עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. רק אני יודע שOEM אם אנלא טועה זה סתם רק דיסק בלי כל האריזה והחוברות הסברים וRETAIL זה כל החבילה - הדיסק קופסה חוברות הכל הכל.. (ד"א ההתמקדות שלי היא בXפ לא בויסטה) אבל בתוכנה עצמה יש הבדל? זתומרת אני משום מה הבנתי XP OEM יהיה אפשר להתקין אותו על מחשב אחד ואחר כך אם אני בא לקנות מחשב ואז להתקין עליו את אותו הווינדואוס אז לא אפשרי או שמהו כזה וכאילו RETAIL זה כן אפשרי? אני שואל מתוך עניין אבל גם כיא יזה חבר אחד שלי נואש מהעותקים הלא חוקיים שהוא משיג/מוריד והוא חושב כבר ללכת על קנייה אז זה סבבה גם ללכת על OEM? כי הפערי מחירים בין OEM לRETAIL די רציניים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן, הוינדוס העדכני שלי גורם לתקלות, אני רוצה לבצע פרמוט ולהתקין מחדש את הוינדוס 7 שהגיע לי עם הלפטופ. יש לי מחיצת כונן D ריקוברי. איך אני ממשיך מכאן?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. השאלה פחות או יותר בכותרת. בשבוע הקרוב אני הולך לאסוף את השילוש החדש שלי ומנצל את ההזדמנות בשביל "לשדרג" את מערכת ההפעלה(יש לי XP PRO). השאלה היא, האם לקנות 7 או 8? יש לי ניסיון עם 7 בעבודה ומחשבים של חברים והיא מרגישה לי פחות נוחה מXP, אך אני מניח שזה בעיקר עניין של זמן. אני רואה בכל מקום שמציעים את 8 במחיר מאוד נמוך - אולי כדאי כבר לקפוץ על 7 ולעבור ישר ל8? איך התמיכה של משחקים ותוכנות ב8? תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מחפש שני יישומים בעברית לחלונות 3.11 בשביל חבילת הדמייה של חלונות 3.11 שמופעלת ע"י Dosbox, אותה הורדתי מהאתר מסע אל העבר. היישומים הם: כרטסת Card File ומקליט המאקרו Recorder. עד כה, מצאתי דרך ת'רד כלשהו בפורום (ובעקבותיו דרך חיפוש בגוגל), את Cardfile.exe באנגלית, אך אני רוצה את שני היישומים הללו בעברית, כיוון שביישומים האלו באנגלית, אין תמיכה בכיוון הכתיבה מימין לשמאל, וכך כל הטקסט בעברית בקבצים שיצרתי בעבר עם יישומים אלו כאשר היה לי חלונות 3.11 במחשב, רשום משמאל לימין ולא מימין לשמאל. איפה אני מוצא אותם? פרסמתי את דיון לפני כן בפורום מסע אל העבר, אך עד עתה לא קיבלתי שם תשובה, ואני חושב שפה יש סיכוי גדול יותר למצוא מישהוא שיודע.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש שקבלתי אתמול: (לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, מעבד AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple (Core AM3 Box אל המחשב חיברתי את הכונן הקיים עליו מותקנת חלונות 7 אולטימט, בהנחה שאו שזה יעבוד או שאני עושה תיקון/התקנה מחדש וכו'.. החלונות 7 זיהתה את כל החומרה החדשה ואחרי אתחול עלתה מעולה..איזה כיף!! (אז זהו שלא..) ואז מהיותי ילד טוב ירושליים שרוצה שהמחשב שלו יהיה טיפטופ - ראיתי לנכון להתקין את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם ומקנים יכולות משופרות (כגון טעינה מהירה דרך USB, ועוד תופינים) ההתקנה הסתיימה, המחשב אותחל - והופ (נחתנו בבאזל) החלונות לא מוכנה לעלות, עושה אתחול ואחריו עוברת למאבחן הבעיות של חלונות 7 הנ"ל אבחן מה שיכולתי להגיד לו לבד - שהדרייב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by hwnewbie,

hay i am using virtualboxi have followed this tutorial:https://www.youtube.com/watch?v=r0kx0xRn9J0&t=652severything is great on the windows serverbut when i try to load the pxe boot i get to errors (every time something different):1.FATAL! could not read from the boot menu.2.a required device isn't connected or cannot be accessed pxe (this is after i get by the pxe and choosing an image).anyone can help maybe?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי מחשב עם מעבד Intel Pentium® Dual Core CPU E5300 @ 2.60 GHZ 2 GB RAM וכרטיס מסך משולב בלוח אם INTEL G41 EXPRESS CHIPSET טכנית המעבד תומך ב64 ביט אבל אני לא יודע אם בהתאם למפרט הלא כל כך חזק זה יהיה נחוץ בכלל יש לציין שבמחשב משחקים זה לא העיקר אלא יותר סרטים וגלישה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by buuhaa,

