Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הוינדוס העדכני שלי גורם לתקלות, אני רוצה לבצע פרמוט ולהתקין מחדש את הוינדוס 7 שהגיע לי עם הלפטופ. יש לי מחיצת כונן D ריקוברי. איך אני ממשיך מכאן?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מבטלים את האפשרות שזה לא יופיע לי שוב אף פעם?, מכיוון שכל פעם שאני מפעיל את הבאטלפילד או כל משחק עם גרפיקה גבוהה זה יוצא לי מהמשחק ושואל את השאלה הזאת.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר ב Windows 7 ultimate. בהרשאות של כונן חיצוני, מחקתי את קבוצת ההרשאות Everyone שהיתה היחידה, למרות תיבה שהזהירה אותי, חשבתי שאוכל ליצור מחדש הרשאה זו. כעת הוא מציג לי את הכונן החיצוני, אך בניסיון כניסה אליו הוא כותב F is not accessible access is denied, וקודם גם הציע לי לפרמט אותו. כשאני מנסה להגיע להרשאות ע"י מאפיינים, הטאב של Security לא נמצא שם, הוא כותב שגודל הכונן 0 bytes ומראה אותו ריק. בתוכנה לשיחזור מידע כל המידע מופיע כתקין כולל מחיצת NTFS תקינה. לכן אני מאמין שהחזרת ההרשאה של Everyone תפתור את הבעיה. כיצד ניתן להחזיר הרשאה זו ? האם יש תוכנה מסוימת שיודעת לעשות זאת ? ניסיתי על מחשב אחר וגם שם אותה התנהגות. תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פעם ראשונה שחיברתי את המחשב לטלויזיה דרך כבל HD שמעו דרך הרמקולים של הטלויזיה ואז אחריי שכבר ניתקתי לא היה סאונד עד שעשיתי דרך ההגדרות של playback device , unable ליציאה של הHD ואז שוב שמעו סאונד דרך הרמקולים במחשב הבעייה היא שעכשיו נעלם מההגדרות האופציה שהייתה לחיבור של הHD ושאני מחבר את המחשב דרך הכבל אני שומע רק מהמחשב ואין לי אפשרות להעביר את זה לטלויזיה יש לי windows 7 Home Primium מה אני יכול לעשות דרך להחזיר את האופציה הזאת למחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מתקין את הWindows בהתחלה אז אני צריך ללחוץ F6 ואז להכניס דיסקט ואני לוחץ F6 וזה מתעלם זה לא עושה כלום זה ממשיך בהתקנה ואז בשלב מאוחר יותר של ההתקה הוא רושם לי בעיה זה בגלל הדיסקט אני לא יודע מה לעשות הלוח אם Epox 8RDA3+
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי WINDOWS 7 ULTIMATE SP1 לWINDOWS 10 PRO. מצאתי דרייברים מתאימים למערכת הפעלה החדשה של הכרטיס מסך אך לצערי עדיין לא יצאו דרייברים מתאימים של הכרטיס רשת, קול וערכת שבבים (או משהו כזה) האם עליי לחכות שיצאו דרייברים התואמים למערכת הפעלה או פשוט לשדרג והכל אמור לעבוד חלק? תודה רבה. אשמח לעזרה מאנשים שמבינים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 כונני SSD , על אחד התקנתי וינדואוס 7, ועל השני התקנתי את אותו וינ7, ושדרגתי לוינדואוס 10 , כיון שביום יום אני רוצה להשתמש בוינדואוס 7 ורק כשאני מתקין משחקים שדורשים וינדואוס 10 אני מחליף אליו. בהתחלה הכל עבד טוב ויפה, ופתאום ניסיתי לעלות עם הSSD השני (של הוינדואוס 10) וקיבלתי את ההודעה המרגיזה של BOOTMGR is missing אני לא יודע למה זה קרה פתאום, ניסיתי לקרוא בגוגל, אחד הפתרונות היה להוריד איזה MediaCreationTool , שהוא הוריד לי ISO שנראה של וינדואוס 10 , אז שמתי אותו על איזה Bootable USB hard disk שיש לי, עליתי איתו וניסיתי לעשות REPAIR כפי שרשמו באתר ההוא, אבל הוא מצא רק את הווינדואוס 7. כל הקבצים עדיין נמצאים על הכונן, יש אפילו את תיקיית Windows…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות הבעיה שלי אני רוצה לעשות תיקון לווינדוס. (הבעיה היא שנעלמו לי הכונן סידירום והכונן של הצורב מהמחשב שלי - כשאשר מחקתי את הנירו). אני לא יכול לעשות את התיקן כשהווינדוס עובד אלה רק כשאני נכנס לדוס הוא קורא לי את הסידירום. עכשיו מספר שאלות, איך אני עושה תיקון לווינדוס דרך הדוס? תיקון לא מפרמט ומוחק את הקבצים באותו כונן אלה רק מתקן את הקבצים פגומים\חסרים והגדרות נכון? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יהיו ההבדלים בין הגרסאות מה יתמוך במה והאם ההבדל יהיה כזה גדול כמו ב98 הרגיל וה98 SE המצויין.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נסיתי לאפס את הדפדפן אבל ללא הועיל ההרחבות לא זמינות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום צרבתי את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לדיסק עכשיו אני רוצה לדעת אם אני מגדיר שהכונן דיסקים יעלה ראשון ואיך להתקין את מערכת ההפעלה 7 ולפרמט את הדיסק הקשיח שבו מותקנת גם מערכת ההפעלה XP?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי בעיה במראה התיקיות הבאות, המערכת מציגה אותם באופן מוזר, כאילו התיקייה מתחילה מהאמצע אולי לא הבנתם במילים אז הנה התמונות אודה עם תעזרו לי לסדר את הבעיה תמונות
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
התקנתי למישהי ווינדאוס באנגלית, אבל יש לה אח בן 8 שלא מבין אנגלית. אז היא ביקשה ממני להתקין לה ווינדאוס בעברית. הבעיה היא שאין לה ווינדאוס בעברית וגם לי אין. אבל שמעתי שיש פאטצ' שמורידים שמשנה את כל הווינדאוס מאנגלית לעברית. חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הפאטצ' הזה. למישהי יש מושגכ מאיפה אני יכול להשיג אותו? ועוד משהו: שינוי המערכת מאנגלית לעברית יכול לגרום לבעיות? אני לא הולך להתקין לה את SP2 כי אני יודע שהוא לא מתאים כרגע לעברית, אבל חוץ מזה יכולות להיגרם בעיות אחרות. יש לי XP PRO ד"א.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור דיסק התקנה עם כל העדכונים האחרונים. מישהו יודע מאיפה אני מוריד את כל העדכונים? או אם הם נשמרים על המחשב כשהם מורדים אוטומטית מwindowsUpdate אז איפה הם נשמרים כדי שאוכל לקחת את ההתקנות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לבטים רבים החלטתי לפרמט את הלפטופ שלי אתמול אחרי תקופה ארוכה של איטיות לא מוסברת (תהליך של וינדאוס שטחן את הדיסק. ולא מדובר ב-Indexing service ). לכאורה הבעיה הסתדרה אחרי הפורמט אך משהו אחר הופיע: כאשר מביטים במאפייני המחשב רשום כי לא כל הזיכרון מנוצל (ראו להלן) דבר שלא היה קיים לפני הפורמט. חשוב לציין כי מדובר בלפטופ ולא נעשו בו כל שינויי חומרה. כל העידכונים מ-Windows Update הותקנו וכך גם הדריוורים. חיפוש בגוגל העלה כמה פתרונות אפשריים שלא עזרו: 1. הגדרות בביוס - אין אצלי בביוס שום דבר הקשור להגדרות Ram פרט לזה שמופיע שם 4Gb Installed. 2. נסיון לעשות boot עם הגדרות זיכרון משתנות - לא עוזר. במקום לרשום ש-3.86 מנוצלים אז הוא רושם 2.99 מנוצלים ( :-\ ), כך ש…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה לפתוח קבצים ב OneNote 2007 אני צריך לשדרג כי הקבצים נוצרו עם 2010 אז ראיתי את האתר הזה : http://www.onenote.com עכשיו הוא אומר שהוא מביא את זה חינם 2013 , עכשיו זה האתר של מיקרוסופט , כי באתר עצמו של מיקרוסופט Microsoft.co.il ניסיתי לחפש דרכם והם לא נותנים להוריד אותו בנפרד אלה אם תשלם על כל החבילה של OFFICE 365 , רציתי לאמת אם האתר הזה : http://www.onenote.com זה אכן של מיקרוסופט והיא נותנת אותו להוריד חינם ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
hay i am using virtualboxi have followed this tutorial:https://www.youtube.com/watch?v=r0kx0xRn9J0&t=652severything is great on the windows serverbut when i try to load the pxe boot i get to errors (every time something different):1.FATAL! could not read from the boot menu.2.a required device isn't connected or cannot be accessed pxe (this is after i get by the pxe and choosing an image).anyone can help maybe?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , הורדתי מהמחיצות הקיימות בווידנוס שהיה כבר מותקן . יש לי נפח אחסון קטן , אבל הצלחתי לגנוב מכונן C כ32GB ומכונן D כ19.5גיגה. כשהתחלתי בתהליך ההתקנה -לא היה לי אפשרות לאגד את 2 הנפחים . אז השאלה שלי איך מאגדים אותם ? חשוב לי לציין שהאפשרות Extend Volume כשעושים קליק ימיני על הכונן שרוצים להרחיב- חסומה- דרך הDisk Management תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן. התקנתי עליו וינדוס 7. עוד לפני ההתקנה הורדתי דרייברים ללוח האם וכיו"ב מאתר החברה. לאחר התקנת הווידוס התכוונתי להתקין את הדרייברים אבל להפתעתי בdevice manager אין סימון של דרייברים חסרים. האם להתקין את הדרייברים שהורדתי בכל זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה כבר הרבה זמן אבל היא כבר ממש התחילה להציק לי עכשיו: לאחר כמה שעות/ימים שהמחשב שלי דולק הוא מפסיק לתת לי את האפשרות לכתוב בעברית. כלומר, הוא במצב כתיבת אנגלית ולא משנה כמה ALT+SHIFT אני אעשה, הוא לא יעבור למצב כתיבת עברית, עד שאני אעשה ריסטרט למחשב. מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP SP2. האם יש פתרון לבעייתי? אני נורא מקווה שכן ומאמין שאתם תוכלו לעזור... תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גרסת Windows 10 מביאה איתה הרבה שיפורים. אבל כמי שעובד עם תוכנות ומכשירים שעושים וירטואליזציה לעכבר - מי הגאון במייקרוסופט שחשב שזה מקובל להעלים את סימן העכבר עם התחברות המשתמש למערכת ההפעלה, כל עוד לא מזיזים את העכבר בצורה פיזית? יש תעשיה שלמה של מכשירי KVM over ip ותוכנות כמו xpadder שלא יוכלו לעבוד בצורה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
XP שלי משוגעת. כל בוט מראה שלו משתנה בין מראה XP למראה קלסי. לא רק מראה משתנה גם ההגדרה של מראה משתנה וזה קבוע - פעם ראשונה ככה ופעם שניה ככה. יש רעיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע? יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ברצוני להעתיק את מערכת ההפעלה כמות שהיא מהנייח לנייד כלומר ליצור קובץ ISO של מערכת ההפעלה מהנייח ולהעתיק לנייד איך אפשר לעשות זאת? מהם הסיכונים הנלקחים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אחרי העדכון ל-8.1 כל חיבורי ה-USB 3.0 שלי לא מתפקדים. מוזר, זה לא היה מיידי לאחר העדכון, אבל מנהל ההתקנים שם סימן קריאה ליד בקר ה-USB 3... אני קצת לא יכול לעבוד בלי החיבורים האלה, שמונה בסה"כ (6 מאחור 2 מקדימה) כי אין לי חיבורי 2.0 פנויים, 4 סה"כ (2+2) באתר MSI אין דרייבר אפילו לווינדוס 8 ובטח שלא ל-8.1. ניסיתי להתקין את הדרייבר של 7 ללא תוצאות. אשמח לתשובה מהירה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-