עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shaibend,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל ואני מעוניין לעשות עדכון ל bios אבל, כשנכנסתי לאתר של אינטל ראיתי 124(!!!) עדכונים ללוח אם שיש לי. האם מספיק להתקין את החדש ביותר או שחייב את כולם? זה עלול לקחת שעות..... תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  2. אהלן.. כיצד ניתן להציג במד הסוללה בווינדוז 7, שיראה לי גם דקות כמה נותר עד שהמחשב מתכבה (בדומה לויסטה ו-XP). מה שעכשיו מוצג לי, זה רק אחוזים.. אבל אין דרך להציג גם דקות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oryosef1,

שלום השארתי את המחשב פתוח והורדתי מאימיול כמה דברים. בבוקר פתאום אני רואה שיש קובץ חדש בשולחן העבודה שאני לא יצרתי: badframes.stt יש לי אנטיוירוס וזה לא וירוס..... וגם יש לי פיירוול... מישו יודע מה זה??

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by intermaster,

שלום רב, נתקלתי בבעיות רבות ולשם הפתרון שלהן נתבקשתי להתקין כל מיני hotfixים של מיקרוסופט. לא הצלחתי להתקין אף HOTFIX על השרת הזה... תמיד נתקלתי בהודעה: the update is not applicable to your computer המערכת מותקנת על ESXI 4 VM Service pack 1 מותקן. מה הבעיה? אולי למישהו יש הוטפיקס כלשהו שאמור לעבוד (לא משנה באיזה נושא) שאני אבדוק... תודה...

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  5. שלום לכולם ! התקנתי תוכנה שנקראת microsoft .net framework 1.1 ומאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני נדרש לעשות log onת מישהו יודע איך מבטלים את ה-log on כך שהמחשב יעלה ישר ויגיע לווינדוס ללא לחיצה על ה-user תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אתמול בלילה היתה אצלינו הפסקת חשמל והיום כשהדלקתי את המחשב, ה-USER שלי עם כל מה שהיה בשולחן העבודה וכל המסמכים והמועדפים, פשוט נמחק. האם יש דרך לשחזר את הקבצים האלה? אודה לכם אם תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by fc_bunker,

שלום לכולם, שדרגתי לאחרונה מחשב מדגם Dell Inspiron 3542 לווינדוס 10. יש לציין שלאחר השדרוג ביצעתי התקנה חדשה נקייה של המערכת. מאז, המחשב לא מתעורר ממצב שינה - ועליי לבצע כיבוי פיזי והדלקה מחדש כדי שאוכל להשתמש בו שוב. אציין כי התופעה מתרחשת רק כאשר אני סוגר פיזית את מכסה המחשב לפרק זמן ממושך. כאשר הסגירה היא לפרק זמן קצר המחשב פועל כהלכה. גם במידה ואני מכניס את המחשב למצב שינה באופן יזום (Start->Sleep Mode) הדברים פועלים כשורה. נתקלתי ברחבי הרשת במקרים דומים רבים עם ווינדוס 10, אך אף אחד מהפתרונות לא עבד. אולי מכאן תבוא הישועה? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 16.4k צפיות
  8. Started by CyberBoB,

כיצד מוסיפים ל-XP משתמש נוסף, כך ששני המשתמשים לא יכולים לראות זה את הקבצים של זה ולא להשתמש בתוכנות המותקנות אצל האחר? השאלה שלי הולכת יותר לכיוון שברגע שאתה עובר ליוזר אחר אתה מקבל את כל ההגדרות ששייכות רק לו כמו טפט אחר, אייקונים אחרים ותוכנות אחרות. שני משתמשים אוטונומיים החולקים אותה מערכת הפעלה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. השאלה בגוף הנושא פחות או יותר. בווינדוס XP אפשר להגדיר logon hours באמצעות הפקודה net user, אבל איך אפשר להגדיר למערכת לעשות force logoff כאשר הlogon hours שלו עברו, אם בכלל אפשר? אהה, כמובן כל העניין מדבר על מחשב ומשתמשים לוקאלים בלבד, אז לא ממש מתחשק לי לעשות dc-promo או להקים דומיין רק בשביל זה. תודה מראש, ניצן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by superorking300,

שלום אני חדש בפורום (לא באתר) ורציתי לשאול האם רק ויסטה יפעיל כרטיסי מסך תומכי DX10 אם כן אז אכלתי אותה מקווה שתענו לי מהר. תודה ;)

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  11. היי. עם אני יכין Image של XP@SP3 בגוסט 2003. היה בעיה להתקינו על מחשב אחר ללא בעיה?. אני יכניס שם כמה כמה תוכנות מותקנות ודריבר של FX 5200, האם המחשב השניה יעבוד בלי בעיה? תודה רבה לעונים. עריכה יש לי גם בעיה לאחר שחזור מערכת הדריבר של HP (מדפסת סורק 1315PSC) לאחר שמדליקים את המחשב כאילו מתקין את זה ומבקש איזה קובץ וזה נסגר רק ממנהל מסימות. ואני לא יכול להסיר את זה. וגם עשיתי ביטול לשחזור מערכת לא עזר מה ניתן לעשות? יש איזה כלי כזה של מיקרוסופט שמתקן דברים שככתי איך קוראים לזה והיה לי את זה במחשב הישן. מישהוא יכול לעזור תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. פשוט אין לי כרגע כונן DVD פנימי תקין...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. יש אפשרות כלשהי למחשב הראשון לראות נתוני גלישה /עבודה וכל מה שהולך במחשב השני שעל שניהם מותקן אותו רשיון? במידה והמחשב מיועד לעבודה מסווגת. ואסור שמידע ממנו יזלוג החוצה. שאלה נוספת, מה ההגיון בכך שXP עולה כפול מ וינדוס 7?! מי ירצה את זה?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. הרקע של המסך הוא כחול ואני לא מצליח לשים תמונה בתור רקע/טפט שיחקתי באופציות ולא מצאתי היכן הבעיה?

