Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי כל הקבצים שלי ללא תצוגה למשל אייקון מחשב שלי בלי הסמל רק קובץ ריק יש למישהו מושג איך מתקנים את זה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי , היום בבוקר הכל עבד בסדר ואחרי שעה אחרי ריסטרט המחשב פתאום לא העביר את האינטרנט למחשב השני , שאני מנסה להפעיל ICS הוא כותב לי "The Dependency service or group was faild to start" ואין לי מושג מזה אומר , ניסיתי לחפש בGOOGLE פתרון לבעיה אבל לא מצאתי , מצאתי תאקד אחד שאמר איך אבל לא הבנתי מילה ממה שאמרו שם. בבקשה עזרה! ניסיתי כבר RESTORE וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ככה זה נראה.... אז הדרייברים של ה-usb מותקנים אצלי ? או לא? אני לא מצליח להפעיל במצלמה ואני חושב שזה לא מותקן אצלי.. אם ככה איפה אני יכול למצוא את הדרייבר המתאים ואיך אני רואה איזה סוג דרייבר יש לי?? תודה..
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי האם זה אפשרי ביכלל? רוני
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
קניתי מעבד חדש ואני לא יודע איזה וינדוס להתקין אאת הסרסיס טו פאק 2 או את ה64 ביט
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי איזה דקה שהוינדוס עולה אני מקבל הודעה שהתהליך הזה נתקל בבעיה עליו להיסגר אחרי שהוא נגר זה קורה שוב פעם אחר פעם ואי אפשר לעבוד ככה בכלל! ??
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני חודש כונן SSD, וברצוני לפרמט את המחשב, לאחר הפרמוט אני רוצה להתקין את כל מערכת ההפעלה של וינדוס 10 על הכונן SSD, לצערי אין לי את הדיסק התקנה של וינדוס 10, ואני לא זוכר היכן בדיוק הדיסק של 7, וגם אם כן אני רוצה להיות משודרג למערכת החדשה. אשמח לעצות כיצד לבצע את כל עניין הפרמוט וההתקנה מחדש.
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לבחון את ויסטה. הבנתי שאפשר להתקין אותה על מחיצה אצלי בדיסק הקשיח מה המשמעות של זה? אם אני נכנס לויסטה - אין למעשה שם שום תוכנה שקיימת עכשיו אצלי ב XP? אם יש לי משחק וכו' אצטרך להתקין אותו גם (או רק) על ויסטה? עוד דבר - האם ההתקנה הזאת תשפיע על ביצועי המחשב כשאני עובד על ה-XP? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. מחקתי את התוכנה (לא יודע אם נמחק הדרייבר) אך כעת מופיע מסך שחור אחד לפני ששם המשתמש מופיע והכניסה לוינדוס קצת איטית יותר. מה ניתן לעשות? תודה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ברשותי קובץ התקנה בגודל של כ 4 ג'יגה - Win10_1511_2_Hebrew_x64.iso הקובץ מיועד לצריבה על דיסק.. בעבר הורדתי כי לא יכולתי להתקינו על המחשב שהיה מפוצץ ,והיום יש לי מספיק מקום, האם ניתן להתקינו או שפג תוקפו?
