הפסקות בתהליך ההורדה) יומן אירועים (מנהל רישום של פעילויות העדכון, לעזרה בפתרון בעיות, במקרה הצורך) כדי לוודא ששירותים אלה פועלים: 1. לחץ על 'התחל' ולאחר מכן לחץ על 'הפעלה'. 2. הקלד services.msc ולאחר מכן לחץ על 'אישור'. 3. ברשימת השירותים, לח…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E 1GB Kingston DDR II 667Mhz ASUS 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GSA-H50NB Beige HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin הטקע הוא שיש לי רק 1 ג'יגה זכרון ואמרו לי שויסטה צריך 2 ג'יגה. אבל בניגוד יש לי גם כרטיס מסך תומך DX10 ורק ויסטה תומכת ב-DX10. אז כדאי לי להתקין ויסטה או לא? ואם כן איזה גירסה?? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה, יש לי מחשב מספיק טוב לXP, פנטיום 3 1000, 256 מ"ב זכרון. משום מה המחשב זז לאט מאוד בזמן האחרון, תראו איך תוכנות גוזלות משאבים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי Windows hom edition בעברית רק פירמטתי ורוצה לעדכן אותו ויש לי שגיאה אחרי שהדף חשב קצת... זה השגיאה... מה הבעיה פה? בבקשה אם אתם יודעים אז תסירו לי אל תשלחו אותו לכל מיני אתרים באנגלית או משהו כי אני אסתבך תודה!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by סהר שבת,

ביצעתי ניקוי מחשב דרך התוכנה Ccleaner לאחר מכן ביצעתי הפעלה מחדש של המחשב ומאז המחשב שלי לא עובד. ברגע שאני מדליק את המסך יש מסך שחור עם העיגולים של הטעינה הנקודות האלה כאילו זה טוען משהו ואין לוגו אין כלום רק מסך שחור עם נקודות טעינה. התקשרתי לחברה של המחשב שלי (מחשב נייד LENOVO YOGA 900) והם אמרו שאין ברירה צריך לפרמט את ההמחשב ע"י כמה שלבים שהם הראו לי וזה יעבוד לי הבעיה שזה מוחק את כל תוכן של המחשב. הם אמרו בנוסף שאם אני לא רוצה למחוק את כל התוכן אני אצטרך לפנות למישהו שמבין בזה יותר כי הם לא מתעסקים בתוכנה. השאלה שלי היא כזו האם ישנה דרך לגבות את התמונות שנמצאות במחשב שלי בלי להיכנס מערכת הפעלה כלומר דרך ה-BIOS אני חייב לגבות כמה תמונות ועבודות ש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היום הפעלתי את המחשב והוא לא עלה לי... אמר שיש איזה בעיה אם איזשהו קובץ שהיא חסר... עשיתי את הדבר הקל ביותר... התקנתי מחדש את הווינדוס... עכשיו אחרי שהתקנתי מחדש את הווינדוס אני לא יכול להיכנס למחיצה E והווינדוס מראה שהיא שוקלת 0 בייט... בנוסף בfile system הוא מראה RAW במקום NTFS... לפני שהתקנתי מחדש את הווינדוס המחיצה הזאת היתה מוגבלת ליוזר שלי בלבד אבל לא נראה לי שזה הבעיה בגלל שכבר התקנתי מחדש את הווינדוס כמה פעמים כשהמחיצה הזאת היא ליוזר של הווינדוס הקודם וזה לא עשה בעיה כזאת... זה פשוט לא נתן לי לגשת לקבצים עד שלא לקחתי בעלות עליהם... בתמונה המצורפת יש את המאפיינים של המחיצה... בנוסף יש לי עדיין את התייקיה של היוזר הקודם עם כל הקבצים שבא... איך אני יכול לגרום לכך שכל…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כאשר כותבים דואר חדש (אפליקצית הדואר בממשק המטרו) הטקסט לא מיושר לימין.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eladbu,

יש לי XP PRO עם רשיון אך כאשר אני מריץ sfc /scannow אך הוא נתקע לי כל פעם ואני צריך ללחוץ 20 פעם אנטר כדי שזה יסיים מה הבעיה! יצוין שהדיסק תקין לחלוטין!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tmpusr,

משום מה אני לא מצליח לעשות DRAG&DROP באף תוכנה, כולל ב-EXPLORER עצמו. לאחר חיפוש בפורום ובגוגל פסלתי את האפשרות של וירוס וגם ה-FIX שהוצע פה בעבר לא עובד. זה מחשב שפורמט לפני שבועיים וכמעט לא נעשה בו שימוש. מלבד אנטי-וירוס עדיין לא הותקנו בו כמעט תוכנות. למישהו יש פתרון לעניין? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום... מי שכבר הכיר אותי ומי שלא נעים מאוד.. לאחרונה המחשב שלי מתפקד בצורה זוועתית. אני ניכנס למישחק כל שהוא ותיראו או מציג בפניי את המישחק: אגב מי ששאל יש לי מחשב 3.06 ג'יגה הרץ+1024 ראם וכרטיס מסך ראדיאון 9700 פרו 128 , מערכת הפעלה win xp sp2 אם מישהו מוכן לעזור לי בדחיפות האפשרית תודות רבות.... יום טוב.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by most,

שלום לכולם, רוצה להתקין xp למחשב עם לוח asus p5s800-vm , בלוח יש קשיח sata ובקר raid. האם ההתקנה כרגיל כמו בלוח עם ide בלבד או יש להוסיף במהלך ההתקנה דרייברים מסויימים (בתחילת התקנת xp יש אפשרות ע"י לחיצה על f6 להוסיף דרייברים)?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by LLLLiran,

כשאני מתקין את הWindows בהתחלה אז אני צריך ללחוץ F6 ואז להכניס דיסקט ואני לוחץ F6 וזה מתעלם זה לא עושה כלום זה ממשיך בהתקנה ואז בשלב מאוחר יותר של ההתקה הוא רושם לי בעיה זה בגלל הדיסקט אני לא יודע מה לעשות הלוח אם Epox 8RDA3+

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Second Edition,

היי , יש דרך ליצור כלל בלייב מייל , כך שניתן להתאים בין כל שולח לתיקייה ייעודית עבורו ? תודה ..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי אפשרות לקנות גירסת שידרוג ל-WIN 8 ב-60 שח באמצעות הסתדרות המורים, וכרגע אני מתלבט אם לקנות מחשב נייד עם אבונטו, ולהתקין ISO של WIN 7 ואז לשדרג ל-WIN 8 ע"י גרסאת השידרוג שאקנה. זה יעבוד? אני זוכר שכש-WIN 8 יצא הרבה שידרגו פה בפורום בצורה הזו, אך אני לא יודע אם זה גם אפשרי היום

23. יש לי שני משתמשים בחלונות 10 אדמין ופרטי ללא הרשאות כל פעם שאני נכנס לתיקייה בD הוא מבקש סיסמא אני לא מצאתי גם מידע על איך מבטלים את הסיסמא בגישה לD. אשמח לשמוע מכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Davidmag1,

שלוםם ישלי VISTA 64BIT ולדוגמא שאני רואה סרט ומפעיל איתו את התירגום הוא מופיע לי בג'יבריש התרגום וגם בעוד מיקרים לפעמיים באיסיקיו ששולחיים הודעה היא כתובה בגיבריש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.