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by lilian,

צרבתי IMAGE לדיסק דרך אפליקציה של WIN7. רציתי לדעת מהם 3 הקבצים שנצרבו לי על הדיסק :boot, bootmgr, sources. ואיך מפעילים אותם במקרה ואני רוצה לשחזר את המערכת (זה עובד גם דרך ה- bios ?). האם יש עוד דבר שעלי לצרוב על הדיסק הזה כרגע?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by zoyaniv,

הוא פועל אצלי תחת המשתמש שלי ולוקח אחוזים גבועים מאוד מהשימוש במעבד בין 50 ל 80 ואפילו 100 אחוז לפעמים מישהו יודע על מה הוא אחראי ואיך אפשר להסירו?

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  17. קניתי אתמול מחשב חדש, ללא מערכת הפעלה... היום שהתקנתי WINDOWS XP SP3 גיליתי באמצע ההתקנה שהדיסק לא טוב, ועכשיו שאני מנסה להכניס דיסק אחר של ווינדוס SP2 זה לא מקבל אותו כמובן באמצע ההתקנה.. ויותר מזה אי אפשר לפרמט כי זה נכנס ישר להתקנה של הווינדוס! מה עושים במצב כזה? אני כאילו תקוע בהתקנה של הווינדוס ואי אפשר לצאת ממנה..

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  18. היי לכולם על המערכת שלי (פרטים במפרט) מותקנת windows 7 32 אולטימייט בעקבות בעיות שהיו ופרמוטים חוזרים ונשנים (שבינינו, ב-windows כנראה גם 7 ימשיכו להיות) ובעקבות הדיון הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291940.0 אני שוקלת לשנות את המקום בו נמצאים פרופילי המשתמש ומקום התקנת התוכנות (program files - גם כך המסמכים התמונות והשאר אינם על ה- C) ממחיצה C ל-D. ראשית, אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא. שנית, בינתיים ה- 7 שלי מותקנת רק מאמש כלך שטרם התקנתי עליו כמעט כלום (מינימום דרייברים וכ- 3 תוכנות) עקב כך שאני צופה שזה יהיה יחסית פשוט (ולא אמשיך להתקין עד אבעזרתכם אטפל בעניין). היה וזה רעיון טוב, נראה שאזדקקת לעזרתכם לפחות בעניין הגדרות העברה ושינויים שיש לעשות כדי שהמע…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by PzD,

staklo.. ani yahol lirshom beicrit ba ICQ or MSN or internret.. aval matai sheze magia ledvarim nagid kmo po : be halonot text kaele ze roshem li kaha: ?? ח?ט??? ??? ?????? Rashamti po ma kore? hakoltov?? tiro aih ze niaia ze kiailo dofek Jibrish be ivrit... ve ze lo kashor le kidoodim

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by barcelona2002,

שלום! אני מחפש דרך או תוכנה לאקס פי אשר תאפשר רק למתמש שלי מבין כל האחרים להכנס לכונן הארד דיסק מסוים שכמובן חילקתי הכוונה שהמתמשים האחרים אפילו לא יראו את הכונן החדש שלי ורק מי שנכנס דרכי יוכל שלא תיהיה לו שום גישה תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by moranicohen,

שלום לכולם אני נכנסת לתקייה ''המסמכים שלי'' ומופיע לי הסרגל המציק הזה שאני לוחצת על הx כדיי לסגור את הסרגל של התקיות,הוא נסגר ושאני יוצאת ונכנסת שוב לתקייה,הסרגל חוזר גם שחזור מערכת לא עזר מה אני אמורה לעשות במצב הזה? תודה חברים

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  22. אז ככה חברה!! מדובר בווינדוס XP עברית מחשב שלפני שבוע היה מצויין פתעום כבר לא!! אינטרנט איטי מאוד .. מחשב איטי.. סרטים לא עולים (אתה לוחץ על סרט הוא חושב חושב ולא עולה) צרפתי תמונה CPU גבוה אצלי 50 כל הזמן לא יורד (אולי יעזור) זיכרון רשום לי 0.99 GB (אולי יעזור) שטח פנוי בדיסק 89 GB (אולי יעזור) אני לא מבין גדול במחשבים לא יודע מה לעשות!! תעזרו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הפיירוול שלי מגלה לי שקובץ saie.exe מנסה להתחבר לכתובת מסויימת. האם ניתן למחוק את הקבצים הנ"ל ? (שאגב לא נמצאו בspybot ) על פניו זה נראה לי קובץ שנשתל אל המחשב שלי אבל מכיוון שהוא נמצא בספריית ווינדוס אני שואל אתכם האם כדאי למחוק . אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by Shmoolik,

האקספלורר שלי דיי עושה בעיות וזה נורא מעצבן! כשמעלים אתר אז לפי מצב רוח או משהו , מהר , לאט , איך שבא לו. יש פעמים שהתגובות הם ממש איטיות , ובפורומים למיניהם הוא זז ממש לאט גם כשיורדים למטה כדי לבדוק את התגובה הבאה.. רציתי לראות אם זה המחשב אז הורדתי את הדפדפן PHOENIX והכל טס! יש לי אקספלורר 6. ואני לא יודע אם זה קשור אבל זה נראה ממתי שאחותי המפגרת התחילה לשחק משחקי FLASH באתרים של ילדים. ויש לי אנטי וירוס.. מישהו יודע מה הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.