אהלן. התהליך IEXPLORE.EXE עולה לפי מיטב ידיעתי ב"מנהל המשימות" כאשר משתמשים בדפדפן. באופן לא ברור התהליך הזה מופיע אצלי גם ללא גלישה באינטרנט, צורך 10 מגה, ומסרב להיסגר (צירפתי תמונה). האם יש משהו שאינני יודע ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MoMo-P,

שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל להיות כבד ואיטי ככה שהחלטתי לפרמט אותו ולהתקין מחדש את ויסה אולטימייט. יש לי רשיון חוקי, התקנתי עותק נקי מחדש, התקנתי רק דרייברים עיקריים, אנטי וירוס ואת כל העדכונים כמעט כולל SP1 של ויסטה. משום מה אני חש שאני לא מקבל תפקוד מלא מהמחשב, לוקח לו זמן לפתוח דברים... אם זה סתם חלונות וגם בעיקר התקנות שונות לוקח להן זמן לטעון עד שהן מתחילות לרוץ.. גם עכשיו כשאני כותב לפעמים לטקסט לוקח זמן להופיע!!! צירפתי תמונה שמראה את מצב הביצועים והזכרון, תוך כדי האנטי וירוס ביצע את סריקתו הראשונה.. חשבתי אולי הבעיה היא בהארד דיסק כי לפני מספר דקות רציתי לראות את ההגדרות של כונן C שלקח להן זמן לטעון ולעומת זאת פתחתי לאחר 10 שניות בערך את ההגדרות של כונן D שהן הו…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. העדכון KB976902 נמצא ב- important updates אך לא היה מסומן, והיה כתוב שם after you install this update, it cannot be removed מה שמלחיץ אותי קצת. למישהו יש מושג מה זה עושה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, *אני לא בטוח שזה מתאים לכאן אבל WINDOWS וDOS זה אותה חברה אז.... לא משנה, איך אני כותב פקודה להעביר תקיה מכונןD לכונן E {זה לא אותו הרד דיסק} בתודה מראש, יאיר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. תאריך היעד לסיום התמיכה ב-Windows 10 מתקרב, ומייקרוסופט נאבקת להעביר משתמשים ל-Windows 11 למרות מכשולים טכניים ותדמיתייםלכתבה

13. Started by ShayKing,

התקנתי ווינדוס אנטרפרייס ושמה שיחקתי בכל מיני שטויות וכנראה נגעתי בתוכנה הזאת ונעלתי מחיצה עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא שמתי ואני לא זוכר ,ולא הכנתי שום דבר לדיסק או קי שלי ,יש אפשרות לפרוץ את אינקריפשן או שאני צריך להתחיל לבכות :s05:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אז ככה נתחיל מזה שהמחשב שלי בערך בין חודש . הרכיבים של המחשב נבחרו אחד אחד ונועדו לכך שהמחשב יריץ הכל ובמהירות . קניתי גרסאת שדרוג עם קוד מקורי של וינדוס 7 64 ביט אולטימט . ההתקנה הלכה מצויין . מאז לאט לאט הוינדוס התחיל לפקשש וכיום יש לי במחשב מספר תקלות מאוד מעצבנות . 1. לוקח לוינדוס לעלות כ3 דק' , יחסית למחשב מאוד חדש זה המון אני חושב המחשב הקודם היה לוקח לו פחות מדקה . 2. לפעמים אני מדליק את המחשב והוא פשוט נתקע ישר אחרי ההדלקה במסך שמראה את סוג לוח האם וצריך לעשות הפעלה מחדש . 3. פתחתי כבר אשכול בקשר לזה שגאדג'טים אין לי ורק חלקם פועלים ניסיתי את כל המדריכים באנגלית אבל אף אחד באמת לא עזר לי . 4. מידי פעם בערך פעם בשבוע המדיה פלייר מפסיק לעבוד וצריך למחוק קודקים ואת ה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה VISTA 64 BIT ולפני כמה ימים רציתי להוסיף XP במקביל לכן יצרתי עוד מחיצה בארדיסק (WD 160 GB SATA2) וניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה אך מסיבה כלשהי המחשב לא אפשר לי ... כל פעם שניסיתי להתקין על המחיצה הוא נתן הודע ה כשלהי והחזיר אותי לתפריט של כל המחיצות... ניסיתי גם במחיצות אחרות אך אותה בעיה. עשיתי ריסט ופתאום הVISTA לא עולה ורשום DISK BOOT FAILURE.... ניסתי לפרמט את הכונן ולהתקין ויסטה מחדש אך גם פה הופיע הודעה שאי אפשר להתקין... מה לעשות???? אהה חשוב להזכיר שנכנסתי עם BOOT DIASK של ERD וכל התוכן בארדיסק עדיין קיים.... תודה מראש....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Demagh,