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אוקיי, אני מדליק את המחשב הכל עולה כרגיל כעבור דקה אחרי שהמערכת וכל התוכנות עלו עולה הודעה כזאת: A critical Error has been prevented אחרי עשר שניות שהעודעה לא נסגרת או נעלמת, המחשב נכבה! זה לא וירוס, אד,רוגלה או כל שטויות אחרות... לפי דעתי זו בעיה במחשב עצמו או בדרייברים שלו
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
אני לא רוצה לעשות פירמוט אניי צריך משו עם מפתח טוב ושזה יפסיק לחפור לי!!!!!! תודה רבה לעוזרים!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת* ועוד משהו, אני רוצה לשדרג לווינדוס ויסטה 64 ביט במחשב נייד שלי, אז רציתי לשאול עם יהיו לי בעיות עם משחקים ותוכנות, דרייברים זה לא בעיה כי המחשב חדש ואני קיבלתי דרייברים בשביל 64 bit. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי במשרד מחשב חדש, ואין לי ממש כוח להתקין את כל ה1000 ו1 דברים שיש על הישן שוב. אני אוכל לקחת את הארד דיסק הישן לעשות גוסט ממנו לחדש להפעיל את המחשב וזה יעבוד? הבנתי שאני כנראה יצטרך דיסק של ווינדוס, אבל האם זה אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול מה דעתכם על XP SP3? האם כדי להתקין אותו או לא? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן. מה ההבדלים בין מערכות ההפעלה ? מה יש בביזנס שאין ברגיל ? אני צריך את המחשב לעסק שלי ובו זמנית לשימוש בייתי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
השגיאה המוצגת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. ייתכן זהקובץ פגום או מגירסה בלתי מזוהה." השגיאה אינה מוצגת רק בקובץ ספציפי אחד, אלא בכל קבצי NFO.
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה של נורטון GHOST... איך אני עושה שמקום כל פעם לפרמט את המחשב אני רק יעתיק את הקבצים של הוןינדוס וזהו????
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה עם Driver מעודכן לכרטיס מסך, ומאז בזמן שהמסך מחובר עם DVI, אחרי שלב הטעינה של Windows , אין תצוגה. מה אני צריך לעשות? בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כל כמה שעות מאתמול המחשב שלי קורס ומופיע מסך כחול: http://img439.imageshack.us/img439/8022/dscf08730tj.jpg אולי זה מהעדכון האחרון של מיקרוספוט? אבל עידכנתי לפני 5 ימים וזה הופיע רק עכשיו מה אני אמור לעשות?? תודה לעוזרים?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה חברה תעזרו לי,אני מדבר מהמחשב הנייד של אחי ואני לא יודע מה לעשות,אין תוכנת ניקוי רג'יסטרי או משהו שאני יוכל להריץ בSAFE MODE... מה שאני אנסה... (מזל שיש DISK ON KEY),הורדתי תוכנה שנקראת DU Downloader משהו כזה שבעצם מגבילה את מהירות הUPLOAD וכו'... לאחר ההתקנה,עשיתי אתחול ופשוט רציתי להסיר אותה כי לא עלתה, הסרתי אותה עשיתי אתחול ומאותו רגע זה מראה מסך כחול של Save Dump "BugCheck" (משהו כזה...) ועם השם קובץ HOMEQOS.SYS אני מקווה מאוד שזה קשור לפורום אני דיי מבולבל כי אני ממש מחפש דרך לתקן את הבעיה,כי יש לי הרבה דברים נחוצים במחשב ברגע זה .... אשמח לעזרה,תודה רבה, בברכה,
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
זה המיפרט: מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI כרטיס מסך: GeForce FX 5002 לא יודע אם זה ישנה משהו אבל אני מחליף את הכרטיס מסך GeForce 7600GT ומגדיל את הRAM ל1024 MB. וגם יכול להיות תכרטיס קול. הויסטא יפעל בו? ועוד שאלה, נכנסתי עכשיו סתם לאיזה אשכול והיה כתוב שהגירסאה שכבר יצאה לא תהיה שונה בכלל מהגירסא שתצא בסוף ינואר, אז למה מחכים לגירסא שתצא בינואר?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי תקייה של ווינדוס 98 על ההרד דיסק אבל מערכת ההפעלה שמותקנת לי עכשיו היא ווינדוס אקס פי.בכל מקרה בווינדוס 98 היה מותקן לי חיוג לרשת עם שם משתמש וסיסמא האם יש איזשהוא קובץ בתקיית הווינדוס 98 הזאת שניתן לפתוח אותו ולראות את הסיסמא ואת השם משתמש ? ניסיתי להתקין על התיקייה הזאת ווינדוס מחדש אבל לא ניתן וההתקנה נתקעת כל הזמן.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-