Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי כל האיקונים שיש לי במחשב הם שונים מברירת המחדל, יש דרך להחזיר את כולם למצב ברירת מחדל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד כרגע לפני פרמוט, חשבתי לשדרג ל7 על הדרך. מומלץ? שווה? כדאי? כל התוכנות והשטיקים יעבדו לי? המפרט בחתימה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב לא בדיוק בעיה, אלא משהו לא מובן בכלל... בעבר כשהייתי בתיקיה כלשהי, כשהייתי לוחץ על אות במקלדת ( נגיד D ), זה היה מביא אותי לקובץ/תיקיה שיש בה את האות ד. עכשיו משום מה הוא עושה חיפוש מהיר, ומראה לי תיקיות, תתי תיקיות וקבצים ( בקיצור כל דבר אפשרי ) שיש בו את האוד D. אני מתחרפן מזה! למה כל דבר הפך להיות מסובך בווינדוס הזה? המציק זה אני זוכר בוודאות שפעם זה לא היה ככה, ומאז שעשיתי עדכון לווינדוס ( או משהו אחר שאני לא מודע לו? ) זה החליט להשתגע. מישהו יודע מה הבעיה של הדבר הזה?!?!?! תודה. ------- אחרי עוד חפירה קטנה, מצאתי. באפשרויות תיקיה - תצוגה - ובהתחלה ב"בעת הקלדה לתוך תצוגת רשימה" היה מסומן לי "הקלד אוטומטית לתוך תיבת החיפוש", העברתי ל "בחר את התפריט המוקלד…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חברים שלום במידה ואני רוצה להתקין את מערכת WIN7 בהHD הנוסף בנוסף XP איך אני מנווט בעת ההפעלה לאיזה מערכת שאני רוצה דהינו WIN7 או XP אודה להדרכה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב בקצרה באופן רנדומאלי המחשב שלי קורס עם השגיאה הזאת: - <Event xmlns="[url]http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">[/url] - <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" /> <EventID>41</EventID> <Version>2</Version> <Level>1</Level> <Task>63</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000000000000002</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2010-01-22T16:59:01.107636100Z" /> <EventRecordID>66923</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="4" ThreadID="8" /> …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-Windows XP Professional with SP3 (Heb) וכל פעם כשאני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אני מקבל את ה-ERROR הבא: The cabinet file "Disk1.cab" required for this installation is curropt and can't be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM or a problem with this package." בכל התקנה המערכת לא מצליחה לפתוח קובץ CAB שונה. חיפשתי קצת בגוגל אך לא מצאתי תשובה חד משמעית לפתרון הבעייה, ניסיתי מס' דברים (כגון, "לרשום" את ה-MSIEXEC ו-CabinetView) אך ללא הצלחה. אשמח באם תוכלו לעזור בפתרון התקלה. *רק אציין שיש ברשותי עותק חוקי של Windows XP Pro. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הלפטופ החדש - lenovo g550 2958 הלפטופ מגיע עם ויסטה ואני מעוניין לשדרג לוינדוס 7 כאשר ביקרתי באתר הרשמי של לנובו כדי למצוא את הדרייברים הופתעתי לגלות שקיימים כל הדריברים לכל רכיבי המחשב לוינדוס 7 (כרטיס קול, כרטיס מסך,טאץ' פאד והשאר) אבל רק לצ'יפסטט של המחשב אין (יש רק לויסטה ומטה) הנה הלינק מהאתר הרשמי של לנובו http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=600154 האם כדאי לי לפרמט ולעבוד בלי הדריבר של הצ'יפסט? האם זה יכול להוות בעיה רצינית? תודה רבה, ניב
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ ישן - כרגע מותקן עליו XP שעבר לא מעט (הוא הותקן כמה שנים אחורה). המחשב לא היה בשימוש תקופה ארוכה, אבל אחותי צריכה מחשב בסיסי ביותר בשביל אופיס/קצת אינטרנט וכאלה, אז הוא מהווה פתרון סבבה בשבילה כרגע... אז קודם כל - מקריאה ברשת, הבנתי שמחשבים עם חומרה לא היסטרית יתנו ביצועים יותר טובים תחת Win7 מאשר XP, אז החלטתי להתקין עליו 7 (במקרה זה: Pentium M 1.7Ghz, 512MB DDR RAM). הבעיה: אין על המחשב כונן אופטי, כשהוא נקנה - צורף אליו כונן DVD חיצוני שמתחבר ב Firewire, אבל הכונן לא עובד יותר ). אז כדי להתקין את המערכת הפעלה, החלטתי ליצור Bootable disk on key עם ההתקנה - לא עבד... כנראה המחשב ישן מדי בשביל לתמוך בbootable DOKs, אז פניתי לאפשרות הבאה - חיבור …
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולם יש לי את המפרט הנ"ל-רשום בצד עברתי לווינדוס 7 לפני כחודשיים ואני מאוד מרוצה המחשב שלי דלוק כל הזמן השבוע קרה לי פעמיים שהמחשב נכנס למצב שינה ואי אפשר להעיר אותו בדרך כלל מזיזים את העכבר והמסך עובר מעור קטן צהוב לאור ירוק והכל עובד פעמיים קרה לי השבוע שאני מזיז את העכבר,האור הקטן עובר מאור צהוב לירוק אך המסך נשאר שחור הייתי צריך פשוט ללחוץ על הכפתור RESTART של המחשב,ואז כמובן המחשב עשה הפעלה מחדש הווינדוס פתח לי מסך שחור שאומר שהייתה תקלה והאם אני רוצה להדליק אותו רגיל או בסייף מוד מצד שני המחשב עובד מעולה ואין תקלות לא במחשב ולא בווינדוס אשמח לעזרה תודה רבה ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום! קודם כל מבקש סליחה מהמנהלים של הפורום כי פתחתי עוד שרשור לאחר שרשור אחר שלי פשוט לא ידעתי איך לחבר בינהם כי את הקודם פתחתי בבוקר אז ככה: יש לי ווינדוס 7,ובתיקייה מסויימת נןסף לי מנעול על התיקייה אני יודע בוודאות שהמנעול לא היה שם איך אני מסיר את המנעול מהתיקייה? תודה רבה וסופ"ש נעים ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 גירסאת הHOME באנגלית יש לי בעיה שתוכנות שעובדות בעברית וטקסטים מופיעים לי בג'יבריש מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ מסוים (לפי הטראבל שוט שעשית זה לא משנה איזה סיומת הקובץ) והוא מסיים את ההורדה לפני שכל המידע ירד למחשב כלומר עם הקובץ בגודל 20 מגה לפעמים הוא נעצר על 7מגה לפעמים על 12 מגה כל פעם משהו אחר אבל מה שמוזר זה שהוא לא נעצר בגלל איזה שגיאה זה מראה כאילו הוא סיים להוריד ואז שאני מנסה להריץ את מה שהוא הוריד הוא נותן שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ דיי ברור כי הקובץ לא שלם אני עובד על ויסטה אולטימייט 64 ביט עם אקספלורר 8 ניסיתי גם עם דפדפן פיירפורקס כי חשבתי שהוא פשוט קורס או מקבל TIME OUT מהשרת אז חשבתי להשתמש במנהל ההורדות המובנה שלו ופשוט להמשיך מהנקודה שהוא קרס בה אבל הוא לא קורס הוא פשוט מסיים את הקובץ ניסיתי גם לכבות את האלחוטי של הראוטר אצלי בבית חשב…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רשת פנימית בעבודה - כנראה אחד העובדים (העובדים החדשים האילה גם כן ...) משחק פה ושולח פקודה של החלון הזה של כיבוי המחשב בעוד כ10 שנית או מה שהוא בוחר עם הודעה גם או בלי ..(סטייל הוירוס בלאסטר...) האי פי שלי ידוע לכל מחשב אחר בגלל זה ....אני יודע ש SHUTDOWN -A מבטל את זה לרוב אבל אני לא מספיק זה סרויס בווינדוס שאחראי על זה אולי ? כי אם כן ניתן לבטל ... תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לא מליח לאמת את החוקיות הזאת יש למישהו קראק להביא לי ? windows 7 32bit ultime תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש משהו שאני צריך להוריד ? שאני מנסה להעלות כתוביות בעברית לסרטים המילים מופיעות לי כג'יבריש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מערכת הפעלה ויסטה. משום מה המערכת הפעלה לא עולה לי.... (ניסיתי כל דרך אפשרית...) מעוניין לגבות את הקבצים החשובים לי ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. איך אני יכול לראות את הקבצים מ הBOOT? יש תוכנה שמאפשרת לי לגבות קבצים ולהלעתיק אותם לכונן חיצוני (בממשק נוח) אבל דרך הcd כלומר דרך הBOOT? תודה, נמרוד.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם כונן קשיח בעל חיבור SATA, לוח אם של חברת GIGABYTE GA-P35-DS3L ו- DVD בעל חיבור IDE עד היום עבדתי עם חלונות XP ולא היתה שום בעיה בהתקנה או זיהוי כונן כלשהו. החלטתי לעבור לחלונות 7 שם אני נתקל בבעיה שלא מאפשרת לי להתקדם בהתקנה. לאחר BOOT דרך ה CD ובחירת שפת ההתקנה והמקלדת. כאשר אני לוחץ על INSTALL NOW ומנסה להגיע לשלב בו אני בוחר את הכונן / מחיצה עולה לי הודעה של DRIVER LOAD "a required cd/dvd drive device driver is missin. if you have a driver floppy disk, cd, dvd, or usb flash drive, please insert now ברגע שאני לוחץ OK המחשב מבצע חיפוש נוסף ומקפיץ לי את ההודעה "no device drivers were found" אני נשאר עם חלון ריק בבחירת הכוננים להתקנה ולחיצה על br…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום אני נוסע לארצות הברית , וצריך לקנות שני ניידים, מעדיף אותם עם WIN 7 ,המחשבים מיועדים לילדים בגיל 7 , 13 , לכן נושא העיברית מאוד חשוב , האים ניתן לעברת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום שמתי לב לא מזמן שהאייקונים שלי(בקבצי וידאו) מוצגים ככה-> במקום שהם יוצגו ככה-> לאחר חיפוש קצר בגוגל הגעתי לseven forums ושם מצאתי את הפוסט הבא http://www.sevenforums.com/general-discussion/4042-video-icon-doesnt-display-right-explorer.html לפותח הדיון בseven forums היה חסר את הערך של הShellEx אז נכנסתי לעורך הרישום וגיליתי שלי יש בידיוק את אותו הערך ואין לי מושג מה הבעיה יכולה להיות חוץ מיזה ??? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי .. החלונות בוויסטה שקופים , נכון ? הבעיה שפעם אחת שהדלקתי את המחשב זה השתנה (אלוקים יודע איך ) אז מה שאני כן יודע , שיש הגדרה שתחזיר את זה ליהיות שקוף שוב .. איפה נמצאת ההגדרה הזאת ?? אני תקוע עם חלונות מכוערים
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך LG W2220P חדש ומחשב נייד Studio XPS 13. כאשר אני מנסה לחבר את המסך דרך חיבור הVGA הכל עובד, כאשר אני מנסה לחבר את המסך דרך חיבור הHDMI רשום לי על המסך HDMI Power Saving Mode והמסך נכנס לStand By. הכבל עצמו תקין, האם למישהו יש רעיונות לפני שאני מתחיל להתקשר לתמיכות למינהם? אני עם וינדוס 7. חיפושים בגוגל העלו הרבה תוצאות, אך שום דבר שעזר לי...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ומשום מה הוא לא מראה לי את כל השם המלא של הקובץ אלא רק איזה 20 תווים וגם שאני לוחץ על הקובץ הוא לא מראה אחרי 20 תווים יש 3 נקודות. מישהו יודע איך אני יכול לראות את כל השם של הקובץ ברגע שאני לוחץ עליו לחיצה אחת כמו בויסטה?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם מערכת הפעלה xp sp2 עד היום היה הכל סבבה עד לפני כמה ימים שהתחילה תופעה מעניינת, המחשב אינו מתכבה כלומר ברגע שאני בוחר באופציה turn of computer מופעים לי 3 אפשרויות 1) stend by 2) turn off 3) restart אופציה 1 באמת מכניסה את המחשב למצב של שינה אופציה שלישית באמת מרסטת את המחשב אבל אופציה שניה גם מרסטת את המחשב המחשב רושם שהוא נכנס למצב של TURN OFF ולאחר מכן מרסט את המחשב גם לחיצה קצרה על לחצן ההפעלה של המחשב מרסט את המחשב למרות שמוגדר שלחצן זה מכבה את המחשב רק לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה מכבה את המחשב בעיה לא מזיקה אך מציקה רעיונות ? תודה רבה מראש ski farm
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לאחר שפרמטתי לwin 7 64 bit הוא יצר לי תיקייה בשם Windows.old אם כול התוכנות והקבצים מהמערכת הפעלה הקודמת האם הם חשובים? הם שימושיים בכלל ? אפשר למחוק אותם? כי זה תופס המון המון מקום והאם יש דרייברים לPHENOM 940 של WIN 7 ? איך אני יודע שהכול פועל כמו שצריך? כול התוכנות שהיו לי בXP לא פעילות יותר נכון?. ודבר שלי מה אני צריך לדעת בכללי איך הכי טוב לנצל את המעכת הפעלה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-