אוקי, אז התקנתי אקספי 64 ביט.. עכשיו, אני ממש לא אוהב את המראה הכחול של הווינדוס, ותוספות למשל כמו קריסטל XP לא תופסות במערכת הפעלה של 64 ביט מישו יודע איך אפשר כן להפעיל אותן \ איך אפשר לשנות? פי.אס. אני רוצה לשנות למראה של MAC, לא של וויסטה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by XviD,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי WINDOWS 7 ULTIMATE SP1 לWINDOWS 10 PRO. מצאתי דרייברים מתאימים למערכת הפעלה החדשה של הכרטיס מסך אך לצערי עדיין לא יצאו דרייברים מתאימים של הכרטיס רשת, קול וערכת שבבים (או משהו כזה) האם עליי לחכות שיצאו דרייברים התואמים למערכת הפעלה או פשוט לשדרג והכל אמור לעבוד חלק? תודה רבה. אשמח לעזרה מאנשים שמבינים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ag43,

אני מעוניין להתקין XP על הנייד שלי בתור DUAL BOOT עם הויסטה שכבר מותקנת. לפי המדריכים שקראתי יש צורך להשתמש באפשרות FIX MY COMPUTER (לאחר התקנת XP) שנמצאת באפשרויות הBOOT של הויסטה. הבעיה היא שעם הניידים של לנובו לא בא דיסק התקנה של ויסטה אלא מחיצת גיבוי נפרדת שממנה ניתן לשחזר את המחשב למצבו המקורי (ללא תהליך התקנת הויסטה). שאלתי היא: כיצד ניתן להוסיף את מערכת ההפעלה WINDOWS XP לנייד שכבר נמצאת עליו ויסטה כאשר דיסק התקנת ויסטה לא נמצא בידי?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה בשעון של המחשב. [התחילה היום] השעון ממהר בשעה, ביטלתי את העדכון האוטומטי של השעון. השעון ממהר בשעה, אני מכוון אותו ותוך שניה הוא משתנה לבד. מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ivan,

יש לי קובץ התקנה של W7 שלא כולל דריברים IDE לא חשוב מאיפו הקובץ, הוא כשר למהדרין. במחשב אין SATA אז התקנה של W7 לא מוצא קוננים. איזה דריבר צריך להוסיף להתקנה (כמו עם F6 ) בשביל IDE יעבוד ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. רכשתי מחשב חדש עם מעבד Intel Dual Core 820 2.8 איזה WINDOWS אני צריך להתקין כדי להנות ממקסימום ביצועים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shay360,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית ברוב התוכנות הכול בסדר אבל יש תוכנות שבהן במקום עברית אני רואה ג'יבריש כמו: notepad++ , מדיה פלייר , מדיה סנטר ועוד... התקנתי את חבילת העברית והכול מוגדר בלוח בקרה ל"עברית" או "ישראל".... מה עושים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. (לא האמנתי שאני אפתח כזה דיון כי אני די פדנט בכל מה שקשור למקום פנוי במחשב, ובד"כ יודע איך להתמודד עם זה.) 1.75GB זה מה שתופסת הספרייה של ה-XP PRO שלי על המחשב. שמתי לב שפתאום הנפח של הכונן © ירד משמעותית בימים האחרונים. נעלמו לי בתקופה האחרונה (לא התקנתי איזה משהו גרנדיוזי ב-C) איזו 500-700 מגה מכונן C (סה"כ גודלו 6GB) אז עברתי ובדקתי גדלים של ספריות: My Documents - 0.9GB(יש הרבה תמונות מהדיגיטלית בקרוב ננקה קצת). Program Files - 1GB WIN XP - 1.7GB (פעם זה היה הרבה פחות. משמעותית.) סה"כ 3.8GB תפוסים ב-C. שזה אומר שאמורים להיות לי בערך 2GB פנויים. אבל לא! יש לי רק 600MB פנויים !!! (כבר אני מעיף כמה תוכנות). איך זה!? איפה נעלמו עוד 1.5-2GB !?!! משהו פה…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by navk2,

שלום, אני כרנאה הולך ליקנות את ה- G86 ובלי ויסטה הוא לא שווה כלום אז אני רוצה לדעת לפני שאני קונה איך ויסטה תריץ אצלי משחקים כבדים, ולא אכפת לי לבטל את כל האפקטים כולל AERO. עריכה : מספיקה גם עדות של מישהו ששיחק בויסטה עם 1.5 ג'יגה !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mushi,

התקנתי ווידוס שהוציאו ממנו את התמיכה בעברית.... איך אנייכול להחזיר או יותר נכון להוסיף את הקבצים הדרושים ומהם... תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים